anyós
. Megőrülök az ilyen helyzetektől. Nem irigyellek. Férjed nem tudná óvatosan megmondani neki, hogy ne menjen máskor? Franyó
2003.06.26 14:51
. Megyek is, megkukkantom! 2003.06.26 15:04
akkor most a válaszok:

) az nagy baj? Mit csináljak vele? 2003.06.26 15:33
Nekünk nem volt.) Anyós: jujj!
2003.06.26 15:53

KOPP KOPP
2003.06.26 15:56
), ezért esélyem sincs név szerint válaszolni, de ugye engem sem utáltok ki?
), Anna is élvezte, azt hiszem, valahogy összehozom, hogy járhasson.
. Persze nem tudta sokáig tartani magát, de a mozgásra rájött, már csak egy kis erő kell, és akkor tovább üldögélhet.
. A rendelőben Anna ismét kicsinek találtatott (a várakozó anyukák szerint), de ezt már fel sem veszem.
.
. 2003.06.26 16:43
A nyers teszta azert eleg fini, majd lehet ugy bekebelezem
Most visszaneztem a te receptedet, van benne elteres, ugy lehet hogy jo lenne
Na mndegy, igy jartam
Lacko telleg huseges tipus, bar most konkurencia tamadt
Ugyhogy Annacskanak uzenem, hogy tessek harcolni a fiacskamert, es mondani Anyunak, hogy szep rucikban, gyonyoru mosolygos kepeket keretik feltenni a topikba

2003.06.26 17:54
2003.06.26 18:06
2003.06.26 19:22
) ma. Család-(én+Julka) elhúzott Bécsbe városnézni. Anyós, após jutalomutja Férjtől
Ennél rosszabb anyósom már csak nekem van
De szerencsére extra messze lakik
Nyakbepállásra a mi dokinénink babaolajas kenegetést ajánl. Valaki(?) tanácsára kipróbáltam a Sudocremet is az előző kánikulában, bejött.
Jó, h túl vagytok az oltáson. Gratula a mozgáshoz, bármilyen stílusban is történt
Én is sok-sok sütit eszem és még csokit is! Pedig amikor megkérdik, h megint baba lesz? akkor megesküszöm, h többet NEM!!!
nagymamád. Jó, h megérte a dédunokáját.
), h nem csak az én gyerekeim hozzák csúcsformájukat idegenek jelenlétében.
Tegnap anyukámék barátai jöttek babalátogatni, a két nagy időnként okosan eltársalgott a nyugdíjas korosztállyal, a köv. pillanatban viszont mindent megtett azért, h ne lehessen társalkodni!
2003.06.26 20:56
). Dani is eszembe jut, amikor az ovonenik jottek csaladlatogatasra...egyikhez az egyik gumicsizmajat vagta oda teljes erobol, masikhoz a masikat, csakohgy egyforman kapjanak!
), es en ugye koztudottan nem vagyok joban a rovarokkal es fergekkel. Az egyik megoldas ugy az lett volna, ha kivonulok a szobabol, razarom a bogarra az ajtot, es majd este a ferjem eltavolitja. De ott volt nekem a kis krapek, aki keszsegesen vallalta, hogy befogja a dogot. Adtam neki papirzsepit, dehat vegul csak kezzel fogta meg, ugy izgibb! En meg fogtam az egesz Gyuri gyereket, es magamtol eltartva rohantunk az erkelyre!
Kis szaros meg ugy rohogott- nem mondta, hogy a hulye anyjan, vagy a bogaron!
2003.06.26 21:04
No mindegy, azért jó, hogy bocsánatot kért.
2003.06.26 21:21
remelem mar nincs ott a gonosz Ica néni.
2003.06.26 21:51

Azért már látoma a jövődet a három gyönyörű fiad, akik mindentől megvédenek (még a cserebogaraktól is 

) 

2003.06.26 21:54
Auto..
Neha attol felek, a gyerekem majd megno, es majd azt meseli az anyjarol, hogy allandoan mered valami monitor szerusegre meg allandoan kopacsol.

De bezzeg forogni nem hajlando.
Azert vagyok ettol ugy nekikeseredve, mert jovo heten mennunk kell az 5 hos oltasra, es mar a 4 hosnal is ezzel szekirozott a gyerekorvosunk es a vedononk.

Mondtam is a baratnomnek, micsoda dolog ez, a lanya csak igy letamadja az en artatlan fiamat???
Csinaltam roluk kepet, majd felteszem, csudi edesek voltak, bar Zsombi elegge kerette magat! 

Ja, a vicces az volt, hogy a csajszi masfel(!) kiloval nehezebb Zsombinal, pedig mint irtam, csak 2 het van koztuk, es mindket baba csak anyatejet kap. De tok jo volt dumcsizni es setizni a MArgitszigeten. 

2003.06.26 22:03
!
2003.06.26 22:10
2003.06.27 06:11
, csakhogy anya parázhasson, 8,5 hónaposan kezdett kúszni, mint a kommandósok
, 10,5 hónapos volt mire rájött, hogy mászni is lehet, de akkor már egy hónapja fel tudott állni. Két héttel az első szülinapja után pedig elindult. Mostanra már leszoktam a paráról, bár még ugrálni nem tud
...
Véda, reméljük nem hagy benne mély nyomokat a dokinénitek ténykedése!
: nem a múltkor ünnepelted az 1000. hozzászólásodat?? 2003.06.27 06:14
Szupi lehetett!!! Na de nem irigykedunk, UGYE????????
Biztosan megtetszett neki a babaprojekt!
Szerintem sem a kendotol kohogott a nagyfiad. Inkabb sirt volna,ha szoros. Amugy mostanaban en is inkabb babakocsit rangatom elo, mert megsulunk kendobe, na de jon meg kutyara vollamos!!!
Ucsorgeshez nagy gratula!!
Meg gondolom a Te lelked is picit megnyugodott! Szoke haj
Majd visszano!
Tobben is panaszkodnak,hogy a nagy melegbe nem nagyon eszik a babajuk. Doki neni mit mond?
Pepsis haz melle koltozunk. Gonosz Ica nenit nem akarunk!
Melyik oviba jartal? (Gondolod,hogy kicsit koran erdeklodom???
)Mikor mentetek el Pecsrol? Miert??
)
(Aki Jazmin is, ugye!)
Viszont lemertem magam es semmi+ nem maradt rajtam szules utan!
Azt kerdezte,hogy biztosan en voltam-e, aki ezt a kiscsajt megszultem...
2003.06.27 07:34
Nem tudom,hogy ez mar a foga lenne-e, mert nem tomkodi annyira sokat a szajaba a kezet, meg nem is nyaladzik veszesen. Vagy ez nem mindenkinel feltetel? Es csak du.....gondolod,hogy fogacskaja lenne? 2003.06.27 07:50
2003.06.27 08:09
), bekapcsoltam a hajszárítót, el is hallgatott a lányzó, aztán mikor kikapcsoltam, akkor már csöndben volt, de még ébren, és időnként fel-felordított egy-egy fél percnyit, majd elaludt.
Költöztetés-téma vuáááh
(Anyósékkal), bár még van pár napod, hogy a hátfájást elintéztesd

még ha ki is röhintett, akkor is édes! Meg a vízbeejtős sztori is jó, és a képek gyönyörűek. Én a mobilt vágtam egyszer falhoz direkt, de nem döglött meg a szemétje
de a kilók miatt ne bánkódj, hiszen ebből látszik, hogy tudtál pihenni.

Én hinnék neki.
Azért a férjed, gondolom, nézett, mint gázálarc, mikor a kutyeszok elnyargaltak mellette 

2003.06.27 08:12

7 hónaposan fordult hasra először, oldalra 4 hónaposan. Az elmúlt 1,5 hónap alatt annyit fejlődött (mióta először hasra fordult) hogy néha felnyomja magát pár másodpercre négykézlábra. viszont pörögve mindent elér. És enneke llenére se a védőnő, se a gyerekorvos nem aggódik, szerintük jól fejlődik, csak lassabban minta mai átlag. Jól lehet vele kommunikálni, jól fog, sőt lábzsonglőrködik (hanyatt fordul és a lábával megfogja a játékot, így a keze szabad marad, azzal tudja püfölni, meg ilyesmi). Úgyhogy ne aggódj, már én se teszem csak néha türelmetlenkedem.
elmegy minden bátorságom. 2003.06.27 08:22
Jól van, hát akkor most már bevallhatom, hogy pár nappal ezelőtt mi is együtt sétáltunk egy nagyon helyes Zsolti babával, akivel a csípőszűrésen ismerkedett meg Anna, jó? Szóval fiúk is vannak bőven, na, ehhez mit szól a szépszemű vőlegény?
Egyébként boldog névnapot neki!!!
, ez nagyon találó szó! Az én kis négyhónaposom pár napja azt csinálja, hogy hasra vágja magát, a fenti kép szerint felpúposkodik, és szeretne előre haladni, de nem bír, mert arra még nem jött rá, hogy a kezét kéne előrébb rakni
, és rettenetesen bedühödik, amiért nem jut előrébb!
! Jó a férfi a háznál!
Itt egy régi kép róla, abból az időből:
! Azért biztos örült a kiscsaj közeledésének!
Ezen a képen picit mintha a férjedre hasonlítana, nem? Milyen színű a szeme, már bebarnult? Vagy csak a képen látszik annyira sötétnek? Annának kezd kicsit zöldesedni, néha úgy látszik...
De szerencsére tényleg nem...
. Viszont a férjemnek tetszik így is, és az a lényeg
! Jázmin is nagyon mozgékony kiscsaj!! Naaaagyon jó a kép!

!!!
) 2003.06.27 08:39
2003.06.27 08:44
De már nagyon abban a korban van a nagylány, hogy jöhet a foga. Gabinak is csak éjjel fáj a foga ám. Nappal semmi baja.
Meg az a Dentinox Gél sokáig eláll és tényleg jó érzéstelenítő. Szóval ha beruházol rá az még idén tökéletesen kiszolgál
Főleg, hogy nem egy nagy tubus

2003.06.27 09:16
2003.06.27 16:57
)!
Majd szamolj be, hogy viselte Miki a hianyodat. 
Amugy meg akartam dicserni a multkori kepet Lorincrol (a rajfilmalligatorosat), nagyonnagyon tetszett!

Nagyon aranyos kis husis babo!
Petra koszoni a dicseretet.
Jol latod, a szeme sotet barna, a kezdeti kek csak egesz rovid ideig tartott neki. Szerintem az alla es a szaja a ferjeme, a tobbit nem tudom, masok szerint a szeme az enyem. Nem tudom, a lenyeg, hogy tetszik igy, ahogy van.
Szep lesz a zoldszemu Annacska.

. De tenyleg szerencse, hogy se a picike, se a ferjed nem serult meg.
) tipusu hozzaszolas, amit majd talan hetvegen befejezek. Es keszul a szulessztorim is, bar meg csak a kitolashoz keszulodok benne, de majd csak elkeszul az is.
2003.06.27 17:05
2003.06.27 17:07
De már elment.
2003.06.27 17:23
Mosogatógép szintén
Mindig olyan jókat mond!
2003.06.27 17:24

2003.06.27 17:28
)
Na de csak javul a helyzet! (Ennel mar csak jobb lehet!!
)
Jazi ezt meg nem csinalja.
2003.06.27 18:46
, tök gáz milyen béna vagyok.
Gratula minden mamának. 2003.06.27 18:51
2003.06.27 18:59
. Így a kislány bement a WC-be megállt és elkezdett pisilni a földre, ráülni elfelejtett...
! 2003.06.27 19:49
2003.06.27 20:59
Lehet a szülést próbálom kárpótolni, mert össz-vissz 3 db kép készült, azok is elég gagyik. Szerintem meg Lőrinc premier plane arcképe nagyon szupi! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint