Olyan boldog vagyok
Ismét emelkedett Nándinak a hematokritja, kaptunk egy hét haladékot. Jövő hétfőn újabb vérvétel, nem kellett maradni
Nekünk eddig majdnem minden etetésnél - 5 alk./nap - volt trotyi, de most hogy vasat szedünk ez lecsökkent. Annyira, hogy tegnap csak 1x volt, így kaja közben és után voltak görcsök és pukik. Ma szerencsére már 3x volt, és még lesz egy esti etetés. Nándi átlag 4 óránként eszik, +/- félóra, és egyszer kibír 6 órát is, általában éjjel.
Baracknak és családjának hatalmas gratuláció
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok a családnak!
FKata
Lili hatalmas baba lett
És attól a szőke hajtól el kell ájulni, csodaszép, csak ámulók
Mégis hány kiló Őszőkesége?
Pesztus
Üdv közöttünk, gratulálok Zsoltikához!
Az alataás miatt tényleg ne aggódj, lehet hogy csak egy kis melegségre vágyik a baba. Nándi elalszik egyedül is, de van hogy letesszük a mi ágyunkba, és elég hogy mellette fekszünk, megnyugszik. És én is szoktam ringatni, ha nagyon nyűgős, és kínlódik, de nem tud elaludni. A zajok egyre jobban zavarják, de szól neki alapjáraton a Kossuth rádió egész nap, egyfajta alapzajként.
Szilvus
Köszi a képet Peti babáról
Ha egymás mellé tennénk, szinte két tojás
És súlyban is megegyeznek majdnem
Tényleg jót mosolyogtam
Irigyellek ám, egy ciciből 150?!
Ez igen!
Nekem sajnos a kettőben van ennyi egyszerre, nagyon jó esetben 180. Ha ideges vagyok, akkor csak 80-90. Pedig vedelem én is a sört, de holnap veszek még egy adag homeobogyit is. Az nem túl jó, hogy ennyire kezdesz elfogyni, de irigylésre méltó, hogy ilyen hamar visszanyerted királylány korod súlyát
Karmen
Köszi az ötletet, csinálok sós vizet szemmosásra, ez igazából a fiziológiás oldat, de a gyógyszertárban 2 deci steril kerül 500 Ft-ba.
Eszty
Nándi is nagyon figyel, követ a szemével. A pelenkázóról lát valamit, aminek nagyon tud örvendeni. Tegnap már hangosan is kacagott, olyan édes volt, azt hittem megzabálom
Kitty
Nekünk mondta a szemorvosnő, hogy esetleg át kell fecskendezni a könnycsatornát. De említette, hogy elmúlhat. Jó, hogy Rékának elmúlt, nem bánnám, ha nem kínoznák még ezzel is Nándikámat.
Móki
Köszönjük a jó hírt!
Brigiéknek gratulálok Lucához!
Ezek szerint meggondolta magát a Pici és kibújt mielőtt befektették volna a mamáját
Jó egészséget, sok tejet kívánok!
Üdv,
Pumukliék

Mirmurr már napok óta nem jelentkezett és valami azt súgja, hogy talán már babázik. Bár lehet, hogy tévedek, de akkor se árválkodjon szegény egyedül a kismamis táblázatban.