A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

hát ez az,nekem is Totkás vagy Hajni :lol: :lol: :lol: !
ez jó!
beugratós kérdés! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha
Na,, szépen vagyunk, akkor Te is lebuktál!!Nekem annyira tetszik ez a szó!!!!én naív, azt hittem, ezt csak eü.-sek ismerik!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

ÉviÉvi,Évi,Évi,Évi,Évi,Évi,Évi,Évi,Évi.......
gyakorolok! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TotkaHajni!!! :lol:

Jó lenne, ha én is lebukhatnék, de én tök véletlenül ismerem. Vagy legalábbis sejtem, hogy mi az .
Anyumnak szerepelt egyszer egy orvosi leletén, és gőzünk nem volt róla, hogy mi az .
Na, akkor utána néztünk. :lol: :lol: :lol:

Nyúlné! (vagy Emese??) !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

ez itt a kérdés! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha
pirospont, pirospont!!! :D :D Középiskolás koromban, mikor nagyon kellett volna, hogy gőzöm legyen róla, na akkor nem volt! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

egyébként elvagyunk, ugye Nyúlné, ugye Kuha? :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

:lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mennem kéne, mert készülődik a serpenyőben a brassói aprópecsenyém, du.tán Apa hamarabb jön, és megyünk TESCÓZNI!!!!
Pénteken nyílt meg, cirka másfél hónapot késett a megnyitás!
Ja, meg lassan Pannus is ébredezik!

KépKép

Hajni&Panna
totka

huligán nyuszim eszméletlen ilyen jó alvó lett!már több,mint két órája alszik!aztán megyünk nagyizni!Fanniék inkább otthon maradtak pihenni,mert nincs jó formában a kiscsaj! :? és hát mi se vagyunk még mindig a toppon,de a nagyikat kötelező ilyenkor zaklatni :twisted: :P :P :P és úúúúgy szeret Kisnyuszim nagyizni,apukámért meg rajong!pedig milyen rosszul indultak!de most nagyon nagy a szerelem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és a legjobb hír!
na mi nyílik a Camponában???????na mi?????
HundM :twisted: :twisted: 8) :twisted: :twisted: :P 8) :twisted: :lol:
végre nem kell az Árkádba menni!olyan messze volt és sokan voltak mindig,ez meg egy köpésre lesz!juhéj!!!!!!!!!!!!!!!majd csak novemberben nyílik,de már bulihangulat van előre! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

itt is ébredés,mentem!
sziasztok Kata,Tercsi,Fercsi,Klára és a többiek! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica :)

DAvid is poharbol iszik mar regota, en azert probaltam ki, mert nekunk sem jott be a csorospohar, es simabol meg tok hamar megtanult ugyesen inni. O nem is hasznalt cumisuveget meg semmit, nem volt hajlando. vagy cicko, vagy pohar.

Szerintem azert merult fel a nev dolog mert talalkoztatok! En sajnos nem, ugyhogy Nyulne Kuha es Rokica maradtok. :) ellenkezo rendelkezesig :)

Kisnyul szerkoja nagyon vagesz! :)

Ppanna es David
ppanna

Nekem az Ayse jobb lenne! Nagykovácsi olyan kis falu, és mivel saját nevemen szerepelek a telefonkönyvben, könnyen beazonosítható lennék!

Halkan jegyzem meg, hogy mikor Nyúlnét a nevén szólítjátok, mindig asziszem, rólam van szó (mert erre azért még jobban hallgatok)!

Totka/Hajni!
Vettem az adást! :wink:

ayse

Sziasztok,
A képek mind mind csodaszépek, elolvasni nem nagyon van időm de a képeket mindig megnézem.
Név: Nekem mindegy, de Csikken-t megszoktam már, nagyon sok helyen ez a nicknevem de aláírásnál meg én Krisztit írok alá-
Nyúlné, én annyira nem vagyok oda a Hund Mért, szerintem nem olyan jók azok a cuccok és nincs is olyan jó áruk, ettő függetlenül szoktam ott venni. pl tegnap is, de az egy nagyon szerencsétlen vásárlás volt.
Vettem két bodyt 2490 ért és kétszer lehúzták a kártyámról. Nekik az elsőnél azt írta ki hogy elutasítva én meg kaptam az sms-t hogy levonták, aztán ujra megpróbálták és újra levonták. Most rohangászhatunk a bankba hogy visszakapjam a pénzt.
Ezen kívül hazajöttünk és a férjem észrevette, hogy ki van szakadva a hátulja. :(
Szóval igy jártunk.
Most megvarrhatom, mert nem fogok visszamenni.
A Campona hozzánk is közelebb van, kb 15-20 perc,
Kriszti és Roli
csikken

Cleo, nagyon jók a képek, csak úgy sárgultam! Maja tényleg olyan kis hercegnős. Tigrishercegkisasszony :lol:

Barbi, mi szokás szerint tovább habozunk a holnapot illetően, délután megyünk doktornénihez, aki talán megmondja a tutit.

Nevek: nekem mindegy, hallagtok én már sokmindenre :twisted:

Ma vendégeink jönnek, úgyhogy főzőcskézek meg takaritok. Apa egy 86 éves barátja Párizsból, aki olyan eleven, okos és szórakoztató, hogy bármely korombeli társaságára felcserélem bármikor. Most épp elugrott az öccsével (gondolom, ő is túl a 80-on) Kolozsvárra, mert onnan származnak, onnan tart hazafelé. Apának elképesztő 80 és 90 közötti barátai vannak Párizsban ... már csak ezért is jó lenne odamenni, hogy igy öregedjünk meg.
Ja, és sütőtököt is csinálok, mert annyira lelkesen hallgatta a telefonban a múltkor, hogy mi hogyan esszük, régi izeket idézett fel benne.

Holnap is jönnek vendégek, úgyhogy ha talizunk, 3-4 óra tájban hazaindulunk.

And, szerintem Julcsi jobbkezes lesz, bár állitólag még nem állapitható meg, de figyelem. Nem tudom, mit jelent, mit nem, ha egy gyerek korán beszél. Kolleganőm kislánya is másfél éves és folyékonyan beszél. Ja, és apa állitólag egyévesen beszélt. Persze nem biztos, hogy Julcsi is fog akkorra, főleg, ha lesz egy süvölvény kistesója.

Az éjszakáink egyre nehezebbek, mert már régóta sok kelés van ... mikor lesz ennek vége? Csak tudnám, mi baja van olyankor? Most, hogy beteg, nem akarom újrakezdeni az alvástanitást. Meg talán utána sem, mi van, ha fogacskája fáj?

KépKép

KépKép
majola

Majola! Ti hogy eszitek a sütőtököt?

Julcsi már nem egyéves?

ayse

jajj, rosszul olvastam :oops: , bocsi!

Lemaradt a másfél!

Lili is beszélt másfélé éves korára, 2 évesen meg elmondta az Öreg néne őzikéjét!

Hogy mit jelent ez?

Azt, hogy hamarabb kezdesz el könyörögni, hogy kérsz egy kis csöndet, vagy hogy Te is mondanál valamit....

ayse

Hú, közben majdnem leégett a fini vacsi, át kelett tennem egy másik edénybe.

Ayse, szegény Lili, mennyi nyavalya elkapja mostanában. Remélem, már jobban van!

KépKép

KépKép
majola

Hihi, Ayse, most olvasom a megoldásodat! Hát igen, a lányok cserfesek tudnak lenni...és nekünk kettő lesz belőlük! Áááá, én már úgyis annyit beszéltem életemben, most ők jönnek.

KépKép

KépKép
majola

Lenne egy kérdésem, és nem szeretném ha vita kerekedne ki belőle semmilyen formában. Tehát csak válaszokat várok!!!
LÉgyszi,légyszi.
Van akivel még vele alszik a gyerek? Illetve egy szobában?
Nálunk (én most köhögök ezért átkötöztem a hálóba) egy szobában alszik apa és Roli, Rolival alszik el aztán beteszi kiságyba, majd kb 3-4 körül felkell és akkor már nem alszik ott vissza csak apával.
Van hogy ismát visszarakja amikor elaludt, de nem ez a jellemző mivel Zsolti is elalszik.
Szóval? :)
csikken

Voltam ma turkálni, a Váci úton van angol kilós turi, a Lehel csarnok után, ahol 1800 forint egy kiló ruha. Minden reggel 9-kor nyit, akkor már sor áll. Egyszer már mentem 10-re, semmi sem volt. Erre ma 9-re mentem és mi történt? A kiskereskedők a kosarukba kapkodták a kupacok tetejét (az a frissen kitett ruha) és aztán kezdtek el válogatni. Legközelebb szemfüles leszek és én is ezt teszem, mert akkor tényleg szuper dolgok vannak párszáz forintért. Bár nem biztos, hogy lesz kedvem egy ilyen élet-halál harchoz.

KépKép

KépKép
majola

Húúúúúúúú, most nézem a vonalzómat, a gólyának már csak másfél káposztányi utat kell megtennie :roll:

KépKép

KépKép
majola

Mjola!
Tényleg nem sok idő van már a pocakon belül! Csalóka ez a jó idő, de mindjárt itt a tél!

Csikken!
Lilivel nálunk pont ez történt, amit írtál, csak úgy éjjel 2 magasságában jött át hozzánk. Aztán már nem jött át, de elmúlt 4 éves, mire különszobába ment, mivel addig építkeztünk. Nem hiszem és nem úgy látom, hogy valami károsodás ért volna őt, vagy minket (ill. engem igen, mert még most is nagyon hiányzik).

Andris még egy szobában alszik velünk, mert be kéne rendezni az ő szobáját. Éjjeli szopi után megy vissza az ágyikójába, mert forgolódik, nyöszörög közöttünk, csak a saját ágyában képes visszaaludni. Pedig ez a pár méter éjszaka egy kínzással ér fel. Magamtól tuti nem vinném!

ayse

Majola, bocsánat :oops:

ayse

Majola,
másfélkászposztányi út! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni,
én is tudom mit jelent a sterocleidomastoideus!!!! :lol: :lol: :lol:
Sztem Andrea NEM doktornéni,de ha mégis akkor javítson ki!!! :oops: :D

Rólunk:

hát én már nem is tudom.
Gyakorlatilag megann talija óta betegek vagyunk és nagyon tele már a hócipim. :(
Kérek is újat!
Kisgyermekes Anyáknál ez ugyanis munkaruhának számít! :D
Nagyon elgondolkodtam azon,amit Nyúlné írt tegnap az orrszívásról és rendes paramama lévén,arra a következtetésre jutottam,hogy nekünk is Apósdokijánál a helyünk!!!!
Mivel Mazsinak hiába szívom és vetek be ezernyi praktikát,még mindig turttyog a nózija. :(
Láz nincs,jókedv van,de nem tökéletes.
És így nyugodt szívvel és lelkiismerettel még talizni sem igazán tudunk menni. :( :( :(
Most,hogy alaposan meghánytam vetettem magamban a dolgot,erre a következtetésre jutottam.
Ígyhát:

KEDVES BARBI ÉS JUCC!!!
KÉRLEK NE HARAGUDJATOK MEG RÁM DE A CSÜTÖRTÖKI ÉS PÉNTEKI TALIT IS LEMONDJUK(pénteken megyünk a spéci orrszívásra)MERT NEM VAGYUNK IGAZÁN MEGGYÓGYULVA ÉS NYUGODT LELKIISMERETTEL NEM SZERETNÉNK EGYETLEN BABÁNAK SEM ÁTADNI EZT A HÜLYE NYAVAJÁT! :(

Azt már csak csöndben remélem,hogy legalább Ayse talijára meggyógyulunk és hogy SZEGÉNY KIS LILI IS MEGGYÓGYUL!!!!!! :wink:

Egyénként Mazsi első értelmes szava,a nem-en és a de-n kívül :

APA

:D :D :D ....na képzelhetetitek,mekkora öröm és büszkeség volt ám!!!!! :lol: :lol: :lol:
(azért tényleg igazságtalan picit az élet,ugye Majola? :lol: :lol: :lol: :evil: )
annamami

Ezt a képet Lilinek küldjük Mazsival és még sok gyógypuszit is! :D
Kérlek Ayse mutasd meg neki! :wink:

Kép
annamami

Nyúlné, nektek hogy szívja ki após Kisnyúl orrát?
Van valami trükkje az orrszívásnak?
Jó lenne tudni .... :)

Ayse, kösz a választ,
Kriszti és Roli
csikken

Sziasztok!

Zsuzsa!
Elmeséled, pontosan hol ez a turi? :roll:
Köszönöm! :)

Annamami!
Szegény kicsi Mazsi! :(
Sajnálom, hogy nem találkozunk! :( Gyógyuljatok meg gyorsan!

Totka!
Kérünk szépen új beugratós kérdést, mert ez én is tudom! :lol:

Jövök még, csak Nati huligánkodik!

Andi&Nati

KépKép
duda

Roli télre készülve:
Kép
csikken

Annamami!

Köszi!
Ha felébredt, megmutatom!
Ebéd után, mármint én ebédeltem, ő nem, biciglizett egyet a teraszon! :D
Szegény Mazsi!!! :(:(:(

Áruljátok már el, mi ez a műszó, én nem tudom :oops: :oops: :oops: (cserébe ha akrjátok, mondok olyat, amit Ti nem tudtok).

ayse

Ayse,

fejbiccetnő izom :lol: :lol: :lol:

a te szavad mi????
annamami

Kursschwankungsbreite

ayse

He-he, én tudom az igazságot, hogy mi is pontosan Andrea foglalkozása, de irigy kutya vagyok, és nem árulom el. :D

Lilinek és Mazsinak jobbulást!

Róki! Szívesen megosztom majd veled a tapasztalataimat dúla ügyben! Egyébként kismamajógára jártam ehhez a lányhoz, így találtam rá. Tegnap apával voltunk is nála, beszélgettünk a lakásán.

Majola! Ne is mondd, olyan rohamosan telik az idő! Most tudtuk meg, hogy Kristóf beköltözött a pocakomba, és mindjárt megszületik! Saci valahogy hosszabb ideig volt a pocakban! :D Azalatt legalábbis annyi mindenre volt időm!

Neurológusnál még mindig nem voltam, jövő kedd reggelre rendelt be. Nem sieti el...

Nyúlné! Gyönyörűek az őszi képek!
És Majácska Disneyland-es képei is szuperek!

Nekem is mindegy, ki hogy szólít, de mivel van egy pár Andi itt rajtam kívül, gondolom praktikusabb a Bodza.

Ma megyek az utolsó UH-ra, szorítsatok!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci!

Hol van az Oliva étterem pontosan???????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Engem szólíthattok Jucinak és Anginak is. 8)

Ayse
Hogy van szegény Lili? Úgy sajnálom rátok jár a rúd :cry:

And
Akkor most Te mi vagy? Azon kívül, hogy angyal :lol:

Cleo
Nagyon jó lehetett és nagyon édes Majácska!Nagyon hangulatos képek születtek.

Megann
Arany János utcánál van a Box utca nevezetű hely. Ez messziről ordít. De ha nem ismeritek akkor bárkit megkérdeztek és szerintem ismeri :D Nos az azt következő sarkon van(Deák felé) az Oliva.
A Cook kapitány című hely mellett van. (Remélem jól írtam. :oops: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Amúgy velünk...
Igazából semmi új. Intézzük amit intézni kell(ez olyan, mint amikor Anyukám érdeklődött régebben, hogy hová megyek, kivel találkozok és csak annyit mondtam,hogy megyek a dolgomra és találkozok egy ismerősömmel :lol: :lol: ). Szóval nem akarlak Titeket untatni a részletekkel :lol:

Kaki ügyben sajna sok változás nincsen, bejelentkeztünk egy szakihoz és várjuk a nov. 2-át, ugyanis akkora volt hely.
Azonkívül még And emberén töröm a fejemet, hogy bejelentkezünk és Nyúlné Apósával levelezek.

Ja tényleg. Nyúlné a képek ütnek, mint mindig.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na, megint itt vagyok! Natit megint letettem aludni, remélem el is alszik. :) Egész délután akciózik! :(

Név ügyben: sztem is praktikusabb a nick név. Gondoljunk azokra is, akik nem jutnak el egy-egy talira.

Bodza!
Megy a drukkkkkkkkk! :)
Aztán mesélj ám! :)

Ayse!
:shock: :shock: :shock: Ezt nem tudom! :lol:

Nyúlné!
Gyönyörű képeket csináltál! :)
Kisnyúl nagyon édi, ahogy szippantja azt a gőzös izét! Kis okos, hogy így együttműködik! :D
Ti a 22.ker-ben laktok? Mindig nézem a képeken, hogy milyen jó kis környék! :)

Csikken!
Nati velünk egy szobában alszik, de a saját ágyában! :)
Éjjelente kelek hozzá, mert megint ébred 2-3x és csak szopival alszik vissza. Hát, ez van.....

Cleo!
De jó lehetett nektek! :)
Maja jó sokat nőtt! :)

Annamami!
Nati is Apázik veszettül! :twisted: Tényleg olyan kis makik. :cry:

Barbi!
Apa milyen rendi! :) Éljen a laptop! :lol:

Rólunk:
Tök sűrű hetünk van, minden napra jut valami program.
Tegnap nógyógyinál voltam délután. Szerencsére minden rendben, csinált egy rákszűrést, remélem az is oké lesz!
Ma Natit vittem a gyógytornász nőhöz kontrollra. Aranyos volt, nagyon örült, hogy Nati lépked, szerencsére prezentáltuk is a dolgot. Legközelebb dec. elején néz majd rá, azt mondta, 4-6 hét kell ahhoz, hogy a járás stabilizálódjon.
Két esetet említett, amit figyelnem kell a gyerek mozgásán, ha ezek közül bármelyik előfordul, rögtön hívnom kell időpontért!
Az egyik, hogy ha járás közben a nagylábujját befelé hajlítja, a másik pedig, ha lépés előtt félkört ír le a lábával. Ez azt jelenti, hogy még mindig gyenge a csipője.
Bírom benne, hogy ügyes kis csajszim lesz és nem lesz gond! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hú, de sok a beteg baba még mindig :( :(
Holnap nem sokan leszünk, de azért remélem a többiek nem mondják le, jó lenne, ha nem egyedül ülnék itt a sok fini kajával :D

Tojássali kész van, a muffint holnap reggel csinálom meg, hogy mire ideértek, fini meleg legyen még :wink: :P
Most gyorsan felporszívózok, meg felmosok, aztán megyek a fiúkért.

Megvolt ma a temetése mostoha nagymamának is, nem volt valami szívderítő a nap ezen része. :(

Majd este jövök még, Gabi valszeg dolgozik egész éjszaka valami sör reklámon :?

Pusztok: Barbi

Ja igen, én nem szeretem se a barbapapát, se a barbarát :wink: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci!
engem érdekelne, mi van Marcival! :roll:
És egyáltalán nem untatna, ha elmesélnéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Más kérdés, ha nem akarod elmesélni... :)

Andi&Nati

KépKép
duda

hű lányok, már zavarban vagyok :oops:
sztem nem olyan érdekes, de igaz: orvos vagyok :) amikor terhes lettem, akkor szakvizsgáztam belgyógyászatból, de igazából kardiológus szeretnék lenni, olyan osztályon is dolgozom. úgyhogy még akkor értettem az infarktuskezeléshez, most már ahhoz sem :?
véleményem sok mindenről van, de én elég elfogult vagyok sok mindennel szemben, ezért nem is reagálok sokszor, csak ha már nagyon muszáj :) másrészt azért, mert nem értek hozzá :( néha ezért is mondok hülyeséget, nem olvasok úgy utána a minket érintő kérdéseknek, mint pl Rokica.
na ennyit rólam :)

Ayse, áruld már el, mi ez a krsss******
Lili hogy van szegény?
hányni utálok a legjobban :(

Cleo!!!! csak ennyi kép??? ez kevés!! de nagyon szuperek!!
áruld el, babakocsit hogyan lehet repcsivel szállítani?
és mesélj is majd valamit, ha lesz időd!

Annamami! úgy sajnálom, hogy nem jöttök :( gyógyuljatok már meg, irgum-burgum!

majd még jövök...

KépKép
KépKép
and

Angi/Juci!

Engem is érdekel, mi van veletek!!!!!
Szerintem itt soha nem unalmas a mások hétköznapjairól, napi esenényeiról olvasni. Főleg ha fontosabb dolgok! :D

Duda/Andi!
Biztos minden rendben lesz Natival, eddig is olyan ügyesen csinálta, amit vártak tőle! :D
Ruhák vannak újabbak? :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And,

Nem engem kerdeztel, de szerintem nalunk senki nem ropult tobbszor babaval (12 jarat)
a babakocsit feladhatod csomagba, de akkor eleg nagy a riziko, hogy baja lesz a dobalastol.
Viszont ha akarod viheted magaddal egeszen a felszallasig, es ott adod le, ilyenkor vagy oda teszik ahova a zakokat is szoktak akasztani vagy a csomagokhoz, de amikor kiszallsz kiteszik az ajtohoz, szoval rogton meg is kapod.

Keszultok valahova?

PPanna es Dávid
ppanna

Barbi, annyira sajnálom, de talán jobb, ha mi sem megyünk, mert Julcsi köhög és szerintem ezzel fertőzhet is. Nem akarok bajt okozni nektek és a többi babának sem :(
Megjöttek a vendégek, majd jövök

KépKép

KépKép
majola

And
Igen, így lehet szállítani. VAgyis így a legcélszerűbb.

Barbi, Duda
Aranyosak vagytok :P Marci történéseit leírom. Nagyvonalakban.
Biztos észrevettétek, de én ilyen nagyvonalakban kommunikálok néha. Ez nem feltétlenül jó tulajdonságom,de sajnos ilyen vagyok. Hogy ismét Anyura utaljak vissza :lol: anno mindig csak a tényekre szorítkoztam az adott barátommal kapcsolatban. Se több és se több információt nem tudott belőlem kihúzni :oops: :oops: Ha olyanom volt akkor meg meséltem többet, de olyanom ritkán volt. De rossz :cry: Biztos szegénynek nem volt könnyű velem. És még most sem az.
Na lényeg a lényeg a lakással kapcsolatos dolgokra gondoltam, ilyenek,hogy burkolatok beszerzése, radiátorok helyének megvitatása, bankkal való tárgyalások. Persze ha valakit ez tüzetesebben érdekel szívesen megosztom (Duda írtad, hogy nálatok aktuális lesz) de igazából szerintem ezek nem olyan izgalmas dolgok mások számára.

Még a BKV-ra szerettem volna írni,hogy én igazából nem panaszkodhatok, bár véleményem szerint egy eset is sok(kk) ha nem segítenek. Persze velem is elő szokott fordulni. És klassz a 30 kg-ot ide-oda rakosgatni. De cserébe izmosabb a karom, mint valaha :twisted: :twisted:
Még pocakos koromban volt egy olyan eset, hogy egy pasi felszólította a meglehetősen tömött metrón az utasokat, hogy adják már át a helyet nekem, ne kelljen már átvergődnöm a másik oldalra ahol volt egy hely. Ilyenkor úgy zavarba tudok jönni. Persze jól esik és nagyon aranyos volt, csak teljesen zavarba jöttem.
Ayse
Asszem Te írtad, hogy a srác azt mondta, hgoy nem vette észre a pocit amikor ott állt előtte. Meg kell, hogy picit védjem. Ugyanis képzeld velem is előfordult ilyen pár éve. :oops: :oops: :oops:
Esküszöm szemből nem látszódott. Csak bambultam és oldalról nem láttam.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És még azt akartam,hogy Marci olyan kis bizalmatlan lett a sok praktikának köszönhetően, amit a székrekedése ellen alkalmazok, hogy alig akarja megkóstolni a számára ismeretlen dolgokat. :? :?
Sőt a cumisüvegéből hajlandó csak meginni a vizet is! De csak úgy, ha a fogantyú rajta van és a szokott cumi rész van beszerelve.

Rokica
Csőrös poharat talán meg is válaszoltam ezzel. Sanszom nincsen rá. Eddig is csak rágcsálta mondjuk. Nekünk Avent van.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Most olvasom BArbi, hogy milyen szomorú napotok volt.
Sajnálom. :cry:

And
De ügyes vagy, hogy doktor vagy! Akkor Te bírod a vért(gondolom) :lol: És a vérvételt?

És gyógyuljatok meg betegek!

És holnapra jó talizást egészségesek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci! :)

Barbi!
Holnap megyünk börzézni, ha ott sikerül kiárulnunk a megmaradt cuccok legalább nagyrészét, akkor a jövő héten már megyünk is az új cuccokért! Figyelek majd és mindenképpen szólok, ha lesz valami a fiúkra! :D
Holnapra jó talizást nektek! :)

Totka!
Ma vettem Natinak csitt-csattot a hajába! :lol:
Kb. fél perc után kicibálta a hajából! :twisted: A kis ünneprontó! :)

And!
Ne légy zavarban, inkább büszke légy magadra! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Juci! :)

Barbi!
Holnap megyünk börzézni, ha ott sikerül kiárulnunk a megmaradt cuccok legalább nagyrészét, akkor a jövő héten már megyünk is az új cuccokért! Figyelek majd és mindenképpen szólok, ha lesz valami a fiúkra! :D
Holnapra jó talizást nektek! :)

Totka!
Ma vettem Natinak csitt-csattot a hajába! :lol:
Kb. fél perc után kicibálta a hajából! :twisted: A kis ünneprontó! :)

And!
Ne légy zavarban, inkább büszke légy magadra! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Lili "csak" valami hányós-hasmenős vírust szedett össze. De ma már nem volt egyik se! Állítólag 3 nap.

Juci!
Ez a poci nem szemből volt, hanem oldalról, közvetlenül a fiatalember orra mellett!!!!
Egyébként én azért szoktam szólni, mert sajnos belémszorult egy nagy adag "tanítónéniség", és azt gondolom, hogy ha a kedves édesanyukájuk nem mondta el nekik, hogy hogyan kell viselkedni, akkor megteszem én.

Rühellem, hogy milyen szinten közömbös a tásadalom (tudjátok, bunkóország). :evil:

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: