Bera, Kisegér!
Csak úgy titokban?
Gratulálok a fiúkhoz: Bálinthoz és Istvánhoz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak!
Rebi,
a címem tutijó! Nem tudom, miért nem jött át!
AnnAnn,
kíváncsi lennék a praktikus, rövid frizurádra!
Na meg az "új" kéglire is!
Ja, küldök 1 kisszekér ellendrukkot! A szülőszobához nem tudok hozzászólni. Én még nem láttam, hogy mi hol fogunk "szenvedni"!
Noi,
fogadjunk, hogy igenis tudok
, de olyan jó volt összemosni mindent!
Ja és csúcs az új zsebes fotód!
Susie,
tiszta anyja a kiscsaj, mi?
Drukk Nektek az osztódáshoz avagy a további 2in1-hoz!
Buborék,
Köszi az infót. Én eddig csak az Aventről hallottam, de utána nézek a Madelának is. Az alapján, amit írsz, nem lehet rossz. S az ára sem sokkal több a másiknál, ami ugyebár nem utolsó szempont!
Én úgy vagyok vele egyébként, hogy nem veszem meg előre, csak utánanézek, mi van - hol és mennyiért. Ja és készül 1 lista, mely Kispapinál lesz - ha valamiről később derül ki, hogy szükséges, akkor tudja, hogy hol-merre-mennyiért kapható.
Laura, Susie, Nyuszimanó!
Drukk nektek 1000-el!!!! Többieknek még megy az ellendrukk - hacsak valaki mást nem igényel!
Úristen, már benne vagyok a TOP 16-ban! Vissza akarok menni a 4x. helyre, mert így olyan jóóóóó - vagy nem is, mert dobogós akarok lenni!
Hűűűűűűű kezdek bepánikolni!?
Tündimami Kispapija!
Miért nem lehet megnézni az anyukák profilját??????????? Köszi a javítást! Ja és amúgy hogy vagytok? Hogy bírjátok az édes hármast?
S.Emese,
De jó, hogy Te sem aggódsz, hanem inkább örülsz a "súlyfeleslegnek"!
Végre nem vagyok egyedül! Igaz, hogy így kicsit szuszogósabb, meg nehezebb is a popsit cipelni (na meg folyton cserélni kell a ruhatárat is
), de végre nem kékül be azonnal és nem fáj nagyon minden, amit ide-oda beverek!
Vizesedésre a petrezselymet ajánlották korábban a lányok, meg uborkát, meg ha még kapsz, málnát!
Zsazsa,
Talán a HOPP-por jobban bejönne, mint a garázsból ki-be ugrálás az autóval! Arról nem is beszélve, hogy gyorsabb is!
Már csak 1 jó kis kandalló kéne hozzá!
Andi,
Vigyázz magatokra, mert még "jó sok" van hátra az osztódásig!
Talira pedig természetesen várunk!
Legfeljebb majd beszereztetünk Neked 1 heverőt!
Detti,
mi 23 hetesen vásároltunk be! Igaz, csak azért, mert akkor vehettem meg a kisruhákat sokkal de sokkal olcsóbban.
Szóval félre a babonákkal!
Tegnap egész nap sürögtem-forogtam otthon, főztem meg dinnyét tettem el, meg mostam-vasaltam, meg ... Szóval eljátszottam a remek háziasszonyt!
Ennek eredményeképpen estére már kellőképpen hullafáradt voltam.
. Épp élvezkedtem az ágyon fekve, sajgó derekam és lábaim pihentetve, mikor 1xcsak iszonyú háború vette kezdetét: morrgásokat halottam-észleltem pocim jobbik oldalán, s erre válaszul meg hatalmas dörömbölés-rugkapálás lett úrrá a balabbik oldalamon.
Én meg szépen - szinte kívülállóként - végignéztem eme 2-3 percig tartó nagy háborúsdit!
Mit ne mondjak, nagy élmény volt - különösen, miután abbamaradt!
Szép és boldog hetet kívánok Nektek!
Boróka 27+5