A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Bagzerka!
Terhestorna:
A baross u. 1-ben (azt hiszem Mozgásstúdió a neve), a Kálvin tér közelében tartanak terhestornát. 1 alkalom 60 perc és 700Ft. Hétfőn és csütörtökön 4,5,6 órai, kedden és pénteken 6 órai kezdettel. Kényelmes ruhát kell vinni+zoknit. Tel: 267-4885

Én is 16 hetes vagyok, 65-ről indultam és kb 3 kg-ot híztam. Nem túl meggyőző! Igaz sokáig nem is volt étvágyam, és még most sem a régi. A poci is még csak most kezd gömbölyödni. A bébi 15+4 naposan 102mm-es volt. A fej átmérője 34mm. Átlagosnak mondható. Vagy mégsem? Kicsit most előjött a para, mert a hasam is néha fáj. A doki szerint a meleg+az ülőmunka+a stressz az oka. Magnéziumot kell szednem(napi 2*1). A doki elég nyugodttnak tünt, de én most rendesen betojtam!
Na jó! Elég volt a nyavalygásból!
Puszi mindenkinek,
Flo
flo

Hűűűűűűűűűha!
Kezd az agyam is elhagyni! Bocs csajok, rossz helyen válaszoltam!
Kép Kép Kép
flo

Sziasztok Csajok!Kép
Liv!
Mi nagyon sok fokhagymát eszünk és ezért jó 120/80 a vérnyomásunk.Javaslom neked is és még egészséges is.De ha nem szereted akkor kapszulában is van.Kép
Marica!
Nincs is a fogfájásnál rosszabb.KépNekem is el kellene mennem a fogászatra,de mindig halogatom.Kép
Barbi!
Háát szabad így eltűnni??KépAzt hittem valami baj van.De látom jól szórakoztál a hétvégén.Örülök.Kép
Gigi!
Az én párom Deni De Vitóra hasonlít.KépKépTényleg jó lenne egy szobában lenni.KépDe sajnos ez lehetetlen.KépDe még Barbival kerülhetek egy szobába.KépHáát jó pofátlanok a barátaitok!KépBocs.De te ne mérgelődj ilyeneken!KépNaa a lényeg!Voltunk a Praxisban.Nagyon szimpi volt a doki,úgy,hogy a 30.hét körül még elmegyünk egyszer.KépHáát vannak itt adatok de,hogy mi micsoda???Annyit tudok,hogy 55dkg.BPD 6.03 OFD 7,41 HC 21,22 APD 5,30 TAD 5,98 MAD 5,64 AC 17,75 FAT 25,07 FL 3,97 Szóval ilyenek vannak.De hosszú biztos nem lesz,mert mi is kicsik vagyunk.Ezért szerettem volna inkább lányt.KépNa de hát KISFIÚ.KépLáttam a fütyiét.KépVannak képek este a párom felteszi majd.Csak az a baj,hogy aludt és nem tudta a doki felkölteni,ezért a profiljáról van kép.KépDe ami ennél is fontosabb,hogy egészséges!KépKépPuszi,Dia 23+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Most nem olvasok vissza.
Voltunk ma a Kútvölgyiben, labor, vérvétel, uh. Minden rendben a babával és a méhlepénnyel, de holnap be kell feküdnöm, hogy levigyék a vérnyomásom. De már nem pánikolok, mert azt mondta az orvos, a férjem egész nap velem lehet. Kép
Majd jelentkezem.
Liv

Kép

Kép
liv

Dia!
Adatokkal kapcsolatban: Kukkancs ide http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Noémi
fantikbaba

Noémi!
Köszi de nem tudtam kiszámolni vele semmit.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dezi!
Hát én elég sok mindent szedek a keményedésre! Szedek 3x2 Magne B6-ot, 3x1 No-spát, 2x1 Gyniprált! Ez az utóbbi elég erős gyógyszer, kórházi kezelés alatt szokták használni, és csak amiatt kaptam, hogy ne kelljen befeküdnöm! De én már a 17. héttől kínlódok a keményedéssek és a 20. hét óta meg van rövidülve a méhnyakam!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!

Örülök, hogy egészséges a pici! Majd a következő kislány lesz!
Én végeztem egy kis kutatást, mivel én sem értettem ezeket a rövidítéseket, tehát:
BPD: fej átmérő
HC: fej körfogat
APD: has átmérő
TAD: mellkas átmérő
AC: has körfogat
FL: combcsont hossza
A többire sajnos nem sikerült rájönnöm. A lényeg a BPD és az FL. Ezek arányából számítják ki, hogy jól fejlődik-e a baba.

Nekünk pénteken a következő eredmények lettek:
Súly: 587,75 gramm (kicsit dagibb, mint a tiéd)
BPD: 5,95 cm
OFD: 7,72 cm
HC: 21,65 cm
AC: 17,54 cm
FL: 4,35 cm

Pusza
Barbara
babar

DiaKép

Örülök, hogy minden rendben a babával!! Attól, hogy ti alacsonyak vagytok, ő még lehet jegenye!Kép Az én sógorom kb. 2 méter magas, az apja talán ha van 170 cm (de szerintem annyi sincs) A férjem is magasabb mint amilyen az apukája volt. Állítólag a nagyszülőktől örökölnek ilyeneket!
Azt elintézhetnétek a Barbival, hogy egyszerre szüljetek, mert akkor megismerném őt isKép Két legyet egy csapásra! A barátaink tényleg bunkok. Igazad van. De most egy darabig úgysem találkozunk mert már a szülés elött nem megyünk Füredre. Max. feljönnek megnézni a babát, de akkor sem úgy, hogy itt aludjanak.
Megkaptad a képeslapot???

BarbaraKép
Asszem megpróbálok rendelni babacuccot aztán majd meglátom,hogy milyen minőségü. Ha rossz, majd te tanácsod adsz, hogy hogyan tudom visszaszerezni a pénzt!Kép Pénzügyi tanácsodó leszel! Brendonban néztünk már baba bútort, de ott csak világosszínű fa cucc van.

Volt tegnap a férjem a M.toysba. És arra jutottak, hogy kapott egy papírt, hogy a hét végén visszaadják a pénzt, ha addig nem találunk máshol jobbat. Ha mégis e mellett döntenénk, akkor kicseréli a beszállító hibátlanokra. Végül elismerték, hogy évente csak pár darabot adnak el belőle, mert az olcsóbb bútorokat szokták keresni. Úgyhogy ma lehet, hogy elmegyünk egy helyre. Ha drága férjem időben hazajön.

LivKép
Mennyi időre kell bemenned a kórházba? Azért az megnyugtató, hogy minden rendben. Remélem, hogy már nem aggódsz annyit!

GyöreszKép
Nem is tudtam, hogy ennyi gyógyszert szedsz. Nem semmi. Én a hétvégén keményedtem egyszer-kétszer. De minimális az egész. Apukával minden rendben?? Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Barbi!
Köszi az infót.Kép
Gigi!
Köszi a lapot nagyon édes.KépÉn is küldtem neked.Örülök ha picur a nagyszülőkre üt.Igaz,anyóséktól nem számíthatok semmi jóra mert ők is kicsik,de apukám magas volt.KépBarbival ha nem is egy napon de egy héten szülünk"szerintem".Abban a 4 napban amit bent kell lenni,szerintem találkozunk.Veled ott lesz Olivér a szobában??Én eddig nem akartam,de most amikor a kórházban voltam és láttam ott a babucikat az anyukkal más lett a véleményem.Azt hittem,hogy majd nem tudom kipihenni magam Dominiktól.De 3 óránként úgyis felköltenének szoptatni.Na de ez akkor lesz megvalósítva ha nem császáros leszek.Jaa!Írtam rólad egy csajnak az őszi topikba.KépLehet,hogy ismeritek egymást mert ő is Dévais és ő is októberben szül.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Csajok újabb baba érkezett az őszi topikba.KépGyorsan megnéztem mi,hogy állunk.KépNoémi kezdi a sort,barátnőm te a hetedik vagy.KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Hát bizony ennyi gyógyszert kell szednem, de ha front van így is sokat keményedek, de már csak 6 hét és megnyugodhatok és végre nem kell ezt a sok bogyót szednem!
Drukkolok, hogy a legközelebbi bútorvásárlásnál szerencsével járjatok!

Nekünk is csak a pelenkázó van már hátra, azonkívül minden megvan. Lassan elkezdem kimosni a kisruhákat, pelenkát, stb., aztán lehet vasalni (azt nagyon utálok).

Már netezni is lusta vagyok! Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok velek, de én olyan nehéznek, tohonyának érzem magam!

Puszi
Györesz 30+3

Kép
Kép
györesz

Csajok!!
Dominik a profilomban látható!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Nagyon aranyos a kicsi Dominik!!!! Vigyázz rá!!!

Gigi!
Előbb nem válaszoltam arra, hogy mi újság apukával! Minden rendben van, egész jól megvagyunk! Egyre jobban Ő is beleéli magát a dolgokba, hogy hamarosan apuka lesz! Vásárolgatunk, készülődünk!!!

Nem tudom emlékszetek-e, hogy írtam a múltkor, hogy kaptunk egy babakocsit amivel minden oké lenne, csak nagyon ki van fakulva az anyag! Azóta úgy el voltam keseredve, mert annyira vágytam egy jó kis babakocsira, már azzal álmodtam. De most a hétvégén elmentünk a barátnőmhöz és Ő nekünk adta az Ő babakocsiját, ami nagyon szupi, nagyon örültem neki!!!

Vettünk ágyneműt is Megatoysba! Még jó, hogy anyukámmal voltam, mert kb. 1 órán keresztül válogattunk, már ott tartottam, hogy nem veszünk semmit, de aztán rátaláltam egy aranyos kis macis ágyneműre és ennek is nagyon örültem!!!

Gigi, még azt szeretném kérdezni, hogy Ti mikor mentek legközelebb UH-ra? Csak mert nekünk csak a 36. héten kell menni és olyan kíváncsi lennék, hogy mekkora lehet most a babó!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gigi, nem tudom, mennyi időre kell bemennem a kórházba. Remélem, minden rendben lesz, és egy hét múlva itthon leszek.
Liv

Kép

Kép
liv

DiaKép

Nagyon cuki a kisfiatok!Kép Épp a fülét kapirgálja? Azért megnyugtató már őket így látni!
Olivér velem lesz, de a kórházban olyan a rendszer, hogy bármikor be lehet vinni a csecsemő osztályra. Ha tusolok, vendégem jön (pl.TeKép) akkor kötelező is bevinni. Az első napokban állítólag sokat alszanak, akkor tudok én is pihenni. Aztán ember tervez, Olivér végez!Kép Köszi a válasz lapot! Aranyos nagyon!Kép
Hetedik vagyok? Györesszel holtversenyben vagyunk.Kép

GyöreszKép
Mi jövőhét csütörtökön (32.hét) megyünk dokihoz és akkor csinálnak uh-t is, mert azt mondta a dokim, hogy a szonográfusok szeretik ilyenkor is megnézni őket! Majd akkor beszámolok mindenről.
Nekem is vannak rossz napjaim, amikor semmihez nincs kedvem. Meg amikor már azt kívánom, hogy legyek túl rajta már!! Ma elég mozgékony voltam, kitakarítottam mindenütt. Kimostam a rucikat, a vasalás még várat magára. Én sem ugrálok a vasalásért, amit nem nagyon muszály nem is vasalok ki. Persze a picur dolgait mind kivasalom. Épp most modtam a férjemnek, hogy akár hat hét múlva is jöhet törpicur.
Babakocsi Kép Látod az álmok valóra szoktak válni!! Apuci is kezd helyrerázódni, úgyhogy most gondolom boldog vagy!Kép Örülök neki!Kép

Voltunk bababútort nézni. Budaőrsön voltunk egy nagyon szép bútorboltban. (innen a netről néztem ki) Jó nagy választék volt. Találtunk is egyet!!!!!! Bár még nem akarok örülni, nehogy az legyen mint a másikkal. Lefoglalóztuk, a héten szállítják ki és össze is rakják. Így az esetleges hibák rögtön látszanak. Na de legyünk optimisták. Ez végül nem tömör fa lett, de nagyon kis helyes. Majd felteszek képet. Remélem minden oké lesz.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Végre megérkeztem,igaz még nem vagyok teljesen a régi de legalább tudok rendesen ülni.A segítség egy szuper masszázs volt,ettől egészen jól érzem magam.Még a balcsira is leugrottunk egy pár napra.Szombat óta csak visszaolvasom a leveleket.Hát igazán szorgalmasan írtatok.

Kata!
Gondoltam rád a nagy napon,remélem minden jól sikerült.Minden jót nektek.

Dia!
Gratulálok nagyon aranyos a kisfiad.Vigyázzatok magatokra.

Györesz!
Igazán csinos kismama vagy,nagyon jó a kép.Örülök,hogy a pároddal is rendeződnek a dolgok.Most már tényleg nincs sok hátra,a pocakos időszakból,szorítok,hogy minden simán menjen.

Gigi!
Hát neked is kijut a mérgelődésből,ez a bútor dolog nem semmi.Én majdnem mindent a nővéremtől kaptam,csak egy fenyő komódot vettünk annó a babaruháknak.De az mai napig szuperál és ráadásul nagyon szép.Remélem mire megérkezik a baba sikerül találni normális bútort.Habár kezdek rájönni,hogy ez magyarhonban nem egyszerű feladat.Azért kitartás.

Liv!
Szorítok,hogy hamar rendeződjön a vérnyomásod.Én is szedtem a Bogival két hétig a corinfart.Remélem hamar kiengednek.Minden jót.

Marica!
Nem irigyellek a fogad miatt,nekem még soha nem volt ilyen gondom,de a párom nagyon fogfájós és mindíg nagyon szenved,úgy tudom sajnálni.Remélem már jobban vagy.A pocakos képed nagyon aranyos.

Mindenkinek sok puszi,vigyázzatok magatokra.Üdv,Saxi.
saxi

Szia Saxi!

Örülök, hogy újra itt vagy és valamelyest jobban vagy! Az is klassz, hogy mégis le tudtál menni a balcsira!
Köszi a dícséretet!
Te hanyadik hétben is jársz?

Puszi
Györesz 30+3

Kép
Kép
györesz

Gigi!Kép
Bocs,hogy sürgetelek.KépA ti rendszeretek jó a kórházban.Én attól parázok,hogy ha kikérem picurt,akkor, akkor se viszik be ha jönnek a látogatók.Aztán tudod december lesz influenza meg minden.KépDominik a"párom munkatársa szerint"a középső újját mutatja.KépKépBiztos a dokinak szánta,mert költögette.KépTalit nem lehetne szülés előtt összehozni??Mert az még sokára lesz.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Györesz!

Én most vagyok 25-hetes vagyok.Mielőtt a balcsira mentünk voltam dokinál,de még mindíg nem látta,hogy fiú,vagy lány.A Bogi sem mutatta,nála is csak a 8.-ik hónap végén látták.Most megyek reggeliztetni a Bogit,majd még benézek.
Üdv,Saxi.
saxi

Gigi!
Melyik bababolt van Budaörsön? Tudnál adni Internet címet? Lehet, hogy nekünk is kell venni egy pelenkázó szekrényt, mivel amit kaptunk az elég ramaty állapotban van. Mi mindenképpen világos fa cuccot keresünk! Milyen árban vannak ezek a pelenkázók?

Dia!
Nagyon helyes a pici fiad. Látszik rajta, hogy unta már a banánt! Kép
Remélem tényleg egy héten fogunk bent feküdni, és akkor lehetnénk egy szobában is. A párom erőlteti ezt az alapítványi szobát, de én nem szeretnék egyedül lenni! Szerintem ha kéred elviszik a picit az Istvánban is, bár ha jól tudom az újszülött részlegből most alakítottak ki vajúdókat. Majd meg kell kérdeznünk a szülés-felkészítőn!
A talit tuti, hogy szülés előtt kéne összehozni, mivel utána szerintem azt sem fogjuk tudni, hogy fiúk vagyunk-e vagy lányok! Az első pár hónap biztosan kemény lesz!

Györesz!
Örülök, hogy Apával alakulnak a dolgok! Most már biztosan minden rendben lesz. Állítólag ezek a hetek már olyan gyorsan röpülnek, hogy az ember észre sem veszi. Én nem tudom, de szerintem ez csak az emlékezés hatására tűnik így a mamiknak! Kép Gyorsan elfelejtik a nyűglődést, átvirrasztott éjszakákat, vizesedést, keményedést, viziló effektust! Kép

Liv!
Vigyázz magadra, biztosan szépen leviszik a vérnyomásod a kórházban és már nem lesz több gondod vele!

Saxi!
Örülök, hogy jobban vagy! Esetleg erotikus masszázst kaptál? Kép

Na nem bomlok tovább, puszi:
Barbara
babar

Szia Barbara!
Sajna a masszázs csak sima izomlazító volt,de kár,hogy nem írtál előbb mert akkor lehet,hogy erotikus masszázst kértem volna,nekem eszembe se jutott.De még nincs késő,a pasi bármikor elérhető.Igaz,hogy iszonyú ronda,de végülis a keze a lényeg nem a feje.Majd tudósítok.Kép)
Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Az álkapcsom még mindig fáj Kép, már 4. napja! A Bébi meg szorgalmasan gyepálja az alhasamat, vagy mit is?? Amúgy jól vagyok.
Most sok a melóm, meg délelött ki kell mennem a múlt heti vérvétel eredményéért, de utána irok!
Addig is itt a tablicsku!

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ Máv Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ Máv Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa ? nov. 22. 2 ? ?
Babar 28 dec. 14. 1 (Dániel) Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Saxi ? dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ Máv Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.</pre>

Marica
marica69

Szia Györesz!
Az előző válaszomban kicsit sok lett a "vagyok",bocsi még reggel van.
Üdv,Saxi.
saxi

Szia Marica!
Szuper a táblázat,ha van időd a koromhoz beírhatod,hogy 31.
Nem maradt fogszilánk az ínyedben,hogy még mindíg fáj?

Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok Csajok!
Saxi!Kép
Üdv megint közöttünk.Hogy,hogy a lányodat csak a 8.hónapban láttad??Akkor még nem volt 4D uh?
Barbi!Kép
Én most amikor a kórházban voltam benéztem az alapítványi szobába,háát nem voltam elhalva tőle.Egy nagyon pici luk az egész.Csak egy szekrény,egy ágy és egy baba kosár volt benne az"ajtó hátánál a mozsdó".Amikor 3-4 látogató volt ott,akkor az ajtót ki kellet nyitni mert nem fértek el.Na jó nem szapulom tovább,hisz ez csak az én véleményem.KépMikor lesz a felkészítő?3 órától?Vagy nem akkor?
GigiBN!Kép
Elfáradtál tegnap?Nagyon hamar elhúztál a netről.KépMér akkor írtam neked a választ,amikor sms-ben elköszöntél.KépEngem is érdekel az a bolt.Nekünk pelenkázó szekrény kellene nemescseresznye színben.KépPuszi,írj sokat.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

sziasztok
Most ünnepeltük lánykám 2. szülinapját, nagyon jó volt, aranyos (egy kép van a profilombanKép)

Marica!
Köszi, h bevettél a táblába! (Amúgy 29 éves vagyok, név: Bernárd)

Liv!
Majd jelentkezz, hogy minden rendben! Izgulunk érted!

Gigi, Babar
Mi anno a Megatoys-ban vettük meg a gyerekbútort, s teljesen meg vagyok elégedve vele! Nálunk nagyon bejött, hogy a pelenkázó átalakítható komóddá, illetve, h akiságyból két rács kivehetQ. Igaz, mi nem olyat vettünk, h kisággyá legyen alakíthtaó, mert terveztünk még hamat babát(amint látható Kép), így inkább a nagyobbnak vettünk most ágyikót. Viszont a kiságy is ágynemqtartós, ami nagyon jó (bár nem ágynemqt tárolok benne, hiszen azt nem használok még most sem Kép

Mindenkinek jó pocakoskodást, bringa (27+2
bringa

Bringa nagyon édes a kislányod!
BOLDOG SZÜLINAPOTKépKépKépKépKép!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!Kép

Jól beindúltatok! Épp most nézem, hogy mennyien vagytok dec.14 és 15-re kiírva. Csak nem adásszünet volt aznap??KépKép

DiaKép
Szervezhetnénk valamikor szeptemberre egy találkát, így össznépileg, persze csak akkor ha van rá igény! De Barbara tuti ott lesz! Igaz?!

BarbaraKép

Úgy láttam, hogy ennél a cégnél ahol vettük a bútort ott egy fajta tömör fa van és az sötét. De ez az internet címe nézd meg: www.interbútor.hu

SaxiKép
Örülök, hogy újra itt vagy és, hogy javúlt az állapotod! Sex masszázst meg a drága papától kérjél, ne idegen (és ráadásúl ronda) férfiaktól!!!

MaricaKép
Szar ügy ez a fogfájás. Vagyis a fog helyének a fájása. Nem lehet csinálni vele semmit?

Na most megyek, el kell intéznem pár dolgot.

Puszi, Gigi 30+4

KépKép
gigi28

BarbaraKép

www.interbutor.hu Nem bútor!

KépKép
gigi28

Gigi!
Nekem jó a szeptemberi tali.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nálunk még most sincs 4D-uh,nekem legközelebb Bp.-en lenne,de még az is kb.55-60km,tőlünk.Úgyhogy inkább kihagyom,elég zűrös leszervezni,és a párom sem igazán kap szabit.Szóval ez van,majdcsak mutatkozik a kis huncut.

Gigi!

Apátol kérés nélkül is megkapok mindent,nem lehet okom panaszra.Kép)A masszőr csak az izomlazításra kell.

Bringa!

Nagyon aranyos a kislányod.

Üdv,Saxi.
saxi

DiaKép

Na akkor hajrá és szervezzük meg a találkát!!

Figyelem csajok!! Mit szólnátok egy szeptemberi talihoz?? Még se hely, se időpont nincs. Úgyhogy jól állunk! KépKép Várjuk az ötleteket meg a jelentkezőket!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Én szívesen ott lennék! Valami központi helyen szeretnétek tartani, vagy valakinél? Nekem délután 16:00 után hétközben is jó, csak a csütörtök nem, mert akkor kismama-úszásra járok!

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok!

Barbara, hová lehet kismama úszásra járni?
A normál uszitól félek a fertőzések miatt, de egy spéci hely érdekelne.

Találkozó én is szivesen benevezek rá, szept. 1 hete kivételével elvileg nekem mindegy mikor találkozunk.

Vigyázzatok magatokra
Márti
27+3
márti05

Én a MOM Wellnesbe fogok járni, minden csütörtökön 17:00-tól van Aquanatal kismama úszás. Előtte egy fél órát minimum lehet uszizni. Állítólag nagyon tiszta és odafigyelnek a fertőtlenítésre. A víz kb. 30 fokos.

Barbara
babar

Nekem az a hétvége nem jó amire a szep.18 esik.Azonkívül jó akár mikor.

Kép
Kép
lldicsi

Én az elkövetkező két hétvégén lagziba járok! Utána jó! Tehát szept. 11. szombat, vagy szept. 25. szombat. Legalább az időpontot kellene kitalálni!
Dia!
Neked családi banzáj lesz 18.-án a neved napja alkalmából?
babar

Sziasztok!

Dia: az a hétvége nekem is foglalt! Kép

Kata Asszonyság merre jár??? Ilyen hosszúra sikerült a nászéjszaka?? Lassan már ideje lenne, hogy hirt adjon magáról! Ezek a mézes(hetek)napok!!! Kép

Gigi: Szivesen benne lennék én is egy találkozóban, csak attól tartok, hogy nem jutok el Hozzátok! Már kezd macerás lenni az utazás, nem tudom el mernék-e indulni egyedül. Vagy ne legyek ilyen nyúl??
De van egy sokkal jobb Kép ötletem. Legyen a tali Kecskeméten. Kép Oda még el merek indulni! Ti meg a vonaton is már ismerkedhettek? Na, ugye jó ötlet! Kép
Dec. 14-5. Kép Szerintem inkább március 15-öt ünnepelték meg igy Kép a szülök, vagy az apukák közt sok a Sándor, József, Benedek? Csak az ö zsákjukban nem "meleg" volt!
A mi babánk cirka Valenti napon készült Kép, vagy azt ünnepeltük meg, hogy 13-án megvettük az autónkat! Kép

Saxi: fogszilánk?? Ez már nekem is megfordult a fejemben, de majdcsak nincs ilyen gond! Inkább csak az a baj, hogy óriási a lyuk, nagyon meg lett tépázva az álkapcsom mire kicibálta a fogam. Kép Most délelött bevettem egy fájdalomcsillapítót (4 nap kinlódás után), igy jelenleg egész jó! Kép

Bringa: nagyon szép a lánykátok! Gratulálok neki!

Györesz merre vagy??

Marica
marica69

Gigi!

Nézd meg a www.faktumbutor.hu weboldalt. Gyönyörű bútorok vannak, ha még esetleg megmásítod a választásod!

Barbara
babar

Marica!

Esetleg öblögess kamilla teával vagy rummal. Állítólag az utóbbi hatásosabb, de ez most kiesik! Kép
babar

Csajok!Kép
18.án édesanyaéknál lesz búcsú oda megyünk.Na persze a névnapomat is ünnepeljük és a szülinapomat meg a páromét meg a Pannáét.KépKépDee Marica te is mulatni fogsz!KépNem felejtettem ám el.KépSzerintem is egy kis alkohol jó lenne a sebre mert összehúznál és még fertőtleníti is.De nem lenyelni,csak öblögetni.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, Babar!
Nem hiszitek el, de a védönö is ajánlotta, hogy öblögessek pálinkával! Kép Lenyelni ugyse nyelném le, mert nem szeretem, de lehet, hogy kipróbálom. Csak ugye nem tartunk otthon ilyesmit, de majd bemegyek valamelyik kocsmába és kérek egy felest! Kép Cuki lennék, mi?

Ma ugy terveztem, hogy délelött kimegyek tanácsadásra, mivel a múlt heti vérvétel eredményeire is kiváncsi vagyok. Ovatosságból felhivtam indulás elött a tanácsadót, ahol közölték, hogy: ja, még nem kapták meg a leleteket! Köszi! Akkor maradok és dolgozok Kép. Fél óra mulva hiv a védönöm, hogy ö mégis megtalálta! HUrrá! Csak addig a kolléganöm már kiment a városba nélkülem. Na mindegy. Megigérte a védönöm, hogy majd este felszalad a leletekkel, ezért nem kell külön bemennem. Tök rendes. Remélem nem felejti el! Kép
A cukrom különben 6,8 lett, amit ö 1 picit sokall, de én már kimüveltem magam itt a neten, hogy 7-ig jó tesztreggeli után. Ugyhogy ezzel nem foglalkozom. A vérsüllyedésem is magas (50 körüli), de az lehet, hogy a fogam miatt volt. A többi állitólag rendben van.

Marica
marica69

Csajok!Kép

Szerintem egyezzetek meg ti az időpontban mert nekem teljesen mindegy. Bár most jut eszembe, hogy az apunak tizedikén van a szülinapja. Gondolom azon a hétvégen tartjuk. De külömben nekem mindegy. Bár szeptember végéig ne nagyon halogassuk, ki tudja milyen állapotban leszek!Kép
Na és a helyszínről nem mondtok valami okosat???? Olyan kéne, ahol kényelmesen el lehet tehénkedni.

Marica olyan jó lenne,ha te is eljönnél!!!! Bár én a helyedben (mint fő nyúl) biztos nem mernék neki indúlni. De azért te lehetsz bátor!Kép A pálinkás öblögetést egyszer már én is próbáltam, de nekem nem hatott mert gyökérkezelni kellett a fogam. Megnézném, ahogy a boltban kérsz egy üveg páleszt!! Ja és vegyél hozzé feltétlenül egy doboz Fecskét vagy Kossuthot is!Kép Tudod vannak azok a pici üvegek, azzal már az utcán is öblögethetnél. Asszem az én vércukrom is ennyi lett. De senki nem foglalkozik vele.(én gluközt ittam)

BarbaraKép
Köszi a bútoros tippet, de nem nézem meg, nehogy valmi olyat lássak amiért megszakad a szívem!Kép Csütörtökön hozzák az új bútort. Úgyhogy már nincs visszaút.

DiaKép
Emlékszem, régen én is,hogy szerettem búcsúba járni. (még gyerekkoromba) Aztán valahogy már nem csipázom. Ti aztán jól összehozzátok az ünnepeket! Bár nálunk meg úgy van, hogy szept.4 anyu névnap, szept 5 férjem névnap, szept 10 apu szülinap. De az október sem jobb, mert akkor van az apu névnapja, anyu szülinapja és akkor lesz Olivér szülinapja is. Legalábbis remélem, hogy nem novemberben akar megszületni. Az elöbb úgy megkeményedett a hasam! Szerinted abból érez valamit a picur?? Az egyik barátnőm is az Istvánba szült öt éve (most újra terhes) és az alapítványi szobában volt. Mesélte, hogy az azért elég kemény volt, hogy egy percre sem vitték el tőle a babát. Szülésznővel kapcsolatban van valami új??

Puszi nektek! Gigi

Motiot-ról tud valaki valamit??

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Marica, a cukorrol esetleg kerdezd majd meg Kata Asszonyt, ha visszater, neki hasonlo lett az ertek, es azota mar latta a dokija az eredmenyt. Azt hiszem, hogy ma este, vagy holnap mar biztos, hogy jon netre.
Gigi eredmenye azert nem teljesen lehet mervado, mert a glukoz ivasnal azt hiszem, hogy 7.7ig jo az eredmeny, a szenhidrat bevitelnel pedig 7ig.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Itt vagyok, csak valahogy nem tudok mit írni!

Motiot nekem is pont ma jutott az eszembe! Már jó rég nem hallottunk róla!

Puszi mindenkinek
Györesz 30+4

Kép
Kép
györesz

Gigi!Kép
Én még mindig szeretek búcsúba járni"hiába vidéki lány vagyok".KépIgen,nálunk a szeptember és a december ilyen zűrös.KépDecemberben a nővérem szülinapja,mikulás,édesapa névnapja/Ő maghalt de azért tartjuk/,karácsony és most Dominik szülinapja is ekkor lesz.Szóval minden évben az utolsó hónap anyagi csőd.Kép
Találka:Mivel Barbinak nem jó a 11-25.-i hét,Maricának és nekem nem jó a 18.-i hét neked nem jó a 11 és utolsó hét ezért marad a jövőhét 4-5.KépMit szóltok hozzá??Nekem olyan hely lenne jó,ahová metróval eltudok jutni"mivel ellopták a kocsit".Én kitaláltam a napot,tiétek a hely.KépKép

Ma néztem egy műsort a spektrumon/Gyerekfejjel az anyahéhben/.Ott kutató orvosok azt mondták,hogy amikor nevetünk a baba is boldog,amikor vajúdunk a baba is szenved,ha megihedünk ő is összerándul stb.Szóval velünk együtt érez.Érdekes film volt.
Kórház:A mi szobánkból se vitték a babákat 5 percre sem és a többi szobából sem.Még fürdéskor is az anyuka ment vele.Sőt abban a szobában ahol fürdettek ott voltak sorban az apukák is fotózni minden este.Kinél szült a barátnőd?Neki volt a Diószegi Éva a szülésznője?Én még nem beszéltem vele.De már ideje lenne megkeresni.Vagy még korai??Most hol szül a barátnőd?Puszi,Írj,VáromKépDia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Nem ez a barátnőm szült az Évánál. Ő nem tom, hogy kinél. De megint az Istvánba fog.
Én nem tudok jó helyet mert én nem vagyok Pösti. Én is vidéki lyány vagyok!Kép De mivel nekem szerencsére nem lopták el a kocsimat, valahová le kéne parkolnom. És hát ugye Pesten ez elég gázos. Vagy az apucival bevítetem magam, csak abban az a rossz, hogy hozzá kell igazodnom.
Na most befejezem, majd lehet, hogy még írok. (épp most jött a férjem, le kell rendeznem. Mármint kajailag!Kép )

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

GigiKép
Mondanám,hogy a mi házunk előtt leparkolhatsz,de nem garantálom,hogy ott lesz mire vissza megyünk.KépKépPedig nem is lakunk rossz környéken.Vannak rosszabb kerületek is.KépApát rendezd le,aztán gyere.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Sürgősen segítségre lenne szükségem.
Az egyik ismerősöm babát vár, de nem tudjuk a jogszabályokat gyed ügyben

A lényeg, hogy július 1-én kezdett dolgozni, előtte 2 évig nappali suliba járt, előtte viszont egy évet dolgozott.
Most akkor hogy van a 180 biztosított nap?
A suli beleszámít? Olyan helyen dolgozik, ami a babának nem tesz jót, így minél előbb táppénzre szeretne menni. Szerintetek hogy van a dolog?

Előre is köszi a válaszokat!

Heni
heni1979

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: