2003.06.22 21:59
2003.06.22 22:00
Az a nemférjapas kep az szuper!
A foldrenges meg....
NAgyon edes a foto a lanyodrol!
Aztan gyere gyakran errefele! 

Ma meg elhivtam anyospajtast Zsombit setaltatni, azt vettem eszre, hogy elegge figyelmetlen a holgyemeny, ezert egyedul nem fogom elengedni Ot Zsombival es a babakocsival. Nem reszletezem, de haromszor sikerult a hajamat egnek allitania...

2003.06.23 00:23

) kezdjem el, méghozzá minden pelenkázásnál húzzam egy picit vissza , hogy 1 éves korára már tuti legyen. 2003.06.23 07:08
2003.06.23 07:28
Jázi nagyon kis tündérbogár! Anna is szeretné nézni a tévét, mindig csavargatja a fejét a hang irányába, de én a gonosz anya, nem hagyom neki, direkt mindig úgy ülök, hogy semmit se lásson belőle!

2003.06.23 08:32
2003.06.23 09:04

) volt!
2003.06.23 09:06
) Miki-képek és MikiGyuri kép édes!
Szembepisi

2003.06.23 10:47
! Annyira ügyes!
Hajnali 4-es ébresztő
Viszont utána sokáig alszik
Pöttyök
2003.06.23 11:19
)
2003.06.23 11:27

Egy csomót beszélgettünk, és úgy tud figyelni. Aztán jól el is fáradt így most alszik
2003.06.23 11:34
2003.06.23 11:53
.
. Antibiotikumot minimum 5 napig szedni kell
, azaz még holnap.
.
De hol van az új frizura?!
)
, mit mondott a doki? 

2003.06.23 11:54

. Igaz a reggeli szopi után úgy bekakált cserébe, hogy húzhattam
, de sose lehet tudni mit hoz a sors.

2003.06.23 12:16
) 2003.06.23 12:35
2003.06.23 12:35
Kepzelem, hanyan jartak meg igy rajtam kivul, pl. Beu is, ma reggel irt nekem mailt, hogy nala sem mukodik a babanet. Ot mar figyelmeztettem erre, de a tobbiekkel mi lesz?? Amugy nekem mas bajom nincs az uj dizajnnal, csak ez a linkes dolog, ezt azert valahogy meg kellett volna tudni oldani... 2003.06.23 13:15
Tragikus!!! - Bevásárláshoz gratula, ügyesek vagytok. - A lányod igazán profi, hogy minden nyilvános rendezvényen ilyen jól viselkedik. Igaz, annyi évzárón volt, hogy január 1-én teljesen meg lesz zavarodva.
- És az hogy van, hogy Zsuzsi szülinapjára Julka kap ajándékot??? - Gödöllői kirándulás egyáltalán nincs elfelejtve, de valahogy mindig annyi minden történik. De megyünk, mert irtó kíváncsiak vagyunk Julkára! Szerintem Lőrinc azért gyakorolja annyira a forgást, hogy el tudja bűvölni Julkát! – Biztos vagy benne, hogy az a jó típusú gyerek, aki kifelé jó és otthon rossz? Többet van ám otthon!
- Szegény Julka! Jobban van már? – Gödöllőről nem mondtunk le, de ez a hét is sűrű volt. Mint ahogy a jövő hét is. Ráadásul oltást is kap Lőrinc. – Strandtali szerintem jó ötlet, jó sok helyünk lenne!
– Mi nem jön még elő rajtad!
Viszket? – Buli hogy sikerült? Itt nem volt eső. Ott?
– Közben felkerült a medencés kép? Mondd meg, merre találom, légyszi! Olyan kíváncsi vagyok rá! – Miért voltatok karácsonykor kórházban?
(Egy csomó más dolgot is jegyzeteltem hozzád, de már nem emlékszem. Ettől féltem.) A doktornéni valahogy mindig megérzi, mikor éhes a baba. Hozzánk is mindig akkor jött. De legalább ne mondana időpontot! - Oltástól ne félj nagyon, a 2 hónapos általában nem viseli meg a babókat. Persze van, aki itt másról tud beszámolni. Lőrinc meg sem érezte. – Fitymavisszahúzogatás: én nem emlékszem, de egy nagyon távoli időpontot mondtak. Ezért nem jegyeztem meg, mert még nincs aktualitása. Szerintem most még biztos nem kéne. Látom, mindenkinek mást mond a dokija. – Mi volt az orthopédián és az uh-n? – Edit engem is idegesített!
Drukkolok azért is, hogy megoldódjanak a problémák. - Ruhavásárlás tök jó! Engem mindig felvidít. – De jó a békás kép!
- Szegény Szandi! Én együtt érzek vele, a fogorvosnak már a gondolatától is sírni tudnék. A sztori viszont jó: a-a a-a!
Egyébként úgy meglepett, hogy ekkora lányod van. Ha csinálsz szőnyeget, kérünk fotót. Kaki: azt mondják anyatejes babáknál 3 nap kihagyás nem gond. Persze én is aggódom már egy után is. Ma (ez jó rég volt)viszont akkorát rottyantott, hogy én is tiszta kaki lettem. – Szép augusztusod lesz a két oltással!
– Vidéki vakáció: legalább együtt lesz a család, apa számítógép nélkül (igaz Te isL), foglalkozhat veletek.
-
Két hete? Én egy félóra után feladom a büszkeségem, és békülök. Képtelen vagyok haragban lenni. Pedig néha ráférne! – Lábujj
- Honnan rendelsz kaját? - Majonézbe??? Durva! Az éneklős mama is! Úgy elképzeltem a rendelőt: döbbenten bámultátok? Vagy a többi anyuka rendezte az arcát?
- Színházas tali jó ötlet, apák meg vigyázzanak a gyerekekre otthon. Októberre már úgyis nagyok lesznek. – Kajálás: Lőrincnél ugyanez, (bár mintha mostanában egy fokkal jobb lenne – én mindig arra gyanakszom, hogy nem elég a tejem ahhoz, hogy egyszerre jól lakjon. - Én biztosan sosem tudom hogy jól lakott. De: este elalvás előtt Lőrinc elalszok a cicin, és szinte soha nem ébered fel, ha lefektetem. Napközben, ha véletlenül nem alszik el, akkor egy idő után megunom a nyammogást (magától nagyon ritkán engedi el) és elveszem. Akkor meg van sértődve, elkezd nyafizni, de pár másodperc múlva abbahagyja. Ha nem, akkor még éhes. És mindezek után könnyen lehet, hogy egy óra múlva enne. Bár most már egyre tovább bírja. – Másik téma: én könnyen beszélek, mert mint írtam, mostanában Lőrinc alig sír. De mikor sírós baba volt, én sosem hagytam sírni. Ezért jártunk együtt még wc-re is, mint ezt írtam. Nem tudom, ha ez a korszak nem csak néhány hétig tart, mit csináltam volna, de elmúlt. Most is, ha sír, rögtön felveszem, általában ilyenkor éhes. Nem tudsz mellette maradni és úgy játszani vele, hogy ő a saját ágyában van? – Én sem tudom a sírásokat megkülönböztetni. Nekem minden éhes-sírás. És majdnem mindig eszik is. És nem kakil zöldet, nem fáj a hasa és utána abbahagyja. Úgyhogy valószínűleg tényleg éhes. Most látom: az általad leírt esti program lényegében azonos a miénkkel. Csak a fürdés van később. – Órás sztori
- Nevetés: tök jó? Magától, vagy kell valamit művelned vele? Én elég sokat dolgozom egy kacajért. Van, mikor látom, hogy kacagna, de még nem megy mindig. De próbálkozik!
Már ha kamaszkorában sem szereti meg. - Szegény: ez a köhögés szopás közötti összefüggés elég kellemetlen lehet. Jobbulást neked! - Miért mondod, hogy nem jók a talis képek? Szerintem jók! _ Gyuri nagyon édes a ládában!
– Most látom, hogy még mindig tart a depid. Vagy már megint? Ne már! Te sem néztél ki depis típusnak.- Fogas újszülött. Én már hallottam, de azt hittem legenda. De ezek szerint létezik. De furi! Most olvasom: ki fogják húzni? Szegény kisbaba!– Én nem visszafelé olvasok, de a Manó-Leszter párbeszéd valamelyikét olvasva mindig csodálkoztam, hogy miért nem tudom, miről van szó. Persze az párbeszéd-indító hozzászólást –ahogy kiderült, hogy szakmai- nem olvastam végig. - Látom még mindig tart rosszkedved nyara. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Isten éltessen! Szuri? Hogy bírta Dorka a programesőt?
Ez hogy lehet? Be volt csomagolva rendesen, és mégis?
- A 3x költözés után most már véglegesen laktok?
Tuti tipp? Hát az nincs. Nekünk a Gripe water (így kell írni?) és a Sab Simplex is jó volt, de nem is volt nagyon hasfájós. – Pont ma gondolkodtam azon, hogy annak ellenére, hogy mindig hívom a barátaimat – nem igazán szeretem, ha a vendégek felborítják az életünket. Pedig társasági lény vagyok és Lőrinc is jól bírja, csak vendégeskedés esetén nem tudok rendesen foglalkozni a fiammal. Persze azért még nem szüntetem be a vendégeskedést.
Ez a vesemedence-tágulat eszembe sem jutott. Megértem, ha jobban aggódsz a sírás miatt! - Sejtettem én, hogy nem tudok segíteni! Légy büszke a határozott egyéniséggel rendelkező gyermekedre! Most olvasom, hogy eldurvult a helyzet. Remélem, valahogy kilábaltok belőle! Drukkolok! Tényleg tiszteletre méltó, hogy a nehezen kezelhető Timi után bevállaltátok a második babát. Ezt juttassátok egymás eszébe! Te egy hős vagy, ha 3. gyerekre gondolsz.
Mire csokit adhatna neki, illetve mire dolgoznod kell, nem fogtok már elköltözni? És nem lehet ezeket megbeszélni a mamáddal? Engem a nagyszülők a „fázik a gyerek” műsorral készítenek ki. – Miért vannak Szilárd lábán játékok? Élvezi?
Szerintem ne hallgass a védőnőre!- Mi a nyakára kaptunk ecsetelőt. Nagyon csúnya volt, aztán kezeltük, és azóta alig van. Még a kánikulában sem durvult el. 2003.06.23 13:16
Kis jo kedvet kuldok
De jo, akkor most mar nap mint nap ujakat fogtok hallani! icirit irigykedem, bar Jazi gugyogeset imadom!
De hamar kikapcsoltuk es egyhamar nem is fogom neki visszakapcsolni!
Pottyokon szerintem ne aggodj, nalunk is folyamatosan jonnek-mennek! Remelem azert meg majd irsz sokat is!?!
Felhiv, hogy most jon az uj gyerekorvosunktol (koltozes miatt valtunk). Nagyon jo fej es mar van is idopontunk az 5 hos oltasra....annyi volt a keresem,hogy keresse meg,hogy kb. merre lesz..hihetelen! Aztan megint vegigjarta az egesz varost Menjugate szuriert, es vegul 1 helyen talalt 1 darabot, igy holnap vegre megbokik Jazit. Mar nem "ugy" vegre, csak mult 7en kellett volna. 2003.06.23 13:57
!
:
)
, akkor csinálja, amikor együtt sikongatok
. Meg kell zabálni, olyan aranyos. 2003.06.23 14:15
A rendelőben még úgy nézett ki, hogy nem, de aztán mégis

Éjszaka viszont a rácsosban
(okos könyvem szerint 10). Nem vagyok teljesen nyugodt, ma már az 5-ik nap van, kaki sehol
De megnyomogatta a hasát, és azt mondta, hogy okés, ott bent nincs
Akkor hol??? De Zsombi jókedvű, dumál, eszik (!), előbb - utóbb elvesztem a türelmemet és indítom a próbákat.
2003.06.23 14:16
Sajna, nem csináltunk képet. De hülye vagyok!
– Lábujjas képsorozat édi! A többi is.
Én is így jártam, csak itthon voltunk szerencsére. De fehér blúzban! Új ruha
Te biztos nem röhögtél!
Egyszer lehet, hogy odamerészkedem.
Jó fotó! Most olvasom: állom saját magát?
De jó a két alvó pasi is!! Belőled viszont alig látszik valami. Hiba! 2003.06.23 14:31
2003.06.23 14:38
)
dolgot tudom írni, hogy Annácska egy bűbájtündér!
És igen, jól értetted!
Ármin végig szopizott, míg terhes voltam, és persze folytatja most is!
És már fél kg-t hízott, mióta Vilka megvan! Vilka pedig már +1,3 kg-nál jár! 

Hurrá!
, és tudja, mi jó neki: amíg akar szopizni, hagyd! (Főleg, ha te is bírod!) Ármin majdnem másfél éves koráig szopizott éjjel is, inni most is felébred! És csak azért nem kap szopit, mert most Vilka alszik velem, nem ő! Mert szeretnek ám velem aludni, mert csak kicsik, de nem buták! 

De majd jövök, olvasok és írok megint - ha engedik a gyerkők!
2003.06.23 14:43
Az anyatej olyan jól emészthető, hogy szinte salakanyag nélkül felszívódik! Ha nem kemény Zsombi hasa, nem fájlalja, nincs félnivalód! Főleg, ha elég jófej a dokitok is - a többség ugyanis már 2 nap után kúpiot írna
- és ő is azt mondta, hogy a pocak rendben! 2003.06.23 14:51
2003.06.23 14:58
2003.06.23 15:19
Egy tuti, 6 hónapos kor alatt akkor kell etetni, ha éhes, akár éjjel is többször. Utána szerintem már lehet azért próbálkozni, de csak akkor ha az anyuka nagyon nem bírja az éjszakai műszakot.
Nagyon jó baba Dorka, Emma biztos kiverné a balhét ilyen hekyeken. Eddig csak 1x próbálkoztunk egy esküvővel, de negyed órát volt ott, a lakodalmas háznál teli torokból üvöltött, útban a polgármesterihez bealudt, így nem tudtuk bevinni, anyósom maradt kint vele, a lagzin meg az első negyed órában összekakilta az ünneplő ruhát.
2003.06.23 15:29
Dzoval igen, "kenguru" kotesben van. Ez nekunk nagyon bejott. Ti,hogy alltok "kendoileg?"

2003.06.23 17:27
Júl második hetétől egyedül leszünk Julkával,
Szegények
Főleg Andulka, mert ő még azt sem tudja, h mi van vele
Mél megy! Szerintem is szoptass éjjel! I. gyermekemnél határoztuk el, h most már nem kéne ennie éjszaka (nyoma van a naplójában), utána nem volt éjszakánk addig, amíg vissza nem tértünk a szopira!
2003.06.23 20:05
A többivel meg ne törődj, eszehagyott és gyáva, s ahogy Anyu mondaná: fújjon fosztott tollat!
2003.06.23 20:12
2003.06.23 20:24
Na de a netfüggőség győzött
Majd olyan lesz, mint Timi: ma a TV-ben egy fickó eldobott egy macit és a lányom sírva fakadt
Ő lesz a plüssmaci érdekvédelmi egyesület oszlopos tagja
Nehogy aztán bepanaszoljon a nagyiknál

Képzelhetitek szegény nagyi arcát
Lassan csak írhatunk megint regényeket is gátlástalanul
Hiányoznak a poénjaid
Vagy most meg a rózsaszín-kék dizájn bántja a szemedet?
Isten tartsa meg jó szokását!
2003.06.23 20:35
2003.06.23 20:58
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint