A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Cinka, Sis!Kép
Köszi!Kép

Lányok, Apa bekavart és pénteken csak este indulunk. Megy valaki a talira a Váci utat útba ejtve, akihez becsatlakozhatnék? Az Árpád-hídnál lakunk.Köszi!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda
Én Neked is mondom, hogy valameddig szívesen beugrom értetek. Főleg ha ez az ára a fiam boldogságának.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak fordítós hét van, úgyhogy ami szabad időm van computer mellett tölteni, az azzal megy el. Daviddel jól összevesztünk azon, hogy már nem jut egymásra időnk (amikor én ráérnék, ő dolgozik, amikor ő ráérne, én dolgozom vagy alszunk), úgyhogy most ezt is próbáljuk helyrehozni. Napközben meg Zsuzsa nemigen hagy gép mellé jutni, illetve ha ő még hagyna is, ezer elintéznivaló van ami miatt nem jutok gép mellé. Ma pl az autót kellett szerelőhöz vinni aztán hazabuszozni Zsuzsástul. A kuplungot tuti ki kell cserélni, már nem lehetett sebességbe rakni múlt pénteken úgy jöttem vele haza hogy már féltem vezetni. Holnap fogják csak megnézni, úgyhogy ha nincs kész akkor nem hiszem hogy tudunk menni Prüntyiékhez. Beszéltem Cleoval aki nagyon aranyosan felajánlotta, hogy velük mehetnénk, csak én 11-ig dolgozom a Hűvösvölgyi úton, akkor még haza kell bumlizni Zsuzsával együtt, tehát én 12 előtt tuti nem lennék indulásra készen. És azt meg nem akarom hogy miattunk menjenek ők is későn. Ha nem pénteken lenne, akkor mennénk busszal Prüntyiékhez, de úgy hogy reggel is utaztatom Zsuzsát 1 órát tömegközlekedésen, meg délben is vissza ugyanannyit, és még utána üljünk fel itt a távolsági buszra oda meg vissza, az szerintem már az ő tűrőhatárán is túl lenne, pedig amúgy jól bírja a tömegközlekedést. Egy szó mint száz azt hiszem ez nem fog összejönni. Kép Nagyon sajnálom, mert készültem rá lelkiekben.

Olvasom ám amiket írtok, de még az olvasással se nagyon tudok lépést tartani, írni meg... ezt is több órája próbálom befejezni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sildike!
Aranyos vagy, köszi! Próbálom végiggondolni, hogyan tudnám megoldani, hogy tudjunk menni, de egyelőre nem jutottam sokra. Natit mindenképpen a hordozóban kellene cipelnem valameddig és az nem egyszerű feladat már.Kép
Gondolkozom még, jó?

Rokica!
Remélem hamar rendeződnek a dolgaitok! Sajnálom, hogy veszekedtetek, tényleg biztos nehéz lehet ennyi dolgot összeegyeztetni!Drukkolok, hogy menjen!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

sziasztok! Kép

Viki ült egyedül az ölemben, nem is kellett tartanom. Mindezt anyuéknál a kertben, nézte ahogy a tesója bohóckodik neki. Kép hihi de kis ügyes volt! Kép

Jelentem vásároltam. 2 halász gatyó (egyiket végül anyunak adtam, mert M-es méret ugyan, de alig bírtam belepaszírozni magam, így inkább nekiadtam.) Vettem egy felsőt, megegy S.Oliver gatyát, amit fel kell hajtani (anyum csinálja), mert picit hosszú. Vikinek meg egy tavaszi farmer sapit, irtó édes. Kép

Sildike!
Ez a bundazsák a huszonfokban. Kép

Benianyu!
Fiúk nagyon helyes még mindig. Kép Az tetszik a legjobban, ahol Dani beletenyerel a tesója szájába. Kép

Ayse!
Elbambultam. Hol az a csudafini fánk recept???????????????
kérem kérem kérem. Kép
Vendég

Sziasztok lányok, ma elvittem Tüncsit a madarász korház gyermekbőrgyógyászához (tudjátok, a feje miatt)...na itt már van egy két egyező vélemény más dokival...azt mondta, hogy ami a fején van, az éranyajegy, és ami a homlokán van(halványan) az is az. Ezek 2 éves korig halványodnak...teljesen nem fog eltünni...a lényeg, hogy a fején lévő alapból kicsit pirosas-lilás színű, az még nem gyulladt, DE az állandó vakarászás (ami lehet ekcémás jellegű is) szépen mindíg elfertőzi...egyre jobban és jobban viszket neki. Kaptunk speckó krémet, amit a korházban erre fejlesztettek ki, meg fenistil cseppet kap, hogy ne viszkessen neki...Hááááááááát kiváncsi leszek javul e a helyzet! Mert azt látni, hogy azért is felébred sűrűn, mert viszket a feje...

Barbi, úgy néz ki, hogy amit Róki ajánlott Rizstejet, azt megissza, és azzal kicsit tudom pótolni a cicit is, meg ami fontos a folyadékot is! A védőnőnkkel beszéltem, kérdeztem, hogy itassak e inkább tápszert, azt mondta, hogy nem kell, mert ez a cicizés már nem főkajának számít és mivel eszik már mást is, így megvan a fontos anyagok bevitele. Nekem inkább az a jo, hogy nappal alíg iszik pár korty vizet, de ebből, 1 decit is megiszik, és most jön a meleg, kell a folyadék...

Duda, Kép de jóóóóóóóóóóó lenne!

Sildike, elég a 1/2 ...1/2 kg is! Ja a Zöldfa nekünk is törzshely...már kb 15 éve, amikor még Árpádföldön laktunk...de a keresztelős ebéd is ott volt Kép

Na megyek hamizni!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok! még egy kérdés...van itt az utcánkban egy aranyos anyuka "korabeli" babával, addig nem akartam hívni, amíg nem kérdezlek meg titeket....hívhatom pénteken talira?

Még egy...itthon van Cola, Cola light, baracklé, meg édes, sós ropik, ezeken kívül bármit hozhattok, ami jól esik, csak ne ipari mennyiségetKép , jó!? Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Juci, most nézem, hogy az egyik, hozzád intézett üzim de. elszállt, szóval...szépek vagytok...és a férjed baromi ismerős nekem, vagy csak nagyon hasonlít valakire...Kép még nem tudom Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Most érkeztünk haza, Máté még alukál a babakocsiban, nemsoká felébred és akkor fürcsi Kép
Ha elaludt (8), vissza is olvasok ám! Kép

Megmértem őt anyumnál, 74 cm. Vagy nem nőtt semmit másfél hónap alatt, vagy a múltkor lett elmérve. Tényleg, létezik olyan, hogy nem sokat, vagy egyáltalán nem nő egy baba?

Olyan jó, kint ülök a terasz lépcsőjén, előttem Máté, koncerteznek a rigók, verekednek a verebek, és csudajó illata kezd lenni az épp most nyíló futóakácnak, vagymiaszösznek. Most néztem séta közben, az orgona is belehúzott rendesen, húúú, hogy fogok én szeretni sétálni járni Mátéval! Kép
A kutya sehol, szerintem hűsöl a pincében. Ránézek mindjárt, elég öreg már szegénykém (16 éves).
Aha, az emlegetett szamár szindróma megint bevált Kép

Na iszom az egészségetekre Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea, a mai vásárlás napközben, és a délutáni séta otthon...mi így öltöztünk ma Kép
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

,
Vendég

Dóri Kép!

Szerintem sem vészes a hasad. Megértem, hogy szeretnél olyan darázsderekat, mint volt és én biztos vagyok benne, hogy lesz is!

Egyébként nem értem, hogy miért az az elvárás, hogy úgy csináljunk, mintha mi sem történt volna és ott folytassuk a dolgokat, ahol abbahagytuk, amikor a gyerek az egészet átrendezte??! Persze én sem tudom kivonni magam ezek alól a hatások alól és még jobban zavar, mint Téged, annyival, mint amennyivel nagyobb a hasam (sokkal).

A másik gondolatom a témához, hogy amikor nagyon magam alatt voltam Lili születése után, hogy hogy nézek ki, meglátogatott rég nem látott tudatosan gyermektelen barátnőm. Hát ő sem szépült az idők folyamán és rájöttem, hogy úgyis megöregszünk és megváltozunk, akkor már inkább a szüléstől!

Ayse

ayse

Davallia, köszi Kép csak azért tettem fel Meának, hogy lássa, hogy nem kell annyiramár beöltöztetni Lívikét, ha jó idő van.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Davallia!

Te jó ég, az egy állat! Kép Tehet itt vmit a rendőrség egyáltalán? Én inkább nem hergelném, nehogy vmi rosszat csináljon részegen az a tróger!

Ayse!
Az én környezetemben nincs "elvárás" én felém, csak engem zavar. Kép De eszembe nme jutna plasztikai sebészhez (lsd. Rubint R.) szaladni vagy egyéb marhaságot! Kép Csak erről azért tudnék tenni nem nassolással, tornával és odafigyeléssel. Csak most szanáltam ki a fél szekrényt, anyuhoz átviszek csomó ruhát, ami vagy jó lesz vagy nem Kép, de a helyet ne foglalja, és komolyan ott tartottam, hogy benyúlok a szekrénybe, benne millió ruha, és 4 jogging jó rám (ebből 2 új) és 2 gatya. Kép De félre ne értsetek, hogy itt kesergek ezen, csak a hentes kismamának nézése tette be a kaput, meg hogy valóban semmi nem jó rám. Gergőnél ilyenkor már lazán a régi cuccaimat hordtam, na mindegy, lényeg, hogy egészséges vagyok és van 2 gyönyörű gyerkőcöm. Kép
Vendég

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ezt már nevezhetjük ácsorgásnak,nem?KépKépKép
még csak most lesz 7hónapos és mindjárt kiszalad a házból!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

beleőszültem,, mire végigolvastam és szomja is lettem, de jelentem, jegyzeteltem!Kép, íme:

úgy örülök, hogy a tegnapi üzim elment, mert lefagyot ez a vacak gép, még kikapcsolni se tudtamKép

Üdv Annamami!! de jó, hogy itt vagy, már nagyon vártunkKép

Ayse, elmentettem a görög fánk receptet, kösziKép
Lili nagyon szép, és sztem hasonlít rád! és Andris is nagyon helyesKép
koalapárzásKépKép sztem csak annyit kérdezett volna, miért éjszaka?Kép

Duda, Bab! igen, kikerekdtünkKép és egyébként is néha gombócfejnek hívom, mert olyan kis kerek feje van, mint az apukájánakKép

Thomasanne! nekem Eszti rendszeresen kitépi a hajamt, imádjaKép akartam is kérdezni, hogy van-e még valaki, akinek hullik a haja rajtam kívűl, vagy csak én leszek kopasz a topkiból?Kép

basszus lányok ne beszéljetek már a csokiról, mert megőrülök érte!KépKép rájöttem, hogy eddig majdnem minden nap ettem egy kicsit, és én is szoktam kapni finomakat... most meg csak nézem, brrr. érdekes, hogy eddig fogytam nagggyon lassan csokievés mellett is, most meg nem.
a hasam nekem is szörnyű, bár apa azt mondja neki még így is tetszem, de valahogy nem mindig tud meggyőzni...
Dori, akkor most örüljek, hogy nekem a hátsóm is nagy, és akkor nem terhesnek néznek, csak kövérnek?Kép
légkondiból nekünk Samsung van, ami elvileg pollent szűr és tud fűteni is egy kicsit, nem csak hűt, normálisan néz ki, nekünk eddig bejött.

Juci, gyönyörű menyasszony voltál! nagyon szép a ruhád!Kép nem akarok belekotttyogni a dokinénidbe, csak annyira ki kell, hogy bökjem, hogy ha te sem bízol meg benne teljesen, legalábbis nekem úgy tűnt, abból, amit ko9rábban írtál, akkor nem félsz, hogy esetleg nem jól diagnosztizál vagy nem a legoptimálisabb gyogyót adja Marcinak?
az én férjem meg 3 hónap után klérte meg a kezem, pedig akkor még másnak voltam a menyasszonyaKép olyan volt, mint a mesében! apám szóhoz sem tudott jutni, amikor az első bemutatkozáskor már meg is kérte a kezem... én meg hamar hozzá mentem, mert csak így volt hajlandó hozzám költözniKép én még húztam volna, nagyon nehéz volt megszokni, hogy feleség vagyokKép

Nolcsi tiszta apja, tényleg! lassan Esztire is kitehetem ezt a táblát...

Tünde! Zita alvópóz csúcs édes szokás szerint, én nem tudom hogy bírjátok ki, hogy nem álltok ott egész éjjel az ágya mellett és nem szakadtok meg a nevetéstőlKép

Sildike, bundazsákKépKépKép ha már most ilyen rigolyás, mi lesz vele 70 évesen?Kép

Davallia, szomszédKép nincs okos tanácsomKép viszont Panda milyen ügyes!! olyan furcsa, hogy egy napon születtek Esztivel, és Panda már annyi mindent tud! persze semmirőlm sem vagyunk lemaradva, tudom, nem aggódok, de annyira ügyes kiscsajod van!KépKépKép

Benianyu, annyira szépek együtt a fiaid! két virgonckaKép

ma vendégségben voltunk Esztivel a barátnőmnél, aki 29. hetes terhes. annyira jól néz ki! borzasztó szépKép lassan én is fontolóra veszem az ismételt pocaknövesztést, az majd megszépítKép

KépKép
KépKép
and

hű, de hosszú lett, úgy kell nektekKép

Nyúlné! Kisnyúl nem csak szép, de ügyes isKép de hogy mindehhez ez az ártatlan tekintet is dukál!Kép

KépKép
KépKép
and

Lányok Kép!
Mégegyszer köszönöm a gyerkek nevében a bókokat, Lili is nagyon örült nekik!!!

Davallia Kép!
Örülök, hogy ízlett!!!
A receptekkel szemben három elvárásom van: gyors, olcsó, egészséges (ebben a sorrendben, bár lehet, fordítva kéne). Ha kettő teljesül, boldog vagyok, és ez annak az esete.
Részeg szomszéd Kép
Sajnos nem fogja tudni bűntetlenül csinálni ezt a végtelenségig Kép

Dóri Kép!
Az én környezetemben sincsenek elvárások, úgy az össztársadalomra gondoltam.
A receptet de. írtam le, de bemásolom ide is:
Találtam a Mediterrán Kalandozás szakácskönyvemben egy görög fánkot, amihez sem tojás, sem tej nem kell. Habkönnyű tészta lesz, a családom falta.
Fél kiló liszt
egy tasak szárazéleszt (dr. Oetker, vagy Tesco)
egy csipet só
10 dkg cukor
A hozzávalókat össze kell keverni egy kis langyos vizzel, hogy kissé folyós állagú tészta legyen belőle és egy konyharuhával letarkart tálban meleg helyen megkeleszteni (nekem ez múltkor olyan jól sikerült, hogy mire hazaértünk a sétából, már a radiátoron át a földre folyt).

Bő, közepes forróságú olajba evőkanállal beleszaggatni és kisütni.

Az eredeti receptben ezek után szirupba kell forgatni (2 csésze méz, 1 csésze cukor kis vizzel 10 percig főzni, majd az ebbe megforgatott fánkokat fahéjjal megszórni).

Én azonban simán megszórtam fahéjas porcukorral.

Nyúlné Kép!
Nagyon ügyes Kisnyúl és vagesz eza sapkamegkötés! Olyan izgi ez a teraszkijárat! Ugye az?

ayse

Biztos a Vészhelyzetet nézitek... Nálunk bezzeg a Bajnokok Ligája megy ...KépKépKép A második 20 percre engedélyt kaptam KépKépKép (Nálunk UPC Direct van és így bármennyi tv is van a házban, ugyanazt nézhetjük rajta Kép)

ayse

Jucc Kép!
Nem, szerencsére Lili nem kérdezett vissza, én meg egy lendülettel mutattam neki a képeket, meg hogy mi van alájuk írva.

ayse

Voltunk am sétálni Cleoval és Mankával, majd menet közben találkoztunk Manka barátnőjével is.
Nagyon jó volt, 4,5 órát sétáltunk, itt vannak a képek isKép

JackKép
KépKép

Leon
Kép

Cleo, Manka és a babók:
Kép

Kacsákat is etettünkKép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Maja és Leon bealudtakKép

KépKép
Kép

Manka és a barinője:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Maja és Leon bealudtakKép

Manka és a barinője:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

hello lányok,apa átment haverhoz,én meg azt hittem sose érek az olvasnivalók végire.....de odaértemKép!
mivel csak Sildike reagált a kérdésemre,hogy ki látja a már nem is tudom mikori erkélyes,séróbelövős,bébikompmegmászós képeket és a hozzászólásokat(akkor vacakolt a babanet,akkor is),és mivel ő azt írta,hogy látta,ezért nem írom le újra a hozzászólásaimat
(dícsértem Sis haját és Mátéját,esküvői képeket,házassági évfordulót,házat,kilátástfotókatKép,szomorkodtam Benianyu írása miattKép....stb)
úgyhogy onnan folytatom,ahol akkor abbahagytam:
Benianyu,
fergetegesek a képek,ezek a fiúk egyre vagányabbak és egyre vigyoribbak!minta testvérek!KépKépKép
remélem már jobban vagy a tragédia óta,fiaid biztos feledtetik a bánatot
Sildike,
BAZSI SZELETEL????????hát ezt elképzeltem és kifeküdtemKépKépKépKépKépKép
Ó,bárcsak láthatnám élőben!KépKépKép
megint elképzeletem.....nem bíííííírom!KépKépKép
szerinetm is van abban valami,hogy kezdenek hasonlítani a srácok,de lehet a huncut tekintetük ugyanolyan és akkor kikészülök Lacikától is,mondjuk ahogy a téli bundazsákban alszik a dög melegben az is őrjítően vicces!KépKépKép
Mondták már,hogy rém viccesek a gyerekeid?Kép
ThomasanneKép
terepcuccos lesből támadás már alakulóban van!Kép
Barbi
,gerekkori képek nagyon helyesek,Nolcsika tiszta papa az biztos!remélem már jobban vagy!és a fiúk is!
Ayse,
képek nagyon jók,barna angyal még mindig szép kislány!
Prüntyi,
Tüncsi foltjaiKép
de lényeg ,hogy kaptatok csodakencét(reméljük hatni is fog)
és doki bácsik látták!biztos rendbejön a kis bugyimutogatós kisasszony!Kép
And,
köszönjük,annyit dicséred KisnyuszitKépKépKép

tuti megint 2oldal tele lesz,mire ezt elküldömKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok!

Tud valaki segíteni, hogy angolról magyarra szakszöveg fordításnál, mennyit lehet elkérni egy karakterért? Vagy egyáltalán hogy megy ez?

Nyúlné
Igen szokták mondani, főleg Bazsiról, aki tényleg vicces kis figura, a család bohóca, Már egész kicsi kora óta. Lacika pedig tól fog tenni rajta rafkósságban mindenképp.
A szeletelésen én is kifeküdtem, de még inkább azon, ahogy bohóckodva énekelte a Taj Mahalt.

Kép
Kép Kép
sildike

Jól van,mindenki tévézik vagy ilyesmi!huhh!
Ayse,
igen,az az erkély elötti fűtőtest és olyan,mint egy lépcsőfok,télen meg nagyon jó ott ücsörögni!Kép
Barbiék!!!!
nagyon jó kis séta lehetett,legközelebb én is szivesen csatlakoznék,ha tudok,megdobtok egy sms-el???
a barátaink ráadásul most nyitottak egy jó kis helyet a szigeten,legalább megnézem!Képegyenlőre nem hiszem,hogy túl sokat fogok ott bulizni....mint a régi szép időkben!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SildikeKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na itten vagyok megint!

Davallia!

Hát ez gázKépKépKép
Az ilyen fazonokat hűvösre kellene rakni egy néhány évre.
Okosat nem tudok mondani,én azért megvárnám a holnapot, mire kijózanodik a fazon, lehet hogy már lecsendesedik...

BarbiKép
De szuperKép
Kacsáék is jófejek...de hol vannak a bébikacsák???

Egyébként én még mindig nem jutottam el esernyőkocsit venni....Kép
És lövésem sincs, merre induljakKép
Nem akarok túl drágát...ezt a Bergon is alig használtuk még....
Bár igaz....2 gyerkőcnél már kifizetődő a jobb minőség...

Apropó....én úgy állok per pillanat hogy csak 5
év múlva szülök, mert ma Léna eléggé kiborított...
Valamiért nagyon nyügi volt és most kapaszkodjatok meg , makrancos és hisztériás lettKépKépKép Rá sem ismertem ma a lányomra...

Először a virágot kezdte tépdelni, elvettem a kezecskéjét onnan, erre csapkodva sírvafakadt, aztán megint elkezdet tépni aztán szintén hiszti...
Mire meguntam és letettem a földre, ahol viszon a dohányzóasztalról akarta mindenáron lerángatni a terítőt. Én kezecskét megint el, ő megint hiszti...
Komolyan nem tudom mi volt veleKép.
De azért muris volt, hogy már 7,5 hónaposan makrancoskodik...KépKépKép

Cinka!
Bújócskát egyáltalán nem vettem rossz néven.

Nemesek!
Kép De örülök, akkor már ketten is bevállalnátok a túrát CsömörreKép
Már egy babának is megéri babatalit rendezni, de 2-nek már nagyon nagyonKép
Pláne ha az 2 nagyon helyes pasi(KornélkaKép és DanigombiKép)

Ayse!
Én is rácsaptam a fánkireceptreKép

Sis!
Mégis tudsz tippet adni, hogy hogy hagyjam figyelmen kívül, hogy most is ott lapul 2 tábla milka a konyhaszekrényben?????KépKépKépKép
HálózsákiKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Prüntyi!
Nagyon édesek vagytok Tüncsikével a nyári szerelésbenKépKép! A szétterpesztős kép, meg haláliKép!

Nem teszem fel a táblát, mert eddig rajtam kívül Sildike írta, hogy mit vinne.

Nyúlné!
Kisnyúl produkcióját már tényleg lehet ácsorgásnak nevezni, s már nem kell sokat várnod, hogy tényleg kiszaladjon a házból! Nagyon zabálnivalóKépKépKép!

Dóri!
Használd egészséggel az új cuccaidat, s ne bánkódj, biztos hamarosan lemegy még a felesleg.

Davallia!
Idióta szomszédKépKépKép. Az ilyeneket baromian rühellem, mert ilyenkor ugye nem csak a saját életét veszélyezteti, hanem a másokét isKép
Panda dumcsizásaKépKép!

Barbi, Cleo, Manka + a Barinő!
Nagyon szépek vagytok babástól, babakocsistól együttKépKép! Klassz lehetett a séta ebben a gyönyörű időbenKép!

Na megyek szunyálni, jó éjt Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Cleo, Barbi!

Tetszik Maja kocsijaKép
Miféle fajta???

M.

Kép

Kép
megann

Jóccakát!
Megyek kipihenem a hisztis lányomatKép

M.

Kép

Kép
megann

Jó lehet a vészhelyzet!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Fúúú, jó hosszú napot csináltam magamnak, de megérte!

Most lett kész a fokhagymás-szalonnás tepsis krumpli, amire felvert tojásba reszelt sajtot sütöttem, és csináltam hozzá fini újhagymás-tejfölös -mustáros-petrezselymes salit Kép

Megpróbálok visszaolvasni, de leginkább enni fogok Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sildike:

Mikor egy-két évvel ezelőtt körülnéztem hogy mennyit kérjek/kérhetek fordításért, úgy láttam, hogy az átlagár kb 1,5-2,5 Ft/leütés (szóközökkel együtt), de ez magyarról angolra. Gondolom angolról magyarra valamivel kevesebb, viszont ha nagyon spéci szakszöveg, akkor kb ennyi lehet most is.

De ha a forditas.lap.hu-n ráklikkelgetsz egy-két irodára, abból már lehet látni, hogyan mozognak az árak.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Áháháháháhááá KépKépKépKép

Ezt a fogalmazványt is jól kitekerték KépKépKép

"Fontos, hogy legyen türelmünk gyermekünkhöz, ne érezzen rajtunk feszültséget, nyugtalanságot, így elkerülhetjük, hogy az evések nyugodt hangulatban történjenek."

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mivanmá?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

alszanak!apa engem is elrángat,aludj te is miután befaltál mindent!
jó éjt szöszi!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

KépKépKépKépKép

Jó éjszakát!

szöszi KépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Mostanában nem nagyon irok csak olvasgatok, de nem is baj ti úgyis annyit termeltek, hogy a visszaolvasás is éppen elég időmet elveszi.Kép De a képekben mindig gyönyörködöm vagy éppen jót mulatok rajtuk...Kép Pl. az utsó amin jót rötyögtem az Lacika volt és a bundazsákKép (Sildike, remélem nem bajKép)

Tényleg nagyon klassz volt a séta, a Kálvin térről lesétáltunk az új Nemzetiig, ahol sziesztáztunk kicsit a parkban, meg vissza. Annyira jó idő volt, hogy jól meg is pirultam (legalábbis a fejem meg a karom ami a kocsit toltaKép), legközelebb nem ártana bekenni magam.Kép

Nyúlné!
Tündérnyuszkó nagyon ügyesen próbál megszökni a lakásból.Kép Lehet, hogy a világ legédesebb portörlőjének is azért álcázta magát, hátha kiviszed az teraszra kirázni és akkor tipli.Kép Nagyon rafinált, pedig milyen hihetetlenül ártatlan képet tud vágni akció közben, megzabálom.Kép
Persze, hogy gyertek sétálni, mindenképpen szólunk.Kép

Sis!
Nagyon állat a séró.Kép Én csak álmodozom arról, hogy egyszer ilyen rövid hajam lesz (sajna sehogy sem állna, vagyis igen: szét!KépKép) Máté nagyon ügyesen áll.Kép

Megann!Kép
Maja kocsija egy Graco Quattro Tour Deluxe, nagyon szuper, de dög nehéz (ezért is vettem a bébé c. esernyőkocsit), de nagyon kényelmes, praktikus ÉÉÉs még óra és hőmérő is van benne!!!Kép Mondjuk télen tényleg jól jött a hőmérő.Kép
Nagyon szép helyen laktok, én is szivesen bevállalnék egy csömöri túrát.Kép

Benianyu!
Dani olyan nagyfiús már és nagyon gézengúzos kendővel a fején.Kép Sajnálom a barátnődet, apa is mesélte a sztorit aznap korábban (olvasta a neten), igy még meghökkentőbb volt, hogy már megint milyen kicsi a világ. Sajnos.Kép

Bab!
Kicsi a világra visszatérve, mi 20.-án a kiskutyánk (Maja nővére, ahogy apa hivja) 10. szülinapját ünnepeltük. Szóval ti aznap találkoztatok a pároddal, amikor Ginny született. Mókás.Kép Boldog 10. évfordulót nektek!Kép Mi is már 11. éve vagyunk együtt szóval a kutty alapitó családtag.Kép És kiváló pesztonka, Maja áhitattal követi minden mozdulatát:

Kép

Cinka!
Valóban jól megy az új babakocsi Réka égszinkék szeméhez.Kép

And!
Esztire rá sem ismerek, már egy kész hölgy. Nagyon szép. Hajrá alvás és röhögőgörcs.Kép

Ayse!
Lili tényleg gyönyörű!Kép A nagypapa vállán elszunnyadó Andrisos kép olyan megható, nagyon tetszik.Kép

Prüntyi!
Kaphatnék útvonal leirást hozzátok péntekre. Emil a profilomban. Köszi.Kép Úgy néz ki jön velünk Manka és Jack is.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

jó reggelt!

Első vagyok! Kép Most nekem fájdult mega fejem. Kép
Vendég

Megann!

nem probléma a csömöri autózás. Kép
Vendég

Prüntyi! Kép

Küldenél útvonal leírás&pontos címet a profilomban lévő címre? köszi Kép
Vendég

Jó reggelt lányok!

Cleó, had kérdezzem meg, hogy irányban honnan jössz? M3-as (van-e matricád?) vagy a 2/A érintésével akarsz jönni?

Dóri, te 2/A felől jönnél gondolom...

Lányok nem válaszolt senki, hogy hívhatom-e az anyukát?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
asszem igen, Újpestről. Szerintem nyugodtan hívd az anyukát! Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Prüntyi
Részemről egyáltalán nem baj. Nyugodtan jöhet.

Róki
Köszi, apa má meg is írta az ajánlatot. Lehet, hogy én sem tudok pár napig írni, mert fordítani fogok.

Cleo
Dehogy baj. Most még én is jókat rötyögök rajta. Persze, ha hetekig vadmeleg lesz és Laci nem fog tudni aludni csak nyűglődik a zsákban, akkor nem tudom mit fogok kitalálni. Most minden nap beteszem a vékony kis zsákba, remélem egyre többet fog abban aludni.

Megann
Nem szép ám, hogy az én két jó pasimat már meg sem említed, pedig mi voltunk az elsők, akik mondtuk, hogy megyünk. De most megsértődtünk mindhárman és mán nem is megyünk.Kép

Dóri
Találkozhatunk Nálam és innen mehetünk együtt. Abszolut útba esünk Nektek.

Lacikám jókedvűen este és reggel:
KépKép
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Ezt még tegnap este írtam, de nálunk nem működött a babanet.

Jucc, Barbi, Prüntyi, Duda, And és ha esetleg vkit kihagytam mindenkinek köszönöm a bókokat!
Sis
Nem volt legény illetve leánybúcsú. A férjem az esküvőig alig aludt..Félt, hogy nem megyek el a nagy napon Vicceltem. Ilyen a szeme alatt. A szüleinek is. Remélem Marci nem örökli.
Máté haláli,hogy abban a bundi zsákban akar szunyálni
Amúgy úgy tudom, hogy lehetnek olyan szakaszok amikor alig nő a baba, aztán behozzák

Prüntyi
Nagyon vicces ez a felülről fotózás. Nagyon aranyos. KépÁrpinak hívják a férjemet. Így?

Hú mennyien vagytok ilyen sok ideje együtt a párotokkal! Elismerésem!

Tünde
Zita így szokott aludni? Kép

Bab
Tofi-Liberos fiú Kamerázd le legközelebb
Néha nem árt róluk készíteni felvételt. Mondom ezt magamnak is!!!

Ayse
és Lilinek nem tűnt fel az a bizonyos kritikus mondat? Amúgy természetesen nagyon szép kislányKép

Benianyu
Fiúk nagyon édesekKép Mint mindig.

Cleo
Haláli a kutyus a székenKép És ahogy nézi Maja!Kép Gondolom tetszik neki.

Davallia
Valószínűleg jobb óvatosan bánni az ilyenekkel.
Nem gondolkodnak, mint a példa is mutatja.

And
Akkor kalandos volt a Te leány korod isKép

Nyúlné
Nagyon ügyes Kisnyúl!Kép Hihetetlen kis figuraKép

Megann
Mi is kimennénk hozzátok egyszer. Feltéve, ha nem pénteken lesz az esemény.
Marci is hisztizik már egy ideje. Ha elveszek tőle valamit, vagy ha egyszerűen nem az van amit ő akar.

Barbi,Cleo, Manka
Nagyon kellemes lehetett a séta. Szépek vagytokKép

Majd mi is csinálunk Benianyuval képeket. Jó Benianyu?Kép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Cleo!
Köszi a bókotKép

Manka!
Nagyon tuti napernyőt sikerült beszereznedKépKépKép! Hol is, mennyiért??? Tök jól áll Jack gyönyörű szemeihez, meg persze a tuti klassz babakocsitokhozKépKép!!!
De jó, hogy Ti is jöttök PrüntyiékhezKépKépKép!!!
Sajna már elég sokan lemondtákKép.

Prüntyi!
Bocs, tényleg lemaradt tegnap, hogy sztem is hívd át nyugodtan az AnyukátKép!
Légyszi küldd el nekem is a pontos címet, kösziKép!!!

C.

KépKép
cinka

Sildike

Nagyon aranyos LacikaKép Milyen kis vigyoriKép

Nemesek
Mindig elfelejtem.
Megkaptad a mailt? Nekem azt jelzi vissza, hogy nemKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Cinka, azértleszünk így is bőven! Kép

Most lesétálok a piacra, és utána elküldöm a mailokat!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Cleo!
Most meg a dicséret maradt kiKép, hiába, még reggel van nekem is, de pótolom gyorsan.
Szóval:
MajácskaKépKép nagyon édes a "Nővérével"KépKép!!!!
Látszik Rajtuk, hogy igazi JÓTESTVÉREK!!!!
Gondolom Maja éppen figyelmesen hallgatja, hogy mit is mond Neki a "nagyobbik tesó"Kép!!!!

Sildike!
Lacikát most gyorsan soxor örökítsd meg, mert ritka ez a pillanat, mikor nem "befelé néz"KépKép!
Amúgy nagyon huncutKépKép! Igazi csibészes a mosolyaKép!

C.

KépKép
cinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: