Sziasztok!
Mi is visszatértünk vidékről. Nagyjából visszaolvastam a termést. Képek nagyon jók megint
Kriszta! Sajnos nincs nagy szerencséd a talival, mert mi sem tudunk menni

Legalábbis nekünk nincs szerencsénk, de látom, mások is vannak így ezzel

Én elkezdtem köhögni, Balázs is gyanúsan krehácsol, nem kockáztatunk természetesen.
Amúgy anyósom alkotott megint. Nem szoktam szidni, mert nincs vele semmi baj, csak arról feledkezik meg rendszeresen, hogy elmondja: valaki beteg otthon. Természetesen ez olyankor érdekel csak, amikor megyünk hozzájuk. Félúton voltunk hazafelé, amikor telefonált, és eszméletlenül köhögött, és rosszul hallott. Rákérdeztünk, erre lelkesen mesélte, hogy középfülgyulladása van, és köhög, tüsszög, náthás. Beszedett egy tonna gyógyszert, hogy ne kapjuk el... Mire odaértünk, már apósom is köhögött, tüsszögött. Megőrülök ettől! Így is állandóan beteg valaki / főleg Gergő/, és akkor még ők sem szólnak, akik állítólag szeretik, és aggódnak érte. Egyelőre csak én szívok, remélem, a gyerekek nem kapták el!
Amúgy jó volt a hétvége, sok programon voltam, eső kevés volt, hétfőn, amikor szabadtéri programok voltak, kifejezetten szép és jó volt az idő

Gergő imádta a Makám együttest, nem is gondoltam volna! Keze-lába járt, és vigyorgott ezerrel
Gyorsan rövid reagálás, aztán fürdés:
Davallia

Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!!! Vigyázzatok Magatokra!
Juci

Épp tegnap vesztem össze a férjemmel, hogy ő 11-ig aludt, én fél hétig, és akkor még rám akarja ruházni a vezetést, holott az úton alhatnék! Egyértelmű volt, hogy a srácok alszanak 2 órát legalább, ennyi nekem egy vérátömlesztéssel felérne. Nagykegyesen vezetett végül. / persze nem aludtam valami jól.../
Érdekes, hogy neki minden hétvégén jár pár extra óra alvás, nekem meg soha
Barbi

Sajnálom, hogy már megint betegségről olvasok Nálatok, gyógyulást!
Hari

Örülök a jó híreknek!!!
Ancsi

Nekem sincs még mensim, Balázzsal 10 hósan jött vissza.
Ayse

Örülök, hogy Lili nem beteg, és gratula Andris kúszásához!
Nálunk is őrület van, Gergő is egyre anyásabb, ráadásul ezzel egyidőben Balázson kitört a hülyeség. Nagyon sokat hisztizik, pedig nem szokott. És hülyeségeken. A hétvégén volt olyan, hogy álltunk az apjával, néztük, és aggódtunk, hogy vajon normális-e. És nem tudom, mit kezdjek vele. Tudom: türelem, türelem. De egyre kevesebb van
Mindenki ordít, megyek...
Judit