Most délután érkezett a barátnőm Ausztriából és két éjszakát fog maradni. 7 hónapos terhes
Viszont elsétálunk odáig és mégis találkozni fogunk, de nem megyünk be az állatkákhoz
Most nagyon utáltok???

2004.05.04 22:40
Most délután érkezett a barátnőm Ausztriából és két éjszakát fog maradni. 7 hónapos terhes
Viszont elsétálunk odáig és mégis találkozni fogunk, de nem megyünk be az állatkákhoz

2004.05.05 02:50
Kicsit ezen is összekaptunk,hogy ez az egész anyagrendelés is abszolút rám volt hagyva, a páromnak agya sincs az ilyenekhez, pedig ha kicsit belegondolt volna ö is, talán hamarabb leesik a tantusz...
Végül elaludt, de én megint öregedtem 5 évet...
, ja bocs, igy az új érkezöket szoktam köszönteni, de majdnem Te is az vagy
És mi volt a nagy eltáv oka, miért nem jöttél sürübben?? A savanyitott tejtermék (ahogy Cory és Brigi is irtam már )(joghurt, sajt, tejföl), hamarabb mehet (10-12 hó között), de csak akkor ,ha nem volt allergiás beteg a családban.
Milyen falat ebben a nyári szerkóban,meg lehet zabálni...

2004.05.05 06:53
2004.05.05 07:44
2004.05.05 08:04
2004.05.05 09:17
Jobbulást kívánok! Remélem, több ilyen és hasonló akcióra nem lesz szükség. Viszont én is egy éve voltam fog-felülvizsgálaton, nem ártana
). Jövő héten szintén. Ha pár nappal korábban tudom az időpontot, akkor nagy valószínűséggel tudok alkalmazkodni. Viszont nekünk a délutáni időpontok jók, ebédután. 2004.05.05 15:38
). Mint írtam mielőtt eltűntem, nem voltam vmi jó passzban, azért nem írtam, csak olvasgattam, ha idejutottam egyáltalán. Az a helyzet, hogy nem igazán volt erőm végigolvasni az akkoriban jó nagy termést és mindenkire válaszolni. Ha meg csak úgy be-beszólok vmit, azzal nem akartam senkit megbántani (mármint aki kimarad) és így vagyok ezzel most is, úgyhogy nem ígérem, hogy rendszeresen jövök. De úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki nem jön túl gyakran.
Szóval bocsi mindenkitől, de ez most így alakult.
Ráérünk még végülis, úgyhogy nem gond
ha most nem jön össze, majd máskor. 2004.05.05 18:01
es lelek sincs az utcan.eleg unalmas itt.Ott talan jobb lesz egy sokkal nagyobb varos es DAllastol 20 percre van ami nem rossz.Ez egy kicsit felviditott minket mert nem tudtuk hogy majustol hogyan tovabb.O nem akart haza menni en igen,de ez nem rossz ennek en is orulok foleg hogy van egy ket fiatal par akiket ismerunk ott. 2004.05.05 19:21
Haminak gratula a tudományokhoz, nagyon ügyes!!!
Az almával Gabi ugyanezt csinálta, és most hol tartunk???? Ugyanott.
Én szívesen talizok hosszabban is, 11-től késő délutánig (max örvendeztetjük a publikumot egy nyilvános szopival), és akkor mindenkit látok.
Szóval ne mondj le a taliról! Kocsi.
). 2004.05.05 21:57
Bombomanyuval várjuk az időpont-javaslatodat... 2004.05.05 22:06
): hol egy pohár, hol egy tányér törik, hol kidől a gyümilé, hol pecsétes lesz a ruha, egyszóval kész katasztrófa, de mégis olyan édes, ahogyan ügyetlenkedik a lányával együtt
2004.05.05 22:56
)
)

2004.05.05 23:13

2004.05.06 09:24
Együttérzek. 2004.05.06 10:23
Időközben persze már én is rájöttem, hogy mi a baj: Zsoltika már mindenhol állni akar, így a babakocsiban is! Egy ideig elnézelődik, de mikor megunja, elkezd feszengeni. Az lesz a jó, amikor már totyog, akkor kivehetem és mászkálhat, ha pedig elfárad, majd visszarakom.
Jobban vagy már? Robókáról nagyon várunk ám képeket, olyan régen láttuk, meg sem ismerjük majd
Hogy halad a felújítás?
Tessék most már gyakran jönni, és elárasztani bennünket képekkel Hamiról 

Szerintem egyébként akkor is érdemes ide írni, ha nincs jó passzban az ember, legalább elmondhatod / leírhatod a gondjaidat, bajaidat! Jólesik olykor az embernek kiírni magából a bánatot, utána sokkal könnyebb
A fórumon tényleg sokan vagyunk, bár most nagyon megcsappant a forgalom, szóval nem nehéz követni az eseményeket
Most a hétvégére megint tervezek egy ilyet, mert olyan jólesne egy kicsit csak a férjemmel mászkálgatni, kicsit föltöltődni. No nem mondom, hogy 100%-ig nyugodt leszek
Meg arra is gondoltam, hogy esetleg hamarabb hazajönni látogatóba a családodhoz? Ha jól értettem, jövőre is ketten jönnétek Ádámmal. Csak azért mondom ezt, mert én úgy tapasztaltam, hogy ha egy kicsit ki tudok kapcsolódni, beszélgetni anyukámmal, akkor utána sokkal jobban viselem a problémákat, türelmesebb vagyok. Persze ez nem megoldás mindenre, a problémák attól ugyanúgy megmaradnak, csak az ember könnyebben veszi így az akadályokat.
Kár, hogy ma már ilyen vacak idő van
Azért szép napot mindenkinek: 

2004.05.06 12:06
)
nem akarod kiirni magadbol a depit? Hatha segit...
nalunk meg nyoma sincs (vagy csak en vagyok bena es nem erzem)
)
(hatha Vera is jelentkezik)
, Barbi toled bocsi)
2004.05.06 12:10
Egyszóval gyűlölök itt lakni. Úgy néz ki Ciprus sem jön össze, mert néhányan nem nézik jó szemmel, hogy Ati megint ki akar menni és próbálnak alákeverni. Ez van. Sajna amikor így összejönnek a dolgok, akkor nincs kedvem írni sem, se olvasni, de most megtettem. Remélem javul majd nálatok is a helyzet! Annyi jó azért történt, hogy jó sok fizut kaptam. Elsőre megijedtem, hogy miért ennyi, felhívtam a melóhelyet, hogy tévedés történt, most vonják vissza, mielőtt elköltjük. Kiderült, hogy nincs hiba, visszamenőleg kaptam meg egy új törvény alapján ezt a pénzt. Pont jókor, mert gyerekülést akartunk venni a kocsiba. Így lesz még új csillár is, meg egyéb apróság. 

Ja, amúgy Ati is béna, mindent összetör, legutóbb a babakocsi kupoláját, amiben az esővédő is van, így nem lehet feltenni.
Most cserélhetjük le azt is.
Ezek idegesítenek is, de amikor poharat vagy mást tör, arra azt mondom, aki nem csinál semmit, nem is hibázik. A paradicsompalántáknál kiakadtam volna.
Nem azért írtam le, mert veszekedni akarok, hanem mert így éreztem akkor.
Elnézést azoktól akiknek nem írtam. Minden babának boldog hófordulót és névnapot. Lehet megint nem leszek sokáig, rossz kedvűen csak panaszkodni tudnék. 2004.05.06 12:15
)... ha erdekel valakit, csinalok rola kepet... 2004.05.06 13:12

Ami visszahozott (és most ne sértődjön meg senki) az hogy Batka végre jelentkezett és tett fel képeket Emmáról 
A bealvós képen igazi kis tündér
Nagyon szép helyen laktok, ilyenkor kicsit irigykedem, de inkább maradunk itthon

Nagyon megijedtem, mert ő még soha, még az oltásoknál sem volt lázas. Erre hétfőn éjjel arra ébredtünk hogy tűzforró a kis háta meg a lába, gyors lázmérés, ami nagggyon gyorsan 39,4-et mutatott
Hűtőfürdő és kúp segített levinni a lázát. A dokinénink szerint a 3 napos láz lesz, és ma estére kellenének megjelenni a pöttyöknek... Viszont azóta sem volt lázas szerencsére, és a kedve is már a régi, úgyhogy remélem csak valami gyors lefolyású kis vírus lehetett!
2004.05.06 13:36
! 

! 2004.05.06 14:07
Ami borzasztóan zavar, na de mind1, mert megint felhúzom magam és sírhatnékom lesz ....
(emlékeztek erre, amikor ezeket írogattuk egymásnak a szülés előtt ???) 

2004.05.06 14:08

2004.05.06 14:13
) Sokszor olyan boldognak érzem magam, pedig én sem látom sokat a párom. Depi ellen sok napsütéses sétát ajánlok!!!! (És magamat is ajánlanám, tuti helyre szoktam hozni mások depijét) Ja és szerintem sokat kell közösségbe menni, ha máshová nem, akkor bevásárlóközpontokba
Valamelyik nap elmentem az Árkádba és a férjem szerint úgy viselkedtem mint egy őrült csirke
Rohangáltam feldobott állapotban az üzletek között, kissé hiányzott már a divatos ruhák látványa. Na, nem mintha nagyon követném a divatot, de akkor is jól esett a nyüzsgés. Elvittem már néhányszor a munkahelyemre Lacát, majd szétszedték és én sem unatkoztam
Mondjuk én helyből iszonyú csavargós vagyok (Ikea túra min.6 óra
)
a férjem mindig azt mondja, ha Laca túléli mellettem az első 2-3 évet, akkor nagyon edzett kis srác lesz
2004.05.06 14:23
)

2004.05.06 14:54
, társasházban laktok? fogalmam sincs, mit lehet tenni ilyenkor. A többiről: csak ismételni tudom, ne haragudj arra, aki nem reagált, még akkor is ha rosszul esik. A legtöbbünknek első babája van. Neked is. Hiába készültünk fel az érkezésére, akkor sem tudtunk előre mindent, és hát az életformaváltás sem egyszerű dolog, eddig munkahely, nagy társaság, most pedig egyedül otthon, güriző férjjel, távoli rokonokkal, és persze a BABA.
, ő is teljesen kivolt, hogy nélküle mennénk állatkertezni, és amikor nem jött össze, boldogan ígérte meg, hogy majd elvisz minket, azóta viszont elsüllyedt a melójában
2004.05.06 14:59
, mindegy a gyermek legalább pihen. 2004.05.06 15:12
Képzeld tök jó volt a merülés már nem is sírt!
)! 2004.05.06 15:42

??? Kicsit durva, de már atz hittem velem van a gond.
Ilyen sz.r helyzetben,mint én egyikötök sincs,szóval már ez a tudat vigasztaljon, oké???

2004.05.06 18:42
. Olyan jót nevettem rajta, hogy biztosan a depisebb anyukák is jobb kedvre derülnek
.Regina, remélem hamarosan te is írsz
.
.
.
.Egyre kevesebbet alszik napközben és egyre anyásabbá válik
.
.
. Nameg a drága Anna is kedvencem ám
.Egyik aranyosabb , mint a másik. Képeket kérek ám még másoktól is.
.
2004.05.06 19:19
hu csak meg ne lassak mit irtam.Lazasan egydul ellatni egy babot ismeros.en is igy voltam a ferjem pont akkor utazott el amikor hulla beteg voltam en is meg a gyerek is.na de ez van.Turelmetlenseg sajna nekem is van a gyerekkel foleg amikor a fel napomat a haloban toltom hogy szopizzon es nem akar hanem orjong,de mast sem hajlando mellette enni.olyankor teljsen bekattanok.
kitartas nekunk anyaknak.Fizunak gratula gondolom jol jott.A porszivozasert meg nagyon sajnalom a kicsi fiad az enyem is borzasztoan utalja.

2004.05.06 19:28
2004.05.06 20:05
A most tél teljes K.O. volt nekem
Hetekig egyáltalán nem mozdultunk ki a lakásból... Fiúkat max az apjukra tudom hagyni, mert bár a szüleim itt laknak közel, rájuk nem lehet számítani. 50 évesek, dolgoznak, és azt hiszem, még nem teljesen érettek a nagyszülő szerepre. Ez van, eleinte bántott, mára már túlléptem ezen a kérdésen. Anyósomék unokáznának, de ők 240km-re laknak. Furcsa, mert ők is bőven dolgoznak, anyósom 52, apósom 51 éves. Az öcsém meg 20 éves, és épp ott tart, hogy neki se feleség se gyerek nem kell. Egyszer már vigyázott 2 órát Balura, mikor Zsoma még kórházban volt, utána 14 órát aludt egyben, úgy lefárasztotta
2004.05.06 20:29
2004.05.06 20:42
:
) Csatlakozik hozzánk valaki??
és már Laca is alszik.

2004.05.06 20:58
2004.05.06 21:01
2004.05.06 21:03
2004.05.06 21:27

Nagyon ügyi a kiscsaj

A farmerruhás kép a legédibb, nagyon hasonlít ám rád! A szeme legalábbis
Így próbáljuk inkább a hétvégére időzíteni a programokat.
Azért így most már könnyebben tudjátok majd tartani a kapcsolatot, nem? 
Várjuk ám a képeket Robóról, remélem klassz az új gép!!! 
Most hogy már forog, tudom hogy minden rendben
Nekem ez nagyon sokat dob a hangulatomon!
jó hosszú is lettem. Bocsi!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint