A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!Mindenkit üdvözlök akikkel még nem találkoztam.Saxi
saxi

Saxi,
én is nézem mindig, hogy tele van az összes bolt pocakossal! Persze az enyém a legkisebb!Kép Bár ma a doki orvosilag is megállapította, hogy korához képest jó nagy.

Marica!
Én hova tűntem? Vagy csak a téli topikban voltam benne? Lécci iktass! Amúgy üdv itthon.

Én megint kislányt szeretnék! Másodiknak is azt szerettem volna, és végül is tényleg "betegesen" odavagyok a fiamért, de aaaaannyival könnyebb egy lánnyal! (Most mégKép)

Vica
mvica

Szia Vica! A pocakod miatt ne aggódj, a barátnőmnek 8-hónaposan mem volt akkora pocakja mint nekem 5-hónaposan. Szerintem alkati dolog is. Nekem a Boginál is hatalmas pocakom volt, és ennél a terhességnél is néztek már félidősen utolsó hónaposnak. Szóval szerintem mindenkinél tök más a dolog. Azért szuper, hogy ennyi a pocakos.

Üdv,Saxi
saxi

Szia Gigi!Most olvastam csak vissza,és látom,hogy itt vagy,már éppen kezdtelek hiányolni.
Minden jót.
Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Itt vagyok,igaz a csajszi még nem alszik.Most nagyon sír,mert még nem álmos/7-kor kelt/és a nővérem letette aludni.De hát már rajta kívül mindenki álmos.Én azért sajnálom!Ha tudnék vele aludni akkor itt lehetne velünk.De nagyon rugdos éjszaka.
Gigi!
A nevekkel mi is úgy vagyunk,hogy csak nekünk tetszik,mindenki másnak van vele valami baja.KépBarátnőm:Miért vagy morgós hangulatban??KépKépKépHát volt-e már sex?Nem az hiányzik?Köszi az infót akkor én is olyan sterilizátort fogok venni.Kép
Marica!
Én is várom a képeket.Kép
Motiot!
Teljesen igazad van!Örüljek,hogy sikerült picur és ne nyavajogjak a nemén.KépMár én is rájöttem erre.Kép
Mit írjak még nektek?Ja!!Ma voltunk a szemészeten Pannával/Mária utca/és képzeljétek olyan rosszul lettem a metrón!!Hányingerem volt és szédültem.Még sose volt ilyen.Még a klinikán is alig tértem magamhoz.Szerencse,hogy nem lett következménye.Puszi,Dia 20+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!

KösziKépKépKép
Remélem nálunk is jó lesz az esküvő,mert bár nem hangoztattam,azért én 10 éve várok rá.

Valahogy én is csupa pocist és babás Anyukét látok mostanában magam körül!
Szokott úgy lenni velem,ha valami foglalkoztat,vagy én is benne vagyok éppen,akkor nyílik rá a szemem,hogy:jééé,még mennyien vannak körülöttem!Ezt a jelenséget már többször tapasztaltam magamon.

Gigi!

Na,akkor képzelheted hogyan fogadták,főleg családom vidéken élő tagjai,mikor bejelentettük az első gyereknél,hogy Raul lesz!!!Dehát Apád is István,blablabla...
Nagyinak a fiam mai napig Roland.Kép
Most a Patrik a patronról azt hiszem eszükbe fog jutni,de hogy mit fogok hallgatni megint...
Mondjuk az sem volt semmi,mikor páromat bemutattam,akit Ruszlánnak hívnak.Mit mondjak,döbbent csend volt kis ideig.
Nem érdemes foglalkozni azzal ki mit mond,csak persze bosszantó tud lenni a sok kéretlen vélemény.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
De jól esik, hogy hiányoltatok! Nekem is soxor eszembe jutott a kis csapat! (Hogy majd ezt megirom...!) De hogy mit is akartam megirni azt már nem tudom. Ez már kóros??? Kép

Kezdem az elején. A szülinap jól sikerült (szük körü grillezés + halászlé) és kaptam a páromtól egy nagyon szép aranygyürüt. NEM KARIKA, bár egész olyan. De ez "kisérö", csak elöre kisér Kép! Azt mondta, hogy már kinézte a karikát is. Na erre anyukámék vérszemet kaptak, hogy hány fös lagzi, itt náluk elférnénk 15-20 is. Ö vállalja felét, ha Robi apukájáék is beszállnak. Persze mi csak olyat szeretnénk, hogy mi ketten + 2 tanu. Nekem már volt 1x lagzim, a párom meg nem kivánja a nagy felfordulást. A legszükebb kör is kb. 30 fö lenne, és akkor még mindig valaki kimaradna és megsértödne. Szerencsére a hétvégén jött a nagy hir: a mostohatesóméknál is lesz baba. (Anyukámnak ez a 2. házassága, apu meghalt 24 éve) Csakhogy nemrég óta vannak együtt, egy gyors esküvöt terveznek (4 föset) Kép Szegény anyukám! Nevette is, hogy most akkor melyik lagziba is menjen? Na, szóval ugy néz ki, hogy ha nem jön közbe semmi és minden jól alakul, akkor szeptember 18-án lesz a NAGY NAP. Igaz, hogy akkor már majd 33 hetes "kisbálna" leszek, de valahogy majd kibirom Kép!

A nyaralás: hát nem volt nagy durranás. A tó (vadkerti) klassz volt, fürödtem is! Nagyon meleg volt akkor (júli 19-21) igy jól jött a hüsitö vizecske. Egy picit meg is égett a lábamszára, már hámlik. Jut eszembe: ha valami nyavalyát összeszedtem volna a vizben, akkor ugye annak már lenne valami hatása? Vagy a hasfeszülgetés azért lehet?? Vagy nagy hülyeségeket kérdezek? Egy kicsit parázok, de már 2 hét eltelt, hátha nem lesz baj.
22-én, csütörtökön mentünk UH-ra Szegedre. Tudjátok, aznap volt a sztrájk a klinikán. 10-kor már jöttek és egyböl be is szólitottak. Mivel kevesen voltunk, igy beengedték a páromat is meg a lányomat is! Persze ök nem sokat tudtak kinézni az uh-ból, de a lényeget kimondta a doki: lány. Látni kellett volna, hogy Robi milyen boldog volt, csillogtak a szemei! Persze Dorina is inkább hugicát szeretne, ilyen nagy volt az öröm. Csak mostmár nehogy kinöljön neki a kukija, mire megszületik Kép!
Ezután még kerültünk egyet Szegeden, megnéztük a vadasparkot (háááát? Kép ), meg betértünk a Megatoys és Brendon áruházakba, szigorúan csak nézelödni. (Az árak nem hozzánk vannak méretezve) Aztán McDonalds-oztunk is, ugyhogy klassz napunk volt. A szabadságom második hetében semmi említésre méltó nem történt, illetve dehogynem!! Megvettük a babakocsit!!! Mózeskosaras, az lecserélhetö ülökésre (ami több fokozatban dönthetö). Nagy, nem bolygósitott kerekei vannak! Szóval olyan, amilyet elképzeltünk. Remélem birni fogja a kiképzést. Kék (apro kockás) szinü és kis maciminták vannak rajta. Aranyos. Majd szép lassan kitakaritgatom, van még idö!
Most van folyamatban a fényképek CD-re irása, igyekszem feltenni 1-2-t. Tegnap is próbálkoztam, de a méret nem volt jó, igy egy okos kollegámra biztam az átalakítást Kép!

Ha eszembe jut még más okos dolog, akkor irok, egyenlöre ennyi.
Pusz:
Marica
marica69

Szia Kata!
Eddig nem tudtam,hogy honnan a Ruszlána név.
Komolyan ez a férjed neve?Én azt hittem,hogy ez női név.KépMilyen buta vagyok.KépLátom te is sokáig fel voltál.Én most 5 kor keltem"ment a családom a Balcsira."KépHa a párom holnap 8 körül hazaér,akkor már holnap este lemegyünk mi is.Mi ujság a képpel??Már nagyon várom!Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Marica!
Gratula az esküvőhöz!Vagy előre nem szabad?Mindegy még majd gratulálok ezt nem felejtem el "remélem"mert a névnapomon lesz.Különben én is mindent el felejtek.KépOlvastam a hétvégén valamelyik "el felejtettemKép"ujságban,hogy a feledékenység,fej kóvájgás és egyensúly zavar álltalános a kismamáknál.Akkor gyorsan meg nyugodtam,hogy nem vagyok egyedül ezekkel a tünetekkel.KépRemélem a fürdőzéstől nem lesz semmi bajod!Én a Balcsihoz megyek 1-2 nap mulva,de csak térdig merek majd belemenni.Én nagyon parázós vagyok.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ Máv Kórház
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ Máv Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ Máv Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ Máv Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Saxi 30 ? 2 ? Dorog</pre>

Ha valaki hiányzik, vagy nem egyezik adat, akkor lécci szóljatok! Hiányzó adatokat is lehet pótolgatni!

Köszi!
Marica
marica69

Sziasztok!
Marica!Nekünk is szeptember 18-án volt az esküvőnk Kép 5 évvel ezelőtt.Mindenki nyavalygott szep-ben esküvőt de én nem vágytam nyári izzadós lagzira Kép
És a végén gyönyörű vénasszonyok nyara volt,csodálatos volt minden.Kivánom hogy nektek is legyen minden nagyon nagyon szép Kép
bea

bea
beatron

Bea! Mi is abban bizunk, hogy szép ösz lesz! A forróságot utáljuk! Legszivesebben októberi idöpontot választottam volna, de akkorra már nagyon pocis leszek (söt, okt. közepétöl már a szülés is szóbajöhet)! Remélem, hogy minden az elképzeléseink szerint alakul.

Kép: feltettem a profilomba 2 db képet, de nem tom miért, csak az egyik látható. Ez most készült a szülinapomon. Igy néz ki egy jó kis duci 35 éves kismama, aki nagyon boldog, de egy kicsit fáradt! Kép

Marica
marica69

Ja, Robi tök aranyos volt, mert ragaszkodott hozzá, hogy ne csak egyedül legyek, közös képet tegyek fel! Kép Majd késöbb "beavatom" a pontos használatba, hogy informálni tudjon Benneteket, hogy mi a helyzet velem, velünk. (mondjuk mikor megszületik a Bébi!) Kép
Marica
marica69

Szia Marica!
Igazán csini kismama vagy.KépKép
De kilókban úgy látom én vagyok köztetek a toppon.KépBiztos az én férjem is benne van,hogy majd ő is írjon nektek,hogy mi ujság velünk.A végén a fiúk fognak trécselni.KépKépPusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Marica! Hajrá, a szept. 18 úgy látszik esküvős nap, nekem az unokatesómnak lesz akkor a Nagy Nap Kép
Ime egy pótlás, párom végre mondott egy fiúnevet a már korábban kitalált István eléKép Szóval egyenlőre: Zoltán István Kép

Mica
mica

Szia Marica!Az esküvő biztos szuper lesz.Nekünk 3-éve márciusban volt,31-fővel,de nagyon jól sikerült.Persze harc az nálunk is volt,mert a nővéremnek 200-fős lakodalmat kerekítettek,és anyuék azt akarták,hogy egyformán adjanak mind a két lányuknak.De mi azt mondtuk,hogy akkor inkább nem akarunk esküvőt.Sok boldogságot nektek.A táblázat szuper,szülés várható időpontja dec.16.,második baba,szülés helye Esztergom Vaszary Kolos Kórház.A baba neve még függőben,még a nemét sem tudjuk.

Minden jót,üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok lányok!

Én még nagyon új vagyok közöttetek,de most egy nagy dilemma előtt állok és szükségem lenne némi megerősítésre.

Szóval: Ha az utolsó menstruációt számítjuk akkor aug. 14-én leszek 12 hetes. A múlt héten szerdán voltam uh-n ahol a számítás szerint 9 hetes és 4 napos voltam,de a doki azt mondta szép 9 hetes terhesség,és azt javasolta,hogy 3 hét múlva, menjek a 12 hetes uh-ra. A három hét 18-án fog letelni,de akihez menni szeretnék akkor már szabin lesz és azt mondta menjek 13-án,ami ugye 5 nappal korábban van,és én szintén a számítás szerint 14-én töltöm be a 12. hetet és lépek a 13.-ba. Az a kérdésem,hogy menjek e el 13-án,és akkor sem lesz semmi baj,mert ugye 1 nap múlva már úgyis a 13. hétbe lépek,vagy csak 18-án menjek. Az a baj,hogy én arra számítottam amikor a dokinál voltam,hogy azt mondja 9-10 hetes vagyok de ő határozott 9 hetesnek mondott. Nem fogja torzítani az a pár nap a nyaki redős eredményeket???

Nem tudom érthető e amit kérdezek? Bocs a hosszúért és köszönöm az esetleges segítséget!

Timi 10+3
vargáné

Sziasztok!Felteszek egy pár képet ide: http://www.juropnet.hu/~kese/kepek ha valakit érdekel megnézheti.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Timi!

miutána nyaki redőt 11-13 héten végzik, így nem fog más eredményt adni szerintem. A baba méreteiből (CRL, BDP) meg úgyis kiderül, hogy mennyi idős Kép Nálam még a 14 hetes 3D-s UH-n is mértek nyaki redőt, szóval biztos, hogy nem gond az időpont.

Mica
mica

Szia Timi!Nem tudom nálatok,hogy van de nálunk a nyaki redős Uh,az AFP-eredmény után van.Az AFP-t pedig a 16-18.-ik héten csinálják.Lehet,hogy nálatok más a módi,szerintem kérdezd meg a védőnőt,talán ő tud valami okosat.

Minden jót,üdv Saxi.
saxi

Köszi lányok!

Kezdek megnyugodni. Olyan esetlennek érzem magam,mert ez még csak az első babánk lesz.
vargáné

Saxi,

Nem a genetikai uh-ra gondoltál véletlenül? Mert a nyaki redős az eddigi tudomásom szerint 11-13 hétnel van, AFP után meg a genetikai, 18-20 hétnél.

Mica
mica

Szia Timi!Nem vagy esetlen,ez egy teljesen új szitu,szerintem mindenki így van az első babánál.Nekem ez a negyedik terhességem,sajna eddig csak egy élő babám van,és még most is vannak új dolgok.Mos 22-hetes terhes vagyok,remélem ezúttal minden jól alakul.Szóval ha kérdésed van,jó helyen jársz.Nagyon aranyosak a lányok,már nekem is sokat segítettek.

Minden jót,üdv,Saxi.
saxi

Szia Mica!Nálunk nincs a 11-13.-ik héten nyaki redős Uh.Azért írtam,hogy biztos más a módi.Nálunk ez van.Nekem a nyaki redőt a 19.-ik héten nézte a doki.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Saxi,

Hmm, ez elég érdekes. Bár én is úgy álltam és néztem, amikor mondták, hogy menni kell tarkóredő mérésre, mert 3 és fél éve ilyen nem volt.. És azóta már a mostani terhességem során hallottam olyan dolgokról, ami az előző terhességem során nem voltak.. naja, változik az orvostudomány Kép

Üdv, Mica
mica

Szia Mica!Akárhogy is nézzük,én egy vidéki kisvárosban lakom,ide azért később érnek el az új dolgok.Mindegy a lényeg hogy figyeljenek ránk és a babákra.Anyáink korában nem volt Uh,mi mégis ittvagyunk.

Üdv,Saxi.
saxi

Hahó Csajok!Gigi,Kata merre vagytok???KépKépKép
Timi,Mónika üdv közöttünk!KépJó kis csapat vagyunk majd meglátjátok.KépPusz,Dia 20+6

Kép
Kép
lldicsi

Saxi,

Nah, én se a fővárosban vagyok (legalábbis orvosilag ellátva, csak a melóhelyem van itt) Kép
A lényeg a teljeskörű ellátás Kép

Dia,
Kata lehet, hogy alszik, mert tegnap kisétalta magát és az éjszaka meg sokáig netezett Kép
Most úgyis meg fog jelenni, ha valami miatt "piszkálom", akkor mindig idefigyel Kép

Üdv,
Mica
mica

Sziasztok csajok!

Én is úgy tudom, hogy a nyaki redőt a 12. héten csinálják. Nekem is akkor kellett uh-ra mennem. Azt hittem, hogy ez egy teljesen általános dolog?! De mindig rá kell döbbennem, hogy itt semmi sem olyan egyszerű mint ahogy látszik.Kép

DiaKép

Sex nem volt, nincs és nem leszKép Most már marad az önmegtartóztatás.. Végülis már nincs is olyan sok hátra..... De morgós nem ezért voltam. Csak utálom a mufurc eladókat. Ráadásúl egy ilyen helyen. Most meg a névválasztás miatt vagyok morgós. Lehet, hogy ez nálam már valami kényszer, hogy mindig kell valami ami miatt morgokKép Állandóan csavarogsz!!!!!

MaricaKép
Gratula az esküvődhöz. Olyan kis cuki vagy a képem, valahogy így képzeltelek el!!Kép Ha valamit összeszedtél volna a vízben szerintem már rég kijött volna, úgyhogy ezen ne izgulj.

RuszlánaKép
Azon még nem akadtak ki a kedves rokonok, hogy hogy fogják becézni a patron Patrikot?Kép Mert nálunk már elkezdtek Olikázni, na ettől meg feláll a szőr a hátamon.Kép

SaxiKép

Nagyon szép kislányod van! Az a tipikus lány! Én olyan voltam kicsinek mint egy fiú. Úgyhogy el is határoztam, hogyha kislányom lesz akkor hosszú haj, stb.. Na de a természet megoldotta a kisfiammal.Kép Te is helyes vagy, nem csak a kislányod!!

Jók legyetek!
Gigi 27+4

KépKép
gigi28

Szia Gigi!Köszi,hogy megnézted a képeket.A Bogi tényleg nagyon cuki,legalábbis én imádom.De minden anyának a sajátja a legszebb.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Gigi!
Mit csináltál ma?Láttad,hogy én már mikor írtam az első levelet ma?KépMa el akartam menni fodrászhoz,de nagyon hányingeres hangulatban voltam.Nem tudom mi van.Most jön ki rajtam,hogy az elején semmi bajom nem volt?Már a picur egyre jobban rugdos,de még annyira mindig nem,hogy a párom is érezze.KépNeked mikor érezte a párod először?Már mi is maradunk "szerintem"az önmegtartóztatás mellett.Ezek a Dévaisok!KépKépNem is csavargok mindig!KépCsak úgy tűnik.Mert nem tudunk úgy összehozni napokat,hogy egyhuzamban legyünk valahol egy hetet.KépNa most mindent össze hordtam.
Mvica!
Kösz az infót!Hát ez a Kata ilyen sokáig alszik?KépNa nem lesz ez mindig így!KépMi ujság a képekkel?
Mónika!
Csatlakozom Gigihez!Nagyon ari a kislányod.Már kész nő.KépDe persze az anyukájától örökölte a szépségét.Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!Köszi nagyon kedves vagy.A párom most jött be és pont elolvasta amit írtál.A
reakció"Persze még nem látták az apját."
Még jó,hogy nekem külön gépem van,így nem tud minden válaszhoz hozzászolni.Különben szerencsém van vele mert nagyon édi,és a Boginak is szuper apukája.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Dia,

Képek készülnek, szerintem még ebben a hónapban Kép Most próbáljuk összehozni, hogy egy napon menjünk a dokinkhoz magánrendelésre Kép

Üdv,
Mica
mica

Sziasztok!

Dia!

De jó,hogy én is hiányzom valakinek!KépKépKép
Vendégeink vannak,muszály eleget tennem a protokollnak,pedig jelen esetben ehhez semmi kedvem!
A képet remélem hamarosan összehozzuk Micával,a másik topikon megy a kövatkező tali-szervezés.
Jó lenne az itteni csajokkal is megismerkedni személyesen,nem?Csak eléggé szét vagyunk szóródva.
A Ruszlána női név,a Ruszlán női megfelelője.
Pocid keménykedik nagyon mostanában?

Mica!

Piszkálódás?!
Na,megállj csak!Kép

Gigi!

Remélem nem tetézi kedves rokonságom a megjegyzések hadát még becézéssel is!
Az már tényleg sok lenne nekem!

Marica!

Nagyon aranyosak vagytok a képen!Kép
Csak meglett az a gyűrű,gratulálok előre is és remélem jól fog sikerülni.
Én már rendesen parázok,már csak 3 hét...
A kislányhoz is gratulálok,akkor nagy az öröm!Kép

Az újakat is üdvözlöm!

Képzeljétek,holnapra meghívást kaptam a védőnői tanácsadóba,mert az Anyatejes világnap alkalmából ünnepség,előadás lesz.
Kíváncsi vagyok.

Mindenkit puszilok!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Micsoda hibákkal írtam!Bocsi!

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok lányok!Most kicsit eltünök,van a közelben egy szuper bányató megyünk pancsolni.Később jelentkezem.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Kata!Kép
A pocakom nem keményedik sőt még olyat sem érzek mint amikor nől.KépLehet,hogy nem is nől a picur?Most inkább hányingeres és hasmenéses szakaszban vagyok.KépAzt mondta a dokim,hogy a 24.héten kezd el nőni jobban a pocakom.Akkor lesz a köldökömnél picur.Ezt nem igazán értem.Most hol van?Te tudod?Nekem most nem lenne energiám vendégeskedni.Még jó,hogy a nővéreméket nem kell kiszolgálni.KépTényleg jó lenne egy talit össze hozni.KépTe is az őszi topikot láttad?Volt terülj asztalkám.KépKlassz lehetett nekik.KépKépHamar altasd el a vendégeket.KépKépAztán siess!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Én a hibákat már nem is számolom!Nem tehetek semmit rég jártam már suliba.KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szasztok!

Köszi a dicséreteket, de igazán nem érdemlem meg! Szerintem az életben szebb Kép vagyok (meg ugy látszik beképzelt is Kép )! Lenne egy nagy kérdésem: mit vegyek fel az esküvöre?? (Ha összejön. Mivel még nem is jelentkeztünk be, csak telefonon érdeklödtem)
Nincs rá keretünk, hogy uj ruhát vegyek, meg mondjuk igazi mennyasszonyi ruhát nem is akarok. Gondolom egy nadrágkosztüm is megtenné, de az sincs. Van szép új (kb. 2-3x használt) kismamanacim, de az meg hogy néz ki egy sima blúzzal?? Na persze ennél nagyobb gondjaim sose legyenek! Kép De azért jól esne egy-két ötlet. Köszi!
Marica
marica69

DiaKép

Lehet, hogy a Dévai valami "anti-szex" cseppeket is becsempészett a törpék mellé!Kép Bár már a sima ölelés sem megy egyszerűen.Kép
Én is gondolkoztam már, hogy esetleg mi is csinálhatnánk egy találkozót. Nem tudom, hogy milyen sikere lenne. Igazándiból azt sem nagyon tudom, hogy a csajok közül ki budapesti. Asszem Marica nem.
Na mindegy, majd kialakúl. Bár ahhoz képest, hogy azon a topikon mennyien vannak, nem voltak sokan a talin.

MaricaKép

Vannak tök szép kismama blúzok. A gatyával az jnó lenne. Bár azt te tudod megítélni, hogy mennyire ünnepi a gatyód. Kérdezz könnyebbet! Alig jöttél vissza aztán már mennyi baj van veled!KépKép

GyöreszKép
Mi újság? Remélem nincs semmi bajotok!

Puszi, Gigi 27+4

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Marica,Mica,Ruszlána nem Pesti.Szerintem a talival várjuk meg Barbit is."Még egy hét"Na most megyek csinálok vacsit"rántott cukkíni+hasáb"KépPuszi,még írok ha írsz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!Hol vagy,egész nap vártalak.Remélem minden rendben.Holnap megint kereslek.

Szia Saxi.
saxi

Szia Gigi!Ugyan én is vidéki vagyok,de egy taliba én is benne lennék.Persze csak ha meghívtok.
De ha nem jön össze,az sem gáz én így is szivesen dumcsizok veletek.
Vigyázz magadra,üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Saxi,
szerintem tarko redot nalatok is a 11-13. heten neznek, mert ez az orszagos standard. LEgfeljebb nem mondjak meg az orvosok, hogy azt is megneztek, mert ha normal ertek, akkor nem szoktak kulon kiemelni.
Egyebkent csak azert olyan fontos vizsgalat ez, mert ha az AFP nem lesz jo, es a tarkoredo sem volt normal ertek, akkor tenyleg nagy valoszinuseggel van valami baja a babanak. Kép HA az AFP nincs a normal ertekek kozott, de a korabbi tarkoredo az rendben, akkor valoszinuleg az AFP adott teves eredmenyt. Az orvosom szerint a 13. het utan nem erdemes tarkoredot merni, mert addigra minden abnormalitas kiegyenlitodik es tevesen ad jo eredmenyt a vizsgalat. Kép

Marica,
Gratu elore is az eskuvodhoz! Kép (Csak halkan mondom, nekunk 3 eve volt szept. 22-en. Kép) Biztosan nagyon csini leszel! Szerintem egy szep bluz es nadrag vagy egy szep bluz egy tunikas kismamakosztummel nagyon elegans tud lenni. Esetleg egy szep pasztell szinu kismamaruha? Kép

Ruszlana,
Amikor elkezdtuk elmondani mindenkinek, hoyg a kisfiamnak milyen neve(ke)t tervezunk, mindig mindenki huzta az orrat. Utana mar senkinek nem szoltunk egy szot sem, SMS-bol es email-bol ertesultek a rokonok, baratok, hogy ZSombi lett a kisfiunk. Kép Igy is meg lehet uszni az orokos szekalast az ismerosok reszerol. Kép
A korabban osszeszedett vasarlasi listat megtalaltam, excelben van, de majd megprobalom ide becopy-zni. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Gombóc!

Előre is köszi a listát,remélem sikerül feltenni.

Marica!

Én sem akarok habos -babos ruhát,pláne nem fehéret,nem is állna jól alapjáraton sem.
A polgárin kosztümben leszek,a héten megveszem,nagyon jó áron láttam a szomszéd településen.
A ruhám már megvan az egyházira,ha tudok majd teszek képet úgyis Nektek az esküvőről,így most nem igazán tudom leírni milyen.
De szerintem a kismamatunika is nagyon jó egy csinos nadrággal.

Dia!

Szerencsére a vendégek hazamentek,a mai nap tőlük függetlenül is rémálom volt.Kicsit asszem nyűgös vagyok!Kép Ismered az érzést?

Az őszieknél tényleg szép is terülj asztalka volt,nyeltem is nagyokat és igyekeztem assan,,nőiesen kirohanni harapnivalóért a konyhába.Kép
Nekünk már volt egy kis talink a ceglédiekkel és jövő héten is lesz úgy tűnik,már nagyon várom!
Szeretnék az itteni csajokkal is megismerkedni,de bajosabb lenne a távolság miatt.Meglátjuk.
De addig is jó dumcsizni.Kép

Biztos szépen növekedik a babócád!!!Kép
A tankönyvek szerint a méh fundusa a 20.héten kb.2 ujjal a köldök alatt van,a 24.héten a eléri a köldök magasságát.Azt a tudományos mindenit neki. KépKépKép
Ezek szerint a másik véglet vagyok:már most akkora a hasam,hogy ne tudd meg.Senki nem hiszi el,hogy novemberben fogok szülni.Addig mi lesz velem és főleg belőlem?!

Ez a hányinger,-hasmenés-,rosszullét nem hangzik túl jól.KépRemélem hamar elmúlik!

Sikerült jó későn írnom,lehet,hogy már mindenki alszik.
Szép álmokat.

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Köszi az ötleteket! A nadrág elég egyszerü, bézs szinü, de az anyaga is illene esküvöre. Eredetileg is esküvöre varrtam, májusban voltunk vendégek. Azóta még talán 1-2x volt rajtam, ugyhogy nincs lestrapálva! Nemrég vettem egy szép homokszinü anyagot, picit gyürt, az is szép lenne alkalomra, csak azt már most meg akartam varrni, hogy tudjak mibe járni Kép! Persze amilyen kapkodós Kép vagyok (ezen a téren is), lesz abból szeptember mire kész lesz! Csak egy kicsit nyárias az anyag.

Kata! Igazad van, hogy veszel szép kosztümöt, csak én amúgy sem vagyok kosztümös, mit csinálnék vele utána? Igy legalább lenne 1 normális ruhám Kép! Kiváncsian várom a képeket!
Milyen volt az ünnepség? vagy csak délután lesz? Mesélj!
A pocakom nekem is most (az utobbi 2 hétben) nölt meg, de nagyon! Eddig a kutya sem vette észre, hogy kismama vagyok, mivel elég duci vagyok. Most bezzeg már azt kérdezik mennyi van még hátra! Végre az egyik férfi kollégám is felfedezte Kép, hogy kismama vagyok! Bár ö biztosan nem gondolta, hogy 6 hónapos, mivel még csak most szerzett tudomást róla! Pislogott is nagyokat, hogy már "csak" 3 hónap van hátra!

Nevek: mi ezt nagyon egyszerüen megoldottuk. Ha fiú, akkor az apja neve (Róbert) + János, ami nekem igazán nem tetszik, de mindkettönk családjában minden ágon szerepel! Ez tehát csak tetszhet nekik. Ha lány, akkor az anyja neve (Marianna) illetve még inkább Mariann, hogy ne egyszerre legyen a szüli- és névnapja. Igy egyik családban sem okoz gondot, problémát a név, meg igazán nem is kérdezgettük öket Kép!

Gigi: bocs, egy kicsit megviselt Kép, hogy ismét munkába kellett állnom! Egy kicsit lehet hogy nyügösebb vagyok a kelleténél! De majd igyekszem összeszedni magam. (és újabb kérdésekkel bombázlak Benneteket Kép ).

Saxi: kifürödtétek magatokat? Ki kell használni a jó idöt, szerintem már nem sokáig lesz fürdésre alkalmas! (Remélem) Ahogy növöget a pocakod biztos Neked is elég lesz a max. 25 fok! Kép
A lánykád (is) nagyon szép! Ha apuka ilyen bátor, akkor miért nincs a képen Kép? Akkor meg tudnánk itélni, hogy tényleg kitöl örökölte Bogi a szépségét!

Dia: Ne aggódj, biztosan növöget a babátok! Ahogy Kata is irta, ezután jön még csak a java! Pár héten belül biztosan egyértelmü lesz a "babapocak"!

Györesz!!! HOL VAGY? Ugye minden rendben! Ne játsz velünk ilyen eltünöset!! Szabad a kismamákat idegesíteni? Kép

Marica
marica69

Sziasztok!
Arik vagytok, hogy aggódtok pedig csak egy napra tüntem el! Nincs semmi gond, minden oké! Csak tegnap sűrű napom volt, alig voltam itthon estére meg kidöltem és nem volt erőm a gép elé ülni. Azt hittem egy nap fel sem tűnik senkinek!

Saxi!
Köszi amiket írtál hétfőn!
A kislányod nagyon ari!

Marica!
Gratulálok az esküvőhöz! Én el sem hiszem, hogy egyszer lesz nekem is! Vagy ha lesz is azt nem tudom, hogy vajon kivel??!!

Nekem a hasam hetekig nem nőtt semmit, de most elkezdett nőni, aminek nagyon örülök!
Ma megyünk uh-ra, majd írok utána, hogy mekkorát nőtt a babócánk!

Puszi mindenkinek
Györesz 27+5

Kép
Kép
györesz

Liv is megint eltünt? Vagy már csak a másik topikba írogat? Mindjárt megnézem!

Kép
Kép
györesz

Szia Gombóc!Ez a negyedik terhességem,a Bogin kívül mindegyikkel egy helyen foglalkoztak,és nem volt 11-13.-ik héten nyaki redő szűrés.Lehet,hogy országos de nálunk mégsem csinálják.Már leírtam,hogy nekem a 19.-ik héten nézte a doki.Az okát ne kérdezd nem tudom mért csinálják így nálunk.Én csak azt tudom írni ami velem történt.

Üdv,Saxi.
saxi

Szia Györesz!Örülök,hogy látlak.Remélem jól vagy.Köszi,hogy megnézted a képeket.Ma teszek föl megint mert tegnap a fürdésnél jók készültek.Apa fogott,vacsorára rákokat,majd azt is felteszem,nagyon jól néznek ki főzés után.Vigyázz magatokra,üdv,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: