Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva, 3-4 napja szinte alig vagyok a gépnél.
A hétvége Beni szülinapja jegyében telt el. Pénteken meg nagyon kidőltem. Vagy az allergia elleni homeós orrcsepptől, vagy megfáztam/benyeltem még valamit az allergia mellé.

Nem tudom, már mindegy is.
Ezen kívül meg annyira leköt a két fiú, hogy szinte semmi időm nincs napközben netezni. Viszont ma nagyon jót legóztunk Benivel, mert a szülinapjára kapott sok újat. Mi is azt vettünk neki, többek között, tűzoltó állomást! Imádok legózni! Kapott még mesekönyveket, távirányítós autót, memória kártyát, kirakókat. Sok szép és értelmes ajándékot.
A távirányítós autó nagyon bejött neki "Dani ellen". Ahogy Dani odaér, hogy elvegye a nagy piros autót, Beni elirányítja, a kis törpe meg teper ezerrel utána. Élvezik mind a ketten.
Most is csak egy két szó, amire emlékszem.
Megann,
Szépek vagytok a képen, Léna nagyon csini a ruhájában. Én is maradi vagyok, mint Lénaapa, azt hiszem sosem vettem volna trendi barnát egy kislánynak, sőt kisfiúnak sem igazán, max drappot.
Léna 3. fogacskájához gratula!

Anyós
Nyúlné,
Fanni és Kisnyúl története szuperédes, annyira nevettem. Tök zabálnivaló a kiscsajszi is, de ahogy Kisnyúl néz a barátnődre, hogy tegyen már rendet, az szenzációs.
Még nem tudom, hogy mi tudunk-e menni, bár szeretnénk, de nincs kocsink, én nem vállalom be a másfél-két óra békávézást, mint Juci. Lehet, hogy megfűzöm az Anyut, hogy vigyázhat Benire munka helyett, ha cserébe odaadja a kocsiját, de ha sok a dolga, akkor ez ugrik.
Kuha,
Nekem is feltűnt Gergő csókós szája, nagyon szép kisfiú!!
Cleo,
Fruttapura reklám Maja nagyon cukorfalat!
Viki,
Biztos jót nyaraltatok, kár, hogy az idő nem volt az igazi. Peti is nagyon aranyos a képeken!
Ayse,
Depi ellen biztosan jók ezek a napi elhatározások/feladatok. Én is mindig kitűzök egy csómót, de a végén mindig marad, mert nincs semmire időm. Szerencsére engem nem kerülget depi.
Bocs, ha nem reagáltam valamire, de elég szita az agyam.