A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Dóri, Bab, Kuha, Ayse, Márti,Tünde
Kedvesek vagytok, kösziKép
De, ez az Újpesti házasságkötő terem. Tipikus azokkal a madarakkal, nem?Kép
Azért azt elárulom, hogy már 7 éve ismerjük egymást és párszor kerülgettük is egymást. A legújabb felvonásnak pedig ez lett a vége.

Tünde
KépKép Te is házasságszédelgő tipus vagy?KépKép

Bab
És rendületlenül 10 éve egymás mellett vagytok?Kép

Ayse
Remélem mi is együtt leszünk boldogságban 16 év után isKép

Dóri
Tök jó, hogy végre kitettétek a kórságot!Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Dóri,
Szerintem egyáltalán nem elrettentő. Icipici hasid még van, de tényleg nem nagy.Kép Szerintem ez is majd fokozatosan lemegy. Szoptatás után kb. 1 évet írnak, mire visszanyeri az ember az alakját. Tüneményes kiscsajszidért meg tényleg megérte.Kép
De szeretnék ilyen alakot magamnak a második babóca után!

Szupi, hogy mindenki jól van már Nálatok!

Nekem is a hasamon maradt meg 2 kg, amitől szeretnék megszabadulni. Úgyhogy megy a citromkúra, mellette pedig a hasizmozás.Kép

Juci,
Igen, rendületlenül.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sildike!

Te aztán nagyon képben vagyKép
Teljesen jól tudodKép A Vízműsor u.-ban lakunkKép
Zöldfa nekünk is bejönKépOtt lesz Léna kereszelő-bulijaKépKarácsonykor is onnan rendeltem kajátKép
Hát ha összejön és kész leszünk még idén, ha kinő a fű, és lenne pár kismama és baba, akkor én is szerveznék babatalitKépKépKép

Ayse!

Dafke nem hagyom ki a cserkófát...itt ácsingózok, mert az egész utca virágba borult, mondom minden ház előtt a kerítésfronton 2-5 db cserkófa áll, attól függ kinek mekkora az utcafrontja..
Akár lehetnénk Cserkó utca isKépKépKép

Dóri!
Feltétlenül számolj be, hogy hogy sikerült a ruhavásárlásod, hol látsz érdemleges dolgot, mert én is kínlódok...
És viszed Vikit????
Én képtelen vagyok Lénával vásárolni, amint behúzom a próbafülke függönyét egyből sírKépKép
Nincs szívemKépKép
És mivel apa nem tudja bevállalni Lénát üzleti nyitvatartás időpontjában, ezért nincs is ruhámKépKép
Tegnap nagy kínkeservvel vettem egy papucsot a Deichmannban...Kép
De ott is nagyon nyűglődött Léna...

Barbi!
Én ugyan téged nem láttalak, de szerintem nem hasonlít Nolcsi annyira apára....
Lehet hogy inkább rádKép

Kuha!
Citorm beszerezveKépKép
Egyet már meg is csapoltam...
Hát kíváncsi leszek nagyonKép

Duda!
BújócskaKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

AyseKép Nyuszi, Mikulás, Jézuska: Húgom nagylánya szeptemberben lesz 9 éves, másodikos a suliban, és ott bizony már elég sokan tudják, hogy nincs Mikulás, stb. De ő hisz benne rendületlenülKép Tesóm szerint ez úgy működik, hogy amiben hinni akarnak, abban hinni is fognak, nem tántoríthatja el őket semmi. Hiába látják meg esetleg, hogy Apa behozza a fát, inkább elfordul, és gyorsan elfelejtiKép Húsvétvasárnap elég későn értünk oda anyukámékhoz, tesóm gyerkőcei már nagyon vártak minket, és izgultak, hogy eláznak a tojások. / nálunk úgy van, hogy a tojásokat és édességeket a kertben dugdossa el a nyuszi, ha esetleg van más ajándék is, azt általában személyesn adjuk oda, azt tőlünk kapják húsvétra/. Épp indultak kifelé a kertbe. Az udvar hátsó részében, a fenyők között szokott lenni a legtöbb tojás, tudták is, így mindenki odament, én meg a saját meglepetéseimet el tudtam helyezni az udvar első részében. Biztos voltam benne,hogy Dóri rájön, ez csak én lehettem. Erre neki kerekedett el legjobban a szeme: " ezek az előbb még biztos, hogy nem voltak itt!!!"
Karácsony előtt mondtam tesómnak, hogy Dóri kinézett nálunk egy órát, amit én csináltam szalvétatechnikával, és nagyon szeretne olyat ő is. De gondoltam, hogy akkor rájön, nem is a Jézuska... Tesóm meg azt mondta, hogy egy 8 éves már nyugodtan rájöhet, csináljam csak meg. A fa alatt Dóri bontogat, megvan az óra is, rámnéz, és mosolyog: " ez hogy került ide, ezt nem is a Jézuska tette ide, ugye?" De csak annyit szűrt le ebből, hogy én is odacsempésztem a Jézuska cuccai közé valamitKép

MegannKép Épp a napokban mondta egy ismerősöm, hogy telket keresnek, és belevágnak az építkezésbe. Én meg sajnálkoztam, hogy milyen nehéz idők várnak rájuk. / két gyerkőc van/. Õ meg mondja, hogy mivel mindketten építészek, szégyen lenne, ha kész házat vennénekKép

JuciKép Én is vártam ám a ruha-képet, csak mindig elfelejtettem jelezniKépNagyon szépek vagytok, a ruha is! Tényleg nem semmi: két hónap után esküvő! Mi meg a másik véglet vagyunk: 10 év után lett házasság belőlünkKép

TündeKép Ha már kérdezted, lassan gyógyulgat Gergő, a háromnapos láz és a háromnapos pötty elmúlt, a citromkúrám "gyümölcse", a hasfájás is, de a takonykór még mindig nem múlik/ vagy egy hónapja/. Most tartunk ott, ahol Dóriék nemrég, hogy hallom, hogy sípol az orra, hogy reggelre alig kap levegőt, de semmi nem jön. Hétvégén próbáltam szívni valamit, és neki is véres volt az orraKép Tegnap utánanéztem, és van erre homeos bogyó, úgyhogy már kapja is tegnap óta, remélem, használ gyorsan. Amúgy jól van, szopizik is nyugodtan, jól is alszik, vidámKép

Szép napot mindenkinek!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Megann!
Én azon szerencsés helyzetben vagyok, hogy míg Gergő a suliban van, nekem "csak" Vikire van gondom, de mivel legújabb szokása a betegsége óta, hogy de. és du. is 2-2 órát alszik egyhuzamban, így nem jutok el vele sehova de. Kép Előtte jött velem. Így , ha hajlandó lesz felébredni őnagysága fél 12 körül Kép, akkor kocsival elmegyünk anyuhoz (5 perc Kép) és rábízom. Én a múltkor a Harveys-ban voltam Vikivel és 2 joggingot meg egy gatyót próbáltam fel és tiltakozott.

Most is itt a q nagy szabadidőm, főzhetnék, de nincs miből, ugyanis semmi nincs itthon, pénteken vásároltam utoljára, úgyhogy ma még azt is meg kell ejtenem (piac is).
Vendég

Sziasztok!

Kuha!
Utólag is boldog 2. évfordulótKépKépKép!
Jó pihizést Nektek a hétvégére!!!

Benianyu!
Rettenetes, ami a barátnőddel történtKépKépKép. Erre nem is lehet, mit írni. Remélem a család mihamarabb megtalálja a gyerekeknek a legjobb megoldást.

Jucc!
Kommandós kúszómászó Gergőd nagyon aranyos a cipők közöttKépKép!
Nagyobbik főnökömKépKép!

Sis!
Klassz az új punk-frizudKép. Sztem nagyon illik HozzádKép! Máté a hintában nagyon nagyon édesKépKépKép! A tulipánok pedig gyönyörűségesekKépKépKép!

Mea!
Jobbulást Neked! Mennek a gyógypuszik!

Megann!
Léna cipőcskéje nagyon szépKép. Olyan kis "finomnak" tűnik. Horgolt ugye?
Madárcsicsergés, füttykoncertKépKép! Anyumnál mi is részesei lehetünk, mert egy minierdő mellett lakik. Tényleg csodálatosKép! A házatokban meg úgy látom, hogy bújócskázni és fogocskázni is lehetKép!

Andi!
De jó lehetett a piknikezésKép! Natika gyönyörű, mint mindigKépKépKép!
Etetőszékes, előkés fogmosás nagyon tutiKépKépKép!

AnnamamiKépKépKép!
De jó, hogy előkerültetek!!! Azt elhiszem, hogy hulla fáradt vagy, de legalább látszik az eredmény, amin eddig dolgoztatokKép!
Apa, Virág betegségeKép. Mennek a gyógypuszik!
Mazsi hogy van?

And!
Eszti baba nagyon édes kis VigyorimanóKépKép!

Tünde!
Zita milyen kis ügyesKépKép!

Ayse!
VarázsnyusziKépKép!
Na, ilyenekre írtam múltkor, hogy jó lesz észen lenni!!! Hát sok sikert hozzá!!!

Dóri!
Az a lényeg, hogy most már a megfelelő emberKép van melletted! Persze az sem hátrány, ha Gergő Apukájával jó a viszonyodKép!
A pocid sztem nem lehet annyira vészes. Biztosan lefog menni!

Juci!
De jó, hogy Marci jobban vanKép! Nagyon elegáns a ruhádKépKépKép!
Nyughatatlan fejbekötésKépKépKép!

Bab!
Már bocsi, de NEKED MINEK A CITROMKÚRA?????????????????????????????????????

Hahó!!!!!!!!!!!!!
Akik Prüntyihez jöttök, nem akartok semmit se hozniKép????????????????????????????

Nyügi van, megyekKép
C.

KépKép
cinka

Jó reggelt mindenkinek Kép

Nem csak úgy simán aludtunk ám idáig,á dehogy... Kép Máté fél öttől kukorékolt egy órát, azt kompenzálta a kilencig alvással. Felébredt, és azzal nyitott, hogy mmmaammaaamaaaaammmmmm Kép
Újabb tudománya: beszívott ajkakkal "pappog", mint amikor a halat utánozza az ember Kép

Köszönöm mindenkinek a véleményt, ezek szerint nem is sikerült olyan rosszul a hajam Kép

Duda,
ne ijesztgessél!!! Külön szaladtam a tükörhöz megnézni, hogy tényleg egyforma lett-e két oldalt, de csak így van fésülve KépKépKép

Kuha,
boldog évfordulót nektek! Még sokat! Kép

Megann,
tejóég, mekkora hodály! Félre ne érts, én is szeretem a nagy tereket, na de takarítani... Hát, nem irigyellek Kép
Mondtam is már régen apának, hogy nekünk max 100 négyzetméter lehet az alapterület, azt is el lehet jól osztani Kép Inkább legyen több kert.

Sildike,
mi húgommal nagyon szerettük anno az ilyen mászkálós napokat, este alig lehetett lelőni bennünket egy-egy ilyen túra után Kép Elhiszem, hogy Bazsinak is tetszett!
Én is azzal vigasztalom magam, hogy iskolások szarabbul néznek ki, mint én, és azt sokkal rosszabb lesz karban tartani, mint nekem az én formámat, úgyhogy semmi gáz.
És ha végképp elkeserednénk, még mindig ott vannak az építőmunkások Kép Nekik minden nő szép KépKépKép

Dóri,
te meg ne hülyülj már, szigeten is nagyon csini voltál, azóta meg nem hiszem, hogy annyit híztál volna, főleg, hogy fosós voltál... Kép
Rám sem jön fel egy gatyám sem, de hát ez az így járás tipikus esete Kép

Davallia Kép
csodálkoztam, nem is tudtam, hogy ma is van Máté nap, aztán megoldottad a saját rejtélyedet Kép

Majd még bekukk.

Pusztok

Sisotris és Máté

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Juci!
Nagyon-nagyon szép az esküvői ruhád!
Meg persze Te is!Kép

Tünde!
Köszi, már jobban vagyunk. Leonkának még kicsi hőemelkedése van, de du. megyünk sétálni Cleoval és MankávalKép
Csómó is kisebb már, meg nem fáj már annyira!

Mi 13 éve vagyunk együtt Apával, nálam szintén első nagy szerelem! Ja én 29 vagyokKép
Októberben lesz 5 éve, hogy házasok vagyunk, nekünk is kis esküvőnk volt, mert azt hittük, hogy jön a baba. Aki meggondolta magát az esküvő előtt két héttelKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

DóriKép Jesszusom, de vékony voltál a kutyás képenKépKépKép Egyáltalán nem szörnyű az első kép sem, Neked legalább csak a hasaddal van bajodKép De örülnék én ennek a helyzetnek...
Örülök, hogy betegségmentesek vagytok végreKép

BarbiKép Tényleg nagy a hasonlóságKép

jucc73
Érd

Juci,
inkább csak menyasszony-szédelgő vagyok, még sosem volt a családi állapotom férjezett. Kép
Vendég

Én is elkezdtem a citrom-kúrát, ma már 2 citrom leve jön. Kép
Apa most azt mondta, hova akarok még fogyni, máskor meg megsimogatja a hasam, és beszól a hasamba, hogy Szia, kisöcsi!
Ami sztem egyáltalán nem vicces. Kép
Vendég

Bekukkoltam a kiscsajomra, így alszik:
Kép
Vendég

Tünde
Na ha valakinek, akkor Neked tényleg nem kellene fogyózni.
Amúgy én sem tartom viccesnek, amikor apa a hasamon poénkodik, de eljön majd az idő, amikor nekik meg lehet mondogatni, hogy tükör-tojásuk van.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt! Kép Vagy inkább délelőttöt! Kép

Köszönöm a kedves szavakat a barátnőm elvesztésével kapcsolatban. Egész éjjel nem aludtam, csak ezen járt az eszem, vagy ha elbóbiskoltam, akkor vele álmodtam. Kép

Megann,
Ez a cipő nagyon édes! Szépséges Léna nagyon csini lesz benne. Kép
Micsoda házatok van! Húúúú, de szép! Kép Tényleg kánaán lesz Lénának és majd a kistesónak is, ha majd kész lesz a kert is. Kép
Igen, gyümölcsfákat! Kibicnek semmi sem drága Kép
Mi mennénk hozzátok is babatalira szívesen a panelből, majd nyár végén! Kép
Én is csinálom a citromkúrát, már a második hét közepén járok, nem tudom, hogy ettől, de most lement egy-két kiló az utóbbi pár hétben. Ha másért nem C vitamin kúrának is kíváló.

Mea,
Jobban vagy?
Dani is tegnap egy atlétatrikóban és egy hosszú ujjú bodyban és egy farmergaytóban volt. Délután pedig egy kapucnis kardigánt adtam még rá, mikor kezdett kicsit hűsösebb lenni.

Tünde,
Apán lovaglás/masszírozás Kép Kép Kép Biztos Apa is nagyon élvezi, két csajszi is kényezteti őt! Kép
Köszi a kérdést, mi már jól vagyunk. Beni már jár oviba egy hete! Kép
Sőt, tegnap már délután is kivitték őket az udvarra, nem is díjazta, hogy korán mentem érte, pedig minden nap kérte eddig.

Duda,
Nati csodaszép! Kép Micsoda szemei vannak! Kép

Annamami,
Jó újra látni! Kép Jobbulást Virágnak és Apának!

And,
Nyelvnyújtogató vigyori Eszti nagyon édes! Kép Alvás alakul, de jó! Kép
Köszi a bókot is Kép

Davallia,
Irigylésre méltó a függőágy a kertetekben. Az utolsó kép annyira megható. Apa meg klassz fel, hogy lefényképezett titeket. Kép Kép Kép

Ayse,
Tényleg elkezdtek már kipotyogni Lili fogai? Vagy úgy értetted, hogy nemsokára. Liliszáj Kép
A bartánőm nem jogot tanult, hanem nemzetközi kapcsolatokat, de nem Magyarországon járt egyetemre, hanem Jeruzsálemben.

Sildike,
Jól látom, hogy Lacika kezd Bazsira hasonlítani? Legalábbis a járókás képen nekem kicsit olyan. Kép
Tegnapi csavargás biztos nagy élmény volt Bazsinak! Kép

Barbi,
Nolcsi tényleg tiszta apja! Kép Főleg az első képen!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sildike,
hasban elég erős vagyok ám. Kép
Rendeltem a Lush-tól mandulás masszírozós testápolót, állítólag olyan lesz tőle a popó és a comb, amilyenről álmodni se mertünk. Még csak pár napja használom, így ezt a hatását még nem tudom, de mindenesetre nagyon kellemes, jó használni.
Vendég

Megann, Tünde!

Hajrá citromkúra!!!!
Nekem is két citrom leve jön ma! A fele mennyiséget már megittam!

Ki az, aki régebb óta csinálja?
Benianyu, ment le valami? TE múlt héten kezdted, ugye?

Kép
kuha

Tünde
Úgy látszik, ami Lacikának a hálózsák az Zitának az állatok. Neki is mindig kell a fejére valami, hogy tudjon aludni.

Nyúlné
Nálunk megy ám a bébikompozás, csak nem mindig a megfelelő személynek. Bazsika ma úgy döntött, hogy ő is pici baba, belebújt a hálózsákba és bemászott a kompba, és még kacsingatott is. Ja és amikor elkezdtem letölteni a képeket, akkor totál az én hangsúlyommal mondogatta: jaj de éééédes, milyan ajannnnooooossss.:
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Már olyan rég raktam fel képeket. A húgom most küldött át néhány húsvétit, a szüleimnél vagyunk.

Lili olvas

Kép

Andris örül az ajándáknak
Kép

Kép
A nehéz fárasztó nap végén apukám karjaiban végre elalszik (rokon lelkek, ha találkoznak)Kép

ayse

Benianyu
Egy hajszálnyit hasonlítanak, de nem igazán.

Kép
Kép Kép
sildike

Dóri,
Nem annyira vészes a hasad, csak biztos téged zavar nagyon, meg a képen kicsit ki is nyomod Kép Kép Kép És tényleg megérte, mert Viki tünemény! Majd a harmadik után lefogysz! Kép

Jucc,
Nagyobbik főnököm Kép Kép Kép Nekem is van olyan! Kép Kép Kép

Sis,
Építőmukások Kép Kép Kép Azóta ezen röhögök! Kép
Máté édesen dumál! Kép Korai kelés Kép

Tünde,
Zita nagyon édesen alszik! Kép

benianyu

Benianyu Kép!
Igen úgy értettem, hogy nemsokára.
Az iskolatársnőm is Jeruzsálemben végezte a jogot.

ayse

Ayse,
Micsoda szép kislány Lili! Kép és Andris is nagyon édes! Kép Több képet kérünk! Kép

Sildike,
Bazsi hozta magát ma is. Csibészkirály! Kép Lacika csak nem alszik? Kép

benianyu

Ayse,
Jaj, de jó! Már szerettem volna kérdezni, hogy húgod nem készített-e mostanság képeket Liliről és Andrisról. De mindig elfelejtettem.Kép Nagyon szép fürtös Lilike és gyönyörűszemű, rácsodáskozós Andriska is!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Ayse,
Hogy hívják?

benianyu

Ayse!

Tényleg nagyon rég tettél már fel képeket! Gyönyörűek a gyerkőcök, Lili fürtöcskéiért odavagyok!

Húúúúú, megkérdezhetem, hogy hívják az Apukádat? Elég a keresztneve. Nem Péter véletlenül???

Kép
kuha

Benianyu
Nem, most kivételesen ébren van, éppen játszanak:
KépKép
KépKép
KépKép

Még mielőtt valaki leszedi a fejem, Lacika kb. csak napi 3 x 10 percet van a kompban. Bazsika is használta és nem lett semmi baja. Amúgy is csak most pár hétig érdekes ez a komp, amíg meg nem tanul Laci mászni. Anno Bazsi is rájött, hogy egyedül sokkal több helyre bejut mint ezzel a monstrummal.

Lányok
Akartam még írni, hogy vasárnap beszélgettünk a védőnő barátnőmmel és mondta, hogy 10-12 hónapos korig még forraljam a vizet Lacinak. Az ásványvizet is, ugyanis hiába csökkentett az ásványanyag tartalma, nincs csírátlanítva és ritkán ugyan de előfordulhat benn coli baktérium. Egyedül a Humana bébivíz az, amit nem kell forralni, de szerintem az iszonyú drága. Aki akrja megfogadja, aki akrja nem. Én leírtam, amit mondott.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!
Köszi! Még jó, hogy kinnt vagyunki a kertben...de tényleg, csak be-be szaladok egy pillanatra (hiába függő lettem)

Kuha Kép!
Apukám Béla.

Benianyu Kép!
P. Krisztina

ayse

Lilinek 2x is fel kellett olvasnom, milyen szépeket írtatok róla! Nagyon örül neki!
(tudatosan nevelem így, hogy legyen önbizalma, nekem semmi nem volt, mert nem nagyon dícsértek és nagyon szenvedtem tőle...)

ayse

Cinka
Én hozok 1 kg sajtos, meg 1 kg krumplis pogit.

Szerintem egyébként nem kellene annyi kaja, mint a múltkor Rókihoz, hacsak Prüntyinek nincs jó nagy hűtője még valahol titokban. Mert amit én láttam, abba tuti nem fér bele a maradék.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse,
milyen nagy Lili! És nagyon szép, nekem a haja tetszik nagyon.

Elegem van a FoodExpressből. Még mindig nincs itt az ebédem. Kép
Vendég

Képzeljétek, leengedtem Dani kiságyát! Õ még nem tud felállni egyedül, de már két kézzel kapaszkodott az ágy szélébe és nyomta magát felfelé. Inkább ne essen ki, ugye? Kép Biztos nagyon furcsa lesz neki éjjel. Most a babakocsiban alszik, az erkélyajtóban, aztán majd lemegyünk mi is.
Ma kezdett nálunk egy új takarítónéni, a régitől egy hónapja megváltunk. Így ma itthon vagyunk, mutatom neki, hogy mit hol merre. Fiatal nő, eddig eszméletlen alapos. Minden csillog-villog. Reggel mindent kivasaltam, most a függönyt mosom. Gyönyörű tisztaság lesz nemsokára. Kép

Ayse,
Akkor még egyszer, Lili tüneményes, okos tekintete van és a fürtjei gyönyörűek! Kép Olvasd fel neki! Kép
A barátnőmet Zitának hívták. Kép

Sildike,
Édesek a fiúk! Kép Tényleg nem nagy a hasonlóság köztük, csak a tegnapi fekvős képen tünt úgy! Kép Akartam kérdezni, hogy nem fáznak mezítláb? Valahogy én csak a legnagyobb nyárban nem adok a fiúkra (eddig persze csak Benire) zoknit. Persze szokás kérdése, nekem mindig a lábam fázik először.

benianyu

Tünde,
Zita nagyon ügyi Kép Majd csak rájön a dolog nyitjára Kép
Allergia igenis lehet undorból eredő. A herpesz is simán kijön, ha valami nem esik jól, mégha nincs is semmi baja az illető kajának. Elég, ha látod, hogy mondjuk a kutyakajás lábasban főtt KépKépKép
Háháhá, apa milyen mókás... KépKép
Zita alvás KépKépKép

Prüntyi,
nekem is volt épp most egy olyan időszak, amikor nagyon fájt a szopi, valahogy Máté mohóbb lett, vagy nem is tudom, de hozzáedződtek a cicik nagyon hamar. Próbáld meg nem feladni, bár tudom, mondani könnyű. Kép

Barbi Kép
Nolcsi tényleg hasonlít apájára. Nem esett messze Kép

Juci,
jól állna neked is szerintem, láttam múltkor a képeidet, ezt is, (nagyon szépek vagytok rajta!), meg a többit is. Kép
Esküvős képen mi történt a férjed szemével? Hosszú volt a legénybúcsú? KépKépKép

Bab,
örülök nektek, ritka az ilyen jó kapcsolat. Én az első pasijaimmal jól megszívtam, de hát ki mint veti ágyát... KépKép Mindazonáltal nem csinálnám vissza.

Ayse,
gátvédelem KépKép
Mi most nagyon izgultunk, mert Tiszasason van a párom nagymamájának szülőháza, és kb 1-2 km-re van a Tisza tőlük. A két öreg (nagymamája testvére, meg a férje) fel is jött párom anyukájához Pestre, a személyes cuccokkal, de hál istennek úgy néz ki, megússza a ház.

Thomasanne,
rajtam már nem nagyon van mit tépni, most az orrom a célpont KépKépKép

Dóri,
hasizmozunk? Te is beszállhatsz Meához és hozzám Kép

Jucc,
Dóri de nagyon jó fej! Kép
Gergőnek megy a vudu! Lehet, hogy ez hiányzott eddig? Kép

Cinka,
neked is köszi Kép

Sildike,
tükörtojás KépKépKép
Bazsi tök jó fej a kompban. Mi van a száján?
Lacika is jól néz ki benne Kép Nem fogunk meglincselni, ne félj. Kép

Benianyu,
az első pár éjszaka nekem is ilyen rémálmos volt Ernő papa halála után. Aztán lassan elmúlt.
Korai kelést Máté tuti szolidaritásból tette, apja is akkor kelt. Pedig halk volt. Kép
Én már tegnap sem adtam Mátéra zoknit, úgy meg volt izzadva a lába. Zokni nélkül meg jót aludt a teraszon. Kép

Ayse,
Lili mekkora nagy kislány! Kép Örülünk, hogy örül! Kép
Andris csodálkozó tekintete Kép
Apukád hátulról hasonlít az enyémre, csak háromszor akkora szemöldöke van Kép

Most megyünk dokinénihez Mátét mérni, meg ilyenek. Kép Majd írom délután, hányszáz mázsa a pici fiam Kép

Pusztok

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Pár hétvégi kép a fiúkról Kép
KépKép
KépKép
KépKép

benianyu

SisKép
Köszi, kedves vagy!!! Csak nagy szerencsénk volt, hogy ilyen hamar összeakadtunk.Kép

Az a lényeg, hogy rátaláltál Apára, és hogy minden jó, ha a vége jó!Kép

Benianyu,
Nagyon jól áll Beninek ez a menő piros póló! Dani pedig milyen ügyesen mossa a kis fogacskáit!!!

Letettem Tofit aludni, mert már nagyon álmos volt. Leültem a gép elé, közben hallom, hogy vidám dumálgatás van a kisszobában. Átmegyek, hát Tofi a Libero pelenkán levő kisfiúnak szövegel és vigyorog rá nagyokat. Jól meg kellett puszilgatnom érte!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Pontosabban a pelenka zacskóján szereplő kisfiúraKép.

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka,
Köszi! Kép De az a 2 kg, azért 2 kg, és mindjárt itt a lenge ruhák szezonja, úgyhogy legfőbb ideje, hogy lefaragjam magamról.

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu!

De jó lenne ha összejönneKépKép
Úgy örülnékKépKép
Neked meg külön örülnékKép

Dani még mindig zabálnivaló gombócKépKép
Mondjuk túrós gombócKép

Citromkúra...KépKépKépKép
Hurrá, akkor lehet hogy tényleg működik????
De szuper lenne..
És eszel mellette???

Ayse!

Lili lánykád olyan csodálatos, a hajáért meg külön irigykedemKép
Feltétlenül add át neki, hogy én nagyon nagyon szeretném hogy Léna lánykámnak pont ilyen haja legyenKépKépKép
Egyébként mindkét gyerkőc gyönyörűKép

Sildike!
hahahahahhahahahahhahahahh
Hát ez marha jó....
Mintha kicsit kicsi lenne a bébikompKépKépKépKépKépKép
Nagyon jó fej a fiadKépKépKép

Cinka!
Ezt a bújócskát ne is említsd!
Az előbb vittem Lénának vizet közelítettem a nappaliban a szőnyeg felé és nem láttam Lénát sehol....2 akkorát dobbant a szívem, hogy azt hittem kiugrik a helyéről...
Szólítottam is, félig sikítva, hirtelen nem is tudtam mire gondoljak...hogy talán bejött egy idegen....stb....
Aztán letérdeltem és megláttam a kisasszonyt a dohányzóasztal alatt...
Ott vigyorgottKépKépKépKép

Citromkúra:
Én simán lehajtottam a citrom levét...Kép
Ez baj???
Én nem tartalékolgattam.....vagy kortyonként kell inni????

Megann

Kép

Kép
megann

Sildike Kép!
Szerintem Lacika egy kicsit elkezdett Bazsira hasonéatani! Nagyon helyes kis csapat!!!

Jucc Kép!
Jobbulást kívánunk a kis kommandósnak!!!

Ha egy üzlet egyszer beindul... Lilinek olvstam fel a koalákról (nem kifejezetten kisgyerekeknek szánt könyvből):
"Ezek az állatok hangos röfögés, ugatás és üvöltés közepette éjszaka a fán párzanak"...khmkhmmmmkhmm Gyorsan továbbolvastam.

ayse

Bab,
Köszi Kép
Tofi édes lehetett, ahogy dumált a Liberos kisfiúval Kép

Megann,
Köszi Kép Kedves vagy! Kép Túró gombócot imádom. Kép Dani grízgombóc néven is szokott szerepelni Kép
Én is összetojtam volna magam, ha hirtelen nem látom Danit. Elhiszem, hogy megijedtél, hoyg hova tünt Léna. Jajjj Kép
Citromkúra: én limonádéként iszom, cukor nélkül. Az első két nap én sem tartogattam, lehörpintettem, de aztán egyre töményebb lett. Eszem mellette mindent. Igyekszem kevesebbet nassolni. Kép
Most nagyon éhes vagyok, csak még itt a takarító csaj és nem akarok addig kajálni, majd ha elmegy.

benianyu

Ayse
Koalák párzása Kép

benianyu

Benianyu!

Engem épp 5 perce semmi nem gátolt meg abban hogy kivégezzem a tegnap felbontott milkámatKépKépKépKépKép
Lassan azon csodálkozom már, hogy miért nem hízom?????(nemhogy fogyokKépKép)

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nincs itthon Milka Kép. De majd fagyizunk egyet Benivel, hazafelé az oviból. Kép
Engem fini paprikás krumpli vár ebédre, kovászos uborkával. Kép Vagyis én várom, de nagyon, hogy rávessem magam!

benianyu

Olyan aranyosak vagytok!!! Most Lili alszik, de ha felébredt, mindent felovasok neki (legalább 2x). KépKépKép

Benianyu Kép!
Olyan aranyosak a Fiaid, hogy így együtt játszanak! Ez a lenyelésvédő a fogkefén tök jó! Még nem is láttam ilyet!

Bab Kép!
De aranyos lehetett Tofi! Ez egyigen megbízható és pénztárcakímélő bébicsősz!

Tünde Kép!
Foodexpress Kép

Ayse

ayse

Ayse, Márti!
Köszönöm, aranyosak vagytok!KépSajnos még mindig fáj, így a délutánt a hűvös szobában töltjükKépKép
Örülök, hogy neked nem fáj Márti!Kép (most hirtelen eszembe jutott az a reklám, tudjátok a hátfájós MártikásKépKépKépKép) Bocs Márti!KépKép

Ayse!
Lili tüneményes és szerintem nagyon hasonlít rád!Kép Andris is drága a Papa vállán!Kép

Sis!
Jajjjj, bocs!Nem akartalak rémísztgeni!KépCsak egy hüle laikus kérdés volt! Lehet, hogy Nyúlné dob is egy hátast miattaKépKépKép

Juci!
Tényleg különlegesen szép a ruhád!KépKépSehol nem láttam még hasonlót sem! Két hónap után esküvő, húú, ez nem semmi!KépKép Mi Apával 8 év után "vetemedtünk erre" és idén voltunk 10 évesek!Kép

Bab!
Tofi és a pelenkás zacsin lévő fiúcska barátsága nagyon édes!KépKép
2kg, ugyan már, tök csinos vagy!Kép

Barbi!
Nolcsi tényleg tiszta Apja! Örülök, hogy jobban vagytok!Kép Jó sétát!Kép

Cinka!KépKépKép

Annamami!Kép
Hogy ízlett Mazsinak a barackos-alma?

Sildike!
Lacika-BazsikaKépKépKép
Én megfogadom a tanácsot!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

SisKép Köszi a vudutKép
Párod hogy van? Gondolom, van mit intézni ilyenkorKép

AyseKép Végre képek! Olyan ritkán kapunk képeket, hogy mindig meglepődöm, mennyire gyönyörűek a gyerekeidKép Lili tényleg nagyon nagy már.
Koalák párzásaKép Nem vette észre? Vagy elterelte a figyelmét a gyors továbblépés?

Megyünk mi is kiKép

jucc73
Érd

MegjöttünkKép
Máté 8 kiló, a hosszát majd megmérem, most egy őszilés dobozzal veszekszik.
Mégsem, felállt a kanapénál.
Elborult.
Ja, már a habtabit nyúzza...
Ebben a pillanatban épp a gatyám szárába kapaszkodva próbál felállni Kép
Csak ennyire mozgalmas kölök ám Kép
Ebédre adtam neki anyatejberizst almával, nagy sikert aratott, azt hiszem, a nem ízlő gyümiknél bevetem majd ezt a módszert.

Benianyu Kép
Elvis-Dani lassan Michelin-Dani Kép Nem is, csak vicceltem, de olyan édesen hurkás Kép Harapnivaló! Kép
Beni őrült spanyolként is hódító! Kép

Bab,
nincs mit Kép
Apával két hét után összeköltöztünk. Kép
Tofi és a Libero-baba Kép

Megann Kép
Bújócska nálunk is menő játék, de nekünk üvegtetejű dohányzóasztalunk van Kép
Kíváncsi vagyok, a hét citrom levét hogy fogod lehajtani Kép
Milka mellett nem hízol? Próbáld már ki, hogy nem eszel csokit! Lehet, hogy nem is kéne norbi, meg citrom!
Mondjuk én beszélek... A húsvéti nyusziknak már igencsak fáj a seggük... Kép

Ayse,
koalák KépKépKépKép

Duda,
semmi gond Kép Tényleg, Nyúlné véleményére kíváncsi leszek!
Fejfájásűző vudu on!

Jucc,
nincs mit Kép
Apa jól van, jót tesz most neki, hogy sokat kell dolgoznia, legalább eltereli a figyelmét.

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Nem tudtam visszaolvasni, de a képeket megnézegettem!
Minden baba nagyon aranyos, és a nagytesók sem kevésbéKép.
Juci, nagyon csinos menyasszony voltálKép.
Dóri, Te pedig írtó vékony... én sosem voltam ennyire nádszál! Örülj, hogy két gyerek után is csini vagyKép.
Megann, ez nem is ház, hanem kastély! Gyönyörű szépKép. Ezt én is el tudnám viselni, mégha faluszélen van is (alapból városi lyány vagyokKép).
Ja, és ránk is számíthatnál egy tali alkalmávalKépKépKép!

BabKép, mi is idén voltunk 10 éve együtt - de nem házasságbanKépKépKép.

MeaKép,
jobbulást Nektek! Látom Te sem mész akkor Prüntyihez. Írok mailt, jóóó!?
Vendég

Barbi!
Az előbb lemaradtKép, hogy tök jók a kiskori fotók Rólad és a Férjedről isKépKépKép! NolcsiKép tényleg inkább Apára hasonlít!

Ayse!
Lili arca nagyon-nagyon bájosKépKépKép a fürtöcskéi meg gyönyörűségesekKépKépKép, szinte mesébe illő. Mondjuk egy mini CsipkerózsikaKépKépKép! A szemén meg látszik, hogy nagyon okos NAGYKISLÁNYKép már!!!! (Ja, és szerintem Rád hasonlít, bár a jóképű Apucit még nem mutattad megKép)
Andris meg aranyos kis Vigyorimanó, ahogy örül az új játékánakKép
Papa vállán szundizásKépKépKép!

Bab!
2 kgKép??? Ugyan hagyjuk márKép!!!
Tofi dumcsizása aranyos lehetettKép!
Réka is szokott a tigrincséhez monológot intézniKép!

Megann!
A bújócskával nem volt semmi rossz szándékomKép,de elhiszem, hogy megijedtél. Még szerencse, hogy nem lett semmi baj!

Sildike!
Fiúk mint mindig, most is nagyon helyesekKépKépKép!
Vártam is, hogy odaírod a komp "menetidejét"KépKépKép!

Benianyu!
Srácaid nagyon aranyosakKép. A fürdőszobás pedig csúcsszupiKépKép!!!

Andi!
Remélem már múlóban van a fejfájásod! Mennek a gyógypuszikKép!
Hátfájós mártikásKépKépKép!!!

Na, megyünk sétálni!
Este majd felrakom a táblát.
C.

KépKép
cinka

Győzött a fáradtság:
KépKép

Benianyu
Már tegnap is akartam írni, hogy Laci nem meleg hálózsákban hajlandó csak aludni, hanem kifejezetten a téli kinti sétálós bundazsákjában. Abba raktuk be az utóbbi napokban már csak egy szál pelusban. Ma viszont a galamblelkű apuka elment itthonról, úgyhogy azt mondtam: ha álmos leszel kölök, akkor majd elalszol, de velem Te nem fogsz szórakozni. És így is lett, álmos lett és elaludt. Ugyan próbálkozott kb 10-15 percig, de elaludt.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Az előbb sikerült azt az 5 percet elkapnom, amíg Laci hajalndó volt bundazsák nélkül aludni. Most viszont már:Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: