A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha! Tényleg egyszerre tettétek fel! :) A tiéd is nagyon jól néz ki!

A gyerekek is kaptak belőle?

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Én adtam Gergőnek belőle, igaz, csak a szalonnát meg a hagymát leszedtem róla. Viszont tejföl meg sajt maradt rajta neki.
Azóta is itt "hammog" mellettem, úgy látszik, még nem lakott jól.

Én nagyon szívesen küldök, mi baromi jól laktunk, és több, mint a fele ott van még.
Úgyhogy nyithatod az ablakot.
Legalább a lelkemnek is könnyebb lenne, magától a tudattól, hogy nem a kutyuk eszik meg holnap.
Púpozva van ugyanis angolszalonnával, meg pannónia sajttal... :? :? :? :?

Kép
kuha

Kuha.

A te tökid is nagyon jól néz ki!! :lol: :lol:
Nekem nem lett sós,még talán egy picit sótlan is.Párom sózta,borsozta!!

Bodza.
Nyisd az ablakot!!! :lol: Nehogy itt baj legyen,hogy megkivántad!! :P
Én is adtam Melinek.

Na mentem,mert fürcsi lesz!!

Jó éjt,ha már nem jönnék.

ancsi26

Sózta, borsozta??? Anyám!!!

A tészta nekem nagyon kafa lett, csak az volt a baj, hogy nagyon sok volt. Így is fagyasztottam le belőle. Ráadásul azt írja a recept, hogy 1-1,5 cm-re nyújtsam ki. Hát szerintem még 1cm sem volt, mégis jó magas lett.
Ezért fogott így ki rajtunk.
De ízre szerintem nagyon jó lett a tészta, mondom, a szalonnától egy kicsit sósnak éreztem.

De most adtam a fogyókúrának (a 90 naposnak :lol: :lol: :lol: )

Kép
kuha

Kuha.

Leirnád,hogy te hogy csináltad??
Az elejétől a végéig!! :D :wink:

ancsi26

Ancsi / Kuha!
Csorog a nyálam ezerrel! :shock: Ez nem ér! :evil: :lol:

Ayse!
Beszéltem Mankával, aki nagyon bánja, de inkább lenn marad a szüleinél a hétvégére.
Viszont igy tudnánk valakit vinni kocsival!
Bodza v. akárki más, szóljatok! Én elvileg a Blaháról indulok és innen elég rugalmasan lehet alakitani az útvonalat át Budára, szóval fel tudok venni valakit elég sok helyen.:D Hordozóm is van.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Évi, szerintem tedd közszemlére...én is ezt akartam kérni!

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, úgy néz ki, én is beneveznék a talidra :) :) :) Úúúúúúúúgy örülök. Barbi visz minket.
Ezek a töki pomposok isteniek néznek ki! Most egy tepsivel meg tudnék enni belőle ... pénteken azért majd igyekszem visszafogni magam.

Prüntyi, szegény Tüncsi, rossz lehet ez a viszketés. Lehet, hogy hülyeség, de az jutott eszembe, hogy ilyesmire nem jó a Bioptron lámpa?

Nagyon jót játszótereztünk Barbival, Cleóval, Annamamival...az ügyesebbek fotóztak is ... én nem ezek közé tartoztam, úgyhogy most megyek is, mert vége a fürcsinek, mindjárt nálam landol Julcsi.

KépKép

KépKép
majola

hát ez az!hol vannak az ügyesebbek!!!!!! :?: :?: :?:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

csak le akarom még írni,hogy teljesen felborult a napunk!Kisnyuszi ma szinte semmit se aludt és bár hasa már nem fájt,kedve jó volt,azért biztosan kongott a hasa és érzékeny volt!este főztem neki krumplit,reszeltem bele almát,de nem kérte!aztán azt mondta após,hogy akkor se adja neki tápit,hanem főzzek neki jó vizes rizst és kakaóval adjam neki!tetszett neki,főleg mert apja is azt ette!azért túlzásba nem vitte,de éhen már nem hal!bekészítettem egy adagot éjszakára vagy reggelre,tuti éhezni fog és követeli a kajáját majd!de mindenesetre a ő is érezte,hogy az a legjobb,ha diétázik és csak ropizott,mértékkel!egyem a szivét!
voltunk du. is sétálni,hát akár a Barbiékhoz is csatlakozhattunk volna,mert tele volt energiával!imádnivaló volt!al is aludt,meélni se kellett neki nagyon!teljesen kipurcant,remélem legalábbis,hogy nem kell fel mindjárt és mehetünk megint sétálni :shock:
na mentem nagyNyulazni és iszogatni egy kis Tokajit! :P
holnap meg jövök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc, ha jól emlékszem nektek van párásítótok...lehet beletenni illóolajat? Az enyim utasításában nem írja...de ha más is tud válaszolni, köszönöm.

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi, Kuha
Botrányos jól néznek ki a töki pomposaitok! :lol: :lol: Húúúúúúú, de megkóstolnám! Pedig tényleg nem diétás! Majd Aysenél kicsit bűnözöm, ezt nem lehet kihagyni. :)

Ayse,
Jövünk, Juciékkal együtt. Beni inkább az Anyuval szeretne maradni, tiszteletben tartom.

Barbi, Nyúlné,
Nagyon jók a normafás képek!! :) Vidám kis túra lehetett! :)
Várjuk a délutáni képeket is! :) :)

Nyúlné,
Örülök, hogy Kisnyuszi jobban van!!! :)

Bodza,
Saci olyan édes a képeken! :)

Ma csináltam egy csomó képet itthon a fiúkról, fel fogok majd tenni egy párat, csak fel kell töltenem. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi, és Mindenki!

Hát jó, íme a recept. (ez az eredeti, 10 adagra való. Én ezt csökkentettem, nagyjából mindennek a 60-70 %-át vettem, de még így is baromi sok volt)

Tésztához:

1 kg dkg liszt
50 dkg búzaliszt (az eredeti recept félfogós búzalisztet ír, én ilyet nem kaptam, úgyhogy teljes kiörlésű búzaliszt ment bele)
7 dkg élesztő
30 dkg főtt, összenyomott krumpli
5 dkg só
fél liter langyos víz,
fél liter 20 %-os tejföl
20 dkg vöröshagyma
1 dkg fokhagyma
50 dkg angolszalonna
20 dkg pannónia sajt

Nagyon egyszerű az egész, és nagyon hamar megvan.
Hozzávalókat egybegyúrni, dagasztani. Majd tésztát hagyni kicsit kelni.
Ha megkelt, még néhány dagasztás a tésztán, és lehet kinyújtani.
Recept szerint 1-1,5 cm-re kell, én ennyire csináltam, és kissé vastag lett. Nyugodtan lehet vékonyabbra.
Előmelegített sütőben, 200 fokon sütöttem kb. 8-9 percig a tésztát, majd kifettem, és a tejföllel, amibe belenyomtam a fokhagymát, megkentem.
Rátettem a felkockázott szalonnát, hagymát, és ráreszeltem a sajtot.
És kb. 5-6 percre visszatettem a sütőbe, de lehet picit tovább is, ki hogy szereti a sajtot megpirítani.

JÓ étvágyat hozzá!

Kép
kuha

Prüntyi, nekünk ultrahangos hidegpárásitónk van, az azt irja, hogy nem szabad.

Naaaaaaaa, Nyúlné! Azért én még mindig itt vagyok, hehehe, akkor is, ha nem érsz velem semmit, mert nincsenek képeim :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
majola

sziasztok!

Ancsi!

Nagyon aranyos Meliről a klip, teljesen elérzékenyültem a végére. :) Milyen programmal lehet ilyet készíteni?

Ayse!

Mi továbbra is megyünk Zsuzsával, de csak bölcsi után, úgyhogy szerintem olyan 12 és 1 között érnénk oda, ha nem baj.

Göndörzsóf! :)

Megyünk, igen, kiváncsi vagyok mit szólnak most egymáshoz a fiatalok, már hogy Zsuzsa is egy kicsit aktívabb.

Nyúlné:

Remélem Kisnyuszi jobban van! Zsuzsa este "szereti" kipakolni a gyomrát. Mint pl ma este. :( Én tanfolyultam, mire hazajöttem David már altatta, de mondta, sokat evett délután és este, és utána ő adott neki 300 ml (!!!!) tápszert, amit a kiscsajszi be is vágott. Aztán meg ki. :? Sajna mostanság azt csinálja, cumizik amig van az üvegben, ezért én már kimérem neki. Este kap 200-at rendes higitásban, az éjjeli ébredések során pedig szinte vízzé higítottan 100 ml-s adagokat kap.

Annamami!

Szegény Mazsi!!! Szerintem vidd el és nézesd meg a foltjait orvossal! Pont most olvastam hasonlót az amcsi fórumon, hogy anyuka égési sebnek kinéző folttal kapta vissza a gyereket apukától, de kiderült, hogy valami bőrbetegség. Mivel Mazsi amúgy is érzékeny bőrű, szerintem megérne egy vizitet vagy a gyerekdokihoz, vagy a bőrgyógyászatra, ha másért nem hogy mondják már meg tutira, hogy mi az.

Bodza!

Mi megyünk! Ha gondolod, felkaplak titeket, és akkor úgy megyek be Zsuzsáért a bölcsibe, hogy már együtt veletek, ha az jó! Még nem tudom, pénteken meddig marad bent, de szerintem délig már. Majd megbeszélem a dadájával, de egyelőre ilyen egyik napról a másikra dőlnek el a dolgok.

Rólunk:

Ma is David vitte Zsuzsát a bölcsibe, de elég fanyar arccal jött ki onnan, neki is lelkiismeretfurdalása volt, mert megint sírt. :( Pedig most elbúcsúztam tőlük még az épület előtt és akkor még minden rendben volt. Ma annyi volt a csavar a dologban, hogy Zsuzsa valamilyen oknál fogva fél hatkor (:shock: :shock: :shock: ) felébredt, pedig általában legalább egy órával tovább alszik. Reméltem, hogy bealszik az odaút alatt, de nem. MIre odaértünk, már látszott, hogy totál KO, de nem aludt. Mivel én tanfolyamra mentem utána, ezért Davidnek kellett el is hoznia őt, ezért tömegközlekedéssel mentünk. Hát még úgy is, hogy David ott volt segített cipelni a kocsit, én úúúúúúgy kifáradtam, hogy mire beértem a tanfolyamomra, úgy éreztem, csak dülöngélni van erőm. :( Igaz mondjuk sétáltunk is egy jó nagyot a Deákról át a Siklóig, onnan busszal. Aztán miután Zsuzsát leadtuk, fel a Várba a lépcsőn. Sok volt. Szóval én mostanában nagyon könnyen fáradok, és kicsit félek is, ha ez 23 hetesen így van, én használhatatlan leszek a végére. :? Mindenesetre holnap autóval megyünk. De így legalább David is tudja, merre kell menni és mivel ő nem vezet, ezért kénytelen lesz BKV-zni ha ő viszi Zsuzsát. Egyelőre ketten megyünk, ő beadja és hazamegy, én ottmaradok és várom hogy el lehessen hozni. Annyi előnye megvan a dolognak, hogy így tök jól haladok az angol nyelvű terhesfelkészítő előadásaimmal. Még az is lehet, hogy szülés előtt le tudom őket adni legalább egyszer.

Zsuzsa mint utólag kiderült aludt is egyet a bölcsiben, aminek örülök, mert egyrészt nagyon fáradt volt tényleg, másrészt pedig haladásnak könyvelem el. Most nem rácsos ágyba rakták, hanem egy rendes kiságyra, és ott aludt egy egész órát amíg David érte nem ment. Ellenben a reggeliből nem kért (igaz, mivel olyan eszméletlenül korán kelt, otthon reggelizett), viszont a tízórai gyümölcslevet megitta. Én azt csodálom, hogy a tízóraiig kibírta, mikor már reggel hétkor mikor elindultunk itthonról úgy nézett ki, hogy leginkább aludna.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hát na mire jövök fel?????(Apa rántott sajtot kért sült krumplival, én hősiesen ettem a két pár natúr virslikémet :? :? :? )erre egy csomó házi töki pompi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hát ennyire útáltok??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha hallanátok mit művel a gyomrom :oops:
Nagyon gusztik, és ügyesek vagytok csajok!
De egyezzünk meg:ha talizunk, viszek mindenkinek kolbikát, de süttök nekem pompit!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Bodza
Már nem sok van Kristóf érkezéséig!!!!Sokat gondolok ám Rád(pedig Panna jó kislány, de lehet behülyülnék a két picivel.Ja, és észnél kell lennem, mert ma abbahagyatták velem a Cerazettét.)
Nyúlné, Barbi
Képeken Mindenki nagyon szép!!Fiúk, lányok, papik, mamik!!! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Részemről a dolog megbeszélve!

Kép
kuha

Sziasztok!

Ancsi, Kuha!
Nem ééééééér! :D
Ezek a pompik olyan jól néznek ki, hogy én is úgy érzem, tudnék enni belőle, pedig már vacsiztam :oops: :oops:

Róki!
Örülök, hogy Zsuzsa bölcsis szoktatása alakul.
A dadák mit mondanak, sír napközben, vagy már le tudják rakni?

Bodza!
Saci nagyon helyes, a fürdős a kedvencem :D

Na akkor az ÉN normafás képeim:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161805325.36.jpg[/img] https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 228.85.jpg[/img] Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki! Köszönöm a felajánlást! Akkor még beszélünk erről! Legalább Saci is alszik egyet délelőtt, úgy indulunk útnak. Zsuzsababa mikor ebédel? Mert Saci 12 és fél 1 között szokott, esetleg jó lenne úgy időzíteni, hogy vagy még itthon vagy Ayse-nál meg tudjam ebédeltetni ebben az időben. De szólj, ha már túl pofátlan vagyok. :oops:

Kép

Kép

Kép
bodza

És a mai délutáni játszis képek :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
De jó képek!!! :) Olyan édes minden gyerek! :) Sok mosolygós kis csibész! :lol: :lol:
Délelőtt: csíkos sapkás fiúk a hegyen! :) Kisnyuszit nem kell sokáig csábítani Nolcsinak egy kis csibészkedésre! :)
Délután meg Julcsikáról csináltál sztárfotókat! :) De Cleo, Leon és Maja is nagyon helyesek! :)

benianyu

Én is feldobok pár képet. :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

benianyu

Jajjjj, rosszul írtam az előbb. :oops: :cry: :oops:
Szóval Cleo Majája, Mazsi és Leon is nagyon édesek! :) :) :)

benianyu

sziasztok!
olyan szépek a képek! komolyan teljesen ki vagyok ezektől a csemetéktől, egyik gyönyörűbb, mnt a másik!!!!

én ma voltam kozmetikusál, aztán meg a fogorvosnál, még mindig nincs kész ez a 3gyökerű fogam :evil:

én viszont már teljesen klész vagyok :twisted: most látom, hogy azért apa igenis segítség! :) de ezt nehogy valaki elkotyogja neki, mert így is túlteng az önbizalomban, majd én szépen apránként megdícsérgetem :wink:
alig várom, hogy haza jöjjön, és reggel ő játsszon az Esztivel, én meg aludhassak. és hétvégén délután is fogok aludni, remélem.
már csak egyet kell aludni, és jön apa haza! :D :D :D már úgy hiányzik.

Ancsi csak ezért nem néztem még meg a videót, mert tuti elbőgöm magam :wink: , majd holnap! mert már nagyon kíváncsi vagyok rá, tuti nagyon szuper! engem is érdekel, hogyan kell ilyet csinálni.

és ma megvettem az első karácsonyi ajándékot. ill. az első kettőt :)

bocs, hogy nem reagálok lányok, pedig részletekben végigolvastam a lemaradásomat, ami jó sok volt! nehogy kihagyjak valakit!

BODZA!! úgy örülök, hogy rendben vagytok! és rendben vagy! :) jó, hogy ilyen korán kaptál időpontot, sokat gondoltam rád... na majd pénteken remélem találkozunk Aysénál.
és nekem az a kép tetszett, amin hárman vagytok, ill. négyen :) :) :) imádom a családi képeket :)

Annamami, ez tényleg olyan gyanús, amit írsz. ha egy ekkora folt tényleg égési sérülés, akkor azért az fájt volna, amikor keletkezik, Mazsi szólt volna, nem? ez még nekünk is fáj. mi jön szóba, mint égés? esetleg radiátorra támaszkodott? de az sem égetheti így meg, nem? én is elvinném bőrgyogyóhoz. de pénteken veletek is találkozunk!!

én is olyan irígy vagyok ám a normafás meg a szigetes partikra! pedig mi is voltunk minden nap valahol, sőt! csak akkor is, már hiányoztok :oops:

és Csillám! igenis hülyeség, hogy betolakodónak titulálod magad! mindenki akkor jön, amikor tud! te is közénk tartozol!

Benianyu! hogy vannak a foltjaid? és nem tudom, írtad már, hogy milyen volt a producerek??

Nyúlné, most tényleg... Kisnyusziból szupermodell, belőled meg sztárfotós lehetne. sztem vedd komolyan fontolóra :wink:

most kellene aludnom, mert kab hajnali egyig mindig nyugi van, csak addig mg én nem szoktam aludni...

na majd holnap jövök, gondolom...

KépKép
KépKép
and

Lányok!

NEKTEK ELMENT AZ ESZETEK????
VAGY A SZIVETEK KÖLTÖZÖTT KI BELŐLETEK???????? :evil: :evil: :evil:

Most tényleg kellett ez??????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Leesek mindjárt a székről a sok fini tökipompi láttán.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

És miközben esek....megpróbálom a szinemet visszaváltoztatni SÁRGÁBÓL emberszinűbe... :evil: :evil: :evil:

HÁT ÉN MÁR MINDEN JÁTSZÓTERES, NORMAFÁS, SÁRGALEVÉLHULLÓS...NAPFÉNYES, MELEG, ŐSZI, BABÁS...ÉS MINDENES TALIRÓL LEMARADOK?????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KÉSZ VAGYOK A KÉPEKTŐL EGYTŐL EGYIG :P :P :P :P :P :P :P

Fogadjunk, hogy mire lecseng minden halottaknapja megy mittudoménmi...senki nem akar majd sehova se menni..a minusz ezer fokba...pláne nem Velem és Lénával...és akkor én föl is akasztom magam az új fáink valamelyikére amiket ma vásároltam...
(azaz azokra nem, mert még juniorok és nem birnának el engem.. :evil: :evil: :evil: )

Tőlem ne is várjatok ma többet........

Most tényleg őszintén irigykedem.....úgy a lompira, mint a sétára.... :( :( :(
És az irigység gyalró dolog :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , úgyhogy ágyőőőőőőőőőő :twisted: :twisted: :twisted:

Talán holnapra kialszom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Képek fantasztikusak, akár a kajákról, akár a gyerekekről van szó :D
Őszintén szólva nekem leginkább Sacin maradt tátva a szám, olyan nagylány lett / talán őt láttam legrégebben?/, és Julcsi meg Mazsi délutáni képein. Olyan gyönyörűek :)
Na és persze Beni és Dani fürdős képei is tündériek :) Meg ahogy együtt játszanak...

And :) Mai program nálam is fogorvos volt, és még jódarabig járok is :( És én is nagyon várom már a mi Apánkat, aki ha keveset segít is itthon, azért mindig megkönnyebbülés, ha megjön. Nagyon keveset látjuk, de azt ígéri, novembertől ez megváltozik. Ezt a pár napot már féllábon is kibírjuk :)

Sajna nagyon úgy néz ki, hogy nem tudunk menni Aysehoz :cry:
Nagyon készültem rá, de Gergőnek reggel óta iszonyúan folyik az orra, és egyre rosszabb. Igaz, hogy közben foga is jön, és csak vizes orrfolyás, de Balázs is gyanús, úgyhogy nem biztos, hogy ráfoghatom a fogára. Semmiképp nem vinnénk ennyi gyerkőchöz betegséget, szerezhetnek maguknak épp eleget mástól is. Pedig hatalmas tali készülődik, sok-sok régenlátott ismerőssel találkozhatnék újra :( Remélem, azért lesz majd lehetőség máskor is.

Ma Gergő nem igazán díjazta, hogy bébiszitterre hagytam, amíg fogorvosnál voltam. Egy órát voltam távol, de azt végigordította, pedig Balázsék mindent megtettek, hogy jókedvre derítsék. Ahogy hazaértem, elmúlt minden baja, bújt hozzám egy ideig, majd ment játszani, és kópéskodni. SZámomra továbbra is csodaszámba megy, ha valaki gond nélkül ott tudja hagyni akár csak egy napra is a gyerkőcét valahol. Hogy nekünk erre meddig kell várnunk???

Na, megyek, mert pocsékul alszik az orrdugulástól / vagy a fogától?/, nem várom meg, hogy fölébredjen, és ugranom kelljen...

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi!

Képek mint mindig tüneményesek! Kár hogy nem tarthattunk mi is veletek! Majd a legközelebbire benevezünk.

Zsuzsa leginkább aludt a bölcsiben tegnap, illetve mielőtt aludt kómás volt, de azt mondja a dadája, hogy már le lehet tenni úgy hogy nem sír. Nézegeti a többieket vagy beültetik valami játékba és elszöszöl. Azért még sírdogál, de szerintem alakul. Mikor én mentem érte tegnapelőtt, kikukucskáltam a teraszra, és láttam hogy ott ül egy körben a dadákkal meg egy pár gyerekkel, és nézelődik.

Bodza!

Zsuzsa a bölcsiben ebédel, legalábbis holnaptól megpróbálják őt megetetni. Ott fél tizenkettőkor van az ebéd, gondolom déltájban kell érte mennem mert a többi gyereket ebéd után rögtön fektetik. Tehát 12-kor lennénk a bölcsiben, és ilyen időpontban szerintem félóra alatt felérünk onnan Nagykovácsiba, tehát kb fél egyre ott lennénk. Az úgy jó? Sajna másképp nem nagyon tudom időzíteni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Csak gyorsban tudok jönni, ne haragudjatok, de nem tudok most reagálni!
De a képek tündériek! :)

Szóval: A holnapi talival kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy beférünk-e esetleg valakihez? :oops:
Köszönjük!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó Reggelt!!!!!

AYSE HÍVOTT TEGNAP KÉSő ESTE,HOGY MINDENKINEK ELKÜLDTE AZ ÚTVONALAT ÉS MINDENKIT SZERETETTEL VÁR,DE MEGHALT A NET-ük ÍGY NEM TUD JÖNNI FÓRUMOZNI.
AKINEK MÉGSEM ÉRKEZETT MEG,AZ HÍVJA FEL,SZÁM A TELEFONOS LISTÁBAN.
annamami

Tegnap este összehívtam a lányokat és az anyósomat is.
Kértem,hogy mondják el mi történt Mazsi kezével,hogyan kerültek rá a foltok.

Továbbra sem tud senki semmit,sőt hisztérikus felháborodás volt a reakci az alaptalan gyanúsítgatás(?????!!!!!!!) miatt(anyós).
Én csak annyit mondtam,hogy nem elsősorban velem kell elszámolni bárkinek is,hanem ha nem mond igazat,akkor a saját lelkiismeretével.
És innentől kezdve a bizalmam az kb. a nullával egyenlő.
Most összekészülünk és viszem Mazsit a gyerekorvosunkhoz.
Én továbbra is állítom,hogy égési sérülés és Apa is ezt gondolja.
Majd a gyerekdokinénink megmondja.

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
annamami

Duda
én elviszlek szívesen,mert kivételesen én autóval megyek(vezetési gyakorlatra vagyok ítélve).
És mivel tegnap megdumcsiztuk,hogy Barbi majiolát és Julcsit viszi,nálam van hely.
Mazsi hordozóját hétfőn viszi el egy lány tehát majd azt beteszem Natikának.
Vagy ha úgy kényelmesebb akkor Mazsit rakjuk abba,Natit meg az ülésbe.
Talizhatnánk mondjuk a Flórián környékén? :roll:
annamami

de ha gáz akko lehet a kedvedért átmerészkedek az Árpád hídon..... :oops:
annamami

akko = akkor :oops:
annamami

Annamami!

A lehető legjobb dolog, amit tettél annak érdekében, hogy kiderítsd, mi történ Mazsival. Legalábbis a te lelkiismeretednek mindenképpen, hogy megpróbáltad kideríteni az igazságot.
Ha esetleg mégsem égési sérülés, akkor még mindig elnézést kérhetsz, de nem is biztos, hogy kell.
Hiszen mindenki ezt tette volna.
Anyós felháborodását nem is értem, tökre úgy viselkedik, mintha ő nem nevelt volna gyereket, és nem lett volna aggódó anya.
Ő is így viselkedne a Te helyedben, az tuti.

MIndenképp írd meg, hogy mit mondott az orvos, jó???

(Csak zárójelben jegyzem meg a következőt: nekem a lábszáramon, közvetlenül a lábfejem felett jelent meg kb. 3 hónapja egy folt, ami nagyon viszketett. És viszket a mai napig is. Olyan, mintha nagyon ki lenne száradva a bőr. Aztán enyhül néhány napig, majd újra. De nem ez a furcsa, hanem az , hogy mindkét lábamon!!!! tök ugyanott , és mindkét lábamon tök egyforma, szabályos kör alakú!!!!.
Szóval produkál az emberi szervezet furcsaságokat néha, lehet, hogy Mazsinál is ilyen furcsaság jött elő.)

Kép
kuha

Kuha

Anyósom mint Aggódó Anya:
A SAJÁT GYEREKÉNEK (FÉRJEM) MEG LEHET NÉZNI A HÁTÁT A JOBB LAPOCKÁJÁJÁT TELJES EGÉSZÉBEN "FOLTOS" MERT GYEREKKORÁBAN ANYÓSOM "VÉLETLENÜL" LEFORRÁZTA..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SZERINTED?????? :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

Indulunk a dokinénihez.......

Aysea kéri,hogy akiknek nem ment át az útvonal,azokk jelezzenek!!!!
És egy valaki van,aki visszajelzett neki,hogy ő megkapta,akkor ő küldje el a többieknek is.
annamami

Annamami!
KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!! :) :) :) DE JÓ! :) :)
De a Flórián tér jó ám, miattunk nem kell "merészkedned"! :D
Hívlak ma még! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Lányok, aki nem kapott Aysetól útvonalat, az küldjön nekem mélt a jkoltai@externet.hu ra, én majd küldöm. Ayse netje elszállt :(
És üzeni, hogy vigyetek papucsot, cipőt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szép napsugaras napot mindenkinek!

Panni alszik, spenót kész, így itt vagyok picit én is.
Most ment el a postásunk, csináltattunk Pannás karácsonyis bélyegeket! :D :D Én még egy kicsit régimódi vagyok, és rengeteg képeslapot szoktam postai úton, kézzel írva küldeni.Imádok válogatni a szebbnél szebb lapok között, az idén fel is lesz dobva egy cuki-muki Pannával!!! :D
And emlegette a karácsonyi ajándékvásárlást, én azt is úgy imádom!Nézelődni, esti díszbe öltözött lakásokat, kirakatokat bámulni, szóval mi nagyon csippantjuk(még férjem is) ezt az ünnepet!

Annamami
Én tökéletesen megértelek, nagyon végszükség esetén szoktam anyósékra hagyni Pannát, ja és Csaba se szereti, pedig az ő szülei. :? :? Mondjuk, elég érdekesek, pl.ahogy taknyosak voltunk, meg nem kérdezték volna, hogy hogy van az unokájuk.Pannis naptárt kaptak tavaly karácsonyra(gondoltuk mi, hogy ez igazán frankó ajándék lesz), erre, azt sem tudják hol van, nemhogy kirakták volna.
Meg szegény férjemmel is még gyerek volt, szinte semmit nem törődtek.Szóval, ha valakit útálok, akkor őket.húsvétra én, és Csaba kaptunk tőlük ajándékot, terítőt, parfümöt, stb.Azt hiszitek Panni egy rohadt csokinyúlon kívül kapott valamit????Mondtam is, hogy mama, inkább Panninak vegyenek, mint nekünk, erre ők:Kicsi még nem értékeli!!!
Remélem, nem értitek félre, itt nem arról van szó, hogy na most akkor az a lényeg, hogy baromi nagy ajándékot hozzanak, csak ha mi elmegyünk idegen(nem rokon)kisbabához, a kicsinek az első, hogy viszünk valamit.(nemhogy unokának)
Ne haragudjatok, muszáj volt leírnom!
Szóval Annamami, kíváncsi vagyok, mit mondanak Marcidnak!
Barbi
Nagyon jók a képek, klassz Leon kabija, és piros csíkos sapija!!!
Fannicsajszi is cuki!!!

Ma reggel nagyon édi volt Panni.Nézegettük a meséskönyvét, kérdezem tőle,: Panni, mutasd meg anyának hol van a gomba??!
Erre Pancsi mutatja a gatyóján lévő színes GOMBOKAT!!!!

:D :D :D :Meg is zabbantottam!!Imádom!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu
Nagyon helyesek a srácaid!!!!!!Azok a szemek......!Gyönyörűek!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Halihó.

Most csak gyorsan bemásolom amit Manka irt a klipp készitéséhez,mert látom pár embert érdekel.
Ha valahol elakadtok csak szóljatok nyugodtan,ha tudok segitek. :D
Én pl.ott akadtam el,hogy kiirtam cd-re,de a dvd nem akarja lejátszani. :(

A program neve Windows Movie Maker, általában a START menüben a programok közt van, de az is előfordulhat, hogy a KELLÉKEKben.

Szóval megnyitod a Windows Movie Maker-t, a FILE menüben az IMPORTÁLÁS A GYŰJTEMÉNYBE paranccsal tudod bemásolni a képeket amit használni szeretnél. aEzek rögtön meg is jelennek majd neked a GYŰJTEMÉNYEKben, ahonnan egyenként le tudod őket húzni a TÖRTÉNETbe. Ugyanígy kell a zenét is bemásolnod a gyűjeménybe.
Az ESZKÖZÖK menüpontban tudsz címet hozzáadni a történethez, és ugyanitt a videóeffektusokkal és az áttűnésekkel is el lehet játszani.

ancsi26

Még annyit, hogy amíg készülőben van a film, addig a FILE-ban a PROJECT MENTÉSE paranccsal kell menteni, aztán amikor már mindennel készen vagy, történettel, zenével, felirattal...stb, akkor a FILE-ban a FILMFÁJL MENTÉSE-re kell klikkelni, és ott beállítani, hogy a számítógépre, vagy CD-re akarod elmenteni.

Sok sikert lányok!!!! :P

ancsi26

TALI TALI TALI!

Úgy alakult, hogy mi az eredeti verzióban tudunk menni holnap Ayse talijára, így ANNAMAMINÁL VAN SZABAD HELY!!
Ha valaki úgy érzi, jönne vele, írjon!
Ő csak estefelé fog tudni jönni netezni, mert nincsenek otthon, de 9 után mindenképpen jön majd!
Ayse kéri, hogy akinek nem ment át az útvonal, jelentkezzen!!

Ancsi!
Köszi! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Köszi az ismét :oops: ,szíves fogadtatást!

Megann

Nagyon gyönyörű lesz a kertetek ,ennyi szép fával bokorral! De már így is szép ,amennyit én láttam belőle képen!
Tavasszal még mi is akarunk venni 1-2 díszfát az udvarba...

Ancsi

De jó neked ,hogy Meli már nem ébred fel!!!!!!
A cicit magától hagyta abba ugye???
És amíg cicizett ,ő is felébredt töbször is éjjel???

A TÖKI POMPOS NAGYON GUSZTA LETT! :wink:

ezt nekem is ki kell próbálnom !!!!

Kuha

A te Töki pomposod is nyálcsorgatásra késztet! :wink: :twisted:

ha meg hülyeségeket írok ,az csak azért van mert kezdek tényleg meghülyülni!!! Bocsánat érte !
De már tényleg nagyon kivagyok ,meg hiányzik a beszélgetés,társaság.... :roll:

Nyúlné!

Kisnyúl örülök ,hogy jobban van! Megint tök jó képeket csináltál róla! :shock:

Bodza

hi-hi kis bungyurkás Saci nagyon cuki a szőlővel!
És együtt is nagyon szépek vagytok! Ari a pocakod is!! :P

Barbi

Gyönyörűek a Normafás képeid!És a játszóteres is!

Nagyon szépek a gyerekek!( és azért büszke vagyok egy kicsit magamra, mert felismertem mindet név szerint)

Benianyu

Jajjjjj de édes Beni kócosan!És Daninak azok a hatalmas világító kék szemei... eszméletlen :P

De jó neked ,hogy így elvan a két gyerek egymással!! :!:

And

Kedves vagy!

Jucc33

Én is osztom a véleményed! Nekem sem sikerült még eddíg otthagyni Dávidkát sehol(még 1 órára sem)
Pedig anyósom már javasolta ,hogy adjam oda a keresztannyáéknak éjjszakára ,hogy kialudjam magam!!
Még szerencs ,hogy nem voltam ugrós hangulatban .....Lehet ,hogy nem jönne többet!Így megkértem a férjem ,hogy állítsa le az anyját.... :twisted: :twisted: :twisted:

Totka

Hú az nagyon aranyos! Pannás karácsonyis bélyeg! Hol lehet csináltatni???

gomba :lol:

Azt hiszem beválik ez az egyszeri alvás! 3/412-kor megebédelt ,és leraktam aludni! Remélem alszik 2-ig!
Tegnap este is fél 8 kor már aludt! De nagyon sajnálom mert addígra nagyon kifárad!De ha alszik délután is akkor nem alszik el este!
Viszont most is sokszor ébredt éjjel!

Már kértem tanácsot a védőnőtöl is ,aki egy homeopátiás szert ajánlott! Azt írják róla ,hogy segít a gyereknek feldolgozni a napi élményeket és ezáltal nyugodtabban alszik!

Most vagy én csináltam valamit rosszul vagy nem tudom....De aznap este amikor adtam neki még éjfélkor sem volt hajlandó aludni! Ja a szer neve: coffea tosta 15ch (már ez is gyanús volt ,hogy kávés) :roll: Úgy viselkedett tőle ,mint aki tényleg jól bekávézott :lol: sétálni akart , játszani, táncizni,...csak aludni NEM!!!
csillam

Azért kislánynak is szép lennék !!Igaz???

Kép

Kép

Így fenyegetek mindenkit!!

Kép

itt a tv -t kapcsolgatom!!

Itt pedig egy videó! amikor elkezdett járni! http://s63.photobucket.com/albums/h150/ ... 014126.flv
csillam

Róki! Így teljesen jó lesz! Köszönjük!

Hú, köszönjük a dicséreteket is mindenkinek, nagyon jól esik!

Most nem tudok írni többet, Saci nagyon anyás korszakát éli.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Róki :D

De jó, hogy jöttök! Örülök, hogy Zsuzsa szokja a bölcsit.

Megann :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bodza!

Én már úgy várom, hogy megszülessen Kristóf, és kezdetét vegye a 2. "generációs" korszak!

Jucc :)

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :( :( :( Veletek is rég találkoztunk.

Barbi!

Jó, hogy jöttök ti is, jó lesz majd dumálni.

Mit vigyünk a talira? Édeset, sósat?

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Bodza,
Nagyon csini vagy es a csalad is jol mutat egyutt!

Minden baba nagyon szep a fotokon, Julcsi meg igazan helyes maradt a levagott haj ellennere is!

Rokica,
Na latod, alakul ez :lol:

Megann,
Akkor jo kerteszkedest!

Ancsi-Kuha: Ez az en tejfolos pizzam es IMADOM!

Annamami
Na mi van a kis kezen? Mondtak valami elfogadhatot?

Lanyok, ne haragudjatok, csak igy-ugy olvasgattam kicsit el vagyok veszve es MEG MINDIG NEM JOTT MEG :roll: :?: :?:

Csillam
Davidka gyonyoru kislanynak es kisfiunak is!!!!!!!!! :lol:
En sem vagyok sokszor, de a lanyok nagyok kedvesek am, ne aggodj! Orulok, hogy hallotam feloletek!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Bocs, nem tudom az előzményeket, de a szülés után még egyszer sem jött meg? Mert nekem is csak három hete először. Biztos a sok szoptatás, meg alkati dolog is.

Jucc!

Az én módszerem lehet, hogy neked kicsit drasztikus lesz. :oops: :oops: :oops: Ha felébredt éjjel, nem szoptattam meg, ki se vettem az ágyból, csak beszéltem hozzá, simogattam, hogy megnyugodjon. 3 nap után már nem ébredt fel többet éjszaka.

Nyúlné!

Sajnálom, hogy így alakult a barátnőddel. :(

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

bggggggggvgvvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbv v vvc c

Ezt Zsuzsa üzeni nektek.

Csak gyors bekukk, visszaolvasni most nem tudok...

Sajnos Zsuzsának ma hőemelkedése lett, hazaküldték a bölcsiből. Ugyan mire hazaértünk, 37,2 volt a hője popsiban, és azóta sincs láza, de látom rajta hogy kókadt, úgyhogy mi sajnos nem tudunk menni holnap! :( Nem akarok megfertőzni senkit.

Bodza!

Nagyon sajnálom!!! De sajnos emiatt nem tudunk elvinni titeket sem. :(

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Gondorzsof,

:lol: Nem ilyen egyszeru am! Mar nem szoptatok :oops: es rendszeres menszim volt, csak ket honapja nem tudom szedni a gyogyszert(allergia,puffadas) spiralra varok a jovo honapban.
Valszeg valami hormonzavar lehet a gyogyszer elhagyasa miatt :?: :?: es remelm nem baba :oops: :oops:
Nalad sincs sok kulonbseg a ket baba kozott en mar nem igazan emlekszem rajuk,raksz fel kepeket? Vagy valahol meg lehet nezni oket?

Jo bulizast nektek holnapra lanyok!

Rokica
Gyors gyogyulast Zsuzsanak te meg kimeld magad egy kicsit!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: