Ilke,Beszti
mi is megyünk a talira ugy hogy ránk is számitsatok
Ilke ,Forti,Rit
ugy derült ki hogy mult hét kedden elmentünk a dokinénihez sulyt mérni és nem hizott semmit és mondtam a dokinéninek hogy megy a hasa petikének igy adott uj tápot egy szojás pépet hogy ezt adjam neki akor és a Similac gaint ne mert ezt ete elöte és miután kapot eböl a szojás tápbol bár ezt kivételesen csak második naptol volt hajlando megeni elöte valo nap fujogot rá
rendezödött a széklete nem fosott töbé hétvégén kiprobáltam ha ujbol adokneki tejes dolgot megye a hasa hát ment
pedig én a Hipp joghurtját adtam neki amitöl edig nem ment a hasa
másnap a nagyi adott neki Danoninot és hát atol is ment a hasa
de amint nem ujbol nem adtam neki semmiféle tejterméket azota ujra nem megy a hasa és ezt tegnap elmontam a dokinéninek és azt mondta akor ad egy beutalot a gyerekklinikára a gasztoenterologiára tehén tej gyanuval igy most április 14 9órára éhgyomora kell vinem petikét a tüzolto utcai gyerekklinikára . Dec8
Hana babának nagyon szép hosszu haja van és nagyon aranyos baba
Zulu
Dávid is aranyos Szép fiu
Ági
nem hiszem mert azért mosmár egyre jobban figyelni kell rá mert kuszik mindenhova ja és azért ö is igényli hogy foglalkozak vele
fözni hétfön olasz vacsit csináltam aminek nagysikere lett
, tegnap meg kinat csináltam vacsira ma nem csinálok semmit mert még van kinai én mindig megkérdezem a páromat mit szeretne enni és azt csinálok vagy azt amit én szeretnék enni mivel a páromnak mindegy mit eszik minden evö
. Lányok
1 kérdés mit csinálnak a tej alergia vizsgálaton hogy vizsgáják meg petikét ? nagyon szörnyü ez a vizsgálat mert akor inkább hivok még valakit kisérönek
és képzejétek petike rámol amit elér azt rámolni kezdi az ujságos polcot már elkezte rámolni
de én ott voltam és a nekem kellö ujságokat elraktam elöle a töbivel meg játszhat adig amig én utvagyok mellete és nem eszi meg csak szétépi
Pusz Csics és Petike