Gigi!
Előre is köszönjük a nagylány nevében a köszöntést
Ha az ácsorgás nem gond, akkor én sem aggódom, bár Kriszta még nem áll fel egyedül. Fogacskával már mi is jártunk így, hogy azt hittem kint van és mégsem. Úgyhogy mostanra megvárom, míg teljesen látszik, és csak utána harangozom be, hogy megszületett az újabb
Dia!
Igazából nem sok időm van még olvasni sem titeket, nemhogy írni, ezért tűntem el. De néha azért adok életjelet magamról
Pedig igyekszem. Nálunk is gondot okoz a kajcsi, napok óta nem eszik a lánykám, még a mi kajánkat sem. Max tápszert meg cicit, de azt sem mindig. Ma sem volt másképp, kíváncsi leszek, milyen lesz az ebédünk. Ma virslit főzök neki, egyszer már kapott és azt megette, hátha most is megeszegeti. Melinda!
Én is le vagyok döbbenve, hogy hogy nő, és már a kis babakocsijában a lábtartóra leér a lába, tegnap figyeltem. Hihetetlen.
Nőjön is az én kis vőjelöltem is, ha már a menyasszonykája így igyekszik
Most olvasgattam kicsit vissza. Ti már cipőt nézegettek? Nem semmi, mennyire ügyes Marcika, hogy már egyedül feláll. Pedig fiatalabb Krisztikétől is. Nektek most hány fogatok van? Györesz!
Norbi is mennyire ügyes, hogy már egyedül is lépeget és még táncol is.
Te már adsz neki tejes dolgokat? Én nagyon paramama vagyok, én 1 éves kora előtt se tejet se tojást nem merek adni neki. De úgy vagyok vele, amíg nem kóstolta, nem is hiányozhat neki.
Te szoptatsz még?
Apával nagyon szupi, hogy rendeződnek a dolgaitok, de abban igazad van, hogy még nem akarsz beleugrani megint az egészbe. Gondolom, Norbi is örül, ha együtt van a család.
Képzeljétek, tegnap szörnyű élményem volt. Ette a babapiskótát a lányom és megakadt a torkán, mert túl nagy darabot harapott le. Elkezdett fuldokolni, fejre kellett fordítanom és úgy kiráznom belőle, akkor már ki tudtam venni a szájából. Jaj, annyira rossz volt, és utána úgy sírt, hogy én is bőgtem. És mikor már ő jókedvvel játszott én még akkor is itt bőgtem. Persze már nem is emlékszik rá, de én nem mertem azóta adni neki megint babapiskótát.
Na most felkelt, úgyhogy mehetek is hozzá mindjárt.
Puszika
Anikó