Sziasztok!
Ayse

Nyuszi, Mikulás, Jézuska: Húgom nagylánya szeptemberben lesz 9 éves, másodikos a suliban, és ott bizony már elég sokan tudják, hogy nincs Mikulás, stb. De ő hisz benne rendületlenül

Tesóm szerint ez úgy működik, hogy amiben hinni akarnak, abban hinni is fognak, nem tántoríthatja el őket semmi. Hiába látják meg esetleg, hogy Apa behozza a fát, inkább elfordul, és gyorsan elfelejti

Húsvétvasárnap elég későn értünk oda anyukámékhoz, tesóm gyerkőcei már nagyon vártak minket, és izgultak, hogy eláznak a tojások. / nálunk úgy van, hogy a tojásokat és édességeket a kertben dugdossa el a nyuszi, ha esetleg van más ajándék is, azt általában személyesn adjuk oda, azt tőlünk kapják húsvétra/. Épp indultak kifelé a kertbe. Az udvar hátsó részében, a fenyők között szokott lenni a legtöbb tojás, tudták is, így mindenki odament, én meg a saját meglepetéseimet el tudtam helyezni az udvar első részében. Biztos voltam benne,hogy Dóri rájön, ez csak én lehettem. Erre neki kerekedett el legjobban a szeme: " ezek az előbb még biztos, hogy nem voltak itt!!!"
Karácsony előtt mondtam tesómnak, hogy Dóri kinézett nálunk egy órát, amit én csináltam szalvétatechnikával, és nagyon szeretne olyat ő is. De gondoltam, hogy akkor rájön, nem is a Jézuska... Tesóm meg azt mondta, hogy egy 8 éves már nyugodtan rájöhet, csináljam csak meg. A fa alatt Dóri bontogat, megvan az óra is, rámnéz, és mosolyog: " ez hogy került ide, ezt nem is a Jézuska tette ide, ugye?" De csak annyit szűrt le ebből, hogy én is odacsempésztem a Jézuska cuccai közé valamit
Megann

Épp a napokban mondta egy ismerősöm, hogy telket keresnek, és belevágnak az építkezésbe. Én meg sajnálkoztam, hogy milyen nehéz idők várnak rájuk. / két gyerkőc van/. Õ meg mondja, hogy mivel mindketten építészek, szégyen lenne, ha kész házat vennének
Juci

Én is vártam ám a ruha-képet, csak mindig elfelejtettem jelezni

Nagyon szépek vagytok, a ruha is! Tényleg nem semmi: két hónap után esküvő! Mi meg a másik véglet vagyunk: 10 év után lett házasság belőlünk
Tünde

Ha már kérdezted, lassan gyógyulgat Gergő, a háromnapos láz és a háromnapos pötty elmúlt, a citromkúrám "gyümölcse", a hasfájás is, de a takonykór még mindig nem múlik/ vagy egy hónapja/. Most tartunk ott, ahol Dóriék nemrég, hogy hallom, hogy sípol az orra, hogy reggelre alig kap levegőt, de semmi nem jön. Hétvégén próbáltam szívni valamit, és neki is véres volt az orra

Tegnap utánanéztem, és van erre homeos bogyó, úgyhogy már kapja is tegnap óta, remélem, használ gyorsan. Amúgy jól van, szopizik is nyugodtan, jól is alszik, vidám
Szép napot mindenkinek!