Előbújok én is a ködből, különben még leszürkeszamaraztok!
Fruzsi, kis árulkodós! A tali remek volt, ismét jól éreztem magam, kösz a szervezést!
Judit, esment remek fotókat készítettél!
Különösen a lesipuskás felvételek irtó érdekesek.
Amúgy azt a 60 kg-t hol hordtad? Merthogy a képen nem látszik belőle semmi!
Tünde, gratulálok, s örömmel látom, hogy csatlakoztál a leányváró kismamákhoz!
Ez természetesen igen rendes dolog tőled, így legalább fiacskám bátran válogathat majd a csajok közül!
Ann, örülök, hogy otthon vagytok, s viszonylag minden rendben.
Élvezd ki minden percét a nyűgös-sírós-hasfájós időszaknak is, mert mint tudjuk, ez sem tart örökké!
Itt van a kitartáshoz 1 kis Boróka-féle szekérke energiácska is!
Hamika nagyon aranyos és szép baba! Ja a fotón nem tűnik nyüginek!
Manga, olyan izé vagy, sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, így nem volt kivel összemérjem a pocakot! Azért remélem már kicsípődött az a fránya becsípődés, s már a járás is könnyebb.
Változásokról: az ébren töltött forgolódós-kipárnázós éccakák után már a mély alvásos következik. Nálam legalábbis így volt: úgy másfél-2 hónapig 2-4 órákat aludtam jó esetben. Na persze ezt szépen kiegészítette a nem kapok levegőt-minden, amit a gyomorba küldök, hirtelen visszafele indul érzés is csak tovább szépített. Aztán eljött a 35. hét, s mindez megszűnt egyik napról a másikra. Most a gondom a bokácskáimmal van, péntek óta 3 van belőlük. Na itt már csak a póc használ, a diéta semmit nem ér. (
vagy
?) Pénteken megvolt az 1. CTG, épp közben született 1 kisbaba. Nemét sajna nem tudom, mert a drága szülésznő kérdésemre közölte, hogy nem nézte, annyi baba születik a keze közt, hogy neki mindegy.
Kösz, őt se fogom választani - bár szülésfelkészítőn nagyon aranyos volt. (Úgy látszik, addig tartott. ) Maga a CTG semmiség: rádkötnek 2 érzékelőt, egyik a szívhangot "méri" - azt jó volt hallani. Én, ha a babóm elmozgott, követtem a műszerrel. A gép kirajzolt 2 görbét csúcsokkal, egyik a szívhangja, másik meg a mozgása+a méhtevékenység. Bár ez utóbbiból nem nagyon produkáltam, előbbiből babám sokkal többet. Sőt, 1x még a műszert is lelökte a pocakról, úgy látszik, zavarta a kemény tárgy.
Kisbuksi Kispapija, szorítok értetek nagyon, s bízom benne, hogy holnap estére már minden rendben lesz!
Jelentkezz légyszi az újabb fejleményekkel! Dorkinak és Bogáréknak nagy gratula a picikhez! Jó babázást sok tejcivel és sok boldogságot kívánok!
Detti, naponta csak 1x csuklik a baba? Nekem volt olyan is, hogy délelőtt is + délután is 2-3 órát apró megszakításokkal. Azt olvastam valahol, hogy ez nem baj, szórakozik a baba. Hááááááááát???????
Szilvi, én is nagyon megköszönném, ha szkennelnél be kiskabátot, sapkát, cipellőcskét. Ha meg odaírnád azt is, hogy mennyi fonalat kell venni és milyen vastagot - szóval örök hálám üldözőbe venne!
Gondoltam a hátralévő 30 napban lefoglalom még magam valamivel.
Lányok, akit érdekel! Hétvégi 3bokás szalmaözvegységem alatt megvarrtam MINDENT, amit meg akartam. Már csak a mosás-vasalás nehéz terhe van hátra.
A héten összerakom a motyómat is - bár a hálóingeken és a hálósbugyi+törülközők+piperén kívül nem tom mit vigyek be. Ha valakinek van listája, legyen olyan kedves, írja meg. (Én ugyanis addig pakoltam, míg a kórházi listát szépen elkutyultam valahova!
) Előre is köszi a segítséget!
Boróka 35+6 és még 30 nap a szülésig - bár doki szerint kevesebb - no kiderül nemsoká, pedig olyan jó pocisnak lenni!

)
... Próbáltalak követni a muffinos topiccal kapcsolatban, de úgy fest, hogy a sok munka tényleg kivette az eszemet