A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Roki!
Én maximálisan megértelek és teljesen igazat adok neked, egyébként pont emiatt fakadtam ki az előbb a túloldalon. :(

Köszi mindenkinek a Maját illető szép szavakat. :D

Juci!
Nem, én egyáltalán nem féltem őt belevinni a Balatonba én terhesen is megmártóztam benne. Egyáltalán nem érzem felelőtlenségnek, hiszen ennyire szép tiszta még sosem volt a Balcsi a vizszint drasztikus emelkedésének köszönhetően. Ráadásul ez az északi part egy eldugott kis utcáján egy lejáró, nem pedig egy zsúfolt strand, ahol a naptej olajos réteget képez a viz felszinén (na jó ez egy kicsit túl lett dramatizálva) :lol: . Plusz én nagyon szeretem a Balatont gyerekkorom legjobb nyaralásit töltöttem itt, szeretném ,ha Majának is ilyen jó élményei lennének itt a jövőben.

Bab!
Köszi! A kalap tényleg jól áll neki, ugyan az én izlésemnek egy kicsit csiricsáré, de elvileg uv-szűrős anyagból van. :roll:
Igen, a szüleimnek van itt nyaralója, úgyhogy elég sokat vagyunk lent. :)

Kuha!
Nagyon édes Gergő, ahogy puszilgatja a tükörképét. Az etetőszék is nagyon jónak látszik, hogy ennyire multifunkcionális. :D

Megann!
Ne hülyülj, ennek semmi értelme :!: Aki vissza akar jönni az úgyis visszajön, aki meg nem az nem. Ne büntesd magadat más döntése miatt. Tessék itt maradni! Ez parancs :!: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Róki!

Nyugalom, próbáld meg magad túltenni ezen, mert látom, Téged is igazán felzaklatott a dolog.
Teljsen átérzem, és MEGÉRTEM!, hogy mit akarsz mondani.
De neked aztán végképp nem hiányzik, hogy ezen idegesítsd magad.

A szomoró valóban az, hogy innentől kezdve nem lesz soha már egy békés talink sem.
Ha lesz egyáltalán.

Cleo!
Jó, hogy újra köztünk vagy!

Hogy érzitek magatokat az új házban?

Kép
kuha

Jó reggelt!

Cleo, Rókica,
Meg tudom érteni, hogy így éreztek. De maximálisan megértem Tündét és Sildikét is, valószínűleg én sem írnék többet olyanoknak, akik azt állítják, nincs jobb dolguk, mint kifúrni a másikat. Holott csak őszinték és nem tudták szó nélkül hagyni azt, ami már nagyon sokunknak nyomta a bögyét (arról nem is szólva, hogy jelen esetben nem ők voltak az egyedüliek, de valamiért kizárólag ők vannak felbujtónak beállítva).

Rókica,
Szerintem itt senki nem birka. Én nagyon is tudatosan mentem át a kockákhoz, személy szerint csípem Tündét és Sildikét is (pont azért is, amiért sokan érthetetlen módon berágnak rájuk, amikor nem félnek megfogalmazni a gondolataikat), és nem szeretném, ha nélkülük kellene folytatnom, ráadásul én is a „kockafejűek” módjára gondolkodók közé tartozom. De, mint azt odaát is megfogalmaztam, itt is maradtak emberek, akik számomra fontosak, ezért megpróbáltam írni ide is, de azt hiszem, többet nem fogok, mert azok után, hogy Te ezt őszintétlennek tartod, úgy érzem semmi értelme nem lenne.

Lányok, tényleg sajnálom, hogy így alakultak a dolgaink! :(

Juci,
Majd írok privit a madarászosok alvástanítási módszeréről, csak most kissé sűrű lesz a hétvégénk. Legkésőbb vasárnap estére elküldöm!

Kép
Bab és Tofi
bab

Csak bekukk, mert valóban nem akarok írni, emészthetetlen ami történt... :( :( :( :(

De látom már a túloldalon is kezd elszálni a rózsaszín köd egyesek szeme elől :)
A végén talán még Dóri is belátja hogy ha neki joga van kikérni az ilyen olyan jelzőt akkor nekem is jogom van nem eltűrni a lehülyézést, meg hogy én direkt provokálok egyeseket(amikor mostanában alig tudtam jönni), de ugye akkor is csak "provokálni" :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :?: :?: :?: Angelaninak meg a rosszindulatú feltételezéseket.

És hogy bárgyú lett volna az őszi topik???
Hát számolja össze valaki, hogy hány ide-oda gratuláció, jókívánság, hófordulóköszöntés, képdícsérés, köszöntések megköszönése történt a másik forum első 4 oldalán...
Mondjuk legszívesebben ezt megírtam volna Dórinak személyesen, mert voltam vele olyan nexusban, de a privijét nem tudom, nem is akarom zavarni vele, a másikban meg ugye nincs nekem Meghívásom!
De ha valaki megtenné hogy fölhívja Dóri figyelmét az írásomra, azt megköszönöm!

Idézet tegnap Kuhának írt levelemből.

"Nem tudom fölfogni hogy 18 hónapnyi aktív topikozás után elég egy mondat,
> vagy egy gondolat, hogy az embert lehülyézzék..kiközösítség...elítéljék...
> Ha ez így van..akkor tényleg hamis volt a topik és akkor már nem is annyira
> kár érte."

Róki!
Fentiek alapján kezet rázhatunk felfogásban!

És ezzel mindent elmondtam.

Cleo!
:wink:

Még jó hogy mégsem olyan elvetemült a világ és vannak még érzelmi intelligenciával megáldott emberek is. :) :)

Adjatok időt nekem, talán még leszek egyszer aktív fórumtag, de mostanában képtelen leszek rá... :cry: :cry: :cry:

És olvasni fogok továbbra is, azt talán még Meghívó nélkül is lehet....talán ez még nem provokáció..

Úr Isten...tele vannak a soraim keserűséggel :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Emészd csak a dolgokat, én mindenképpen jó dolognak tartom, hogy újra írtál!
Hiszem, hogy leszel Te még aktív fórum tag!!!

Kép
kuha

Na most már irok ide is, nem csak odaátról üzengetek.
Mint azt ott irtam, én nem szeretem a nagy szavakat, az élet nagy eseményeire tartogatom. Igy aztán nem is sértődöm meg a birka tituluson, végülis mindenkinek szive joga azt gondolni, amit akar. Egyszer egy paptól hallottam azt a mondatot, hogy akit az életben már ért "halálos seb", az másképp látja a dolgokat.

Persze azért komolyan veszem a dolgokat, ezért is irok. Bánt, ami történt, annak ellenére, hogy nem véletlenül irok a másik topicba, de ezt ki is fejtettem.

Megann, Neked azért nem válaszoltam már, mert úgy érzem, nem értetted, amit irok. Bevallom, először azt hittem, szórakozol velem, de rájöttem, hogy vagy nem voltam világos, vagy két különböző nyelvet beszélünk. Na szóval sok dologban nem értettünk egyet, de azért azt elmondom, hogy ennek ellenére birom a humorodat és jókat szórakoztam az irásaidon.

Róki, Cleo, mindkettőtöknél voltam talin és nagyon jól éreztem magam, sőt mi több, amúgy is közel álltok hozzám, még együtt is pocakosodunk ráadásul (mármint Rókival). Nem találok megoldást a helyzetre, csak gondoltam, ezt leirom.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok :D :cry:

Vitához nem fűzök hozzá semmit.

Kaptam meghívót a másik topicba, de hiába akartam belépni, nekem azt írja ki, hogy nincs hozzászólás a témában.

Úgyhogy ide írom le. Köszönöm a meghívót, nagyon rosszul esett volna, ha nem kapok, mert akkor egyértelmű lett volna, hogy velem is baja van sokaknak, holott igyekszem mindig "normális" lenni. Tegnap óta gondolkoztam, mit tegyek. Először én is két helyre akartam írni, de Rókicának igaza van. Vagy itt van az ember vagy ott. Sis, mivel te küldted a meghívót, neked külön köszönöm. Rettenetesen sajnálom, hogy ketté vált a csapat. Nem is tudom pontosan, hogy most ki hova tartozik, de minden esetre Te biztos hogy fogsz nekem hiányozni. Azt is hozzá teszem, hogy nem is értem 100%-osan, hogy miért mentél át te is. De mindenki úgy dönt, ahogy a szíve diktálja, ettől még én kedvellek. Csak ha tippelnem kellett volna, akkor arra tippeltem volna, hogy maradsz.

Aztán gondoltam arra is, hogy nem írok sehova, mert ez így már nem az igazi. De nekem sokakkal ellentétben nem nagyon van más támaszom, mint a babanet, azon belül is Ti. Ebben sajnos mindenki benne volt, most viszont maradnak azok, akik itt folytatják. Már úgy értem hogy sajnos, hogy ez már csak egy része a csapatnak. De én itt kezdtem és itt folytatom.

Még egyszer köszönöm a meghívót, tényleg jól esett, de két lovat nem lehet megülni.

Azért ha kicsit lecsillapodtak a kedélyek jó lenne, ha újra összejönne a két tábor, bár valóban nem sok esélyt látok már rá :cry:
Remélem azért rám senki nem haragszik.

Kép
Kép
hari

Na és akkor az ittenieknek :lol:
Tudom nem vagyok egy határozott jellem és főleg nem az akire mások hallgatni szoktak, de szerinem el kéne felejteni az egészet és most már tényleg csak a babákkal meg magunkkal foglalkozni. Így alakultak a dolgok, el kell fogadni, még akkor is, ha érthetetlen. Ha továbbra is ezt boncolgatjuk, akkor csak az időnket pocsékoljuk.

Üdv az újaknak! :lol:

Mi nem voltunk végül is a bőrgyógyásznál, mert másnap már nem fogadtak, annyian voltak, következő napra meg elmúltak Lili foltjai.

Viszont voltunk a szemészeten, mert képzeljétek Lili beledörgölt egy kis kekszet a szemébe és egy ici-pici apró morzsa beleragadt a szemébe :cry:
A párom vette észre, alig lehetett látni. Aztán a szemész kivette neki. Azt mondták még szerencse, hogy Apa észrevette, mert begyulladt volna. Most antibiotikumos szemcseppet kap 5x egy nap.

Már kint van a 8. foga is szegénynek, de megint harapdálja az öklét, lehet hogy megint jön neki egy új????

Most akkor nem is lesz már tali sem?? Pedig én úgy várom őket. Remélem azért majd valamit összehozunk.

Megann, ha olvasod, márpediglen azt írtad olvasod. Kérlek szépen, hogy minél hamarabb higgadj le és légy újra aktív!! Tudod, hogy "mit érzek" irántad, úgyhogy gyere vissza!!! :lol:

Nyúlné, te lehet hogy nem olvasod, de ha igen, gyere vissza te is, különben kénytelen leszek téged megkeresni telefonon, vagy személyesen!! Megértelek én téged is, de szerintem ha már így alakultak a dolgok, akkor most már visszatérhetnél, nem hinném, hogy itt már nagy vitákra kerülne sor. Talán újra a régi lesz a topic. De ha mindenki feladja és nem ír, akkor nem valószinű.

Angelani, neked is csak azt tudom írni, hogy ha már jól vagytok, akkor gyere. Szerintem akik maradtak, azok mind szivesen látnak!

Kép
Kép
hari

Ja és utólag köszönjük Lili névnapi köszöntéseit!! Tegnap voltunk 9 hónaposak!! Olyan nagy már.

Mea, én szivesen mennék a talidra, de nekünk rettentő messze laksz sajnos. És mivel én ugye BKV-s vagyok, esélytelen, hogy eljussunk hozzátok. Sajnálom. :cry:

Kép
Kép
hari

Na most végül is én maradtam egyedül??? :shock:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Majola!
Köszönöm az őszinteségedet és a kedves szavakat. :) A szimpátia természetesen kölcsönös. Ha nem is fogsz ide irni, remélem találkozunk még, mondjuk margitszigeti séták alkalmával. :)

Bab!
Én is nagyon sajnálom, hogy igy döntöttél, de megértem. Szeretném ha tudnád, hogy én - Maja etetési elveimet tekintve - a legkockafejűbbek közé tartozom, mivel Maja még mindig szopik és a mai napig csak bioboltban vásárolt alapanyagokbó főzők neki és még sohasem csúszott be neki semmi tiltott dolog. Ha csak eszerint döntenék én is inkább oda irnék. DE sajnos itt már rég nem erről van szó, hanem arról, hogy az alapitótagoknak ki szimpatikus és ki nem. Lehet hogy én vagyok egy kicsit "kockafejű", de nekem ez egy kicsit túl diktatórikus, és sajnos hogy helyettem döntsenek arról, hogy kivel fórumozhatok és kivel nem az számomra tűrhetetlen. Vagy tényleg én vagyok ennyire korlátolt és elfogult a témában, és létezik, hogy az új topikosok közül senki sem lenne kiváncsi Rokica hozzászólásaira :?: :!: Ne haragudj a kifakadásom miatt, természetesen nem akarlak semmilyen formában megbántani, csak nagyon nehezen viselem el az igazságtalanságot. Vagy lehet hogy elkerülte a figyelmemet, a szókimondó alapitótagok hozzászólása, melyben kimondják, hogy jöhet az új topicba minden konzervativan etető KIVÉVE ROKICA (meg persze aki nem etet ugyan konzervativan, de csipjuk a búráját):?: Mert akkor az fair lett volna és akkor én mindent azonnal visszavonok és bocsánatot kérek.
Esküszöm most tényleg befejeztem, ennél jobban nem kivánom ragozni, már igy is világosak az érzéseim.

Hari!
Teljesen igazad van, vissza kell zökkeni a régi kerékvágásba, hidd el igyekszem. :lol: :oops: Szerencse hogy apa észerevette a morzsát Lili szemében és igy nem gyulladt be. Hogy vette ki a doki?
Majának még csak négy foga van, de amióta előbújt a felső két metszőfog nagyon fájnak a mellbimbóim, pedig nem harap, csak olyan erősen szorit, hogy úgy érzem kék-zöldek (pedig nem). Másnak is van ilyen gondja? Ha ez már mindig igy fog fájni, nem biztos hogy sokáig szeretnék még szoptatni. :( :roll:

Ja, igen és

Nyúlné!
Kérlek szépen gyere vissza, nagyon hiányzol nekünk és biztos vagyok benne, hogy mi is neked. A kisnyulas képek amiket priviben küldtél eddig kitartottak, de mostmár kezdenek elvonási tüneteim lenni.:oops: Maja is nagyon nyűgös, biztos ezért. :lol: :lol: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha, Cleo:

Köszönöm az együttérzést. Tényleg marha szarul érzem magam, egész éjjel alig aludtam, annyira bántott ez a dolog. Viszont muszáj kiírnom magamból, mert különben tényleg bekattanok.

Bab:

Hogy kockafejűségről szó nem volt abban, hogy milyen vonalak mentén vált szét a csapat tanúskodik Barbapapa jelenléte, aki a hét hónapos Leonnak zsömlés-tejes spenótfőzeléket adott egy tali alkalmával, Sildike jelenléte, aki a hasonló korú Lacikát túró rudival etette, és Havtünde, aki a tejallergiás kislányának orvosi javallat ellenére újra elkezdte 4-5 hónaposan a hozzátápit, mert akkor már biztos semmi baja nem lesz tőle. Ez a három példa csak úgy kapásból jut eszembe, vissza lehet keresni a hozzászólásokat ha gondolod. Biztos vagyok benne, hogy más "kockafejű" anyuka is követett el hasonló "atrocitást" a gyerekével szemben, le is írta, de valahogy mégsem lett ez olyan közhorror tárgya, mint Megann vagy Angelani. Kockafejűséget egy dolog jelent: ki kapott meghívót és kit nem. Ez nem a hozzátápiról szól, ez önkényességről. Kész.

Mint a vitához egyetlen hozzászólásomban írtam, az ember véleményét többféleképpen is le lehet írni, nem kell lemarházni hozzá a másikat. Erre mi volt a reakció? Jó, akkor elmegyünk, csinálunk egy saját fórumot, és akinek nem tetszik a képe, kiközösítjük. Szerinted kik nem kaptak meghívót odaátra?

Én is eléggé egyértelműen meg szoktam mondani a véleményemet, van hogy fel is kapták rajta a vizet. Ellenben még sose gondoltam arra, hogy valakit lehülyézzek, lemarházzak, vagy kiközösítsek a saját véleményem érvényesítése céljából.

Ennyit a kockafejűségről.

Majola:

Hiába üzenget bárki odaátról, mivel azt a fórumot nem olvasom. Miért olvasnám? Egy nemkívánatos személy vagyok ott, és még csak válaszolni se válaszolhatnék az ott feldobottakra, mert nincs "jogom" rá. Ha valakinek valami mondanivalója van, akkor legyen olyan gerinces és jöjjön át ide, mondja a szemembe egy olyan fórumon, ahol tudok rá reagálni.

Könnyű neked halálos sebekről beszélni, mikor nem téget közösített ki egy olyan társaság, aminek másfél éve a tagjának hitted magad, ahova sok idődet és energiádat fektetted, ahol úgy hitted, tartozol, és ahol meg is szerettél embereket. Ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy: Ezért? Ezért fektettem én ennyi energiát ebbe a csapatba? Ezért osztottam meg velük az élményeimet? Ezért hívtam meg őket? Hogy aztán ezt megélhessem? Köszönöm.

Nekem is vannak tragédiák az életemben, ennél tartalmilag valóban komolyabbak, de megmondom neked, én legutoljára akkor csalódtam ekkorát az emberekben, mikor apukám váratlanul meghalt, egyedül hagyván anyukámat két tíz év körüli gyerekkel háztartásbeliként, és az üzlettársai csak azt nézték, hány bőrt tudnak lenyúzni a gyászoló, hozzá nem értő családról. Akkor volt detto ugyanez a pofáraesés élményem, mert azt hittem, az emberek ennél jóindulatúbbak, tisztességesebbek, rendesebbek. Hogy ilyet nem csinálnának meg.

De valószínű, és mint a mellékelt ábra mutatja, csak én vagyok hülye naiv jóhiszemű akit ki lehet használni.

Soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy ez a közösség kiközösít két őskorszakbeli tagot egy ETETÉSI nézeteltérés miatt a gyerekek 10 HÓNAPOS korában. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy senkinek nem tűnik fel, mennyire rohadtul nem a kajáról van szü (lásd fent). Soha meg nem fordult a fejemben, hogy a csapat átpártol egy önkényuralom vezényelte fórumra. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy nagy többség a durva stílust és a lehülyézést díjazza azzal hogy megy az ilyesmit írogatók után. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy egy másfél éve összejáró társaság hátra sem nézve maguk mögött hagynak ki tudja hány embert. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy VELEM ez valaha megtörténik mondjuk általános iskolán kívül, hogy egy társaság kiközösít. Csak úgy.

És hiába tárod szét a kezed, hogy sajnálod, hogy így történt, de semmit nem tudsz tenni ellene, mert ez nem így van. Minden egyes ember aki elment és átment hallgatólagosan hozzájárult a fentiekhez, az ő külön-külön cselekvéseikből adódott össze a szituáció. Senki nem moshatja kezeit, senki nem vonhatja ki magát a felelősség alól. Legalább a tetteitekért vállaljátok már a felelősséget, ha a következményeiért már nem! Mert a helyzetet nem egy felső erő teremtette mint valami természetetes katasztrófát, hanem a tagok döntéseinek az összessége.

Látod, lehetett volna másképp is. Hari, Cleo úgy döntöttek, hogy az ő gyomruk sem veszi be ezt az új rendszert, amiért mélységes tiszteletem nekik, mert nem lehet könnyű az árral szemben úszni és önként lemondani a tagságról, kilépni a csoportból.

Nem szokásom indokolatlanul nagy szavakat használni a hatás kedvéért, azért ezt is tudja mindenki aki engem itt egy ideje olvas. De én mélységesen csalódtam az egész társaságban az elmúlt pár nap eseményei miatt, mélységesen meg vagyok bántva, és ezt nem fogom elhallgatni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Cleo

Majácska gyönyörűséges!
Látom ő is szereti a pancsizást! :P

Juci6

Gratula a csúszdához!
:) Én még nem csúszdáztattam Dávidot! Lehet ,hogy neki is tetszene!

Alváslaboros látogatásotokra ,én is nagyon kíváncsi leszek!
Ha mondanak valami okosat , esküszöm én is elviszem!
Ez már nálunk sem állapot!Sokat fent van éjszaka! :roll:

Megann

Tesóm üzeni ,hogy ne menj el!!
:!:
Kuha!

Nem kaptam meghívót! Nem is vártam ! Jó nekem itt is!
A fénykép pedig nem hergelésnek készült!
Csak egy aranyos poénos kép Dávidka10. hónapjában! Nem ette meg a jégkrémet, csak a szájához lett értetve!

Bizos lesz még sörivós, kolbászevős... fényképünk is! Mert a nagypapák állandóan ezzel húznak engem is! Hogy mindent a gyerek kezébe , szájához raknak!
Én meg ,csak azt hajtogatom ,hogy ezt nem szabad- azt nem szabad... :roll: :o
Már a sógornőmtől azt is megkaptam ,hogy az internetről nevelem a gyereket! :shock: Na bumm! :? Ő meg sehogy! Tök neveletlenek a gyerekei! :wink: :wink:

A tükörrel nekem is ezt csinálja Dávid! Nekem a hálószobába bazinagy tükrös gardrob szekrény van!Mindíg megy puszit adni a babának! :lol:

Mea!

Nyugi!Megleszünk mi itt is!Messze vagy ,pedig én elmennék a Talidra! :wink:

Titi

Üdv itt! Pannika nagyon SZÉP!

Göndörzsóf

Gratulálok Babus felállásához!

Rokica
Ezt jólmegaszontad!!! Egyetértek!!!!

Mi tegnap Tiszakécskén voltunk strandon!
Anyukámékkal és anyósékkal! kicsit féltem tőle ,de nagyon jó volt!
A nagyszülőket azért vittük ,hogy néha mi is tudjunk Dávid nélkül fürödni! Ezzel szemben ők nagyon jól elvoltak 4-esben! Ki sem jöttek szinte a vízből! Mi meg ugyanúgy
elvoltunk 3-asban mint Kedden mikor voltunk!
De mondom ,így is jó volt!
Itthon megfenyítettem mindenkit ,hogy nemszeretném ,ha a gyereket etetni-vagy itatni próbálnák a strandon ( kizárólag az én bosszantásomra)

Most lekicsínyitek pár képet !Ha kész felrakom

Puszi
csillam

Róki, bocsánat, nem akartalak még jobban megbántani. Főleg most, hogy tudom, hogyan éled meg. Jogosan, ráadásul.

Biztosan másként látszik a helyzet a te nézőpontodból és az enyémből. Meg én ilyen vagyok: van egy baráti társaságom, ahol történt pár hasonló dolog, és bizony ott sem mindenki értékelte a véleményemet, ami ilyesmi: ezek a dolgok forgandók, az egyik nap igy fordul, a másik nap úgy ... lehet nagyon bizni 1-1 emberben, szivbéli jó barátban, de egy baráti társaság más, sokkal változékonyabb. Ezért nem is érdemes túlságosan haragudni a másikra, mert másnap esetleg másként alakul az életünk, a kapcsolatunk.
Kérlek, ezen most ne haragudj meg, ez az én véleményem, és tisztelem a tiédet. Értem is, hiszen nálam nagyobb odaadással vettél részt a topic életében, és nagyon nyiltan elénk tártad az életed sok részletét. Amikor az előzőt irtam, ebbe nem gondoltam bele.

Ami fontos: szerintem nem arról van szó, hogy páran összebeszéltek és csináltak egy listát, hogy ki jöhet a fórumra és ki nem. Sokkal inkább véletlenszerűen alakulhatott, hogy éppen mikor ki kaphatott meghivót. Szerintem. És akik elkezdték a meghivók küldését, nem gondoltak bele, hogy milyen hatása lesz ennek (bocsánat, most mások nevében beszélek, de azt hiszem, úgyis mindenki olvassa). Aki pedig nem küldött meghivót, nem is gondolta, hogy te nem kapsz. Én legalábbis nem. Tudom, ez sem mentség, hiszen más sem kapott, ez a mondat kifejezetten neked szól, és a szimpátiámat fejezi ki irántad, még ha ez téged most inkább dühit is.

KépKép

KépKép
majola

Anyukámmal BUGYOGOK :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
csillam

Róki, Celo

Nagyon bírom, ahogy reagáltok a dolgokra. Tetszik a stílus, és a mondanivalótok összeszedettsége!

Csilla!

Várjuk ám azokat a képeket!!!
De jó, hogy stranyón voltatok tegnap. Én is szívesen mentem volna, ma nagyon szép idő van, ahhoz képest, amit beharangoztak.
Ehhez képest ma kapta meg az új színt a házunk. Már el is húzták a csíkot a mesterek, igaz, reggel háromnegyed hatkor már a ház oldalán "lógtak" :)

Elég furcsa most a ház, hogy őszinte legyek, még barátkoznom kell a színnel...

Kép
kuha

Csilla!

Nagyon szupik a képek, látszik, hogy Dávid nagyon élvezte!

Kép
kuha

Ja, Róki még annyit: én sem azért ülök ma egész nap a gép előtt, mert nem fontos nekem, ami történik.

KépKép

KépKép
majola

Kuha!

Miért milyen szinű lett? Hupilila :?: :lol:
A mi házunk még csak most fog épülni, eddigi szerkezetkész állapotából, most hogy eladtuk a lakást és meglett rá a keret. Kicsit parázom az egész miatt, mivel még azt sem tudom kivel fogom felépittetni, sajna nincs megbizható emberem, csak remélem, hogy szerencsém lesz és nem lesz semmi nagy gond. Azt a részét már nagyon fogom élvezni, mikor burkolóanyagokat, szanitereket, stb. kell majd választani. Addig viszont ideiglenesen apósnál lakunk. :? Remélem karácsonyozni már az új házban fogunk. Szerencsére Maja elég jól birja a mindig máshol alvást (otthon, apósnál, balatonon, eilaton) ,persze lehet hogy azért, mert egyáltalán nem jó alvó sajnos ő sem és ugyanúgy rosszul alszik mindenhol. :( De legalább nem rosszabbul. :)

Csillám!
Köszi. Látom Dávidka is egy igazi kis ebihal. Maja is imádja a vizet. Viszont én strandra nem biztos, hogy kimerném vinni. Túl sok a nép, meg a klór. Te erről mit gondolsz?
Hú, megnyugodtam, hogy a jégkrémes kép csak hecc volt, nekem az, mint igazi kockafejűnek egy kicsit sok lett volna. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha :D Cleo :D

Köszi!

A strandra először én is félve vittem! De mivel a tesóméknál is klóros vízben fürdött! ( ott sem akartam először csak a lábát beletenni) Nem lett tőle semmi baja!

A tesóm felesége gyerekorvos mellett aszisztens! Ő is csak bíztatott ,hogy nyugodtan belevihetem és strandra is elvihetem!

Ő a másik aki állandóan túlaggódónak tart! :? Pedig én nem is vagyok kockafejű :shock:
csillam

Cleo!

Sorry, én úgy vettem ki a korábbi írásokból, hogy a költözés = új ház. Akkor viszont kívánom, amit Ti is szeretnétek, hogy a karácsonyt már az új házban tölthessétek.
Egyébként nem hupilila lett a kecó, de a múlt héten, amikor mégcsak az alapszínt tették fel, akkor úgy mellbe vágott, mintha legalábbis hupilila lenne.

Sárga lett a szín, de hát az alapozó (ami u.a. az árnyalat volt, mint amit eredetileg a végső színre is választottunk), az nagyon-nagyon virított.
Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy egy árnyalattal finomabb "végső" színt választunk.
Nos, ez így is lett, de még így is elég élénk.
Érdekes, mert amikor nem süti meg a nap, tehát árnyékban van, akkor tökre tetszik a színe, viszont az a rész, amit ér a nap, az nagyon virít.
De majdcsak hozzászokom.

Egyébként eleve úgy választottuk a színt, hogy tudtuk, nem azt fogjuk kapni, ami a mintán szerepel, mert nagy felületen sokkal élénkebb a szín.

Ha elfogadsz egy tanácsot, amikor majd a ház színezésére kerül a sor, akkor válasszatok ki egy színt, ami nektek nagyon tetszik a palettán, és ahhoz képest az 1-el, vagy 2-vel világosabbat válasszátok.
Mert akkor fogjátok azt a színt viszontlátni a házatokon, mint amit a palettán "kicsiben" kiválasztottatok.
Mondom, nekünk a "végső" szín végülis 1-el világosabb lett, mint az alapozó, de szerintem még mindig nagyon élénk.

MOndjuk a páromnak nagyon tetszik. Lehet , hogy idővel én is megbarátkozom vele, főleg, ha meglesz a lábazat is.
Jó, nem azt mondom, hogy nem tetszik, csak furi.

Kép
kuha

:lol: :lol: :lol: :lol: Csilla!

Méghogy Te nem vagy kockafejű?????
Akkor minek adtál a gyerekre úszógumit??? Ha??? Mi ez, ha nem kockafeűjéség???

Na jó, nem hergelem a népet, de már csak röhögni tudok ezen az egészen

Kép
kuha

Majola, akármennyire is egyetértek Rókicával, azt gondolom, hogy ha te bármilyen okból is, de úgy döntöttél, hogy inkább a másik topicba írogatsz, akkor emiatt nem kell megvédened magadat, nem kell, hogy lelkiismereti gondot csinálj ebből. Sőt, ha van energiád és kedved, akkor mind a kettőbe is irogathatsz. Ha a te hozzád közel állók ott vannak, akkor logikus is, hogy így döntöttél, de ettől még nem kell innen kivonnod magad szerintem.

Rókica, teljesen megértem, hogy csalódott vagy, tényleg rengeteg energiát fektettél ebbe a csapatba, de azért kikérem magamnak, hogy ennyire feleslegesnek állítsd be a befektetésedet. Azért mert vannak akik elmentek, nem úgy állnak a dologhoz, ahogy te azt elképzelted, azért még vannak itt olyanok, akiknek igen is számít az amit te nyújtasz nekünk. És akkor már azért talán mondhatom, hogy nem volt felesleges amit tettél. Úgyhogy gondolj ránk is és próbáld megemészteni ezt az egészet. Te is nagyon jól tudod, hogy az emberek nem mindig olyanok, amilyennek hisszük őket. De ha 100 emberből 10-ben nem csalódsz, akkor az már jó arány.

Kép
Kép
hari

Sziasztok! :(

Látom Roki sem tud napirendre térni, ahogy én sem... :( :(

Teljesen egyetértek az ő írásaival!!!!!!! :cry:

Én sem hittem volna, hogy ez lesz ebből a dologból!!!!

Egy ilyen aprócska ügy miatt, hogy mit adott Megann vagy Angelani enni a gyerekének.
Vagy már nem is tudom honnan indult ez a nagy .....-ság!!!

De mondjuk mondom a legfelelőtlenebb és legnagyobb marha ezek után gondolom én vagyok a hülye sima tápimmal.

Képzelem mit gondolnak akkor rólam egyesek!!!!!!!! :(

De megszoktam ezt már az életben, hogy jó nagy pofonokat kapunk!!!!

Csak az a baj, hogy nem tudok én is megváltozni ilyenné.

Sajnos én alapjában amíg nem bántanak szándékosan túl jóindulatú és naívan őszintén állok az emberekhez, abból kiindulva akkor azt kapom vissza tőlük.

Jó lenne már egy nagy bunkóvá válnom, hogy ne essenek rosszul az ilyen dolgok.

Csak sajnos az nem én lennék akkor már :(

Jaj nem is tudom mit írjak még, annyira rosszul esik........

Fele banda ott van, akikről én is azt hittem hogy kedvelnek valamennyire :(

Nekem már nem ugyanaz így ez az egész, és az a baj, ha én ekkorát csalódok akkor nehezen tudom túltenni magam!

Na mindegy, még jó hogy most megyünk majd nyaralni, legalább kipihenek mindent..........

Ja még egy fontos dolog!!!!!

Azok akik nem bírták ezt a társaságot azok egymás közt akár Skypeolhattak is volna, és akkor nem kellett volna szétszakadnia ennek a társaságnak!!!!!NEM???????

Na mindegy csúnya dolog volt ez szerintem.

És most komolyan azt gondolom így utólag ZSÓFYRÓL, hogy benne volt annyi hogy nem nyított egy új topicot, hogy menjen oda aki vele ért egyet(pedig tutira kettészakadt volna már akkor a csapat!!!!)

Hogy inkább nem írt!!!!!

Ezt sem gondoltam volna, hogy még ilyet fogok írni róla.

Pedig köztünk sokkal durvább szócsata volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mindegy, hagyjuk csak szomorúvá tesz komolyan....

felesleges sírni ezen, ez olyan mint egy kihűlt kapcsolat, amit már az egyik fél nem AKAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi minden kedves hű topictársamnak és kérlek maradjatok legalább ti, nehogy már ezért szűjnön meg az EREDETI :(

Várok még mindig szeretettel mindenkit -aki úgy érzi tud normálisan ellenni kisbabájával a többiekkel - hozzánk július 28-án!!!!!!!

Esetleg Pestről is ki tudj jutni valaki valakivel, vagy másképp is megoldható.

Hari! :)

Pl. vonattal Nyugatiból 40 perc és kimennék elétek az állmásra :)

Mea
mea

Amúgy Lili szeméből úgy vették ki a morzsát, hogy bebugyoláltuk egy lepedőbe, a szémét fogta az egyik asszisztens, kapott szemcseppet és egy fülpiszkálóval kivette a doki. Nagyon rendesek voltak. Valami szemterpeszt kért a doki, de mondta az asszisztens, hogy szó sem lehet róla, majd ő fogja. Kicsit féltem, de mire felfogtam volna, hogy mi lesz, már kint is volt az a fránya morzsa.

Kép
Kép
hari

Majola,

Jól esik, hogy meghallgatod/olvasod a mondanivalómat, és érdemben reagálsz rá, attól függetlenül hogy tényleg tele van keserűséggel és nem túl kedvező véleménnyel.

Többiek, bocs hogy ezen lovagolok. Még nem is üdvözöltem az új-régi tagokat. Titii, én is emlékszem rád!!! :) Nagyon az elejéről.

Hari, örülök hogy újra itt látlak, és nagyon jól esett amit írtál. Cleo, detto.

Lesz még tali, ne féljetek. Mea is akar egyet, én is már egy ideje fontolgatom, bár most annyira berágtam, hogy elment tőle a kedvem. Esetleg az lenne a jó megoldás, hogy én is csak meghívó alapján fogom beinvitálni az embereket a lakásomba! :P Az milyen lenne már?

Harapás:

Zsuzsa nem harap, ő CSÍP!!! És körömmel! Volt már hogy éjjeli szopinál szinte birkóztunk vele, mert félálomban morzsolgatja az ujjai között a mellemet és bele-belecsíp. Most már mondom neki hogy nem szabad, és elveszem a kezét, de egyelőre nem sok foganatja. Azt olvastam egyébként, hogy erre a legjobb módszer ha a gyerek megijesztése nélkül (tehát nem rákiabálni) ki kell venni a melled a szájából, következetesen, minden alkalommal. A baj csak az, hogy mikor félálomban van és én is holtfáradt vagyok és már csak azt várom, mikor ájul le a mellemről hogy én is alhassak, akkor a legkisebb kedvem sincs belekezdeni az ilyen jellegű nevelésbe, amivel több mint valószínű csak felébresztem és meghosszabbítom az egész ceremóniát. Viszont csak ezt a megoldást tudom rá.

Cleo, ha érdekel:
http://www.kellymom.com/bf/older-baby/biting.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Olvasok ám a soraid között!!!!! :) :) :)

De te hogyhogy még mindig itthon??? Nem úgy volt, hogy ma mentek? Vagy csak holnap???

Hari!

Jó téged is olvasni, olyan nyugtatóak a hozzászólásaid.
Te is azok közé a jólelkű emberek közé tartozol, akik mindig higgadtak tudnak maradni.

Kép
kuha

Mea, aranyos vagy :lol:
Még meggondolom akkor, de nekünk a Nyugatihoz eljutni is még egy óra. Tudom, rossz helyen lakunk :lol:
De ha jól emlékszem, 28-án lesz, addig még átgondolom, meg megpróbálom a páromat megfűzni, hogy vagy vigyen el, vagy hozzon haza.

De tényleg lépjünk már túl ezen a dolgon. Nekem is nagyon sokat jár az eszemben, de úgysem lehet már visszacsinálni. A csalódás pedig tényleg csak azt jelenti, hogy rosszul ismerte meg a másikat az ember. Bár nem hinném, hogy ezt ennyire véresen komolyan kéne venni. Ha ilyen sok ember kerül össze, csoda, ha csak kétfelé húznak szét.

És még valami, szerintem felesleges célzásokat tenni a másik topicnak. Hogy ők most mit mondanának, meg ilyenek. Na de mindegy, ez is csak az én véleményem.

Más. Segítsetek! Nekem már egy rémálom a pelenkázás. Ahogy a hátára fordítom Lilit, elkezd ordítani és már fordulna hasra és menne el. Erőnek erejével kell lefognom, végig ordít és egy kínszenvedés az egész. Tök mindegy mit adok közben a kezébe, semmi nem érdekli, csak feszít és mindenképp szabadulni akar. Mit csináljak????

Amúgy szeritetek ebből a kölesgolyóból mennyit szabad egy nap megennie?

Kép
Kép
hari

Kuha :P

Hát igen! Elég durva ,hogy úszógumiba raktam a gyereket! Korlátoztam a szem..jogait :lol: :lol: És így még inni sem bírt a medencéből! Pedig nagyon szeretett volna :oops: Én gonosz :twisted:

Jókor szólsz a színnel kapcsolatban :?

Már nekünk is ott figyel anyáméknál a raktárba! aug. elején jönnek a mesterek!
Én is félek ,hogy milyen lesz :shock:

Majd lefényképezem! :!:

Te is fotózd le :idea: Majd Mi eldöntjük ,hogy szép -e! A te véleményed nem :twisted: :lol: számít
csillam

Hari!

Bugyipelenka!!!

Én is azt húzom Dávidra menekülés közben :shock:

Azt hason még könnyebb feladni! :lol:
csillam

Kuha, szerintem te nagyon félreismertél engem :lol: De azért jól esik. Ha van ember aki mindenen felkapja a vizet, akkor az én vagyok. Csak próbálok higgadtnak tűnni. Azért engem is nagyon felzaklatott ez a dolog, csak mivel látom, hogy meddő vita, így inkább túllépek rajta. De ha felszállok a buszra és valaki a babakocsis helyen áll és nem megy arrébb, akkor azt nem teszi ki az ablakba, amit tőlem kap pl. Főleg azért, mert akkor akár hova állok én vagyok útba és nem szeretem, ha nekem szólnak be igazságtalanul. Sőt abból is baromira elegem van, hogy nem engednek át az autósok babakocsival a zebrán, meg hogy a járókelők nem kerülnek ki, nekem kell szlalomoznom a babakocsival. És még sorolhatnám. Nagyjából egész nap morgok valamiért :lol: Nekem a babnetezés az egyik kikapcsolódásom, és nem sok van mellette, úgyhogy itt már nincs kedvem morogni.

Kép
Kép
hari

Csilla, ok, de a kaksit előtte csak le kéne törölnöm. Vagy nem??? :lol:
Így viszont az sem nagyon megy, mert kaksis fenékkel szaladna ha engedném.

Kép
Kép
hari

Hari, nem azért irok, hogy kimentsem magam, hanem mert nagyon bánt, hogy Rókica ilyen rosszul érzi magát. Azt hiszem, hogy ami történt, azt senki nem igy akarta. Sokan nincsenek ma gépközelben, de majd biztosan megirják ők is.

KépKép

KépKép
majola

Komolyan mondom, a szemcsepp beadása egy könnyed tortúra a pelenkázáshoz képest. Pedig azt is nehéz egyedül csinálni, mert ugye szegénykém be szeretné csukni a szemét, ha közelítek hozzá. Nem is értem miért :o

Kép
Kép
hari

Hari:

Zsuzsa ugyanezt csinálja. Egy ideje ha a pelenkázóra ültetem, már kezdi a szirénázást, ahogy lekerül róla a pelenka, már fordul és meresztgeti a meztelen popóját az égnek és mászna fel a polcra, ha visszafektetem ordít... Szóval nálunk sem könnyű dolog.

Az új tudománya pedig hogy ha nem tetszik valami, akkor hisztisen hátradobja magát, kifeszíti a hátát és ordít. Ilyenkor lerakom a földre amíg abba nem hagyja, de nagyon fel tudom húzni magam rajta.

Sajnos most a terhesség miatt elég rövid lett a türelmem. :? Nagyon könnyen kihoz Zsuzsa (is) a sodromból, pedig alapból elég béketűrő ember vagyok. Már arra is gondoltam, talán ez az új baba mégiscsak fiú lesz, mert Zsuzsával állandóan bőgtem, most meg állandóan mérgelődöm. Biztos a sok férfihormon. :P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari :D

Én megyek utána ,és úgy törölgetem ! Persze a naggyát azért letörlöm mielőtt megindulna! Lefogom- :arrow: törlöm ,Sikít :shock: :arrow: indul :roll: :lol:
csillam

Majola, most nehogy félreérts! Értem én, hogy téged mi bánt. Csak szerintem nem kéne, hogy bántson. Az meg, hogy mások hogy akarták, nem tudom, de előbb át kellett volna akkor gondolni, hogy biztosan jó-e ez a megoldás. Szerintem mindenki tudja, hogy következményei vannak azoknak a dolgoknak amit csinálunk...
És ezt mindenkire írom, nem csak azokra, akik kitalálták a másik topicot, meg a rendszert.
Téged csak megnyugtatni akartalak, hogy nem látok rosszindulatot abban amit tettél. Valószinűleg, ha a "kedvenceim" többsége odaát lenne akkor én is ott lennék. Ami nem azt jelenti, hogy nincs ott olyan ember, akivel szivesen beszélnék továbbra is. Azt, hogy neked hol állnak többen közel a szívedhez, azt meg Te tudod.
A meghívókkal kapcsolatban: szerintem nem volt jó ötlet, mert így persze, hogy sokan megsértődtek. Ha meg mindenki kapott volna, akkor mi értelme lenne. Én személy szerint az új topic nyitással vártam volna még és nem kötöttem volna meghívóhoz. De ez én vagyok. Na, tényleg befejeztem, csak nem akarom, hogy úgy érezd nem értem a vihart, ami a lelkedben dúl.

Rókica, igen-igen-igen, csinálj te is babatalit! (természetesen meghívó nélkülit)

Cleo, tök jó, hogy lesz új ház! Karácsonykor akkor nálad találkozunk! :lol:

Kép
Kép
hari

Majola:

Egyet kell értsek Harival. Azért ezt láthatták az emberek előre, hogy mi lesz a meghívók következménye. De nem érdekelte őket. Mint ahogy az ittmaradottak sem érdeklik őket. Ezt nehéz lenyelni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csillam:

A bugyipelenkából lehet nem úszófélét kapni? Mert az ne mondjam mit sem ér...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem van problémám a pelenkázással. Így már nem is idegesít annyira :lol: Majd rátok gondolok közben, hogy lehet hogy ti is épp birkóztok.

Hiszti amúgy van mindenért, nem nagyon tudom, mit kéne tenni ellene. Egyelőre én is leteszem a földre olyankor és morcos fejet vágok, meg magyarázom, hogy ha végzett a hisztivel, akkor játszunk. De ő csak sír és jön, mászik fel a lábamon. A türelmem nekem is véges, pedig nekem nincs pocaklakóm. Viszont nem szedem a gyógyszereket, mert annyira álmos voltam tőlük, hogy nem bírtam kikelni az ágyból.

A cicim nekem is fáj szopi közben (nem tudom már ki írta hogy neki is). Olyan érzésem van, hogy már nincs tejem, de ő szívja, szívja és nekem nagyon kellemetlen. Nem harap, csak szív. Meg néha elindul cicivel a szájában :lol: Na, az még egy fincsi érzés. Jó lenne, ha már nem kéne neki cici, mert szerintem már nem eszik, csak cicizik. De se cumi, se rongy, se rágóka, semmi nem jó neki helyette. Éjszaka viszont annyira nincs energiám, meg türelmem, hogy inkább adom neki a cicit :cry:

Kép
Kép
hari

Bár nem akarom elkiabálni, de most hogy kicsit hűvösebb volt éjszaka (27 fok), csak 1x ébredt. Ez azért kibírható. De mikor óránként akar cicizni, az már idegölő.

Kép
Kép
hari

Rokica! Nem tudom, honnan szedted, hogy a tejallergiás lányomnak 4-5 hósan újrakezdtem a hozzátápit, mert ez nem igaz. Először is 4 hósan derült ki... elmúlt fél éves, amikor a gyümölcsöket elkezdtük újra próbálgatni, és elmúlt 7 hós, amikor először kapott főzeléket. Zita a mai napig nem kapott tejes ételt, és a mai napig HA-s tápszert eszik.

Egyébként jól látod, egyáltalán nem a kajatéma miatt lett új topic. Én úgy gondoltam/gondolom, és ezt bátran állítom Sildike és Sis nevében is, hogy Te nem csatlakoztál volna egy olyan topichoz, amit mi alapítunk, de javíts ki, ha tévedek!

Kiközösítés???? Mi nem tettünk olyan kijelentéseket, hogy vagy csak ide írsz, vagy csak oda...
Vendég

Rokica!

Maximálisan megértem, hogy fel vagy háborodva és el vagy keseredve!!!

Szerintem itt sokunknak szívügye a babanet, azért is nem akarnak elcsitulni a kedélyek.

A konfliktus kezelésére nem a konfliktus kikerülése a jó megoldás, hanem a feltárása.

Szerintem nekünk is voltak mélyreható egyet nem értéseink, de ettől még egyikünk sem érezte úgy, hogy akkor nem bírja ki a másikkal egy topikban, nem is erről kellene, hogy szóljon ez a történet. Legfeljebb egy ideig nem címeztük egymásnak a mondanivalónkat.

A magam nevében beszélek természetesen, de gondolom mások is hozzám hasonlóan éreznek: azért szeretnék mindkét topik részese lenni, amit Te is írtál, hogy egyrészt beengedtem az életembe, sokszor a legbizalmasabb magánügyeimbe embereket, és ami ennél fonotosabb: tanúja lettem mások életének. Ezt egyszerűen nem tudom egyik napról a másikra semmisnek nyílvánítani.

Olyan ez, mint ha elválik egy pár, akkor mindenki "viszi" a barátait és gyakran elvárják, hogy ne találkozzunk a másikkal többé, mert ő csalódott benne. Hát nekem ez nem megy!!!!

És szerintem Prüntyinek még nehezebben, hiszen Kuhával is Meával is Sildikével is nagyon jóban van.

Mindkét oldalon vannak természetesen szimpatikusak és nem annyira azok.

Kérlek ne várd el. hogy válasszunk!

Bár ez a topik ugye nem meghívóval működik, így élek a jogommal(?) lehetőségemmel és ide is írok, ha úgy érzem, van hozzászólnivalóm.

ayse

Rókica, bár nem engem kérdeztél, de én úgy tudom a Liberonak is van, meg a Pampers-nek is. Mi Liberot vettünk, de már rég és akkor még nem volt túl praktikus. Most van egy nagy csomag rendes, de ha elfogyott, akkor én is átváltok szerintem bugyisra.

Kép
Kép
hari

Róki, ez nem biztos, hogy igy van. Velem kétszer történt olyan eset itt, amin megsértődhettem volna. Az egyik, amikor megbeszéltük, hogy elmegyünk a szigetre sétálni és ti elmentetek Mea talijára, én meg vártam a gép előtt, hogy mikor indulunk. A másik, amikor Hari és Andi megszervezték a fuvart Sildike talijára és én kimaradtam.
Szerintem senki nem gondolt bele, hogy ez akár bántó is lehet, gondolhatnám magam kirekesztettnek. Mindkét esetet hamar elfelejtettem, főleg, hogy Silidke és Barbi annyira kedvesek voltak aztán. Nem is emlegetném, csak azt akarom vele illusztrálni, hogy néha nem gondol bele az ember abba, hogy mi történik, ha...

KépKép

KépKép
majola

Én lépek, mert megjött a párom és igényel.
Majola, Csak még annyit, hogy Sildikéjék talijára én BKV-val akartam menni, Andi szervezte úgy hogy Nyúlné elvigyen engem, aztán mikor már mondtad, hogy te is jönnél, akkor én már nem is olvastam a netet, mert telefonon beszéltem Nyúlnéval, Andi meg mondta, hogy akkor menj te autóval, mert pocis vagy. Legalább is én így emlékszem. Tudom, hogy nem azért írtad, mert megsértődtél, én csak azért írom, mert így viszont látszik, hogy igen is foglalkozott veled Andi, mert nem akarta, hogy kimaradj.
De abban van igazság, hogy az ember nem mindig veszi észre, ha megbántja a másikat. Csak nem mindegy, hogy az véletlen, vagy jól átgondolt megbántás.

Kép
Kép
hari

Látod, Hari, ez az, hogy az én nézőpontomból nem igy történt (hiszen már a kezdetektől mondtam, hogy én is mennék, de busszal nem szivesen), de nem számit, nem ér annyit, hogy bonyolitsam.

KépKép

KépKép
majola

Lányok!

Annyi a megkeseredett hozzászólás. Meg van ami csak úgy fröcsög, ezért is kár. Szerintem sokan tudják/rájöttek, hogy az új topik azért jött létre, mert ittmár kezelhetetlen konfliktusok voltak. És a nemjavallott kaják etetésének emlegetése hab volt a tortán. Kezelhetetlen, mert mindenki csak fújta a magáét és/vagy megsértődött okkal és ok nélkül is.

Mea!
Ne kezdd el az "önostorozás" megint.
"Azok akik nem bírták ezt a társaságot azok egymás közt akár Skypeolhattak is volna, és akkor nem kellett volna szétszakadnia ennek a társaságnak!!!!!NEM??????? " Ezt hogy érted? Szerintem skypolnak, minthaogy én is tettem pl. Veled.

Engem is bánt, na, de úgy gondolom, hogy a düh elmúlik, és a harag is, ami a legrosszabb tanácsadó. Sokkal fontosabb dolgok vannak, és idő kell ennek a vitának stb. és helyreáll a nyugalom. Nincs itt gonosztevő, bunkó, alávaló ember, és nekem az a véleményem, hogy az események rossz időben történtek és többeknek felzaklatott lelkiviláguk van.

Dóri
Vendég

Rokica

Én Libero up&go xl -est használok Dávidra! Nekünk bevált!

Más:

Tiszta mérges vagyok, mert már megint felzenélte egy fagyisautó az alvó gyereket :evil:
Letettem a kiságyba , kis hiszti után tök jól eljátszott, majd elaludt!
Csak bukóra van kinyitva az ablak , de így is nagyon behallatszik mindenféle duda-zene-krosszmotor :roll:

És mikor már alszik ,és egy ilyenre felriad -hát elég nehéz megvígasztalni! 15 perc cici után tudtam visszatenni az ágyába! :cry:

Ez is rossz ebbe a vidéki életbe! Hogy a nagy csöndbe-nyugalomba mindíg jön valami zenélő autó! Family frost-Puriás kocsi-fagyis autó (3 is jár -külön cég)

A városi gyerek legalább megszokja a folyamatos zajokat!Gondolom Ők nem riadnak össze egy dudaszóra :?

Így nekem alapzajnak folyamatosan szól halkan a rádió!Az azért sokat elnyel a hirtelen felbukkanó zajokból! :cry:
csillam

Dóri! :)

Arra írtam a Skype-olást, hogy azért még nem kellett volna szétválnunk itt!!!

Hanem aki egyeseket jobban kedvel azok ott is beszélgethetnek többen egyszerre.

Csak erre írtam.

Mert én még mindig sajnálom nagyon, hogy szétvált a társaság és ehhez tartom magam!!!!! :)

Többek között egyik Te vagy akit sajnálok, hogy ott vagy!!! :)

Meg még vagytok egy jó páran odaát akiket nagyon megkedveltem és igazából bajom meg senkivel sem volt.

ez itt a gyerekeinkről szól, meg a bajainkról, tanácskéréseinkről.

Tényleg nem az örök igaz barátságokról bár szerintem még jóbarátokat is lehet szerzni akikkel érdemes összejárni külön is :)

Igaz Kuha??? :)

Igen holnap indulunk, jól tudod :)

Utána meg megkeresünk Lívivel és béhkén nem hagyunk Titeket :D

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: