Hát igen, ezen már én is sokat gondolkoztam. 40 hét az inkább 10 hónapos terhesség mintsem 9, azonban egy hónapban van ugye átlagosan 30 nap. 4 hétben viszont 28 nap van. A különbség oka ez lehet, hogy inkább 10 hónapnak tűnik a terhesség
, pedig nem annyi. De ha akarod számolni a hónapjaidat, akkor szerintem érdemes a kiirt szülés időpontjához számítani a hónapokat. Vagyis ha mondjuk június 2-ra vagy kiirva, akkor május 2-án vagy betöltött 8 hónapos, április 2-án betöltött 7 hónapos és igy tovább visszafelé. Hát én igy számolom a hónapokat
Ja, most látom, Bogárka már megírta, hát csak koptatom itt a billentyűket
. Betsy
GRATULA A JÓ EREDMÉNXHEZ!!!!!
Minden rendben lesz a kislánykáddal. Hihetetlen, hogy min mentetek keresztül. Sajnálom... ezek szerint az előző két baba genetikai hiba miatt ment el?
Pipocska, nekem is voltak, vannak rémálmaim. Szülés előtt azt álmodtam, hogy senki sem akar a kórházban segíteni a gyerekemen és rohangáltam az újszülöttel a karomban egyik orvostól a másikig. Iszonyat volt...
Rita77
Hát tudod nagyon haragszunk rád, mert nem jöttél
Én nagyon is jól emléxem rád
és ugye mostmár nem fogsz itthagyni minket hosszabb időkre? Praxisba 14 hetesen? Akkor lehet, hogy nekem is érdemes lenne bejelentkeznem? Már annyira kiváncsi vagyok.

)