sziasztok!
a hétvégi vendégség után elromlott az internet. hívtam a matávot, megállípatották, hogy az adsl ok, úgyhogy a géppel van bibi. most legalább apa laptopijáról tudok jönni.
a húgom múlt heti rosszulléte meg kiderült, hogy nem gyomor eredetű volt, hanem valami deggyulladás okozta, még mindig tök szarul van, folyamatosan szédül, hányingere van

tegnap volt koponya MR, szerencsére az rendben van. a dokinéni azt mondta 1-2 hét maximum, úgyhogy, ha 3-4 hétig is eltart a tesómnál, én nem lepődök meg, ő ilyen típus...
Eszti elkezdte egy kicsit tolni a babakocsit, úgyhogy nálunk most jött el a cipővásárlás ideje. holnap elugrok az árkádba asszem.
Rokica, néztem azt a puhatalpút, amit feltettél, nekem tetszik, de az nem annyira, hogy a bokáját nem tartja egyáltalán. talán a keményebb talpúnak ez az előnye.
gyógytornászunk azt mondta, hogy az Esztinek sima talpú cipő kell, hogy ne lustuljanak el a kis lábizmai (boltozatok). kíváncsi vagyok elküldenek-e a kínai piacra, ha ilyet akarok venni. de az is lehet, hogy hétfőn azért felhívom az ortopédiát, hogy nekik mi a véleményük. jaaa! képueljétek, nem kell többet mennünk a tornára!
úgy örültem!
Duda! úgy sajnálom Natit, hogy megint úgy sír a tornán

teljesen átérzem, ráadásul már annyira tudják, hogy mindig segítünk nekik, ha fáj nekik valami, úgyhogy én duplán-triplán szarul éreztem magam, asmikor sírt a tornán. persze csak nekem sírt, amikor a gyógytornászra nézett, akkor elővette a gyilkos pillantásokat. az utóbbi 1-2 alkalomkor egyébként a telefoncsörgés valamennyire bevált. mivel a telefont imádja, és az ő gügyögése a telefoncsörgés, arra mindig felfigyxel. aput, vagy apát megkértem, hogy csörögjön megállás nélkül, a végén már mosolygott
amennyit tudtam visszaolvastam, passzívan megvan, de nem tudok reagálni, mert siettem
a képeket imádtam
Prüntyi! én úgy emlékszem Rokicáéknál a J&J fürdető pl csak pár hét múlva okozott kiütést. jól emlékszem? tehát sztem lehet a fürdetőtől is. és Tüncsi bőre olyan érzékeny!! mi is csak OTKI krémet és mosakodókrémet használunk. ha megkéred a dokit, a patikában bekeverik a fürdetőt vízzel (desztillálttal), és akkor jobb az állaga, akkor nem kell minden fürcsi előtt kevergetni.
a másik gépen épp karbantartok, még sosem csináltam ilyet, de már egy órája csinálja, nagyon uncsi... pedig fotót akartam nyomtatni
hiszti: náűlunk is kezd előtörni, ráadásul az Eszti fülsértően tud kiabálni. határozott NEM-re mostanában a füle botját sem mozgatja, sőt, ha rosszalkodik, még a nevére sem hallgat:(
van egy barátnőm, akinek a kislánya ilyen idősen már tudott egy csomó állathangot (háp-háp, megy ilyenek) és a finom mozgása is nagyon ügyes volt, most másfél éves és már mindent mond! lehet, hogy balkezes lesz... talán ezzel lehet összefüggésben (?) Eszti sem tud még semmit, pedig én is próbálok következetes lenni.
Majola!
nekem is írtó nagy hasam volt 20 hetesen, nekem több volt a magzatvízem, állítólag azért, de mindenki elképedt, hogy még csak 20 hétnél tartok. de én nagyon büszke voltam rá, hogy olyan nagy

(az azért egyértelműen lűtszott, hogy nem a hájtól annyira nagy

)
na mostanra befejzte a karbantartást az a vacak, remélem jó lesz rajta a net.
megyek aludni, mert Eszti felső fogai mostanában kétóránként riadót fújnak éjjelente