Hűha, itt megint peregnek az események, azt sem tudom hol kezdjem.
Ritaa! Gratula az UH-hoz! Hányadik heti volt? Olyan nehéz követni ki hol tart, sokan vagyunk... Ami a kocsit illeti, nos kértem tőlük emilben katalógust Olaszországból, nekünk feltett szándékunk, hogy vagy Bécsben, vagy Drezdában (Öcsim kint él) vesszük meg, mert ott fele annyiba kerül és sokkal újabb modellek vannak.. Tippem szerint ez amit kinéztem 100 fölött lenne itthon,kint 60 körül láttuk. Az sem kevés ha belegondolsz, de nekünk első gyerek, a nagyszülőknek külön "unoka-alap" van félretéve és a tesóknak is jó lesz. Mi már nagyon rég óta várunk babára, első unoka lesz, amennyire tehetem szeretnék új dolgokat venni neki, persze nem mindenből, sok mindent kölcsibe megkapunk (mérleg, mellszívó, kád, stb).
Tünde, köszönöm az infókat,jól be is véstem a Kismama naplómba a várható vizsgálatokat. Nektek mi a véleményetek a vérből végezhető Down szűrésről? Mi nagyon gondolkodunk rajta, bár 25 ezer forint, de én nem bízom az AFP-ben.
Csema! Kitartást neked most! Dühítő, hogy mindig csőstűl jön a baj. Próbálj meg sokat pihenni most! És drukkolunk a jövő heti vizsgálatra! Gondolok majd rád!!!
Ildikó! De gyönyörű a két fiad! Tiszta apja mind a kettő!
Én is jövőhéten megyek UH-ra, már annyira várom! Sokan emlegetítek a Praxist. Az nem csak 4D-s UH, hanem valami rendelő is? Milyen? Magán? Miben más?
Ami R. Rékát illeti, az még hagyján, hogy 2800g de csak 40 centi lett a baba... szerintem az nagyon pici! Én láttam Rékát az utcán 3 hete, nem is látszott rajta hátulról, hogy terhes, elölről is csak olyan 6-7 hónaposnak nézett ki. A kolleganőm oda jár tornázni, ahol ő tart órákat, a múlt héten még ugrabugrált... Nem is értem hogy bírja... én jártam futni eddig 2 naponta, szándékomban is állt folytatni a 12. héttől, de annyira nem esik jól a futás (fáj tőle az alhasam), hogy nem fogom erőltetni. Hát nem vagyunk egyformák...
Bartika
10+4