Nagyon eltűntem!
Nem akarok szabadkozni, de az utóbbi időben nagyon elfoglalt voltam! 1 hónapos volt a Jázmin amikor vissza kellett vinnem neurológiára és akkor a doktornő azt mondta, hogy azonnal vigyem tovább a kislányt, mert befelé forduló a lábfeje és ha nem kezelik azonnal, akkor nem fog tudni lábra állni. Innentől kezdve elkezdődött a kálváriánk egyik orvostól mentünk a másikig/ gyerekorvos, ortopédus, gyógytornász/. A végeredmény az lett, hogy mindenki szerint teljesen rendben van a lába csak egy kis otthoni tornáztatásra van szükség na meg persze időnként mennünk kell ortopédiára kontrollra. Az érdekesség, hogy mindegyik orvos küldött a másikhoz, persze mindenki maszek rendelőbe és a végén már olyan érzésem volt, mintha le akarnának venni. Lehet, hogy rosszul érzem, de a végére nagyon besokkaltam.
Jaj lányok annyira kész vagyok dec.3-től mennem kell vissza dolgoznom, nem sok választásom van,mert ha nem megyek, akkor felmondanak és sajnos meg is tehetik, mert csoportos felmondás esetén nem védi a kismamákat a törvény. Hát ez van velem dióhéjban.
Egyébként minden rendben van velünk, szépen fejlődik, egy gyönyörűség, azért egészen más ennyi évesen gyereket szülni vagy csak nekem nőtt be még csak most a fejem lágya....
Adrinak elkezdődött a suli, sok órájuk van egy nap, három idegen nyelvet tanulnak, meg hát plusszba is nyelvtanárhoz, úgyhogy nem unatkozik egyáltalán.
Férj meg mostanában annyit melózik, hogy alig látom.
A képeket vissza néztem és nagyon szépek ezek a 2007-es nyári babák!!!!!!
Talira sajnos nem tudok elmenni, mivel Zoli lépten nyomon dolgozik, ő nem tud velem eljönni, egyedül meg most még nem merek elindulni meg kicsi Jázmin még egy ekkora úthoz, de legközelebb már nagyok leszünk és megyünk. Képeket készítsetek sokat, hogy legalább így lássalak benneteket!!!!!!!! Azért jó nektek, hogy ennyien Pesten laktok, sőt talán csak én vagyok aki vidéken lakik, nem is figyeltem még a táblázatban.
Látom Timi új táblázatot készített, egyenlőre 1 hónapos adataink vannak 57cm, 5050gr.
Adós vagyok még még pár képpel!!!!
Remélem most már tudok gyakrabban jönni, azért érdekes, mert hiányoztatok ám nekem.

[/URL]