A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Beszti, egy észrevétel a táblázathoz: nem 22 hetes vagyok, hanem 21 hetes és 3 napos.
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Marica!

Nem kell Photodraw, bármilyen olyan program jó, ami tud .bmp-ből .jpg-et csinálni.
Persze most hogy kész van már fel tudom tenni.
Ha sikerül esetleg megoldani a kérdést, és akarod csinálni, akkor szólsz, addig meg felteszem. Jó?KépKép

Liv!

Mint írtam a hetek/napok számítását nem én csinálomKép, hanem az Excel automatikus teszi a születés várható időpontjábólKép és a mai dátumbólKép. Ha eltér a hét/nap attól, amit te tudsz, akkor a mostani táblázatban a kiírásod napja nem jól szerepel. (Kiszámoltam, 21+3 naphoz várható szülési időpontként 2004.10.19-e tartozna.)
Azt írtam, hogí 1 nap eltérés lehet, mert én a kiírás napjának a 40+0 veszem. (De többeket megnéztem, hogy ők mit írtak az aláírásuk alá, és tényleg csak 1 nap eltérés volt a táblázat által számolt kor és az általuk számolt kor között.)
Melyik szerepeljen inkább a táblázatban? A 21+3 (és ezzel együtt 2004.10.19-e szülési dátumként) vagy a 2004.10.15 (és 22+0)?KépKép A kettő együtt sajnosKép nem megy (21+3 és 10.15.)... Bocsi!Kép
Egyébként azt már a korábbi táblázatokban is láttuk, hogy időnként az orvos által kiírt szülésui dátum és az általunk számol kor eltér. Mert a mi ált. az utolsó menzesz napjából számolunk, az orvosok meg szeretnek időnként UH eredményekre is hagyatkozni és aszerint számolni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, az orvosi korong szerinti dátum okt. 20. lenne, de szerintem ezen ne variáljunk; mindenképpen a 21+3 szerepeljen a táblázatban, hiszen az a tuti, a szülés időpontja (okt. 15. vagy 20. stb.) nem. Kép
Köszi.
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Sasha,
rég jártam erre és nem válaszoltam a kérdésedre.
Lányom 2003.06.20-án született. Kb. akkor lettem terhes amikor szültél. Nem emlékszem, hogy volt még kérdésed? Jól vagytok? Tudod a baba nemét? Megmondtátok Gábornak a kistestvér érkezését?
Bocsi ha már írtad de nem néztem ezt a topicot.

Mindenkinek jó pocakosodást!

kicsit pofátlankodok: van egy eladó Baby Sense II. légzésfigyelőm. 1 év alatt 1xse volt téves riasztás. Érdekel valakit?
tkriszta@enternet.hu

Kriszta
tkriszta

Sziasztok!

Azt mondta a védőnő,hogy jó lett az Afp erdményem!
Nagyon örülök!KépMég nem láttam a papírt,csak felhívott,így nem tudom,hogy mennyi lett.

Nagy lett a csend ebben a topikban.Remélem mindenki jól van!
Hogy telt a hétvége?

Györesz,Nálad is minden OK.?

Puszi.
Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Ma felhívtam a dokimat, hogy mi lett a tenyésztés eredménye és hát még mindig megvan a coli bacim! Kamptam rá Dalacin hüvelykrémet! És írt még fel a keményedésre egy gyógyszert, ha úgy érzem, hogy nem használ az eddigi akkor szedjem: Terbutalin.
Pihenek sokat és megpróbálok nem aggódni, de ez elég nehéz!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Rég jártam erre,de el is vagyok havazva,meg a lábam nagyon dagad,így nem tudok sokat itt ülni.Kép
Azért szoktalak ám Titeket olvasni,csak az írás nem megy.

Kata:Grat. az AFP-hez,minden kismama rémálmához!Kép

Györesz:sajnálom a bacidat.Kép Meg a keményedést is.Kép Pihengess sokat!

Én ma voltam UH-n,doki szerint nem lesz egy csöpp gyermek,idősebb is a számolt koránál legalább egy héttel.Eszerint most 32 hetes vagyok,Bence pedig kb.2 kiló.Kép

Jó pocaknövesztést Mindenkinek!
Látom,szépen dagad a táblázat,örülök neki!

Üdv:Anikó
vakili

Sziasztok!
Beszti:Nem 13hetes 2 napos vagyok,ha nem 13hetes 6napos.Tehát holnap már 14 hetes.Szerintetek a jövő héten megtudja mondani a doki a kicsim nemét?1,5kg-ot hiztam eddig.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Anikó!
Köszi a gratulát,igyekeztem nem túlzottan izgulni,de hazudnék,ha azt mondanám nem nyugodtam meg kicsit.
A lábdagadás nagyon rossz lehetKép,gondolom a túl meleg idő sem kedvez.
Gondolom "polcolod"amennyit lehet.
Gratulálok a nagyfiúhoz,további nyugodt,szép pocisságot kívánok!
Azért örülünk,ha írsz!Kép

Györesz!
Ez a baci aztán nagyon jól érzi magát!Kép
Remélem nem lesz szükség a Terbutalinra,vagy legalábbis minél kevesebbszer!
Igazad van,a kényszerpihenő nem túl könnyű.
Próbálok sokat gondolni arra,hogy milyen hamar elfelejtem ezeket a dolgokat,ha már megszületik a baba.Kép
Végül is elég gyorsan megy az idő.

Lldicsi!

Ha hagyományos UH-ra fogsz menni akkor szerintem még nem túl nagy az esély rá,hogy túl biztosat tudjon az orvos mondani a baba neméről.De nem lehet tudni...
Azért majd írd meg mi volt.

Én is jövő héten megyek UH-ra,kíváncsi vagyok,hogy nekem mond-e már a doktor valamit erről is.Úgy hallottam,hogy híresen jól eltalálja,de csak akkor mond valamit,ha nagyon biztos benne.

Üdv mindenkinek!
Kata
17+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Majd megirom mi volt az UH-on.Hétvégén megyek a
Mega Toysba ott van 4d uh.Az megmutatja a nemét
14 hetesen?

Kép
Kép
lldicsi

Akkor nézzük a mai állapotot:

Kép

Most mindekinél minden OK?Kép

Lldicsi!

A tábla még jún. 11-ei volt.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt mindenkinek!
Kata!
Én is ezzel nyugtatom magam, hogy most legalább előre ki tudom magam pihenni, mert amikor megszületik a pici, akkor már úgy sem lesz erre időm! Lehet, hogy akkor majd visszasírom ezt a pihenős időszakot! De hát egy kisbabáért mindent!
Puszi
Györesz 20+5

Kép
Kép
györesz

LIdicsi!

Nekem a 13.heti 4D UH-n annyit tudtak mondani, hogy nem látnak semmit a két lába között. De ez kb. 70%-os biztonságot jelent, ettől még lehet kisfiú.
Drukkolok, hogy lássatok szép kis pocaklakót!

Barbara
babar

Sziasztok!

Lldicsi!

Én kb a 14.héten voltam ultrahangon és már látszott a fütyije. Igaz azt mondta a doki, hogy 70 %. De azóta bebizonyosodott, hogy tényleg fiú. Tehát ha fiú akkor elvileg látni a lényeget.

Beszti!

Október 29-re vagyok kiírva, nem kilencedikére. A többi adat rendben.

Üdv, Gigi
20+5

KépKép
gigi28

Gigi!

Ok, javítottam.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Nekem a 15. héten mondta az orvos először, hogy valószínűleg kisfiú, és a 20. héten ezt megerősítette. Ha kisfiú, azt szerintem előbb tudják biztosra megmondani, mint ha kislány.
Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztopk!

Nem ígérem, hogy aktív tag leszek, de a táblába szeretnék bekerülni. Meg majd olvasok, ha időm engedi.

Tehát 34 éves vagyok, a negyedik babát várom, aki december 15-e körül fog érkezni. A budai Honvédkórházban.

Mindenkinek a legjobbakat!

sofka
sofka

Sziasztok!

Üdv Sofka! Végre lesz "kortársam"! Kép Ha már a kornál tartok, Neked felajánlották a magzatvízvételt? Vagy már el is végeztetted? Te hogy állsz ehhez a témához? Engem ez izgat leginkább mostanában!

Lányok!
Tegnap voltam a 20 hetes genetikai uh-n! Kép Nagyon aranyos volt a bébink, kis kezeit-lábait egyrakáson pakolászta, de sajnos a nemét nem tudta megmondani a doki! (Majd legközelebb) Az az igazság, hogy én többre számitottam ennél a vizsgálatnál, de lehet, hogy nagyok az elvárásaim ?! Kép Megmérte a buksiját, a karcson- és combcsont hosszát, végigpásztázta a gerincet, megnézte a kis szivét, a négy kamrát. Ennyi. Legalábbis nekem ennyit mondott, mutatott. Nektek is ennyi volt? Gondolom, ha nem ragozta tovább, akkor ezek rendben voltak!
Kiváncsian várom a ti élményeiteket!

Marica
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ M&#224;v Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ M&#224;v Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 15. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 Stuttgart
Motiot 26 okt. 25. 1 Abel/ (Emese) Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Tamás v. Dávid Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi/Dorina Bp/ Kútvölgyi K.
Marica 34 nov. 9. 2 Róbert/Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Csenge Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 Bp./ Honvéd K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Bp/ Szent István K.
Tüni 28 jan. 6. 2 Bp/ M&#224;v Kórház</pre>
marica69

Marica, az a lényeg, hogy mindent megmérjen, megnézzen az orvos, és ha semmit nem mondott, akkor minden a legnagyobb rendben van.

Hú, olyan aktív a baba az elmúlt napokban, éjjel-nappal rugdos. Annyira jó érzés!!! Kép Kép Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Sofka!
Gratulálok a pocaklakóhoz és szeretettel üdvözöllek!Kép

Marica!
Ha valami gond lenne azt mondták volna.Örülök,hogy minden rendben!Kép

Szép napot mindenkinek!
Kata
17+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Többen járunk erről a topikról az őszi babák topikba is - nektek bejön ma az az oldal?
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni, ha nem baj. 26 éves vagyok, az első babát várom, a 12. hetet töltöm be (remélem!) szombaton és a Schöpf-Méreiben fogok szülni.

A "sima" UH-n meg tudják mondani a 16. héten a baba nemét?

Előre is köszi a választ, mindenkinek minden jót és szépet, sziasztok! Réka
kucus

Sziasztok!

Liv!
Miért, mi a mai téma? Nem tudtam bejutni, csak egy nagy üres oldal volt! Kép Ha holnap sikerül, majd véleményezem!

Szia Réka!
De, óriási baj, ha csatlakozni szeretnél! Kép Kép Ennek örömére gyorsan fel is irlak a listára! Persze lehet, hogy Beszti is vezeti, az övé szebb, csak ugy látom ritkábban jelentkezik. De ott is biztos fel leszel irva!

Tegnap voltam a 20 hetes uh-n, de nálam nem tudta megmondani a baba nemét. (Annak idején a lányomnál egyáltalán nem látták, ugyhogy meglepetés volt, mikor megszületett!Kép ) Azt hiszem, hogy a kisfiút hamarabb és biztosabban megmondják! De hogy miért??? Kép

Marica
marica69

Sziasztok!
Szia Réka! Üdv közöttünk!

Nekem a 18 hetes UH-n nem látta a doki, hogy mi van a kisbabánk lábacskája között, de nem is igazán törte magát ez ügyben!

Györesz
20+6

Kép
Kép
györesz

Szia Marica!

Úgy eltüntél, hogy már azt hittem, hogy valami baj van!!! Szerintem orvosa válogatja, hogy mennyit mond az ultrahangon. De azt mindenképpen megmondanák,ha valami baj lenne! Úgyhogy örülhetsz!! Mi voltunk még a genetikain felül szív ultrahangon is,ahol egy gyerek kardiológus nézte meg a törpét. Ő renden volt, mindent megmutatott. Állandóan kalimpált és szopta az újját. Nagyon nagy élmény volt. Az amniocentézisen még mindig gondolkozól?

Szia Réka!

Én is üdvözöllek! Minden jót kívánok nektek!!

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Nekem sem jön be az őszi kisbabák topic!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Liv, Györesz, lehet hogy olyan tehetséges vagyok, hogy kinyírtam az őszi babák topicot? utlojára én írtam bele, azóta nem jön be.. ! Kép

Macs
maccs

Sziasztok!
Lányok az Istvánba a vérvételes szobába 4D UH van?A férjem koleganője mesélte,hogy a szülés előtt 2 héttel azt mondták neki,hogy tökös kisfiú
lesz.Aztán kislányt szült.Ha-ha.Ennyit az UH-ról.
Dia.14+1.Üdv Réka a csapatba.

Kép
Kép
lldicsi

Marica, nekem se jön be ma az őszi babák oldala, csak egy üres lap, épp ez a gondom! Kép

Kucus, nekem a 15. héten mondta először az orvos, hogy valószínűleg kisfiú. De ha kisfiú a baba, akkor azt előbb látják, ott jól láthatók a konkrét "jelek". Kép

Györesz Kép, jól vagy?

Kép

Kép
liv

Szia Liv!
Ari vagy hogy érdeklődsz! A kedvem az nagyon jó, a hasam is elég rendben van, néha keményedik, de ha pihenek sokat akkor soha! Ja és az én kicsikém is mocorog állandóan! Úgy imádom!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Marica!

Dehogynem vagyok minden nap, csak ha mindennap felraknám a táblázatot, akkor ellepné az egész topikot, sajnos olyan nagyon sok hozzászólás (még?) nincs...
Ma csodállkoztam is, hogy Sofka hozzászólása után raktam volna fel a táblázatot, erre már ott voltKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MArica, csak akkor megyek magzatvízvizsgálatra, ha gyanús az afp. Nem hiszem, hogy beleférne az életembe a pihenés, a nem emelgetés meg ami ezzel jár. Nyaki redőt mértek, nagyon rendben volt.
És a dokim azt állítja, hogy az ilyen kis desszantosok általában nagyon életrevaló kölkök. Hát ebben hiszek. Kép

sofka
sofka

Sziasztok,
Nekem se jon be az Őszi kisbabak topic. Kép
Meg ugy latom, megiscsak ide jelentkeztek be a regi ismerosok (ugye, Sofka, Momo) Kép, ugyhogy ha nem haragszotok, akkor en is csatlakoznek. Kép

Gombóc, 31 ev, 2. baba, celido nov. 2., Margit Korhaz

Kulonben a "Friss babak" topicban szoktam grafomankodni. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Én is vagyok, csak néha olvasó üzemmódban. Tudom nem szép dolog, hogy így eltünedezem, de nagyon fárasztó napokat élek meg, sőt lehet, hogy szombaton megyünk édes hármasban Balatonfenyvesre 1 egész hétre.Kép De ez még holnap derül csak ki.
Fogászatra járok, ma voltam 3-jára, eddig csak tömtek. De lesz még egy húzás is és attól félek nagyon. Na meg fogkő leszedés, de az nudli. Még jó, hogy rutinból küldik a kismamákat fogászatra. Így legalább nem kellett megvárni, hogy a lukas fogak jelezzék, hogy lukasak. Főleg a ma tömött bölcsesség fogamnál jött jól. Ugyanis már akkora luk volt rajta, hogy a doki nem volt biztos benne, hogy elég lesz a tömés és mivel annyira hátul van, hogy gyökérkezelni nem lehet... Röngenezni sem, de szerencsére azért sikerült. De képzeljétek el, ha csak akkor derül ki amikor fáj, lehet csak húzni tudták volna már.

Közben meg babakocsi nélküli sétálást gyakorolujuk. Sajnos kell, mert két kutyusunk van (1 westie és 1 tacsi keverék) és azokkal 2x megyünk egy nap. Mármint mi, a többi máséKép Szóval reggel fél 9 felé lemegyünk és sétálunk kb másfél órát, utána beugrunk a játszóra és bírja!!! Csak én vagyok kidőlve. Mindent meg kell nézni, állandóan résen lenni, hogy ne szaladjon le az úttestre, szerencsére a sétáink a 30-as övezetben fekvőrendőrös utak mellett vezetnek, na de kinek kéne, hogy baleset történjen...
Párszor már átvert még az elején 3x leszaladt. Nézi a virágot és egyszercsak usgyi... és röhög, és röhög ha szidom és a fenekére verek érte! Még akkor is kiröhög. Kép Kisördög. De azért már haladunk. Egyre többet fogja a kezem, de azért még így is van dolgom vele. A lépcsőházakoból kihozni, megakadályozni, hogy az összes autóról lesimogassa a koszt, v. feszegesse a "kilincsét". Aztán haza, tízhórai, és alvás. Nekem meg valami más. Pl hülye kutyám allergiás és vakarózik és iszonyat milyen csomókba jön a szőre és ha nem 20x seprek fel miatta akkor egyszer sem és naponta 5x kefélem ki őt is meg a kis szőnyegünket is.
Ja és persze alvás után ismétlés, kb 11-12-től alszik 13-14-ig. Utána kajcsi, egyéb készülődés és olyan 3- fél4 felé megindulunk és a kutyasétáltatás után csak olyan 6 után tévedünk fel a játszóról ahol szintén mindig megfuttatKép Na jó nem panaszkodom, de így vanKép Csak hogy érzékeltessem miért nem jövök mostanában olyan gyakran, de lehet, hogy korai még ez a babakocsiról leszoktatás. Kép Csak az a baj, hogy az ő régi kocsija lesz a picié is és szeretném, ha mire megjön a pici, már szinte el is felejtse milyen babakocsizni.

Na jó megyek mert már nagyon fáradt vagyok, majd kiesek a számonKép

puszi
és jó éjszakát!

Jaaa! Marica!
Csakhogy ne maradjon üresen a táblában rublika! Fiú: Kornél, lány: Emese. Eddig ez az állás. Aztán még lejátszom Csabival azt az EmesétKép úgyhogy nem biztos.
Bocs Motiot, nem magával a névvel van bajom, csak szerintem nem meg a vezetéknévhez. Azaz szerintem az összes olyan név nem megy amiben a magas magánhangzók vannak többségben.

sasha

Kép
sasha

Szia Kucus!

Remélem így értettedKép a 12. hetet...

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Gombóc!
Vettem Magnesii citricit! szerinted mennyit szedjek, ha eddig a Magne B6-ból 3x2-t szedtem?
Györesz
21

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Liv!
Jaaaaaa, úgy értetted, hogy bejön-e?? Ezt megint jól félreértettem, azt hittem, hogy a téma bejön-e nekem!! Kép Kép Lassú viz partot mos. Végül csak felfogtam!

Sasha!
Nem félsz attól, hogy valamit elkapsz a kutyáktól? Vagy csak én vagyok ilyen "nyúl"? Nagyon szeretem a kutyát is, meg a macskát is anyuéknál, de azoknak is van valami kis nyavajájuk, és amióta babát várok nem merek hozzájuk nyúlni! Ez túlzott óvatosság??

Sofka!
A nyaki redö 1,7 mm volt, tehát az rendben volt, az AFP meg 0,56, ami az itteni határértékek szerint "még belefér" kategória (0,5-2,5 jó)!Kép Szóval eddig nem mondták, hogy feltétlen menjek magzatvízviszgálatra, meg nem is tudom mit tennék, ha megcsináltatnám és azt mondanák, hogy baj van! ??? Ez borzasztó nehéz döntés lenne. Viszont már olyat is hallottam, akinek azt mondták, hogy rendben és mégis beteg babája lett. Kép Szóval ebben is van rizikó, + még a vetélési kockázat! A dokik meg nem igazán segitenek a döntésben: Anyuka, ezt magának kell eldöntenie! Ami igaz is, de jól esne egy kis bátoritás, vagy jótanács!

Gigi!
Nektek volt különösebb okotok, hogy mentetek szivuh-ra is? Vagy ez is olyan, mint a 4D, hogy aki akarja, az kérheti? Tudatlan vagyok egy kicsit! Kép

Györesz!
Remélem pihengetsz sokat! Hátha ez a Magnesii izé megszünteti a panaszaidat! Kép

Lányok!
Tisztára kétségbe vagyok esve, mert a csaj, ahová mentünk volna nyaralni M&#224;trafüredre, visszamondta a szállást! Kép 1 hónap múlva szabi, és nincs hova menni! (Ez elég olcsó lett volna, és ez is fö szempont a keresgélésben!) Amiket találok, az mind drága a mi pénztárcánkhoz! Kép Ha tudtok valami olcsó helyet a Mátrában, Bükkben (Eger környéke) akkor lécci irjátok meg! KÖszi!

Marica
marica69

Marica!

Az az igazság, hogy belefáradtam az érvekbe, hogy miért nem kéne félni terhesen sem az állatoktól. Így rádbízom, ahogy érzed, és ahogy biztonságban érzed magatokat...
A macska a toxoplazma nevezetű egysejtű élősködőt hordozza magában. A székletével ürül, másképp nem kaphatod el, csak ha megeszedKép Mivel nagyon sok kóbor macska van, ezért akár a termőföldekre is üríthetnek. Teszem azt a salátás-retkes-stb-is földekre. Ezért, ha nincs is macskád és nem is fogdosod őket akkor is elkaphatod a piacon vett földön termő zöldségek-gyümölcsökről, ha nem mosod meg őket. DE!!! nem minden macsek hordozza. Ez a toxoplasma élősködő olyan, mint a bárányhimlő. Ha egyszer már elkaptad a továbbiakban védett vagy ellene. Csak vérvételből derül ki, mivel a folyamat egy nagyon enyhe, pár napos náthára emlékeztet, az emberek többsége észre se veszi, csak hogy folyik az orra. (ellentéteben a bárányhimlővel) Kuyánál nem tudom mi van, de az biztos, hogy ha nem hagyod, hogy a szádba nyaljon és evés előtt (nem nyulkálunk a szánkba se) megmosod a kezed szappanal akkor miért lenne baj? Sokan annyira félnek, hogy elajándékozzák, rosszabb esetben kirakják az utcára a kutyát, holott, ha megkérdeznének egy állatorvost és a saját dokijukat mire és hogyan kéne figyelni semmi gondot nem okozna. Ráadásul egy háznál tartott kutya-macska szerintem be van oltva... legalábbis ez lenne a helyes. A macsekok is kölyökkorukban ugyanúgy átesnek egy oltássorozaton, mint a kiskutyák, ha a gazdi elviszi. no para, tájékozódj állatdokinál.

sasha

Kép
sasha

Szia Marica!

Mi azért voltunk szívultrahangon mert a mi babánk lombikos. És a doki minden lehetséges rendellenességet ki akart szűrni. Nem szonográfus készítette, hanem egy gyermek kardiológus. Még azt is megnézte, hogy nincs e valami kromoszóma rendellenessége. Szerencsére minden rendben. Egy normál terhes kismamát nem küldenek ilyenre. Mi ezalatt a 21 hét alatt ha tízszer nem voltunk uh-n akkor egyszer sem. Szemben az átlagos néggyel. (és még hol a vége??9
De azt hiszem, hogy most már mi is csak az átlagos ultrahangokra fogunk járni. Meg még egy 4D-st beakarok iktatni.

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Őszi babások!

Nyitottam őszi babák 2-est. Gyertek oda isKépKépKép
linato

Marica, Sasha!

Bocsánat hogy beleszólok, de ugye mint Sasha tudja én is kutya mellett csináltam végog a baba várást, plusz tengeri malacok.
Én is csak azt tudom mondani mint Sasha, hogy nem veszélyes. persze, vannak alapdolgok, pl ha hozzányúsz akkor kézmosás, amíg nem mostál kezet addig nem nyúlsz a szádhoz, orrodhoz, d eazt hiszem ezek a dolgok természeteskKép és persze nem kóbor meg idegen állatokat kells imizni, csak maikeről tudod hogy gondozottak. FDe ennyi ami indokolt. A toxolpazmát elsősorban macsektól lehet elkapni, vagy pl kertészkedéstől, d ecsak kkor ha közben a szád közelébe nyúlsz.
Pl a barátnőm sajnos az első babáját toxoplazma miatt veszítette el a 12. héten, na most elmondom hogy nincs macskájuk, se semmilyne állatuk és nem is az a simizős típus, neme gy állatbolond. Ráadásul kertes házban nőtt fel. A mai napig sem tudja hogy hol és mitől kapta el. Azóta van egy 3 hónapos kislányaKép
Nekem egyébként a kuytám még a pocimon is ült rendszeresenKép Ja, és azóta is a legjobb haverok Emmával! Szerintem nagyon jót tesz a kutya akisgyereknek.

Sasha!

nektek nem csak 1 kutyátok volt? A westie új szerzemény, vagy lemaradtam valamiről?)

és bocsánat az offérta topictól.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Beszti,
koszi, hoyg betettel a tablaba. Kép

Gyoresz,
en napi 2x1-et vagy 3x1-et szedtem ZSombival. Aztan ha az nem volt eleg (idonkent meg ennyivel is kemenyedtem), akkor meg emelt az orvosom az adagon atmenetileg. MAr most is felirattam, most 3x1-et irt fel.

Gombóc
gombóc

JAj, azt elfelejtettem irni Györesznek, hogy arra ne varj, hogy az 1. tabletta rogton hatni fog, kell egy kis telitodes a szervezetben (ha jol emlekszem, nekem 1-2 nap volt).

+elony: mivel a kismamak a csokit a magnezium hiany miatt (is) szoktak kivanni, ennyi magnezium tabletta utan nekem kedvem se volt a csokira nezni. Kép

Gombóc
gombóc

Gombóc!
Előre is köszi! Remélem jó lesz! Gondoltam, ha nem elég akkor iszok mellé magnéziumos pezsgőtablettát!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Jobb a magnesi citrit a magne B6-nál?
Az orvosom napi 2×1-et irt fel Magne B6-ból van
amikor 3-at is beveszek,de nem használ.
Gigi!
Hol volt a lombikod?Nekem az inszeminációm a
Dévai Klinikán volt.Pusz.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Lldicsi!

A Dévainál volt nekem is a lombikom. Elötte hat inszeminációt végig kellett csinálnunk a Szabolcs utcai kórházban. Hiába könyörögtünk, hogy had menjünk már tovább mert ennek semmi értelme. Dévai megmondta, hogy semmi esélyünk sem volt az inszeminációra. A negyedik lombik sikerült. Én nagyon csíptem a Dévait!
Hányadik héten vagy és hol szülsz ( maradtál a Dévainál?)

Üdv, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Én is nagyon kedveltem Dévait.Nagyon emberséges
és még humora is van.Ott sikerült a lombik?
Én 14+2 vagyok.Az Istvánba fogok szülni,mert az ottani nődokim küldött a Dévaihoz.Közelebb is van az István.De tartom a kapcsolatot Dévaival,és remélem a második bébinél is segit majd.Te milyen idős terhes vagy?Lehet,hogy már találkoztunk a váróterembe?Pusz.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

csak bekukkantottam, hogy van-e régi ismerős és nanááá, hogy vanKépKépKép

BesztiKép, SashaKép
HATALMAS gratula a pocaklakóhoz!!!KépKépKép
Lehet már tudni, hogy fiút vagy lányt hoz a gólya? Beszti, ez főleg Nálatok izgi.Kép

Gombóc, Tüni, Sofka,
nagy gratu itt is.Kép

Kismamákok! Mindenkinek nagyon boldog gömbölyödést kívánok!
pusza,
Timici
egy volt topiclakóKép
timici

Momo drága,
term. neked is gratula, bocs,hogy az előbb kihagytalak a felsorolásból. Még szerencse, hogy a "friss babák"-nál már megtettem, így remélem nem veszed le a fejem.Kép
T.
timici

Sziasztok!

Dia!
Erre a hétvégére írtad,hogy menetk a 4D-s UH-ra?

Györesz!
Hogy vagy?

Marica!
Nálad is minden OK.?

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kata.
18+0
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint