A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi, Andrea!
Aranyosak vagytok, köszi! Igy jár, aki nem jön egy napig! :)
Legközelebb remélem pótolhatjuk!
Andrea, jó mozizást nektek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok!
még mindig nem lehet képet feltölteni?
mert gondoltam megkérek valakit,hogy töltse föl az enyémeket is
illetve 2embert,mert 2kicsike adag van :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

A tegnapi napról egy-két kép, remélem nem baj, ha temetős is van köztük, de nekünk ez egy boldog nap volt, megmutattuk az én dédszüleimnek Leont (ismertem őket, sok emlékem van róluk:))

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na végre engedte feltölteni!!!!
Mindjárt felrakom a mai termést is, csak most fürdetünk:)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ezek tegnap reggel készültek a kis betegemről,csak nem engedte ez a hülye feltölteni... :twisted:.....
Kép
Kép

Aniko,
Nagyon Köszönöm mégegyszer! :wink:
Remélem én is,hogy ma már normálisabban telik az éjszaka.....
annamami

Sziasztok!

Holnap 13-an ( :twisted: ) leszünk. Felköszöntjük Andrist, Apukámat és a kersztfiunkat Mikit. A lakás még mindig romokban, drága férjem dolgozóban. Én most készülök éjszaka sütkérezni két tortát (a háromból). Mentegetőzésnek talán beillik, hogy délután volt olyan félóra, hogy egyedül voltam a kertünkben 5 kisdeddel. De ezt még muszáj!

Annamami!
Gyógypuszikat küldünk Nektek!

Lilivel továbbra is nagy téma a meghalás. :(
Megbeszéljük, hogy én majd a Mennyországban fogom várni.
Azért szeretni tisztázni a részleteket:
- Én hová fogok bemenni? Ugye nem tisztítják majd a lelkemet????!!!!

További következtetés:
- Kár meghalni, mert akkor nem vehetem fel ezt a gyönyörű, csillogós ruhámat!

És egy kis vidámabb a végére:
- Anyu Te olyan gyönyörű vagy, a legszebb a világon! De mért??????!!!!!
(minden gyereknek az anyukája a legszebb a világon, majd meglátjátok!) :):):)

ayse

Halihó...

Én is befutottam, irni is irtam már du de kidobott a gép :evil: :evil: :evil: és újrairni már nem volt időm..

Bodza!

Annyira izgulok én is...
Szoritok nagyon.... :roll: :roll: :roll:

Kuha!
Van bizony norbis muffin de én egyenlőre a család másik felének akarok sütni normális muffint...azaz leginkább a kiscsajomnak... :D
Remélem sikerül....talán jövő hét eleje felé próbálkozom..

Totka!
Ne is mondd ezt a Floridát...
Egyszer már eldöntöttem hogy nem megyünk, de ahogy közeledik a sz.r idő, egyre inkább azon vagyok, hogy mégis kellene mennünk a napsütésbe a melegbe még egy kicsit..
Úgyhogy jövő héten hivom is nagykövetséget Léna vizuma miatt......
Az még nem kötelez semmire, nem igaz???? :wink: :wink:

And!
Kár hogy kimaradtunk a partyból :cry: :cry: :cry:

Viszont elpasszoltuk apa kocsiját :D , és megjött az új étkezőgarnitúra is.. :D :D nagyon pöpec... :D :D félek is hogy Léna felszenteli valami játékkal :? :? :?

Barbi!
Annyira meghatóak a képek :cry: :cry: :cry:

Képzeld, én is épp ezen gondolkozom....legutoljára akkor jártam a nagymamámnál amikor a temetése volt...majdnem 2,5 éve...
Azóta nem tudtam hazalátogatni a vidéki rokonokhoz....
De most jövő hét szombaton anyummal és Lénával leutazunk mintegy Halottak napjára...és letudjuk a gyertyázást meg stb..
Megvan még mamám háza...régi öreg parasztház...olyan igazi vidéki..
Ha nem is a temetőben, de a háznál csinálni akarok pár fotót, hogy majd nagykorába elmondhassam Lénának, itt élt a dédid...
Na tessék...már bőgök is... :cry: :cry: :cry:
Annyira de annyira sajnálom hogy nem élte meg Léna születését...
Én voltam mamám kedvenc unokája...a legkisebb unoka.....
95 évesen halt meg...
Szóval ne hidd hogy morbid a kép.....én teljesen együttérzek veled...

M.

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mégiscsak szép évszak ez az ősz!!!!! :):):)

ayse

Ayse!

Jaj Lili haláli jófej... :D és egyben :cry:

Bele se merek gondolni hogy mit fogok majd mondani az én Lénámnak..ha majd a halálról kérdez..
Hogy fogom majd elmondani neki...hogy egyszer el kell váljunk... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na már megint bőgök... :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy látszik ez egy ilyen bőgős nap...

Nem hiába, közelednek a Mindenszentek... :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Kép
hova is megyünk?

Kép
villamosozni?

Kép
kavicsozni

Kép
virágot tanulmányozni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
az meg mi a szösz?

Kép
jó nagy fürdőkád!

Kép
azért közelebb nem megyek!

Kép
a híd bal oldala

Kép
és

Kép
a jobb oldala

Kép
megjött nagyNYúl

Kép
és így csíptek össze a fülemen

Kép
a fejemen

Kép
mindenhol!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Andrea!
Én is nagyon köszönöm a vendéglátást és elnézést a kupiért meg a maszatért amit Zsuzsával kreáltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Hazafelé bealudt sajnos az autóban, úgyhogy Daviddel felváltva próbáljuk még mindig lenyomni, pedig máskor fél nyolckor már alszik.

Nem csináltam sok képet, de itt vannak:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Képzeljétek mi történt velünk a játszón... egy ovis kisfiú úgy fellökte Zsuzsát, hogy felhorzsolta az állát, és megharapta a nyelvét meg a száját, csupa vér lett a szája. :evil: Nagyon agresszív kismalac volt az a kisfiú... szegény Zsuzsa sírt-rítt rendesen. Aztán meg itthon érte baleset, mert a kádban játék közben fogott egy üres műanyag játékot, és úgy beszippantotta belőle a vizet, hogy majdnem megfulladt, jópár percig fuldoklott, sírt, öklendezett szegény. :( Úgyhogy ez nem az ő estéje volt, pedig olyan jókedvű volt a balesetek előtt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami!

Csak nem H&M-es pizsije van Mazsinak? :wink: :D
mert a két fiúnak szintén van, csak más színű csíkos, pont ma is azt készítettem ki nekik. :lol: :lol:

Na akkor a mai tali képek, kommentár nélkül :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza!

Majd meséld el mit találtak nálad, én is izgulok hogy minden rendben legyen! Tényleg félelmetes lehetett! Kórházban mit mondtak???

Mindenki,

Köszönjük az együttérzést... tkp még mindig olyan nehéz felfogni, hogy nincs itt... néha azon kapom magam, hogy fel akarom hívni, megkérdezni valamit vagy beszélgetni, vagy bevillan, hogy mikor megyünk oda kerti partizni, és olyan furcsa és idegen, hogy ő már nincsen. Csak 55 éves volt.

Nyúlné!

Nagyon szépek ezek az őszi képek! Szegény Kisnyúl. :( Tényleg jól összecsípkedte őt valami.

Annamami!

Gyógyultok?

Most visszaolvasok, mert másra nem emlékszem, olyan szita mostanában az agyam, hogy szörnyű. Mindig elfelejtek valamit, sőt mitöbb, elvesztek dolgokat. Bár most nagy mázlim van, mert sorozatban találok meg elveszettnek hitt dolgokat. Zsuzsa egy pár kiscipőjét amit azt hittem, a takarító nénink dugott el valami jó helyre (sose találok utána semmit) megtaláltam a Kápmegyeri játszó szobában. (No comment.) A parkolókártyámat amiről szintén azt hittem elvesztettem és eddig csak a lustaság akadályozott meg abban, hogy újat kérjek helyette, meglett az egyik kanapé alatt. A régi digitális fényképezőgép amit azért szeretek az újjal szemben mert hallani is lehet rajta a videókat, megtaláltam egy rég nem használt hátizsákban... Zsuzsa lila cumisüvegét amit szintén nem találok hetek óta megtaláltam a mosógép mögött...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Micsoda jó képeket raktatok fel!!!Igazad van Ayse, mégiscsak szép évszak az ősz!!!!
Most megint eszembe jutott, amit pár napja Juci írt az őszről(Juci, én oda meg vissza vagyok, olyan szépen beszélsz, írsz, hogy csak na!!!)"Szívszorítóan szép".
Nagyon nehezen tudom feldolgozni a szeretteim halálát, nagyapám 4 éve halt meg, nagyon szerettem a kisöreget, és majd fél évbe telt, mire túljutottam.Hálát adok a Jóistennek, hogy Panna ismerheti mindkét Dédimamáját!!
De én kb.10 éves lehettem(tehát totál emlékszem Rá), amikor az üknagymamám(dédim anyukája) szép csendben, 99 éves korában elaludt.

Nyúlné
Marcid, ha lehet fokozni, még vagányabb, még helyesebb kispasi!!!!Olyan nagy a hajacskája!!!!(v.csak nekem tűnik így?)A sapija is vagesz!!Az oviban minden csajszi Marci mellé akar majd ülni, meglátod!!!
Barbi
Te is milyen klassz kukoricás, őszi képeket fotóztál!!Nolcsinak kiszúrtam ám a zakóját, jól áll Neki!!
Annamami
Édi Marcid nem is látszik betegnek!!olyan nagyfiús már!
Rokica
Szegény Zsuzsa, jól megjárta a kisfiúval!Zsuzsának is mekkora a hajacskája!Kíváncsi vagyok, Szilvidnek mekkora lesz!
Megann
Florida......Tessék csak menni,, szerintem igazi feltöltődés lesz Nektek, Lénának meg a barna bőrén még jobban fognak világítani azok a gyönyörű szemei!!! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi
Nagyon klasszak a talis képek!!!!!!!
Helyes rajta minden anyuci, kiscsajszi, kispasi!!!! :wink:
Rokica
Ne is mondd, én ugyan ilyen vagyok azóta, hogy Panna megszületett!!!!!!!Hogy mi történt velem, gőzöm nics, de havi rendszerességgel felejtem el a dolgaimat(telefonomat, karórámat 2!!!!!! hónapig kerestem)Pedig én nem is vagyok kismami!
Apukám szerint csak trehány(ezen jól össze is kaptunk párszor)

Viki
Merre vagy, Ok minden, derekad???Petid alvókája??

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Te mindig olyan csodaszép képeket készítesz Zsuzsáról, alig győzöm menteni...

Totka!

Pannának utólag is boldog szülinapot kívánok! :oops: Elnézést hogy akkor aktuálisan nem sikerült felköszönteni.

Én is ismertem a dédimet, de ő már nem volt beszámítható mire én olyan korba értem, hogy megismerjem őt. De ő is nagyon sokáig élt, kilencvenvalahány éves volt. Ő anyukám nagymamája volt. Apukám oldaláról sajnos az én családom nem túl hosszúéletű. :( Apukám, nagynéném, két nagypapám, egy nagymamám már meghaltak... hogy a kicsit távolabbi rokonokról ne is beszéljünk. Olyan szomorú volt, a temetésen is szinte mindenki aki jött részvétet nyilvánítani már elvesztett valakit, pedig nemcsak öregek jöttek. Nem tudom, olyan ez a család mintha mindenki két végén égetné a gyertyát, fényesen égnek de hamar kilobbannak. De inkább vidámabb témákra evezek...

Zsuzsa haja: köszönjük! Az az igazság, nem tudom, mit kezdjek vele... lassan csatot kéne vagy gumit bele hogy ne lógjon a szemébe. Azon is gondolkoztam, meg kéne igazíttatni, hogy ha már növeszteni próbálom, rendesen nézzen ki... de még nem jutottam dűlőre. Kicsit félek is őt fodrásznak kitenni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Totka,
Nagyon jo Pannirol az also kep, a habbal a fejen :lol:

Barbi,
Olyan jok a kepek, Nolcsi nagyon helyes kiskrapek es ez a zako, hat tok divatos!

Nyulne,
Kisnyul :lol: :lol: Mint mindig, nagy nocsabasz lesz ebbol a gyerekbol.

Kuha,
Elfelejtettem neked gratulalni, a kis modellhez :lol: :lol: :lol: Hat van is hozza adottsaga mit mondjak :lol:

Annamami,
Nagyon aranyos Marcid!

Nagyon jok a talis kepek, olyan aranyosak a gyerkocok.
Zsuzsa lany nagyon bajos es az egyik kozeeli kepen tokre hasonlit Rokicara :lol: :lol:

Ayse,

Liliszaj
:lol: Tenyleg nagyon ertelmes lanyod van, keves 5 eves gyerek kerdez ilyen behatoloan :lol: :lol:

A.

KépKép
KépKép
aniko47

Rokica
Már én is kiszúrtam, hogy nagyon szép, közeli képek készülnek Zsuzsáról!!!!Neki is milyen szép kék a szeme!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Róki!
Szegény Zsuzsa :(
Olyan sok vadóc kisgyerek van és egy csomóra nem is szólnak rá a szülei, hanem elintézik egy kézlegyintéssel, hogy "Ilyen a gyerek". Ez a legfelháborítóbb szerintem! :evil:
Képek jók lettek! :D

Emese!
Nagyon vagesz Marci satyija, de csípések jó rondák :( :(
Kiszúrtam ám a pólóját is :wink: :wink:

Megann!
Én dédimnek már nincs meg a háza, pontosabban eladták és egy kertészet van ott. :(
Én tökre sajnálom, 2 éve, mikor Nolcsival voltunk lent elmentünk a házhoz is.

Ayse!
Noel is elkezdte a halál témát, amióta megnézte a Némó nyomában c. rajzfilmet. Ugye az elején meghal a Némó anyukája, hát azóta folyamatosan azt keressük... :?
Most is a kocsiban hazafelé jövet Andreáéktól hirtelen megjegyezte, hogy Némó anyukája nem is halt meg. Pedig teljesen másról volt szó.

Hajni!
Hú, de jó lehet, hogy még az üknagyidat is ilyen sokáig ismerted!
Akkor nálatok mindenki ilyen korán szült? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Aztaaa micsoda képáradat.....igy is kell lányok...

Nyúlné!
Elmélkedő Kisnyúl édi :D
Nem semmik a csipések tényleg....nyugi el fog múlni...Lénán is volt ilyen..pont a nyaralóban...Agárdon...ott egyből mentünk az ügyeletre..és Calcimusilt adtak neki egyből...

And!
Képek királyok nagyon....
Jól látom???
Trendi Eszti barnában????
Helyes...helyes...mi trendi anyukák fogjunk össze a posvány és az unalom ellen..... :D :D :D :D :D

Róki!
Remélem mostmár elégedett vagy Zsuzsa sztárfotójával...
Nagyon jól sikerüt képek...olyan nem is tudom milyen rajta Zsuzsa....
Szóval ha ilyen marad....ő lesz a meghódithatatlan nő...aki után a srácok csak lihegni fognak...hogy csak egy szóra méltassa őket Zsuzsa....valahogy olyan méltóságos még a tekintete is... :) :) :) :)
Vagy csak én dimmenzionálom túl?????

M.

Kép

Kép
megann

Róki!
Hát látod, a többi gyerekról, még a sajátjaimról se tudtam jó képet csinálni most. Zsuzsa meg olyan szépen megállt egy helyben, mikor szólítottam a nevén, pontosan rámnézett, ideális fotóalany volt. :D
És nem utolsó sorban nagyon szép! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Így igaz, ahogy írod, nállunk mindenki ilyen korán szült!!! :D Anyum 17!!éves volt, ahogy engem világra hozott, tesómat pedig 22 évesen szülte!!!!!Nagyim 20 volt, amikor Anyum született!Egyikük sem bánta meg, mindketten így tennének, ha újrakezdenék!!!Ennek mi örülünk a Tesómmal a legjobban!!!
Én 17 évesen maga a megtestesült jókislány voltam, nemhogy szüljek!!!!!!!!!Nekem kellett még rá tíz év, hogy Panna világra jöjjön!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Igenis, utazunk :lol: :lol: :lol:

Barbi!

Ne is mondd...el sem tudom képzelni hogy azt az édi kis parasztházat, ahl a nagyanyám 70 évig élt...egyszercsak egy idegen ledórerolja és épit oda valamit...valami másat...
A szivem szakad meg....hát még anyukámé....
Nem is tudom mi lesz......
Jelenleg még élnek nagybátyáim a faluban...ő náluk vannak a kulcsok és ha megyünk..akkor ők jönnek kinyitni...
Minden ott van érintetlenül....mióta meghalt a mamám....és a másik nagybátyám is, aki vele élt agglegényként...
Félek egy kicsit....félek hogy nagyon sirni fogok ha belépek a kapun....................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Anikó!

Franciaországról még csak annyit tudok, hogy egy csapat oda hivott minket sielni...de hogy hova...azt helyileg nem tudom..de előbb utóbb úgy is rá kell kérdeznem.. :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
A 20 év szerintem nem is volt olyan korán, főleg abban az időben nem. :D
A 17 az már inkább :lol: :lol:
De tök jó, hogy ilyen sok rokon van, meg pl. a Te dédid is milyen fiatalos. Pannának is jó, hogy a dédije sokáig szeretgetheti.
Nekem is nagyon jó érzés visszagondolni a dédire, úgy örülök, hogy van emlékem róla.
Pannának üknagymamája már nem él?

Megann!
Hát igen, ne is engedjétek a házat eladni, lehet Lénának is jó érzés lesz oda lemenni, mégha nem is ismerte a dédijét.
Merrefelé lakott nagyid?
Floridába szerintem is menjetek, jó lesz kicsit kikapcsolódni a hétköznapokból!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!
Mármint a Te nagyid fiatalos...... :D
Kicsit összekeveredtem ebben a nagy rokonság kapcsolatokban..... :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Én is megjöttem! :)

Sajnos a holnapi szülinapi bulit el kell napolnunk, mert Anyukám karambolozott. :( Semmi komoly szerencsére, csak épp belecsúszott az előtte lévőbe, elfolyt a hűtővíz, el kellett vontatni. Szegény eléggé kiborult. Sajnáltam, hogy nem tudtam odamenni, de a pénteki dugóban a két gyerekkel nem lett volna értelme elindulni. Épp Dani ajándékáért ment a Fakopáncsba. Nem akartam, hogy holnap az egész napja kapkodás legyen, kocsi nélkül piacozzon, stb. Jó lesz az a jövő héten is. :wink:

Ezen kívül ma tök jó napom volt. :D Apa elment ma nagyon korán és Beni átjött hozzám aludni, aztán Danit is áthoztam, mikor hajnalban felébredt, ott altattam vissza. Annyira jó érzés volt, hogy ott szuszog mind a két fiam mellettem. :) Kár, hogy vége lett, de kelni kellett, mert ma korán mentünk az oviba, Beniék mentek almát szüretelni.
Délelőtt voltam fodrásznál, most sokkal jobban sikerült, mint a múltkor. :)
Mire hazaértem, az Anyu hazahozta Benit az oviból. Ebédeltünk, aztán elmentünk kicsit vásárolni négyesben.

Estére viszont, az ütközés miatti idegeskedéstől nagyon erősen megfájdult a fejem, pedig nem szokott. Még hányingerem is volt. Épp Beninek meséltem, látta, hogy nem vagyok igazán jól és azt mondta, hogy "Anya, ha hánynod kell, szaladj ki nyugodtan a wc-be, én megvárlak a mesével!"

Bodza,
Én is izgulok érted, drukk, hogy ne legyen semmi baj és tényleg adj hírt majd magadról, ha gépnél vagy!

And, Barbi,
Sajnálom, hogy lemaradtunk a buliról a végén! :( De azért örülök, hogy egy jót dumáltatok!
Én is szívesen tartanék bulit, de annyira pici a lakás és buli szempontjából még az elrendezése is rossz, sajnos nem tudom megoldani. :( Drukkoljatok egy lottó ötöshöz és akkor mi is szép nagy házba költözünk. :)

Barbi,
Nagyon szépek a képek, meghatóak.
Igaza van Aysénak, szép évszak ez az ősz, de szerintem csak akkor szép, ha süt a nap.

Nyúlné,
Őszi sapekos Kisnyuszi is nagyon édes a Nagyi telkén futtatva. :)

Ayse,
Gratula Andrisnak a lépegetéshez és neked Lilihez! Ő egy rendkívül okos, értelmes kislány! :)

Duda,
Natinak is gratula az egyre több egyedüli lépéshéz! Talán a gyógytornász is meg lesz már elégedve! :wink:

Annamami,
Beteg Mazsid nagyon csinos a kis csíkos pizsijében. :) Remélem, Anikó homeós tanácsai gyorsan hatnak és jobban lesztek hamar!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kriszta!

Köszi :D
Szegény anyud, biztos jól megijedhetett. :(
Persze Dani még nem érti, hogy most van buli, vagy csak egy hét múlva.
Belém akkor jöttek, amikor mentünk Megann talijára. Álltam egy stop táblánál és a mögöttem lévő egyszerűen belémcsúszott.
nem nagy a kár, lejött pár helyen a festék, persze nem álltam le 3 gyerekkel a kocsiban papírokat kitölteni. :? Megúszta a hapsi, köszöngette is nagyon, meg elnézést kért 100x. :(
Fodrász viszont :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Amíg az előbb jártattam a klaviatúrám, mennyi hozzászólás született. :)

Nagyon jók a talis képek :) :) :)
And,
Tényleg nagyon jól néz ki a lakásotok! Eszti olyan édes, mindig is tetszett nekem, mert olyan kis gyúrnivaló gombóc, mint Dani (remélem, nem sértelek meg)
Rokica,
Zsuzsa meg egyre szebb, nagyon jók a közeli képek, amiket Barbi készített. Gyönyörű szeme van!
Barbi,
A fiúk is helyesek, mint mindig. Szép Nolcsi csíkos pulcsija! :)

Nyúlné,
A második adag is szenzációs. Kisnyuszi olyan egy csibész, ahogy tud nézni. És nagyon csúnyák a csípései, remélem, hamar elmúlnak neki és nem viszketnek! :(

benianyu

Barbi,
Igen, megijedt és főleg az baj, hogy nem olyan volt egy kisebb koccanása és most tökre magába van roskadva. Előtte meg évekig semmi. Sajnos, ez előfordul. :(

Totka,
Nekem is nagyon tetszik Panna habos fejecskés képe! :)

Megann,
Gratula az étkezőgarnitúrához! :) Meg Floridához! Hozhatsz majd nekünk egy kis meleget! :)

Még azt is el akartam mesélni, hogy Dani teljesen rákapott a járásra. Olyan ügyes már! Ma Benivel kergetőztek a lakásban, vagyis Beni elszaladt, ő meg totyogott utána. Már alig meg négykézláb. :) Nagyon édesek voltak! :)

Ma be nem áll a szám! :oops: :wink: :)

benianyu

Most elmegyek zuhanyozni, de még visszanézek, hátha van itt még valaki. Vagy megint egyedül maradtam. Nem baj, csinálom a (duplahalas) sormintákat, mint Nyúlné és And tegnap :)

benianyu

Kriszta!
Nem is baj, úgyse voltál egész nap :lol: :lol:

Én is itt ülök, Gabi elment ált. iskolai osztálytalira, szóval semmi dolgom......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Pontosabban ki-be kéne pakolni a mosogató gépet, de ahhoz nincs kedvem :oops: :P
Majd reggel hátha Gabi megcsinálja.......szerencsére egész házias, ezt magától is meg szokta csinálni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

megjöttem a moziból. miről maradtam le? :D
ember a kocsiban hagyta a telefont, amin hívott volna a tesóm, ha valami gáz van, úgyhogy anyai gyomrom görcsbe rándulva nézte a filmet, ami egyébként valami egyszerhasználatos vígjáték volt, apa ugyanis nem akart lemenni a telefonjáért. persze nem volt semmi, aludt, min t a bunda. jövő héten jö n a repeta :D

a képeket néztem eddig gyorsan meg, nagyon tetszenek, és Zsuzsa tényleg nagyon jól mutat rajtuk! szerintem ő is mehetne modellnek!
Kisnyuszi csípései elég félelmetesek :(
na olvasok...

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Barbi, Nyúlné! Jaj, de szép őszi képek!

Köszönöm az aggódást mindenkinek! Jól vagyok már, csak tényleg megijedtem a tegnapi történésektől.
Na, kicsit a tegnapról: Sacit kivittem sétálni, alig bírtam már hazavánszorogni a játszótérről, éreztem, hogy valami nincs rendben. Nálunk ugye nincs lift, úgyhogy a gyereket, plusz a zöldségestől hozott csomagot föl a 2. emeletre, fönn szinte utolsó erőmmel leraktam gyereket, zacskót, és lefeküdtem az ágyra, akkor már szédelegtem rendesen. Saci még ott udvarolt, hogy játsszak vele, de csak egy fölülésre telt az erőmből, utána pedig már éreztem, hogy megy ki az erő a jobb karomból, föl se tudtam emelni. Akkor már én is, engem látva Saci is sírt, a másik kezemmel próbáltam őt vigasztalni, kevés sikerrel. Így lehettünk kb. 10 percet, mire párom végre hazért, de addigra már az arcom is lezsibbadt. Próbáltam szólni hozzá, de nem ment. Irtó félelmetes, hogy észnél vagy, forognak a kerekek, de nem tudod a szádat formálni, nem tudod megosztani a másikkal, amit szeretnél. Örs gyorsan megvigasztalta Sacit, és próbált ügyeletet hívni. Na, ez volt a másik röhej. Telefonszám, kicsöng, nem veszik föl. Tudakozó, másik telefonszám, nem veszik föl. :shock: Újból tudakozó, újabb szám, nem veszik föl! Nőgyógyász tanácsára neurológiai klinika, fölveszik, persze kisebb örömóda-betétek meghallgatása után, majd közlik, hogy a területileg illetékes neurológiára menjünk, ami a Nyírő. Megjegyzem, később a Nyírőben kiderült, hogy csak beutalóval fogadhattak volna. :shock:
Gyorsan hívtuk a barátokat, letusoltam, kocsiba vágtuk magunkat, és be a Nyírőbe. A Nyírő neurológiai osztályán nem volt neurológus ügyeletes. :shock: Vagyis egy belgyógyász doktornő vizsgált meg, kissé kioktató (miért ide jöttünk, miért nem mentem el az előző MRI-re júniusban, miért akarok hazamenni, mikor szerinte meg kellene figyelniük benn, stb), de alapvetően kedves stílusban. Néhány kéz-, nyelv-, lábnyújtogatás után közölte, hogy benntartana éjszakára, majd reggel vizsgálnak meg (éjszaka semmilyen vizsgálatot nem tudnak csinálni). Én mondtam, hogy akkor inkább hazamennék, és majd holnap jöhetnek a vizsgálatok. Erre eléggé húzta a száját, de saját felelősségemre inkább hazajöttem, nem volt kedvem azon a kevéssé szimpatikus helyen éjszakázni. Mintegy 30-40 perc (!) gépelés, adminisztráció után aláírtam a papírokat, és eljöttünk. Itthon kialudtam magam, bár még reggel is kicsit nyomott voltam, de nagyon örülök, hogy nem maradtam benn. Slusszpoén: a kórházból kifelé legomboltak tőlünk 500 Ft-ot, hogy este 8-tól benn parkoltunk 1,5 órát. :shock:

Röviden (?) ennyi a tegnap.

Nőgyógyászom megígérte, hogy ma reggel beszél az István kórház neurológusával, és mehetek hozzá. Mint kiderült ma délután 1 órakor, a doktornő csak szerdán lesz Bp-en, úgyhogy majd akkor visszatérünk a dologra, persze ha rosszul vagyok, akkor azonnal szóljak.
Így ma nem történt semmi, azt hittem, gyorsan berendelnek, kivizsgálnak, aztán kész. Örs direkt itthon maradt velem, el akart kísérni, hogy ne kelljen egyedül mennem vizsgálatokra. Na, sebaj, azért pihentünk legalább.

Mondtam már, hogy imádom a magyar egészségügyet? Pedig még nem is történt olyan súlyos dolog…

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, és azt nem írtam, többen kérdeztetétek az okát: valószínűleg a kimerültség jön így ki rajtam. A család (és főleg Örs) rám parancsolt, hogy merjek elfogadni segítséget a háztartás és Saci körül, és pihenjek sokat. Hát, lehet, hogy igazuk van, meg kéne fogadnom a tanácsot...

Kép

Kép

Kép
bodza

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok a ti hozzászólásaitokra, de megyek is lefeküdni, már elég álmos vagyok. Azért visszaolvastam, és kivételesen gyönyörűek a mai képek!

Jó éjt mindenkinek!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,
Jó, hogy jöttél! :) Örülök, hogy jobban vagy! :) Borzalmas lehetett az a 10 perc, amíg a párod hazaért, és te meg ott feküdtél tehetetlenül. Szegény Saci is megijedhetett, hogy mi van Anyával. Meg utána is szörnyű érzés lehetett, hogy nem tudtál kommunikálni vele. Egészségügy :(

And,
Én is görcsberándult gyomorral ültem volna végig a filmet. De legalább kicsit kimozdultatok, Eszti meg aludt, mint a bunda. :wink:
Mi is olyan rég voltunk moziban! Most már jó lenne. Én is arra az új magyar fimre pályázom, ami az 56-os olimpia és az akkori történésekről szól.

Barbi,
Micsoda házias férj! Ki kell használni. :wink: :) Bár, én inkább előbb kipakolok, mint hogy elmagyarázzam Apának, hogy mit hova kell tenni.

benianyu

Most hűl a lúdlábtorta csokikrémje (apropó, Davallia, még mindig nem tudom, milyen az a nyúllábtorta!)

Bodza!
Az jó, ha "csak" a fáradtság tör ki rajtad így! Az ellen van azért orvosság, mégha a kisgyerekes anyukáknak igen szűken mérnek is belőle! :wink:

Benianyu!
Beni felajánlása tényleg nagylelkő :D. De ugye nem kellett élned vele?

Megann!
Én próbálok ezekről a dolgokról a lehető legtermészetesebben beszélni. A gyerekek majdnem mindent elfogadnak. Végül is, ha ufók lennénk, azt is elfogadnák :D.
Azt olvastam, hogy számukra az a feldolgozhatatlan, ha azt mondjuk, hogy a halál után nincs folytatás, nincs semmi. Ezt még akkor sem szabad állítanunk, ha materialisták vagyunk amúgy (mint én is). Választhattam volna azt is, hogy a természet örök körforgásában résztvevő anyaggá lényegülünk át (egyébként ezt is elmondtam). Azt gondolom, hogy megnyugtatóbb azt hinni, hogy van Menyország, ahol találkozhatunk. Lilinek is ez elfogadhatóbb inkább, úh. ennél maradtunk.

And!
nagyon hangulatos a lakásotok, valóban! Eszti prdig nagyon cuki!

Csakúgy, mint a Karácsony-fiúk!

Zsuzsáról meg egyenesen sztárfotók készültek!

ayse

Ayse,
Szerencsére nem kellett élnem a Beni által felajánlott lehetőséggel. :) Egyébként te jutottál eszembe, mert te olyan fejfájós vagy! :( De egész hamar elmúlt, egy óra alatt. Nem vettem be semmit, mert épp az esti szopizás előtt voltunk. Meg amúgy sem szoktam.

A gyerekek tényleg mindent elfogadnak és megértenek, ha a saját szintjükön szépen elmagyarázzuk neki.
Beni nagyon sok állatos műsort néz (Animal Planet és National Geographic), ezek a kedvencei. Főleg olyan napokon, mint most, hogy beteg volt és másfél napig csak feküdt szegény bágyadtan. Ott teljes természetességgel mutatják, ha egy állat elpusztul, öregségében, betegségében, vagy akár egy másik felfalja. Beni megérti és elfogadja ezt a verziót.
Az a része a halálnak nem izgatja, hogy mi történik az emberrel a halál után. Egyszer mérgében azt mondta, hogy majd, ha én meghalok, akkor lemegy egyedül a Sparba és vesz magának gumicukrot, ha én nem veszek neki. Az nálunk tiltólistán van.

benianyu

itten vagyok.
most Bodza miatt is görcsbe rándult a gyomrom :( hát ez nagyon szörnyű lehetett :( :( :( :( nem is tudok most többet mondani, és el is felejettem, hogy miket akartam írni...

azért a dícséreteket bezsebeltük, köszönjük, remélem nemsokára lesz nálunk a következő tali, és jó nagy kupit és maszatot csinálunk :wink:
és Benianyu, sztem is dögönyöznivaló gombócka lett Esztibébi :) én néha szőrös gombócfejnek hívom, de nem szokott megsértődni :D

KépKép
KépKép
and

Benianyu!
Akkor jó!
Abban a filmben benne vana rokonom is!
Én a Szabadság, szerelemre pályázom!

ayse

Ayse, mi azt fogjuk köv. pénteken megnézni valami bemutatón állítólag.
na megyek apához, jóéjt

KépKép
KépKép
and

Igen, Szabadság, szerelem. Mit játszik a rokonod?

benianyu

sztem mi két különböző filmről beszélünk. az olimpiáról szóló az a Szabadság vihara. Ez egy dokufilm, ebben szerepel a rokonom, mint önmaga, olimpiai bajnok :).

ayse

Sztem már csak én vagyok itt! Tortáknak már csak csokibevonatot kell kapniuk holnap :). Az Andrisét holnap frissiben gyártom, rizstejből készült rizses tortát kap :). Ebédre előételnek vegetarianus tatárbifszteket készítek :D, sütőzacskóban előérlelt majd kisütött babos, pórés, újhagymás fokhagymás tejszínes olívás ill. felnőttek fehérboros csirkemellet, krumplipürével, rizzsel, salátával. Apa is befutott, holnap még jól rá kell hajráznunk. Én is megyek. Jó éjt! Illetve szép reggelt!!!

ayse

HARI!! :? :cry: :o :) (HA OLVASOD)

:lol: :) LILINEK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK 1. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!! :lol: :)

benianyu

Ayse,
Micsoda menü! :)
A filmmel kapcsolatban úgy látszik nem vagyok elég tájékozott. Időhiányra fogom. :)

benianyu

LILINEK NAGYON BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!

juj,de sokat írtatok!és most se tudok nagyon bekapcsolódni,mert megyünk apósékhoz,ott lesznek az ikrek is és lesz TökFesztivál!!!!!!!remélem sikerül pár képet csinálni
pásztok!

ja,
BODZAAAAA!!!!!!te jó ég,mi volt veled,veletek!tessék akkor pihenni,ha már így jelzett is a szervezeted!jó?
Kisnyuszinak már csak kicsit folyik az orra,de aszért folyik,egyszre csak vége lesz!de azóta is reggelig átalussza az éjszakákat,én nem is értem mi van vele! :wink:
az én közérzetem is egyre jobb és imádom az ŐŐŐŐŐSZT!!!!!!!!!
ja és páromnak új munkahelye lesz,ráadásul itt a közelben,a RubinHotelben!!!!!és addig még kéthétig dolgozik,de aztánKÉT HÉTIG SZABIN LESZ!!!!!JUHÉÉÉÉJJJ!!!!még az is lehet,hogy elutazunk valahova,de ha nem az sem baj,mert együtt leszünk és jól kipihenjük magunkat és megszeretgetjük egymást :oops:
na mentem összepakolni

ja,de még azt is akartam mondani,hogy Barbi,nagyon király képek a kukoricásosak!mint valami olasz divatfotó...olasz divatpasival! 8)
tali jó lehetett,de telek is jó volt azért és Zsuzsa képek tényleg nagyon szépek,Megann érzéseiben osztozom,legalábbis én is valahogy a szavakat keresem a kisugárzására...olyanmegfoghatatlan!

na tényleg mentem! :P szép hétvégét mindenkinek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: