A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Duda, magánembertől, 7500-ért.

Kép

Kép
prüntyi

Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!
Itt az új őszi ruci csomag!!!

Márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,

L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 08. 23.-30. között nálam
Előzetes időpont egyeztetése után szeretettel várok mindenkit.

Duda!
Nekünk van,de már elindult Andris ezért ha gondolod kölcsön tudjuk adni. Viszont szeretném majd visszakapni mert tavasz végére,jövö nyárra szükségünk van rá.

Kép
flocika

Flocika!
Küldtem privát üzit! :)

Prüntyi!
Köszi! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ayse
Allergia :( :( :( :( :( Most megy az RTL-n a parlagfű razzia.
Thassos viszont :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!Mikor voltatok?Nekünk nagyon kis bájos sziget, szerintünk nagyon gyerek, és családbarát!Pedig akkor a Pannánk csak gondolatban volt!
Rokica
Zsuzsababa milyen ügyes!!Panna fele annyit nem tud, mint a Te csajszid!!Pedig a nap 24órájából 25-t biztos dumálok neki!!Barátnőmnek is az a baja, hogy nem talál puha talpú kiscipőt, kisfia olyan idős mint Panna. Kevinnek hívják, és a fiatalúr nem hajlandó csak a puhatalpúakban sétálni.
Viki
Pusszantlak a dimbes-dombos tájképért, a házakat nem nézem!!
Jó pihenést Nektek!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, majd el felejtettem!
Cleo merre vagy?Pincurkát hiányzol!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Láttátok az m1 híradót? Mo. fertőzi fél Európát parlagfűvel! Körülöttünk mindenhol kevesebb van, mi vagyunk a gócpont. Szégyen!

Ma egyébként is vacak napom van. Megfigyeltem, hogy ha a férjem vidékre megy, akkor tuti fáj a fejem és a gyerekek is sokkal nyűgösebbek emiatt. ANdrisnak felmentése is van: napok óta nem bírja áttörni az ínyét a jobb első kettes, pedig tiszta fehér már.

Hogy valami jót is írjak: azt játszottuk, hogy Andris a Kakaós Palacsinta. Kitekertük, betekertük, megkakaóztuk, megsütöttük, megporcukroztuk és hamm-hamm, jól megettük (egy kicsit több hengergetéssel készült a palacsintánk a szokásosnál). Persze Lili is Kakós Palacsinta lett. Annyira élvezték! Andris mutogatta is, hogy még csináljam.

Totka!

Mi 1994-ben voltunk :oops: , egy egy hónapos görög-török körút részeként, két napos állomásként beiktatva.
Mielőtt indultunk, a barátok felhomályosítottak, hohy nem szabad kihagyni Görögországban a tengerparton való alvást. Mivel ez a sziget gyönyörű, úgy döntöttünk, ez lesz az a hely. Kb. 10 percig bírtuk az óriáshangyák támadását. Úgy döntöttünk, hogy akkor csövezünk. A belvárosban a két fiú egy-egy padon aludt (mert négyesben mentünk), Alíz a hátsó ülésen, én az első kettőn, a kézifékkel és a golyósüléssel egyetemben. Hiába, azt a forró éjszakát nem lehet elfelejteni....
Ja meg az is jó volt, hogy a komppal kellett átmenni és akkor láttam, hogy a tengerbe valaki beledobott egy éjjeliszekrényre való lámpát, jé, mégegyet meg mégegyet. Aztán rájöttem, ezek medúzák :oops: :oops: :oops:
A sziget különben tényleg gyönyörű!!! Életem egyik legszebb tengerpartja (nappal)!!!!

ayse

Jajj, fiatalítom magam! 1993-ban voltunk!

és jobb Felső kettes

ayse

Majola,

Én úgy tudom, a relaxin hormon ellazítja a tartószöveteket, izületeket, ezért a medence szétcsúszik, ami fájdalmat okozhat.Persze az is lehet hogy a többlet súly nyomja a lábakba menő főideget, attól olyan kisugárzó fájdalmat lehet érezni. Nekem nem sugárzik. És vagy a cömbtövemnél érzem, vagy hátul kicsit balra jó mélyen bent a medencémben. Gondolom ahol a combcsont illeszkedik be a medencecsontba. A gáz az, hogy bár tudom, mi okozza, megoldást még nem találtam rá, bár most mióta kialudtam magam, ez is sokkal jobb lett. Lehet van összefüggés?

Julcsi szerintem nagyon kis husi. Ő mennyivel született?

Ayse!

Mindig olyan megnyugatóan tudsz írni erről a kajatémáról. :) Zsuzsa tkp nem a húst utasítja el, talán még csak nem is a főtt ételt, hanem mindazt amit nem ehet kézzel.

Íme a mai "főétkezés": rozskenyér zöldfűszeres vajkrémmel és paradicsommal. Ezután benyomott még egy negyed banánt és jópár szem szőlőt.

Kép

Duda:

Igazából nem tanítgatom sehogy se. Próbálok hozzá beszélni, de nem vagyok az a beszélős típus, tehát néha igencsak összpontosítani kell. Amúgy meg próbálok mindig mindent ugyanúgy mondani neki. Ma egy anyuka a játszótéren olyasmit mondogatott a 13 hónapos kisfiának, hogy "nem tulajdonítjuk el" meg "az nem a miénk" meg "nem visszük el másét". Szerintem ez egy 13 hónapos gyereknek teljesen érthetetlen. Én próbálok olyan szinten maradni, mintha kutyának adnék vezényszavakat, és ha már van egy "parancs" amit megért, akkor azt mindig úgy mondom. Pl angolul a "kérem" helyett a "give me"-t mondom neki mindig. Nem hogy "can I have the..." vagy "please bring me the" hanem mindig "give me the..." Később biztos megérti a variációkat, de egyelőre próbálom minél egyszerűbben. Ha valamit nem szabad, az mindig "No!" és valami rendkívül rövid magyarázat. Pl ha valami olyat tesz a szájába amit nem szabad, akkor "No! It's not food." És olyan hangsúllyal, mert neki még a hangsúly legalább annyit jelent mint maga a szöveg. Tehát mosolyogva hiába mondja neki az ember, hogy nem szabad, akkor csak a játékot érzi ki mögüle.

Sokat ismételgetek, ez mondjuk tény és való. Pl ha a könyveit nézegeti, szinte mindig a cicás képnél köt ki, akkor megmondom neki a nevét, és elénekelem neki a cirmos cica haj-t. Az nagyon tetszik neki. Próbálom mindig mondani, hogy éppen mi fog történni, de ebben nagyon nem vagyok következetes. Pl ha megyünk aludni, akkor mondom neki, hogy most cicizés és alvás következik, felkapcsoljuk az éjjeli fényt, stb. Ha megyünk kezet mosni, mondom neki. Meg ilyenek. És mindig próbálom ugyanúgy. Elég zavaró lehet neki eleve, hogy két nyelvet hall, akkor legalább annyira leegyszerűsítem amennyire lehet.

Totka!

Azt mondják, a keveset alvó babák azzal töltik az ébrenléti idejüket, hogy tanulnak. Ezzel próbálom vigasztalni magam mikor szédelgek a fáradtságtól. :P

Egyébként találtam neki puha talpú cipőket, kocsicipő néven fut. Én egy használt gyerekruha boltba járok, így az alábbi két kiscipőt 3000-ért zsákmányoltam, és egyáltalán nem vagy alig használtak:

Kép

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse
Medúza :P :P :P :P :P :P :P :P
Kakaós palacsinta :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaaaaaaaaaaaaaj, lányok, Tüncsinek ma du-ra megint begyulladt a feneke, most időben észrevettük és el kezdtük kezelni...megint a foga? vagy valami kaja?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi:

Milyen popsikrémet próbáltatok már? Mi többet is kipróbáltunk, de pl a Naturland mellett azonnal piros lett Zsuzsa feneke. A legjobb az az orvos által felírt OTKI fajta popsikrém. A Sudocrem se védte olyan jól, és az OTKIs popsikrém fillérekbe kerül receptre.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Gyorsan írok amíg itt vagy...csak annyit, hogy talán próbálj Zsuzsának jó puhára főtt csirkecombikát a kezébe adni.
Léna ma először kapott csirkepöriből egy combit..és hát hadd ne mondjam, fél órát rágcsálta és nagyon élvezte..
Ez csak tipp de esetleg kipróbálhatod..mert ezt aztán kézzel kell enni nem kanállal..

folyt köv.

M

Kép

Kép
megann

Prüntyi!Róki!

Mi mindig is OTKI-sat használtunk és soha nem volt popsiprobléma..kivéve amikor hasmenéses volt Léna.

M.

Kép

Kép
megann

Na apa megoldotta fürdést ezért még írok..

Vár:
Megvolt..végigjártuk...tök jó volt...

Apa megevett 2 adag dödöllét, + 2 adag TÖKI POMPIT!
Hát ez a töki pompi tényleg király fincsi...csak hát ugye nem éppen diétás..
Most kezdhetem a fogyit előlről.. :cry: Pedig a héten már koplaltam, meg gyümölcsöztem...
Így soha nem fogok fogyni... :cry: :cry: :cry:

Ja és vettünk Lénának csattogós lepkét :P :P :P
Meg magunknak egy fonott padlóvázát bambusszal csuhévirággal, meg egy almasütő kis kerámia szerkezetet.
Úgyhogy jó volt nagyon és meleg se volt nagyon mert kellemesen fújtodgált a szél..és Léna is jót mulatott a játszósátorban.

M.

Kép

Kép
megann

PARLAGFŰVESEK FIGYELEM!

MA DÉLELŐTT A GÉGÉSZETEN ÜLTEM A SZOKÁSOS ZYRTEC ADAGOMÉRT DE MEGLEPETÉSEMRE EGY XYZAL NEVŰ ORVOSSÁGOT KAPTAM, AMI ÁLLÍTÓLAG A ZYRTEC CSALÁDJÁBA TARTOZIK CSAK EGY ÚJ LETISZTÍTOTTABB KIDOLGOZOTTABB BOGYÓ.
DÉLBEN BEVETTEM EGY SZEMET ÉS EGÉSZ DÉLUTÁN ÖSSZE VISSZA 2!!!!!!!!!!!db PAPÍRZSEPIT HASZNÁLTAM.
KOMOLYAN MONDOM MAJDNEM TELJESEN JÓL VAGYOK!
REMÉLEM HOGY BEJÖN EZ A BOGYÓ ÉS NEM CSAK EGY SZERENCSÉS NAP VOLT A MAI.!!!!
ESETLEG TI IS KÉRDEZZETEK UTÁNA AZ ORVOSAITOKNÁL...

Ayse!

Hát szörnyű hogy még szegény Lili is...ez rettenetes...
Nem tudom hogy ő hogy éli meg..de én teljesen kész vagyok...még türelmetlenebb, idegesebb, ingerlékenyebb vagyok..mármár azt hiszem hogy sárkánnyá változom át egyik reggelre :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
megann

Kép
mégse okoz gondot a cipő:)))

Kép
:))))

Kép
:))))

Kép
azért négykézláb se kutya

Kép
zabálnivaló

Kép
kapirgálás

Kép
váóóóóó

Kép
ki-ki sétáltatja a maga házikedvencét

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!
a hétvégi vendégség után elromlott az internet. hívtam a matávot, megállípatották, hogy az adsl ok, úgyhogy a géppel van bibi. most legalább apa laptopijáról tudok jönni.
a húgom múlt heti rosszulléte meg kiderült, hogy nem gyomor eredetű volt, hanem valami deggyulladás okozta, még mindig tök szarul van, folyamatosan szédül, hányingere van :( tegnap volt koponya MR, szerencsére az rendben van. a dokinéni azt mondta 1-2 hét maximum, úgyhogy, ha 3-4 hétig is eltart a tesómnál, én nem lepődök meg, ő ilyen típus... :(

Eszti elkezdte egy kicsit tolni a babakocsit, úgyhogy nálunk most jött el a cipővásárlás ideje. holnap elugrok az árkádba asszem.
Rokica, néztem azt a puhatalpút, amit feltettél, nekem tetszik, de az nem annyira, hogy a bokáját nem tartja egyáltalán. talán a keményebb talpúnak ez az előnye.

gyógytornászunk azt mondta, hogy az Esztinek sima talpú cipő kell, hogy ne lustuljanak el a kis lábizmai (boltozatok). kíváncsi vagyok elküldenek-e a kínai piacra, ha ilyet akarok venni. de az is lehet, hogy hétfőn azért felhívom az ortopédiát, hogy nekik mi a véleményük. jaaa! képueljétek, nem kell többet mennünk a tornára!
úgy örültem!
Duda! úgy sajnálom Natit, hogy megint úgy sír a tornán :( :( teljesen átérzem, ráadásul már annyira tudják, hogy mindig segítünk nekik, ha fáj nekik valami, úgyhogy én duplán-triplán szarul éreztem magam, asmikor sírt a tornán. persze csak nekem sírt, amikor a gyógytornászra nézett, akkor elővette a gyilkos pillantásokat. az utóbbi 1-2 alkalomkor egyébként a telefoncsörgés valamennyire bevált. mivel a telefont imádja, és az ő gügyögése a telefoncsörgés, arra mindig felfigyxel. aput, vagy apát megkértem, hogy csörögjön megállás nélkül, a végén már mosolygott :)

amennyit tudtam visszaolvastam, passzívan megvan, de nem tudok reagálni, mert siettem :(
a képeket imádtam :)

Prüntyi! én úgy emlékszem Rokicáéknál a J&J fürdető pl csak pár hét múlva okozott kiütést. jól emlékszem? tehát sztem lehet a fürdetőtől is. és Tüncsi bőre olyan érzékeny!! mi is csak OTKI krémet és mosakodókrémet használunk. ha megkéred a dokit, a patikában bekeverik a fürdetőt vízzel (desztillálttal), és akkor jobb az állaga, akkor nem kell minden fürcsi előtt kevergetni.

a másik gépen épp karbantartok, még sosem csináltam ilyet, de már egy órája csinálja, nagyon uncsi... pedig fotót akartam nyomtatni :(

hiszti: náűlunk is kezd előtörni, ráadásul az Eszti fülsértően tud kiabálni. határozott NEM-re mostanában a füle botját sem mozgatja, sőt, ha rosszalkodik, még a nevére sem hallgat:(

van egy barátnőm, akinek a kislánya ilyen idősen már tudott egy csomó állathangot (háp-háp, megy ilyenek) és a finom mozgása is nagyon ügyes volt, most másfél éves és már mindent mond! lehet, hogy balkezes lesz... talán ezzel lehet összefüggésben (?) Eszti sem tud még semmit, pedig én is próbálok következetes lenni.

Majola!
nekem is írtó nagy hasam volt 20 hetesen, nekem több volt a magzatvízem, állítólag azért, de mindenki elképedt, hogy még csak 20 hétnél tartok. de én nagyon büszke voltam rá, hogy olyan nagy :) (az azért egyértelműen lűtszott, hogy nem a hájtól annyira nagy :D )

na mostanra befejzte a karbantartást az a vacak, remélem jó lesz rajta a net.
megyek aludni, mert Eszti felső fogai mostanában kétóránként riadót fújnak éjjelente :(

KépKép
KépKép
and

Megann!

Köszi az együttérzést!

Szegénykém elfogadja a helyzetet, meg mi se dramatizáljuk túl neki. Csak magamban (meg a neten dúlok-fúlok).

Olyan kis együttérző.
Meg akartunk nézni egy mesefilmet, Nanny Mcfee a címe. A gyerekekhez, akiknek meghalt az anyukájuk új dada érkezik, akit, mint eddig az összest el akarják üldözni. Céljukat úgy akarják rlérni, hogy úgy tesznek, mintha a legkisebbet, a babát bántanák. Na idáig bírtuk nézni, mert olyan zokogásban tört ki és azt kiáltozta, hogy a baba, ababa! (a leírás alapján, azt hittem, ez egy olyan Mary Poppins féle story lesz). Szegénykém teljesen átélte. Engem megnyugtatott, hogy ennyire a szívén viseli, hogy a babákra vigyázni kell :).

ayse

hát ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!
Nyúlné :D :D Karpirgáló Trappoló Házi Kiskedvencetek egyszerűen zabbbbálnivalóóóóó :) :) :) :) bocs a tőlem nem megszokott rajongásért :D

ez a parlagfű mizéria meg tényleg borzalom. szerintetek mit lehetne tenni, legalább itt pesten??? elég lenne a szmog is bőven :(

KépKép
KépKép
and

Nekünk új újságunk van: :lol:
Kép

Léna a nagy zenész:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

na én is itt vagyok,csak utolérem a képeimet(ez van,ha más teszi fel)
And,:)köszike
tesód:(,minél gyorsabb lassú gyorsulást neki!
torna :P :P :P

Megann,azt a bigyót én is megkérdezem magamnak,még nem tudom eldönteni,hogy jó e ez a homeos,mert mintha mérséklődne a szenvedésem,de nem az igazi,sőt háháhááááááápcíííííííí! :?

Prüntyi,
szegény Tüncsi,ő is jó érzékeny bőrű úgy látom,de továbbra is ajánlom figyelmedbe a popsikenőcsünket,Kisnyuszi is iszonyat érzékeny(már kétszer elfertőződött,bedurrant a sima testkiütése),de a popsi eddig mindig megúszta!
diéta:nézett is mindenki,hogy hogy bírom,mert addig sok mindent még nem csináltam végig,sőt akkor még javában dohányoztam,de ebben valahogy kitartó voltam és a végén úgy rákattantam,hogy csak az előírt dolgokat kívántam meg(asszem valami agymosást végezhettem saját magamon),még csak megerőltető sem volt!
a dohányzásról is többször próbáltam leszokni,de igazából éreztem,hogy nagyon nem akarok,soha nem is sikerült,aztán vettünk egy könyvet(tiszta agykontroll :lol: ),de valószínüleg mi is akartuk már nagyon a párommal és azóta nem is cigizek és az első naptól kezdve nem volt egy cseppett sem megerőltető,pedig fogadásokat kötöttek,hogy meddig bírom,de azóta is vígan vagyok nélküle!
Majola,
sajnos nagyon nincsen már meg a listám,de lehet kapni szinte minden bio vagy könyvesboltban kis Candida könyvet és abban minden levan írva !de szerintem a neten is meglehet valahol,én is utána nézek!
Julcsi popója ellenálhatalan és harapni való,nagyon formás domborulatok!ne izgulj!
:P
Rokica,
nekem főleg a fűzős cipő nagyon tetszik,az nagyon menő!
David-vámpír :lol: :lol: :lol: :lol:
Ayse,
medúzás-sziget sztori :lol:
palacsintázás :lol:
csupa vicces dolog történik nálatok állandóan! :lol:
PETIKÉNEK gratulálok a 7.foghoz,nagyon siet a tökéletes harapással! :twisted:
JÓ NYARALÁST NEKTEK!!!!!!
Ancsi,
képek nagyon jók és az utolsó főleg nagyon szép kép lett!

na szóval,mint láthatjátok Kisnyulam megoldotta ezt a cipő dolgot,már vígan rohángászik benne!ami talán más volt,hogy zokni nélkül adtam rá(lehet a zoknikban van a hiba :roll: ),de ma már a reggeli boltba mentel közben az sem zavarta!
tegnap nagyon édes volt és nagyon boldog,ahogy le-föl rohangászot a lakópark közepén,pláne mert sok ember járt arra és olyankor még jobban szereti produkálni magát!viszont feketén hoztuk haza és mesét sem kellett olvasni neki úgy beájult
de,sajna az éjszakánk már katasztrófa volt,mert dög meleg volt és egy szúnyog is megtámadta,így kimenekítettem hozzánk,de ott meg az utca zajra riadt fel mindig,szóval nem sokat aludtunk!0még szerencse,hogy már nem lesz sokáig ilyn meleg,már bocsi a melegimádóknak!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann,
micsoda lap jár nektek,én is előfizethetek rá? :wink: :lol:

azt nem is meséltem,hogy tegnap is voltam a várban(vagy meséltem?)csak most a két unokahugival mentem és Kisnyulamat anyumnál hagytam,nagyon jó volt,választhattak maguknak gyönygyöket és felfűzték nekik láncra,nagyon szép lett mindkettő!tegnap kürtöskalácsot ettünk és gumicukrokat :oops: ,lehet holnap is megyek,de akkor Fannival és szüleivel,még nemtom,hogy viszem e Kisnyulamat vagy megint anyunál hagyom e,azt mintha jobban élvezné(anyum is)párom dolgozik!
nem is tudom mit egyek holnap,lehet töki pompost is és kürtöskalácsot is :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné:)

Én is akaroooook menni a Várba!!!
Apa nem akar,azt mondta,neki elég volt Kapolcs... :lol: :evil: ....de nekem nem.... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
annamami

Megann :) és a többi allergiás.....

részvétem nektek,főleg szegény kis Lilinek,tudom,nagyon szar,nálunk Dorkának van parlagfű és még ezernyi allergiája :( :( :( :twisted: úgyhogy mi már március végétől szedük bogyót. :( :( :(
Tavaly mi is próbáltuk a Xyzal-t,sajna Dorkának nem jött be! :(
Remélem Megann neked használ majd tartósan! :wink:

És imádkozom,hogy Mazsinak ne jöjjön ki......(mármint az allergia)
annamami

Ebben a DÖGmelegben küldök nektek pár pancsizós Mazsi-képet - még a tiszai nyaraláskor készültek.... Kép
Kép
Kép
Kép

Puszik,mindeniknek kellemes hétvégét!
annamami

nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon meleeeeeeeeeg vaaaaaaan!!!!! :? :? :?

Mazsi fiú nagyon édes és tényleg hűsítően hat! :P :P :P
Kisnyuszin is imádom az ilyen kendőket! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami
Mazsi a kendőben nagyon vagány, édi kispasi!!! :D
A Xyzal kb.2éve került kis hazánkba, a Zyrtec tesója, csak állítólag sokkal jobb. De ez igen beteg, és személyfüggő.Van akinek használ, van akinek nem.
Eddig a Telfast(jó neve van!!!), volt a gégészeknél az ász., no meg mindíg az a gyógyszer, amit az orvoslátogatók éppen "előszeretettel"ajánlanak a dokiknak.
Megann
Drukkolok, hogy beváljon Neked, akkor viszont hess hapcik, zsepik!!
Nyúlné
Szandiban szaladó Marcit ugye megpuszikálod helyettünk is!!
Nem ér:GUMICUKOR, TÖKI ,KÜRTŐSKALÁCS!!!Én meg kétszersültet, 0%-os joghurtot, főtt tojcit eszem! :( Brrrrrr!
Nagyon ügyi vagy, hogy leszoktál a dohányzásról!!! :P :P :P :P
Kellemes hétvégét, jó csavargást, bulizást, nézelődést, tűzijátékot Mindenkinek!
Puszi

KépKép

Hajni&Panna
totka

Panni reggel és este szopizik, remélem, ettől a hülye diétától azért marad Neki tejcsike!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Na, mégis van pár percem! :D

Totka! ma csináltunk Neked egy jobb képet:
Kép

Képzeljétek, ma megjött! Szülés óta először! Azért nem panaszkodhatok, nagyon jól kihúztam eddig!!! :D

Allergiásoknak jobbulást kívánok!

A képek nagyon szupik! (Kisnyúl, és Léna az újságtartóban :lol: )

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Nagyon köszi, szinte érzem a jó hegyi levegőt!Nekem még nem jött meg szülés óta, nem mindha hiányozna....

KépKép

Hajni&Panna
totka

SZIASZTOK!

Sajnos a múltkor nem tudtam visszajönni!
Továbbra is időhiányban szenvedek... :(

De most onnantól visszaolvastam! A végét már igencsak naggyázva :oops: :oops:

Meg megnéztem a talis képeket is! :P
Biztos nagyon jól sikerültek! Nagyon klasszak a képek!
Látszik ,hogy mindenki jól érezte magát! :)

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!!! :wink:
És a hiányolást is..! :? :)

Üdvözlöm az új topiclakókat is! :!: :P
Vannak egy páran akivel még nem "találkoztam,, :!:

Barbi

Nagyon jók lettek a nyaralásos képek! Itt sárgulok az írígységtől! :shock:

Megann!

Te is rakhatsz fel több képet is!
De nagyon aranyos a pálma alatt Léna hölgy! :lol:

Kuha ,Nyúlné ,Juci6 és a többiek

Akkor nem csak a Dávidkám lett ördögfióka!
Már ezért is érdemes volt jönnöm!
Olyan jót nevettem most a leírtakon! :lol:
Bár mikor velem is ezt csinálja a drága kisfiam ,akkor sírni tudnék! :twisted: :cry:

Duda

Gratulálok a fogacskához!

Angelani

Én beteszem a mosogatógéppbe a cumisüveget !
Nekem van ,hogy egy szál pelusban alszik Dávidka!

Most ,hogy hűvösebbek voltak ,adtam rá a régi rugiból -aminek levágtam a talprészét... :wink:

Davailla

Panda ,nagyon cuki! Biztos ,hogy valaki nem itatta meg sutyiban valami alkoholossal??? :shock: :shock: :shock:

:!: Ancsi

Nagyon jó képek! :!:

Most csak ennyit tudok sajna írni, de ha időm engedi még jövök!

Kép

Kép

Kép
csillam

Nyúlné, nem megy szét kisnyúl térde?

Nyúlné, Megann, Csillám, Annamami, nagyon szépek a babók! :)

Kéééééééééééééééééépzeljétek, Tüncsi ma megtette az első önáló lépéseket! pontosan 5 lépésig jutott el, és lelkesen gyakorolja!

Juci, emlékszel, mit írtam a popsikiütés-mozgásfejlődésről? Lehet, hogy Tüncsi feneke is azért ütött most ki? Írtam is, hogy nem olyan mint a múltkori...:)

Kép

Kép
prüntyi

Helló!

Ma végre nagy előrelépést tettünk a házikónkat illetően.
Végre eldöntöttük az étkezőasztalt, rendeltünk egy dohányzóasztalt, rendeltünk Léna szobájába dekorfüggönyt, eldöntöttük a kerti lámpákat, szóval a végén mire lesz babatali nálunk már egész otthonosnak fog kinézni..
De mire ebből még lesz valami az 6 hét :evil: :evil: :evil: :evil:

És láttam ám valamit a MaxCitiben..egy kínai fafaragványt(kép) kínai földművelésről szólt és hát gyönyörűen, annyira aprólékosan kimunkált volt, hogy csak néztünk az urammal, az ára...no az meg aztán földöntúli :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: valami 420.000 ft..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ja és rá volt téve egy tábla hogy eladva..
Szóval azt hiszem hogy ilyenünk soha nem lesz...pedig gyönyörű lenne...
Na jó ébredjek...bilibe lóg a kezem :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, köszi a bókokat.

Help!
Úgy érzem hogy egy kicsit megálltunk a fejlődésben.
Tudom nem szabad semmit erőltetni meg stb..de most valahogy úgy látom Léna nem koncentrál a mozgásfejlődésre...
Létezik ilyen????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Annamami, Csillám!
Nagyon helyesek a fiúk! :D

Prüntyi!
Gratulálok Tüncsi első lépéseihez!

Cipő: nálunk szerencsére nem volt gond a cipővel! Petinek ez már a 3. pár (3.méret) cipője, és azon kívül, hogy nem igazán engedi magára húzni, ha már rajta van elég jól viseli, sőt menni is tud benne! :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann, miért érzed így?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
mindenki ezt kérdezi és mi is jajgattunk helyette az elején,de úgy látom már elég vastag lett a bőr ott,mondhatni szarusodik :lol: és nem látni sose semmi horzsolást vagy ilyesmit

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és gratula az első lépésekhez!de nagy öröm lehetett!!!!! :P
Megann,biztos nagyon szép már így is az a ház :wink: , de azért nem értem mért nem licitáltatok a képre,lehet 500.000ért már a tietek is lenne :lol: !az a pár ezer forint,ugyan már! :lol:

a fejlődésest szerintem is elöbb fejtsd ki bővebben! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép Kép

Az utsón túrotortát eszik, és nagyon ízlik neki! :lol:

Vigyázzatok magatokra, meg a babáitokra, további jó nyarat mindenkinek!Holnap megyünk a balatonra, majd ha megjöttünk jelentkezem!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ezek szerint az elsőn eszik tortát, na mindegy, látszik :oops: :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Áhhhh felejtsétel el lányok...csak belémbújt a "hülye anyuka"...hogy ugye más gyereke mit tud ebben a korban és bezzeg az enyém meg nem...

Hess hess hülye anyuka belőlem... :evil: :evil:

Na szóval igazából mivel 7,5 hósan Léna felállt és viszonylag előre volt a mászásban álldogálásban járásban..azt gondoltuk a családdal hogy 1 évesen biztos már szaladni fog..

Nos úgy néz ki hogy ő megelégszik az álldogállással és ha haladni kell valamerre akkor puff térdre rogyik és úgy rongyol arrébb.. :)
Persze járkál a bútorok mellett..sőt ma a motorjába kapaszkodva szinte szaladt(jó ez a motor hibája volt..mert ugye elkezdtek gurulni a kerekei :lol: :lol: :lol: ), de egyedül nem vállalkozik és elég imbolygós még ha kézenfogva vezetm.

Szóval szept 14 -én lesz 1 éves és szerintem nem fog addig járni magától...

Bár mondom hess hülye anyuka...akkor majd jár 1 év 1 hósan... :wink: :wink: :wink:

Aprópó!

Még nem láttam 1 db 1 éves szülinapi tortát sem... :evil: :evil: :evil:
Ugye tesztek föl :evil: :evil: :evil: :evil:

Allergiások!
Még ma is használt a bogyó :wink:

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazad van...holnap visszamegyünk és rálicitáluhnk... :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
Megyek el is mondom az ötletet apának...tuti odalesz az örömtől :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Viki!

Tessék csak reklamálni kellett és máris itt a torta..de hol vannak a gyertyák..illetve az az 1 db???? :evil: :evil:

Nyúlné!

Nem árulom el hogy hol rendeltem az új újságunkat, de majd egy talin belelapozhatsz, magammal viszem, le se vakarhatnám :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Na megyek dinnyét enni.....úgy is keresztallergiagyanúsak a DINNYE MEG A PARLAGFŰ.... :lol: :lol:

Hmmmm, lehet nem kellene enni...de hát olyan mintha azt mondanák ne vegyél levegőt..köszi..

Lőjetek már le...

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné,Totka,Prüntyi :)
Köszi. :oops:
annamami

Sziasztok!

Huu en mar nagyon reg irtam,de remelem azert meg valaki eszben tart :)

Daiddal immar harmadszorra megtettuk az Algir - atszallas-Bp oda es vissza utvonalat, es tok jol birta most is. inkabb csak az alvas lett meg durvabb nalunk.. is. Mert eddig is kelt kb ketszer, de ezt most negy-otre novelte, es ha en megyek be hozza akkor mindenkepp cici kell, ha apukja akkor csak simogatas.
Gondoltam, hogy tapszert kellene adni estere, hog jobban tele legyen, de a HA-s tapszert egyszeruen nem hajlano elfogadni. Pedig o amugy eddig mindent megevett. Most lehet, hogy kiprobalom a sima tapszert, a kekszben is van tejpor es azt is kap..
az en tejalergiam meg egy antibiotikum tuladagolas kovetkezmenye, uhogy hatha.

Rokica, David es ugy eszi a husit, ha kezzel eheti, ahogy Megann is irta, o is imadja a csirkehusit tomni a szajaba. meg a Hippeket is szereti amiben van husi azt is. Probaltad?

Nyulne, a cipo kerdesben mi meg eggyel hatrebb jarunk, mert rogton leveszi amint radom, sot mar a zoknit is, nade Ti vagytok a kovetendo pelda :) :)

Rokica, a jarasnal nem a kemenytalpu a jobb? En eddig ezt hallottam. ?

Na egyszer jovok, de akkor nagyon :)

Ppanna es DAvid
ppanna

Prüntyi
Gratula Tüncsi első lépéseihez.

Allergiások
Tegnap vettem a patikában homeopátiás orrspray-t és használ. Sőt, nagyon szupi. Egész éjjel aludtam egy fél tüszi sem volt. Először bogyót akartam venni, de mondta a patikus néni, hogy ha már kijött az allergia az nem nagyon használ, azt már júliusban el kellett volna kezdeni szedni. Erre jött a spray. El sem hiszem, hogy mióta fújkálom 3-4 zsebkendőt használtam el.

Nem tudom mi van a Brigivel, de kb. 3-4 napja szinte megállás nélkül dumál. Persze halandzsa nyelven, de látnotok kéne. Néha még a kis nyelvét is kidugja úgy mondja a magáét.

Brigi ma már fürcsizett a medencéjében, kihasználjuk az utolsó igazán nyári napokat.
Mindenkinek jó ejtőzést a kánikulában.

Kép
Kép
maresz

Maresz, mi a neve a spray-nek? mennyi volt, és hányszor fújkálhatod?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Rokica!
Köszi, hogy leírtad! :) Én is igyekszem sokat beszélni Natihoz, és mindig mondom is neki, épp mi történik, de igazad van abban, hogy fontos, hogy egyszerűen fogalmazzunk. Eddig annyira nem figyeltem erre!

And!
Köszi!
Örülök, hogy Esztivel már nem kell tornára járnotok! Milyen ügyes már, hogy a babakocsit tologatja! :)

Ayse!
Ez a mesefilmes sztori annyira szomorú! :cry: Szegény Lili! :( Viszont tényleg jó, hogy ilyen nagy az empátiával éli át a dolgokat!

Prüntyi!
Jaj, de ügyes Tüncsike! Nagy-nagy gratula neki! :)
Szerinted ez valamilyen szinten köszönhető a tologatós játéknak? :roll:

Viki!
Peti meddig tud hordani egy cipőt? Úgy értem, mennyi idő, míg kinövi?

Megann!
Nem versenyfutás ez! Majd ha Léna úgy érzi, itt az idő, elindul!
Ne izgulj! :wink:
Egyébként meg PUFF!

Annamami!
Marci fiad csuda helyes kispasi lett! Hogy megnőtt!:)

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, az, hogy megismerte a járás örömét...mindenképp! Azóta lelkesen próbálkozoott a felállással, majd a megállással, és most már a járással is.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Akkor remélem nálunk is meghozza a várt eredményt! :D
Hogy van Tüncsi popója? :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: