Sziasztok!
Ma is fölébredt Gergő Apa ébrszetőjére, de vissza tudott aludni. Erre öt perc múlva rázendítettek az üzekedő macskák az udvaron. Na, akkor kipattant a szeme

Meg fogok őrülni, ha nem alhatom ki magam... / le kéne feküdnöm korán, de egyszerűen képtelen vagyok rá, mindig elvacakolom az időt/.
Ayse

Én is ezt mondtam az anyukának, hogy ha már valamelyikkel külön programot akar csinálni, akkor az a nagyobbik legyen! Egy gyerekpszichoterapeuta ismerősöm azt mondta, hogy ha egy gyerkőc oviba kerül, ráadásul még kistesó is van, akivel anyuka otthon marad, akkor anyukának minden nap egy olyan órát kell teremtenie, amikor csak a naggyal foglalkozik, és hetente egyszer apukának is kell egy ilyen órát csinálnia. / ha nincs tesó, akkor is javasolt ugyanez a menet/.
Ez a
Rokica által említett megoldás sem rossz, csak nem hiszem, hogy mi meg tudnánk oldani, hiszen alig látjuk Apát, és ha végre van egy hétvégéje, amit velünk tud tölteni, akkor azt bizony együtt akarjuk élvezni mindannyian. Ráadásul én ugye egész héten itthon vagyok a gyerekekkel, szeretnék mást csinálni a hétvégén. De mi szerencsére nem vagyunk rákényszerítve egy ilyen megoldásra.
Rokica

Nem tudom, láttad-e, de nálunk is úgy van a kiságy, hogy az egyik rács leszedve, és a mi ágyunkhoz tolva. Nekem ez nagyon kényelmes megoldás az éjszakai szopik miatt. Viszont amióta Gergő is ilyen nagy izgő-mozgó lett, pillanatok alatt átkeveredik az ágyunkon, és egyszer már le is esett. Minden alvása alatt ötvenszer nézek rá, hogy nem kelt-e föl, mert akkor gyorsan baj lehet. Így aztán tegnap eljutottam oda én is, hogy rács visszakerült. Viszont nem csavaroztam vissza, csak az ágyunk és a kiságy közé beszorítottam, sikerült úgy, hogy nem mozdul el. Így amikor este lefekszem, akkor előtte kikapom a rácsot, és összebújhatunk
Nálunk is elkezdődtek az elalvási nehézségek, kicsit el is szomorodtam

Eleinte hihetetlen volt, de már épp hozzászoktam, hogy Gergőt csak leteszem, és percek alatt elalszik egyedül. Na, legalább egy hete nem volt ilyen. Oda kell mellé feküdnöm, akkor szépen elalszik.
Esténként meg fürdés után a nappaliban szoktunk cicizni, és úgy szokott elaludni. / tévé megy szép halkan, félhomály, de Balázs is ott játszik vagy vacsizik közben/. Tegnap rájöttem, hogy ezek a zajok, érdekes dolgok nem hagyják elaludni, ezért lett még nehezebb az esti elalvás. Így mostantól bevonulunk fürdés után a hálóba. Tegnap bejött: pillanatok alatt elaludt
Andi

Lehet, hogy Kriszta nem tud most válaszolni: Csepelen laknak, panel lakásban. A babakocsit majd ő megmondja, de szerintem elég nehezen férne el...