Panu:
Köszi harapás elleni tanácsot! Megpróbálom megmagyarázni Neki, hogy nem szabad ám...

2004.05.09 08:58
Remélem találtok mielőbb megfelelő lakást!
Mindig rászólok, meg mondom neki, hogy ez fáj, most már egyre kevesebbszer csinálja. És van olyan, hogy direkt harap!!!! Na, akkor lecseszem. 
Ne aggódj.
Jön-megy, tesz-vesz,kiabál, visít, nagyokat nevet, mindezt jókedvéből.
Mindent szétszerel, egy dolog van amit összeszerelne és az a porszívó, mindig próbálja bedugni a konnektorba. Esküszöm, ha nem lenne benne vakdugó, már sikerült volna neki, olyan profin fogja és a helyére próbálja rakni.
Ja, miután itt kipanaszkodtam magam, szinte megérezte, mert azóta állandóan sürög-forog, kaját csinál, mosogat, stb...És csak úgy önállóan.
2004.05.09 16:49
, csak drukkoltam ,hogy ne az ujját üsse a párom
Bejött,megúsztuk sérülés nélkül
Nagyon aranyos.
Hajrá Ann, van még néhány hét pihid,aztán lótifutizhatsz Hami után
)
MEg különben is, olyan izgalmas ez a világ, elöször szét kell nézni,hogy mit is tanuljak meg belöle
Ez nálunk azért különösen jó "pont",mert apa erre vár,mikor lehet már neki távirányitós autót venni,mert ö azt annyira szerette kiskorában.

2004.05.09 17:22
Asszem már az egyik cipője márkátlan lesz
Vettünk is most egy edzőcipőt neki. Nagyon kis helyes, csak féltem a lábát. 2004.05.09 17:27
És ma kétszer kakilt!! Bocs a témáért, de nálunk ugye gyakran van gond ezzel. Nem is értem ma hogy sikerült. Jaj, most szaladok, mert apa kinyitotta a gyerekzárat a Music Centernél és Beni megrohamozta (régen kapcsolgatta már) és apa segélykiabál éppen.
2004.05.09 17:35
2004.05.09 17:37
2004.05.09 20:25
Charlie hangon börtönrockot jár a rácsoknál
Music center
A távkapcsolók még egyben??
És még működnek?? Írtad a sült hagymát. Már végigmentél az alapfűszereken? Beni már kap abból, amit magatoknak főzöl?
Sárgarépával, némi krumplival mixeltem. A baj az, hogy mostanában már csak a sütőtök megy, persze a gyümin kívül. Minden más, amit megpróbálnék nehezen vagy egyáltalán nem megy, és persze én nem erőltetem, de már kezdek kétségbeesni
Krumpli nem, csicsóka eleinte, gyalult tök csak felturbózva sütőtökkel, spenót ha előtte kiéheztetem egy kcsit
, sóska kizárva, sárgarépa magában ha nagyon éhes, különben szintén turbózva sütőtökkel. Viszont nagyon szép színe van Lizinek. Mindenkinek ajánlom a receptet: tetemes mennyiségű sütőtök egy kis napozással tuti jó színt csinál
Nyugtassatok meg!! Mert ugye erőltetni semmit sem akarok, én sem bírtam annak idején. De néha kikattanok ettől. Azért nem vagyok depi!
2004.05.09 20:30
2004.05.09 20:34

), most én lettem egy kicsit beteg. De "csak" a torkom fáj, és kissé levert vagyok. De ma korán lefekszem és remélhetőleg holnapra elmúlik!
Lassan nálunk is aktuális lesz.
és ahhoz is hogy a férjed milyen ügyi volt (most)
Nagyon hasonlítanak egymásra, le sem tagadhatnák hogy testvérek!
De rástartol a mobilra, távirányítóra, sőt újabban a mi kajánkra is. Ma pl. kikapta a tányéromból a kenyeret és rettentő boldog volt
). Mögé raktam a szoptatós párnát, mert állandóan ott ültem mögötte ha esik akkor rám essen. De így már nyugodtabb vagyok kicsit. 2004.05.09 21:49
Köszönöm
2004.05.09 22:11

2004.05.09 22:42
(anyukám tette, nem én vagyok a bűnös
). 2004.05.10 07:25
2004.05.10 10:06
2004.05.10 10:49
Akkor a Nike ejtve
, szóval mi nem tudunk állatkertezni, de majd lesz még rá lehetőség.

2004.05.10 13:38
). Szóval oké minden.
. Tudom, vannak, akik aggódnak/nának a darabos kaja miatt, aki viszont kevésbé, annak ajánlom, mert teljes kiőrlésű, és nincs benne semmi más csak a gabona.
vagy a sütőtökhöz keverem a borsót, vagy a sima tököt, vagy egy kanál ebből, egy kanál abból - alapon játszuk, amíg rá nem jön, és nem kezdi követelni csak a neki tetszőt.
. Bosszúból szombatra beszerveztem egy barlangtúrával összekötött bográcspartyra. Csak a nap süssön!
2004.05.10 15:26
2004.05.10 16:00
Foga még mindig nincsen, de az ínyéből már kivilágít 4 fogacska, azaz nincs kint, csak mélyen bent és átlátszik. Megnyugodtam, hogy vannak, mert már kezdtem pánikolni. 

2004.05.10 19:28
(aztan lehet hogy van)Olyat viszont hallottam hogy 1eves kor utan jott ki a fog de jott aztan mind szinte egyszerre.
2004.05.10 22:23
Tegnap délután aztán végigolvastam a termést, amíg a fiúk aludtak
Nem semmi, mennyit írtatok, pedig hétvége volt!!! De nagyon örültem a sok olvasnivalónak! Annak már kevésbé, hogy ilyen sokan depisek lettetek
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy van egy egészséges kisfiam, és ez a legfontosabb, hogy egészségesek vagyunk / legyünk! Ez mindig erőt ad, mert ugyan mi lehetne ennél fontosabb?
A súlyod pedig nem is olyan rossz! Én is ennyi vagyok, de én a terhességem előtt alig valamennyivel voltam kevesebb
Viszont jópár ruhám nem jön rám, egyszerűen megváltozott az alakom! Valahogy a csípőm lett szélesebb a terhesség alatt. Én nem nagyon merek fogyókúrázni sem, félek hogy kevesebb lesz a tejcsi
Így inkább kocogni kezdtem. Csak az a baj, hogy nagyon hamar kifulladok, teljesen elszoktam már a futástól, így nem sokáig bírom... De idővel biztosan menni fog! 

Sokszor beleakaszkodik a pólómba, venné le rólam, hogy együnk már!
Az eddigi babakocsink nagyon nehéz, és összecsukva is nagy helyet foglal el, így nehezen szállítható. Az új kicsi-kocsival sokkal mozgékonyabbak leszünk
Itthoni sétára még a régit szeretném használni, hiszen az nagyon kényelmes, az újat inkább utazáshoz, bevásárláshoz vettük.
Rengeteget mozog, ezzel együtt pedig a babakocsiban nem érzi jól magát
Mindig felállna. Akkor lesz jó, ha majd totyogni tud, akkor majd kiveszem a kocsiból, aztán ballaghat mellettünk
Mindenkinek jó éjszakát: 
2004.05.10 22:51
!!
2004.05.10 23:16
2004.05.11 04:14
2004.05.11 05:08
)

2004.05.11 06:34
Mikor fogunk mi még így állni?
Talán ha 10percet volt a vizben. Nem tudom mi volt már megint vele. Egyébbként most neki is az állás a sláger
Meg a szöszök összegyüjtése a szőnyegről. Játszani sajnos semmivel nem akar, maximum a labdát kergeti. 2004.05.11 07:23

Nem szokása, az viszont igen, hogy egy nemsikerült hisztis ebéd után a kiságyban issza meg egyedül a tápit.....éshát elaludt. Biztos kifáradt a nagy hisztiben....amit nemis csodálok, iszonyúan be tud pöccenni, anyukám azt mondja, tiszta én vagyok...énis lila voltam és nem vettem levegőt.
Zsoltika nagyon nagyfiú már.
Amúgy a fiókon van fiókzár...ezexerint nem tökéletes, résnyire ki tudja nyitni
Beszari vagyok...

2004.05.11 07:41
2004.05.11 08:38
Sajnos a talira nem tudunk menni, én még egyedül soha nem BKV-ztam
Az új kocsink ugyan könnyű, de az nem arra való, hogy Zsoltika sokat ücsörögjön benne. A megoldás a kocsi lenne, de azt a férjem viszi minden reggel munkába
Vagy fordítva? 

Zsoltika még nem szedi teljesen darabokra a habtapit, egy-egy részét már leszedi, de nekünk nagy betűs habtapink van, szóval nem gond, ha szétszedi. A fotón activity asztalka látható, és a Pampers-zacsikért kaptuk 

Naggggyon jó, Zsoltika is szereti, odamászik, hipp-hopp felhúzza magát, aztán tapizza, ütögeti az asztalkát
Mi nem járunk, de vannak itt tapasztaltabb anyukák, ők meg tudják mondani, mitől üvölthet a ded.
Nagyon szép nagyfiú már ő is!!!
Én is azt mondom, hogy gyere gyakran ebben az egy hétben, és ha tudsz, tegyél fel képeket Dávidról!
Mikor láthatunk képeket Lizi nagylányról?
2004.05.11 09:25
2004.05.11 10:27
2004.05.11 11:31
2004.05.11 12:37
Most sokat is hízott, érzem a súlyán

Mert íygy nem fogok vizsgázni
Bocika új szót tanult: Adda. Azóta ha éhes: Ana adda hammm!!!! Ana adda hammm!!! És még azt mondják, a picik nem tudnak mondatokban beszélni
Mondjuk a sorrend mindig más, szvsz csak felvonultatja a teljes szókészletét a cél érdekében

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint