Napok óta próbálok írni, talán ezt most végre sikerül elküldeni is...
Ágci! Gabónak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kérdõívet küldhetsz nekem is!
Menta! Jó ötlet a a talira elhozni a furulyádat, de táncolni csak akkor fogok, ha Rebi is csatlakozik egy kis skóttal.
Úgyis nagyon régen voltatok már talin, egye fene jöhettek furulya nélkül is.
A táncot egyébként nagyon élveztem, a lábamnak még szoknia kell... Ráadásul egész órán a legugrálósabb táncot vettük, jól kidöglött mindenki a végére. A kis ír fiú azt hiszi, hogy mindenki huszonéves és 3-4 évesen kezdett táncolni, azóta is gyakorol napi sok órában.
Tikk! Hannának küldök egy nagy adag gyógypuszit, gyógyuljon már meg végre!

Bogancsi! Gratula Zsófi lányodnak, nagyon jó, hogy jó a nyelvérzéke!
Rebi! Nektek is jobbulást!

Én is aggódtam, hogy Luca kiszárad, fõleg amikor már én is hánytam. Nem tudtam, van-e még mit szopiznia. Szerencsére elég volt neki. Õ nagyon gyorsan meggyógyult, én meg szenvedtem, mint a kutya. Henke! De jó, hogy Barninak ilyen könnyen jönnek a fogai. Zsófinak én akkor vettem észre a rágófogait, amokir valaki megkérdezte, hogy hány foga is van ennek a gyereknek. Én mondtam, 8. Zsófi kinyitotta a száját, és kint volt mind a 4 rágófoga, plusz áttörtek az alsó metszõi is. Sajnos Luca már nem ilyen szerencsés, õ nagyon szenved. Egyszeree nõ neki a 4 rágó és a 4 metszõfoga.
Alvásügyben hogy haladtok? Az esti koreográfia nálunk is hasonló, csak a gyerekek száma 2.
Általában amíg Lucát altatom, addig Zsófi kártyázik, vagy mesél az apjával. (Ha nincs itthon, vár, amíg Luca elalszik.) Szerencsére már napközben is egyszerre alszik a két lány, amióta Luca is áttért a napi egy alvásra.
Gorsi! Bizony Luca még mindig sokszor csak szopizik, mostanában megint alig eszik valamit mellette. Megemlítettem a dokinéninek, amikor kontrollra mentünk. Azt mondta, nem úgy néz ki ez a gyerek, mintha éhezne, és hát szopik , nem?
Szerintem sem fog éhen halni. Én kínálgatom, aztán õ eldönti, elfogadja-e, vagy nem. Zsófinak is voltak ilyen idõszakai. (Õ sem halt éhen, most is jó evõ
) Márti! Nekem tetszenek a lánynevek, de szerintem már mondtam. Ugye holnap végre tényleg talizunk? Ármin adhatna kölcsön egy kis étvágyat Lucának, ebéd után meg aludjanak mondjuk 3 órát, amíg mi festegetünk. Jó lesz így?
Egye fene, elõtte elvisszük õket sétálni is.
Danimama! Én nem nagyon szeretem, ha a gyerekek tévéznek. Napközben nem nagyon van bekapcsolva, Zsófi általában hétvégén néz mesét (videóról), akkor Luca is belekukkant néha. Elõfordul, hogy napokig egyáltalán nem is kapocsoljuk be, de nem is hiányzik. Most a karácsonyi készülõdés idején idõm sem lenne rá.
Bevallom, egy dolog van, amit én nem tudok tv nélül csinálni, az a vasalás. ÚÚÚÚtálom, és valamivel le kell foglalni a szememet is.
Nem is vasalok túl sûrûn.... Akkor most ezt elküldöm, így is elég hosszúra sikeredett.
Puszi
Andi

, drukkolok, hogy ma minden rendben legyen. Hozzánk jövõ hét csütörtökön jönnek, én majd anyósomékhoz menekülök.
De lökött vagyok!