nincs időm visszaolvasni (csak Timkáéét és Jucét, ami ezen az oldalon volt)és nem is tudom mikor jövök legközelebb, így most gyorsan írok. Marci 24-ére belázasodott, azóta is nagyon szarul van. Tegnap már kihívtuk az ügyeletet, ma pedig jött a szabin levő dokinénink. Marcinak tüdőgyulladása, talán megússzuk a kórházat, de még nem biztos. Még soha nem volt ilyen szarul. Nem eszik semmit, de tényleg semmit, csak a 6 féle gyógyszert. Azért a karácsonynak örült és az ajándékoknak is. Anuyék itt vannak, így naponta negyed órát velük tölt és nem az ölemben. A dokinénink szerint a pneumococcus vírus egyik alfaja okozta a betegséget, amit egyébként a szomszéd kisfiútól kaptunk el, ugyanúgy, mint 3 héttel ezelőtti betegséget, őt nemrég adták be bölcsibe. Az oltás miatt írok. A pneumococcus és még kb. 16 féle vírus okozta fertőzések ellen van egy oltóanyag (a nevét persze elfelejtettem), ami 16e Ft, viszont 2 éves kortól már nem 2 db-ot kell belőle beadni, ahogy anno Timka írta, hanem csak egy alkalommal és életre szóló védettséget ad. Gondoltam talán érdekel Benneteket.
Marcit már most is beoltatnám, de most 2 hónapig nem lehet, utána 3 héttel meg már elég neki az egy db. Ja, és képzeljétek, márciusig el vagyunk tiltva minden olyan gyerektől, aki közösségbe jár
Juc,
nálatok mi újság? Hatott Marcinál az echinacea bogyó?
Egyébként az említett szomszéd kisfiú eddig soha nem volt beteg, most ő is ugyanolyan szarul van, mint Marci. Én most már teljesen bölcsiellenes vagyok
Timka,
a Bethesdában van fül-orr gégészet a 2 ünnep között.
Ha nem tudnék jönni addig, akkor:
NAGYON_NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS JÓ BULIZÁST SZILVESZTERKOR!
Eveka

Adri főz
Karácsonyi királykisasszony

Adri és anya cica szilveszterkor
Pózolás még karácsony előtt
Szerszámkészlet
Libikóka
Szilveszteri karácsonyfa
Lufik
Ott is lufi!
MI
Apa-dzseki