A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Fru! Nem írtam le pontosan. Kinyomtattam, de úgy döntött, hogy személyesen kérdez rá a dokinál. Megértem, ha inkább maga jár utána az ügynek.. Bár ahogy én gondolom, másik dokit kell keresnie, mert eme ember fel van függesztve.

Most pedig én is elmék manikűrbe, hogy szép legyen a karmom estére. A fejemet ne nézze senki.
Puszó: Detti 29+0 +7kg Kép
Detti

Dettikém a fejecskéd olyan szeretnivalóan cuki, hogy mindenki csak azt fogja nézni, abbitos. Na, nehogy elbízzad ám magad Kép

Dr. H-ról meg az jut eszembe, hogy tényleg így múlik el a világ dicsősége.. sztárdoki havi százezres-milliós gázsival, mindenki szereti, kap utána, kedves ember, s egyszer csak... aztán ha az igazság majd kiderül, akkor lehet még nagyobb "sztár" vagy vége... minden ítélettől mentes vagyok! És persze a legrosszabb, ha valakit jogtalanul hurcolnak meg, az kegyetlen.

Detti, már megint nem dolgozol vagy mi???

Én meg majd megszakadok; most megyek tornázni, de viszont mingyár hisztizem, nincs senki, aki dumcsizzon velem!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Brühühü!!!!!!!!!!!!!!!!

Na!

Fruzsi
25+2
+5 kg

Ja, a kilók számakor nem számít a magasság? Vagy az csak a "látványban" nyújt mást??!!?

Én már úgy szülnék! Már unom! Túl hosszú ez a 9 hónap, pont 5 lenne az ideális! Most már babát akarok! Nem csak videjót, meg képet róla meg egy-egy rúgást reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Menek ámKép Már hajat is mostamKép

Bár Peti szétrugdosta tegnap a télikabátomat, azt még nem tudom, mit vezsek fel helyette, mert azt nemKép

Láttátok a profilomban a nemnormális fiamat?

Kata 24+1 (+ 4,5 kg)
LadányiKata

Már ne is haragudj, Kata, de elég normálisnak néz ki! És ha majd hírös távolugró lesz, akkor beárullak neki, mit írtál itten most!

Kép

Fruzsi

Ui.: Hurrá!
cinderella

Sziasztok!

Pocitesókám!
Hát én olllllyan büszke vagyok RÁD!KépKépKép

Nagyon ügyi vagy!!! Szerintem már nem lehet benned +lityi! Akkor már én is parázni fogok a +7kg-mal!Kép
Ja, és nekem már 3 napja kisebb megszakításokkal szinte állandóan csuklik a Kismanó, pedig bíztam benne, hogy nem lesz ilyetén érzékeny, dehát megint így sikerült.Kép Az bíztat, hogy a 2 éves lányom MÁÁÁÁR nem minden csikizésre(jóízű nevetésre) kezd el csuklani!Kép Lehet, hogy a Kismanónk folyton rögyög odabent!?Kép Bár a környezet odabent tényleg elég röhejes lehet...Kép

Fruzsi!
Kép-zást!

Szóval: Nagyon jó talizást!Kép
Mikor is lesz már a következő?Kép

Ja, és ne felejtsetek koccintani az itthon maradottak egészségére!Kép

Pussz
Szilvi
29+0 zusammen: +7kg
sztigris

DETTI!!!

Csak most olvasok és gyorsan válaszolok IX. KER. Gubacsi u. 6-ban van a nagyker és biztos adnak 1 db-t is. Milyen info kell még?
semese

Ja jól leisszuk magunkat.

Hideg van? Nekem lehet, hogy befagy a seggem. Most vegyek bundabugyit vafgy sem???

Éhes vagyok!!!!!!!!

Sajttál van/lesz ?Kép

Majd fogjatok vissza. Terv: leveske, és valami előétel, vagy fél adag főétel. Ne engedjetek csülköt zabálniKépKépKép

Indulok lassan

pusza: Kata
LadányiKata

KataKép

Nemsokára indulok, csak benéztem, melyik ádáz nő mondta le!
De nem Kép

Én már ittasan érkezem; az előbb koccintottam pezsgővel (kollega egészségére ürügy alatt).

Na, csók,

fruzsi
cinderella

No mindegy!

Leirom: 2 funkciós, a háttámlája 3 pozicióba állitható, vizszint, kicsit feljebb teljesen ülő. Két irányból tolható, közepes méretű a kereke. Könnyű, könnyen összecsukható. A hátsó kerekek fékezhetőek, az elsők fixálhatóak. Minden része leszedhető mosható,lábzsák és esővédő van hozzá. Rengeteg színössszeállításban kapható. Sajna amit eredetileg kinéztem elfogyott. (Farmer anyag mély bordóval)Igy maradt a sötétkék+ bézs kockás kombináció. A kritikus helyeken sötétkék. Az ára 26 ezer volt. De ehhez számitsd hogy nyilván ebben benne van a szállítási költség is, szerintem a nagykerben jóval olcsóbb. Ja és még egy praktikus dolog minden alkatrésze cserélhető tehát ha az első gyerek lestrapálta a huzatot irány a nagyker és csak huzatot kell venned!

Puszi: Emese

Fényképeket kérek a taliról mert egyébként sírok!!!!
semese

Sziasztok
Én is megyek, és viszem magammal a mindent látó fgépemet, hogy közvetíthessük a távol maradóknak a feelinget!
Kicsit késni fogok, de ott leszek!
Ja, arra gondoltam, hogy létre lehetne hozni egy új felhasználót 'Pocaktali címmel', mert fejenként csak 3 albumunk lehet, és a magaméba már nem fogom tudni pl. bemásolni az új képeket.
Szóval meg is tettem:
azonosito: pocaktali
jelszo: ptalalkozo
Ha vmi nem világos, akkor szidjatok bátran, hétfőn úgyis nyakig leszek munkával Kép
Pusza
loholok
Judit
holophernes

Sziasztok!!!

Fruzsi,
Bocsánat!!!!!!!!! Tegnap délután már nem voltam túl jól, aztán éjjel ismét görcsöltem, azt sem tudtuk, hogy most menjünk a kórházba, vagy ne...Ráadásul ez volt az utolsó napom a cégnél (hurrá!!!)...búcsúztatások, miegymás. Este 1/2 7- ig bent voltam a munkahelyemen; aztán már nem akartuk lemondani a vacsorát a Csalogány Étteremben, oda is mentünk s 1/4 8-ra értünk oda, de hamar el is jöttünk; szóval hulla fáradt vagyok, nehéz éjszaka és nap van mögöttem...
Szóval most ne báááánts!!!

De iszom a Ti egészségetekre is egy jó nagy bögre tejet, jó?!
Majd meséljetek, milyen volt a tali, s mit ettetek, ittatok!!!

Üdv,

Vic
Victoria

Én is boooocsi!!!!

Tegnap délután benézett hozzánk egy barát aki 8 év után szakitott a barátnőjével. Azt hittem, hogy azért el tudok menni, de annyit kellett vele beszélgetni, hogy hajnali 2-kor ment el. Kép(
Nem volt pofám kirugni, de közben azon járt az eszem, hogy mit ennék az étteremben.
Vacsorát direkt nem is főztem, ezért maradt a szendvicsezés. Kép
Most meg suliba megyek és teljesen hulla vagyok.

Majd irjátok meg,hogy milyen volt.
Puszi

Fiona
fiona

Sziasztok lányok!!!

El kell, hogy mondjam, isnét nagyon jól éreztem magam.
Ti mindannyian olyan aranyosak vagytok!!!
És mindenki olyan szép! Kép

Puszi
Fruzsi

Kép
cinderella

Jó reggelt leányok!

Képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!

GyORSAN!!!!

Emese
semese

Emese, Judit csinált képeket (az enyémet cenzúráztam Kép ), majd felteszi.
VELED mi a helyzet???? Nem szülünk??? Kép

Fiona, semmi baj, csak hát téged is jó lett volna megismerni. Kép

Vic, ne butáskodj már, csak ... lsd. Fiona.

Amúgy Boróka és én tényleg "söröztünk", asszem neki lecsúszott, én a fél pohárnál feladtam, mert nem bírtam követni az eseményeket Kép, de hál' Istennek nem romlott meg (Noémi gondoskodott születendő babája B-vitamin pótlásáról).

Beszélgettünk, ettünk-ittunk, Detti kicsit sírdogált (na jó, kicsordultak a könnyei a röhögéstől). Megállapítottuk, hogy mindnyájan jól nézünk ki.
Ribizlinek gyönyörű nagy pocija van (nemhiába ketten nyomják Kép).
Kata, Tündi, Boró, Noémi és én 1/4 10-ig maradtunk.

Tündikém!
Majd tájékoztass, hogy sikerül párod "nevelése" Kép

Most megyek ebédelni, mert ma még nem ettem, szaloncukrot kompenzálandó Kép (Vettem egy zacskó zseléset, nem bírtam tovább... O

Puszilok Mindenkit,
Fruzsi

Ui.: Ann-nek írtam, átha van már jó híre, ha igen megosztom veletek, nagyon szorítsatok, hogy minden O.K. legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cinderella

Sziasztok Pocakosok és expocakos olvasók!
Remek jót ettünk és mulattunk pénteken a Márkus étteremben, és is nagyon jól éreztem magamat. Most Noémi vitte a Prímet, megállás nélkül ömlöttek belőle a könnyfakasztó sztorik.
Mindenki nagyon sajnálhatja aki ígérte, és nem tudott eljönni, aki meg nyomós okkal volt távol, annak remélem legalább fele olyan jó volt az estéje , mint nekünk.
Leettük-leittuk az asztalt, magunkat, továbbá elüldöztünk mindenkit a lekerített helyiségből ahangos kacagásunkkkal, emlékeim szerint senki nem távozott fizetés nélkül, de mindenki gazdagodott pár történettel a szalvétákról és WCpapírokról, a debreceni harisnyás SZTÁRról, és a rémes csecsemős nővérekről.
Megpróbáltam a korábban megadott név alatt képalbumot csinálni, de nem engedi, szóval maradt az enyém. Íme a képek, na és a kommentárjaim természetesen:
www.babanet.hu/album/main.php?album=1163&p=1527209
(a képekkel kapcsolatos óvást hétfő este 17óráig fogadok el Kép )

Hiányoltunk AnnAnn,Kisbuksi,Andi, Manga, Zsófi, Szilvi, Zsazsa, Rebi mindannyiótokat!!

Millió pusza, és Fruzsika írj sms-t AnnAnn-nak a mellszívóval kapcsolatban, nagyon szorítok Hannának.
Detti
Elkészültem az üvegfestéssel, képek a fotóalbumomban.
Noémi, Fruzsi
60kg-osan így néztem ki:
https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1& ... mage=19258

Vajon mi lehet Kisbuksiékkal? A férje igazán írhatna ide pár sort, a megnyugtatásunk kedvéért!
Kellemes hétvégét
Judit
holophernes

Juditom Kép

mit keresel te itt szombaton, és mér nem veszed a telefont?

Bocsi az OFF-ért, kellemes pocisodást!

Kangi
kangi

OFF
Kangi
email ment, nincs nálam telefon
ON
Ezek szerint csak én vagyok ilyen lelkes a képek miatt, na sebaj Kép
holophernes

Judit Kép
a link nem él, kihagytad a www-t!

Tsak nem ez aaaaz???!!! KépKépKépKép

https://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1163&page=3&image=19258

OFF
mail ment
ON

Pussz
Kangi
kangi

... egek, akkor Julcsim még csak 10 hetes pocaklakó volt ...

KépKépKép

NosztalgiKangi
kangi

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam a pénteki pocaktalin. Jó volt újra találkozni, illetve megismerni a többieket, akikkel még nem taliztam.

Judit nagyon jók lettek a képek, és hát a kommentárok ismét nagyon találóak! Kép Kép

Fruzsikám, párom nevelése lassacskán halad. De nagyon fejlődőképes. Kép Már megvette a kicsi lányának az első rugit. (Bár a 3D-s videót még nem nézte meg, de azt ígérte, hogy majd holnap; addig felkészül rá lelkiekben Kép )

Pénteken délelőtt voltam a dokimnál, minden rendben volt, de babucikám nem akarta nagyon mutatni magát, szorosan összezárta a lábait.
Aztán délután mentem a Praxisba, ott viszont kiderült, hogy kislány! Úgy örülök neki! Én eredetileg is valahogy úgy éreztem, hogy kislány, csak annyian próbálták bebeszélni, hogy "biztos, hogy fiú", hogy néha elbizonytalanodtam.
És ez a 3D-s UH tényleg nagyon jó dolog! Hihetetlen és fantasztikus volt így látni. Bár itt megmutatta a nemét, utána meg állandóan eltakarta az arcocskáját. De azért sikerült elkapni róla képet. Majd megpróbálom felrakni. Győrfi Mátyásnál voltam, eddig is csak jókat hallottam róla, én is csak dicsérni tudom. Mindent elmondott, mindig magyarázott, és tényleg mindent megtett, hogy az arcát is sikerüljön meglesni. (forduljak a másik oldalra, sétálgassak egy kicsit stb).

Ma este teljes holdfogyatkozás lesz, tudtátok? Szóval aki nem tud aludni, az nézzen ki éjjel.

Pá mindenkinek,
Tünde
rtünde

Íme a pici lány: Kép

Kép

Kép
rtünde

Sziasztok Lányok! KépKép

Istenien éreztem magam! Kép A képeket nézve (Judit annyira királyak a képek és az aláírások is fergetegesek KépKépKép )Apuka megkérdezte, hogy hagytam-e mást is szóhoz jutni??? KépKépKép A képek nézegetése közben is nagyokat kacagtam Kép babó nem díjazta, felébresztettem Kép

Olyan jó érzés volt hazamenni, hogy csupa vidám és szép kismamival voltam körülvéve, feltöltődtem. KépKép Az itthonhagyott vacsoravendégek Kép is szépen megették amit főztem nekik KépKépKép...

Tündi Kép
Bár én már láttam kézből a képeket, de így is gratula a kiscsajhoz. Kép Kitti? Kép

Pusszantás mindenkinek, jó volt veletek talizni lányok. Kép Legközelebb íííííííííííís! Kép Legyünk még többen! Kép

Jó éjszakát Kép
Noémi
29+5 (de 5 perc múlva: 30+0 KépKépKép )
noémi

illetve 29+6 és 2 perc múlva 30!!!
Tényleg késő van KépKép
Noémi Kép
noémi

Sziasztok Kép
Egy szót se tudtam visszaolvasni, most is "lábujjhegyen" írok, mert egy nyekergés és mennem kell szopi folytatásba, addig reggelizek... Ez csak egy röpke adalék, hogy mi vár rátok!!! Kép Kép Kép De annyira jó!!!
Tudom, hogy szorítottatok, gondoltatok rám, köszi a sok drukkot, megkaptam és használt is!

Tegnap hazajöttünk a kórházból Kép csak ma akartak engedni, mert a PKU szűrést így nem tudták levenni és mindenféle igazolás kell, h a háziorvos leveszi. De itthon már minden más Kép
Sajna a pocink nagyon fáj (de komolyan nagyon szenved szegényke!!!), így az éjjel is azzal telt, hogy a kezemben volt. Egyszer sikerült úgy megnyugtatni, hogy 3 órát aludt. Most várjuk a dokibácsit, hogy adjon vmit erre!
Tejcsi még elég kevés van, de mindent megteszünk, h legyen.
Mindjárt teszek fel képet a profilomba, de most mennem kell Kép

Vigyázzatok magatokra, növesszétek a pocakot, mert nektek is nagyon-nagyon jó lesz!!!!!
Millió pusssz
Ann és Hami (Hanna), aki ma 5 napos
annann

Sziasztok!

Ann még egyszer nagy nagy gratula!!!

Igazán abban reménykedtem, hogy a lányok nem hasfájósak.....de látom, nem így van.

Nálunk a következők jöttek be:
- Gyógyszrtárban kapható (mecsek) Baby tea. Kamilla és kömény talán? (olyan régen volt....)
- Van a gripe water gyógyvíz amit nem lehet újszülött kortól adni elvileg (meg kell kérdezni a dokit, mi 2 hetesen már kaphattuk) ez teljesen természetes köménymagos valami, nagyon bejött. Üvültés, még le se ért a torkánm, és már meg is nyugodott.
-Aztán babaája válogatja, nekünk nem jött be, a rendes "gyógyszerek" amit ilyen pici már kaphat. Na meg a szélcső. Ezt se használtuk, csak hallottam róla.
- Ami még jó ha figyelsz, (én sok tejterméket ettem-ittam) ez volt a baj. Napi 0,5 l-nyi tejnél többet nem szabad fogyasztani. De ha pl: megiszol fél liter tejet, akkor már se tejföl, se kefír, se madártej, se hasonlók. Én ott rontottam el, hogy tejci, + joghurt + akkor nagyon imádtam az aludtejes prószát (kefírből), és képes voltam egy egész (kis) tepsivel megenni. Egy kistepsi 0,5 l kefírt, egy fél tejölt (tetejére sütve) tartalmazott, + még amikor ettem, megkentem tejföllel.
Szegény gyerek, nem csoda hogy fájt a pocija....
- Anyu melegre vasalt pelust, azt tettük a pocakra. De árulnak melegvizes palackot gyerkeknek, de az is jó ilyen picurnak, amit gyógyszertárba lehet kapni a nagyobbak fülére valami melegítős fülvédő/sapka az egy ekkora pocira elég...

No, én nagyokos, hirtelen ezek jutottak eszembe.

Amúgy a tali nagyon jó volt. Bár szerintem meggondoljátok, legközelebb elhívjatok-e ugye? Sajnos én ilyen fárasztó vagyok, nehéz lelőni.Kép

No puszi, vár a mézes kenyeremKép

Fruzsikám, örök hála a gyömbérért, szerintem ez mentett meg az éjszakai róka-fogástól. Előtte émelyegtem, megittam, és lőn....elmúlt.
Most egy 2l-es ücsörög a frigóbanKép

Puszpusz: Kata
LadányiKata

Ann!
Olyan aranyos a kicsi Hanna (most már a neve sem titok). Reméljük a pocifájása is alábbhagy. Aztán írj nekünk később is, hogy tudjuk mire kell számítanunk, meg biztos sok hasznos dolgot is tudsz majd mondani.
Hicu!
Ez neked is szól! Minden kis altatócsel, szopitanács hasznos lehet!

Fruzsi, Judit!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok minket a pocitaliról. Sajnos most nem tudtam elmenni, mert valami becsípődhetett bal oldalon hátul a medencecsontnál (?), amitől belémnyilal a fájdalom és berogyasztja a bal lábam. Így menni sem tudok, az utcán is kénytelen vagyok megállni vagy leülni pár percre vagy többre. Azt hiszem ezek után komolyabban fontolóra kell vennem az otthonmaradást, mert bár 1 hónapja nem dolgozom, a betegségen kívül nem igazán voltam otthon, állandóan császkálok.
Judit! Akkor tényleg otthagytad azt az orvost a Péterfyben? Mi is a neve? (Csak hogy óvakodjak tőle, mert eredetileg én is a Péterfybe tartozom...) De nem ő volt a rokon vagy ismerős? És mit szólt hozzá, hogy faképnél hagytad?
Fruzsi!
Egyetértek, nekem is nehéz már ez a pocakhordás. A terhességből elég lenne pár hónappal kevesebb is, én most itt a 8.-nál abbahagynám, már alig kapok levegőt, aludni csak oldaltfordulva tudok és állandóan fordulnom kell, mert megfájdulnak a forgóim. De senkit nem akarok megbántani, aki élvezi ezt a 9 hónapot!!!

Kisbuksi!
Szerintem is jól jársz a "varrással". Nekem az anyukámat varrták össze velem is és az öcsémmel is. Bár én így is 7 hónapra kijöttem, de ha nem varrták volna össze, lehet, hogy most nem lennék
Kép

Boróka!
Légyszi néha adj infót, hogy milyen változásokat tapasztalsz, hogy tudjam mi vár rám (utánad két nappal). Ha jól olvastam te már a jövő héten mész ezekre a különböző vizsgálatokra (NST, ctg?) vagy abszolút tudatlan vagyok? (nem tom ám egyébként mi mire valóKép (vicsorító szájat sem tudok).

Mindenkinek további jó pocisodást, most átugrok megnézem a fergeteges jókedvű tali képeit.
Manga
manga

Ann,
Gratula! Jo gyorsan hazakerultetek!
Ugye nem akarsz valami gyogyszert beadni annak a kis 5 naposnak? Tok termeszetes, hogy faj a pocija, mert az elmult 9 honapban meg nem volt benne magzatvizen kivul mas! Meg kell szokni meg az anyatejet is! Az "igazi" hasfajossag majd ugy 3 hetesen kezdodik, vagy nem- szerencses esetben!
Dedelgesd, simogasd a pocijat, es hagyd, hogy a hasadon aludjon hason, felhuzott labakkal. Mast nem igazan tehetsz! Meg olyan kis picur lehet!
Istenem, Miki is most szuletett, aztan mar a mosogatogepet pakolja allva, es almara vadaszik a konyhaszekreny alatt!
Ja, majd elfelejtettem: nalunk hasfajasra az ominozus hordozokendo jott be a legjobban. ha abban cipeltem rogton elhallgatott mind a ketto!
Kepek lesznek???

Zsuzsi
zsuzsi74

Ann,
Kuldtem tejszaporito mailt. Nem ugy ertem, ha tovabbkuldod tuti tobb tejed lesz... Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Már többször is megnéztem a pocaktalis képeket, annyira jókat nevettem rajta! Kép
Egyébként Judit, a 60 kg-os képen se nézel ki 60 kg-snak. Biztos, hogy jó mérlegen mértek téged? Most is ugyanígy nézel ki, csak van hozzá egy aranyos pocikád! Kép

Noémi, köszi szépen! Igen, úgy néz ki, hogy maradunk a Kittinél. Az legalább mindkettőnknek tetszik. Kép Viszont ha már te is összekevered a napokat, heteket, akkor én hogy számoljam??? Kép Kép

Kata, ugyan már! Jó, hogy ott voltál, és gyere nyugodtan a következőre is! Kép

Ann, örülök, hogy végre otthon lehettek! Szoritok, hogy legyen több tejcsi, és kevesebb hasfájás!

Tünde
rtünde

Sziasztok!
Kisbuksi Kispapija vagyok.

Sajnos Kedvesem kórházi "nyaralása" valószínüleg hosszabbra sikeredik, mind azt előre terveztük.
A méhszáj összevarrását nem lehetett csütörtökön elvégezni fránya magas láz miatt. Így maradt a láz kezelése antibiotikummal.
Mára szerencsére ott tartunk, hogy két lázmentes nap van a hátunk mögött, s ha minden jól megy, kedden megejtik az operációt.
Légyszi szorítsatok nekünk!

További jó pocakosodást!
kisbuksi

Sziasztok!Kép

Remélem nem fog Bogár megharagudni, ha ide másolom a ..."ma megint megjött"... topicból a nagy hírt:
BogárékKép pici lánya 2003.november 08-án hajnalban megszületett, neve Eszter Dorka, és 3200 gr volt a születési súlya.

Leone (13+5)

KépKép
leone

Sziasztok Kismamik!
Nagyon régen jártam erre, de azért néha olvasgatom a híreket! (A gépem még mindig egy kalap sz...-t ér Kép sajnos.)
Sajnálom, hogy lemaradtam a taliról, de valszin nem is tudtam volna elmenni, mert vendégeink voltak.
Mindenkinek ezer gratula a babákhoz, úgy látom volt gyermekáldás bőven!!!! Én is már nagyon nagyon várom a nagy napot, már majdnem 2 kilós az én kicsi fiam a pocakomban! Még egy kiló és tőlem már jöhet is!!!!!!
Most tudtam meg, hogy ha véletlenül átcsúszik a szülás januárra, akkor a TGYÁS-om sokkal kevesebb lesz, ami elég rossz hír, mert már előre be van osztva az a pénz kb. fél évre. Szemétség azért, hogy 1 napon is múlhat egy fél évi bevétel.
Így most elhatároztam, hogy még idén babám lesz, amit remélem be is fogunk tudni tartani!!!!
Mindenkinek kellemes babavárást!!!
Ha idén még lesz egy tali, feltétlen ott szeretnék lenni!!!!
Pusssssszantás!
Andi
andi68

Sziasztok ,

Örömmel jelentem , hogy kedvenc kis feleségem Dorki szombat hajnalban 5.05-kor , hosszú vajúdás után világra hozta Nikit, aki 3 kiló 70 deka,52cm ! A szülés elég nehézre sikerült, szegény pici beszorult a szülőcsatornába, vákummal kellett onnan kihuzni, bár inkább a kitépni szó illene ide leginkább. Egyik doki húzta, a másik, lólengést végezve a hasán, tolta.
Nem is sírt fel a baba miután kijött annyira megviselte. Csak egy pillanatra mutatták meg aztán rohantak is el vele...
Az anyukáját el is kellett altatni utána, mert egy darab a méhlepényből bent maradt. Csúnyán be is repedt a méhnyak és a hüvely találkozásánál, és a gátmetszésnél is , több mint 30 öltéssel kellett összevarrni..
Majd következett a transzfúzió, ellensúlyozandó a vérveszteséget ami ellégé vizuális volt.
Mindezek ellenére mostmár a baba és a mama is jól vannak.
Holnap viszik Nikit UH-ra, nagyon drukkolunk, hogy rendben legyen a kis kobakja!
Biztos vagyok benne, hogy Dorki ha kijön a kórházból rendesen beszámol nektek mindenről.

Jó babázást

Dorki férje
Dorki férje

Sziasztok!

Először is Kisbuksi nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen! Ez a láz meg mitől volt?Kép Vigyázzatok magatokra és várjuk a további híreket!

Gratulálok az új Babócákhoz és Anyukákhoz, Apukákhoz!Kép

Dorki férje!
Hát nem semmi, amin átmentetek...Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen NikivelKép. És még egyszer gratulálok Mind3motoknak!Kép

Bogár!
Gratula Nektek is és sok boldogságot kívánok!Kép

Semese!!!!Kép
Ha jól sejtem TE VAGY a listavezető!Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok!!!

Ann, a kis Hanna egyszerűen "cudálatoszan" szép!!!! Gratulálunk!

Bogár, Dorki: Nektek is Nagy- Nagy GRATULA!!! Majd meséljetek, ha hazaértetek!

Kisbuksi, vigyázz nagyon magatokra, nagyon szorítunk Nektek!

Jól sejtem, hogy már 13- 14. vagyok a sorban???!!! Ez engem egy kicsit "megijesztett"...Amikor idejöttem, akkor ha jól emlékszem 30- 40 között lehettem a sorban, most meg.....
Viszont pénteken letettem a munkalantot, s ha lehet, most még erősebb fészekrakási ösztön lett urrá rajtam:-)

Semese, ha tényleg Te vagy most a No1 a sorban, szóval nagy- nagy drukk Neked+ a kicsi fiadnak!!! Ja, "megbeszélted" már Vele, hogy Te az én pici lányomat nézted ki Neki???!!! :-)

Üdv,

Vic
Victoria

Sziasztok! Kép
Bejöttem a céghez leadni a táppénzes papírjaimat. Ennyi bőven elég belőle. Kép

Ann Kép
Örülök, hogy már otthon vagytok. A pénteki talin szorítottunk nagyon és csupa pozitív energiát küldtünk neked. Sok erőt és egészséget a bébinek és bébihez. Kép

Kisbuksi (papija) Kép
Vigyázz a kiscsaládra, minden rendben lesz! Kép
Nagyon szorítunk!...

Dorki Kép
Nagy nagy gratula a kislányhoz, sok boldogságot hozzá! Kép

Kisgombócom egyre jobban nyom, éjjel nehezen alszom. Kipárnázva tudok csak aludni.Kép

Pusz nektek
Noémi
30+1
noémi

Cső Csajok!!!
A péntek egyszerűen annyira klassz volt, hogy hónap múlva mindenképp megint össze kell jönnünk!! A fényképeket nézegetve megint könnyesre röhögtem magam. Ez a Noi!! Kár, hogy olyan gyorsan le kellett lépnem. Nagyon hiányoztak a hiányzók!!!

Szilvike! Tökre összementem!! De azért nem kesergek, hogy nincs a gyomrom a nyakamban. Kár, hogy nem találkoztunk, de december elején csinálni kéne vm. Mikulás Partyt. Mindenki pirosban (és prémesen..). Már megint diszn vagyok. Ja! Az én pocaklakóm is naponta 1* csuklik. Úgy sajnálom szegényt!! Ezek szerint kibújva is csuklós lesz?

Semese! Köszi a kocsileírást! Most már aztán tényleg meg kék venni. Te vagy a No1. Hajrá!!

Fruzsika! Felhívtam Ágit, hogy mikor lesz holnap a torna, és du. 3-tól. Mondtam a főnökömnek, hogy délben holnap le kell lépnem. Azt mondta, hogy óóóké. Gyere Te is a barátnéddal!!!!

Kisbuksika! Aggódom már nagyom miattatok! Mi ez a láz? Gondolatban már meglátogattalak Titeket! Gyógyuljatok meg gyorsan!!

Ann Drága Drága! De jó, hogy már otthon vagytok!! Eltelik ez az egy hét, és szépen összeszoktok, Hanna Baba is megszokja a külvilágot biztosan! Olyan jó, hogy Te már megölelheted a babádat!!

Judit! Azért ne melózd magad halálra. KépBocsi, tudom én könnyen dumálok. Nagyon jó volt melletted ülni!! És a fotók!! Szuperek! Mondtam az Uramnak, hogy ott volt a Nikonos csaj is. Mire Ő: Ja. Nagyon meghatotta. Mi van vele? Így lestrapálja a vakolás?

Ennyit dumálni!!!! Vettem ma 1 doboz Arvit fagyasztott erdei gyümölcsöt. Nagyon fini..
Pusza: Detti (29+3)Kép
Detti

Kedves Pocakosok! Kép

Először is teljes szívemből gratulálok a friss mamiknakKép és papiknak és nagyon boldog további pocakosodást kívánok minden kismaminakKép.
És hát LeoneKép MTI hírhozó kismamitKép megerősítve: november 8-án éjszaka 2 óra 11 perckor meglátta a holdvilágot Eszter Dorka, Bogár kislánya.
Eszter 3200 g-ot nyom, 55 cm "hosszú" 35 cm a fej-, 33 cm a derékátmérője (vagy fordítva: az értékek tuti jók, csak a sorrendben nem vagyok biztos és a papír meg persze otthon van) az apgarja pedig 10/10, (ha így kell írni, mert nem is tudom pontosan, hogy mit jelent, csak azt, hogy jó) és mindketten egészségesekKép és mindhárman jól vagyunk.

Ha megengeditek röviden a születés sztori friss apuka szemmel:
11.06. 23.00 utolsó legjobb barátos tuinván-buli vége, 24.00. alvás.
11.07. 02.53 ébresztés, szivárog a magzatvíz, gyors telefon szülésznőnek, megyünk szülni.
11.07. 03.30 autózunk, nincs forgalmi dugó (ettől kispapi koromban mindig féltem, helikopterre meg még nem futja)
11.07. 04.00 vízszivárgás megerősítés, "hányujjnyi" vizsgálat, ctg, fájások sehol
11.07. 04.30 szülésznő megérkezik, és szó szerint "szerez" szülőszobát, majd megint "hu"vizsgálat
11.07. 10.30 több órás idegörlő várakozás után először jelentkeznek 3 perces fájások, de délre már megint semmi, szokásos "hu"vizsgálat
11.07. 16.00 doki bár tudja, hogy elmúltak a fájások, a "hu"vizsgálat után úgy dönt, ha másnap reggeli semmi, akkor meg kell indítani a szülést, viszont azt mondja, hogy reményei szerint éjszaka mégiscsak szülünk
11.07. 20.00 fájások újra jelentkeznek, úgy látszik forradalmár lesz a kislány
11.07. 23.00 Fájások erősödnek, szemben ül vele a szülésznő, Timi a labdán rugózik (már csak ez segít, ajánlom mindenkinek), én hátulról masszírozom a derekát
11.08. 00.30 Hívjuk a dokit, "hu" vizsgálat, de gyengülnek a fájások, Timi annyira kimerült és fáradt, hogy el-elbóbiskol az erős fájások ellenére.
11.08. 01.30 A szülésznő kénytelen oxytocint adni, hogy a tolófájások megint felerősödjenek
11.08. 02.11 Az ezredik "hu" vizsgálat után és a harmadik "most erősen tolni" után felsír egy ismeretlen ismerős hang
11.08. 02.12 Timi pociján fekszik a kismanó, én átölelem őket és könnyeimmel fürdetem a kisbabát...
Ezután gátvarrás, újra visszakapjuk egy órára Esztert, puszilgatjuk és gyönyörködünk, majd felcuccolás a szobába, végre egy napos koplalás után evészet és ivászat. 04.30-kor az anyuka lefekszik én pedig hazaautózom, hogy reggel 8-ra ismét bent legyek és el tudjam végre hinni, hogy megszületett a kismanó. KépKépKépKépKépKép
Örülök, hogy részese lehettem ennek a csodának, minden kispapinak üzenem, hogy amennyiben megteheti, mindenképpen legyen veletek a nehezebb órákban, nagyon sokat tud majd segíteni, de a puszta jelenléte is sokat számít.

Még egyszer jó pocakosodást és könnyű szülést kívánunk mindannyiótoknak!KépKépKép

Bogár + BogárkaKépKépKép + Bogárfi
Névtelen

Sziasztok!

BogárFi!Kép
Köszönjük a sztorit! Én minden történet elolvasása közben elkezdek pityeregni, így most sem maradtam "szárazon". Minden elismerésem, hogy végig Timi mellett voltál!!!

Annann!
Örülök, hogy otthon vagytok már, de irigyellek!Kép Remélem azért hamar hozzászokik Hanna a kinti léthez és nem lesz igazán hasifájós!

Tünde!
Gratulálok a leányzóhoz és szerintem csak sikerült elcsípni a legjobb képeket a Pocaklakóról!Kép

Lányok! Köszi a hiányolást, remélem legközelebb nem maradok le a taliról.

Detti!
Sajnálom én is, hogy lemaradtam a nagy nevetésekrőlKép(a képeket nézegetve és a hozzá fűzött mondatokat olvasva nagyon mókás történetek hangozhattak elKép), de legközelebb a férjem munkahelyével lefixálom, hogy aznap NEM TÚLÓRÁZIK és kész!Kép
Szerintem nem valószinű, hogy csuklós lesz a babócátok, napi 1 az szerintem normális. Nálunk legalább napi 10 van és egyenként kb.5-10 percig tartanak.Kép Zsani is ugyanezt csinálta odabent és végül idekint is.Kép Szóval nálunk ez már hagyomány...Kép
Ja!!! Észrevetted már, hogy MI is a Top20-ba kerültünk?KépKépKép

Pussz
Szilvi
sztigris

Szilvi! Jajj! Top20? Várom is, meg a zabszem sem fér egyúttal.. Mindenképp találkoznunk kell még decemberben.. Megnyugtattál csuklásilag, olyan szomorú esemény. Csak ráng az ember hasa, és nem tudni mikor hagyja abba.
Ma el akartam indulni babarucikat venni, de Apuci azt mondta, hogy nélküle nem mehetek. Ő meg egész héten sokáig dolgozik. Már kezd bűzleni ez a sok túlóra!! (Á, amúgy lakásfelújít még a rendes munkája után. Sájnos.) Úgy nézem pucéran marad a gyerekünk, még semmit sem vettünk, semmit sem kaptunk (persze jól hangzó ígéretek voltak már a rokonoktól..)

Pusza: DettiKép

Többiek? Remélem mindenki otthon pihizik! Én találtam egy isteni muffinos topikot, és most bőszen ctrlc - ctrlv-zek
Detti

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 42+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]2.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 39+5 35 év/3. b. Szeged 2003.11.12. [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]Nöi Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]3.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 37+4 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]4.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 37+4 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]5.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 36+5 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]6.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 36+4 29 év/3.b. Budapest 2003.12.04. [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]7.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 35+5 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 35+3 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]9.[/size] Manga [size=-2]2003.03.07.[/size] 35+3 30 év/1.b. Budapest 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 34+4 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]11.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 34+3 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]12.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 32+6 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]13.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 32+4 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]14.[/size] Victoria [size=-2]2003.04.01.[/size] 31+6 28 év/1.b. Budapest XII 2004.01.06. [size=-2]2004.01.06.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]15.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 30+2 25 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]16.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 30+2 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]17.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 30+0 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]18.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 29+3 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]19.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 29+3 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]20.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 28+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]21.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 27+3 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]22.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 27+2 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]23.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 27+0 27 év Budapest 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]24.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 27+0 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]25.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 26+0 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]26.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 25+6 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]27.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 25+5 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]28.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 25+2 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]29.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 25+0 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]30.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 24+5 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]31.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 24+5 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]32.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 23+5 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]33.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 22+5 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 19+0 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 19+0 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]36.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 17+6 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek KépZoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi KépÉdua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( + 2 ) nap 10/10
AnnAnn KépHanna 3490g, 56cm 2003.11.04. ( + 6 ) nap
Bogár KépEszter Dorka 3200g, 55cm 2003.11.08. ( - 5 ) nap 10/10
Dorki KépNikolett 3700g, 52cm 2003.11.08. ( -3 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok!!!

Ahogy így a táblázatot nézegetem: szerintetek Flora nem babázik már...?!

Én nem tudom, de az én pici lányom nem szokott csuklani odabent, pedig annyira odafigyelek minden kis rezdülésére. Sokkal inkább discózik egész éjszaka, aztán reggel alszik pár órát, s ismét rákezdi a tánci- táncit. Még a végén valami balett- táncos, vagy tornász lesz a lelkem, annyit mocorog:-)

Nem tudnátok nekem olyan helyet javasolni, ahol kötésmintákat találhatok (ahol lépésről lépésre megmutatják, hogyan is kell kötni)? Ugyanis plüssanyagért mentem a Méteráruboltba (játszószőnyeget fogok készíteni az indur- pindurkámnak), de az orrom előtt elvitték az utolsó méterét is annak az anyagnak, amit kinéztem, ezért első felindulásomból vettem fonalat, s elhatároztam, hogy akkor mellényt fogok kötni s már ma el is kezdem, de sajna csak 2 féle kötésmintát tudok (sima, fordított), többet nem. Pedig annyira szeretnék ennek a kis Pocilakónak valami szépet készíteni!!! Szóval az elhatározás és a szorgalmam megvan hozzá+ nagyon szép fonalat vettem...

Köszi,

Vic
Victoria

Cső Vic! http://kezimunka.lap.hu/
itt remélem találsz 1 pár ötletet.
DettiKép
Detti

Szia Detti,
Én is itt keresgéltem, de nem igazán találtam semmi jót...:-((
No mindegy, próba- szerencse, megpróbálkozom ezzel a mellénykészítéssel, remélem hasonlítani fog egy mellényre...:-)

Vic
Victoria

Vic!
Jelenleg én is nagyban kötögetek(igaz már réges-régen tanultam), most épp kiscipőket.Kép
Ha gondolod beszkennelek oldalakat az általam annyira kedvelt kötéskönyvből, ahol minden az elejétől képekkel illusztrálva le van írva!Kép
Írj, mi kellene!

Szilvi
sztigris

Sziasztok,
röpke bekukk. Én még adós maradtam a szülés storyval, de ez így marad, amig éjjel nappal foglalt a kezem Kép Már hallucinálok a kimerültségtől (szó szerint), de csak belerázódom Kép Így is folyton vigyorgok, mint egy vadalma Kép
Gratula az új anyukáknak a babákhoz, ezekhez képest én sétagalopp voltam, de ha addig nem készülnék el a szülésstoryval és valakinek sürgősen szüksége lenne rá, akkor a lényeg (Bogár papival egyetértve): Labda + derékmasszázs + levegővétel!!!
Remélem, Dorkiékkal minden ok lesz! Kép

Zsuzsi, köszi a mélt + Kata a tippeket Kép A hasfájással az a baj, hogy megszakad a szívem, nem bírom, hogy szenved! Természetesen kézben van, szopik, bújunk, hasi simi, de a szelek, vagyis orkánok rohangálnak benne, kicsi pukik, üvölt, remeg, nehéz lenyugtatni. Ha lenyugszik is mondjuk egy óra alatt, utána is a terápiának menni kell, hogy ne szenvedjen. Van, hogy bealszik rendesen ezek után, de akkor ált. max 1 óra múlva ébred, mert éhes. (mint most is) Ezek az egy órák alkalmasak alvásra + olyan dolgokra, amiket nem lehet akkor csinálni, ha ő kézben van. Kispapim is 24 órás műszakban van Kép de szerdától már dolgoznia kell, nemtom hogy lesz, ha nem alszik... Egyébként a nem alvással elvagyok, csak akkor tejcsi sincs elég.

Bocsee, ha vmire nem reagálok, de írok egy picit, visszaolvasok egy picit alapon működöm, mert mindjárt ébred - bár épp be van ájulva Kép

Van új kép a profilomban - igy jöttünk haza a kh-ból Kép

Pussza nektek és hajrá top3!
Ann és a 6 napos Hami
annann

Sziasztok Kismamik!

Látom kötögettek.

Detti! A kis figura nagyon tetszikKép

Én már régóta meg szeretném tanulni, csodás dolgokat lehet készíteni, igaz?

Szilvi, hogy tanultad meg könyvből? Meg is nézem azt a ...lap.hu oldalt, amit Detti írt.
Vic is kötöget, én meg nem tudokKép

Amúgy voltam UH-n és már 1,3 kg a baba, így a 29.héten. Lánynak látta a doki, de mindegy is, csak egészséges baba legyen az édes.Kép Nem is a szüléstől félek, hanem ettől, hogy a babóca rendben legyen. Ha fáj, hát fáj, ha injekció kell, hát legyen, császár is lehet, csak a kisBogival ne legyen semmi baj. Ti hogy gondoljátok?

Nikie és a pici Bogi
28+6
Kép
nikie

Sziasztok!

Szilvi, nagyon kedves Tőled, beszkennelnél nekem néhány oldalt? Én mellényt szeretnék kötni ennek a pici lánynak, s a sima/fordított "mintát" ismerem egyedül. Fogalmam sincs, milyen mintát érdemes még betenni egy mellényhez...:-( Pl. lezárni sem tudom, hogyan kell egy darabot stb...Szóval ezer köszönet, ha tudsz nekem segíteni, ha nagy leszek, meghálálom:-)))

Ann,
Annyira nagyon szép ez a kis Hanna!!! Én is ilyen szép kisbabát szeretnék!!!
Tényleg, Te már láttad ugye az én kis mosolygósomat?! Benne van a Profilomban, s magamat is feltettem, a képen 3 hónapos "pocis" vagyok...Most lépek a 8.ba, és most kezdett el igazán nőni a pocakom:-)
Ja, és pénteken voltam utoljára dolgozni, s mostmár teljes mértékben a családra összpontosítok...meg a tornára, az angolra stb...:-)
Vigyázzatok nagyon magatokra! Símogasd meg a helyemben is a kicsi Hanna pociját:-)
Az én pici lányom ismét egész éjjel discózott, aztán reggel aludhatott pár órát, mert "csendben" volt, de aztán ismét rákezdett a tánci- táncira, s még most is "mondja a magáét":-)

Üdv és jó pocakodást mindenkinek,

Vic
Victoria

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: