2003.06.06 15:55
Szupi!!!!
Multkor kiprobaltam, hatha... Nem kellett volna!
Borsobol nalunk is eleg par szem ,es kesz a koncert musor.
Szoval meg megvan az esely az irigykedesre.
Vettem ma furdorucit, biztos ami biztos (tegnap vettem eszre, a regibe kihalt a gumi, pedig ugy szerettem
)
Jazi meg mindig durmol...de inkabb nem irom. Ugye nem haragszotok, hogy ilyen jo kiscsaj? Neha le sem merem irni!
Magatol hizik..
2003.06.06 16:13
2003.06.06 16:43

Részvétem a repülõtéri kaland miatt
! 

2003.06.06 16:56
2003.06.06 17:00
2003.06.06 17:16
Amig meg van mit... 2003.06.06 17:28
Nehogy már ne! Jobbuálást apának!!!!!!!!!!
O Apája pedig nagyon édes, ahogy elcsábult!
)
(Ez olyan, mint a Kati és a kerek perec) : hiába, érzõ szívû gyermek! Látom, ma sem vagy kipihent, de legalább egy picivel jobb a kedved? Várunk ám nagyon haza. Remélem lesz idõd ránk is! 2003.06.06 17:42
Énis sört!!! Van is itthon.
Nálunk miért nem? Az elõbb kézemben aludt el Szilárd, letettem, fél óra múlva már fenn is van. Szilárd is elérte a 6 kilót. 6,20, de ehhez 67 cm. 8 centi elég jó.
2003.06.06 17:44
2003.06.06 18:00
2003.06.06 19:03
2003.06.06 19:28
Apa igazan lehetne tapintatosabb! 2-3 kilo az semmi, rajtam tobb van meg!
2003.06.06 19:29
2003.06.06 19:55
2003.06.06 20:26
Uzenem,hogy megneznem ot par honappal szules utan,hogy birna gyerkoc mellett letornaszni azt a par kg. folosleget!!!!!!
Szoval keresunk mas husolesi lehetoseget! De mindenkepp elhuzunk valahova, ha mar keszultunk ra?!

2003.06.06 21:02
Nem semmi, hogy ennyire visszaolvastal! El vagyok amulva...mennyi idod van...
De azert csak talaltok valami szep helyet. Drukk, hogy el tudjatok utazni! 
Eleg vermesen szoktam visszaszolni, mivelhogy parom alakja sem tokeletes. Tenyleg, most, hogy mondjatok, a terhessegem alatt hizott meg a ferjem is. 
Legalabb tudsz egy kicsit pihizni.

Mindig ilyen stand by jegyekkel utaztok? Nem irigyellek, eleg nehez lehet, ha nem jon ossze megse az ut.
Azert ettol a mennyisegtol meg nem leszek alkoholista... 
A vervetel kalvariajat mar leirtam ide egyszer, az nem volt egyszeru, de aztan a leletek teljesen jok lettek. A dokineni megnezte, azt mondta, minden OK. Azota nem volt remeges se.
Szerintem nalatok se lehet gond, az egyik internetes doki szerint ilyen korban ez meg normalis.
). Akkor nyugisan eszik. Viszont ha nem talalom el a kello idopontot, azaz nem elegge almos vagy mar tulsagosan az, akkor nem sikerul a csel.
2003.06.06 21:32
Mostanában arra hajt minden gyártó, hogy inkább újat vegyél, mint javítass.... Direkt drága az alkatrész
Fiúk édesek
Gyuri tényleg soványka, de ha egészséges, annyi baj legyen! Inkább sovány legyen, mint túhízott, szánalmasan mozgó kölyök.
. (van egy ilyen rajzfilm, édes, mint Roni)
Ruha
Vesekõ szjörnyû, apukám a napokban "szült"
Nálunk is csökken a lelkesedés olyanokban, mint pl. ott maradni mellette, ha éppen a pelenkázón van. De a fiamat mindig meg lehet kérni rá, Zsuzsi nem mindig "ér rá". Játék az mind több lesz, ahogy a pici mind jobban kommunikál.
2003.06.06 21:35
Nálunk se a gyerek durmolójával van a baj, csak a nõvére által keltett zajszintet nem bírja
A fürdõkádas képet fél kézzel gyártottad, mert gondolom, a másik kellett Miki alá?
Részvétem a kipurcant kocsitokhoz
Én is mindíg attól félek, hogy valami tönkremegy a VW-ünkben, mert az marha drága, pedig a kocsi is már 10 éves.
Talán ettõl még nem lesz Zsebi hátrányos helyzetû
Egyébként Timivel meg az alkoholmentes borsodit borítottam literszámra magamba, oszt azóta a gyerek nagy szeretettel magához ölel minden sörösüveget. Az isten se mossa le rólam az alkoholizmust

Én bele se merek nézni a tükörbe, ha fürdõrucit húzok. De idén valszeg nem is lesz rá szükség, hogy habtestemet nagyközönségnek mutogassam
Gondolom, nem tiltakoztál az anyai látogatás ellen
Sõt anyám elkövette azt a hibát, hogy bilire akarta szoktatni a 1,5 éves lányomat, aki teljesen berágott rá és utána szóba se állt vele
Szóval nagyon sz@rul sült el az egész.
Szerintem ennyi meg se látszik egy nõ alakján, ha csak nem volt addig csont és bõr.
Vízszintes helyzetben azonnal üvölt. Remélem, hamar megtanul önállóan közlekedni, mert elhasználódik a derekam a sok városnézõ túrában.
Bár most nálunk is az a helyzet, hogy Zsebi Timihez képest sokkal gyorsabban nõ
, még a végén létra lesz a csaj.
Anyám pár napig próbálkozott a mélykék belemagyarázásával, aztán feladta
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Ja és enni sem szeret így hasfájósan.
A párom bezzeg degeszre zabbantja magát a részemmel...BRÜHÜHÜÜÜÜÜ

2003.06.06 22:07
2003.06.06 22:19
Meg bort terhesen is bátrabban ittam, mert abban van valami egészséges is. Legalábbis kis mennyiségben.
És lám-lám milyen jól megtermett felnõtt lettem.
2003.06.06 22:49
. Drukk sokszorozva megy továbbra is, hogy ha nem is Adria, de utazás legyen.
. Az enyémbõl is kihalt a gumi
.
.
.
. De lagalább a révfülöpi pihi jó volt
.
2003.06.07 06:26
Autó
2003.06.07 07:45
! En is bizom benne, hogy majd egyszer megszeret enni! Egyelore nagyon tavolinak tunik, mert mintha egyre kevesebbet enne! 2003.06.07 08:02
2003.06.07 08:11
2003.06.07 08:23
2003.06.07 09:20
Szegeny gyerek!) Na mindegy, Anyakati, tiz ev mulva tuti mas problemaink lesznek, de hogy lesznek, es ennel nagyobbak, az tuti! 2003.06.07 09:53

- Danó a nagyinál. Zsófi reggel hatkor gõgicsél, megetettem, 1/2 8ig dumcsi nagy rötyögésekkel, aztán tente. Én lezuhiztam, megreggeliztem - frissen facsart narancslé, piritós, tojás, sonka, sajt, kappuccinóóó, pari, paprika -, közben napkeltét néztem, aztán elolvastam az újságot is.Aztán kicsit dolgoztam is, a kisasszonyka 1/2 11ig alukált, felébredt, megfordult és elkezdett dumálni a macijaival, én meg galádúl kivettem az ágyikójából és mellre tettem

. Hogy én mikor voltam már éjszakai vetitésen, nosztalgiáztam egy kicsit

2003.06.07 10:47
Ami a párodat illeti, az enyém ugyanez
Én is sokkal jobban boldogulok a gyerekekkel, ha õ nincs itthon. Negyed annyit nem idegeskedek, ha õ is itthon van, akkor meg olyan, mintha 4 gyerekem lenne. Nem tudom a tied milyen, az enyém semmit nem képes csinálni. 2003.06.07 12:17
Barnán is nagyon jól néz ki a fotón!
Már az egyszerû gondolati mûveletekre is képtelen vagyok. Táblákért köszönet. Elmentve, ha itt az ideje, tanulmányozva.
)), akkor megmutatod a turit?
De most már csak rohanva.
Gyógyszer
Úgy szeretnék neked segíteni, mikor így neki vagy keseredve, de még ölelgetõs gifet sem tudok küldeni.
Engem is mindig cseszeget
(De én edzve vagyok, mindig is sokat cseszeget. ) Ne izgasd magad, 2-3 kg az semmi. Bár rajtam klenne csak annyi. (Akkor is cseszegetne!
)
Szegény, neked is jól összejött. Ölelõs gif menne neked is. 2003.06.07 14:42
Persze magyarázhatom én bárhogy, sajna Timi is pont ilyen volt és még ma sem játszik el egyedül, max pár percet
Olyan, mintha borzasztóan érdekelné az egész világ és mivel a saját tappancsai még alkalmatlanok a járás kivitelezésére, azért anyuét vagy apuét kölcsönzi a túrákhoz. Ez gyakorlatban 1,5-2 órás sétákat jelent Zsebivel a kézben, mert naná, hogy a kenguru és a hordozókendõ sem fekszik a csajnak. Problémás eset, mi?
, most már aztán tényleg tele lehet a hócsukád. A férjed nem semmi pasi, de még eszébe sem jut megoldani a helyzetet???
MOZIIIII...az meg hogy néz ki??? Egyedül a picivel? Ez nekem is nagy vágyam, mert most jöttem rá, egy gyerekkel milyen könnyû is az élet
De amilyen hülye vagyok, egy percig se élvezném a nagy szabadságot, hanem belevetném magam az elmaradt házimunkákba
De hál'istennek, a párom is így gondolja
De majd ha egyszer kész lesz, fogsz te még elégedetten ücsörögni és gyönyörködni a saját otthonodban
...tapasztalat
Meg nem mondaná rólam senki, milyen gebe maca voltam
2003.06.07 14:50
)
)
2003.06.07 16:04
2003.06.07 17:31
2003.06.07 18:34
) most az új produkció: 2003.06.07 20:12
...itt is mindenki magyar! ) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint