orsoly
2003.07.03 21:45
2003.07.03 21:48
és aztán írtó jót játszottak a gyerekek, a lányomat mintha kicserélték volna a gyerek társaságban. Még fel is térdelt! És mindíg az kellett neki ami a kisfiúnak és nem zavarta ha kimentem a szobából, jól megvoltak ketten, én meg az ajtóból lestem őket és jókat nevettem. Pl a kisfiú meg akarta győzni a 9 hónapost szép szóval hogy száljon ki a felfújt gumicsónakből, mert még kicsi ahhoz hogy tengeralattjárót vezessen, ahhoz olyan nagynak kell lennie mint ő. Persze Emma nézett rá nagy szemekkel, de nem szállt ki. Erre mondta neki hogy Emmának már fürödnie kell mennie, és várta hogy induljon, pedig még nem is tud járni, de ez neki nem tünt fel. Hát majd meg zabáltam őket, kell kistesó nekünk is! 2003.07.03 21:52
2003.07.03 22:01
2003.07.03 22:05

2003.07.03 22:10
A baratainkkal voltunk a Balcsin, Zsombi nagyon elvezte az egesz napos strandolast (mi furodtunk, o meg a parton hevereszett
), a sok ujdonsagot, ma viszont nehezen kibirhato lett, biztosan unja a szurke hetkoznapokat.
, de aztan azota se...vagy lehet, hogy forog, csak en talalok ra minidig ugyanolyan helyzetben.
Szoval, Ot ez a dolog egyenlore nem nagyon izgatja. 
2003.07.03 22:19
Gratula az átforduláshoz!
Véda még csak egyszer kapott, de akkor iszonyatosan üvöltött, alig lehetett megnyugtatni.
) Én az első gyereknek nagyon megbántam, hogy adtam cumit, csak nem tudtam mit csinálni vele, annyit ordított. Most már elmúlt három éves, és annyira ragaszkodik hozzá, hogy nincs szívem elvenni tőle. Na de egy cumizó hároméves nem túl szép látvány.Szerencsére már csak alváshoz kell, vagy ha valami nagy bánata van. A két picinek nem adtam cumit, viszont mindig szopizhattak, amikor csak akartak, bármilyen gyakran, bármennyi ideig, és az ujjukat sem szopják, mert így kielégüla szopási igényük.
Nagyon aranyos!
És milyen aranyos bátyó
itthon meg már látványosan unatkozik..
És milyen aranyos
2003.07.03 22:19
2003.07.03 22:22
Pedig vegigneztem azokat az oldalakat is, amit a multkor ajanlottal. Tudsz esetleg ajanlani mas programot, ami ingyer letoltheto esetleg?
2003.07.03 23:00
Kösz a mosolyt! Gyönyörű
Anyós
Muszáj nekted odaköltözni? (Hülye, költői kérdés)
Szerintem is tiszta "apja". Rokonszenves a "papa"
Mi lett a piskótából?
Miről beszélgettek ilyen komolyan, de azért derűsen? Nagyon jó kép
Egyforma a szemetek! És az a kapaszkodás
Ettől az újszülött alvástól szoktam én elérzékenyülni
Fúj, fúj Kika. Én sem szeretem, tavaly háromnegyed órát vártam az árukiadóban egy nyavalyás forgószékre hányingerrel küszködve (Julka), azóta működik fordított pavlovi reflex
Ezt a feltámaszkodást várom én! Ügyi Petra
Most IS, ő IS nagyon édes! Emlékeim szerint a 3 hónapos oltás a rosszabb, végül is a 4 hónapos az ismétlése, emlékeztető már. Szerintem nyugodtam utazhattok 2 nap múlva.
Képminőség tényleg nem csúcs, de gyerekminőség igen
1564:6 A fiam szerint is hasonlít. Direkt megkérdeztem
Gratula a felálláshoz. 2003.07.03 23:03
2003.07.04 04:20

2003.07.04 07:14
2003.07.04 07:44
- csak tudnám hol hall ilyeneket?

. Nekünk sajna nincs még felrakható, nálunk én vagyok a fotóművész... 2003.07.04 08:31
2003.07.04 08:43
, jo sok rizzsel, Nonoy orult is, mert lattam, nagyon fancsali kepet vagott eloszor, hogy krumplival kell husgombocot legyurni! De mar banom, hogy nem filipino borsos tokanyt foztem, mint multkor, mert azota is azt emlegeti, meg otthon is allitolag!
Es Sari, vele nem probalkozol? Lanyoknal allitolag konnyebb!
2003.07.04 08:56
2003.07.04 09:04
Úgyhogy most ettől megkíméltem, ő meg azért nem balhézott, mert örült, hogy én visszafogtam magam. Na meg tényleg elakadt a szavam ... 

Ma Julcsi is megint hajnalozott valamiért. 

2003.07.04 09:07
Maximálisan együttérzek, nálunk is gáz az anyós, de már a kezdetektől nem vagyok jó neki, mikor terhes lettem kiborult, hónapokig nem beszéltünk, most meg persze jönne bébiszittelni, de kell a fenének. Csak hát van a képben egy férj is, akinek mégiscsak anyukája, és akit többek közt azért is szeretek nagyon, ahogy az anya-banyához viszonyul ("tudom én is, milyen, de mégiscsak az anyám" - ez azért szimpi hozzáállás nekem...) Gáz akkor van, ha férj is ellened fordul, és nem is érti, mi bajod az ő anyukájával... De ugye erről nincs szó?
) én mindig cicire teszem, ahányszor csak kéri. Van, hogy óránként is, bár volt aki minimum 1,5-2 óra különbséget javasolt 2 szopi közt, én nem bírtam a bőgést, aztán lehet, hogy a tejcsik keveredésétől nyögdécsel/görcsöl néha... Főleg melegben, lehet hogy csak szomjas, és csak a hígabb első tejet issza ki. Én csak akkor fejem ki most már az utolsó cicit, ha tutira elaludt, mert ha fent van, lehet hogy kiissza ő egy fél óra múlva... 2003.07.04 09:55
2003.07.04 10:20
, "apás" kép

nem is merem a neveket felsorolni, mert félek hogy kihagyok valakit.
2003.07.04 10:57
2003.07.04 11:11
), hajat mostam (arra valahogy mindig felebred, talan mert tudja, hogy nagyon nehez bejutnom hozza megnyugtatni samponos fejjel
), osszekeszultem a setahoz, de lehet, hogy megsem megyunk pont most, a legnagyobb deli melegben. Na majd meglatjuk.
2003.07.04 12:19
Az eredmeny nem maradt el: fajo cici, csillagokat lattam, mikor lefekudtem Petra melle a szopihoz. Kb. 5 perc alatt kiszippantott 240 g-ot, aztan felrecsapta a fejet, gondolom, meg mindig omlott a szajaba. Cici tovabbra is fajt, ugyhogy ujra elovettem a fejot (epp ma reggel pakoltam el a szekreny melyere, mert csak hanyodott, nem hasznaltam), es bo 60 g-ot lefejtem. Nem ertem, este meg szerintem ehesen fekudt le Petra. Na ma mar nem fog, mert ha massal nem, a most lefejt tejcivel jol fog lakni.
2003.07.04 12:31
, gyerekek édesek lehettek.
.
.
Pedig a Kassai u.-Király u. sarki tök közel lenne. Talán megnézem majd azt az újat...bár pon ilyen lényegi gép nincs (külső-belső comb).
2003.07.04 12:54
2003.07.04 13:15
úgy látszik megérzik, és csakazértis
2003.07.04 14:00
Mi is szeretnénk egyet, Annának
!
, nem csoda, hogy kiakadtál! De az szuper, hogy végül kaptál azért ágyat!

Jók a képek filippinó "apával"
!!
2003.07.04 15:30
Közben apa vigyázott a két boszira. Amikor hazaértem, a következő kép fogadott: a párom eteti Timit és közben a térdén rázza Zsebit, énekel, mesél és kissé gyöngyözik a homloka

Este úgy elaludt, mint a pinty, én meg ma reggel összevont szemöldökkel emlegettem a házastársi kötelességét, csak hogy ráérezzen az én problémáimra is
Nálunk fordítva van: anyukám szokott reklamálni, én meg húzom a nyakam
Tényleg roppant hasonlít az Miki gyerek a papára
. Timi is ujjpróbával szokta megállapítani a sütik ellenállóképességét, úgyhogy nálunk sok a defektes példány, de mi mindenevők vagyunk, mint Gombóc Artúr
Utálom, hogy nem tudtam bölcsibe adni Timit, amikor baj volt a terhességemmel, rossz, hogy nem lehet bébicsőszt találni, nem tudok bébiúszást se a környéken és a konditermet is elfelejthetem, mert abba az egy szembe olyan falusi tahók járnak, hogy azonnal visszaléptem a küszöbről
Ja és Timi a maga majd 2 évével nagyon unatkozik itthon gyerektársaság nélkül, de egy vacak játszóház sincs errefelé. Szóval én szívem szerint felköltöznék Pestre egy ilyen helyes kis lakóparkba és még a szocpolt is végre igénybe vehetnénk
De a párom hallani se akar róla, mert akkor mi lesz az ő kis kertecskéjével
Bocs, hogy pont neked borítottam ide a kis eszmefuttatásomat, de tényleg azóta jár az agyam, mióta szóba került a lakópark dolog.
Nagyon szépek vagytok! A szüléssztorid érdekes olvasmány volt nekem, mivel én csak villámszüléseket éltem át
!
Helyrerázódott már Lőrinc a békéscsabai túra után?
2003.07.04 16:36
Ahogy hirtelen odaneztem, csak azt lattam, hogy mar felig kibujt, es a babakocsi magassagaban orjongve ugat, Petratol kb. fel meterre. Csak ezutan esett le, hogy valszeg nem fer ki jobban, hiaba probalkozik. Hat ez tortent. 2003.07.04 16:38
Vagy az nem feltétele a több tejcsinek? 
2003.07.04 17:58
Kuki ugy.

Most mar elarulom, hogy mi is beszereztunk egyet (sokpenzert), pont az olyan utazasokhoz, mint ahol a het elejen voltunk. Szerintetek mit hagytunk itthon? A fel lakast becsomagoltuk, csak az utazoagy maradt a lakasban...

Nem lehetne, hogy megsem koltoztok oda? VAgy legalabb a ferjed beszel a szuleivel? Mert lehet, hogy kulonben eleg kemeny eveknek neztek elebe.
VAgy maskor nem ilyen rossz a helyzet?
Mindig eszembe jut egy rokonom mondasa (3 gyereke van), hogy elso gyereknel meg mostak, szaritottak, vasaltak a pelust, a masodiknal mar csak mostak es szaritottak, a harmadiknal mar csak szaritottak...
). Mondtam neki, hogy igy is en eroszakoltam ki, hogy adjon a gyerekorvos beutalot, amire csak szornyulkodott. Plane, mikor megtudta, hogy en csipoficam miatt egy evig kengyelt viseltem gyerekkoromban. NA mindegy, a kezi vizsgalatnal eloszor megallapitota, hoyg ZSombi csipoje tul laza, de aztan az ultrahangos szuresen azt mondtak, minden OK.
2003.07.04 19:11
2003.07.04 19:35
2003.07.04 19:44
)
Én nem bírnám elviselni az anyósom közelségét, főleg, ha csak kritizálni képes. Azért sok kitartást kívánok hozzá
Na jó, csak vicceltem
Elárulom neked, én nagy állatbarát létemre azért múltkor jól megküldtem kővel egy kutyát, amikor a lányomra pályázott.
Nagyon helyesek vagytok
Nekem is van ám két boszorkám
A mellfeszülés nem feltétlen velejárója a sok tejcsinek, nekem kb. 2 hétig volt nagyon lufi cicim, aztán elmúlt. Mostanában csak akkor van gond, ha egy tejcsinövelő nap után hirtelen leáll a sűrű kajálással a leányzó. Na, akkor aztán feszül rendesen
Képzelheted, milyen kínban voltam, amikor nyilvános helyen kellett szoptatni
...és akkor kezdett egyszínűsödni a ruhatáram
2003.07.04 19:45
-ról ábrándozik, lovakkal meg minden. Ha nagyobbak a gyerekek, akkor meg hordhatja őket az anyjuk mindig kocsival, mert különben nincs idő a tanulásra, netán sportra, hobbira... Nemtom, meggyőztem-e a férjem... Azért a családi ház bizti nem olyan rossz, majd elmúlik az utálom-hangulatod
Egyébként melyik településen laktok?
Hogy a bugyogóba csinálod? Rajtad kívül még Anyakati és Urszila a nagy rejtély számomra, akik hasonlóképp nyomják... Meg hát a többiek is 2 gyerekkel...szerintem én valamit nagyon rosszul csinálok... 2003.07.04 19:54
) és aztán etetés, karomban büfiztetés, emíg ilyne pici volt vártam kb fél órát, néha többet is, aztán b a kiságyba. Most már egyedül is elalszik. Igaz sír néhány percet (2-10 percet), aztán alvás. remélem eljutunk oda is hoyg már sírni se fog, már most is van így néha. És most már persze az ölembe se kell fogni, cska megetetem, büfi, aztán még ébren be az ágyba, ott teázik még kicsit, aztán jó éjszakát.
2003.07.04 19:59
2003.07.04 20:54
Nem tudom mekkora lesz, biztos nagy. Bocsi. 

2003.07.04 21:03
2003.07.04 21:13
Beszeltem am az ottani ismeros lannyal, szivesen talalkozna veled. Neki 2 eves a fia, bizti jol ellennenek Timivel.
Hogy hozzalak ossze titeket?

2003.07.04 21:23
2003.07.04 21:57
2003.07.04 22:01
. Énmeg leraktam a púrdékat, aztán befeküdtem egy kád meleg vízbe egy nagyadag sztracsival
, rögtön költöttem egy csomó pénzt...

!
2003.07.04 22:14

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint