Ági, Szonja Bulcsúddal egy napon született

Csak úgy maradt a vonalzó. Azt hiszem, ha ilyen kicsi a korkülönbség, akkor sokkal lájtosabb a testvérféltékenység, mert evidenciaként kezelik egymást. Nálunk keményedbb menet lesz.
Juti, én az anyatejet tudom, de a lényeg, a levegőztetés. Szóval ne húzz melltartót, vegyél fel csak egy pólót.Azt hiszem azt csinálnám, hogy bekenném anyatejjel, és úgy hagynám száradni, levegőztetni. Szonjával a Bepanthent használtam.
megnéztem neked a Bába válaszolban (hogy ne mondjak hülyeséget), és azt írja, hogy akinek amúgy is erősebb a mensije, annak a gyermekágyi folyás is lehet nagyon erős. És szoptatás után erősödhet a vérzés, aztán megint lehet kevesebb. Csak azért írtam, mert a barátnőmnek még a kórházban rettentő erős volt, örült is, hogy milyen jól tisztul, erre kiderült, hogy maradt bent valami neki. De nálad biztos nem ez van.
Betti, én már csinálok mindent (Szonja amúgy sem kimélő üzemmódot kíván tőlem), mászkálok, takarítok, hajolgatok, de semmi... Azaz nyák, meg esténként keményedés, de mire lefekszem, elmúlik.
És Ábris olyan keveset mozog. Bár a ctg mindig rendben van. Nektek is így elcsendesültek a végére????