A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2008 februári babák

Szasza!
Lili jól viselte azt az időt, amíg a kh-ban voltam. Csak akkor volt sírás, amikor mentek haza, de én a másik irányba indultam el. :cry: A szívem szakadt ketté akkor.
Az itthoni időt is jól viseli. Nagyon szeretgeti Bulcsút. Puszilgatja, simogatja, nagyon óvatosan bánik vele. Mintha értené, hogy ő még milyen kis törékeny. Csak akkor van baj, ha Bulcsú elkezd sírni, mert akkor Lili megijed, és ő is rázendít, de nem akárhogy! Üvölt a rémülettől. Erre készülj fel, mert biztos vagyok benne, hogy nálatok is elő fog jönni. Eddig minden kis korkülönbséges testvérpárnál hallottam ezt a reakciót. Sőt még azoknál is előfordul akiknél 3 év a különbség.

Juti!
Nem kell esetleg kinyalni az egész kéglit? :wink: :lol: Hátha a babóca úgy dönt, hogy megkíméli az anyukáját a nagytakarítástól... :D

Kép
Kép
giga1

Ági!

Ha hiszed, ha nem, elkezdtem a nagytakarítást, illetve anya elkezdte hétvégén, most folytatom, mosok, rendet teszek, lehet, hogy még porszívózok is egyet! Csak a vegyszereket nem merek most használni, mert így is fáj a fejem.

jutiboszi

Csak az a gáz, hogy úgy dagad a lábam, hogy alig bírok menni. Hétvégén is ez volt a bajom, pedig segítettem volna anyának! Most ilyen kis nyugdíjasan takarítgatok. :lol:

jutiboszi

Juti,en tegnap elkezdtem porszivozni,es akkor fajdogalt mensiszerüen a pocim.Ha holnapig nem törtenik semmi,akkor elkezdek takaritani. :wink: Ma voltunk setalni is,de most kajcsizas utan is megyünk.Itt nalunk nagyon melegen süt a nap,ugyhogy ki akarom hasznalni.
Este elmegyünk az utolso szülesfelkeszitöre is,nem is hittem volna hogy meg megerjük az utolsot. :roll:
Holnap reggel meg megyek a nödokimhoz..,remelem minden rendben es nem fogjak meginditani.Azert ugy vagyok vele,hogy jobb ha magatol indul be,nem??

Kép
ami6

Juti,meg azt elfelejtettem irni,hogy nekem is elkezdett dagadni,meg a kezem is.

Agi,de kis husi lehet a Lili,ahogy simogatja a kistesot. :)

Kép
ami6

Ami!

Én is dagadok, jó neked, ha csak most kezdődött. Szerintem is jobb, ha magától indul be, én ezért nem is merek nagyon mozogni, meg takarítgatni, de azért óvatosan mégis elkezdtem.

Néha nekem is fáj, mintha meg akarna jönni a mensim, olyan. Készülődik a méhem, na de meddig????? Ha mensizek, akkor 1 napig fáj, aztán meg is jön. Most egy kicsit nagyobb dologra kell készülnie, gondolom ezért tart ennyi ideig.

Én is holnap megyek nst-re, megmutatom a lábam is, hogy mennyire dagadt, meg már össz. 25 kg-t híztam, félek, hogy befektetnek. Ha bentfognak, akkor írok valakinek sms-t, jó?

Remélem azért hazaengednek, mert jobb itthon, meg Csabikám is hiányozna!!!!!!

jutiboszi

Sziasztok!

Köszönöm a jó kívánságokat. Az a legnagyobb baj, hogy a fogam is a megfázás miatt fáj, mert szerintem kezdd rámenni a fülemre is, remélem, hogy hamar túl leszek rajta, mert így nem lenne jó szülni menni, hogy szinte levegőt sem kapok.

Ági!
Nagyon gyönyörű babád van, és Lili is aranyos.

Én nem nagyon tudok csinálni semmit, mert leszakad a hátam, meg minden. Ráadásul fél óránként járok pisilni.

Egyébként nekem az a legnagyobb bajom, hogy éhes vagyok, korog a gyomrom és nem kívánok enni semmit.

Megyek is, mert nem bírok ülni, meg megint kell pisilni, ha lesz valami, akkor én is írok valakinek, valószínű Juti Neked, mert ha jól emlékszem a Te számod benn van a telefonomba.

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Reni gratulálok a babádhoz.

Bettó!
Neked csak negyed órát szopizik a kicsi?
Nekem egy etetés 1 órát vesz igénybe!Eszik valamennyit, bealszik , de mikor leraknám , akkor rájön , hogy ő még éhes!
képzeljétek 10 napja hoztuk haza 3480 gr-mal , és már 3730 gr-ot nyom .Van étvágya egy etetés alkalmával 100 gr-ot is megeszik, Nagyon örülök neki.
Remélem lesz még sok tejem!

Laura!
Valahol lemaradtam, miért nem akarod, hogy sok tejed legyen ?

Kép

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok!

Ági! Gyönyörű ez a kis krapek. Édes Lili ahogy figyeli a kisöcsit. :wink:

Juti! Sugok valamit :wink: Én pénteken, szülés előtt kicsit lépcsőztem :oops: :) Valahogy éreztem, hogy nemsoká szülés lesz és kicsit segítettem :wink: Ja és nekem sem volt étvágyam előző napokban

Driennke! Próbáltad azt a kúrát, amit nekem ajánlottál, mikor bete voltam?

Zsuzsi! Nálunk úgy alakul a szopi, hogy negyedóra a szopi, utána csak játszik a cickóval, majd elengedi és ölben alszik el. Kb ez a rituálé 3/4 órát vesz igénybe. Én nem tudom egyből letenni, mert nem alszik el magától. Szerintem a kórházban kapott rá, mert amikor még nem lehetett felkellnem, otthagyták egy fél napot és a cicin aludt el.
Mi most 3400gramm vagyunk, és 3180-al jöttünk haza. Kincső is nagyétkű a 40-50 helyett, tegnap este is már 80-at kajcsizott, de azért van olyan is, amikor csak 50-et változó. A lényeg, hog yszépen növekszik. És lassan leesik a csonk is. Már nagyon várom, sokkal könnyebb lesz a fürcsi is.

Kép
bettó

Ami, Juti!

Én is dagadok, már kb. egy hónapja. A lábaim olyanok, mint a kismalac csülkei. Még szerencse, hogy hugitól kaptam kölcsön egy pár cipőt, amibe még beleférek (2 számmal nagyobb a lába), különben vagy új cipőt kellett volna vennem, vagy papucsban mászkálni az utcán :).
Ja és megnyugodtam, hogy nem csak én híztam 25 kilót :):):)

Mindenki!
Egy telcsiszámot küld nekem valaki, mert ha van valami, és van lelkierőm, akkor én is küldenék egy smst!!!!

Panka

KépKép
pankamama

Ági:tényleg szép kisfiad van! :D De a lányod sem semmi! :D

Drukk megy tovább csajok!KITARTÁST!!!!

A reggeli majd megesze fenéből munka lett! :D Kiszedtem az összes ruhát a szekrényből,újrahajtogattam.Apa összes pólóját kivasaltam+Levi cuccait.Mostam,teregettem.Palacsintát sütöttem.
Holnap mit csinálok? :lol:
Lehet ez már afészekrakó ösztön? :lol:

Kép

Kép
lecso

Panka írtam pü-t,benne a számommal!

Kép

Kép
lecso

Lecsó! Az lesz! A fészekrakó! De én már átnevezném fészekrakó őrületté! Ma nekem is majd leszakadt a hátam, de pakolgattam.

Bettó!

Nem merek lépcsőzni, mert félek, hogy ott helyben kipottyanna Milán. Olyan nehéz már, menni alig bírok. És én is félóránként pisilek, bepisilnék két emelet között. Vagy lehet, hogy mégis megyek egy "kört", majd megsúgom, hogy mentem-e! :wink:

Megjött a hűtőnk, széééééép! Örülök neki nagyon, mert alig fértünk el a másikban! De várni kell 2-3 órát, mire bekapcsolhatjuk. Talán kibírom valahogy! :lol:

jutiboszi

Lányok elment a nyákdugom most már kiváncsi vagyok lesz e belőle valami.Folyamatosan keményedek.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Jujj Szasza! Reggelre lesz eggy új csemete? Nagy drukk!

Juti! Mi is nemrégen vettünk új hűtőt, imádom. Lehet bőven pakolni bele sok-sok finomságot. :wink:

Kép
bettó

Emlékszem, amikor nekem már erős fájásaim voltak, persze még csak 10 percesek, mindig azt hittem, hogy pisilnem kell. Kivánszorogtam, de alig jött valami :?

Kép
bettó

Cső csajok!!!

Szasza! Drukkolok!!!

Nagyon úgy tűnik, hogy Driennkének jön a csemete, mert előbb kaptam tőle sms-t, hogy elfolyt a vize, mennek a kórházba! Egyelőre ennyi! Ha ír, rögtön írom Nektek is!!! (Ha csak nem megyek én is szülni) :wink:

Most estére teljesen jól vagyok, semmi fájás, semmi mensis fájás, ma éjjel bizti még bent marad a babukánk!

jutiboszi

De jó! Még egy baba :) Izgis :)

Panka

KépKép
pankamama

Szasza, Driennke, nagy-nagy drukk és várjuk a híreket!!! Úgy látszik, a front megtette a hatását.

Nekem is keményedget néha a pocim ma, de nem jobban, mint eddig, sőt. Szerintem ma még mi sem szülünk.

Betti, olyan gyönyörű képeket csináltok Kincsőről! Olyan öröm nézni! És én is úgy babáznék már, persze Szonja mellett azért nehezített pálya.

Ági, a te képeid is gyönyörűek, nekem a tesós tetszik a legjobban, vajon miért... :lol: Nálunk 3 év korkülönbség lesz, de biztosan fog Szonja is sírni, mert ha most síró kisbabát lát/hall, szalad oda hozzám, hogy vigasztaljam meg.

Ami, én is szeretnék No-ban szülni! :) Ha nincs gond a ctg-én, meg a flow-n, biztosan nem indítanak 1 hétig, nem?

Nagyon felpörögtek az események! :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Köszi a telefonszámokat! Ha lesz erőm, valakit riasztok! :)
Vannak gyanús kétes fájásocskák, de se nyákdugó se magzatvíz... Nem tudom, Dani hogy gondolja, én már indulnék szülni...

Jó éjt!!!!

Panka

KépKép
pankamama

Driennke,Szasza drukkolok nektek!
Híreket várjuk! :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Most jöttem meg a dokitól.Amnio-t akart már csinálni,de TELJESEN zárt a méhszájam,ugyhogy csak nst lett belőle.Pedig tegnap már nekem is fájdogált itt is ott is...de ugy tűnik Dórika még jól elvan odabent.Ugyhogy mostantól mehetek minden nap.
Juti neked is kezdődik a minden napos vizsgálat ugye?
Általában 10 napot szoktak várni és meginditják ha jól tudom.Az pont szökőnap... :shock: Azt nem szeretném,remélem addigra megunja a bentlétet.
Driennkéről,Szaszáról valmi hír esetleg???

Kép

Kép
ildikó82

HALI!
JUTI BENT MARADT, KEVÉS A VIZE!!!
MINDJÁRT JÖVÖK MÉG CSAK GYORSAN FEJEK EGY KICSIT

Kép
bettó

Szasza, Driennke! DRUKKKKKKKKK! Jujj de izgulok, totál bele élem magam.

Panka! Nekem sem folyt el itthon a magzatvíz és a nyákdugó is meg volt mikor a kórházba mentünk :wink: Csak a fájások jöttek :wink:

Ildikó! Neked nem kell esetle nagytakaritást csinálni? Vagy még jobb apával segítsetek rá
:wink:

Képzeljétek, Kincsőnek leesett a köldökcsonkja, nagy csaj már.

Manka! Köszi! Apa nagy fényképmániás, így egy képpel képes több percet is eltölteni, csak hogy a lehető legjobb legyen. Meg is van az eredmény az biztos. :D

Kép
bettó

Sziasztok csajok!

Drukk Driennkenek es Szaszanak!!!!!!Sok-sok pozitiv eröt nekik!!!

Lehet hogy Juti is megszüli a kis Milant?? :D

Lili,igen,itt varnak 10 napot,mielött beinditjak.Ma voltunk dokinal,a legenyke jol erzi magat meg mindig.Penteken nst-re kell majd mennem.Ha ezen a heten sem akar kibujni,akkor valoszinüleg jövöheten mar inditjak. :? Azert felek a legjobban,mert nagy baba lesz,es mondta a nödokim hogy akkor meg mar jobb lenne a csaszar.Mar most majdnem 4 kg.

Betto,tegnap a szülesfelkeszitön mondta a babaasszony,hogy ujszülöttet nem lehet felkapatni.Tehat ha sir,nem baj ha felveszed.Nagyon erdekes dolgokat mondott meg..Persze mikor mar nagyobbak,akkor mar kis rafkosak,de ilyenkor meg nagy szüksege van a mami közelsegere.Szoval,az itteniek szerint nem szabad szegenyeket hagyni sirni... :wink: Na,majd te eldöntöd :wink:

Kép
ami6

Jujj!
Nagyon drukkolok Mindenkinek!
Tiszta izgi! Most aztán babaeső várható! :lol:

Kép
Kép
giga1

Hűha! Most hármójukért kell izgulnunk!
Valaki nem tud friss hírt??? Én még nem kaptam sms-t... Úgy érzem Driennkének megvan már...
Kicsit keményedek, de nem vészes... Holnap is lesz front?

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Ja, és kintlévő babákról fényképeket szeretnék!!!!!!

Én is úgy várom már a szuszogó, tejszagú csomagocskámat idekint. Csütörtöktől akár szülnék is!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Na ezek szerint a meleg megtette a hatását! :)
Én délelőtt voltam NST-n. 12 percenként keményedett a méhem, így az NST-s néni leküldött a szülészeti ambulanciára. Ott azt javasolták, ne menjek messzire a kórháztól. Csodálkozott a doki, hogy ilyen méhkeményedések mellett semmi fájás :? Na de talán betartja a 20.-át. Már jó lenne.

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Juti bent van, rendszertelen fájásokkal, a dokija szerint holnap már a kezében tarthatja a kis Milánt.

Ami! Szerencsére azóta nagy sírás nem volt, éppen már csak akkor sír, amikor már nagyon éhes és türelmetlen. Szerencsések vagyunk ez ügyben, hogyha ébred és éhes, akkor is eleinte csak nyöszörög.
Most egymás után már kétszer is le tudtam tenni a kiságyba, úgy hoy még nem aludt el teljesen. Szerintem azért is, mert most kapott kis csüngőt az ágya felé, meg a rácsvédő is fel lett téve, és így lefoglalja a sok szín :D
Remélem hajnalban is meg tudjuk ezt oldani, nem lenne rossz összebújva aludni apával :oops: :D

Kép
bettó

Panka! Nekem folyamatosan keményedett a pocakom, főleg, mikor már nem szedtem a b6-ot. Hátha holnap már ti is külön lesztek. :wink:

új képecske:

Kép
bettó

Kép

Kép
bettó

Sziasztok!

Reni!
Gratula a babához.

Ági! Nagyon aranyos Lili a képen ,ahogy nyúl a tesója felé :lol: .

Minden baba csoda szép.

Betti!
Gratula a köldök csonkhoz. Nekünk mindkét porontynál még a kórházban leesett.

Drukkolok Driennkének, Jutinak és Szaszának!

Mi sem unatkozunk, bár ha csak Zalán lenne nem is venénk észre, hogy gyermek van a háznál, csak ha éhes. Bár olyankor is tud várni. Nagyon édi, ahogy veszekszik velem ha akar vmit.
Rájöttem, hogy nem mi döntjük el, hogy jó e a gyermekünk vagy sem. Zalán is annyit van kézben mint Anna és Ő mégsem cirkuszol.
Szegény Anna teljesen ki van pattogva a tejcsitől, azt mondta a doki néni, hogy ez a jól evő babák sajátossága.
Egyébként mindketten imádni valók!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!
Kezdhettek értem is drukkolni.4 órakor elkezdett szivárogni a magzatvíz!!!!!!De fájás még semmi...Ugyhogy még várunk.8-ra amugy is menni kellett volna nst-re,tehát majd akkorra bemegyünk és már bent is fog tartani a doki.Ugyhogy valószínű ma már nálunk is lesz baba.Bettó majd neked fogok írni üzit,mert a másik tel szám a Jutié és ő is épp el van mással foglalva szerintem :wink:
Na sziasztok.Megyek átnézem a kórházi tatyót meg van-e minden.
Majd jelentkezek/zünk.

Kép

Kép
ildikó82

Sziasztok!

Csajok!beindultak ababák?!:lol: Szorítok hogy könnyű szülésetek legyen!

Adrienn:anno Levinek is ki volr pattogva az arca.Itthon próbáltuk kezelni kamillateával +valami krémmel amit a gyeremekorvos felírt.De nem javult :( Így elvittük a bőrgyógyászatra,ahol kapott egy krémet(sajnos már nem tudom a nevét) ami csodákra volt képes.Egy pár nap és nyoma és elmúltak a pattanásszerű pöttyök.De sajnos akkor már hetek óta olyan volt az arca és 1-2-nek megmaradt anyoma.Mivel kisfiú így hadján!DE ajánlom neked hogy vidd el bőrgyógyászhoz Annát!Én akkor nem lettem volna olyan tapasztalatlan Anyuka,akkor ......
Megkeresem majd a képet és felrakom milyen is volt a Levi arca.
Remélem azért az Annáé nem ilyen csúnya

Kép

Kép
lecso

Semmi hírek még mindig!? :shock:

Adrienn megtaláltam aképet,de mivel nincs szkenelőnk így csak fotóról tudtam fotót csinálni.Hát nem teljesen adja vissza a vóságot.Ezeken a képeken nem látszik olyan pisosnak,gyulladtnak.A pöttyök tetje meg olyan érett pattanásszerűen néztek ki.Nelük egyébként azt mondta a bőrgyógyász anno,hogy az anyatej fehérjére alergiás.Amit kicsit kétlek,hacsak nem lehet megszokni,mivel a krém után nem jött ki 1 sem.

Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Anyukám üzeni, hogy a baba arca miatt nem kell aggódni, csak erős neki a tej. Állítólag nagyon jó, ha anyatejjel kened be!!!!

Nálam megint nyugis volt az éjszaka, pedig mára vagyok kiírva. JAjj de türelmetlen vagyok :(:(:(

Panka

KépKép
pankamama

Lecso!Adri!

Nállunk is ki van pattogzva a bébi+ nagyon száraz a bőre,mert túlhordtam,és nem volt rajta sok máz a doki szerint.
Nállunk a védönéni szerint fürdetéskor csak evvel a mosdókrémmel kenjem. Nektek mit mondtak a fürdetésnél mivel kell fürdeni,illetve utánna bekenni?

Néhány kép Antóniáról! :lol: Kép Kép

Gondolkodom Tehát vagyok!!!! :lol:
m. reni

Giga!

Neked Gratulálok a babához!!!!! :lol: :lol:
m. reni

Sziasztok!
Tényleg jó ez a gyógyszertári fürdetőkrém. Eléggé érdekes az állaga, de szerintem itt nem a szépség és az illat számít, hanem hogy a piciknek ne legyen kellemetlen a száraz bőr. Fürdetés előtt pedig olajozzátok a hajlatokat. Nálunk Bulcsúnak a hasa nagyon száraz a sok hintőporozástól (neki még nem esett le a köldökcsonkja).
Az arcocskákra pedig tényleg jó az anyatej. Sőt! Ha esetleg valaki picurijának váladékozna a szeme, akkor abba is anyatejet kell cseppenteni és az megszünteti a problémát.
Ilyenkor sajnálom csak igazán azokat akiknek nincs tejük! :(

Kép
Kép
giga1

Reni:nálunk nem volt száraz Levi arca,csak a keze+a lába amikor megszületett.Nekünk is a száraz részt afürdetőkrémmel kellett kenni!Csodaszer rá! :D
Szerintem ha a pöttyök nem múlnak el1-2 héten belül vigyétek el bőrgyógyászhoz.Legalább is nálunk úgy lesz ha Tominak is olyan lesz.Tanultam :roll: !Igaz ti látjátok milyen ronda.A Levié nagyon csúnya volt,mint egy rossz tinédzser!És még azért is ajánlom,mert nektek csajotok van!mert nekem fiam,még hadján hogy megmaradt a nyoma,de 1 lány általában hiúbb!Persze egyáltalán nem biztos,hogy tényleg kell vele valamit is csinálni,de megnyugodhattok!Bocsi ha túl okoskodónak tűnök,de tényleg csak segíteni szeretnék!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
lecso

Juti még egyben, estefelé voltak jóslók, de elmúltak, így most egyelőre várnak. Majd írok, ha van hír!

Voltam ctg-én, rendben, elkezdtem nyílni, C2110, de a doki szerint jöbő héten még nem szülünk.

Ildikónak is nagy drukk!!!!!! Már alig maradunk páran...

Ami, veled mi a helyzet???

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!
Driennke megszült:
Balogh Nikolett megérkezett febr. 19-én 12:25-kor, 3140 grammal és 54 cm-el, 5 cm-es fekete hajjal. Sajnos tegnap nem tudtam írni nagyon elfáradtam, kicsit megszenvedtünk érte, de megérte.

Juti! Annyit írt, hogy még semmi, este volt 10 perces fájása, de elmúlt. Most várnak.

Kép
bettó

Jujj Ildikó. Tök jó, már nagyon várom az sms-t.
Érdekes, hogy én már túl vagyok rajta, de amikor ilyen híreket kapok, annyira elérzékenyülök, mintha én lennék megint ott :oops:

Giga! Én rosszul vagyok attól a fürdetőtől. Több marad a kezemen, mint a vízben :?

Reni! Kincső bőre is nagyon ki van száradva, bár már csak a kis lábfején látszik pincurt szerencsére. Amúgy milyen baba a leányzó? Ja és akkor hogy is hívják pontosan, mikor lett eldöntve a neve?

Kép
bettó

Éljen driennke és a babája!

Betti, a fürdetőt a testére kend, mint egy testápolót, és úgy bele a vízbe a bébit! Ha a vízbe teszed, az nagyon vacak. Mi még Szonját is azzal fürdetjük, mert érzékeny a bőre.
Ha van időd, frissíted a táblit? Akiről nem tudunk semmit régóta, tegyél egy nagy kérdőjelet! Köszi! Persze csak ha van időd...[/b]

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka! Köszi a tippet! Ma este ki is próbáljuk :wink:
Kincső baba elvileg még alszik legalább egy fél órát, hozzá is látok :wink:

Kép
bettó

Segítsetek légyszi! :oops: Szánom bánom, de nem tudom pontosan, hogy kinek melyik nap született a csemetéje. Ne haragudjatok :oops: Úgy látszik nálam megmaradta az állapotossággal járó feledékenység :oops:

Kép
bettó

Jut eszembe. Panka te még nem is vagy benne. Majd elküldöd az adatokat?
Kösszke :wink: Kép

Kép
bettó

Hatalmas gratula Driennkének! Nagyon várjuk vissza!!!

Bettó!
Bulcsú 13-án született meg. :wink:

Kép
Kép
giga1

Igen, küldöm az adatokat!

Panka - 29év - fiú - Dani - Bp. Szt. Imre kórház - 2008.02.20. (elvileg)

De jó :) Felkerülök a listára :):):)

Panka

KépKép
pankamama

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: