Most már Domi akaratos azért próbál kijutni a bkocsiból.Régen pedig bkocsi undora volt.Régen 5 percig nem marad benne mára ha nem is sokat de fejlődött kocsi ügyben.Puszi
Ja!A repülőn se lehet jó lakni.

2005.08.16 10:16
Vasárnap a keresztanyja megkínálta az almás piskótából az almával. Azt kiköpte. Majd betömte a tojás-búzaliszt-cukor elegy tésztát. Ugye elveim szerint ezt nem ehetne. Nade amit igen, az meg az ő világképével ellentétes. 2005.08.16 13:51
Kell hozzá,vmilyen husi,és Kínai mártás/Uncle Bens/+rizs.

Ott még az a bizonyos paradicsom is van.
Mit szólsz?
Puszi. 
2005.08.16 15:23
2005.08.16 17:21
Nálam ma álomkór volt és én inkább szunyiztam egyet délben, amikor épp jöhettem volna. Most megyünk vásárolni, úgyhogy csak este jövök!
És mostanság már Marci is szereti!
2005.08.16 19:45
De a Te hosszú leveled nagyon hiányzott!Én mostanában már nem alszok Domival nappal.Élvezem a szabadságot,hogy már nem alszik a hasamon.
Puszi 2005.08.16 20:15
Egyébként mennyit szokott aludni napközben?
Ízlett Neki a madártej? Ha nem, akkor küld át hozzánk!
Látod, Dia Marci is tud!

2005.08.16 21:46
2005.08.17 07:05
Ma is legalább ennyit kérek!
Domi jó esetben 2x másfél órát alszik.De tegnap a délelőtti fél a délutáni majdnem kettőre sikeredett.De 10 perces alvásai is szoktak lenni.

Én nagyon utálom mert olyan félelmetes.
Remélem nem megy a délelőtti alvás rovására!
2005.08.17 08:39
Ket lurko imadnivalo volt egyutt
Vasarnap eltelt a jatekkal, fiukkal, gepet tan be se kapcsoltam
Max. mesenezesre
Amit azota megoldottunk, hetfon reggel ugyanis elrohantam a lurkokkal a tescoba, es vettunk vegre egy asztali dvd lejatszot, hogy ne legyen gond a gepidovel (en melozok, fiam mesetnezne..). Anyosom kozben megkerdezte Gyuszkot telefonon, hogy nem menne-e vissza meg egy hetre, mert nekem most orultekhaza van, se kolleganom, se fonokom, szoval total ram maradt a ceg (
), es ket lurkoval itthon nem hawaii
Akkor azt mondta a fiam (hetfo reggel), hogy nem szeretne visszamenni. Delben mar kicsit valtozott a velemenye, Zolika is nyuszos volt, en is meloztam, bar eljatszott, de hianyzott neki a tars, igy 5 perc gondolkodas utan azt mondta, hogy visszamegy meg 1 hetre a mamahoz
Meg jo, hogy nem pakoltam ki teljesen a taskajabol, gyors elkeszules, es mentunk Szolnokra. Nos, imadok vezetni, de nem volt szerencsem, mert: 1. a 4es foutat epp javitottak tobb helyen, igy baromi dugo volt Cegledig, 2. dugig volt kamionnal 3. az eso omlott. Igy Ceglednel inkabb elhagytam a 4est, es alsobb utakon mentunk. Eso is elallt, de mint utolag kiderult, csak eppen gyorsabb voltam a felhoknel, mert Szolnokon belul utolert minket. Hat en szetaztam, amig a lurkokat es a csomagot szarazan be sikerult vinni Anyosomekhoz..
2005.08.17 15:37

2005.08.17 19:12
Aztán meg mentünk Olivérnek útlevelet csináltatni. Halálos ahogy az útlevél képen kinéz
A kajcsi nem égett le még időben voltunk.
Madártej már nincs úgyhogy csak a drága uramat tudnám átküldeni!
2005.08.17 19:38
2005.08.17 19:43
De szerencse, hogy hamar átvészeltétek.
).
Ha elfogyott, akkor minden oké!
Én mindig Györeszékre és Gigiékre gondolok, hogy Nekik nem lehet egyszerű, mert a Manók nem az alvós fajtából valók. Ma hogy aludt Domi? Nem ütött vissza a kései kelése?
Miért kéne feltankolnom pizzából? A bujkálás miatt? Vagy félreértettem valamit?
De végül csak szunyált 2 órát!
Az én legnagyobb gyönyörűségemre. 2005.08.17 20:04
/de nem tudni kitől örökölte.
Az enyém barna az apjáé szürke. 
Majd fél 2-kor ismét elaludt és másfél órát szundizott.Már alszik.
Délután már megint ment a hiszti.A nappali szőnyeg tele játékokkal,gondoltam elmarad ott amíg megfőzök.De neeem!Na,mondom akkor a járókában majd csak elmarad ugye ott is egy halom játék,de ott sem.Beültettem a bkocsiba és a konyha ajtóhoz húztam.Képes volt végig ott ülni amíg megfőztem.
Nooormális?
Pedig hosszút írtam. 
Puszi.Dia2005.08.17 20:47
2005.08.18 06:51

2005.08.18 07:54
Ilyet én is szerettem volna venni de majd jövőre veszek.Nem tom miért én valami olyanra gondoltam,hogy le és fel tehető a teteje mint egy homokozónak.

Most ordít mert elvettem tőle az újságot.
2005.08.18 08:32
2005.08.18 10:15
Sajnos én még azokon a ritka napokon is, amikor együtt vagyunk, még akkor is össze tudok velük kapni. Remélem hamar megoldódik a probléma és az együttéléshez tényleg kitartást.
Így 8 hónaposan épp itt az ideje
A sárgaborsófőzi tényleg fincsi!
Mindig jön utánam a nappaliból a konyhába. Én ezt igazán azért nem szeretem, mert félek, hogy a kövön felfázik, másrészt feláll a bárszéknél, ami elég imbolygó. A járókában sem marad meg, pedig az a konyhában van. Úgyhogy marad, hogy állandóan visszacipelem a nappaliba és így bumerángozunk
2005.08.18 10:27
Mondjuk az is gyulladt, szoval nem tudom, hogy mit varok..
Remelem tenyleg tul leszek rajta hamar.

Remelem hamarosan teljesen rendbe jon a sebe.
Azert bizom benne, hogy "beszoltal" neki a "te csak babazol" kijelentesert. En vagyok olyan, hogy megtennem, de halistennek nincs ra szuksegem, mert engem altalaban csak dicser es elismer parom
2005.08.18 10:46
2005.08.18 11:05
Nekem is kell ilyen!!!!!!

Sőt arany életed van.
Apa ott van?Ez jó ugye?
2005.08.18 11:59
2005.08.18 14:43
Hat fel-vampirka lesz a kisfiam, az egyik felso 2-es jon ki neki
Reggel mar gyanusan dudoros volt az inye, gondoltam, hogy ezert nem alszik jol ejszaka, es lam. Most szegenynek erzekeny lehet, mert jol megpiszkalta a hegyes fogacskajaval, verzett is egy picit neki, de ledorzsolte az inydarabot a fog elol, igy hatha nem lesz mar erzekeny neki
2005.08.18 19:45
Hát két alsó foggal tényleg nem tud
Marci két felső középső fogán van egy-egy sárgásabb pici folt, a dokinéni szerint valami zománcprobléma lehet. Tartok tőle, hogy a csikorgatás is okozhatta. Később majd fogorvost is megkérdezem.
Nekünk a mostani egy kicsit izgalmasra sikeredett, mert megszólalt a légzésfigyelő. Valszeg Marci felállt és nem érzékelt mozgást. Persze visszaaltatás cicivel történt. Cumit már kb. 5 hónapos korától nem fogadja el: nem nyitja rá a száját, vagy ha belesikeredik rakni, akkor rágja és elkezd vele játszani. Úgyhogy cumis altatás nálunk nem megoldás. Köszönöm az altatós választ.
Remélem nálunk is elmúlik ez az "állandóan felállok, mert nem akarok aludni" korszak. És az a legnagyobb "poén", hogy úgy tűnik, hogy cicizés után mintha kicserélték volna, abszolút nem fáradt. Majd egy kis ágyban dumcsi, majd nyüszizés után cicire rakom újra, félperc alatt alszik... Erre kössek csomót!
Vagy az újságokban?
3-kor próbáltam adni Neki egy kis főzit, de 4-5 kanál után mintha gurgulázott volna a torkában és megijedtem, hogy hányni fog. Gondoltam nem ízlik Neki, így gyümivel próbálkoztam. De arra még a száját sem tátotta, úgyhogy az "ebédünk" ennyiben maradt. 7 körül kb. 60 gramm gyümit evett meg nyögvenyelősen. Nem tudom, ma mi lehet vele. Egyik nap eszik rendesen, másnap pedig semmi. ????
Olyan jót röhögtem, mintha neki tartogatná meglepetésként. Most mentek le fürödni, úgyhogy kiváncsi vagyok, ma mi lesz... Majd beszámolok! 2005.08.18 20:17
Dehát, remélem, most már hamar kibújik neki.

2005.08.18 21:36
2005.08.18 21:42
Szegénykémet szúnyogok csípték össze az utolsó képen?
2005.08.18 23:55
Ennyit dióhéjban.Sofka,szívesen meghallgatnám,Neked hogy sikerül túljutnod ezeken az időszakokon?Persze a többiek véleménye is érdekel!!
2005.08.19 07:38
Ez tényleg nagyon rossz, hogy ha baja van az embernek, akkor nem tud személyesen támogatást, bátorítást kérni.
Te is abból a cicin altatós fajtából való vagy? De én se tudok az esetek 90%-ában mit csinálni, ha elalszik a cicin, csak nem fogom felébreszteni, hogy "rendesen" altassam el...
Annyira örülök Neki!
2005.08.19 08:22
Hétvégén majd összetákoljuk és teszek fel képeket. Vettünk még Olivérnek öszi ruhákat a H&M-ben. Nagyon jó minőségüek és az áruk is baráti. A legdrágább ruci egy superman-es melegitő együttes, az volt 4500. És az élelmes osztrákok forintban is feltüntetik az árakat. Ennyiből itthon sem úsztuk volna meg és szerintem a minőség sokkal jobb. Példáúl a melegítő gatya nem bolyhozódik. Már hónapok óta nyúzzuk az előzőt és semmi baja. Holnap azért asszem kimegyek a piacra és veszek olcsó mackó nacikat, mert a kertba homokozni meg füvezni (
)jó lesz az is.
Meg hozott még egy csomó lufit, úgyhogy a bulin nem lesz hiány belőle. Szerencsére vett hozzá pumpát úgyhogy nem kell majd a tüdönket kiköpni.
Bennem egyre inkább érik a felismerés, hogy egygyerekes anyuka leszek
Én is csak csodálom Sofkát! Kötélből lehetnek az idegei. A nappali alvás miatt nagyon irigy vagyok. Ez az átokfajzat nem valami nagy alvó. És ő is visszatért a ringatva alváshoz, ami ugye a csekély 10 és fél kilójával nagyon kellemes.
Tesódnak van gyereke? Azt hittem, hogy nincs. Azért légyszives jelentkezz!!!
Néha átküldhetnéd a tiédet!! Csak a lelkemet kéne ápolni, mást nem
2005.08.19 11:22
Most hallom énekelni. Viszont Marcipánt még csak most fektetem majd, tehát magányos perceim nem lesznek. 
2005.08.19 12:07
/ amit ajánlott, semmit nem ér.
) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint