A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Heni,

Javaslom a www.kismama.hu oldalon talalhato segitseget, az oldalon jobb oldalt van ez a link Gyes, Gyed focim alatt A gyermekek utan jaro ellatasok cimmel. A bejovo oldalon van a Rendszeres penzellatast nyujto ellatasok resz, es az alatt van a bovebb leirashoz vezeto link, ahol jol leirja a szamolasokat.
(Itt a link, ha csak ezt az oldalt akarod belole megnezni: http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=7938)

Remelem segit.

Udv,
Mica
mica

Szia Mica!Kép
Mi ujság az asszonysággal??Meddig tart még a nászéjszaka.KépKépÚgy volt,hogy ma már ír.Ti jöttök jövő héten a talira?Remélem igen.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!Kép

Hat ez a Kata Asszony nagyon elvan, se sms, se telefon es meg netre se jon.. nah, majd jol leszidom, kiveve, ha azt mondja, hogy azert nem tudott elerni engem, mert ki se maszott a naszagybolKépKépKép
A talalkozorol, amig nincs fix idopont es hely nehezen tudok nyilatkozni, de ha megoldhato, akkor perszeKép
Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Képtelen vagyok most mindent visszaolvasni,csak gyorsan írok pár sort.
Mégsem gondoltam meg magam az utolsó pillanatban és immár férjes asszony vagyok!Kép
Viszont a nászéjszaka még várat magára,abba a bizonyos nászágyba sem időnk,sem alkalmunk nem volt bemászni eddig.Kép
Após holnap reggel hazamegy,utána csak lesz már valami!Kép
Minden rendben volt,csak nagyon-nagyon elfáradtam,még táncoltam is,kihagyhatatlan volt,a cigányzenekar kitett magáért.Kép
Kép is lesz és bővebb beszámoló is,igyekszem hamar kipihenni magam.

Mindenkinek sok-sok puszi!!!KépKépKép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Lehet, hogy egy kicsit rosszul írtam le a sűrű programunkat, de nekem az elkövetkező 2 hétvége nem jó. A 11. és a 25. lenne jó. Bár ha vasárnap délután tartanánk a talit, akkor lehet, hogy odabotorkálnék! Kép

Most nagy dilemmában vagyok! Nem tudom milyen babakocsit vegyünk a törpinek. Gondoltam veszünk egy sima Graco-t, ami illik a hordozóhoz. De a gyerek ugye téli lesz, ezért jobb lenne egy olyan kocsi, amit téliesíteni is lehet. Attól félek, hogy egy sima sport kocsi - még ha be is takarom a lurkót - hideg lesz.
Ti milyen kocsit vesztek vagy kaptok? Néztem a Bergon kocsikat. Elég jól néznek ki és 29000 és 55000 között lehet ezeket megkapni. Azt hiszem be kellene fűznöm anyósomat, úgyis venni akar valamit az unokájának!

Barbara

Heni!
A nappali tagozatos képzés is munkaviszonynak számít, így a barátnődnek megvan a 180 nap munkaviszonya. Kérdés, hogy folyamatos-e? Azonnal elment suli után dolgozni? Nem maradt ki nap?
babar

Barbara: igaz, hogy nekünk már van egy használt babakocsink, aminek tán´ nincs is neve, de olyan fazon, mint amilyet szerettem volna! Viszont ha most sok-sok-sok-sok pénzünk lenne, akkor vennék egy Peg-Perego nagykereküt, ami rendes mózeskosaras, meg cserélhetü sportülésre is. (Ilyen a miénk is! Kép )
Nekem ez a fazon nagyon bejön, föleg igy, hogy szinte téli babánk lesz. Annak idején a lányomnak is mózeskosarasat vettünk, de ö áprilisi, igy szinte csak (autóba) utazáskor tettük bele, májusba már a sportkocsiba hasalt! Kép
Szerintem nézd meg a lengyel babakocsikat is, hasonlo a fazonuk (mint fennt), csak sokkal olcsóbbak. Jó kis ringatósak!

Kata Asszony! Kép Kép Kép Örülök, hogy jól sikerült a "buli", és mégis Kép férjhez mentél! Na, az még szép lett volna, ha az oltár elött meggondolod magad! Apóskartárst meg gyorsan csomagold össze, és usgyi haza! Ennyire tapintatlan Kép! Tudhatná, hogy fiatal házasok nem az apóssal akarják tölteni az idöt! Kép

Mica: én is igy tudom a cukros értékeket, ezért nem zavar, hogy 6,8 lett. Most néztem, hogy a 16 hetesen 6,9 volt, szóval ahhoz képest még javult is! Kép Akkor sem molesztált ez miatt senki, ugyhogy szerintem nincs vész!

Dia: Biztosan igaz lehet ez az anya-magzat dolog. Amikor beültem a fogorvosi székbe szegény babácskánk majd kiugrott a pocakomból, olyan stresszes volt! Vagy hatott rá az érzéstelenitö és aktiv mozgással reagált rá? Na, majd elmeséli! Kép

Gigi: én inkább Románcot veszek, az jobban bejön! Kép (Szegény apukám azt szivta, vesztire. Már 24 éve meghalt, 45 éves volt. Kép ) De szerintem egyik cigi sem használ! Még nem vettem páleszt, de most beszéltem (telefonon) a dokival, aki nem nyugtatott meg túlságosan. Azt mondta, hogy menjek be, megnézi, mert lehet, hogy begyulladt a fogam helye. Kép Jajj, de nincs kedvem kinoztatni magam! Kép Kép

Györesz: ez azért nem rossz, hogy nincs miröl irnod, mert akkor biztosan jól vagy(tok)! Kép De olvasgass ám szorgalmasan bennünket!!

A talit olyankorra szervezzétek, amikor van Bp-en makettkiállitás Kép, mert akkor Robi vérszemet kap és ha kell, ha nem megyünk! Kép
De majd ha lesz idöpont meg helyszin, akkor meg hányjuk-vetjük a dolgot és lehet, hogy rábeszélem az utazásra. De ezt még ne vegyétek igéretnek!

Marica
marica69

DiaKép

A házatok elött csak akkor parkolok,hogyha addig beszereztek nekem egy pitt-bullt, akit beültetünk az anyósülésre!Kép Nem vagyok őrült, hogy magam dugjam a fejem a kötélbe!KépKép
Végülis nekem jó a 11.-ei hétvége, ha mondjuk vasárnap találkozunk. (de nem 100 %) Hát ahogy nézem elég nehézkes lesz összehozni a csajokat!
Most azon gondolkoztam,hogyha a szeptember mindenkinek ennyire zűrös, akkor nekem jó a végén is, max. viszek egy nyugágyat és azon fogok henteregni.

MaricaKép
Te aztán jól megjártad ezzel a fogfájással. Remélem most már gyorsan helyrejössz.
Most jut eszembe, hogy a kamrában van egy érintetlen hajó modellünk!!! Kb. három éve vettük amikor férjemben fellobbant a hajók iránti imádata. Odáig eljutott, hogy kibontotta a csomagot és elhűlve látta, hogy 625 ezer kis részből áll. Ő meg túl ideggóc ahhoz, hogy ilyeneket csináljon. Szóval a makett nem lehet akadály, mert ünnepélyesen felajánlom Robinak a hajónkat!Kép

BarbaraKép
Mi végül ABC Design babakocsit vettünk. Ennek tök nagy felfújható kerekei vannak és az a hagyományos mózeskorsaras. És van hozzá sportkocsi, ami majd jövő tavasztól-nyártól lesz jó. 60 ezer volt. Megpróbálom feltenni a képét.
Lehet, hogy valakit sokkol a színe, de van ennél szolidabb is. Csak mi azért választottuk ezt, mert a gyerekszoba meg minden más olyan visszafogott. Had lásson az a kölyök szineket is!Kép

Puszi, GigiKép

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajok!Kép
Kata!Kép
Nagyon örülök,hogy végre életjelet adtál.KépPihend ki magad,aztán gőzerővel írjál nekünk sokat.KépKép
Barbi!Kép
Giginek nem jó a 10.-e,de akkor a 11.-e vasárnap az eddig mindenkinek jó.Ugye??
Háát én nem tudom milyen márkájú a mi babakocsink,azt tudom,hogy téli is és sport is és 37000ft volt 2 éve.Krémszín alapon barnás macik vannak rajta.De ha az anyós költeni akarja a pénzét az unokára,akkor ne mondj nemet.KépKép
A felkészítőről sose írsz!?
Marica!Kép
Az én édesapám is sajnos a fecske cigi áldozata lett 10 éve "55éves volt".Kép
Cukor:Most írjam meg,hogy a múlt héten a kórházban 3,8 volt a cukrom.?Kép
Gigi!Kép
Tegnap vártalak de nagyon hosszúra sikerült az apuci lerendezése.KépCsak nem malackodtatok?KépKépÉn még kb:11-ig szenvedtem,mert telezabáltam magam nudlival"estére".KépAztán plusz joghurt,tej,szőlő de csak nem tudtam elmenni wc-re.KépTöbbet ilyet nem csinálok.KépSzóval már gondolkodtam,hogy felhívlak,de már mégse zavartalak.KépNeked jó a 11.-e??Puszi,remélem ma írsz.KépDia 24+0

UI:Marica!
A párom tegnap morgott itthon,hogy ő miért nem jöhet a talira.?KépMondtam neki,hogy ez csajos buli.DEE ha jön a párod,akkor ellehetnének együtt "külön"valahol.OK?KépVagy a párodnak más programja van Pesten??

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy miden simán ment! Remélem boldog vagy!!! Az nem semmi, hogy még táncoltál is! Na én erre már nem lennék képes!!!
Mindig eszembe jut, hogy Ti is honnan indultatok a férjeddel! Lehet, hogy egyszer én is leszek feleség!? Azért nem bánnám, de nem fogom erőltetni soha!

Marica!
Olvaslak titeket minden nap és nem azért nem írok, mert nem érdekel, hogy mit írtok! Csak valahogy annyira lusta vagyok, hogy na!
Téged pl. nagyon sajnállak a fogad miatt! Engem úgy a 20. hét körül kínzott meg a fogorvos, az én babucim is rúgkapált akkor ezerrel, biztos érzik, ha anyuci ideges!

A héten pénteken megyek osztálytalálkozóra, ez még az általános suli. Olyan jó osztályunk volt, hogy évente találkozunk. Végre én is felmutathatok valamit! Egyenlőre csak a hasamat, de már az is nagy dolog!

Dia!
Én mostanába nagyon sokat nevetek és olyan igazi jó ízüeket, hát olyankor úgy érzem, hogy telejesen összerázom a picurkámat, de akkor ezek szerint Ő is élvezi!!!

Gigi!
Te hogy, mivel mostad ki a pici ruháit? Öblitőt használtál?

Talira én is szívesen mennék, ha nem a világ végén lesz!!!

Puszi mindenkinek
Györesz 30+5

Kép
Kép
györesz

Nem tudom olvastátok-e az őszi babásokat! Oda írt Liv férje.
Idemásolom:
Sziasztok!

Én a Liv férje vagyok és ő bizott meg, hogy a következő üzenetet írjam meg nektek:
'Fehérje van, de ami fontosabb: máj- és veseműködés rendben. Minimum egy hétre befektettek + Dopegyt + Corinfal + Magne B6 + diéta.

Találkoztam a Maccsal, gyönyörű a babája ma mentek haza.'

Izgulok Liviért meg a kicsiért, de meg kell őrizni a nyugalmat, csak tudnám mivel nyugtathatom meg magunkat.
Majd holnap is biztos üzen valamit Liv.

Ezt még tegnap este írta!
Biztos minden rendben lesz velük, a kórházban jó kezekben vannak!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Pont szeptember 11?? Persze nekem mindegy, de ez olyan bizarrrrr, nem?

Gigi: hajómodell.... Hmmmm! Elhúztam Robi orra elött a mézesmadzagot! Kép Nem ellenkezik! Kép
A babakocsi egyenesen gyönyörü! Kép Kép Kép Nagyon szinem a narancssárga! Különben fazonra a miénk is ilyen, csak kissé fakóbb. De ha majd ki lesz takarítva, akkor én is teszek fel róla képet!

Dia: akkor Te egy anticukor vagy! Kép Még jó hogy nem kezdtek el sziruppal itatni!

A kis Pucorkám ezerrel dolgozik, nagyon nem türi, ha ücsörgök és összenyomom! Elég kényelmes lesz a drága, csak a tágas helyet szereti! Inkább most hátradölök a székemen és olvasgatom a Gazdasági Közlönyt, hátha valaki beveszi, hogy dolgozom! Kép

Marica
marica69

Györesz!
Köszi a "részvétedet"! Már én sem bánnám, ha elmúlna ez a fog-nyavalya!

Livnek én is szoritok, de biztos jó kezekben van és nem lesz semmi baj!! Ezek a mai orvosok már nagyon tudnak! Puszilom és jobbulást Nekik!

Marica
marica69

Györesz!Kép
Tegnap én is sokat nevettem az Irigy Hónajmirigy hülyeségein.Már rendesen sajnáltam én is picurt,annyira rázkódott a hasam.KépKép
Én is olvastam tegnap Liv férjét aranyos,hogy írt.KépLIV JOBBULÁST KIVÁNOK!!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok,asszonyok!Kép
Fáj a köldökömnél egy kicsi helyen a bőr.Éget.Szerintetek mi lehet ez??
Más:Ti eldöntöttétek-e már,hogy,hogy akartok szülni??Én még csak annyit döntöttem el,hogy félhomályban szeretnék.Kép
Marica már tudja,de leírom nektek is,hogy tegnap a párom ángyikája bunkókodott velem.KépArról ment a vita,hogy milyen csúnya név a Dominik és gondoljuk meg magunkat.Mert mennyivel szebb lenne a László,József,János stb.Nagyon felhúzott!Este anyósomnak meg is mondtam a magamét.Erre az volt a válasz,hogy annak idején nekik is beleszóltak a szülők.KépAranyos mi??Na jó nem puffogok tovább.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulát,aranyosak vagytok!
Képet tennék fel máris,ha tudnám hogyan kell ide tenni e-mailből,eddig egyet küldött az ismerős aki fényképezett.
A nagy készülődésben fogytam 2 kilót,egyszerűen nem bírtam enni.Kép
De gondolom ez nem ártott a babának és az étvágyam máris túl jó.Kép
Apósom hazautazott reggel.Kép
Nagyjából kipihentem magam,az a raggal 4-ig táncolás eléggé kifárasztott...

Marica!

Én még nem merészkedtem el a fogorvoshoz,időm sem volt és eléggé félek is.
Tavaly mindent rendbehozott amit kellet,de jól megszenvedtem.Kép
Most már igyekszem összeszedni majd a bátorságomat.
Remélem elmúlik hamar a fájdalom!
Esküvőre készülődtök?Kép

Tali jó lenne,bár én sem Pesten lakok,de majd igyekszem ügyesen rendezni a dolgokat.
Úgy láttam at ősziek jól érezték magukat a M.szigeten,mit szóltok?Persze kellene egy pót-hely is rossz idő esetére.

Györesz!

Én sem eröltettem az esküvőt,ennél a típusnál nem érdemes.Jól meg is hányta-vetette 10 év alatt a dolgot,és végül Ő volt az,aki azt mondta,hogy:na most igazán akarom!
Osztálytali Kép
Livnek jobbulást kívánok,gondolok Rá!

Dia!

Örülök,hogy megint a "régi"vagy!!!Kép
Most már nem úszol meg újra egy darabig!Kép

Mindenkit puszilok,jövök még este.
Vagyis még nem olyan bizti,tudjátok:Apóska elutazott és hát a nászéjszaka még várat magára...

Kata

27+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Dia!
Nem lehet, hogy azért ég a köldököd, mert készül kifordulni? Azt olvastam, hogy olyankor olyan érzés mintha sebes lenne! Én nem tudom, mert nekem nem fordult ki, csak kezd ellaposodni!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Háát nem tudom,de remélem nem akar kifordulni.A mellettem fekvő anyukának is ki volt fordulva és nem volt szép látvány.KépNekem meg amúgy is van egy heg rajta a lakoroszkópiától.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Szerintem is arról lehet szó, hogy kezd kifordulni - kisimúlni a köldököd. Nekem még csak a viszketésnél tart de már látom a köldököm alját. Eddig ez nem történt meg soha. Lehet, hogy lassan én is ezzel fogok küszködni! Kép Esetleg nem tudod valamivel bekenni, valami hűsítő krémmel?
Én is a gyöngéd születés híve vagyok! Már kérdeztem is a dokit és azt mondta, hogy ő mindenre hajlandó addig a pontig, amíg nekem vagy a babának nincs gondja!
Én a gátvédelemnek is híve vagyok, ezt a doki is előnyben részesíti. Mondta, hogy nem fog az ágyhoz láncolni és bármilyen pozitúrában szülhetek (ha nincs gond).
Egyébként a rokonsággal ne is törődj, nem lehet mindenkinek ősmagyar neve. Szerintem ari a Dominik. Nálunk is a Szonja elég szokatlan de eddig mindenkinek tetszett (vagy nem mondták, hogy mennyire ronda név Kép).
Pusza
Barbara
babar

Barbi!
Én is gonoltam a gátvédelemre eddig.De az egyik anyuka mesélte a kórházban,hogy neki az elsőnél nem volt,és nem is lett semmi baja.Most a másodiknál rábeszélte a dokija,és azután ott szenvedett a szobában.Mondta,hogy még az aranyér is jobban fáj gátvédelem után.KépHááát nem
tudom...Különben én még a dokimmal nem beszéltem a lehetőségekről,de jövő szerdán rákérdezek.Jaa!
Gigi sms-ezett,hogy ma nemtud írni mert a férje elkunyizta a gépét.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Íme így néztünk ki 5,5 hónaposan Horvátországban:
Kép
Kép
babar

A felső kép elég egeresre sikeredett! Nagyon le kellett kicsinyíteni! Kép
babar

Barb!
Igazán szép kismama vagy.KépA pocakod is nagyon aranyos.Én hozzád képest tehén vagyok.KépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Barbara: nagyon jól nézel (néztek) ki! Hogy birtad a meleget? Neked látom nem dagad a bokád! Szépen növesztgeted Te is a pocidat! Kép
Majd a vége felé is teszünk fel képeket és versenyezhetünk Kép!

Marica
marica69

Sziasztok!

Barbara!
Nagyon csini kismami vagy, aranyos pocid van! Gondolom nincs is gondod a hízással!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Jaj lányok! Ti nem szoktatok beleolvasni a nyári babások topikjába? Épp az előbb olvastam el az egyik szüléstörténetet, hát végig bőgtem! És mindig tesznek fel képeket! Olyan édesek ezek a picurkák, olyan hihetetlen, hogy hamarosan mi is babázunk! Már nagyon várom!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Lányok,tud valaki valami okosat mondani nekem?Az a gondom,hogy Bogival okt.8.-án lejár a GYES.-em,a picúr kb. dec.16.-án érkezik,az utolsó munkahelyemen megszüntette a főnököm a munkaviszonyomat mikor eljöttem.Ez most azt jelenti,hogy a 3-év után járó szabimat sem kapom meg,és addig míg a pici megszületik csak a csal.pótlékot kapom,vagy jár táppénz?Már utánanéztem egy pár helyen de eddig nem kaptam választ.Hátha ti tudtok valami okosat.Köszi.

Barbara!

Nagyon aranyosak vagytok a képeken.

Gigi!

Szuper a babakocsi,én is szeretem a narancssárgát.
Nekünk az lessz ami a Boginak volt,mózeskosaras,utána lehet sportkocsinak is használni,sárga alapon szines kockák és macik.

Györesz!

Ez igazán jó hír,hogy mostanában sokat nevetsz örülök neki.Kép

Marica!

Ez a fog ügy nem egyszerű dolog.Szerintem kérdezz rá erre a fogszilánkra,nem akarlak riogatni de a párom is így járt egyszer,hogy több darabban szedték ki a fogát,aztán napokig kínlódott nem gyógyult stb.A végén felvágták a gyulladt ínyét és találtak benne két szilánkot,kitisztították és két napra rá nem volt semmi gondja.Remélem nálad nincs ilyen probléma de szerintem egy kérdést megér.De nem akarlak sem rábeszélni sem riogatni.Mielőbbi gyógyulást.

Kata!

Használd ki a nászéjszakát,biztosan megéri.Legalábbis,amilyen homályos emlékeim vannak.Kép))

Liv!

Szorítok neked,minden jót.Kép

Mindenkit puszilok,üdv Saxi.
saxi

Sziasztok Csajok!
Én is megmutatom,hogy milyen babakocsit örököltünk a nővéremtől.
Puszi DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Babar,

micsoda véletlen, nekünk Graco Ultima TS van. Még a Mesinek vettük, ő is, Imi is téli (tudod, dec. 15Kép). A vastag kárpitos fajtát vettük, olyan plüss-szerű, és most 4 év után is olyan, mint az új. Jó vastag lábzsák van hozzá, kiválóan elvoltak benne a kölkök télen.

Megpróbálok föltenni képet, ha van az albumban.

Kép
mvica

utóirat: az első képen Imi újszülött, a másodikon egyéves.
mvica

Saxi: ma munka után meglátogatom a tett elkövetésével gyanúsitható fogdokit Kép, remélem nem talál ilyesmit! Még hogy felvágják! Kép Nem vagyok én olyan felvágós! Isten örizz! Szerintem gyógyulgat ez, csak lassan. Már egyre kisebb a sebes rész, szükül a lyuk! Kép
De azért megnézetem!

Dia, Vica: tök jó a járgányok. Jó be lehet csomagolni ezekbe is a kismanót! Kép
Kár, hogy a mi kocsink még nincs fotogén állapotban! Persze egy kis kosz, por lehet, hogy nem is látszana a képen! Kép

Marica
marica69

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, azóta még sokkal nagyobb a pocim. Most éppen egy régi farmeromban ülök, amit nem hordtam 4 éve mert nagy volt és egy gyönyörű befőttes gumi tartja össze a pocakomon. Kellene már vennem egy-két gatyát, csak rendeltem az Otto katalógusból és azt mondták, hogy 3 hét mert nincs raktáron. Ráadásul az egyik barátnőm is igért gatyákat, csak még kölcsön van adva egy kismaminak, aki két hete szült meg és nem akarjuk nyaggatni. Tehát marad a befőző gumi! Kép

Györesz!
Én is olvasom a nyári topikot, mert az elején még én is hozzájuk tartoztam! Kép Amikor elolvasok egy-egy születés történetet nagyon el tudok érzékenyülni. Minden előjön!

Saxi!
Kedves főnököd van! Terhes voltál már, amikor kirúgott? Ez idő alatt tilalom van!
Különben ilyen esetekben tudsz kötni egyéni megállapodást a TB-vel. Minden hónapban be kell fizetnek egy bizonyos összeget (te határozod meg) és azután fogsz majd a 2. gyerek után pénzt kapni. Emellett lehetőség van eltartotti státuszba menni, de ezt is le kell jelenteni a TB-nek. Ezzel csak a társadalom biztosításod marad jogfolytonos! Érdemes felhívni a TB-t, nekem segítettek!

Végül megvettük a használt babakocsit, egy Graco Mirage-t. Igaz, hogy egy egyszerűbb kivitel, de ez csak 7,5 kg és jó kicsire össze lehet csukni. Az előző tulaj 15.000-re hirdette, de a drága párom szemtelen módon 8.000-re lealkudta. Kaptunk hozzá lábzsákot és esővédőt is. Tegnap szétszedtük atomjaira (szó szerint), minden textil darabot kimostunk és a fém részeket lepucoltuk. Ha összerakjuk olyan lesz, mint az új. A Mega-toysba pedig lehet kapni bele téli bélést, így ez a probléma is meg van oldva! Kép

Nektek nem fáj még a farokcsontotok? Néha alig tudok már ülni! Kezdődnek a nyavaják és még van 3 hónap! Kép

Pusza
Barbara
babar

Gigi!Kép
Még mindig nincs géped???

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Itt vagyok!!! Most visszaolvasok aztán írok!! Tegnap 11 körül jött haza a férjem, akkor meg már nem álltam neki írni!

Puszi

KépKép
gigi28

OK!Kép Várom a leveled.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!Kép

Jó sokat írtatok tegnap! Jók a gépek! (mármint a babkocsik)
DiaKép
Nekem még nem fordúlt ki a köldököm, de ahogy Barbara mondta, bele lehet látni. Ami elöszőr elég furcsa volt, mert hát ugyi az ember jó esetben nem látja, hogy mi van a lyuk végén.Kép Nekem szúrni szokott körülötte.
Szüléstörténetek: én a nyáriakat nem olvasom, csak az őszi topicot. Már így is sokszor képzavarban vagyok. De a barátnőm aki másfél éve szűlt, ellátott egy csomó Kismama magazinnal és azokban van egy fejezet ami csak erről szól. Este lefekvéskor szoktam magam riogatni vele.
A mi kórházunkban bármit be lehet vinni a szülőszobára. Pl. gyertya, zene bármi amitől jól érezzük magunkat. Az biztos, hogy én sem díszkivilágításban szeretnék szülni. A gátvédelemről meg azt gondolom, hogy próbáljuk meg, de ha nem megy akkor inkább vágjanak, mert jobb egy vágás mint sok repedés. Az biztos, hogy a 36.hét után elkezdem inni a málnalevél teát. Állítólag az sokat segít.
Ma hozzák az új bútort!! Majd próbálom lefényképezni, de a fényképezőmet is lenyúlta a férjem!! Már kivagyok ettől az embertől!

Marica remélem, hogy a fogorvosnál nem lesz semmi gond. Átérzem félelmeid, mert inkább hússzor elmegyek nőgyogyihoz mint egyszer fogorvoshoz.

KataKép
Végre visszatértél közénk!! Após pajtás csak elhúzta a csíkot. A nászéjszakáról inkább ne írj, mert vagyunk itt egy páran akik már csak az emlékeik között kutatva tudják nagyjából, hogy miről szól.Kép

BarbaraKép
Tök jók a képek. Jó csini maradtál. Én is csak azt tudom írni mint Dia, hogy melletted tehén vagyok!Kép

Gondolom nektek sokkal több eszetek van mint nekem és gondoltatok már arra, hogy mi lesz ha bedagad a kezetek!! Hát nekem eszembe se jutott. Erre beszélek tegnap egy ismerősömmel, és mondja, hogy ő már rég levette a gyűrűit, nehogy a végén le kelljen vágni őket. Na ekkor pánikba estem. A jegygyűrűm szerencsére lejött.(persze nagy krémezgetés és ráncigálás után)De a másik gyűrűm nem, úgyhogy mehettem az ékszerészhez és kértem, hogy valahogy szedje le rólam. Harapófogóval sikerült is...Kép Szóval ha tanácsolhatom akkor vegyétek le a gyűrűket ha dagad a kezetek!!

Na bedugulok! Puszi, Gigi 31+6

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!Kép
Háát a mi kocsink nem olyan szép mint a tiétek,de stabil és gurul.KépKépGyűrű:Barátnőm hát nem tudod,hogy nekem már vagy 3 hete lekellett vennem őket.KépAnnyir fura így.
Lányok!Kép
Mi ujság?Alszotok ebben a borús időben?Én személy szerint örülök a hűvösnek,csak az a baj,hogy nincs melegebb ruhám "ami rám jönne".Nem is tudom mikor vegyek!?Mert attól félek ha most veszek akkor az már novemberben nem lesz jó.Na majd még eldöntöm.KépDe őszi cipőt mindenképpen vennem kell.Látot valaki valahol jó cipőt??KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Most gyorsan megpróbáltam levenni a gyűrűimet, de még sikerült!

A fényképezőgépről jut eszembe. A (megszálló) barátaink felhívtak a múlt héten, hogy elkérnék a digitális fényképezőgépünket, mert mennek valahova hétvégézni és nekik csak sima van és milyen jó volt a miénkkel fényképezni a nyaralás alatt is. Azt hittem felrobbanok, majdnem mondtam, hogy hát a fa..om nem kéne? Hihetetlen milyen emberek vannak. Azt mondtuk, hogy kölcsönadtuk anyóséknak, mert elmentek Görögországba nyaralni, ami igaz is, de csak holnap indulnak!

Ha esetleg találtok jó áron kismama nacit szóljatok, mert lassan befagy a sejhajom ezekben a rövid gatyókban, vagy befőző gumizom! Kép
Nekem is kell venni őszi cipőt, mivel csak min. 7-8 cm-es sarokkal rendelkező cipőim vannak. Sajnos ezeket most nem tudom felvenni! Pedig milyen jól néznék ki, ahogy nagy pocakkal, nagy fenékkel egyensúlyoznék a sarkaimon! Kép
babar

DiaKép

Látom, hogy gyűrű ügyben csak én vagyok hülye!Kép Én is állandóan piszkálnám a gyűrűmet, úgy megszoktam már.
Ez az idő tényleg jobb mint tegnap, de az éjszaka az katasztrófa volt. Gondolom érezhettem a frontot mert nem tudtam elaludni. Na erre még jött a vihar is, ami nagyon kemény volt mifelénk. De ez még nem lett volna olyan nagy baj, de ugye van nekem egy drága kutyám. Akit csak hőscincérnek hívok, mert ahhoz van esze, hogy a macskákat ijeszgesse, de ha dörög az ég, akkor majd be csinál félelmébe. Állandóan jártam éjszaka pisilni és még a wc-be is beült velem. Aztán amikor már tényleg azt hittük, hogy na most szakadt le a ház teteje, akkor fogta magát és befeküdt mellém és siránkozott állandóan meg sóhajtozott. Kép Aztán szerencsére elmúlt a dörgés és akkor sikerült lezavarnom mert hiába imádom azért mégsem akartam hálótársamnak.Kép Szóval most olyan vagyok mint a felmosórongy.

Az őszi topicban született még egy baba. Csak úgy potyognak a babák én meg úgyérezem, hogy ólomlábakon jár az idő.
Szerintem tök jó a babakocsitok!!!
Nekem sincs őszi cipőm, csak épp azon gondolkoztam, hogy mekkorát vegyek, mert ugye most be van kicsit dagadva a lábam. És hová menjek nézelődni?? A jövőhéten elmegyek és veszek egy farmer gatyát meg valami felső is kéne, de olyan amit a szülés után is tudok hordani. Na mennyi kivánságom van.!! Tudod írtam a barátnőmről aki az Istvánba az alapítványi szobában szült és most újra terhes. Képzeld tegnap hívott és mondta, hogy üljek le, mert olyan híre van. Ikreket vár!! Telejesen normál úton. A felét nem értettem mert úgy röhögött. Már van egy öt éves kislánya, úgyhogy hirtelen nagycsaládosok lesznek!!

Na most már írjon valaki más is!!
Györesz te meg ne csak olvass!!!!! Írjál is. Aztán a találkozóra elgyere mert nagy balhé lesz!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Este jól elaludtunk.Ennyit a nászéjszakáról...Kép
Erre az időjárásra nem számítottam,fogalmam sincs mit vegyek fel,du.megyünk Micával szülésfelkészítőre.
A jegygyűrűmet 4 mérettel nagyobbíttatni kellet,hogy a párom az ujjamra tudja húzni.

Két hete az UH-on babóca fejvégű volt,de szerintem megfordulhatott,mert igen fájdalmas rúgásokat érzek lent.
Remélem nem szándékozik így maradni.

Kíváncsi vagyok a mai felkészítőre,a múlt havi nagyon jó volt.

Puszilok mindenkit!

Kata
27+5

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Barbara!

Köszi a tippet megpróbálom felhívni a TB.-t,hátha mondanak valamit.

Minden jót,üdv Saxi.
saxi

Gigi!Kép
Háát én nem sokat tudok az éjszakai viharból mert aludtam mint a bunda.KépKépPicur is nyugiban volt,mert délután kifárasztotta magát.KépAnnyira rugdosott,hogy rendesen járt a pólóm.KépPersze,az apja veszekedett rá este,hogy ő lemaradt a foci meccsről.Kép

A cipővel én is gondba vagyok,mert az őszisek azt írták,hogy amitt vettek azt szülés után már nem tudták használni.Van akinek a terhesség alatt fél számmal nagyobb lett a lába.Kép"De lehet,hogy a nyáriba olvastam."Kép

Gratula a barátnődnek!KépMég lehet,hogy ezután nekünk is sikerül majd spontán teherbe esnünk.KépMilyen idős a barátnőd??Kinél szül?Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hu, Lányok micsoda jégesö volt!!
Most meg süt a nap! Ez ám a hülye idöjárás! Ne is csodálkozzak, hogy alig kapok levegöt! Biztos a légnyomás változás miatt!

Nektek nem szokott "leengedni" a kezetek?? Még hordom a gyürüimet, csak éjszakára veszem le, meg mosogatáshoz. Ha már érzem, hogy nagyon dagad az ujjam, akkor lekapom a gyürüket, de elöbb-utóbb ugyis lelappad! Vagy nem?
A cipövel én is bajban vagyok, mert egész nyáron papucsban jártam (szép, utcai), de most öszre már nem biztos, hogy feljön a cipellöm. Meg hát az esküvöre jó lenne valami ruhához illö, drapp vagy világos bör szinü! Kép

Kata: Kép micsoda szexörült az ifjú pár! Kép Lassan már én is inkább alszom helyette! Valahogy már nincs rá elég energiám! Kép

Gigi: hát ez a kutyus édes lehet! Kép A nagy bátor! Szerintem ezzel legtöbb kutya igy van, hogy fél az égdörgéstöl, puskaropogástól, tüzijátéktól, stb. A párod nem féltékenykedett Kép, hogy 3-an feküdtetek az ágyban??
Fogorvos - nögyógyász: igy igaz, ha valami fáj, akkor a nögyogyinál legalább össze tudod szoritani a fogad, de a fogorvosnál??? Kép Maximum ökölbe szorul a talpad! Kép (Meg becsukom a szemem és zsepit morzsolgatok Kép ) Mintha ez segitene! Kép

Barbara: jó vastag bör van a "barátaitok" pofáján! Még jó hogy volt annyi lélekjelenléted, hogy igy kivágtad magad! Aztán meg valahol elhagynák, vagy esetleg tönkretennék. Utálom az olyanokat, akik csak akkor barátkoznak, ha nekik van szükségük rá!
Az én unokatesóm is ilyen. Kép (Tudod, a ruhaeladós!)
A babakocsi fém részeit csak letakaritottátok, vagy csiszolni, festeni is kellett? Mi most ezen gondolkodunk, persze csak a kerekeket összekötö részt illetöen. Még nem szedtük szét, azt sem tudom sikerül-e majd? Illetve szétszedni csak sikerül, hanem összerakni??? Kép

Marica
marica69

Marica!

Mivel ez a kocsi alig egy éves (még a papírja is megvan) nem kell lecsiszolni és átfesteni. Egyszerűen csak lemossuk és a kerekeket átszilikonozzuk, hogy szépen csillogjon!

Gigi!
Nálunk is nagy vihar volt és Ficánka egész éjjel mocorgott, így nem hagyott aludni. A mi kutyusunk is ilyen hős! Kb. két órával az eső előtt már remeg minden porcikája és lemegy a pince legeldugottabb részébe! Jó kis házőrző! Kép Lehet, hogy a 90 kg-os kutyámat nem látnám szívesen az ágyamban, főleg ha ázott kutyaszaga van!

Kata!
Ne aggódj, mi is nagyon jót aludtunk a nászéjszakánkon! Ki tud 6 óra táncolás után sajgó végtagokkal, enyhén spiccesen hancúrozni? Hát nekünk nem ment! Lesz még időtök bepótolni!

Barbara
babar

Sziasztok!

Én megint csak betolakodnék hozzátok egy kérdésre!
Györesz, most olvastam egy allergiás topikban, hogy májusban arról írtál, hogy te is aggódsz a sok tüsszentés miatt, nehogy ártson a babának. Most én is hasonló helyzetbe kerültem, szenvedek a parlagfűtől, az allergia összes tünetét produkálom, de igazán csak a hapcizástól félek. Képes vagyok egyszerre akár 10-et hapcizni, ilyenkor már szinte fáj a pocim. Ráadásul itt a Babanetes Rendelő oldalán azt írta egy doki, hogy a tüsszentés hasprést okozó hatása miatt veszélyes, mert fokozza a méhtevékenységet, ezáltal ronthatja a méhszáj állapotát. Ez megijesztett rendesen.
Nálad sem lett ugye semmi következménye a babára nézve az allergiának?
Én csak a Sterimar orrsprayt merem használni, de ha valakinek van jobb ötlete szívesen veszem.

köszi mindenkinek!

Móni
Monik

DiaKép

Vietnámi papucsba fogok még októberben is járni!Kép Az én picurkám egy olyan lusta disznó!! Nem sokat mocorog. Rúgni mostanában nem is nagyon szokott, hanem inkább érzem, hogy megy jobbra-balra. Néha olyan csálé a hasam!Kép Remélem kint sem lesz egy örökmozgó. Csak ne legyen semmi baja!!

MaricaKép
Az én kedves férjemet nem izgatja, hogy a kutya hol fetreng, mert ugyanis ő az emeleten alszik én meg lent. Úgy horkol ugyanis mint egy állat! KépKép Bocs de ezt szebben nem tudom mondani.Kép Valamikor még a terhesség elején elzavartam, hogy akkor most már aludjon ott ahol akar,(persze házon belül) csak velem ne. Azóta mindenki jól alszik.

Most megyek mert megjöttek a bútorosok!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Itt vagyok ám, de még csak ma jutottam a géphez, a párocskám egy picit netfüggő!

Dia!
A mi babakocsink, amit a napokban hoztunk el a barátnőmtől pont olyan mint a tietek, csak a miénk sötétkék, világoskék!

Gigi!
A hasam sokszor nekem is fura kinézetű. A babuci eltolja jobbra, balra, főleg amikor ülök, ezt nagyon élvezem. Azt már nem annyira mikor akkorákat rúg, hogy fáj is!!!
Szívesen megyek a talira, csak majd írjátok, hogy hol és mikor!

Vihar! Nálunk éjszaka akkorát dörgött, hogy olyan volt mintha robbantottak volna. Nagyon megijedtem és velem együtt a picurka is és hát elég sok idő kellet mire megnyugodott!!!

Móni!
Én már semmit nem használok az allergiára, mert a Stérimár orrspray nekem semmit nem használt, sőt még többet hapciztam tőle, mást meg nem akarok, már így is egy halom gyógyszert szedek. Amikor sokat hapcizok akkor a babuci is kifejezi nem tetszését és egy párat jól érezhetően anyába rúg, de ennyi, azért jól bírja, emiatt már nem aggódok!

Puszi mindenkinek
Györesz 30+6

Kép
Kép
györesz

Gigi: de a buksi ugye nem horkolt?? Kép Te akkor igy nyugodtan fogadhatsz hálovendéget, ha akarsz! Kép (Meg ne haragudj, csak vicc volt!)
Remélem ezt a bútort sikerült összehozni szerencsésen! Kép Szurkolok!
Az alábbiak miatt elküldöm Neked a mobilszámom, hogy el tudjatok érni, ha már nagyon "aggódtok"! Kép

Egy kis idöre (min. 5 nap) elbúcsúzom Töletek, legyetek nagyon jók és egészségesek, vigyázzatok a babácskáitokra! Kép
Holnap megyek Szegedre dokihoz, szoritsatok, hogy minden rendben legyen! Hétfön-kedden szabin vagyok, utána meg, ha minden a terveim szerint alakul, akkor táppénzen!!!!! Ha szerencsénk van, akkor a jövö héten már otthonról tudok netezni! Kép Nagyon bizom benne, hogy összejön!
Gondoljatok rám!!
Kép
Marica
marica69

Na, ez nem jött össze, mert nem találok e-mail cimet!

De majd jelentkezem!
Pusz!
Marica
marica69

Jaj lányok fél egykor elaludtam és most ébredtem fel.KépOlyan de olyan jót aludtam.KépMost azt hittem már este 8 van,aztán meglepődve nézem,hogy még 4 sincs.
Gigi!
Jaj,izgulok milyen a bútor!KépBoztos klassz.KépMajd írj!Hát ha az én babucim örökmozgó lesz,akkor legalább gyorsan ledobom azt a 30-40 plusz kilót.KépKépA végén még bomba nő leszek.KépKép
Györesz!
Örülök ha neked is ilyen kocsid lesz.KépA nővérem meg volt vele elégedve.KépFőleg a nagy kerekei a jók.Hát persze,hogy jössz a talira,ott a helyed!Kép
Marica!
Az utolsó pillanatban kell szólni,hogy holnaptól nem leszel??KépEjnyebejnye!Remélem nem lesz semmi baj.KépVigyázz magadra!Aztán siess vissza!KépÉn megírom az email címem,és ha akarod átküldöm Giginek a számod.ldicsi@freemail.hu Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép: Ilyen a bútor!!!
Mindjárt rakok fel képet róla. A rácsos ágy később átalakítható sima ággyá és a pelenkázó is egyszerű komóddá!!

MaricaKép
Minden egyéb értesítés nélkül lelépsz?? Na ez nem szép tőled. Itt az én emil címem is: tillygigi@freemail.hu!!!!
Buksi is horkolós fajta!KépKép Meg vagyok én áldva ezekkel. Remélem törpikém nem lesz olyan mint ezek,mert már nincs hová menekülnöm!!!KépKép Az orvosnál minden rendben lesz, várunk vissza!!!

DiaKép
De jó neked, hogy aludtál egy jót!! Bízom benne, hogy éjszak nem lesz ilyen nyüzsi mint tegnap volt. A bútoros fiú azt hitte, hogy már csak egy-két hét van vissza. Teljesen ledöbbent, hogy még két hónapig ki kell húznom.Mondta, hogy jó nagy a hasam meg elég nehezen megyek már, abból gondolta!Kép Köszi, szóval már elég feltünő, hogy úgy járok mint egy csámpás kacsa. Tegnap már a keresztfiam is bemutatót tartott, hogy hogy megyek. Szóval a talin arról fogtok megismerni, hogy egy nagyfejű, hosszú szőke hajú csámpás hegyomlás közeledik felétek. Olyan helyre menjünk ahol van normális wc, mert van, hogy óránként kell mennem. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
A barátnőm (az ikres) annyi idős mint én, osztálytársak voltunk. Nem tudom, hogy mi az orvosa neve, annyit tudok, hogy egy nőci és a Mester utcában van rendelője.

Na most ennyi,mert megyek pakolni!! Hip-hip-hurrá!
Na ide próbálom a képeket felrakni, remélem sikerül:
Puszi, GigiKép

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: