A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Rokica,
Zsuzsababa nagyon ügyes! Mi jól "le vagyunk maradva".
Aggódáshoz annyit, hogy én pl el se tudom képzelni, anyukám hogy a csudába tudott anno diszkóba engedni éjnek idején! Én 25 évig nem engedem Zitát este sehova. KépKépKép

Andi,
sajnálom, hogy nem volt sokáig jó alvó Nati!

Majola,
Nektek meg örülök, hogy Julcsi alszik végre!
ringben KépKépKép

Juci,
vérvétel miatt megy a drukk, és ez a fránya fogzás legyen könnyebb!
Áááh, most olvasom, hogy elnapoltátok.
Szegény Marci fiú. Kép

Ayse,
hát Andrisnak sokkal kerekebb a pofija, mint Roki taliján. Sztem se adj neki tápit, nem úgy néz ki, mintha éhezne.

Barbi, Sildike,
képek nagyon jól.

Nálunk is megy a fogzás ezerrel. Tegnap iszonyat nyűgi volt Zita és voltak nagy sírások, kanállal szinte nem is eszik semmit. Tápi szerencsére csúszik, de kevesebb.
Vendég

Juci!
van egy tuti popsikenőcs receptünk,Fanni popóját is rendbe vágta!szerintem irasd fel vagy kérj a patikusoktól,mert tuti nyerő,nekem elhiheted!

Sol.acid.borici 2%
gta 20,0/viginti/
Aceps lanae
Vaselini alba
Aqua dest.
aa gta 60,0/sexaginta/
M.f.ung.
-------------
M.D.S.:Popsikenőcs

szóval ez atuti recept!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

NyúlnéKép

Köszönöm!
A te kisnyúlad is imádnivalóKép és nagyon ügyes!Csak ámulok és bámulok,hogy miket csinál márKép

Ayse

Azt nemtudom pontosan ,hogy milyen idős Andris, de szerintem nem sovány.
Én drukkolok ,hogy továbra is csak szopizzon.
Ha tehetném én is csak szoptatnám, de az én dagikámnak már nem volt elég csak a cici.

Nekem volt egy ismerősöm (védőnő) aki 1-éves koráig csak szoptatott!
Neki nem volt valami husis a kislány, mégsem kezdett neki mást adni amíg volt tejcsiKép
És szerintem még tovább is szoptatta volna( csak sajnos meghaltKépKép a kislány 1-éves szülinapja után) Nagyon szomorú történetKépKép
Bocs ,hogy ezt is leírtam ,de én azóta sem tudtam túltenni ezen magam....Kép
csillam

Sziasztok!

Ma egy kicsit kárpótolt a fiacskám az utóbbi rossz éjszakákért, mert este 11-től fél 5-ig nem kelt felKép Már nagyon rámfért! Igaz, hogy most is nehéz volt az elalvás / később aludt el, mint Balázs.../, és még 11-kor is fölkelt enni, de utána egy szót sem szólhatokKép

CsillámKép Én is emlékszemKép Üdv újra itt! Dávid igazán édesKép

JuciKép Én is a Sudocremet javasoltam volna a piros popóra, szerintem is nagyon jó. Most a napokban Gergő kukija pirosodott be annyira, hogy megijedtem, de két nap alatt teljesen eltűnt a pirosság a Sudo-tólKép

AyseKép
Mit jelent, hogy romló tendencia? Fogyott Andris? Mi az, hogy kevés? La Leche nemtom, mit mond, mindjárt megnézem, van-e ilyenről egyáltalán szó. Szerintem nyugodj meg, Gergőt is mindig lesoványozza a doktornéni, és nem az, csak nem kövér. Ha jól van, vidám, ráadásul Te még Kövérkémnek is hívod, ami gyanítom, hogy hurkákkal is járKép és nem fogy, akkor nincs min aggódni. Nem segítesz Magatokon, ha aggódszKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

JuccKép

Neked is kösziKép
Alvással kapcsolatban nem vagy egyedül.
Dávidka is igen rossz alvó éjszakaKép

Most az újdonság az ,hogy nem rakom viszza az ágyába ,ha felkel éjszaka hanem otthagyom közöttünk.
Így ,hogy az apját idézzem:,,mintha fizetnének érte úgy alszik reggelig"
De ha visszarakom akkor tuti ,hogy 2 óránként felsír , és csak a cicin alszik vissza.

Na ezt már nem bírtam , így maradhat közöttünkKép
csillam

Jaj, én úgy utálom, amikor jól fejlődő babákat lesoványoznak. Férj családja szerint Zita is soványka a 8,5kg-val, mert csak 2 kilóval több a fél évvel fiatalabb unokaöccsnél....
Ez mai kép a sovány, beesett hasú kiscsajról:
Kép
Vendég

CsiláámKép, JuccKép, TündeKép!
Köszi a bíztató szavakat!
A romló tendencia az, hogy nem hízik olyan ütemben mint eddig, vagy mint kéne. Szóval mindig több, cak egyre kevesebbeket hízikKép.

Ha nem zuhog az eső, koradélután Holle-beszerző-körútra indulok.

TündeKép!
Nagyon édes Zita pocakja (meg tikája, meg pofikája!)! Ez bioptron-lámpa?

Csillám Kép!
Úriten! Mi történt szegény babával?

ayse

Hű, Zita tényleg kórosan soványKépKépKép

AyseKépLLL oldalán semmi erre vonatkozót nem találtamKép Egy szopis tanácsadót, ha fölhívsz, biztosan tud segíteni, és főleg megnyugtatni!

A MÁV kórház bababarát alapítványa minden évben gyereknapra jó kis rendezvénnyel várja a Mávos, és nem Mávos bébiket és családjukat, idén is lesz! A Várban, a Kapisztrán térenKép

jucc73
Érd

Ayse,
az.
Vendég

Sziasztok!

Jucc!Kép

Légyszi írd meg a címedet a dubrovay@enzim.hu-ra. Remélem, végre eljutunk a talira.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

AyseKép Én úgy értettem, anyuka halt meg, nem a babaKép Csilla?

jucc73
Érd

Havtunde,
ez nagyon édes kép!KépKépKépZita egy cukorbogár!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

én is úgy értettem,hogy az anyuka!de mindenesetre nagyon szomorú...Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

tikája=tokája

JuccKép!
Éljen az alvás!

ZitánakKép
kitartás a fogzáshoz!

ayse

Én is úgy értettem, cak kérdzetm, hogy mi lett a babával, lehet, egy kicsit rosszul fogalmaztam.Kép

Mávos talit már én is akartam kérdezni. Lili kétéves korában voltunk először és utoljára. Elég emlékezetes volt, mert Lili összeszedett életében először egy betegséget, egy hányós-hasmenős vírust és ekkor volt először láza is (kivéve oltások). Láttuk rajta egy idő után, hogy valami nem stimmel, azt gondoltuk fáradt, ezért hazaindultunk. A 21-es buszon egy bácsi cukorkával kezdte kínálni. Utáltam a helyzetet, mert hogy utasítsam el, ugyanakkor hogyan neveljem arra, hogy cukrot bácsiktól nem fogadunk el (megjegyzem, cukrot Lili a mai napig nem evett). Na ekkor kanyarodott egyet a busz és Lili egy gyönyörű ívűt hányt, egyenesen rám, az ülések közé és még a bácsira is jutott belőle. Szerintem azóta nem nagyon kínálgat cukorkát! (mi a következőnél leszálltunk és egy merő hányásban megvártam, míg a férjem hazaszalad a kocsiért és hazavisz minket).

Tünde Kép!
Ekcémára jó a lámpa, vagy másra használjátok?

ayse

HavtündeKép

Zita sovány??? olyan egészségesen husis,hogy bele kell harapniKép

AyseKép

Anyuka halt megKép nem a baba!

Fűnyírás közben összeesett! Mire a 6-éves fia szólt a szomszédoknak már halott voltKépKépA kislány meg mellette volt a babakocsibanKép

Először mindenki azt hitte ,hogy áramütés, de a boncolás után kiderült ,hogy az összes belső szerve gyulladásban voltKép
Végül a szive nem bírtaKép
Az egészből annyi látszott rajta ,hogy hetek óta köhögött szárazon.Egy megfázás maradványaképp.
Orvoshoz nem ment,gyógyszert nem szedett (szopi miatt).....
29éves lett volna azon a hétvégénKépKép
még most is kiráz a hidegKép
csillam

Ayse!Kép

Ne aggódj, miért lenne kevés 7,88 kiló egy 7 hónapos babának? Anno Gergő is ennyi volt 7 hónaposan. Andris sem akar mást enni? Bubus most már pohárból hajlandó inni, alma-, répa- és körtelevet, ma próbáltunk alma-banán pépet egy kis almalével pohárból ihatóra higítva.

Akit érdekel, Szentendrén (a legelső lámpa utáni ipartelepen, jobbra), Sunval bio bébiételek 280 ft-ért kaphatóak egy új bioboltban.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ayse,
azt mondta a Zepteres nő, hogy a csecsemőmirigyet kell lámpázni, és edzi az immunrendszert. Így jó az allergiára, és ebből kifolyólag az ekcémára. Zitának (kopp-kopp-kopp) szép a bőre 2-3 hónapja.
Most oltom apát, hogy vegyünk lámpát. De nem akar. Kép

Lili jól elvette a cukrosbácsi kedvét! Kép/Kép
Én 1x anyukámmal villamosoztam Pesten, és perecet ettem. Egy kisfiú majd' kinézte a számból, és anyukám jól letolt, miért nem adtam belőle, hogy lehetek ilyen smucig. ?????
Én meg mondtam, hogy én se szeretném, ha idegenek kínálgatnák a gyerekem kajával az utcán. Pláne, ha már eszik is belőle, pfujjj! Akármilyen jól ápoltnak nézzen ki.
Vendég

Jucc!Kép

Te írtad az sms-t, hogy megkaptam-e a mail-t? Sajna nem.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Hát ez szörnyű történet!!!KépKépKép
Nem is hallottam róla, hogy létezik ilyesmiKép
Egy rémálomKép
Az ember nem is tudja, melyiküknek rosszabb, aki már föléri ésszel, vagy aki nemKép

ayse

Ayse,
nemsokára régi felhasználó leszel. Kép
Vendég

Tünde, a Zepteres nő orvos? vagy csak azt mondta amit ő is hallott? Bocsi nem személyes a dolog, félre ne érts, csak mi is akartunk venni ilyen lámpát, tudod, amikor olyan ronda volt a feje, és többen lebeszéltek róla (orvos, védőnő), hogy még tűl pici ehhez...ti mióta lámpáztok? Hova jártok? Mi a tapasztalatod ez ügyben? Majd júni elején megyünk vissza a Madarász bőrgyogyihoz, őt is meg fogom kérdezni...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ma lámpáztuk először. De tudom, hogy van itt olyan gyerekorvos, aki használja a praxisában, és előadást is tart.
juj, most kicsit megijesztettél!
Vendég

Ja, és itt a szülészeten is használják állítólag babákra, mamákra.
Vendég

TündeKép!
Talán, ha olajat szagolnál...

BenianyuKép!
Várjuk az ígért képeket! Mi lett a tegnapi méreckedés eredménye?

ayse

TündeKép!
Tényleg, észre se vettem...
Azért nem semmi vagy a 2087 hozzászólásoddal, tavaly november óta!

ayse

Tünde, írtam egy levelet a Gyógycentrumba: "Tisztelt Gyógycentrum,
Kislányom 8 hónapos, és nagyon száraz, ekcémára fokozottan hajlamos bőre van, nagyon gondolkozunk egy fényterápián, vagy akár a készülék vásárláson, de előbb orvosi véleményt szeretnék kérni Önöktől, hogy alkalmazható-e egyáltalán ilyen pici babán? Van-e valamilyen tapasztalat e téren (értem ezalatt a babák kezelését)." Kíváncsi leszek mit válaszolnak! Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Andi!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy lebetegedtélKépKépKép, s hogy a tegnapi éjszakátok is szörnyű volt.
Természetesen a talit is, hogy megint nem tudtok jönni, de most az a legfontosabb, hogy mihamarabb meggyógyulj!!! Pihenj, amennyit csak tudsz, hogy gyönyörűséges PicilánykádKép, megint a boldog, mosolygós Anyuciját láthassa egész nap!
Mennek a gyógypuszik!

Juci!
Nektek is jobbulást, küldöm a gyógypuszikat!
Remélem majd a jövő heti vérvételen minden rendben lesz!

Szia Csillam!
Nagyon helyes Kisfiad vanKép!

Zsuzsa!
Bokszolásra váró Julcsikád fergeteges a ringbenKépKépKép!

Barbi!
Nagyon helyesek a SrácokKépKép és ezek a vidám színek a fotókon, tiszta nyári hangulatot varázsolnakKép!

Ayse!
Ne izgulj Andris súlya miatt! Mi anno pont ezért (is) váltottunk dokit, mert Õ is mindig kevesellte Réka súlygyarapodását, s tápszert akart felírni. NE ADJ NEKI TÁPIT!!! Hidd el, eszik Õ annyit, amennyire szüksége van! Mi majd csüt.-ön megyünk mázsálásra, de ennél a dokinál egyáltalán nem stresszelem magam, pedig sztem Réka sem hízott annyit, amennyit a NAGYKÖNYV ír! Sztem Õ még 7,5 kg sincs! Mondjuk az tény és való, hogy rengeteget mozog egész nap!
C.

KépKép
cinka

Köszönöm lányok a kence tippeket.
Jelenleg a Sudocrem-et használjuk. Jobb, mint a többi, de azért nem tette helyre.
Nyúlné
Holnap jön a dokinéni és felíratom vele a tuti kenőcsöt, remélem segít. Mondjuk nekem az a tapasztalatom, ha a szervezetében csökken, vagy szünetel a gyulladás? vagy nem tudom ilyenkor mi okozza ezt akkor pik-pak elmúlik. Tényleg szinte egyik percről a másikra. De hát ugye addig is orvosolni kell. Mára már a hasa is megy..Kép

Csilla
Ez nagyon szomorú...Kép
A kisfiad pedig nagyon aranyosKép Üdvözlünk a kicsit lusták közöttKép

Tünde
Zita pocija (is)nagyon édesKép
A mi védőnőnk is ajánlgatta a bioptron-lámpát...

Nyúlné
Após azért nem semmi..Kép

Ayse
Ha benned alapvetően nem fogalmazódott meg, hogy alultáplált lenne a kisfiad, akkor szerintem aggodalomra semmi okKép
Magamból kiindulva. Elöbb aggódok mindenen, mint az indokolt lenneKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi,
feltétlenül küldd át majd nekem a választ, légyszi! Cím a profilomban van.

Ayse,
a hsz számán látszik, hogy az én csajom sokat alszik még mindig. Kép

Ja, és ma elkezdett kúszni v. mászni. Nem úgy mászik, mint Zsuzsababa, hanem feltolja a popót, előre, és visszamegy földközelbe. Mint a hernyók. Kép
Vendég

ZsófKép Igen, én írtam SMS-t, mert hibaüzenetet kaptamKép Nincs tele a postaládád? Fölhívhatlak? Úgy a legegyszerűbb.

AyseKép Tesómnak is volt ilyen hányós sztorija. Apám az új családjával itt élt Pesten, mi meg vidéken. Nyári szünetben fölhoztak minket, és mindenféle programokat szerveztek nekünk. Volt egy nagyon mászkálós nap, hőség, sok élmény. Hugi a végére kibukott, lehet, hogy össze is zabált mindent, és a villamoson elokádta magát, szerencsére időben szólt, és így sikerült az ablakon kívülre tenni a cuccot. / arra nem emlékszem, merre járt a villamos, remélhetőleg nem talált el senkit.../ Amúgy ez a húgom minden ilyen nyaralás alkalmával megörvendeztette apámékat valamivel, volt olyan orrvérzése, hogy nem állt el, és kórházba kellett vinni, iszonyú magas láz, ilyenek. Amúgy nem egy beteges fajtaKép
Mi tervezzük, hogy fölmegyünk a Várba a Mávos gyereknapra, mi is voltunk már Balázzsal egyszer, ő még kicsi volt, de nekünk tetszettKép

jucc73
Érd

Ezt most produkálta Gergő, míg én vasaltamKép

Jaj lebuktam!
Kép
Csak pakolok egy kicsitKép
Kép

jucc73
Érd

Tünde Kép!
Isten tartsa meg leánykád jó szokását!
És gratuláció a hernyózáshoz!

JuccKép!
Nagyon ügyes Gergő! Nálatok is a papír a favorit? Én alig bírom kicsavarni Andris kezéből, pedig félek, mert le ne nyeljen már egy falatot (bezzeg azt falná, mint kacsa a nokedlit!)
Most indulunk Holle-anyóért, f.sok, mert el kell hagynom autóval a falut...

ayse

Sziasztok!

Cinka!
Köszi, aranyos vagy nagyon!Kép
Mára már annyival jobb a helyzet, hogy nem fáj a torkom.Kép Csak épp levegőt nem kapok!Kép
Szedem az oscillococinumot, az pár nap alatt szokott segíteni!
Az éjszakánk megint brutál volt, nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel! Teljesen elromlott az alvókája!Kép
Valami biztos nem stimmelhet, mert Apája éjszakába nyúlóan dolgozott és addig Nati mellettem aludt a mi ágyunkban. De ott is sokat forgolódott, felsírt. A fogára gyanakszom, de nem látszik sehol, hogy jönne! Na nem baj, majd csak túl leszünk ezen is!Kép

Csillám!
Szia!Kép
A sztori nagyon szomorú!Kép
Dávid édes a képen!Kép

Juci!
Sajnálom, hogy nálatok is áll a bál!Kép
Remélem Marci hamarosan ismét jókedvű és mosolygós lesz!Kép

Ayse!
Ne stresszeld magad Andris súlya miatt! Nagyon szép, formás baba!Kép

Nyúlné, Jucc, Zsuzsa, Ayse! Nektek is köszi a jobbulást kívánást!Kép

Tünde!
Köszi!Kép
Zita pocak nagyon zabálnivaló! Natinak is ilyen!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tünde, csak nem???Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Most olvastam a másikban, hogy igen!

Szívből gratulálok, ez nagyon jó hír!!!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde, gratulálok!!!!
Egyre többen leszünkKép Hol tartotok?

KépKép

KépKép
majola

Tünde én is gratulálokKép
csillam

Köszönöm a gratulációkat!
Hát ma kellett volna megjönnie, de persze én gondoltam, hogy nem fog, és csináltam gyorsan egy tesztet. Orvosilag 4 hét, igaziból 2, szóval még naggyon az eleje. Kép

Majola,
Nálatok mikor születik a kistesó?
Vendég

Tünde!Kép
GratulálokKépKép
Vigyázz Magatokra!

Zsuzsa, Bodza és Tünde!
Hogy ti milyen bátrak vagytok! Komolyan, le a kalappal előttetek!Kép
Én még nem érzem magam készen egy újabb kisbabára!Kép
(pedig most aludtam fél órát és Nati is alszik 2 órája!KépKépKép)

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde, még nem voltam orvosnál, de mivel apa sokat utazott, nem olyan nehéz kiszámolni: december 24-re jön ki a születésKép, ha jó időpontot vettem a fogantatásnak.

KépKép

KépKép
majola

Kép
uncsi már ez a sok játék!
Kép
inkább bontsuk meg az új habtapit!
Kép
na ezt hogy csináltam???
Kép
a 9es habtapi nélkül én sehova!
Kép
mindjárt beszarok az erőlködéstől!
Kép
megmenekültünk 9es barátom!
Kép
te nem is vagy 9es,hanem 6os!
Kép
de aközeped neked is fini!
Kép
hmmm!
Kép
ne izgulj akárhány is vagy,én nem hagylak el!
Kép
a dobozra is magammal viszlek!
Kép
kajálásnál is szorosan foglak!
Kép
átváltozott szögletesre!
Kép
nyugi anyu,kivégeztem!Kép

amúgy Kisnyúl ma nagyon ari,mert megevett egy banános-almás deszit,most nem rég meg egy kukoricás-krumplis-pulykahusit!végre megjött az étvágya!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TündeKép Én is gratulálok, vigyázz Magadra, és sok erőt NekedKép Én is bátornak tartalak BenneteketKép

Kisnyúl-sorozat zabálnivalóKép

jucc73
Érd

juj!én is gratulálok!mennyi kismami már megint!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Fúú, most megint nagyon elvágom magam az biztos, de ezt nem bírom szó nélkül hagyni...

Ayse!

Nem lehet inkább a védőnővel van a hiba és nem Andris súlygyarapodásával? Tényleg, ha vidám, kiegyensúlyozott, hízik, akkor nem értem mi a baj??? Természetes, hogy lassabb ütemben hízik mint újszülött korában, nem? Ugyanez a nő volt Lili védőnője is? Mert úgy ránézésre ő sem sovány, gebe kislány, pedig mondod, rossz evő. Ami nem tudom mit takar, mivel olyan gyönyörű husi pofija van hogy csak na. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet, hogy mindkét gyereked a görbe alján van hízásügyben, és az is lehet, relatíve keveset esznek, de jól hasznosítják. Mindenesetre szemmel láthatólag gömbölyded, egészséges gyerekek. Miért kéne erőszakkal felhízlalni őket? Csak azért hogy magasabban legyenek egy táblázatban?

Bocs, nem neked szól az indulat, és remélem nem haragszol meg, hanem a védőnőnek meg az egész rendszernek, amiben fontosabb az, hogy hova esik a görbén a gyerek, mint az, hogy valójában egészséges, kiegyensúlyozott-e. Az anyuka lelki egyensúlyáról nem is beszélve, mert ennél hatékonyabb módszert az anya túráztatására el se lehet képzelni. Hú, az ilyeneken mindig úgy felhúzom magam...

De időközben olvasom, már többen írtak nyugtatólag. Kép

Csillam!

Én is emlékszem rád! Kép Nagyon szép lett a kisfiad. És fúrja az oldamat a kiváncsiság: mi történt az ismerősöd kislányával?

Tünde!

Gratulálok!!! Kép

Cleo-hiradó

Beszéltem Cleóval, nincs velük semmi baj, csak leruccantak a Balatonra, és olyan jól érezték magukat, hogy ott is ragadtak! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látom bele kell húzni ebbe a gyerekgyártásba, mert már megint leköröz a fél topik, ezúttal kistesó projektben. Kép Mondom is majd Davidnek ha hazajön, nincs mese, produkálni kell. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,

jól eltűntem megint. Nem tudom, hogy Nektek hogy van időtök netezni?! vagy én csinálok vmit rosszul, vagy Ti csináljátok jól Kép
Habár így papa nélkül nekem lehet, hogy kicsit nehezebb. Kép minden feladat - elképzelés - megvalósítás rám vár.
Hihetetlen, ahogy ügyesednek a babák Kép olyan klassz dolog ez. És nagyon irigykedek azokra, akik kistesóznak már. Kép

Szeretnék kérdezni.
Nappal átlagosan mennyit alszanak a babáitok?

Nyúlné,
szuper kisnyúl tanyája Kép Én már nem engedhetem, hogy a 'talpalávalót' a szájába vegye (nekünk is ilyen van Kép) a 6 foga miatt Kép. KÉpzeljétek, még kiflit sem adhatok a kezébe, mert úgy harapja mint a nagyok, viszont a buksinak még okosodni kell a rágáshoz Kép

Kép

Kép

szmercsa
szmercsa

Davalia
Van egy un. 3 nap láz 3 nap pötty nevű vírus. 3 napig egyszerűen semmivel nem lahat a lázat teljesen lenyomni, aztán 3. nap sutty mintha a láz soha nem is lett volna, DE jönnek a pöttyök az egész testen mindenhol. Ez tart 3 napig, aztán a püttyük is sutty elmúlnak. Ezt simán el lehet kapni.

Tünde
Éljen, éljen éljen!!!!KépKépKépKép

Majd este még jövök, de most megyünk a fiúkkal a mamihoz.

Kép
Kép Kép
sildike

c
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: