A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!
Benianyu
Danibaba jobban van? Fogmosós Pannám milló puszikat küld neki!

Csajok!
Taliképeket várjuk ám mi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Jaj, de kedvesek vagytok!!! :) Igen, Danibaba jobban van, ma teljesen láztalan volt. Jó volt a kedve is. Pöttyöket nem fedeztem fel rajta, ami a háromnapos lázzal kellett volna, hogy járjon. Mindegy, a lényeg, hogy a jól van!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!
HURRÁHURRÁHURRÁ!!!!

ayse

Ayse,
:) :) :)

benianyu

Sziasztok!

Nyúlné
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Ettünk, ittunk jót mulattunk!
Tomit még megabajgatta a dédi és anyukám, hazafelé kidőlt az autóban.

Ayse
Nagyon szívesen, legközelebb kicsit gyorsabb leszek!

Benianyu
De jó, hogy Dani jobban van! Csak így tovább!

Hajni
Lakás már 100 %-os?

Képeket!!!!

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne
Igen, lakás 110%-os :D Dolgoztunk vele jó sokat, de talán megérte! Bár teszem hozzá, sokan hülyének néztek, mivel 3-4 év múlva venni akarunk szép, nagy kertes házat. Talán így jó áron :D :D el tudjuk adni.

KÉÉÉÉPEK, mikor jönnek??

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Boldog hófordulót Pannának! Most látom, hogy épp ma 10 hónapos!!!
Éljen a szép lakás! :)

benianyu

Thomasanne,
szóval Tomi elaludt. Brigi is 9 óta nyomja a szunyát.

Kép
Kép
maresz

lányok,most küldtem el 30képet Annamaminak,de a 120ból :oops: és szöveg is van!
kinek mennyit küldhetek? :oops: :oops: :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu
Kedves vagy ám Te is,hogy észrevetted Pannácskám hófordulóját!!!!
Ma 10 hónapos,és két órás(ilyenkor vittek ki a krt.-be)!!
Többek között ezekért a kedves figyelmességekért is imádlak Benneteket, ezt a topikot!
Hiába, jó csapat ez nagyon!
Megyek alukálni,így csak holnap nézek képeket!

Szép álmokat Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kicsit off, vagy mégsem...
Maresz az unokatestvérem, Brigi a tündérkirálylány kislánya aki nemsokára 10 hónapos és talán aktív tagja lenne a topicnak.
Ugye?

Maresz
Végre idetaláltál, Tomi már 1/4 9 óta alszik, remélem sokéig, ma kimerítette a babatali+dédi+mami.

Kép
Kép
thomasanne

vagy menjek aludni és majd holnap?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok, hol vannak már azok a képek?? Sajnálom, hogy lemaradtunk, de Jack tegnap este elkezdett tüsszögni, és inkább itthon maradtunk.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Nyúlné, mit szólt Kisnyúl a járgányhoz?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Nyúlné,
Küldhetsz nekem is egy adagot, de csak holnap reggel fogom már feltenni, ha nem gond. benibuc kukac gmail pont com

benianyu

Nyúlné
Szívesen segítenék, de mobilos netnek még 1 kép is komoly gondot okoz. :cry: :shock:

Kép
Kép
thomasanne

sziasztok!

Nyúlné!
nagyon-nagyon köszönjük a vendéglátást, és egyáltalán, hogy ott lehettünk! pláne olyan sokat :)
utolsó jelentkezőként sikerült legelsőnek és legutolsónak lenni enyhén pofátlan módon, de ezt nem éreztették velünk :D
Eszti pont addigra aludt el, mire hazaértünk, egy kiflit szorongatva a kezében, az egyik képen megörökítettem, bár nem látszik a kifli... szegénykémre még várt a szkájpolás (bocs a magyar tanároktól)anyósékkal, de annyira aranyos volt, mert még az utolsó erejével produkálta magát egy kicsit :)

jöjjenek a képek, bocs, de csak ömlesztve, mert hulla fáradt vagyok, még vissza sem olvastam.
Kép Kép Kép
folytköv

KépKép
KépKép
and

KépKép
KépKép
and

Thomasanne, Maresz!
Persze legyen/legyél aktív tag! És kérünk képeket tündérkirálylány Brigiről! :)

benianyu

Sziasztok! Bizony lennék én aktív tagja a csapatnak a kislányommal együtt. Bár mostanában a szörnyű éjszakák miatt meggondolom, hogy amikor a Brigi alszik én is pihizzek, a hegyet próbáljam csökkenteni a vasalóval, vagy inkább a géphez üljek le.

Thomasanne
Vannak új képek a Brigiről, küldök párat. Ma legalább 8 szelet rántott patiszont megevett, persze bunda nélkül. Mikor elvettem előle, elkezdett hisztizni. A paprikás krumpliról már nem is beszélek.

Kép
Kép
maresz

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Na vegre Maja is szunyal... :)

Nyulne!
Szuper jo buli volt, koszonjuk szepen! :) Kuldjel nekem is nyugodtan egy adagot, majd kiderul, hogy menni fog-e apos gepen... :?: :?

Totka!
Pannanak boldog 10. hofordulot. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
and

Próbálok képet küldeni imádatunk tárgyáról. De nem sikerül. Ha tudja valaki hogy tudom a képek méretét lecsökkenteni, hogy beleférjen a mellékelbe, írja meg. Előre is köszi.
A babatali a képek alapján szupi volt.

Thomasanne
Látom a Tomi megint a kezéhez ragasztotta a kanalát. Édes pofa.

Kép
Kép
maresz

nagyjából végig futottam...
Nyúlné!
milyen magasságmérő?? én nem láttam! :( mutiiiii!!!!
linkeljétek már be légszi még1x azt a járgányos oldalt!

AYse! Andris igenis nagyon nyugodt baba volt.... akkor, amikor épp nem volt nyűgi! :) legközelebb alvás és kakkantás után készítsük elő a terepet a fiataloknak :D
ESzti is másképp viselkedett, alig törődött velem, és nem is produkálta magát, pedig mostanában max egy óra oldódás után mindent csinál. azért 1-2x elszólta magát itt is :)

de jó, hogy Dani nem lett beteg! mi a frász lehetett ez a csúnya láz? lehet, hogy a háromnapos láz pötty nélkül?

ajjjajj csuklok, valaki emleget, de nagyon...

a képekről: a két alvó manócska az Eszti és a Tomi, de sajnos elég hamar felkeltek,, szinte biztos vagyok benne, hogy az Eszti volt a ludas :( másodszor meg az anyja :( :( Thomasanne, bocsi még1x! Tomi is stramm kölyök, hogy még ezek után bírta a dédi látogatást :)

nekem nagyon nagy élmény volt ez a tali!! annyira aranyosak ezek a gyerekek!! és gyönyörűek!! és egyik okosabb, mint a másik!! muszáj kiemelnem Kisnyúl szájcsücsörítős csibész huhogását, amitől azóta sem térek magamhoz :D

hukkk
hukkk
hukk

KépKép
KépKép
and

And,
Micsoda jó képek! :D :D De jó tali lehetett!!! Zabálnivalók mindannyian! És mennyire ügyesek már! :) :) :)

Maresz,
Egy variáció kicsinyítésre: jobbegér a képre - szerkesztés - megjelenik paint-ben - kép - nyújtás/döntés - 20-40% között megadsz egy értéket és lekicsinyíti.

benianyu

Maresz
Elmondani nem tudom, de küldd át emilben és megpróbálom lekicsinyíteni.

Kép
Kép
thomasanne

Maresz!
üdv:)
én a microsoft photo editorban nyitom meg a képeket, majd image - resize - 30% -enter és mentés másként.

KépKép
KépKép
and

And,
Nem tudom én sem, hogy mi volt (remélem, múlt időben) ez a csúnya láz! Eddig még sosem volt Dani lázas, a fogzás sem ütötte még ki ennyire sosem. Hétfőn jön vissza a doktor néni szabiról, majd konzultálok vele, még utólag is.
Alvó Tomi és Eszti nagyon helyesek! :) Meg az összes többi talizós baba is! :)

benianyu

húú Benianyu, tényleg baromi ügyesek! mindenki álldogál, Mazsi is :), az ügyesebben tologatják a tologatnivalót, segítséggel járkálnak, tapsolnak, ügyesen esznek, stb :) olyan gyorsan öregszünk :)

KépKép
KépKép
and

And,
Dehogy mi öregszünk! Csak ők!!!!:)

benianyu

még egy búcsúkép, és megyek aludni, jóéjt :)
Kép

KépKép
KépKép
and

And
Semmi probléma, még így is egész jól aludt, és jó kedve is volt. Bár kicsit zokon vette, hogy elfelejtettem uzsit adni neki, csak a dédinél problémázott. :roll:

Maresz
Én is úgy csinálom mint Benianyu!

Nem bírom, megyek aludni, reggel jövök!

Kép
Kép
thomasanne

De édes Eszti!!! :)
Megyek én is aludni! Jó éjt!

benianyu

Benianyu,Manka?cleo küldtem egy adagot,Cleo neked direkt keveset!tegnap egyszerűen elaludtam :oops: !

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Szia! Épp most töltögetem. Drukkoljatok, hogy Dani még aludjon egy jó fél órát! :)

benianyu

Akkor a képek a tegnapi taliról :) Jó kis nyúlné kommentárokkal! :)
Kép valami pirosnak mindig kell lennie nálam!
Kép Edit és Boti
Kép Marci és Lili
Kép aki mocskosul áll !!!!!!!!!!!
Kép még mindig!!!!!
Kép most mért nem játszhatok a szoknyáddal?
Kép Eszti fejére sapka került...
Kép háháá, úgy néz ki a lányod, mint egy bohóc!
Kép háháá, Mazsi még viccesebb!
Kép felvétel leáll! Marcinak törlést kérünk!
Kép anya, én lerúgom, te meg fotózd le!
Kép Kisnyuszi kezdi a becserkészést...
Kép akkor sem szállok le innen és kész!

folyt köv! :)

benianyu

Jó reggelt Lányok!

Először is Nyúlné nagyon köszönjük még1szer a szíves vendéglátást. És az átmeneti gyerekőrzést! :lol: :lol: Ezt nem hagyhattam ki, ne haragudj! :P
Nagyon jól éreztük magunkat. Marci elaludt kb 100 m után és a metrón tért magához. Időben haza értünk, hogy megmutogassuk a lakást az érdeklődőnek.
Elnézést mindenkitől akinek a babóját Marci törtető módon letarolta és kirabolta :lol: Igyekszem finomítani a stílusán a kis dömperemnek.
Képeket ma esete megpróbálom feltenni. Már feltöltöttem, csak ma szerintem nem sok szabad mp lesz. Mindenki tündér édes aranyos volt. Én most Lilit, Marcim szerelmét emelném ki. Zabálnivaló :lol:
Edit örülök, hogy megismerhettünk Titeket. Talán legközelebb több alkalmunk lesz beszélgetni. Tudod ezek a talik ilyenek. Megy a nyüzsi ezerre. Mi Anyukák lopva kommunikálunk, ha a hajcsárunk engedélyezi éppen :lol: :lol:

Benianyu
Nagyon-nagyon örülök, hogy Danika jól van! Tökre hiányoztatok ám!

Totka
Gratulálok a 10 hónapos csajodhoz! :lol:

Most megyek, elkezdem a robotot... :?

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

De buta vagyok!
Maresz üdv közöttünk!Szívesen látunk, különösen ha olyan aranyos vagy, mint Thomasanne :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kép csatajelenet hátul, emitt meg egy mediterrán fiú!
Kép Juci kipipálva!
Kép Hahó Nyúlné, itt vagyok ám!
Kép Hari és Lili labdázik (legalábbis úgy néz ki)
Kép falatozó mamik, éhező gyerekek 1
Kép falatozó mamik, éhező gyerekek 2
Kép falatozó mamik, éhező gyerekek 3
Kép Edit és csemeték
Kép Mazsi
Kép Zsuzsa baba
Kép kedvenc beszólásom Lilitől: Jé, ezt valaki megrágta!
Kép Andris már ennél jobban nem tudná kinézni a falatot a szájból
Kép elég egyenes a hátam?
Kép mi bajod van velem?
Kép hú, de megtéplek!
Kép Micimaci vagy kifli?
Kép kifli
Kép rágós kifli
Kép

benianyu

Juci,
Köszi! :) Mi is sajnáltuk, hogy lemaradtunk. :( De majd legközelebb!!! :) Megyünk és vigyorgunk egész nap! :)

benianyu

Nyúlné!

Köszönjük szépen mi is a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, és a lakást most egy kicsit közelebbről is megcsodáltam, mert fényképekről már régóta lesem, milyen szépen rendeztétek be! Nagyon tetszik ez az egyszerű, tiszta vonalú, kicsit japános stílus! A szerelmes villák a falon...! :)

Annamami:

Zsuzsa természetesen csak addig aludt míg autóban voltunk, sőt, már pár sarokkal a ház előtt felébredt. Radar van benne. Mondjuk így is aludt 30-40 percet az autóban, ami magához képest nagyon jó.

Mindenki:

Bajban vagyok Zsuzsa étkezéseivel. Mostanában csak kenyeret, joghurtot és gyümölcsöt hajlandó enni. Azelőtt megkóstolt bármit amivel megkínáltam, és evett abból amit mi is ettünk. Babakaját már hónapok óta nem hajlandó fogyasztani, de most már felnőtt ételt sem nagyon. Kicsit kezd aggasztani a dolog, nem szeretném ha leragadnánk itt. Van valakinek ötlete, hogy mivel tundám rávenni arra, hogy egyen mást is?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tök jók a képek :)
Most elutazunk két napra, majd gyüvök :)
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

jó reggelt

bocsi képeket nem tudtam volna feltenni csak szöveg nélkül,úgy meg neeem jóóóó....úgyhogy átküldtem benianyunak,ő a mester.....
bocsi,csak megint egykezesben nyomom... :oops:
annamami

Annamami,
Semmi gond, de csak este fogom tudni feltenni. Megjött a tesóm Hollandiából és ma egész nap vele leszünk. :)

benianyu

Rokica!

Ötletem nincs, de ez kiegyensúlyozott tápanyagbevitelnek tűnik: rost, vitamin (gyümi), fehérje (tejci), szénhidrát (kifli).

ayse

Sziasztok!

A képek egyszerűen fantasztikusak! Olyan jó ennyi hasonló korú babát egy helyen látni!!! Kicsit irigykedek is ám rátok, hogy ennyit tudtok talizni :oops: , de csak így tovább, a képeket imádom!!! :lol:

Rókica!
Nem lehet, hogy Zsuzsa csak átmenetileg nem eszik meg mást! Peti is van, hogy egy-két napig szinte semmit nem hajlandó megenni az anyatejen, a sütőtökön és a banánon kívül!!! Aztán mindennap próbálkozom valamivel, azt egyszer csak újra eszik! :D

Peti pakol: Kép

Peti sétál: Kép

és csak úgy elvan: Kép Kép

Ayse!
Én nem tudom az oltás nevét, mivel még csak jövő héten fogom felíratni, de ha kiváltottam megírom. Lehet, hogy tényleg nem egyről beszélünk!!! :roll:

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na a feliratok megint jól összekutyulódtak! :oops: Bocs....

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

mazsi ma reggel a teraszon.... :lol: :lol: :lol:
Kép
annamami

Benianyu :)

OK,köszi!
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint