Örülök, hogy mindenkinek ilyen jól teltek az ünnepek!
Ayse, melyik hotelben voltatok?Ilyen laza recepcióssal ritkán találkozni!
Réka, jók a képek, milyen klassz, hogy Ágostonnak ilyen sok unokatesója van!
Bendegúznak igazi játszóparadicsoma lett a nagyiknál!
Mi szombaton ugye sütöttünk-főztünk, festettem tojást, tiszta zöld lett a kezem, most kezd lekopni a festék.
Ugyanakkor persze olyan ócska színű festékek ezek, hogy pl a zöld be se fogta a tojásokat, úgyhogy csak kékek és pirosak készültek.
Fanninak még nem mertem megmutatni a műveletet, mert abból semmi jó nem származott volna.
Az üvegmatricák közül is tönkretette az egyiket.
Tőlünk egyébként gyurmát kapott.
Vasárnap anyósoméknál volt tojáskeresgélés a kertben.
Csütörtökön vett a sógornőm egy kis fekete nyuszit, akinek szürke tappancsai voltak.Aznap ki is mentünk megnézni, de fannit a ketrec jobban érdekelte, nyitogatta.A nyuszika is tetszett azért, rohangált utána.
A hétfői sütögetés is jól sikerült, utána lementünk a Pataki cukiba,(Érden voltunk) jól befagyiztunk, szóval hoztuk a szokásos kajálós formánkat az ünnepek alatt (is).
Holnap kap csúszdát F is anyósomékhoz a kertbe, állítólag a dunakeszi Auchanban lesz akcióban.De a barátnőm veszi, mert itt a soroksáriban nincsen, csak bogár alakú homokozó.Most voltunk kint délután szétnézni, olyan jó volt, h nem volt tömegnyomor.Bár Fannival nem egyszerű elmenni vásárolni, úgyhogy csak a legfontosabbakat dobáltam a kosárba és már jöttünk is.
Fincs annyira nem csípi a homokozást, idegesíti, hogy piszkos a keze, úgyhogy lehet, hogy csak egy lavórt fogunk megtölteni homokkal.
Jaj és elkezdett iszonyatosan halandzsázni, egész nap mondja össze-vissza a magáét, nagyon jól mulatunk rajta.
Esténként nem akar elaludni délután pedig 1 órával kevesebbet alszik már lassan 1 hete.
Én nem tudom, Ti hogy voltatok, de a két nap alatt úgy kifáradtunk, mintha bányában dolgoztunk volna.Mondjuk egész nap a levegőn voltunk, de ilyet máskor is csinálok a gyerekkel ha jó idő van.
Végezetül pár kép: