Nicika! Szerintem ha már csak a kettő időpont között kell dönteni, akkor a május 31 esélyesebb, mert június 5-én már elkezdett emelkedni a hőd.Viszont szerintem is mindegy, mert a babák inkább a méretük alapján születnek meg (az UH ezt támasztja alá), nem pedig, hogy mikor fogantak. Nem beszélve arról, hogy addig még változhat is ez a 6 nap...
Hű lányok itt a sok sütivel a nyálamis kicsordult...
Mi a hétvégén vendégségben és esküvőn is voltunk, szóval egy kicsit felborult a 6 után nem eszünk, azonnal érzem is a súlytöbletet...
Tünde! Gratulálok a kislányodhoz! Mi is kislányt szeretnénk, én totál biztos is vagyok benne, hogy az lesz (megérzés?)+ két fajta naptár szerint is az lesz. Nincs is fiú nevünk, csak lány: ESZTER lesz.
Eszti! Drukk holnapra!!!
Ritaa! Hű milyen nagy már a pocid! Érdekes így összehasonlítani, nagyon alkati kérdése az egész... mert Esztié nem tűnik akkorának, pedig ő már 16 hetes... ja és persze a gatyó is csalhat...
SZISZ! Örülünk, hogy újra köztünk.. Most már több időd lesz jelentkezni? De jó neked, hogy már érzed is a babót!!! Én is én is én is!!!
Nekünk sűrű hetünk lesz, most fogok minden vizsgálatra elmenni, amit a 12. héten szoktak, és már nagyon szeretném hallani a kicsi szívdobogását.
Bartika
11+0