A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Ribizli

Nagyon szép a pocikád! Ügyes vagy, hogy még bírod. Csak így tovább!

Éva az ikres topikról
p.éva

Sziasztok!

Mi ez a nagy csönd?
Kitty, Veronika, Zsazsa, remélem már babáztok! Kép

Ma volt nálunk a védőnő. De csak kb 10 percet. Kérdezte, hogy van-e kérdésem, mondtam, hogy nincs, így aztán ment is. Mondtam neki, hogy tele vagyok babás ismerősökkel, és már "szinte mindent" tudok. Kép Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Fruzsi
Nagy gratula a babahoz, sok tejcit kivanok!

Kitty, Veronika, Rtunde
Nagy drukk a mielobbi szuleshez!

Sz. (33+2)
szamoa

Sziasztok!

Fruzsi! Gratulálok, nagyon szép nagy baba!

Mi még mindig kicsit parázva. CTG erős fájásokat mutatott, doki ma akart megvizsgálni, meglátta a ctg-t azt mondta nem mer, mert akkor ma megszülökKép
Kétnaponta ctg, és jövő pénteken reggel 8-kor randi, azt mondta aznap szülünk......

Ezt mondjuk nem tisztán értem, mert azt megbeszéltük, hogy a terminus utsó napján ha semmi protokol szerint aznap császár. Mondjuk ,azt mondta, nem nyugtató a ctg eredményeim,a III-as méhlepény, a gyakori keményedés, ezért gondolt a péntekre. Ebből leszűrve gondolom aznap megindítja (lehet császár után?) és utánna (ezt mondjuk tudtam) ha nem történik előrelépés császár. Szóval péntekig (27-e) jó lenne, ha kijönne magátólKép

Mennem kell, mert a fiúk fürdenek és az előbb hatalmas csattanást hallottam, és nagya csönd. Lehet hogya kicsi vízbefolytotta a nagyotKép

Puszi, finiselőknek drukkk

Kata
LadányiKata

Ja, friss pocis kép a profilbanKép Ribizli egyforma majdnem a pizsink?!

Kata
LadányiKata

Sziasztok!

Fruzsi!
Óriási gratula az óriási babóhoz!Kép Sok tejecskét kívánok!

Ribizli, Kata!
Nem semmi pocitok van! Olyan szép gömbölyű!KépKépKép

Karmen!
Hogy vagytok? Olvastam az archívban(lassan utolérem magamatKép), hogy nem nagyon akar hízogatni Orsi.Kép Nekem mindkét leányzóm besárgult(bár csak kúpot kaptam emiatt) és tudom mennyire nehéz, de tényleg ébresztgetni kell őket, hogy nőjjenek és ne sárguljanak tovább. Remélem azóta már elkezdett gyarapodni Orsi.Kép Kitartás, hidd el Orsi még le is fogja kőrözni a többieket, annyit fog hízni 1 hét alatt!Kép

Top7-nek pedig millió DRUKK, hogy mihamarabb Ti is a kezetekben foghassátok a babátokat!Kép

Szilvi
sztigris

Gratula az ujabb anyukáknak és babáknak! Jo egészséget és sok tejcsit kivánok nekik!

Szilvi! Köszi jol vagyunk Orsi most már 150g hizott egy héten, persze a dokinéninek ez sem elég jo. Eddig az volt hizzon már, most meg hogy ennél többet kellene. Amugy sokat alszik, ma éjjel nem is kellett felkelni, ha igen akkor is csak 1x szokott éjszaka enni. Nem sir, csak nagyon ritkán, ha ébren van akkor se mindig vesszük észre mert csendes. Én most már optimista vagyok, szerintem szépen elkezdünk igenis hizni, gyarapodni.

Kittyröl ti se tudtok semmit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kata, jó nagy a pocid! KépDrukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!

Ahhoz képest, hogy múlt héten nagyon akartam szülni, most olyan kis nyugis vagyok. Én is kétnaponta járok CTG-re. Végülis a kiírásig még van 2 napom, aztán majd meglátjuk.

Pusza,
Tünde
rtünde

Lányok,
Nem nagyon szoktam ezt a topikot olvasni. Tudtok valamit Dorisról és a picikről?
Zsuzsó
zsuzso

Zsuzsó

Doris velünk is levelezett az ikres topikon, de már rég nem hallottunk róla. Még ott tartunk, hogy a kórházban voltak mind a hárman. És valami olyat is írt egy ismerőse, hogy most nagyon sokáig nem lesz internetközelben.

Éva
p.éva

Sziasztok!
En hallottam egy infot Dorisrol, mi szerint mar reg otthon vannak, es a babak szepen gyarapodnak.
Meg egy ideig nem fog jonni, talan marc. ig?, mert ahol most laknak, nincs internet.
Kakukk
kakukkfu

Fruzsi
Nagy gratula a babahoz! Sok tejcit kivanok!

Ribizli
Nagyon hallgatsz. Mi ujsag veletek?

Szamoa (33+4)
szamoa

sziasztok!

fruzsi! gratulálok! jó nagy lett a legény!

jaj, lányok, én már hétfő óta a szent imre kórház vendégszeretetét élvezem, és annyi édes pici babát látok, hogy teljesen oda vagyok! érdekes, hogy egyáltalán nem zavar, hogy egész éjjel megy a cirkusz a baba-mama szobákban. mióta bent vagyok, szinte mindenki megszült (kedd éjszaka volt a csúcs!), 3-an vagyunk, akik várakozunk (2-en a császárra), ja, meg ma jött valaki, de ő még csak 30 hetes.

hát, nagyjából ennyi. naponta nst, mindig megállapítják, hogy milyen szép görbe, sehol egy fájás. el se tudom képzelni, mikor lesz ebből gyereksereg.

ma születtek ikrek császárral, pici lányok (nem is olyan picik, mert 3150g és 2750g), annyira gyönyörűek voltak, hogy elképesztő. jelen lehettem, amikor az anyukájuk felébredt és először találkozott velük, teljesen elérzékenyültem, hihetetlen megható jelenet volt.

mi nem tudjuk megint, hogy mi a nemek aránya, az ultrahangos kisasszony inkább nem nyilatkozott, mindketten takargatják magukat. gyorsan kitaláltunk egy második fiúnevet is a biztonság kedvéért.

különben a kórházban leginkább csak végelgyengülni lehet. 3 napot végig bőgtem, tegnapra már úgy-ahogy megszoktam a rendszert, ma este meg hazajöttem 1 napra, hogy lelkileg regenerálódjak.
elképesztő kabaré különben az egész, igyekszem úttörőtáborként felfogni, ahol arra megy ki a játék, hogy hogyan szúrjunk ki a kis úttörőkkel. itt mondjuk nem fogkrémezik be a fülemet, de azért minden nap ért valami attrocitás.
persze meg lehet szokni, hogy az ember ne is figyeljen oda a hülyeségekre, ki kell dolgozni a túlélő-stratégiát.

puszi mindenkinek:

ribizli+2
ribizli

Ribizli!
Olyan jókedvet csináltál nekem ma reggel!
ÚttörőtáborKép Kitartás, nemsokára jön a babaseregKép

Szilvi
sztigris

Ribizli, olyan aranyosan fogod fel ezt a korház dolgot!

Kitartás, már nincs sok hátra!!!

Fiona
fiona

Ribizli! Fel a fejjel, hamarosan te is a karodban tartod a babákat!

tettem fel filmet netre, Orsi fürdik.
http://web.axelero.hu/amina512/orsi.zip

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Még mindig itt. Kép Mára vagyok kiírva, de semmi jele, hogy babó úgy gondolja ma kéne születni. Voltam ma CTG-n, fájás szinte 0.

Ribizli, kitartás! Nemsokára már nálatok is babasereg lesz! Kép Elvileg jövő héten nekem is be kell feküdni a kórházba. Nagyon nem szeretném, de majd próbálom én is úttörőtáborként felfogni. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

FruzsimamiKép,

hurráhurrá!KépKépKép Kiteszem a lábam egy hétre, és tessék!Kép Sok boldogságot az egész kis családnak!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Ezt olvastátok? A tavaszi babákban írja Kitty:

Sziasztok!

Itt vagyok.
Réka 16-án hétfőn 19.50 -kor megszületett. 3200 g 49 cm és csodaszép.
Most csak röviden írok, mert ma jöttünk haza, és a gyerekek is nagyon igényelnek, szóval bele kell rázódni az új helyzetbe.
Hétfőn befektettek, de szerencsére teljesen spontán du. 5-kor megindult a szülés és 7.50-re meg is lett Réka. Gátvédelemmel szültem, az orvos el is csodálkozott,hogy milyen puha a méhszájam.
Ezt csak azért írom, hogy a málnalevél tea és a homeobogyó szerintem csodát tett. Szedjétek!!!!!
Nagyon könnyű és szép szülésem volt.
Részletesen leírom majd a szüléstörténetet ,ha lesz egy kis szussznásnyi időm. És persze teszek fel képeket.
Most igyekszek egy kicsit visszaolvasni,hogy kivel mi van.

Kitty
LadányiKata

Sziasztok
Én csak bejárok olvasgatni titeket, egyébként az ikres topicon szoktam hozzászolni. Igazából csak azt szeretném megkérdezni Ladányi Katától, hogy nem Kispesten lakik-e?
Egyébként drukkolok mindenkinek, aki mostanában fog szülni.
Ribizli
Neked külön drukk. Pihenj sokat, szükséged lesz rá.
Sziasztok
Böbe
böbe

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Veronika [size=-2]2003.05.12.[/size] 41+0 31 év/1.b. Budapest 2004.02.19. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 41+0 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]3.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 39+5 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]4.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 38+5 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]5.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 40+0 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]6.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 37+5 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 34+0 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 34+0 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 32+6 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
[size=-2]10.[/size] Mariann [size=-2]2003.07.15.[/size] 31+6 30 év/1.b. Budapest 2004.04.22. [size=-2]2004.04.20.[/size] [size=-2]Szent Rókus Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] KranzNiki [size=-2]2003.07.20.[/size] 31+1 26 év/2.b. Csepel 2004.04.24. [size=-2]2004.04.25.[/size] [size=-2]I. sz Nöi Klinika / Dr. Patkós Péter[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
tablazat

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek Zoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi Édua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( - 5 ) nap 10/10
Hanzika Marcell Bertalan 2700g, 50cm 2003.11.03. ( - 8 ) nap 8/10
AnnAnn Hanna 3490g, 56cm 2003.11.04. ( + 6 ) nap 10/10
Bogár Eszter Dorka 3200g, 55cm 2003.11.08. ( - 5 ) nap 10/10
Dorki Nikolett 3700g, 52cm 2003.11.08. ( -3 ) nap
semese András 3160g, 52cm 2003.11.08. ( - 4 ) nap 10/10
Nicki Márton 3500g, 53cm 2003.11.29. ( + 2 ) nap
Rita01 Kíra 3250g, 49cm 2003.12.02. ( - 1 ) nap
Kisbuksi Vencel 1400g 2003.12.03. ( -68 ) nap
johitimi Kristóf Ádám 3550g, 56cm 2003.12.08. ( + 4 ) nap
Mese Anna 3300g, 53cm 2003.12.10. ( - 4 ) nap
Boróka István Zoltán 3850g, 57cm 2003.12.18. ( + 8 ) nap
Manga István Mátyás 3650g, 56cm 2003.12.19. ( + 5 ) nap
Bella2 Luca 3400g, 54cm 2003.12.30. ( + 9 ) nap 9/10
Noémi Liliána Eszter 2660g, 51cm 2004.01.03. ( - 16 ) nap 9/10
Victoria Dorka 3500g, 52cm 2004.01.08. ( + 2 ) nap
Andi68 Péter 4000g, 55cm 2004.01.12. ( + 9 ) nap
Detti Levente 3570g, 56cm 2004.01.17. ( - 6 ) nap
Gigi1 Virág 3300g, 48cm 2004.01.21. napra pontos babaKép
Zsóf Gergely 3900g, 57cm 2004.01.24. ( + 2 ) nap 10/10
Szilvi Nikolett 2950g, 48cm 2004.01.28. ( + 3 ) nap
Karmen Orsolya 2940g, 53cm 2004.01.28. ( - 9 ) nap 8/9
Nikie Boglárka 3780g 2004.01.28. ( + 1 ) nap
Rbogi Margarita 3250g, 55cm 2004.01.31. ( - 7 ) nap
Fiona Benedek 3550g, 53cm 2004.02.02. ( - 7 ) nap
Fbogi Lili Dorina 3230g, 51cm 2004.02.10. ( - 16 ) nap
Rebi KépLevente Attila 2600g, 50cm 2004.02.13. ( - 16 ) nap 10/10
Fruzsi KépMárk 3700g, 57cm 2004.02.16. ( - 2 ) nap
Kitty KépRéka 3200g, 49cm 2004.02.16. ( + 6 ) nap 8/9
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tablazat

Sziasztok,

köszönöm a gratulációkat. Péntek óta itthon vagyunk. A baba nagyon kis rendi, eszik-alszik (hál' Istennek, tejci van), néha nyügi, akkor apukája felveszi, és megnygtatja.
A hüle anyja, meg két napig, csak ha ránézett is, elsirta magát a meghatottságtól... Kép
Ez a mamaság még csodásabb, mint gondoltam..

Puszi, majd jelentkezem.

Fruzsi és Márk Kép
cinderella

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés: 2004.02.17-én 21.00-kor megszületett gyönyörű kisfiam, Nagy Benedek Bodó. 3900 gr, 56 cm.

Ma jöttünk haza a kórházból.

Minden új babához szívből gratulálok!

Csak Fruzsi ucsó levelét olvastam, de csak csatlakozni tudok. Én is vagy százszor sírtam, és akár most is tudnék. Csodálatos élmény volt a szülés és imádnivaló a csöppség.

Olyan boldog vagyok!

Mindenkinek hasonlóan szép élményeket kívánok!
Részletesebben később.

Zsazsa
zsazsa

A táblázatról jut eszembe, hogy Veronika is megszült!!!
A férje február 18-án irta a MÁV korházos topikba.

"Sziasztok,
Veronika férje vagyok, az okoskodás jó volt, mert ma délután kettő után tíz perccel megszületett a lányunk Adél Jolán, 3 kiló, zöldeskék a szeme és barnásszőke a haja (már kezdek belejönni, mit kell mondani), Vera és Ő is jól vannak.
Kristóf"

Szoval egyre rövidebb lesz a kismamák táblázata és egyre hosszabb a babócáké. Kép
fiona

Olyan lüke vagyok! A lényeg lemaradt:

Zsazsa! Óriási gratula nektek!!!

Ugyanaz a babáink neve: Benedek Kép Kép Kép
De az a helyzet, hogy mi itthon Zebulonnak becézzük. Még a pocakban kezde el igy nevezni a férjem viccből, és rajtaragadt. Kép A rokonok rimánkodtak, hogy nehogy Zebulonként anyakönyvezzük!
Persze mi már akkor is tudtuk, hogy Benedek lesz a neve, csak direkt paráztattuk az ismerősöket. Kép

fiona + 20 napos Benedek (Zebi)
fiona

Zsazsa látomn csatlakoztál az óriásbébisek táborához! Kép Gratulaaaa! Kép
Képet szeretnék!!! Kép

Veronika neked is nagy gratula a kislányodhoz! Kép
Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Kitty, Zsazsa, Veronika nagy-nagy gratula nektek és minden jót kívánok! Kép Kép

Na most már tényleg én vagyok az első. Kép

Ma voltam dokinál. Mondtam neki, hogy az a bajom, hogy nincs semmi bajom, túl jól vagyok. Kép Amúgy tényleg minden okés, az UH alapján is, a CTG-k is jók. A fej beilleszkedve, méhszáj 1 ujjnyira nyitva. Vasárnapig kaptunk haladékot. Ha addig nem történik semmi, akkor vasárnap reggel be kell menni, és akkor megindítja. Bár a doki azt mondta, hogy előbb meg lesz, de én már nem merek reménykedni, azok után, hogy már legalább két hete azt érzem, hogy szülök. A lényeg, hogy max. 6-ot kell aludni, és ketten leszünk. Kép Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!!

Jó pár napja olvasgatlak benneteket, s úgy tűnik, ma eljött az ideje, hogy én is bejelentkezzem.

Én a 3. fiú gyermekemet várom, s holnap vészesen belépek a 38. hétbe. Gondolom, sokan közületek tudjátok, ez mivel jár, s nem kell részleteznem, hogy mennyire útban vagyok magamnak...

Sajnálom, hogy nem előbb leltelek meg benneteket, nagy segítség lett volna a társaságotok az elmúlt hónapokban.

Most elsőre ennyi, üdv. mindenkinek,

Eszter
budddha

Sziasztok!
Úgy látom 3.szori üzenetszerkesztés után sikerül minden szülést és beköszönt új kismamit (éljen, éljen KépKépKép) felfognom, pontosabban a gépnek letöltenie. Illetve akartam nektek egy kicsit hörögni!
Voltam ma dokinál, CTG volt és vizsgálat is. Igaz, hogy szerdára vagyok kiirva, de semmi nem fest úgy, mintha szülnénk. Méhszáj teljesen zárva, CTG rendben, de a doki kedvesen tudatta velem, hogy amennyiben jövő hét szerdáig sem érkezik meg Léna, akkor be kell feküdjek, és onnantól progressziv módszerekkel fogják kicsalogatni a bébit, és ha ezzel sem jérunk sikerrel, akkor márc 9-10körül mindenképpen baba lesz.
Hiába ágáltam ellene, meg voltam felháborodva, meg jöttem a 'józan parazsti ész' dumámmal, le lettem rázva. Gyorsan elmesélt egy rémsztorit egy 'józan paraszti ésszel gondolkodó' kismamiról, nem mondom el, de nem volt happy end a vége. Próbálkoztam a 'mi van, ha spontán tüszőrepedéssel varázsoltuk oda Lénát?'-dumával, de ekkor is ua volt a válasz.
Hol van itt az igazság? Mint egy fogkrémes tubusból, úgy erőszakolják ki az emberből a gyermekét. De ha egyszer jól van ott! Nem hiszem el, hogy nem jön ki, ha itt az idő! Ha meg pusztán azért van erre szükség, mert nem biztosak abban, hogy szülés közben marad elég tartaléka az ember lányának, és gyermekének, akkor rosszak a diagnosztikai módszerek! Ez barbárság! Hörr-hörr!!! Kibújik belőlem a sárkány, aztán lehet ijedezni.. KépKépKép
Inkább csapok otthon pár romantikus éjszakát kispapival, mintsem ilyen kőkorszaki módszerekkel, de leginkább dumával erőszakolják rám a 'hagyományt'. Na nem hergelem magam, én úgy is pénteket lőttem be/ki szülésnapra, majd szombaton beszámolok, hogyha még egyben vagyok, hogy miért nem vált be.
Nagyon örülök, hogy jól vagytok Zsazsa és Fruzsi, na és Veronak, meg Kittyinek is sok tejcsit! IRIGYKEDEM!!!!! Nyugtassatok meg, kérlek egy kicsit! Én is ámuldozni szeretnék, nem pedig a dokik riogatása miatt itthon huhogni, ma pl 4 órát flangáltam egy ABCben (sok séta jót tesz, állitólag), kérdezzetek nyugodtan, még a cipőkrémek árát is tudom fejből.
Pusza
J
holophernes

Sziasztok!

Ma este 9-kor megszületett Ribizli Adélja (2750 g) és Nórája (2500g)!!!! KépKépKépKép
Ha van több infóm, majd írok.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sok boldogsagot Ribizlieknek a ket pici lanyhoz, ez zokkenomentes kezdeteket kivanok!
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

SMS Tündétől:
"Halihó! Ma hajnalban, 05:35- kor megszülettem. Kitti vagyok, 3600 gramm és 50 cm. Mindketten jól vagyunk. Pusza, R.Tünde"

Tündi, nagyon nagy gratula, jó egészséget, sok tejcit, örömteljes babázást! Kitti üdvözlet idekint!

Üdv:

Vic
Victoria

Sziasztok!

Tehát jönnek a részletek Ribizliékről:
Hétfőn du.4-kor elfolyt a magzatvíz és este 9-re megérkeztek a babák, rendes szülés volt, gátmetszés természetesen volt. Babák nagyon aranyosak, Adél (2750 g és 48 cm) rögtön szopizott is, Nóra (2500 g és 49 cm) kis megfigyelő, ő csak figyeli Adélt, ahogy ordít. Kép A doktornő és a szülésznő is szuper volt! Mindenki jól van, Ribizli egyenlőre fáradt és fekszik, nemsokára megkapja a babáit, már nagyon várja! Természetesen nagyon boldog!KépKépKép

A többit majd ő személyesen, valószínűleg hétvégére már otthon vannak!!!

Mindenkinek további kellemes babavárást kívánok!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Ribizli, óriási gratula!!! KépKépKép Mostmár csak kitartást és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Juditkám, te már hónapokkal ezelőtt lefoglaltad azt a pénteket, nehogymá eltérítsenek a szándékodtól!!! Járkálj, takaríts (ide is jöhetsz Kép), meg minden, ami belefér, kispapizz is persze Kép közben koncentrálj a péntekre!!! Meglesz az! Szorítok!!! Nem lesz itt semmi erőszak! Ki fog bújni szépen magától, okos kislány ő!

Pusssz
Ann
annann

Sziasztok!

Minden pici babához gratulálok, sok finom tejcsit kivánok.

Judit ne izgulj kifog bujni a pici babó még mielött megindítanák. Beszélgess vele, és tényleg koncentrálj arra a napra amikor szeretnéd hogy kibújjon.

Én is ezt teszem, már hónapok óta kinéztem magamnak a február 26-ot, lehet hogy bejön. KIváncsi vagyok.

Egyébként jól vagyunk, ma megyek ctg-re.
Derékfájás, medencefájás bejátszik, de ezen már csak a szülés fog segíteni.

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Ribizli!KépKépKép
Gratulálok a leányzókhoz, csak elindult a babasereg.Kép A természetes szüléshez pedig +1 óriási gratula! Sok-sok tejecskét!

RTünde!
Annyira örülök, hogy már Te is babázol.Kép Nagyon sok boldogságot kívánok és sok tejcsit!Kép

Judit!
Nyugi, Léna már úton van a nagy világ felé!Kép Ne izgulj, mert az annál rosszabb. Sétálgass és pihizzél annyit amennyit tudsz, most még lehet.Kép Mellesleg én is egy jó nagyot sétáltam a nagy napon és este el is folyt a magzatvíz. Szóval HAJRÁ!!!!Kép

Finiselőknek küldöm a DRUKKokat!KépKépKépKépKép(bár lassan már nem lesz kinek, annyira megfogyatkozott a táblicskuKép)

Szilvi
sztigris

Tünde, nektek is óriási gratula! Sok-sok tejcsit kívánok!

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Nahát nahát még ilyetKép

Nagy nagy gratuláció Tündének, és Ribizlinek isKépKépKép Sok tejcsit, nyugodt éjszakákatKép

Mi még egyben, a nagy találkozás pénteken lesz. A doki azt mondta így is úgy is szülünk pénteken.

Jóslófájások esténként vannak, kiváncsi vagyok a méhszájamra....

Én is gondolkodtam egy Apa "elkapásban" de már annyira rákészült mindenki a péntekre....

Puszi: Kata
LadányiKata

Állj, Juditkám, most jövök rá, h átvertél Kép nem is a pénteket, hanem a vasárnapot foglaltad le! az a 29!!!
Na akko most mikorra szorítsak?

Ann
annann

Sziasztok!!

Gratulálok Ribizlinek és Tündének én is!

Ribizli teljesítménye igazán nem piskóta, aranyos lehet a két kismanó!!

Gabi!
Nálad a jóslófájások milyen sűrűn és milyen formában jelentkeznek?
Azért tőled kérdem, mert úgy látom, nagyjából egy időben fogunk szülni.
Persze, nem bánnám, ha a többiek is elmondanák a tapasztalataikat, mert bár a 3. csemetémet várom, úgy érzem, mintha totál kezdő lennék.

Üdv:
Eszter
budddha

Sziasztok
Köszi a biztatás és nagy GRATU RIBIZLInek, szóval csajosak vagyok mostanság!Helyes!!!! KépKépKép
Nálam semmi fájás, se derék, se egyéb. Remekül vagyok, és el sem hiszem, hogy én vagyok a TOP1. A vegzáló orvosom még megfejelte hétfőn a mondanivalóját annyival, hogy azért ne ringassam magamat abban a hitben, hogy könnyű szülés lesz... Hát nem édes? Szerintetek irritáló egy optimista kismami, aki nem izgul és abban a hitben van, hogy minden jól fog menni??? Lassan kezdem ezt hinni, ez már a 2. ilyen m@rha-orvos, akivel összehoz a sors, csak velem lehet a baj.
Azért ma a rend kedvéért megnéztem újra az őrül-romantikus esténket, amikor kicsiléna megfogant, hogy pontosan mikor is volt, és hát ez a 27-29 hétvége lenne a 266 nap a fogantatáshoz képest.
Szóval csak most lenne szegénykének terminus, ezek meg ki akarják macerálni. Na de nem is foglalkozom vele, majd mi tudjuk a leánykával mikor kell jönni.
Kata
az a gyanúm, hogy orv beelőzés következik magácsak részéről, de igérem péntekig senkinek nem adom át az első helyemet KépKépKép
Szilvi
Hogy vagytok, mi van Nikivel??
Rtünde
Micsoda méretek! De ezt majd személyesen... Kép
Eszter
Szerintem mindenki nagyon szivesen elmondja a magáét, de ahhoz kérdezni, panaszkodni, nyekeregni, vagy hőbörögni kell. Ez utóbbiban szerintem én vagyok a nyerő, szóval nekem még egyátalán nincsenek jósló fájásaim. Vannak túlnagyfocilabdát nyeltem pillanatim, de olyan tipikus, rendszeres összehúzódásaim nincsenek. Tehát ezek alapján én nem szülök hamarosan?? DE,DE,DE!!!
puszik
Judit
holophernes

Zsazsa, Veronika, Tunde, Ribizli gratula a babakhoz!

Judit, drukk a penteki naphoz!

Ertesiti vki Szabolcsot (tablazatkezelo) a megszuletett babakrol?

Sz. (34+1)
szamoa

Sziasztok!!

Judit!
Tuti, hogy hamarosan szülni fogsz, s ha Lénának van némi humorérzéke, akkor éppen 29-én. Aztán, mint a Bermuda háromszögben, néhány évre eltűnik ez a nap a naptárból...és akkor...kicsi Lénát felvilágosítjuk, hogy ilyen esetben muszály,hogy febr.28-án és márc.1-én is ragaszkodjon a szülinapi ajándékokhoz. :-)))

Kitartás, holnap már szerda. Mellesleg most mondta a hábónamárta, hogy holnap durva kettős front várható...

Eszter

Amúgy nem igazán van okom panaszra, egészen jól érzem magam, csak néhány napja egészen gyakran keményedgetek.
budddha

Sziasztok!Kép

Beszéltem Tündi barátnőmmel, jól vannak. Pici szopizik, pár csepp előtejci van.

Puszi
Noémi
noémi

Sziasztok!

Ribizli, R.Tünde, Kitty, Zsazsa, Veronika - remélem senkit nem hagytam ki - gratulálok a babákhoz! Sok finom tejcit Nekik, Nektek meg erőt, kitartást és nagyon sok boldogságot kívánok.
Várunk Titeket a Pöttömökben. Kép

Boró és kisfia
femõke

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

Feltettem képet a trónörökösről a profilba. Ott két napos volt. Azóta eszméletlenül sokat változott. Ha lesz időm, készítek egy fotóalbumot.

Fruzsinak, Tündének, Kittynek, Verónak és Ribizlinek gratulálok!

Judit! Hajrá!

Zsazsa
zsazsa

Zsazsa Mamika! Falatka ez a kölök!!! Minden jót Nektek, de főleg mielőbbi összeszokást, és felépülést a szülés után. Kép
Ugye látunk a Pöttömökben?
Pusszantás Nektek: Detti
Detti

Sziasztok!

Eszter: van olyan nap amikor 1-2-szer keményedik a hasam, de nem fáj, ma pl többször is volt összehúzódás, és elég erős volt.

Tegnap voltam ctg-n, Ráka nagyon mozgott így felment a szívhang 180-ra, féltem hogy bent kell maradnunk de végül is a dokim megnyugtatott hogy nincs baj. legközelebb pénteken kell mennem, ha addig nem születik meg.

Gabi
38+0

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok csajok!

Kicsit megkésve jelentkezem, de csak most kerültem internetközelbe. Először is gratula az új babákhoz, és mi is köszönjük a gratulációkat Gergővel.

A szüléstörténet a következő:
Már korábban mondtam Gergőnek, hogy jó lenne, ha hétvégén születne, mert akkor a papájának nem kellene szabadságot kivenni, és az is jó lenne, ha reggel kezdődne a szülés, mert akkor nem kéne rögtön fáradtan kezdeni. Már jan.17-én szerettem volna, de ő úgy döntött, vár még egy hetet. Jan.24-én, szombaton negyed hatkor kimentem WC-re, és utána, mikor visszafeküdtem, egy pukkanás a hasamban, és elöntött a magzatvíz. Felébresztettem a férjem, Szabolcsot, hogy megyünk szülni. Gergő jól megviccelt, mert az első adag magzatvíz után még többször kijött egy jó adag, úgyhogy öltözés újra...
a kórházi borotválást megkönnyítendő Szabolcs a hajnyíróval megkopasztott, majd némi szöszölés, tollászkodás után elindultunk a kórházba. Ekkor még nem nagyon voltak fájások. Kb. 7-re beértünk, felvették az adatokat, elviccelődtünk a szülésznővel, és az ügyeletes orvossal. A szülésznő megnézte a bokám, hogy nem dagadt-e, majd mikor látta, hogy nem, azt mondta, olyan a bokám, mint az őznek. Mondtam erre, hogy ja, olyan szőrös. Kép Szabolcs örült a zöld-fehér ruhának (fradi), az ügyeletes nem, mert MTK-s. Kép
Megvizsgáltak, egy ujjnyira voltam nyitva. Mondták, várjunk. Fájások még mindig nem voltak. 8:30 CTG: A minimális fájásaim rendszeresek: 3 percesek. 9 óra, vizsgálat: minimális fájásokkal bő kétujjnyira tágultam! Mondták, mázlista vagyok. Ráültem a labdára, Szabolcs masszírozott. 10 óra: bő háromujjnyi, juhéé! A szülésznő felhívta az orvosomat. 11 óra: Megjön az orvosom: Eltűnt a méhszáj, de még nem jött előre. A fájások már igen erősek. Közben még egy vicces epizód, úgy dél körül, elmentem zuhanyozni, már igen erős fájásokkal, mikor hoztak egy nőt császárra előkészíteni. Beöntést kapott, és csak egy zuhanyzós WC volt. Én éppen egy fájás közben mozdulni sem tudtam, a mosdóba kapaszkodtam, neki pedig már sürgős lett volna a WC. Én viszont nem tudtam odébb vonszolni magam, csak mikor szegény már ráült a WC-re. Elég groteszk volt.Kép Kép Kép 13 óra: Végre nyomhatok. Ez elég lassan ment, mert a fájások nem sűrűsödtek.(2-3 perc) Meg Gergő is igen nagy lett. De végül 13:50-kor rengeteg nyomás után megszületett Gergő. Még félig benn volt, de már sírt. Nagyon szép élmény volt a szülés, én rosszabbra számítottam. Két nappal korábban kezdtem szedni Fruzsi caulophyllum bogyóit, nem tudom, az segített-e, de első szülésnek nem volt vészes.

Gergő már 4600 gramm, mohón szopizik, mosolyog, tündéri kisfiú.

Puszi mindenkinek:
Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: