2002.11.25 22:31
Én normál boltban már nem is próbálkozom. A csúcs az volt, mikor még kisebb voltam (fogamzásgátló elõtt), hogy a normál boltban közölték: Ekkora nincs, a molettiben meg, hogy ilyen kicsit nem árulnak. Hát köszi!
Az eladó anorexiásokkal meg nem érdemes foglalkozni. Kiváncsi lennék rájuk néhány év múlva!
A fickóm is szokott ilyet csinálni, mert imádja a céklát
2002.11.25 22:52
es abban egeszen biztos vagyok, hogy Lacikanak Te vagy a vilag legcsinosabb anyukaja!
2002.11.26 08:38
És így egy év távlatából ismét gratulálok ahhoz, amit ti hárman véghezvittetek!
Nagyon ügyik vagytok!

2002.11.26 08:58
2002.11.26 12:22
2002.11.26 13:32
2002.11.26 15:18
A régi ruháimat már elajándékoztam, ill. köcsönadtam. De legalább néha vehetek újakat. Képzeld! A férjemtõl azt kapom karácsonyra, hogy rendelhetek 2 db. szoptatós pólót Lieseltõl.
Az tuti, hogy az egyiket kikunyizom, hogy már karácsony elõtt felvehessem
!
2002.11.26 15:47
2002.11.26 15:58
Depi-taliban benne vagyok, ehhez végül is csak a sétálás idõpontját és irányát kell összehangolnunk.
Sajna serdülõ korom óta fóbiásan zavar a tény, hogy nagy púpok nõttek rajtam, ami ugye mostanában jócskán fokozódott. De ez már inkább egy jó dilidokira tartozna.
hû, milyen képet vágna...
Jó gonosznak lenni...
Hát igen, kulcsszó, hogy Laci munkahelyérõl van szó. Ott lesznek a kolléganõi, akikre kicsit talán a lelkem mélyén féltékeny is meg irígy is vagyok. (Irígy azért, mert nagyon hiányzik a szakmám, a munka) Aztán ott lesznek Laci kollégái, akik elõtt nem szeretném azzal lejáratni, hogy egy trampli tehén a felesége. Tudom én, hogy férfitársaságban presztizskérdés, hogy kinek a nõje milyen. Persze lehet, hogy végül tömérdek önemésztés és lelki marcang után elmegyek a bulira, ott meg senki rám se néz, mert mindenkit PiciLaci fog érdekelni, és nem az anyukája...
De hol lehet valami hordható rongyra szert tenni, ha a plázákban nem?
Ezt pedig hiába is akarnám az anyaságra, szülésre, szoptatásra kenni...
Igen, tenni kellene inkább valamit ellene, és nem mély bánatomban csokikat tömni a fejembe, de az utóbbit jóval egyszerûbb...
2002.11.26 16:38
2002.11.26 17:01
Szóval a fürdetés Laci nélkül elég drámai volt. PiciLaci minden olyan tevékenységben megpróbált megakadályozni, amit általában az Apja szokott csinálni, közben drámaian üvöltött, mintha legalábbis ölögetném. Szerencsére a szomszédok nem hívták ki a gyermekvédelmiseket.
Nem is annyira fürdetés volt az, inkább csak bevizezés, de én azért elszántam végigcsináltam az esti rituálét, ha nem is volt igazán hatékony a tisztálkodás.
Két kettesben töltött este után végre hazajött Életem Párja, de óriásit tévedsz, ha azt hiszed, hogy Lacika a nyakába ugrott. Õbabasága vérig volt sértve, látványosan duzzogott, és úgy tett, mintha meg se ismerné az Apját. Szegény, másnap délig pedálozhatott, mire Lacika kegyeskedett megölelni a nyakát.
2002.11.26 18:58
2002.11.26 20:18
2002.11.26 20:24
2002.11.26 22:23
Mindenre mutogat es amit mar tobbszor elismeteltunk neki azt meg is ismeri es ha kerjuk hogy mutassa meg pl.Jessyt, a kutyankat akkor odamutat.
Ez olyan, mint amikor en azt mondom a ferjemnek, hogy o a kedvenc ferjem.
2002.11.26 23:10

, mert rajtam vagy 35-40 kg felesleg van 

) Ahol esetleg tudhatsz vásárolni: a LE HALLE-kban szerintem sokszor vannak jó cuccok, nagy mellméretûeknek is, valamint az Ulla Popken boltokban (ez nagyon drága
, de nagyon jó minõségûek, divatosak
)
, de most már jó!!!!!
Elhatároztam, hogy hetente elmegyek moziba
és megpróbálok valamikor valamiket kézmûvelni is!
, kalimpált kézzel-lábbal 

mI az????
), szóval, muszáj mennem, mert Ármin hajlandónak látszik végre az elalvásra (tudom, most sokan a fejetekhez kaptok - hát, nálunk nem nagyon megy korábban!) 
2002.11.27 00:02
2002.11.27 00:43

ezt a kis kalimpálónak küldöm! 
, remélem nálatok is jól van a picurka és nödögél szépen

2002.11.27 01:03
Otthon mindig problemam volt a vetellel, kivalasztottam valami jol kinezot erre kozoltek ekkoraban nincs meg max A-s, B-s de hogy D-s olyanra ne is gondoljak. Es a ruhakkal is sok problemam volt.
Szerencsere itt mas a helyzet, itt meg 42DD-s is van es az eladok segitokeszsege is mas. Es itt van minden fele meret is szerencsere. Mar elore felek a hazakoltozestol, pedig az meg min. 2 ev.
Gratula az ugyeskedeshez.

Nem csodalom hogy merges vagy rajuk. Eloszor azt mondjak a te faxod nem ert oda, most meg....Borzaszto. Remeljuk legkozelebb ha rendelsz jobban jarsz, addig is jo fozicskelest.
Pedig az utazast nagyon varjuk.
Mivel nem nagyon lesz ra idonk. Ha hazajovunk a nyaralasbol, lesz masfel napom a kipakolashoz, kimosashoz, ujra bepakolashoz meg miegyebekhez, mert utana indulunk haza ket hetre
Majd dec. 19.-an jovunk ide vissza-haza. Es utana a nagylanyom csak egy napig megy suliba es ujra itt a szunet. Mi meg nem mondtuk el neki, hogy nem a telapo(mivel itt a hozza karacsonykor) hozza az ajandekot.
2002.11.27 01:20

2002.11.27 08:53
és ráadás pont 28 napra, úgy szerettem volna ha nekem a múltkor csak tévedés.
2002.11.27 10:14

Persze az is lehet, hogy a sziruptól van, amit a bõrgyógyász írt fel, mert van valami nyugtató hatása.
Eddig még nem derült ki pontosan, de én inkább a kajára gyanakszom. Szerintem próbáld ki, ha lefogad egy kis gyümit vagy valami mást. 2002.11.27 11:03
2002.11.27 11:36
, köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, képeket.
A szülinap nagyon jól sikerült, hó nélkül (Menta!
). Kardigán is elkészült, arról meg majd az ismerjük meg egymásba teszek fel képeket, de nem most. 
ez volt a mi szülinapi ajándékunk
2002.11.27 12:15

A kajarendelési szorid jó kis rémálom, lehet, hogy tényleg jobban jársz, ha fõzöl.
2002.11.27 14:33
-t. A tatám (mi így hívtuk) már 90 éves volt, és kb. 4-5 éve még motorral ment a szõlõbe, majd egy baleset után hirtelen megöregedett és kijött minden öregségi nyavaja is. Az egészben az a rossz, hogy nehéz visszaemlékezni azokra az idõkre, amikor még jól volt.
2002.11.27 17:29
2002.11.27 17:33
2002.11.27 18:14
(A mi babónk jún. 2-re várható) Most csinálják az elsõ UH-t? És hogyhogy terheléses vérvétel? Az mi? Fura, hogy mindenhol minden másképp van! Olyan "szépen" írtál errõl a mosószódáról, hogy lehet, hogy kipróbálom! Így kell kérni, hogy mosószódát kérek? Vagy van vmi hivatalos neve is?
Belõlem ez hozta ki végül is a depit - de moziban (meg sehol) azóta sem voltam! És ezen a héten nem is megyek, mert most a változatosság kedvéért András szédült haza a mhelyérõl olyan lázasan, hogy csak beesett az ágyba és azóta is alszik, de még a szoba levegõjét is felforrósította!

És egyáltalán nem érzem úgy, hogy a virtuális barátságok kevesebbet adnának! Na, azért remélem, a következõ talira eljutunk!
, úgyhogy most már két helyen lesznek állandó restanciáim az írással! 

2002.11.27 18:31
Igaz, úgy láttam az elõbb, hogy hevesen rángatta és morci pofákat vágott hozzá, de mûködik!!!
Anyósom teljesen elolvadt tõle. No, meg az új rendkívül férfias frizurájától is ! Egész kisfiús lett az arca. És nagyon jó volt a fodrásznál! Csak arra kellett figyelnünk, hogy nehogy elkapja az ollót
Persze tudom, hogy ez semmi a komoly dolgokhoz képest, azért mégis izgulok. 2002.11.27 20:11
Engem rendszeresen tök hülyének néznek a 95G-ssel. Jó nyaralást
És gratula a járáshoz
) 2002.11.27 20:21
2002.11.27 20:23

Mindenki hasonlóan kezdi - talán még meg is szereted a fõzést! Balunak valószínûleg így is úgy is a te fõztöd lesz az IGAZI, csak gyõzze a menyed megtanulni tõled!
- mondjuk menedzserfizetéssel könnyebb lenne
, de szinte mindig van árleszállítás, akció, ki lehet fogni emberi áron jó dolgokat! Nekem már egy éve küldenek negyedévente katalógust, nagyon szépek vannak benne! (Ott vettem pld. a kórházi köntösömet, baromi nagy hssal is jó volt és most is nagyon szeretem)
Ugye, a hányós vírust kétszer nem lehet elkapni??? Sajnos magunk miatt is aggódom

2002.11.27 20:39
2002.11.27 21:25

) De mi az együtt töltött éveinkbõl (most lesz a 7. közös karácsonyunk) az utolsó hármat már kettesben/hármasban
töltöttük és most is ez lesz, utána viszont "népvándorlás", mert mindkettõnk szülei elváltak, úgyhogy elég bonyolult a 25-26-ba beleféríteni mindenkit. Tavaly ezért is mondtuk, hogy mi kisbabával nem kóborolunk, mindenki jöjjön és hozza a napi aktuális kaját is! 

Nagyon jó volt!!! Az idei menüt azért már én csinálom! 
2002.11.27 21:43
2002.11.27 22:24
)

2002.11.27 22:50

Elõtte még megsütöttem 18 rúd beiglit is
(az egész családnak). A hugom nálunk aludt, és egész éjjel kérdezgette, hogy szülök-e, vagy csak úgy fájogat. Akkor már 5 nappal túlhordtam Zsófit.
Mi sem voltunk lázasok, csak szenvedtem, mint a kutya, de ezt gondolom, nem kell ecsetelni. Vigyázzatok magatokra, nehogy megint elkapjátok. Olyan útálatos ez a vírus.
, de legalább nem fáj. Csakazértsem leszek depis miatta, lesz még olyan idõszak, amikor nem lesznek ilyen gondjaim..

. 2002.11.27 23:22
Van egy racs felszerelve az ajtajara. Sokszor felall abba kapaszkodva es ugy leselkedik. Tegnap apukaja ugy jatszott vele, hogy lehajolt, hogy ne lassa Dani a racstol, majd hirtelen kiegyenesedett es mondta neki: "kukucs-kukucs". Hat ez nagyon tetszett Daninak (mondjuk ezt rengeteget jatszuk vele). Egyszer csak azt vettuk eszre, hogy o is legugol, elbujik a racs moge, majd felall es nagyon vigyorog. Ezt joparszor eljatszotta, mi meg mondtuk neki, hogy "kukucs-kukucs". Nagyon jokat derult rajta, en meg alig birtam ki, hogy ne puszilgassam ossze.
Ma megint csinalta, teljesne magatol. Annyira edes!
; remelem, mar jobban van! Es fokent, hogy Ti nem kapjatok el ismet!!!!!!! Vigyazz nagyon magatokra!
) - Karacsony masnapjan dioval es baconnal tuzdelt sult pulyka krumplipurevel Hmmmmm
Hova mentek? 2002.11.28 09:14
Ma ezt a nagyágyon adta elõ,szerencsére idõben utána nyúltunk mindketten!
- kat. Már jobb.
az enyémbõl van még egy kicsi
.
, tudod tudom kell mire számítsak
.
. 2002.11.28 13:16

Gratula a finom borsófõzihez!
A végén én eszem a reszelt almát kiskanállal, õ meg rágicsálja a reszeletlent.

) 

2002.11.28 13:48

Lehet, hogy fel is szedelõzködök ma Lacikával, szép ídõ ígérkezik, és az Új Udvar egész könnyen megközelíthetõ innen. A LE HALLE eszembe se jutott, köszi az 5letet, és az együttérzést is.
Viszont az eladók hozzá nem értésével sajna hasonlóak a tapasztalataim, számtalanszor jártam úgy, hogy hozzám hasonlóan bizonytalanul keresgélt a polcon, azt se tudta van-e, és azt se, hogy hol keresse, amit kértem. Az, hogy nem ismernek meg ("Én vagyok a VEVÕ!") már fel se tûnik.
Ráadásul addig csak akkor tudok számítógépezni, amikor nem süt ide nem a nap. 

2002.11.28 15:12
Úgy utálom, hogy nap mint nap a hozzá nem értéssel találkozik az ember. Én csak szimpán a helyi ABC-tõl ki vagyok akadva, mert a felvágottaknál olyan nõ van, aki a sonkát meg a kolbászt is alig tudja megkülönböztetni. De azt is bírom, hogy kérek 10 dkg vmit és 18-nál megkérdezi, hogy ugye jó lesz így. Ma mindegy, ez már kész dühöngõ. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint