A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kisbuksi Kép
Akkor ott szerintem találnál, kukkants be. Kép
Jó neked és nagy vagyok. Kép Kép
noémi

Helló Buksi!

Tessék nekem válaszolni a Köszeges kérdésekre is! Kép
Köszi az infót, az ember ennek tudatában lép be. Az áruk nem túl olcsó, ennyiért tényleg meg kell nézni, mit vesz az ember.
Írj majd a Barossról is, jó?

A mesefigurás textil engem is érdekelne, ágyneműhuzatnak.

Fruzsi /17+0/
cinderella

Tényleg nagy vagy, Noémi! Kép
cinderella

Fruzsi Kép Kép Kép
noémi

Sziasztok!

Vikus!
A Fitt Mamában van most egy 'bemutató' a terhességi tesztekről. Csak egy párat írok ide:

Be sure, 1239 Ft: gyorsteszt, a fogamzás után 10 nappal vagy a mensi előtt 2-3 nappal megállapítható a várandósság

Gábriel, 713 Ft: gyorsteszt, a beágyazódást követő 3. napon már biztos eredményt mutat

Gravi HCG 885 Ft: a megtermékenyített petesejt beágyazódása utáni naptól alkalmas a terhesség korai felismerésére

Az Europarkban én is próbáltam ruhákat venni magamnak, nem túl nagy sikerrel. S és M méretek voltak csak én meg L-el indultam a terhességnek. Végül varrattam a ruháimat Kép.

Üdv, Virág
virga

Noémi!

Tényleg jó nekem és kicsi vagyok! :-)

Ja! Azt elfelejtettem,hogy pénteken kapnak farmernacikat a 2in1-ban,ha valakit érdekel!

Fruzsi!

Bocsi,annyira akartam írni Neked Kőszegről,csak kicsit zizi vagyok! Szóval ez csak úgy volt,hogy a kispapimék kaptak üdülési csekket,és úgy voltunk vele,hogy ki tudja,legközelebb mikor mozdulunk majd ki /ha a két baba majd 6 irányba indul meg/,ergo gyorsan használjuk el/ki. És akkor ugye nekem nem jó a strandos megoldás,kis hazánk természetes vizei kizárva,és még sorolhatnám. Én amúgy zempléni vagyok, nagyon szeretem a hegyeket,és ugye a jó levegő az is alap hiánycikk mostanság,és így választottuk a netről Kőszegdoroszlót. itt a Patakpart Panzióban aludtunk,csak ajánlani tudom mindenkinek, kis családi vállalkozás,összesen talán 6 kiadó szoba van,és gyönyörű. Talán annyi nem tetszett,hogy csak reggeli van,éttermek meg csak a szomszéd faluban,de ez semmiség. Szombaton kőszegi városnézés volt,természetesen a várral,nekem eddig valahogy kimaradt ez a városka az életemből,de most teljesen lenyűgözött. Másnap pedig Írottkő, Szent Vid kápolna Velemen, hétfőn Hétforrás. És közben sok pihi,sok erdő,kevés ember,kevés autó. Bocs,ha hosszú lettem,de legalább gondolatban jólesett felidézni. Neked családi kötődésed van Kőszegen,vagy csak simán imádod /megérteném/?

Ann!

Ezerrel szorítottam! Mi van már??????????????

Kisbuksi
kisbuksi

Allitolag most nyilt C&A a Polusban. Ott nincsenek kismamaruhak? Itt Nemetorszagban eleg jokat arul ez az uzletlanc, tavaly ilyenkor en is toluk oltoztem fel. Divatos, de megsem olyan tinisen vagany!
Ha mar itt tartunk: nemsokara megyek haza egy par napra. Szivesen tuladnek a kismamaruhaimon, tobb babam mar ugysem lesz nagy valoszinuseggel (mar 3 van)! Erdekelne valakit? 36/38 az eredeti meretem, talan inkabb 38 csipoben. Van egy tok jo fekete gatyom (ezt nagyon szerettem), az elol nem betetes, gumis dereku, egy sotetkek farmer (masodik szamu kedvenc), kicsit trapezszaru, az pamutbetetes elol, egy vilagosabb, zoldes-drappos naci, az elolrol tisztara olyan, mint egy normal fazonu gatya, meg van egy egybeszabott farmer is, gumis derekkal, ez hagyomanyos repa-szaru. Na, de most nem sorolok fel mindent (mert mar nem is emlekszem rajuk), ha erdekel valakit dobjon meg egy maillel, legyszi!
Jo pocaknovesztest mindenkinek!
Zsuzsi
zsuzsi74

Vikus!
Én a Clearblue nevű tesztet tudom ajánlani, mindkétszer ezt használtam, és amellett, hogy nagyon korán kimutatja a terhességet, nagyon pontos is. Épphogy csak bele kell tartani a vizeletsugárba és pár másodperc múlva ott az eredmény. Árban igaz hogy drága, de nagyon megbízható.

Puszi: Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok Kismamik! Kép

Fruzsi,
sajna nem vagyok nagy varrónő, de amit nagyon fontos, azt előbb-utóbb megvarrom. Kép Amit írtál, igaz, tényleg olcsóbban jössz ki, ha megveszed az anyagot (bár az sem mindegy, hol).
Hurrá, éljen a Márkus! Bár bevallom, kicsit félve javasoltam, s csakis azért, mert oly nagy volt a tanácstalanság. Kép

Batkamanó,
köszi az új infókat Rólatok. Kép Még 1x kívánok sok boldogságot Nektek! Várjuk a történetet!

Rebi,
légy üdvözölve, s kellemes gömbölyödést kívánok! Kép Én is kérem a telcsiszámot! Kép

Detti,
küldök 1 szekér drukkot arra a fránya vizsgára! Csakhogy már átess rajta! Kép Fogkefe Kép Kép Kép S még mivel vagy így?

Kisbuksi,
a Barossnak is hasonlók az árai. Kép Remélem azért ott találsz a stílusodnak megfelelőt! Nekem a rózsás címkéjű cuccok jöttek még be Kép, nem tudom már ki gyártja, de az újpesti babaáruházban is lehet kapni. Valami magyar gyártó az is, arra emléxem.
Ja és irigykedek a nyaralás miatt! Kép

Drukkok a finiselőknek! Mikor látunk már kisbabááááááááát?????? Kép Kép Kép

Boróka 27+0
femõke

Halihóóóó emberek Kép Kép Kép
Túl vagyok a vizsgán - a belefeccölt engeria és a vizsga ugyan nem állt arányban (rengeteget olvastam + 5 egész napot tanultam), de mostmár olyan okos vagyok, hogy talán ki kéne itthon bővíteni az ajtókat, hogy beférjen a fejem Kép Kép Kép (ez azért kicsit erős volt :oPPPP)
Kössszike KisBuksi + 2 Buksi a sok drukkot Kép meg annak is, aki esetleg tudat alatt szurkolt Kép Szal az egész laza volt és megvan, ez a lényeg Kép

Utána voltunk szülésfelkészülni, szülőszoba látogatni, ami nagyon meghatott... Volt már valaki (elsőszülő) közületek? Vagy amikor először szültetek voltatok? Csak úgy információként kezeltétek, vagy volt vmikülönleges? Rám olyan érzelmek törtek - persze csak belül. Kisbocim meg úgy ficánkolt, aszittem ott helyben ki akar bújni. Még fel kell dolgoznom...

No , mit is akartam még:
Ágyneműt én is varrtam 2-t, de mivel csak ronda gyerekmintás anyagok voltak, kockás lett mind2 Kép Overálra azért nem vállalkoznék, 3500 körül vettünk az Auchanban, ez nekem így megérte.

Intimtorna, kismama torna nekem is kaziról megy - bár utóbbit a vizsga miatt hanyagoltam Kép De heti 2 akkor is megvolt Kép

Fruzsikám, helyszín egyre jobb, de arra szímáts, hogy előtte folyamatosan csörgedezni fog a telcsid és én zaklatlak, hogy hol vagy, mert én nemtom, hogy merre kell mennem!!!! A Moszkva réten, csak a metrot tudom, a dotornénimet, hogy honnan meg fel a Lipótra a busz, meg a Mammutot - de csak az ELEJÉT, azt nemtom hol a háta möge Kép Kép Kép
Szegény Andi, eltom képzelni milyen mérges lettél magadra Kép De legalább egy lelkes fórumtag, megbecsülendő!!! Kép

Buborek, azért írtam, hogy ezek már egy hetes adatok, tood te mekkorát nőnek ezek a Manók egy hét alatt??? kb 200g-t - a mostani korszakukban. Hozzáteszem, hogy KisBocim valóban kislány és az Uh szerint 5 nappal kisebb, ami annyira nem érdekel Kép

Batkamano, köszi a híreket, de várjuk ám a sztoryt Kép Örülök, hogy neked bejött, amit megbeszéltetek, én is azon leszek, hogy jól kijöjjünk a Manóval Kép Szerintem sem a véletlen műve!

Na pussszancs nektek, mert ilyen hülye számok vannak az órán, hogy 23:32, és nekem 6 után egy picivel kelni kell!!! De pozitív, hogy: utsó munkanaaap!
Jójéjt!
Ann (33+0)
annann

Sziasztok Kismamik!

Most egy ideje nem volt időm írni, de gyorsan minden nap átfutottam az eseményeket.

Ann!
Nagy gratula a vizsgádhoz. Ügyi vagy. Nekem azt hiszem nem lenne erőm hozzá. Bár valamit el kell majd kezdeni, de úgy tervezem, hogy majd ha a baba már fél éves körüli lesz.

Lányok!
Hát teljesen el vagyok keseredve az itteni ellátás miatt. 12 hetesen, mikor a nyaki redőt mérték sietett az orvos, így aztán mindenkit csak hasi UH-n néztek meg. Most 18 hetesen jött a genetikai UH. Amit itt is egy nagy felbontású UH-n néznek mindenkinek. Vártam is nagyon, kazettát vittem. Hát éppen egy új UH érkezett a kórházba, és a bemutatója volt.3/4 órát vártunk, mire a doki azt mondta, hogy erre nem érdemes tovább várni, mindenkit megnéz a hagyományos UH-n, ami nem egy csúcs készülék. Elméletileg mindent rendben talált, azt azonban hozzátette a végén, hogy minden OK, már amit ezen a gépen látni lehet. Hát nem tudtam megszólalni. A kazettát megkaptam, kifizettem a felvétel árát. Otthon nézem, hát el van szakadva a kazi. Telefon. A pénzt visszaadják. Ja, de azért az otthoniak a felvételt nem láthatják. És motoszkál bennem, hogy biztos rendben van minden?
Úgy érzem, hogy a vidékiek messze nem uazt. kapják, mind a nagyvárosiak. Pedig mennnyi TB-t befizettem. Ezek után felmerült bennem, hogy talán szülni sem itthon kellene( na nem részletezem a szülészeti osztályon lévő körülményeket), de február elején hova merjek menni? Lehet, hogy a garázsból a kocsit nem tudjuk kihozni, nem 50 km-re elutazni. És ha itt nincs fogadott orvosom, szerintem a folyosón megszülhetek, a kutya nem nézne rám.
Bocs, hogy ilyen off voltam, de teljesen fel vagyok háborodva.
Tényleg, nem tudtok valahol a Dunántúlon olyan helyet ahova be lehetne jelentkezni egy rendes UH-ra?

Más: Hol lehet megvenni az intimtorna és kismamatorna kazettákat? Mi a pontos nevük? Mert nálunk egyenlőre kismamatorna sincs.

Pusssz

Kitty
18+2
kitty123

Sziasztok!

Na, tegnap Kisbuksihoz hasonlóan én is megjártam a 2in1-benKép Én kb. 3/4 2 körül jártam arra, de semmi jót nem találtam.Kép Egyetlen hosszúujjú blúz tetszett meg, de a legkisebb méretnek is olyan hosszú volt a karja, hogy csak na! Az őszi cuccok akkor még nem érkeztek meg, de sajna nem sokat várok attól sem, mivel a nacikat sem rám szabták és szerintem az árak is tök átlagosak. Szerintem nem vagyok egy extra alkat(158cm és most 55kg) Ezek után elmentem a Baross utcában a Maternelle-be és szinte majdnem mindent felpróbáltam.Kép Nekem ez az üzlet jött be méretben és választékban is. Végül vettem egy garbót(amit később, pocak nélkül is nyugisan felvehetek) és egy farmergatyót, ami trapézszárú és nagyon jól áll rajtam. Ide jövőhéten jön még jó sok cucc, de már most is vannak vastag nacik.Kép

Ann!
Gratulálok a vizsgához!Kép Én titkon szorítottam...

Detti!
Drukk a vizsghoz!

Detti!
Kikérem magamnak!!!Kép Az én Pocitesóm nem gyáva kukac!!!Kép

Rebi!
Üdv köztünk! Ismét egy "osztálytárs"Kép

Batkamanó!
Dejó, hogy betartotta a babó a megbeszélt időpontot! Én is szeretném, ha egy bizonyos napon (a férjem szülinapjánKép) február 2-án születne, csak 1 hetet kellene "késnie"...

Majd elfelejtettem, tegnap voltam szívUH-on a SOTE-n és ismét hoztam a szintidőt: alig 2 óra alatt végeztemKép Ez eddig a rekord!!! Olyan aranyos volt a kardiológus dokinő: először elmondta mit fog nézni a szívecskéjén, majd jó sokat vizsgálgatta és a végén mindent megmutatott a babán. Na, persze a lényeget nem akartam tudni!!! A végén teljesen beleszeretett a babócánk talpába(amit még ki is nagyítottKép), mert szerinte olyan gyönyörű talpa van és az ujjai tündériek.Kép Elmondta, hogy neki a babák talpa a legérdekesebb...Kép Szóval olyan jól esett a lelkemnek egy kis kedvességKépKépKépKépKép

Finiselők, hol vagytok? Mindenki még 2in1? Tessék mostmáraztán szülni!Kép

Pussz
Szilvi
20+6
sztigris

Boróka!

Szépen, titokban (meg)győztél Kép
Tegnap voltam ancimnál és a drága már vett fehér fonalat kiscipőnek és kabátkának, és megbeszéltük, hogy majd sokmindent varrunk Kép Csak még nem akarjuk, babonából.

Helló Ann,

nyugodtan Kép
Egyébként nagyjából (de oly könnyű): A Moszkva téren megkeresed a McDonaldsot. Ha szembe állasz véle, balkézfelé Retek u-n elindulsz lefelé, kb 30 m után lesz egy kis kereszteződés, de ez téged ne érdekeljen, nyugodtan menj tovább (lefelé). Ekkor haladsz el a Mammut ősi falai mellett, de mindössze 40-50 m-t kell csak haladnod, és ismét egy kisebb kereszteződéshez érsz, abban a kereszteződésben épp szemben van a Márkus vedéglő.

Magyarul elindulsz lefelé és max. 100 m múlva szembe van a vendéglő, de én készenlétben leszek Kép

Ann, én gondoltam rád, hogy sikerüljön. Kép

Nem tudom, hogy vagytok vele, én alig tudok reggel fölkelni. Rossz kedvvel ébredek és fáj a fejem. Mióta ez a mafla front bejött. Nem szeretem Kép Lehet, hogy elmegyek majd egy hét betegállományba. És akkor legalább utol is érem magamat.

Fruzsi
cinderella

Ann!

Gratula,bár vizsgád sikerességében senki nem kételkedett. Szerintem az nagyon fontos,hogy a Kisbocid jó érzésekkel mocorgott a szülészeten, a babákat általában félelemmel tölti el az ilyesmi. De ugye ha Te is boldog voltál,akkor Ő is tudja,hogy ez egy nagyszerű dolog lesz!

Kitty!

Nagyon szomorú,amit írtál,bár én a múltkor itt a Schöpf-Méreiben akadtam ki. Az én tapasztalatom szerint,akinek nincs fogadott orvosa,az bárhol is van,senkit nem érdekel,nem vidék-nagyváros függvénye.Bár tény,hogy felszereltség szempontjából némi előnyben vagyunk. Tudom,hogy vannak kivételek,és hogy ez a fogadott orvos is megosztja az emberek véleményét,de én így látom.

Szilvi!

Örülök,hogy a Baross utcában legalább sikerrel jártál,nekem ma nem fog beleférni,de jövő héten benézek.

Csajok!

Hétvégén esküvőre megyünk,és még jópár hete vettem egy sima pamut nyáriruhát,hogy az pont jó lesz,mert akármeddig nyúlik. De az időjárás nem igazán kedvez egy ilyen abszolút nyári ruhás megoldásnak. A szekrényből előhalásztam egy nagyszerű őszi-téli estélyi szerűséget,ami szerintem elég jól néz ki,mivel pont úgy nézek ki mint eddig+ egy cuki poci /ez elég szerénytelenre sikerült :-)/. Szóval a kérdésem: feketében lenni esküvőn az O.K.? Mert ez egy elegáns fekete ruha,de nem olyan,amit valami színes hülyeséggel fel lehetne dobni,meg én sem vagyok színes hülyeség párti.

Az intim torna kaziról írjatok nekem is!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!

Ann, gratula a vizsgádhoz, én is szorítottam! Mit tanulsz egyébként?

Fruzsi, köszi az útleírást a találkához, de szerintem majd ha ott leszek, lehet, hogy én is fogok csörögni, hogy akkor most merre is mejek.

Kis Buksi, szerintem nyugodtan mehetsz feketében az esküvőre. Én múlt héten voltam lagziban, és egy fekete nadrág és egy fekete blúz volt rajtam. Biztos csini leszel a ruhádban!

A kazettákról én is szívesen vennék valami bővebb infót.

Köszi,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Már elég régen jelentkeztem. Beindult az építkezés (végre valahára), viszont így meg nagyon sok rohangálnivalóm volt. Ma csak délután megyek ki a telekre, de szombat óta 6-kor keltem és későn estem haza. Folyamatos problémákkal kell megküzdenünk, kezdve onnan, hogy az első tervezőnknek 5 hónapnyi gyötrődés után fizetnünk kellett azért, hogy odébbálljunk (szerzői jogvédelem...), most, hogy végre minden engedély megvan (nyári szabadságolások...), téglahiány van országosan. Kedden kb. 100 reménytelen telefon után a világ végéről kerítettem pincetéglát. A vicc az, hogy olcsóbban, mintha lett volna a piacon és a közeli kereskedőtől vettem volna!!! Szóval némi öröm is ér.

Ami nagyon rossz viszont: állatira elfáradok délutánra és nagyon bánt, hogy nem tudok annyi figyelmet fordítani a babóra mint eddig tudtam. Volt, hogy a rohangálástól egész nap nem éreztem a mocorgását és este bőgve vezettem haza, sűrű bocsánatkéréseket intézve hozzá.
Viszont vezetés közben énekelgetek (ha éppen nem bőgök), bár lehet, hogy ennek nem annyira örül. Kép Az esti meseolvasást viszont sosem hagyjuk ki. Mostanában kezd hallani.

Ma kellene felhívnom a terhesgondozót az AFP miatt. Valahogy úgy izgulok. Halogatom a dolgot. De úgy látom, minden érték normális és a normálisak között van tökéletes. Kép

Dettikém! Nagyon mennék én tornázni. Már az igazolást is beszereztem, de e fent leírtak miatt úgy tűnik vagy időm, vagy erőm nem lesz hozzá. Bár a mozgást mindig is fontosnak tartottam, most meg csak autózok egész nap. Ez elég szomorú. Amint egy kicsit nyugisabb lesz az élet körülöttünk, kötelező programként bekerül a napirendbe.

Corynak, Böbinek, Batkamanónak nagy gratula és sok-sok boldogság! Ann! Neked is gratula a vizsgádhoz!

A gyógynövényekről kérdezzétek meg az orvost, mert úgy hallottam, hogy terhesség alatt max. kamilla tea iható.

Boldog gömbölyödést!

Sziasztok!
Zsazsa
17+5
zsazsa

Kazetták:
(sajnos, nem ócsók)

Kriston Andrea: Intimtorna
Ára: kb. 3200 Ft
A nagyáruházakban biztosan van. Én a Corában vettem.

De lehet még:
Cím: HARTMANN-RICO Hungária Kft.
Czagányi Éva (tel: (23) 530-911, (23) 530-921, (23) 530-931, fax (23) 530-955)
2051, Biatorbágy, Budapark
Ár: 2990 Ft+ postaköltség
Czagányi Éva

vagy: www.intimtorna.hu

Kismamatorna:
Én a Kállai Ildikó félét vettem, ez olyan 2500 Ft, szintén nagyáruházban biztosan van.
De nagyon sokféle van.

Üdv.: Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Érdekes, én meg pont azt hallottam, hogy a kamillateával terhesség alatt csínján kell bánni. Ki tudja már ezt követni Kép?

Üdv, Virág
virga

Sziasztok!

Szilvi
Nekünk is ugyanezeket a köröket kell majd lefutni a SOTE-n... genetikai UH, aztán szív UH. Hajdú doktornö csinálta a szív UH-ot?. Nektek mi miatt? Zsanival is voltál?

Boróka
Elküldtem mailben Kép

üdv
Rebi (16+1?)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Virág Kép

Én is azt hallottam, olvastam a kamilláról, mint Te. Szerintem jobb, ha nem eszünk-iszunk semmit. Kép Kép

Noémi
noémi

Buborék, valamit kerestem a régi hozzászólások között, és láttalak, mint: "Buborék 17+0" Kép Kép

Hogy rohan az idő, mi??

Kép
Puszi, F.
cinderella

Noémi!

Miért nem látlak a listán ??! Kép

F.
cinderella

Fruzsi

Köszi az info-t a kazettákról, azt hiszem veszek egyet.

Mostanában úgy érzem, hogy egy kicsit sokat híztam. 55 kg-ról indultam(163 cm magas vagyok)és most már épp csak 60 alatt vagyok. És csak a 18. hetet töltöttem be. Mi lesz így a végéig. Úgyhogy mától leredukálom az édességeket. Pedig olyan fini sütit sütöttem. Remélem hamar elpusztítják a gyerekek.
Már úgy érzem úgy nézek ki, mint egy bálna.

Na, megyek ebédelni.

Kitty
kitty123

Fruzsi Kép

Kép Mert írtam, amikor el kezdtétek szervezni (és senki nemis sajnált Kép Kép Kép ), hogy aznap sajnos céges rendezvény lesz vidéken, amit mi szponzorálunk (cég) és mivel marketinges vagyok ott kell lennem, pedig nagyon szerettem volna elmenni a talira. Remélem a legközelebbire nem kell sokat várni.

Pusz
Noémi
noémi

Kitty

... hogy megnyugodj Kép Én 5-öt híztam a 16-ik és a 21-ig még 4-et. Ne add össze, jó? Kép Kép Kép

Noémi
21+4
noémi

Kitty!

Nem nagyon lehet a leírtakra reagálni Kép
A Dunántúlon is vannak biztosan (ennél) jobb helyek. Szerintem nagyon gondosan járj utána, ha kell inkább fizess. Persze ne vagyonokatKép

Buksi!

Semmi sem köt Kőszeghez, csak gyermekszívem. Ah, mily költői voltam.
Szóval, amikor 6, 8, és 9 éves voltam anyukám betett oda engemet iskolaidőben téli táborba 1-1 hónapra (igen, már hatévesen!, de nem fogok erre hivatkozni a bíróságon Kép )
Olyat képzelj el, ahol rendesen folyt az iskola, mondjuk 1-2-ig, délutánonként és hétvégén pedig az összes téli sport + kirándulás). Rengeteg minden bennem maradt, olyan örök emlékek; még tudom, hogy kanyarog az út a kastélytól (mert valami régi kastély volt kialakítva szállásnak) a 200 éves tölgyfák felé (asszem 20-30 db van belőlük). ... stb.stb.
De azóta sem jártam arra. Majd most elviszem a kisfiamat Kép

Zsazsa, aranyom!
Ne sírdogáljál ám! Ezért haragudhat rád a bébi, nem azért, mert rohangászol és az otthonotokat építed! Ejnye-bejnye! Tudja Ő, hogy a mama érte dolgozik! Értve vagyok? Kép

Ann, Tündi és a többiek, akik nem találnak oda. A kismamák indokolatlan bolyongása demokratikus jogállamban nem megengedett. Ha gondoljátok, kimegyek elétek a McDonalds elé.

Csók, Fruzsi
cinderella

Fruzsi, köszi az infókat a kazettákról, azt hiszem majd a hétvégén meg is nézem valamelyik nagyáruházban.
És köszi szépen, hogy igyekszel megelőzni a bolyongást is. Majd ha végképp nem találunk oda, lehet, hogy tényleg ki kell jönnöd elénk valahova. Kép A metrótól egyébként melyik irányba kell menni? Jobbra vagy balra?

Noémi, én nagyon sajnálom, hogy nem tudsz eljönni! Kép

Tünde
rtünde

Tündi Kép
Rendi vagy, neked kell is hivatalból, mint barátosné. Kép Kép

Pusz, majd írok
Noémi
noémi

Jaaaaaj, Noémi! Ah, oh, jaj, Szegény Noémi! Szegény mi! ... ja, ej, uúh, ah... Annyira sajnálom, jujj, .. , jajj, de sajnálom, hogy nem jössz, Istenem, mennyire kár, uhj, aaaaahhhh, jujj, de kár, jajj.

Kép
Sz'al mint láthatod, nemisisgaz, hogy nem sajnálom!?!!

Ui.: Lépj le korábban a rendezvényről Kép Biztos ott érsz minket a bulin, amint az utolsó kört gurítjuk le Kép

Na, puszika Kép Kép
cinderella

Sziasztok lányok!
Ne aggodjatok a súlyotok miatt, mert a szoptatás alatt (állítólag) úgyis lemegy minden (még több is). Én utálom mikor azt mondják nekem: ... szinte semmit sem híztál...
Otthon a tükröben látom mekkora darab lettem, és azt gondolom ilyenkor, hogy úristen, akkor ezek szerint régen is így néztem ki csak pocak nélkül. Ma megyek ugyis a védônôhôz, megtudom mennyit dagadtam (mondjuk már a pici fiu is 2 kg körüli). A nôvérem 23 kg-ot hízott és fél év múlva soványabb volt, mint elôtte. A gyerek nagyon jó edzô, mert egy perce sincs nyugalom (emelni, lerakni, leguggolni hozzá stb.)
Fruzsi! Tényleg hihetetlen, hogy elszaladt az idô (mondjuk azt hallottam, hogy az utolsó két hónap tu˝nik mindig a leghosszabbnak). Én még csak-csak türelemmel vagyok, de a párom már nagyon szeretné látni a fôszereplôt (bébit).
Majd meglátod, te is már csak akkor fogsz észbekapni mikor elhagyod a 30. hetet és elkezdesz gondolkodni, mit vásárolj, milyen legyen, hova rakd stb. Én hajnalban is felriadok néha, hogy, úristen ezt a szekrényt odébb kell majd rakni, a TV-nek hol lesz a helye és hogy hol lesz a legjobb helye a kiságynak.
Majd jövök még, de most megyek a védônôcihez.
Mindenkinek szép napot,
Buborék 33+1
Buborek

Rebi!
Most Hajdú doktornő csinálta, de Zsaninál egy másik. Azért kell minden gyerkőcnél mennem, mivel szívfejlődési rendellenességgel születtem, valószínűleg apukámtól örököltem. 12 évesen felmerült a műtét lehetősége is, de végül 100-ból én voltam az az 1, akinél mégsem kellett műteni.Kép Igaz ezt a fajta dolgot még nem tudják pocakon belül észrevenni, de ilyenkor félő, hogy előfordulhat valami komolyabb baj az enyémnél. Zsanit majd csak 3 évesen kell megnézetnünk a kardiológusom szerint, de reméljük neki és a Kistesónak semmi baja sem lesz.Kép
Neked miért kell menned?

Buborék!
Na, én egy ellenpélda vagyok.Kép Nagyban alkati kérdés, hogy mikor mennek le a plussz kilók. Nálam szoptatás alatt nemhogy le, hanem felmentek a kilók! De miután Zsani abbahagyta a szopit 1 hónap alatt lement a felesleges 4-5kg!Kép(szinte csak vizelet formájában) Persze ismerek olyat is, aki nem győzött hízókúrázni szoptatás alatt, mivel annyira sokat fogyott ezalatt.
Úgyhogy lányok, ne izguljatok! Ha másképp nem egy kis tornával, odafigyeléssel hamar lemennek a fölös kilók és újból fittek lesztek.Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Szia Tündi!

Szívesen, mindent (az anyagiakat - tanácsadás- a helyszínen rendezzük).

Nos, ha kilépsz a metróból, jobbra fordulsz és egyenesen elindulsz: villamossín -> buszok -> zebra -> McDonalds. Ez kb. 62 méter Kép
Ott fogok én állni.
Ismertetőjelem: kezemben egy transzparens "Mentsük meg az öngyilkos amerikai indiánokat" felirattal. Meg egy picipoci.

Csók, Fruzsi
cinderella

Fruzsi! Kép Kép Kép

Köszi! Már úgyis tartozom neked ha jól emlékszem, 22,50 + áfával a vigyori fejért. Kép
Sokba fog ez nekem kerülni! Kép

Tünde
rtünde

Lyányok!

Nagyon laza vagyok itt a munkahelyen, szépen megcsinálgatom a dolgaimat (mindennel kifogástalanul készen vagyok). Délelőtt tornáztam egy kicsit (1/2 óra) az egyik üres szobában. Most pedig nemrég jöttem vissza, kinnt voltunk a barátnőmmel (merthogy egy helyen dolgozunk)egy jó 50 percet sétálni Kép Kép
Ó, a rothadó kapitalizmus Kép Kép Kép

Fruzsi
17+1
cinderella

Fruzsi!

És ezért még pénzt is adnak?!

Ma voltunk védőnőnél,és átléptük az eddig bűvös 50 kg-t /50,5/. Egyenlőre örülök,hogy némi súlygyarapodás van,mert nem nagyon értettem miből lett ez a nagy pocak. Az már aggasztóbb,hogy néhány napja eljött a "kaját még ide,bármit és sokat" időszak. Képzeljétek! Én annyira nem számítottam rá,de meghallgattuk a Két Buksi szívhangját. Olyan jó volt,bár az egyikükét elég nehéz volt megtalálni,ő kicsit beljebb van a hasfalamhoz képest. Pedig amúgy kettőjük közül ő a "főnök" odabent. Olyan jó érzés volt. A védőnéni pedig tök aranyos volt,végig beszélt a manócskákhoz,teljesen meghatott.

Kisbuksi /18+3/
kisbuksi

Kisbuksi!
Ikrekkel a 19. héten 50,5 kg???????????? És már híztál? Mennyiről kezdted?

Szilvi, aki a döbbenettől szóhoz sem jutKép
sztigris

Fruzsi Kép
Nem tudok, Fehérváron lesz, és ottan fogunk aludni anyukámnál.

Ma készen lettek a laborleleteim és van benne kis fehérje...emelkedett a koleszterin... HURRÁ... viszont a vasam mindenféle pótlás nélkül példaértékű. Kép Kép Pedig a védőnénim kijelentette, hogy azonnal írassak fel a dokimmal vasat, nem tudom ránézéssel vértesztet csinált?...mondjuk megrémísztett a C:2000-el is...

Tündi Kép
Annyira lusta vagyok, ma sem írok. Fájogat a pocóm. De Te UH után légyszi ÍRJ sms-t.

Lányok délelőtt ugrált a hasam. Kép Olyan vicces volt.

Puszka
Noémi
noémi

Hááát igen.
ÖÖÖÖÖÖÖÖtveeeen???
Buksi, hány cm vagy?
cinderella

Noémi!
Ilyenkor csuklik a babóKép

Na, mennem kell, mert a nagytesó felébredtKép

Szilvi
20+6
Ui.: Tényleg régen volt táblicsku...majd írok Tündipapinak.
sztigris

Noémi!
Hát ez nem szép dolog, mindig csak ígéred, hogy írsz! Kép Hát ezek után kisregényt kell majd írnod, hogy bepótold! Kép

A leleteid miatt meg ne aggódj, és ne hagyd, hogy a védőnéni ijesztgessen. Majd a dokid meg fog nyugtatni.

Este majd jelentkezem.

Pusza,
Tünde
rtünde

ÓÓÓ Lányok! Panasznap.
Most nemrég értem vissza melóba a háziorvosbácsimtól. És. Most már telcsin is be lehet jelentkezni (vm. rendeletben van), és az orvos köteles minden rendelés alkalmával 1 órát az így bejelentkezettekre szánni. Max. 4 ember lehet. És. Én 10-re voltam beírva, hogy ne üljek a göthős banyák között 1/2 napot.
Erre: sorszámot kellett húznom, meg sem próbáltam bemenni 10-kor mert a sok nyanya tuti megnyúzott volna. 1/2 12-kor végre rám került a sör, erre egy aktatáskás orvosgyúró bevág elém, hogy 1/2 12-re volt idehívva. Mondom neki, hogy én meg 10-re. (Még jó, hogy nem próbáltam meg hamarabb bemenni, mert) A felbőszült tömeg leüvöltötte, hogy még ez a szegény kismama is kivárta a sorát stb... de olyan erélyesn, hogy a nőci elhúzott. Majdnem meglincselték.
Bejutottam a dokimhoz, 50 db allergia elleni spray-ból stb kiválasztotta azt az egyet, amit kismama is használhat...
Patika: 3 hete nincs az egész városban ez a spray (és ezt további 15 patika erősítette meg telefonyon). Lehet hogy holnapra halott anya leszek, mert megfulladok íccaka.

Remélem Ti jobban vagytok, Kisbuksik is szépen kerekednek, én kb. 15 évesen voltam utoljára 50,5 kg.
Ann szuperügyi vizsga-ügyben, én ha nem fullok meg, talán egy "kicsi kettes nem tud magyar"-t előadok.
Zsazsa meg ne szomorkodj, csak jobb az új kéjlakotokkal foglalatoskodni, mint farizom gyakorlatokat végezni rogyásig.
Noéminak bruhuhu, és tessék megpattanni hamarabb akármire hivatkozva, és eljönni a pocakos klubba!!!

Naaszem ma is szépen kitöltöttem a 8 órámat, megreggeliztem, letolattam a dokihoz, megebédeltem, lazítottam, mingyá indulok haza.
Pusszancs Drágák!
Detti (20+6)
Detti

Sziasztok!

Súly:
Itt is egy ellenpélda: szülés után hat héttel +9 kg volt rajtam (a terhesség végén +25 kg). Szülés után 7 hónappal +22 kg. Ez annak is köszönhető, hogy ha rosszabb napom volt, akkor simán megettem akár egy egész csomag vaniliás karikát is és annak is, hogy nincs itthon mérlegünk, ami visszatartó erőként szolgált volna.
Így most kínlódok, hogy valahogy lemenjen rólam ez a rengeteg kiló Kép.

Fruzsi!
Én is voltam 1 hónapot abban a kastélyban. Csak szép emlékeim vannak Kép.

Noémi!
Na, azért az túlzás lenne Kép.

Üdv, Virág
virga

Sziasztok!

Mielőtt azt gondolná bárki,hogy én egy szupervékony csajszi vagyok: én 160cm-nek tartom magam,de jó az 158-nak is. Amúgy tényleg elég szerencsés alkat vagyok,eddig még soha nem voltam 50kg felett,pedig sajnos a sport is ritka vendég nálam. Mindenki ijesztgetett,hogy az ikrekkel több mint 20 kg-t fogok hízni, hátha mégsem. egyébként talán amiatt,hogy még sosem küzdöttem súlyproblémával,az első perctől úgy gondolom,nem érdekel,mennyi jön fel, most megtehetem!

Kisbuksi
kisbuksi

Kisbuksik!
Nekem is ikertesóim vannak, és Anya is pici (bocs, mint te), és vékony. És egyáltalán nem hízott az ikrekkel el. Sőt! Azóta sem!

Drága Boróka! Borzasztó ugye, ez a fogkefe ügy? Hát ha én leírnám Neked, hogy még mi mindennel vagyok így, valószín kipukkadnál a röhögéstől. A legborzasztóbb az egészben az, hogy informatikuss lettem, és úgye ebben a szakmában az állandó változás a jellemző. De én is ikrek vagyok, mint a húgaim, csak én egyedül.. Kép
Detti

Szia Csajok!

Mi most jól eltűnünk hétfő estig,mindenkinek jó hétvégét,gömbölyödjetek, növögessetek,és csak jót olvassak majd! /Azért sajnáljatok,hogy szombaton egy komplett lakodalmas-menüt "kell" végigennem :-)/

Kisbuksi
kisbuksi

Halihó Lányok! Sehol senki, mindenki alszik. Jobban is teszitek.
Puszi a Hasatokra!
Detti, és már 21+0
Detti

Sziasztok!

Tegnap voltam UH-n. Minden rendben szerencsére. Babuci ott kalimpált a kezével, olyan jól lehetett látni a kis ujjacskáit! Kép

Este voltam a Tescoban és megvettem a videokazikat. Ha valakit érdekel még a Kriston Andreás volt 2790 Ft, a Kállai féle kismamatorna pedig 2390 Ft.

Tünde
rtünde

Dettikém, ne hidd, ne hidd, én hajnali hét óta talpon vegyok, nyolc óta húzom az igát a melóban, tehát: megreggeliztem, sétáltam egy picit, elolvastam a mai újságot. 10 óra van, már csak 2-ig kell bírnom a hajtást!!!
Ui.: halálra röhögtem magam a rendelősztorin! Te őrült nőszemély KépKépKép

Tündi!
Az olyan jó, az uh! Minden alkalommal úgy várom a következőt! ÉN aug. 5-n voltam utoljára!!! Most 22-én megyek (és privátban 25-én).
Beperelem a Corát! Én sokkal többér' vettem!!! Brühhühü! Az anyjukat!

Na, Kép mindenkinek,

Fruzsi
17+2 (!!!!!!!!!!)
cinderella

Sziasztok lányok!
Voltunk tegnap védônéninél (+ 3 kg a múltkorihoz képest), ezzel elértem a 10 kg-os súlygyarapodást. Nem szólt semmit. Voltunk utána a házidokinál is, én is kivártam szépen a soromat, mert egy öregasszony ült elôttem és csak rákellett néznem ahhoz, hogy rögtön tudjam, ô az, aki nem fog beengedni maga elôtt. Úgyhogy a betegek között várakoztam szépen. Elküldtek újra vér és vizeletvizsgálatra és EKG-ra, mert az elôzô eredmény nem volt túl jó (ritmuszavarok). Hétfô reggel belevetem magam a vizsgálatokba. Aztán elmentünk a Brendonba még venni ezt-azt és vettem egy elektromos mellszívót is, amit nagyon dicsértek. Kiváncsi leszek. Jó lenne kipróbálni, hogy egyáltalán mu˝ködik-e, na de ki lenne az alany hozzá??? Már csak gyógyszertári túrám lesz majd.
Mindenkinek szép napocskát és vigyázzatok magatokra és a pici pocitokra.
Buborék 33+2
Buborek

Csövi Fruzsi Tesó Munkában Senyvedő!
Én is beértem 8-ra, kaja, net, puskagyártás, kis nyavajgás, hogy haza akarok menni, mingyá ebéd, emésztés, 2-kor haza!!!! Végre.
Merre voltatok kirándulni a múlt héten? Van vm. jó túra útvonalad a Budai hg-ben? Én a Pilisben voltam, de menni kéne most is valahova, ha nem esik az eső.
Kedves Buborék! Én is akarok majd ilyen elektronyos kütyüt venni, de azt hiszem, te hamarabb számolsz majd be, hogy hogyan is működött élesben.
Lányok, 21 hetesen érdemes már elmenni ilyen 3v4D uh-ra? És ha jártok, Ti hova jártok, és mennyiért, és hogy lehet bejelentkezni, és meddig tart a nézge, meg ilyesmik?

Pusszancs: Detti (21+0)
Detti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: