Sziasztok!
Adatok: Beszti, 29, szept. 13., 3., Hanna/, Budapest/MÁV
Bébiholmi: nekünk semmi nem kell. Midnen megtartottunk, pont azért, amiért Sasháék, a kicsinél vettünk is új dolgokat. Egyedül a babkocsinkra akarok mózeskosárt (annak az anyukám állja egy részét pénzben). De azért a párom aranyos volt, mikor mondtam, hogy az etetőszék (ami ugyan még nagyon sokára kell), amit a kisebbik fiunk használ, de a nagyobbé volt, még a legkisebbnek is jó lesz, hogy nem, azért a kicsinek is kell valami újat kapnia, legalább ebből kapjon már újat!
Tüni!
Akkor most már hivatalosan gratulálok. Olyan fura volt leírni (a másik topikos táblázatba (ugye nem haragszol

?)), hogy ő már 2005-ben volt születni.
Hányinger:

. Nekem nem volt egyik gyereknél sem, de pont tegnap éjszaka igen. Pedig nem hamitól, mert semmi bajom nem volt később. Nem tudok mire gondolni, lehet, hogy a pocim nyomta a gyomromat???
Cseri: nálunk a korai már nagyobb leérőben van a fáról (sajnos mind leszedni képtelenség, így potyog), a későbbinek még érnie kell, mert még zöld.
Egyébként én a napokban láttam 980 Ft-ért és 280 Ft-ért is. Hogy miért került az első annyiba???
Kata!
És a "nagyfiúságára" nem lehet utalni? Mármint hogy egy másik bácsi nem aludhat a ti ágyatokba, a felnőttek külön ágyban szoktak, de nem csak ők, hanem a nagyfiúk is.
És ha ez nem megy, de nektek már terhes, hogy ott alszik, akkor el kell magyarázni neki, hogy bizony ti már nélküle szeretnétek aludni, mindenki jobban ki tudná pihenni magát, anyunak nő a pocija,s tb.. Ő már 4 éves, ezt meg kell értenie. Még most, mielőtt a pici megszületik... Az esti altatásos szokásokat a saját ágyában is meg lehet valósítani
Egyébként tök lényegtelen, hogy miért vagy "marslakó", a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat. Egy ilyen dolgot csak akkor kell megváltoztatni (ill. nem rászoktatni), ha nektek nem jó, terhes. Ha nem gond, hogy veletek alszik, akkor max. a pici miatt kellene vele beszélni, hogy válassza inkább a saját ágyát.
Olyan sok butaságot hall az ember, amit csak azért betartani, mert sok ember mondja, de neked egyébként nincs szíved szerint...
Beszti