2004.06.11 17:19

, hanem az Excel automatikus teszi a születés várható időpontjából
és a mai dátumból
. Ha eltér a hét/nap attól, amit te tudsz, akkor a mostani táblázatban a kiírásod napja nem jól szerepel. (Kiszámoltam, 21+3 naphoz várható szülési időpontként 2004.10.19-e tartozna.) 
A kettő együtt sajnos
nem megy (21+3 és 10.15.)... Bocsi!

2004.06.12 17:34
2004.06.14 17:50
2004.06.14 18:51
Meg a keményedést is.
Pihengess sokat!
2004.06.15 18:25
,gondolom a túl meleg idő sem kedvez.

2004.06.16 08:01
2004.06.16 12:25
2004.06.17 10:28
Ha már a kornál tartok, Neked felajánlották a magzatvízvételt? Vagy már el is végeztetted? Te hogy állsz ehhez a témához? Engem ez izgat leginkább mostanában!
Nagyon aranyos volt a bébink, kis kezeit-lábait egyrakáson pakolászta, de sajnos a nemét nem tudta megmondani a doki! (Majd legközelebb) Az az igazság, hogy én többre számitottam ennél a vizsgálatnál, de lehet, hogy nagyok az elvárásaim ?!
Megmérte a buksiját, a karcson- és combcsont hosszát, végigpásztázta a gerincet, megnézte a kis szivét, a négy kamrát. Ennyi. Legalábbis nekem ennyit mondott, mutatott. Nektek is ennyi volt? Gondolom, ha nem ragozta tovább, akkor ezek rendben voltak! 2004.06.17 14:04
2004.06.17 14:21
Ha holnap sikerül, majd véleményezem!
Ennek örömére gyorsan fel is irlak a listára! Persze lehet, hogy Beszti is vezeti, az övé szebb, csak ugy látom ritkábban jelentkezik. De ott is biztos fel leszel irva!
) Azt hiszem, hogy a kisfiút hamarabb és biztosabban megmondják! De hogy miért???
2004.06.17 14:45
2004.06.17 19:37
2004.06.17 21:26
, ugyhogy ha nem haragszotok, akkor en is csatlakoznek.
2004.06.17 21:46
De ez még holnap derül csak ki.
Szóval reggel fél 9 felé lemegyünk és sétálunk kb másfél órát, utána beugrunk a játszóra és bírja!!! Csak én vagyok kidőlve. Mindent meg kell nézni, állandóan résen lenni, hogy ne szaladjon le az úttestre, szerencsére a sétáink a 30-as övezetben fekvőrendőrös utak mellett vezetnek, na de kinek kéne, hogy baleset történjen...
Kisördög. De azért már haladunk. Egyre többet fogja a kezem, de azért még így is van dolgom vele. A lépcsőházakoból kihozni, megakadályozni, hogy az összes autóról lesimogassa a koszt, v. feszegesse a "kilincsét". Aztán haza, tízhórai, és alvás. Nekem meg valami más. Pl hülye kutyám allergiás és vakarózik és iszonyat milyen csomókba jön a szőre és ha nem 20x seprek fel miatta akkor egyszer sem és naponta 5x kefélem ki őt is meg a kis szőnyegünket is.
Na jó nem panaszkodom, de így van
Csak hogy érzékeltessem miért nem jövök mostanában olyan gyakran, de lehet, hogy korai még ez a babakocsiról leszoktatás.
Csak az a baj, hogy az ő régi kocsija lesz a picié is és szeretném, ha mire megjön a pici, már szinte el is felejtse milyen babakocsizni.
úgyhogy nem biztos. 2004.06.18 11:00
Lassú viz partot mos. Végül csak felfogtam!
Szóval eddig nem mondták, hogy feltétlen menjek magzatvízviszgálatra, meg nem is tudom mit tennék, ha megcsináltatnám és azt mondanák, hogy baj van! ??? Ez borzasztó nehéz döntés lenne. Viszont már olyat is hallottam, akinek azt mondták, hogy rendben és mégis beteg babája lett.
Szóval ebben is van rizikó, + még a vetélési kockázat! A dokik meg nem igazán segitenek a döntésben: Anyuka, ezt magának kell eldöntenie! Ami igaz is, de jól esne egy kis bátoritás, vagy jótanács!
1 hónap múlva szabi, és nincs hova menni! (Ez elég olcsó lett volna, és ez is fö szempont a keresgélésben!) Amiket találok, az mind drága a mi pénztárcánkhoz!
Ha tudtok valami olcsó helyet a Mátrában, Bükkben (Eger környéke) akkor lécci irjátok meg! KÖszi! 2004.06.18 12:06
Mivel nagyon sok kóbor macska van, ezért akár a termőföldekre is üríthetnek. Teszem azt a salátás-retkes-stb-is földekre. Ezért, ha nincs is macskád és nem is fogdosod őket akkor is elkaphatod a piacon vett földön termő zöldségek-gyümölcsökről, ha nem mosod meg őket. DE!!! nem minden macsek hordozza. Ez a toxoplasma élősködő olyan, mint a bárányhimlő. Ha egyszer már elkaptad a továbbiakban védett vagy ellene. Csak vérvételből derül ki, mivel a folyamat egy nagyon enyhe, pár napos náthára emlékeztet, az emberek többsége észre se veszi, csak hogy folyik az orra. (ellentéteben a bárányhimlővel) Kuyánál nem tudom mi van, de az biztos, hogy ha nem hagyod, hogy a szádba nyaljon és evés előtt (nem nyulkálunk a szánkba se) megmosod a kezed szappanal akkor miért lenne baj? Sokan annyira félnek, hogy elajándékozzák, rosszabb esetben kirakják az utcára a kutyát, holott, ha megkérdeznének egy állatorvost és a saját dokijukat mire és hogyan kéne figyelni semmi gondot nem okozna. Ráadásul egy háznál tartott kutya-macska szerintem be van oltva... legalábbis ez lenne a helyes. A macsekok is kölyökkorukban ugyanúgy átesnek egy oltássorozaton, mint a kiskutyák, ha a gazdi elviszi. no para, tájékozódj állatdokinál. 2004.06.18 12:08
2004.06.18 12:53
és persze nem kóbor meg idegen állatokat kells imizni, csak maikeről tudod hogy gondozottak. FDe ennyi ami indokolt. A toxolpazmát elsősorban macsektól lehet elkapni, vagy pl kertészkedéstől, d ecsak kkor ha közben a szád közelébe nyúlsz.
Ja, és azóta is a legjobb haverok Emmával! Szerintem nagyon jót tesz a kutya akisgyereknek. 2004.06.18 13:11
2004.06.18 18:52
2004.06.18 19:47

2004.06.19 00:17

, Sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint