A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Juci
Köszi.

Kép
Kép Kép
sildike

Ezt is kihagytam

Prüntyi
Jobbulást a foltokhoz Tüncsinek!

And
Az a baj,hogy nem tudom hol találnék olyan dokit akiben megbíznékKép Recepteket tud felírni a néni meg azért nyilván ért pár dologhoz. De ha ne adja Isten, hogy valóban szükség lenne szakértelemre, akkor úgyis ezerrel utána járnék a dolgoknak, nem hagyatkoznék csak rá. Amúgy Benianyuéknál elég alapos volt, ha jól tudom amikor Danika kórházba került.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, mert jön a doktornéni és takarítok!

Ayse
A Szentkirályi utcában lehet kapni azt hiszem 300 ft, de Apának pont a tejfehérjésből 2 db van. Ha össze tudunk futni, szívesen odaadom. Nem egy nagy dolog egyébként kb. 25 oldal. Megnéztem a tejszínhabot, de nincs benne ilyen egyáltalán, ez Apa szerint azt jelenti, hogy a gyártó nem garantálja, hogy terméke nem tartalmaz tejfehérjét.

,,, hXxxíc xxxxxxxxxcxxxxxxxx ..nb nn<<m<mután!km.l,mmmmmmmmmmmmmmk,j jkjj l

Ezt Tomi üzeni, aki meg tudja fejteni, segítsen, mert ma egy kicsit nyüszis!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Cinka

Igyekszem igyekszem. Már alszik amúgy. Ezt akkor sikerült csinálnom, amikor felkelt megitta a tejét és utána egy fél órácskát még virgonckodott. Most már kint van a bundazsákban.KépKép
Tényleg nagyon huncut. Bazsin túl fog tenni az biztos.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt! Kép

Köszönjük mindenkinek a bókokat, átadom a fiúknak! Kép Nem érdemes citromkúrázni, a sok dicsértettől csak hízom Kép Kép

Davallia,
Borzalmas ez a szomszéd. Kép Szörnyű lehet szagolni a bűzt! Kép Hülye részeg disznó! Kép Remélem, nem tesz kárt bennetek!
Panda dumálása nagyon édes! Kép

Nyúlné,
Ez már állás mindjárt! Ügyes Kisnyuszid van! Kép Csak el ne szökjön otthonról a kis ártatlan, de csibész! Kép

Barbi, Manka, Cleo
De jó sétátok volt, finom meleg napsütésben! Édesek a kis alvó babák! Kép

Sildike,
Lacika a bundazsákban Kép Nem semmi, milyen határozott elképzelései vannak már fél évesen! Kép
Kádas képek is nagyon jók! Kép

Megann,
Makrancos Léna Kép vagy Kép ?
Látod, mennyien jelentkeztünk meglátogatni titeket! Edd meg gyorsan a Milkákat, mert jövünk és megesszük mi! Kép Kép Kép

Prüntyi,
Nagyon helyesek vagytok a képen! A terpeszes póz haláli Kép
Én gyümölcssalátára gondoltam, ha szeretitek. Vagy túl egészséges? (Cinka, ha lesz tábla beírod?) Persze, hívhatod az Anyukát!
Mi is a 2/a felől jövünk, Fót felé, ahogyan a macikhoz mentünk. Jó úgy?

Cleo,
Szuper a kép, ahogy Maja figyeli a nővérét! Kép Jó kis bébicsősz! Kép
Tényleg borzalmas, Apa olvasta a neten, mint egy hírt, de nekem meg a barátnőm volt. Kép Még mindig nem tértem napirendre. Kép

Dóri,
Jobbulást a fejfájásodra!
Gratula az új cuccokhoz! Anyukád csini lehet, ha a te régi ruháid jók rá! Kép

Juci,
Akkor hozom ma a sétára a fényképezőt! Kép Mi is dobunk ma fel sétálós képeket! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Prüntyi!
Persze, hogy jöhet az anyuka.Kép
Matricám nincs, úgyhogy a 2/A-n jönnénk.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Halihó mindenkinek.

Ittvagyunk,megvagyunk!Kép
Aranyosak vagytok hogy hiányoltatok!!(Azt hiszem Havtunde és Dori.Köszi!Kép)
Minden rendben van,csak fogzunk ezerrel.Hétfőn fent kibújt a 3.fogacska,ma reggelre pedig a 4.!!KépDe nem középen hanem mellette!!Láttam volt itt szó hasonló esetekről,de ez ugye nem baj,hogy ott bújt ki?De szerintem napokon belül jön középen is!!
Szóval az éjszakák kicsit húzósak,úgyhogy napközben ha Meli alszik én is pihizek.
Most is itt tekereg az ölemben,úgyhogy egyenlőre ennyi.

ancsi26

Ancsi,
Jól belehúztatok a fogacskákkal! Kép Szenvedés- és nyügimentes következő fog-kibújást Melinek! Kép

benianyu

Prüntyi!
Akikről tudok, hogy ott lesz Nálad:
Barbi, Benianyu, Andi, Sildike, Dóri, Hencsi, BKriszta, Zsuzsa, Cleo, Manka, Rókica?, Hari?, Ti + a szomszéd Anyuka, mi. Ha v.kit kihagytam, elnézést, nem volt szándékos!!

BenianyuKép, vettem az adást, akkor ma talán nagyobb sikerrel rakhatom fel a táblátKép!

Jó sétát Nektek JucivalKép!
C.

KépKép
cinka

Duda!
Semmi gond, mi is rötyögünk azon a reklámon. Kép
Viszont ma meg nekem fáj a fejem. Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Letettem aludni Melit.
Ugye nem haragszotok meg ha nem reagálok az elmúlt napokra,mert kihagyni nem szeretnék senkit,ha meg mindenkinek irnék itt ülnék még este is!Kép
Tegnap voltunk az egyik oviban ilyen zenés,mondókás foglalkozáson.Nekem tetszett,Melike is nagyon jól viselkedett csak az volt a lényeg,hogy rághasson valamit!Kép
Majd teszek képeket,csak a szobájába van a gép és nem akarom megzavarni az álmát!

Ja és a házidokihoz is visszamentem a vizelet leletért,de teljesen negativ lett.Pedig még mindig nem vagyok 100%-os.Kép
Davallia ajánlott egy jó nőgyógyászt azt hiszem felfogom keresni.Csak olyan nehezen szánom rá magam az orvosváltásra!Mit kell ilyenkor mondani az új dokinak??HELP!!!

Azért a fényképeket végigfutottam!!
Egytől-egyig nagyon jók!!Kép

Még annyit kérdeznék,hogy a leirt fánkhoz valókból mennyi fánk jön ki?És hova tegyem keleszteni ha már nincs fűtés??

Szép napot nektek!!Kép

ancsi26

Benianyu.
Köszi.Már igazán békénhagyhatná ez a csúnya fájdalom szegénykémet.De majd csak túl leszünk ezen is!Kép

Márti.
FejfájásKép Jobbulást!!Kép

ancsi26

Ancsi,
dokinál magyarázkodnod nem kell, csak mondd el, hogy milyen régóta van ez a bajod, kikezeled, és utána együtt vagy a férjeddel, aztán megint kezdődik elölről. Sztem az lenne a lényeg, mint már írtam, hogy a férjed cuccosa (Sildike Kép) is legyen megvizsgálva, mert tuti Õ fertőz vissza Téged.
A fánkot meg tedd napos helyre kelni.
Vendég

Ancsi!

Én minden nap kelesztek. Konyhába rakom (bekapcsolom a sütőt előtte, mert kelleni fog) a konyhaszekrény tetejére.

Lényeg, hogy huzatmentes helyre tedd, ha nem is melegre, de próbáld meg megtalálni a lakás megmelegebb pontját. Kép És magasra érdemes, mert ott mindig melegebb van, mint lentebb. Kép

Bár lehet, nekem alura kellene tennem, mert alattunk egy 50-es férfipár lakik, és lentről jön a melegség. KépKépKép Viccet félretéve tök normálisak, udvariasak és nem is tudtam róluk, nem rég tudtam meg az igazat. Kép
Vendég

Havtunde.
Oké,köszi.
CuccosKépKép

Jaj még szeretnék valamit kérdezni!!
Főz valamelyikőtök olyan főzit a babónak amit le is fagyaszt?Ha igen akkor mit??
Annyira nem vagyok benne ebben a főzőcskézésben,de jó lenne már nem csak boltit adni Melinek!!
De ha még nem is fagyasztotok,pár recepttel megdobhatnátok!!Jöhet mailre is!!
Köszi!

ancsi26

Dóri!
Ez már majdnem padlófűtés.. Kép.

Ancsi!
Szerintem is nagyon valószínű, hogy az hozna eredményt, amit Tünde írt, ha a férjedet is megnéznék. Ugyanígy járt a német barátnőm is. Hónapokig állandóan visszatérő gyulladások, hólyaghurutok, stb. És aztán kiderült, hogy a férjének van krónikus gyulladása, kikezelték, és azóta nincs ilyen baja.

Én már főztem Bendegúznak, de nem fagyasztok, illetve csak csirkemelldarabkákat fagyasztottam le, és azokból mindennap kiveszek egyet, és hozzáturmixolom a friss kajához.
Csináltam már krumplival cukkinit, krumplival brokkolit, krumplival tökfőzit. Egész egyszerűen feldobok főni két kisebb krumplit, hozzá egy negyed hagymát egy gerezd fokhagymát, kis sót, és amikor már majdnem puha a krumpli akkor dobom hozzá a másik zöldséget, mert az hamar kész. Aztán szépen összeturmix (persze a hagymából csak egy-két levélkét bele), is főzőlével, kis olajjal és a belemarcangolt pipihusival, és kész a főzi. Azért nem fagyasztottam le, mert kb negyedóra megcsinálni frissen, ennyi időm meg van. Elvégre is ezért vagyok itthon. Kép
És úgy tűnik ízlik neki.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Tényleg fantasztikus idő volt tegnap is, legalább négy órát voltunk a játszónKép
Ma is ez lesz a program, de gyorsan kéne még egy ebédet összedobnom.

Tegnapi séta közben Gregőt nem tudtam lefektetni, ülve egyensúyozott addig, amíg el nem aludtKép :
Kép

Mindenkinek jó sétákat, jó levegőzést, szép napot!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Dóri,
padlófűtés Kép Ezért kell nektek már most (tavasszal) a légkondi. KépKépKép
Vendég

Csajok!

Besz@rás miket írtok.KépKépKép

Nekem nem kezdődött jól a napom, mert Marcipán szokás szerint kiszökött és ma eléggé pórul járt, mert a kis hülye 2 németjuhásztól próbálta elvenni a labdájukat. A végét nem is mondom. Szerencsére nem vittem el még kozmetikushoz és a téli bundája olyan sűrű meg úgy be van rasztásodva, hogy igazán csak azt tudták elkapni. Csak egy mélyebb fogyom ban a lábán, úgyhogy kapott egy antibikát. Most itt fekszik bent a hálóban, szerintem inkább betojt szegényke.
A kutyák egy korunk építési vállalkozója épülő házában vannak. A kerítés, ha jobban nekidől valaki, akkor kidől, ráadásul nem iment a Marci be a kertbe, hanem a kutyák nyúltak ki érte a kerítésen. Szerencsére voltak ott munkások. Minden esetre azért felhívom az önkormányzatot, mert ezzel az erővel a gyerekért is kinyúlhattak volna.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Na itt vagyok...két fő szempont van idevezető úton, mindegy hogy 2/A vagy M3-a nem fizetős szakasz: Az irány FÓT, és ha már fótig eljut valaki (u.abba a kereszteződésbe érnek be az utak) akkor ott már nyilazva van Veresegyház! A részletek mennek mailon!

Nekem jó a gyümisali!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu, Dóri, Clea mail ment!

Kép

Kép
prüntyi

gyors bekukk, most nagypapinál vagyunkKép

Thomasanne! köszi az ötelet, én is lecsaptam a táplálékallergia oldalra. van ott egy nagyon érdekes cikk:
http://www.taplalekallergia.hu/index.php?Menu_ID=32
akinek van kedve olvasson bele, sztem érdemes!!
én megnéztem ezt a listát, de sajnos csak kevés gyártó foglelkozyik ezzel, hogy a terméke bekerüljön ebbe a füzetbe.

Eszti tegnap 8 órát aludt egyben! juhéjjjjKép gondolom, ez a beetetés, megvárja, míg egy kicsit hozzászokom, aztán elkezdi növeszteni a fogacskáitKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Fuccs a pénteknek, valami szar kijött rajtam, rekedt vagyok ugatva köhögök és olyan a hangom, mint aki mutál. Éjjel is majd megfulladtam a köhögéstől. Így nem megyek, mert nem szeretném, hogy bárki is elkapja.

Majola ne haragudj, de így nem tudlak vinni.

Úgy de úgy készültem, ez már nemtudom hányadik tali, amiről lemaradok.

Benianyu, bnőd történetétől a hideg is kirázott.

Davallia, totál hülye a szomszéd.Kép

Képek nagyon jók, nem részletezem külön.

Megyek próbálok egy kicsit ledölni, hátha jobb lesz.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Lányok!

Ne haragudjatok, de most sok helyet fogok foglalni, viszont ezeket a képeket muszály felraknom. Tisztaságmániások ugorjatok.
Kimentünk a teraszra, ahol előtte locsoltam fel, hogy ne legyen olyan hőség. Bazsi persze azonnal megtalálta a pocsolyát, ami maradt.
Eleinte csak nézelődött:
KépKép
Aztán elkezdett huncut arcot vágni, itt már lehetett tudni, hogy készül valamire:

KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

És utána úgy döntött, hogy ő kiskutya lesz (tiszta volt a víz):
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

A végén pedig kaptam egy anaaa ude nem hajagszol mosolyt:

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri Kép, Márti Kép!
Fránya fejfájás el!!!

Kriszta Kép!
Neked pedig a köhögés!!!

Thomasanne Kép!
Jajj, az a füzet nagyon jó lenne!!! Május 19-én jöttök Juccékhoz? Mi Prüntyiékhez sajnos nem megyünk, Lili skarlátja miatt Kép.

Jucc Kép!
Mostanában Andris is eszméletlenül küzd az elalvás ellen. Egyébként úgy tűnik, nagy rámolós lesz, ami a kezeügyébe kerül, már húzza is magához. (Lili nem volt az).

Tegnap jól sikerült az órám. A tanítvánnyal már végigvettük az összes témát és most próbavizsgákat tartok neki. Kérte, hogy f.ngassam meg úgy, mintha egy gonosz vizsgáztatóval lenne dolga (amúgy én a pozitív pedagógia híve vagyok, de mint szolgáltatónak, számomra az ügyfél kívánsága parancs). Nos Nagyhangú Zoli elégedetten távozott. KépKépKép Ma megint jön.

ayse

Sildike,
Egy évben egy kiló koszt kell megenni egy gyereknek, max. Bazsika kicsit túlteljesít. Kép

Zsuzsa,
Ha nem lenne gond elvillamosoznod a Lehet tértől hozzánk, innen szívesen viszlek tovább. Kép Dani nem nagyon szeret autózni, ezért nem tudom felajánlani, hogy bemegyek értetek.

Prüntyi,
Megkaptam, mindjárt írok választ Kép

Voltunk sétálni Jucival és Marcival, mindjárt teszek fel képeket. Nagyon édesek voltak a fiúk! Kép Jön Anyukám mindjárt és kezelésbe veszi Danit, lesz pár percem. Kép

benianyu

Sildike Kép!
Hát egy ilyen mosoly után tényleg nem lehet haragudni! Amúgy ízlett a csemege?

ayse

Ayse, Benianyu

Néha elgondolkodom, hogy milyen rossz lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek mindig úgy kell kinézni, mintha skatulyából húzták volna ki őket.

A friss finom víz nagyon ízlett Bazsi kutyusnak.

Amúgy az előbb összepisiltem magam rajta.
Levettük a pelusát és közölte velem, de teljesen komolyan:

Jézuszom anaaa, milyen nadon nadon hosszú a fütyim.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Hiába na, már ilyen korban is csak a méret számít.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!!

Huu, annyit irtok, hogy mindig csak ugy nagyjabol futom at, hogy miujsag.
Nagyon edesek a gyerkocok, es nonek ezerrel!!

Mi kozben megjartuk megint az Algir Bp tavot oda-vissza, tok jol viselte David a repulest, pedig Milanoban at is szalltunk. A legnyomaskulonbsegbol lathatoan semmit nem erez, es vagy aludt, vagy koketalt a tobbi utassal az ut alatt.

1 kerdes.
Hat honapos elmult, ugyhogy elkezdtuk a kajakat, alma, krumplis repa meg banan meg minden, es minden izik is neki. Ezt kapja kb ebedidoben.
De arra gondoltam, hogy estefele adnek neki vmi pepet, pl sinlacot, hogy ejszakara jobban elteljen, mert a napkozbeni kb hat szoptatast ejszaka tovabbi harom neggyel egeszitjuk ki.
Velemeny?
Valaki ad sinlacot kozuletek? CSak ugy siman magaban? Este?
koszi
ppanna

Kép

Kép
ppanna

Sildike Kép Kép Kép
ez par ev mulva is jo szoveg Kép Kép Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok,
hát nem sokat tudok megvalósítani abból,amit ígértem.....(
Elég gáz a helyzet,a terasz tele Dorka szekrényével,polcaival,íróasztallapjával - egy barátunk éppen most festi és antikolja.
Én vasárnaptól főzök,hogy miért ez elég hosszú történet,majd egyszer talán elmondom,mindenesetre púp a hátamra és ráadásul magamnak még külön,ha meleg kaját is szeretnék enn...Kép

Mindenkinek nagyon köszönjük a kedves fogadtatást és a hiányolást,nagyon jólesett!KépKépKép

Visszaolvasni csak az elmúlt 2-3 napot tudtam,azt is csak kutyafuttában.Kép

SisKép
hajszerkezetetd eszméletlen!!!!KépKépKépKép
Irtó vagány!!!!Kép
Nagyon bíííírom és neked tök jól áll!Kép
Máté....KépKépKépKép.....szívem csücske...KépKépKép

Benianyu Kép
barinőd KépKépKép......

Ayse Kép
nagyon sajnálom,hogy egy cipőben járunk!Kép
Én tudom mennyire gáz,és már hidd el nagyon unom!Kép
Nálatok/Andrisnál hogy derült ki???
Ígérem írok bővebben,de ami a LEGFONTOSABB:
növényi alapú tejszín(ezt használják a cukrászok is a sütikhez,mert nem esik össze a hab és szép kemény marad) : HuLaLa - növényi alapú cukrászati krém, származási helyKéplaszország,Forgalmazza:König Trade Export-Import Kft
4060 Balmazújváros,Böszörményi út 59.
Tényleg fincsi kávéba is csak úgy,de habot is verhetsz belőle,én kajákba is ezt teszem tej és tejföl helyett.
500 ml,360 Ft.
A többit este becsszóra!Kép

Tünde Kép
Este írom a privit!Kép

Megann Kép
Köszi az üdvözlést,házatok gyönyörű.Lénácskád nemkülönben!KépKépKép

Rólunk annyit dióhéjban:
Mazsi köszöni szépen az érdeklődést,nagyon jól van.
Azt nem tudom hány kg és cm,majd máj.9-én megyünk méredzkedni,akkor lesz 1/2 éves!Kép
Vasárnap óta a saját kiságyában alszik egyedül és egyszer kér még szopizni,úgy 3-4 körül,aztán már csak reggel.
Tündér baba,nagyon aranyos,sokat dumál és nevet,de nem mindenkire csak akit szeret!Kép
este teszek fel képet,most nem bííírok,mert Marci kinn van a járókájánban és nemtom'mitcsinál,de nyünnyög.....:o...meg kell néznem.

Ayse,még annyit,hogy kinyíltak nálunk az orgonák,és rád gondoltam!:9
szedtünk is mazsival egy nagy csokrot az asztalra:Kép

Este jövök !

Pussz:annamami
annamami

Mea!

Visszajött a levél, amiben a képeket küldtem!

Nincs teli a postafiókod?

Kép
kuha

JuciKép,
nem kaptam meg a mail-t. El tudod küldeni újra?
Köszi
Vendég

Hahó.
Most fogok menni az új nőgyógyászhoz,úgyhogy drukkoljatok!!
Telefonban nagyon szimpi volt,de nem akarok semmit sem elkiabálni!!
Majd leirom mi volt.

ancsi26

Sziasztok!

Ancsi!
Megy a drukk!Kép

Jucc!
Gergő nagyon édes, ahogy elbóbiskol!Kép
Natit ma bevittem a munkahelyemre. Igazán formában volt, integetett, tapsizott, dumált, mosolygott mindenkire, aztán egyszer csak csendben maradt és elaludt egy kolléganőm ölében.
Ilyet még nem is láttam tőle!Kép

Sildike!
Bazsi eszméletlen kiskrapek!KépKép
A képek sem semmik, de ez a duma!KépKépKép

Kriszta!
Jobbulást neked!Kép

Hát lányok, törtem a fejem, de inkább nem megyünk a talira. Nem bírom el Natit a hordozóba és még ha Sildikéhez be is csatlakozhatnánk, addig is cipelnem kellene őt + a cuccainkat.
Legközelebb remélem tudunk menni!
Azért köszi Ildi, aranyos vagy!Kép

Zsuzsa!
Te hogy oldod meg Julcsikával az utazást?Kép
Remélem jól éreztétek magatokat Óváron és sikerült Bécsben pár szép ruhára szert tenni!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse, Kép
és Te is elégedett voltál? KépKépKép

Ppanna, Kép
SZIA, de rég voltál! Kép
Ha cumisüvegeztek, akkor adhatod abból is a Sinlac-ot, előírás szerint higítva. Én most éppen du adom Zitának, jó sűrűre csinálom, és gyümölccsel eszi. Imádja.
De adhatsz ám főzeléket vacsira is.

Betegek gyógyuljanak meg hamar!
Vendég

Cleo,
kutyás kép nagyon jó! Szeretik egymást Majával?

Davallia,
tökéletesen átérzem a bajotokat. Nálunk az alattunk lakók bagóznak kint az erkélyen, és az ablakon kihajolva. Hozzánk meg ömlik be a cigifüst. Kép
Részegen vezetésnek meg előbb-utóbb csúnya vége lesz. Kép
Vendég

hello lányok!
CleoKépKépKép
Maja az édes kutyátokkalKép,tündériek!
Sildike,
Lacika vigyori képe nem semmi,Bazsika meg nem is Bazsika lenne,ha nem csibészkedne egy kis pocsojában is!Kép
szegény MarcipánKép
Ja és a fütyis beszólástól persze megint kész vagyok,isten a gyerek!KépKépKép
Benianyu,
én is pont arra gondoltam,hogy még egy-két ilyen mutatvány és tényleg kisétál az ajtón a nagybetűs életbe......anyaként tényleg nagyon gyorsan telik az idő!KépKép
Ancsi26
gratula a sok foghoz!!!!!
Dóri,KépKépKép
padlófűtés!
Jucc73
alvó Gergő a kocsibanKépnagyon édes!
BKriszta,
hogy te milyen peches vagy!KépKép
jobbulást!

Kisnyulat ma is levittem a kertbe és ott voltak a földszinti lakók és a nagyobbik gyerek(3-4éves lehet?)ott szórakoztatta Kisnyulat,aki viszontprodukálta magát és nkikezdett mászni,mert ugye eddig a kövön otthon csak kúszott,mert úgy volt nagyon gyors,de a füvön próbálkozik a mászással,hát meg kell zabálni,annyit vigyorgott nekik!a lakásban meg éppen a tökéletesíti a bárpultos ácsorgást!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike!
KépKépKép Gergő is csinált, sőt még mindig csinál ilyeneket. Nyáron, pucéran. Kép

Magunkról: ma piacoltam+vásároltam. Gergő még kinn ugrál a kertben anyuéknál, férj megy be érte nemsoká (már mindjárt itt vannak szerintem), én jöttem Vikivel, aki a szokásos 2 óra helyett FELET bírt aludni. Kép tehát hulla fáradt, most elaludt a kiságyában, Úgyis üvölt, gondoltam, legalább felhozom a kocsiból a cuccokat. Dögnehéz. Kép Negyedik emelet, lift nincs. Épp szedem a cókmókot a csomagtartóból, látom vonul felfelé az alattunk lakó pasi (aki forrón szereti Kép), én kiakasztottam a rácsot, hogy a szatyrokkal ne kelljen a kulcsért túrkálni. Hát mit csinált az ember? Hát persze, hogy becsukta. Akkorát káromkodtam magamban, modt megorroltam rá. Persze nem tudhatta, hogy jövök, de akkor is, nem viccből akasztottam ki a rácsot. Áááá..
Meg fáj a hasam (mensi féle) és a fejem. Na, most jól kipanaszkodtam magam, mindjárt nem lesz semmi bajom. Kép

Viki hozzátápija elég keservesen alakul. Krumplit (már sokadszorra) köszönte nem kérte. Szombaton veszek biorépát, hátha azzal barátságot köt.. És az almák közül is kizárólag a Starkingot eszi meg. Ma egy felet bevágott uzsira. Kép Tökre örültem neki!

Tényleg, ha nem eszi a krumplit, répát mit próbáljak szerintetek főzinek? Sütőtök krumplival van még a tarsolyomban (HIPP), hátha.
Vendég

Tünde!

Akkorát röhögtem a padlósűtésen. KépKépKép Férjem meg "két szőrös férfitest összesimul", és attól, hogy már ezt kimondja teljesen rosszul van. Kép
Vendég

Tünde Kép!
Igen, ha a tanítvány elégedett, én is az vagyok. Különben ez egy nagyon szorgalmas fiú, jól tudja a nyelvet is és a gazdasági témákban is otthon van, úgyhogy inkább csak egy kis irányítás kell, meg a pszichológusának lenni. Hát Istenem, egy kicsit zizi! Mindig azt szoktam mondani, hogy garanciát nem tudok adni, de nagyon rosszindulatú vizsgáztatót kell kifognia, hogy ne sikerüljön (van ilyen sajnos).

Annamami Kép!
Véresre vakarja Andris az arcát és két orvos is azt mondja ránézés alapján, hogy tehéntej-fehérje-allergia. Állítólag 2 hét mire kimegy a szervezetéből. Pár hétig mindenképpen betartom a diétát, ha használ, akkor tényleg ez volt a baj, ha nem, akkor kezdem csak a komolyabb kivizsgálássorozatot. Nektek volt?
Köszi a tejszínpótlótippet, ez nagyon jó hír, hogy valami pótolja a tejfölt!
OrgonákKépKépKép

ayse

Ayse! Kép
Tesóm vizsgáztat. Kép És jóindulatú. Kép
Vendég

Ayse,
és csak az arcán vannak foltok, amit vakar? Térdhajlat, könyökhajlat, nyomáspontok? Hasfájás?
Nekem ha csak az arcával van gond, az kevésnek tűnik a tehéntej-fehérjeallergiához.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még ránk! Kép

Nem igazán hagy nekem Peti egy szabad percet sem, amint elfordulok, tuti elesik, vagy magára ránt valamit. Kép Egyébként ebben a jó időben a nap nagy részét sétával töltjük, szerencsére már tök jól elnézelődik Kép

Nem tudok visszaolvasni, ha jól nézem, akkor kb. 20 oldalas a lemaradásom Kép A képeket úgy nagyjából átfutottam, tündériek a babók!Kép

Azért teszek fel egy pár képet, hogy nehogy elfelejtsetek:

KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Kriszta!
Hát Te tényleg peches vagy mostanában a talikkal
Kép. Sajnálom, jó lett volna, ha tudtok jönni. De majd akkor legközelebbKépKép! Gyógyulj meg hamar!!!

Andi!
A Kacsóh Pongrácig sem tudnál elbumlizni Natival? Mert én ott megyek fel az M3-ra, s akkor jöhetnétek velünk.

Benianyu!
Múltkor az egyik rádióműsorban én évi 2 kg koszról hallottamKépKépKép!

Viki!
Már hogy felejtettünk volna el???
Peti nagyon vageszKép. Már a rámolós időszak is elkezdődött Nálatok???

Ayse!
SzegényKép Andris, kitartást a diétádhoz!!!

Annamami!
Pihenj, amennyit csak tudsz, nem maradsz le semmiről! Mazsi alvásaKépKépKép!

<pre>
ANYUKA ÉTEL ITAL
Andi?
Barbi
Benianyu gyümölcssali
Cinka almás sajtsali, vitamingolyók
Cleo
Dóri
Hari?
Hencsi
Manka
Prüntyi rágcsa üditő
Rókica?
Sildike sajtos, krumplis pogácsa
Zsuzsa
</pre>

C.

KépKép
cinka

koszi Tunde Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok,

Csak a tábla miatt írok, én sütit hozok a sulyán cukibolKép nem épp fogyokurás, de nagyon finiKép

Heni

Olvasok ám szorgosan, de írni a munka miatt nem tudok...Kép

Ayse,

Ha csak Andris arca viszket sztem sem tejallergia....mint tapasztalt anyukaKépmondom

Kép
hencsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: