Jó reggelt !
Ildi!

tetszik nagyon a kádba berakott úszócucc. Hasonlót szeretnék venni én is, szívesen elnéznék pl. a Gulliverbe, de nekem nincs kártyám, és csak azzal lehet bemenni (vásárolni), nem??
Vagy merre lehet nem feltétlen méregdrágán ilyesmiket venni? Tegnap az Auchanban nem láttam olyat, ami tetszene.
Magunkról egy kicsit
Ma van az orvosos nap

, fél 1-re kell menni. Majd este jelentkezem. Pont rosszkor (mondjuk ez mindig rosszkor van), de Viki akkor alszik..
7-8 ébredés (melegtől függően)
(9-től alvás kb. 1 óra)
f11-11 tízórai
(fél 1-től alvás kb. 1-1.5 óra)
2 ebéd
(fél 4-től alvás 1.5 óra)
5-fél 6 uzsi
fél 8-8 alvás reggelig
Ez a napirend, ami nekünk beállt már hosszú hónapok óta, de a kánikulában annyit változott, hogy a délelőtti alvás kimaradt. Minden nap 3-4x van pancsi. És Viki már régóta nagy adag főzeléket eszik ebédre (mi kajánkból is), de amióta a nagy kánikula beállt a múlt héten, nem evett, csak 2 kanállal és nem nyitotta ki a száját.

Vízzel próbálkozom, de cumisüveget a legkülönfélébb cumikkal (egész arzenálom van belőlük

) nem fogadja el. Van aventes varázsitató (nem kéri), van csőrös pohár és sima pohár. Hát még a sima pohárral a legjobb a módi, de azzal meg a nagyját a nyakába önti.

Teát sem kéri. Cukros lötyiket meg nem adok, én úgy gondolom, ha szomjas lenne tuti inna.
Még a gyümi az, amit eszik szívesen (őszibari), és adtam neki sárgát is, nagyon ízlett neki.

Tehát, mivel inni kell, ezért az 5 étkezésből 4 még csak szopi.

Ahhoz képest, hogy Gergő 8 hónaposan már egyáltalán nem szopizott..

Most, hogy nincs ilyen meleg, szépen csússzan a főzelék is, de hallom csütörtöktől jön a dögmeleg megint..
Van aki még hasonlóképpen van, mint mi?
Bocs, hogy kicsit zagyva voltam..

Tudjátok be az idegességemnek.
Dóri