A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jucc
Valahogy én is így vagyok a Passióval, amikor megnézem mindig összeszorul a torkom.

Mea
Igazad van az internettel kapcsolatban. Néha nem lehet tudni, hogy az ember mit is mond tulajdonképpen. A szövegben nem lehet hangsúlyozni. Néha hiányzik egy cinkos mosoly, amitől az ember tudja, hogy mit is gondoljon tulajdonképpen.

Téged viszont nagyon tisztellek ezért a hozzászólásodért.

Bocsánatot kérni tudni nagyon nagy erény!!!!!!

Kép
Kép Kép
sildike

SildikeKép Nagyon egyetértek VeledKép Én katolikus lettem húsz évesen, de nem meggyőződésből, hanem mert párom családjának akartam örömet okozni. Az én családom nem vallásos, alig van valaki megkeresztelve. Nekem is nagyon ellentmondásos sokminden ebben a vallásban. Amúgy én azt gondolom, hogy attól még hihetek Istenben, Jézusban, stb., hogy templomba nem járok. Én is sokat gondolkodtam anyaként a film közbenKép

TündeKép Az előbb lemaradt, de nagyon köszönöm, hogy érdeklődtélKép

MeaKép Nagyon becsülendő, hogy bocsánatot tudsz kérniKép

Tényleg nem ér hozzászólnivalókat írni!!! Sosem fogok aludni menni?

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jucc
Már akartam írni Neked, hogy az nem ér, hogy azért ne gyere a talira, mert későn indulsz. Ha gondolod én beugrom érted a Metro 3 végállomásához, ha odáig eljutsz valahogy.
Nálunk úgyis a péntek a takarító csajszink napja. Addig megmondom neki, hogy miket csináljon és összepakolok a szombati induláshoz. Ha 11 körül oda tudsz érni, akkor kb. 20 perc alatt kint vagyunk Prüntyinél és nem maradtunk le még semmiről. Én amúgy sem tudnék előbb indulni és nem gond beugrani Érted. De tényleg nem az.

Kép
Kép Kép
sildike

SildikeKép Nagyon kedves vagy! Már teljesen letettem róla, hogy menjek, maximum akkor mennék, ha Balázs is hajlandó jönni, akkor időben tudok indulni. Sajna a bébiszitter legkorábban fél 11-kor tud jönni, fél óra alatt nem érek oda, minimum egy óraKép Ne csinálj ebből gondot, megyek én még taliraKép

Van itt egy régi kép Balázsról ugyanabban a kendőben, amiben most Gergő "jár" /sajna csak ilyen kicsiben van meg, nem nagyon látszik, de tényleg hasonlítanakKép/:

Kép Kép

jucc73
Érd

Jucc
Nekem nem gond a 1/2 12-sem. Múltkor Rókihoz 1 körül értem oda. Legalább nyugodtan elkészülök a fiúkkal.

Kép
Kép Kép
sildike

Na Apa kicsit átadta a gépet, de én még itt kukorékolokKép

Benianyu!
Vudut köszi, remélem hatásos lesz!Kép
Nagyon szépek vagytok a képeken, Beni is ari, ahogy a macikat etetiKép

Prüntyi!
Begyulladt egy zsírcsomó a mellem alatt, felnyitották és most tályog van a helyénKép
Kaptam rá antibiotikumot. Holnap, vagyis maKép megyek megint kötözésre.

Tünde, Dóri, Márti, And, Nyúlné, Cinka, Ayse, Bab, Jucc!
Köszi a jobbulás kívánságokat, remélem használ!Kép

Nyúlné!
Kisnyúl változatlanul nagyonm édi!Kép

Cinka!
Réka is nagyon tündér a babakocsiban, látom nektek is olyan zsiráfotok van, mint Benianyuéknak! Hol vettétek???Kép
Most olvasom csak, hogy Ayse is vevő ráKép

Bab!
Szerintem is katica, nekünk is van!Kép
Tofi nagyon szépen ül már!

Jucc!
Nagyon helyes Gergő a kendőben!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And Kép!
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy milyen mennyiségben és milyen formában szeded a kálciumot? Pezsgőtebletta? Bizonytalan vagyok, nem szeretném túladagolni.
Tegnap kiosztottam egy pirospontot magamnak. A családom túrós palacsintát rendelt, de nem ettem belőle, mert hát a tésztában és a töltelékben is tejszármazék van...Kép (lehet, hogy ez lesz a fogyókúrám kulcsa, összekötöm a kellemetlen a kellemetlennel)

Davallia Kép!
A példátokon felbuzdulva és is megtanítottam Andrist tapsizni. Azóta egyfolytában tapsizik. Félkézzel ütöget mindent, és Tapsi, tapsi szavakra a kezünkbe is. Nagyon tetszik neki.

Ayse

ayse

Jucc Kép/Sildike Kép!
Hát igen, az lemaradt a tegnapi hozzászólásomból, hogy valószínűleg az is közrejátszott abban, hogy ennyire megrendített az a film, hogy előtte pár nappal veszítettem el egy babát... Kép

ayse

Sziasztok!

Mea Kép

Köszönöm szépen, nagyon jól esik, hogy bocsánatot kértél. Kép

Ha nem tetted volna, akkor sem történt volna mondjuk semmi, mert nem vagyok haragtartó, sőt Kép

Nem történt semmi, abban meg telesen igad van, hogy a mit sír a szájuk erős kifejezés ebben a környezetben.

Jövök még.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

jó reggelt!

Ayse!
Hát nem álltam neki ott az állatkertben a méhecskéket magyarázni Kép, mondtam, biztos játszanak. KépKép
De elmesélem majd neki (lehet nem is sokára hogyan van ez igazából). A kistesó a hasban kapcsán már merültek fel benne érdekes kérdések így is. Hol jön ki és hogy került oda. Kép
Tapsolás Kép

Nálunk egyik gyerek sincs megkeresztelve! Engem sem kereszteltek meg, 12 éves koromban döntöttem úgy magamtól, hogy legyen. Azóta sem gyakorlom a vallásomat (református vagyok egyébként), esküvőnk sem volt templomi. Nem az én világom. Hűha, most lehet leírtam magam. Kép

Mea!
De jó fej vagy! Kép Igazad van, hülye net, nem tudsz a másik szemébe nézni, nem látod a gesztusait és hallod a hanghordozását. Nincs itt harag senki részéről tuti. Kép
Vendég

Sziasztok!

Márti
Bendegúz nagyon édiKép

Tünde
Gratulálok a 3. fogacskához. Nem rendellenes szerintem a jelenség. Vagy, ha az, akkor Marcinak is fogszabályozásra lesz szüksége és a barátnőm kisfiának isKép
Valóban úgy tartja Árpi a kezétKép

Nyúlné
Gratulálok az ikrekhez. De jó nekiKép
Köszi a bókotKép

Duda
De van, ha nem zavarja a többieket szivesen teszek föl róla képetKép

Bab
Tofi nagyon ügyesen csücsül, és tényleg látszik rajta, hogy irtó büszke a tudományára.

Benianyu
Nagyon szépek a képeid, mint mindig. Akkor nagy sikere volt a maciknakKép

Kuha
Tényleg tök kellemes lehet egy langyos estén a saját kertedet locsolgatni. HmmKép

Cinka
Nagyon tuti a kocsi. Ez volt az ami 29 ezer forint volt?

Mea
Ez valóban szép volt Tőled. Tévedni emberi dolog.Kép

Passio
Nem bírtam végig nézni. A korbácsolós jelenetnél sírva mentem ki.
Sildike
Mióta Marci megszületett teljesen anyai szemmel nézek minden filmetKép

Jobbulást minden kicsi és nagy betegnek!
Marcikám lassan javulgat.Taknyosság az még van.
De képzeljétek mi történt.
A dokinéni felírt egy popsikrémet. Kiváltottam, bekentem Marci popóját és a következő pelenkázásnál véresre csípte valami Marci popsiját! Tényleg szegénynek megrepedezett, és vérzett nekiKép Azzal a krémmel nem kentem be és azóta szerencsére gyógyul! Gondolom, hogy a krémtől volt, mert semmi más új nem érintkezett vele, sem kaja, sem semmi. Durva. Majd megkérdezem a dokinénitől, hogy ez mi. De egy picit most pipa vagyok miatta. Már több ízben előfordultak apró tévedések nála, pl rosszul írta be a méreteit Marcinak(3 hónapja 87 cm-nek mérte), rossz receptet adott, elfelejtett jönni. De azoknak nincsen súlya. Pedig amúgy tökre csípem, aranyos néni. Na jó, nem húzom rá előre a vizeslepedőt szegényre. Hátha nem is ő a hibás. Azért remélem, hogy a krémtől volt és nem mástól..

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!

Te szegény, nem irigyellek, kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyuljál, és élvezhesd a hétvégi wellness-ezést!

Ayse, Dóri, Tünde!
Már én is nagyon soxor gondolkodtam, hogy mi lesz később, ha egyszer csak Gergő elkezd "bekérdezni". Hát először biztos rossul leszek Kép Kép Kép

Anyukám mesélte, amikor az öcsém elkezdett érdeklődni ezek a dolgok iránt, akkor volt neki egy díjnyertes kérdése, ami így szólt:
"Anyu, amikor én a hasadban voltam, akkor a fejemre potyogtak a kaják, amiket megettél?"

Hát gondolhatjátok, szarrá röhögtem magam, amikor anyukám pár évvel ezelőtt ezt elmesélte nekem.

Benianyu!

Nagyon szépek vagytok a képeken, biztos tök jól éreztétek magatokat. Dani baba képe nagyon tetszik, amelyiken alszik, és a fél pofiját süti a nap.

Nyúlné!
Kisnyúlat szokás szerint csak dícsérni tudom, nagyon vagányak a sorozatok szokás szerint.
Szegény "valami", jól odacsukódott a kocsihoz. Biztos alig várta már, hogy végezzetek a szavazással, és végre kiszabadítsátok őt. Akkor inkább már Kisnyúl markában szeretne szerintem kinyiffani, mint a kocsiajóba csukva.
Nagynéninek gratula az ikrekhez, és jó egészséget kívánok neki!

Juci6!

Azt hiszem, Te (is) írtad, hogy elsőre szerettél volna ikreket, de így másodjára....
NEkem van egy ismerősöm, a nagy lány már 11-12 éves lehet, az ikerpár (kisfiú-kislány) pedig 4-5 éves.
ANyuka teljesen rá van zizzenve egy negyedik gyerkőcre, de Apuka igencsak be van tojva, hogy mi lesz, ha azok is ikrek lesznek.

Cinka!
Látom, ti is voltatok a Medveparkban. Nagyon helyesek vagytok Ti is. Én szuperek lettek a képek!!!! Olyan, mintha valami természetfilmből lett volna kivágva!
Én eddig 1x voltam a maciknál, de nekem nem jött be az az iszonyatos bűz, ami ott volt.

Sildike!
Köszi az infót föld ügyben, lehet, hogy majd még megkörnyékezlek a témában. (több infó, telsziszám, stb.). Ez egyébként fekete föld volt, ugye?

Ja, hogy sikerült a tegnapi választási buli? Kép Kép Kép

Bab!

Tofi tényleg nagyon ügyesen csücsül, és látszik a kis pofiján, hogy teljesen meg van elégedve magával. Kép

Ajjaj, most épp HOrváth Évike szerepel az RTL-en, most meg tudoom nézni, hogy táncolt.
Apa látott valami részletet a hétvégén, és közölte, hogy elég bot mozgása volt, az bizti. De azért azt is hozzátette, hogy mivel mostmár kiesett Évikéje, kidobja a tv-t Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, annyian kérdeztétek, tudjátok ki volt az a p...csa a Stohl mellett??? A Kapócs Zsóka, az is valami ex-szépségkirálynő. De hát attól aztán végképp ki vagyok akadva...

Kép
kuha

Ja!

Sis
A Te válaszod is nagyon szép voltKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea, Sis!

Én nem olvastam az ominózus félreértés tárgyát/hozzászólásokat/, mert annyit termeltetek péntekről szombatra, hogy azt aztán képtelenség elolvasni.

Már csak a "végkifejlethez" volt szerencsém.

DE!
Nagyon örülök, hogy sikerült a dolgot emberi módon, sértődés nélkül letisztáznotok egymással!

Pussz nektek!

Kép
kuha

Ayse!
én napi egy tbl 500 mg-os pezsgőtablettát iszom meg. legalábbis ennyit kellene, de még az is lehet, hogy kettővel sem okoznék gondot. már le sem merem írni mennyi a napi kalcium adagja egy szoptatós anyának, mert biztos erre is rosszul emlékszem, na jó, legfeljebb valaki kijavít, aki hajlandó utánanézniKép szóval 1200 mg-ra emlékszm.
én pont ugyanígy voltam, mint te, hogy de jó, legalább fogyok.. de most már tudom, hogy melyik édességben nincs tejpor és azt eszemKép azért remélem valamit csak számít, hogy nem eszem csokit.

Eszti nagy csöndben bűvöli a zenélő teknősét, hogy jöjjön hozzá közelebb. de az csak nem akar jönniKép pedig már a lábával is csapkodKép

KépKép
KépKép
and

Helló Csajok!

Nagyon jól esik ha ragaszkodtok hozzám, nem is azért pipulok be, mert hisztis vagyok, vagy mert azt akarom hogy kérleljetek, vagy mert feltűnési viszketegségen van, csak egész egyszerűen nagyon nem bírom ha még itt is paprikás a hangulat!

Beleolvasgattam a hétvégébe, de a képeket megnéztemKép
Látom mindenkinek nagyon jól telt a hétvégéjeKépKép

Benianyu!
Te egy olyan helyes csajszi vagyKép
Kiváncsi leszek hogy én hogy fogok kinézni 2 gyerek utánKép
Pláne, hogy tegnap ismét zaba voltKép
A férj a bűnös, mindig bűnbeviszKépKép, persze neki könnyű, mert elmegy és lefocizza, én meg max lesétálhatom a plázában, persze a babakocsitolás közepetteKép.

Na jó, itt egy két kép a mi hétvégénkről.

Léna mindkét nap reggeltől estig a teraszon volt(mivel még kert nincs), és én is napoztamKép

Kép
A szépszemű
Kép

Mea!
A mi kertünk igy néz kiKép
De nem baj, egyszer kész leszKép

Kép

Kép

Kép
megann

Szép napos jó reggelt mindenkinek! Kép

Cinka Kép ha Szada felől érsz be veresre, annál a lámpás kereszteződésnél, ahol valószínűleg balra mentetek a medveparkhoz, a ó felé, na ott jobbra kell menni, és átmész egy vasúti sínen, ott rögtön jön fel jobbra a dombok felé egy betonút, azon bejössz, és a második u. jobbra (szüret), majd az első jobbra (hársas) és ott a második ház...Kép

Barbi, szegénykém Kép Kép Kép , de mit mondott a doki, mi a fenétől gyulladt így be? Szoptatni tudsz még így?

Kuha, ééééén is láttam...szörnyű az a nőőőőKép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Juci,
de jó, hogy végre írtál! Kép Ezen paráztam tegnap óta! Kép
Na jó, azért annyira nem. Kép
Stztem a szemfoga jön, az lehet? De semiképpen sem az 1-es.
Mi is pont most jártuk meg a popsikrémmel. Dokibácsi asszisztense másikat nyomtatott ki, és elég piros lett Zita bőre, szerencsére nem lett annyira durva, mint Marcinál. Ma megyek a patikába a másikért. Kép
Öreg a dokinénitek? Kicsit soknak tűnik az elírás, nem? Én biztos váltanék.

Kuha,
amikor Zita a hasamban volt, tesóm kisebbike be is mutatta, hogy amikor kajálok, akkor a kisbaba a hasamban arccal felfelé, tátott szájjal várja a falatokat...

Megann,
de szép a kilátás Tőletek!
Sztem ahhoz sokan vagyunk, hogy mindenki nagy egyetértésben legyen. Majd meg is számolom, ha lesz tábli. Benianyu? Kép
A stílus meg vérmérsékletfüggő, én pl nem tudok kibújni a bőrömből, és ezzel nem is vagyok egyedül. Kép
Vendég

Havtünde!

Véleménynyilvánítás ügyben biztos igazad van, én sem tudok kibújni a bőrömből és igen, mindenki védje a saját nézeteit, álláspontját stb...de a durvább hangnemet szerintem olyanoknak kell tartogatni mint "antimegann" voltKép
Nem tudom te, szerintem nem voltál még akkor amikor pl ő megjelent a színen..
Na szóval neki kell tartogatni....

De persze az is lehet hogy csak én vagyok túl "fáradt" a vitákhoz...

Kilátás:
Kép
Féletem hogy milyen lesz nekem vidéken Budapest után, viszont most már eljutottam oda, hogy ki sem lehetne robbantani innen a faluszélről, a dombtetőrőlKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
pont akkor kezdtem olvasgatni a topicot, amikor Antimegann írt. Tényleg, kiderült, hogy kinek a férje?
Vendég

Csajok!

Nem is dicsekedtem Nektek, hogy ma van a 2 éves házassági évfordulónk!!!

Ennek örömére el is utazunk hétvégén Apával kettecskén Sárvárra.
Gergőre meg anyuék fognak vigyázni.

Kép
kuha

Sziasztok!

Ayse, Benianyu, Nyúlné, Jucc, Barbi, Juci, Kuha, Nektek is köszönjük a bókokat, nagyon jól esikKép!

Ayse, Benianyu, Barbi!
A zsiráfot Réka tavaly dec.-ben kapta. Az akkori Megatoysban vettük, de most a soroksári Brendonban is láttam. Az árára már nem emléxem.
Nálunk ez az állatKép nagy kedvenc, Babóca szobája tele van vele.

Jucc!
Gergő nagyon helyes a kendőcskébenKépKépKép! S tényleg nagy a hasonlóság BalázzsalKép!

Juci!
A b.kocsi ápr.-ban kuponakciós, így 35 helyett 25 volt.
PopsikrémKépKépKép! Remélem hamar rendbeejön Marci!

Passió: én is moziban láttam, férjem barátjával, mert Apa nem volt hajlandó megnézni. Nekem nagyon tetszett. A mondanivaló sztem teljesen átjött.

Prüntyi!
KösziKép, biztos oda találunk.

Mindenki, aki Prüntyiékhez jön!
Tudjátok már, hogy mit hoznátok?
Ha az megfelel én viszek egy almás sajtsalit és s.répás vitamingolyócskákat.

Sis, Mea!
De jó, hogy rendeződött a vitaKépKépKép!

Megann!
Ez a panorámaKép! Ilyen mellett én sem kívánnám a pesti levegőtKép! Léna cukipofaKépKépKép!

Na, nyűglődés van, majd még jövök, ha tudok.
Szép napot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

AyseKép Kellemetlent a kellemetlennelKép Sok erőt hozzá!
Passio+baba elvesztéseKépKépKép
TapsiKép Én is próbálgatom Gergőt megtanítani, de csak nevet nagyokat, nem érti, mit akarok tőle...

SildikeKép Köszönöm szépen,de tényleg ne törd ezen a fejed!Kép Ha Balázs hajlandó jönni, akkor megyünk időben vonattal, amúgy meg nem, és nem szomorkodunk ezenKép

Szépséges napot mindenkinek!
Judit

jucc73
Érd

Bubb Kép

Nem tudok visszaolvasni, sűrű volt a hétvége, de a képeket láttam, csudaszép minden baba, a Meás tali meg szupijó lehetett. Ezért is sajnálom nagyon, hogy

Prüntyi,
sajnos nem fogunk tudni hozzátok elmenni, másképp alakulnak a programok a hétvégére. Kép
Kicsit bosszant, mert készültem rá nagyon, meg apa is, de majd legközelebb behozzuk a lemaradást Kép

Új hírek a házunk tájáról:
Képzeljétek, Máté feláll egyedül Kép A kiságy rácsába kapaszkodva, belém kapaszkodva, meg minden kicsit nagyobb dolgot megrohamozva Kép
Bezzeg ülni még nem tud, úgyhogy, ha esik, akkor hanyatt...
És tegnap elkezdte mondani, hogy bebebemmmmmmmbebebebe KépKép Annyira aranyos, meg fogom enni!

Pusztok

Sisotris és Máté

Akkor is sikerül!!
Kép
Na még egy kicsit...
Kép
Igeeeeen!!! Kép
Kép
Mamával
Kép
Anyával
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Kuha,
gratula az évfordulóhoz!

And, Ayse,
nagy erőt és kitartást kívánok a diétához!
Ayse, akkor már nem rendelsz a FoodExpress-től?
Én lemondom, sajnos, nem tudok minden délelőtt itthon dekkolni, hogy a kaját várjam, még ma se hozták, pedig le akartam mázsálni Zitát a védőnőnél. Kép

Sis, Kép
Máté szuperügyes, és jól néztek ki!
Vendég

Tünde Kép

A legújabb Máté-upgrade pedig a beépített Alien-interface. Csorog a nyála, és azt mondja: HHHhhhhhhhhááááááááááá

KépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, ezt Neked találtam tegnap:
Kép
Kicsit bénán néz ki így, hogy azt a szöveget nem tudom kivenni belőle. Kép
Vendég

Sis
Gratuláció Máténak! Nagyon ügyes!
Marci is valamit ügyeskedhetne márKép Hónapok óta megállt a tudomány ilyen téren nála. Igaz, egyre okosabbKépKép

Tünde
Sztem a szemfoga jön. Elöl mi más jönne?Kép Tényleg nagyon furin néz ki amíg ki nem bújik rendesen a fogacskája. Én is szkeptikusan nézegettem Marci száját, hogy na ebből mi lesz. De mostanra, egész emberiKépKép
A dokinénink öreg. Igazából kedvelem meg minden. És bántana, ha megkéne tőle válni, mert amúgy a háziorvosokat(remélem ezzel nem sértek meg senkit) én receptírásra keresem fel csak. Úgyis árgus szemekkel figyelem a fiamat és bármi minimális eltérést észlelek a dolgaiban az általam és a hivatalos verzió által normálistól már utána is járok. Ne adja Isten, hogy nagyobb tudásra legyen szükségünk, mint amivel a dokinénink rendelkezik! SőtKép

Kuha
Gratulálok a 2. házassági évfordulótokhozKép
Hogy-hogy áprilisi esküvő volt? Akkor még Gergő nem volt a pocakban, ha jól sejtem?Kép

Megann
Szépséges Léna és a kilátás isKép

Gyönyörű idő van. Nemsokára megyünk el az egyik ismerősömmel a Római pratraKép
Jövő hétvégén pedig ha minden igaz megyünk Orfűre hármanKép Nagyon várom. Ott voltunk "nászúton". 3 napos voltKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Gihihi Kép Aranyos, köszi!

Megyünk mamához, én meg fodrászhoz kettőre. Lehet, hogy Szkinhed'O'Connor leszek Kép Kép

Pásztok

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Juci,
a szemfog az nem a 3. fog? A középső kettő a lapátfog, és a 3. a szemfog. Vagy nem? Már nemtom. Kép
Vendég

lapátfog=metszőfog, bocs.
Most megnéztem, a 3. a szemfog
Vendég

A szemfog sokkal később jön ki elvileg, már rágók is lesznek, és csak utána.

SisKép Hari tudja már, hogy nem mentek Prüntyihez? / úgy rémlik, együtt mentetek volna/.

AyseKép Meddig tart a skarlát? Mármint amíg meggyógyul, az mennyi idő? Hogy esetleg tervezhessük a nálam tartandó tali időpontját...

jucc73
Érd

Kuha!
KösziKép
Én is láttam H.É.-t táncolni a reggeliben, hát nagyon béna voltKép
A szombati produkcióról lemaradtam, csak a végeredményt láttam!
Házassági évfordulóhoz, meg utazáshoz gratulaKép
Mikor utaztok? Azért Prüntyihez jöttök, ugye?????

Prüntyi!
Azt nem lehet tudni, miért gyulladt beKép
Szoptatni meg már több mint egy hónapja nem szoptatok, Leon elválasztotta saját magát.
De jobb is, mivel most úgyis le kellett volna állni a szopival.

Megann!
Nagyon szép a teraszotokis, hátmég Léna!Kép

Sis!
Gratula Máténak a felálláshoz!Kép

Leon is nagyon elkezdett dumálni, mondja, hogy bábábábábábá, meg bebebebebe, olyan édes.
Na a tegnapi telki képek:
Leonka így élvezi a hintát, itt még nem volt lázas.
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Fűnyírás közben, meg után:
KépKép

Most nyílik a sok tulipán, olyan szépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és még egy Nolcsiról, a szombati névnapi bulin "hozzánőtt" egy traktorhozKép
Kép

Bocsi a sok képért, de nem tudtam választaniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Tök jók a képek! Leon annyira aranyos ahogy nevet a hintában! Kép

Képzeld Bendegúz is beszél, és ő meg azt kezdte mondani, hogy hammammamma, és ebből aztán az maradt, hogy mammammammma, és tegnap meg ma is azt mondta reggel, hogy mammma. Azt hittem megzabálom. Tudom, hogy nem azt mondja tudatosan hogy mama, de én úgy veszem. Kép

Sis!
Máté nem semmi kis erőművész, ahogy feláll! És látszik hogy iszonyúan élvezi!!Kép

Dóri!
Köszi! Kép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Barbi!

Köszi!

Sajna Prüntyiékhez nem megyünk, mert szombat hajnalban utazunk, és nekem még pénteken ki kell vinnem Szentendrére anyumhoz Gergőt. Az meg ugye egész napos progi, aztán Apa csak este tud értem jönni, és utána indulhat a rámolászás.
Majd legközelebb.

Nagyon szépek a képek, tényleg gyönyörű az a sok, most nyíló tulipán!

Juci6!

NEked is köszi!
Hát ez egy elég hosszú történet,hogy miért épp április az esküvő. Lényeg, hogy akkortájt építkezésbe fogtunk, és idővel a szocpolt is fel akartuk venni. Egyéb okok miatt viszont az kellett, hogy
az építési engedélyen már Kurfis Róbert és neje szerepeljen.
Úgyhogy nekünk sajnos nem volt nagy esküvőnk, csak a szűk családi kör.
Akkor úgy gondoltunk, hogy mindenképp csapni fogunk egy igazi, fehér ruhás, lakodalmast.
Bár elsősorban én szerettem volna ezt nagyon, a férjem nem ragaszkodott a lagzihoz, neki már volt egy...

Ma meg már én sem ragaszkodom hozzá, hiszen enélkül is ugyanúgy szeretjük egymást!!!

Sildike!
Ma van a nagy nap!!!! Elkezdtem a citromkúrát.
Csak azt nem tudom, hétvégén, amikor elutazunk, hogyan fogom betartani.
Na, mindegy, megyünk Gergővel a kertbe lustizni, olyan gyönyörű idő van!

Kép
kuha

Kuha Kép!
Boldog házassági évfordulót!

Sis Kép!
Skinhead Kép. Nincs valami megoldás? Nekem a Lush bejött. Egy kicsit szárít többszöri hajmosás után, ezést leálltam vele (meg már nem is hullott). Aztán megint egy kicsit rákezdett, úgyhogy most megint használom, de ezzel bizonyítást is nyert, hogy tényleg hat!!!

Tünde Kép!
De fogom rendelni, lehet olyan kajákat válogatni, amiben nics tej ill. kevés a kalória. Ha én nemvagyok itthon, nálunk kiakasztják a kapura. Meg a szomszédasszony is átveszi. Olyan korán hozzák, hogy ezzel még Norbizni is lehet.

Ayse

ayse

Sis Kép!
Azzal akartam kezdeni, hogy óriási gartula a kis erőművésznek!!!

Jucc Kép!
Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk! Lili jövő keddtől (máj.2.) mehet oviba. Mivel a szülinapja most pénteken lenne, ezért minden csúszik egy héttel. Szerintem nekünk leghamarabb május 19. lenne jó. Ez anyukám szülinapja, duplán jó, mert akkor így is úgy is mennénk hozzájuk.

Lili itt nevetteti Andrist mellettem, aki hangosan kacag. Olyan édesek!

Ayse

ayse

Kuha, Boldog évfordulót!

Barbi, tényleg talán jobb is így...de hogy hogy magát választotta el? egyszer csak nem kellett a cici? Reggel, ha felkel ti mivel kezditek a kaját?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jucc,
pedig ez a szemfog lesz. Végülis kijött a védőnő, mert már régen látott minket, és megmutattam Neki is. Először ő is azt mondta, hogy biztos szünet lesz a fogai között, erre én mondtam, hogy de ekkora már csak nem lesz!
Na, végül bekukkolt Zita szájába, és szte is a szemfog, és ő is úgy tudja, az szokott utoljára kinőni.
DE mutassam meg a gyerekdokinak mindenképpen, hogy jó helyen nő-e, és hogy nem plusz fog-e. Kép
Hát, én igazán nem vagyok paramama, de basszus, Zitával semmi nem megy egyszerűen. .(
Azért persze imádom, mert Õ a világon a legszebb és a legokosabb is Õ lesz. Kép

Ayse,
de aranyos Lili, hogy így szereti Andrist. Én is ilyennek tudom elképzelni Zitát a későbbiekben.
Vendég

Na, felhívtam a gyerekorvost, jó hülyének nézett.
Azt mondta, hogy kijön a két alsó metszőfog, és utána a gyerekek felének össze-vissza sorrendben nő ki a többi. A védőnő pedig azért mondhatta, hogy mutassam meg Zitát, mert Õk azt tanulják, hogy ez az angolkórnak a tünete lehet. De ilyen angolkór az 1910 évek elején volt utoljára, jól táplált és jól fejlődő gyerek esetében nem kell ilyenre gondolni.
Vendég

Sis!

Nagyon ügyi a kisfiadKépKép

Lányok!
Szerintetek az baj ha Lénát tanítom állni???
Azaz felállítom, ő megkapaszkodik és én 10-15 mp-re elengedem!
Ilyenkor már tök jól megáll, persze ott a kezem, mert ha dőlni akar akkor elkapom.
Napjába 3-5ször játszuk ezt, és Lénának nagyon tetszikKép
Szerintetek nem ártok a lábábnak???

Róki!
Felbuzdulva, hogy Zsuzsa baba micsoda jó támaszt talált a megtömött hátizsákodban Mea taliján, én is kitömtem egy hátizsákod kispárnával és letettem a földre és láss csodát, Léna egyből tudta miért raktam oda, nagy dőlés és sírás lett belőleKép, de azért lent hagytam...hadd gyakoroljonKép

Barbapapa!

TE GYILKOS!!!!!!
VAN SZÍVED EZEKET A GYÖNYÖRÛ TULIPÁNTOKAT IDERAKNI NEKEM?????KépKépKépKép
Amikor én csak a betonkeverőt, meg a raklapnyi gyeptéglát látom ha kinézek az ablakomon???
Hát szép mondhatom, rátok aztán számíthat az emberKépKépKép
Irigy kutya vagyok a tulipánjaidra, meg a szép kertedreKép

Megann

Kép

Kép
megann

Kuha!

Elbambultam amikor ez a citromkúra a porondon voltKépKép

Leírnád miben is rejlik a lényeg, mire jó stb???
Ha lehet fogyni vele 5 kilót akkor én már tegnap kezdemKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Tunde!

Természetesen nem derült ki ,hogy ki is volt Antimegann...fényt kapott miután itt a lányok jól kiosztottákKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Tunde!

Természetesen nem derült ki ,hogy ki is volt Antimegann...fényt kapott miután itt a lányok jól kiosztottákKépKépKép

JÓIDÕ:
Erre visszatérve egy szó erejéig, nekünk tegnap már 24!!!!!!!! fok volt estére a hálóban.
Egész éjszakára nyitva hagytam az ablakot!
Én nem tudom mi lesz velünk nyáron ha már most ennyi fok lett, pedig még hungarocellel is körbe van szigetelve az egész ház, meg nemtomhánykamrás, hőszígetelős az ablaküvegünk(állítólag).

Lehet hogy Skandináviába megyünk idén nyaralniKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Most totál elbizonytalanodtam, utánaolvastam ennek a szemfog dolognak. Hát a legtöbb helyen 2 éves kor körülire írják, de pl a babaneten olvastam egy csajt, akiknél szintén ilyen hamar kibújt.
Amikor beírtam a keresőbe, hogy angolkór és szemfog, akkor meg csak állatos cikkeket találtam. Kép/KépKép

Megann,
sztem nem túl jó ötlet, hogy Te állítod Lénát. Épp az benne a lényeg, hogy akkor áll fel magától, ha már elbírja a lába. Gondolom nem akarod, hogy olyan lába legyen, mintha egyfolytában lovon ülne, és olvasni lehessen közötte? Kép
Na jó, ez némi túlzás, de Te kérdezted. Kép

Barbi,
én nem is írtam, de tényleg nagyon szépek a virágjaitok! Kép
Vendég

Na mi van, mindenki sétál ebben a szép időben?Kép

Csak mi ülünk itthon, mert Leonnak hőemelkedése van, én meg takarítokKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én is itthon ülök, Zita alszik.
És közben pakolgatok. Kép
Vendég

Megann!

Nyugi, én is ezt csinálom Gergővel, ujjong szó szerint, ha állhat.
Azt sajnos nem tudom, hogy ártunk-e vele, vagy sem,egy biztos, Gergő már nagyon-nagyon régóta áll, mint a cövek, ha egy kicsit is tartjuk őt.

Hallottam olyan rémhíreket, hogy majd görbe lábai lesznek stb.
Tudod, a focistáknak, meg a lovaglógnak van ilyen lábuk. Nem tudom... Kép

Citromkúra:

Sildikétől hallottam, ő csinálja asssssssssssszem 2 hete, lement vmi 4 kg neki. És Benianyu is csinlja.

Lényeg: 1 nap 1 citromlevét meginni, 2 nap 2 citromlevét, 3 nap 3 citromlevét, egészen a 7-ik napig, ott
természetesen 7 citrom levét. Aztán a 8 napon megint 7 citromét, és így szépen visszafelé, csökkenteni, mindennap 1-el kevesebbet.

Nem muszáj önmagában meginni, meg lehet csinálni limonádénak is, Sildike még cukrozza is. És lehet enni mellette, de természetesen nem egy egész tábla szalonnát stb. Kép
Mondjuk nekem ma az 1 citrommal még könnyű volt, megittam önmagában a levét.
De kiveséztük ezt a témát a múltkor, mert összehúzza az embert rendesen, úgyhogy a 8 napon szerintem már én is limonádénak fogom inni.
NEhogy Apa azt higyje , hogy rossz helyre jött haza, este, amikor összebújunk ... Kép Kép Kép

Na, most olvasom, hogy Havtunde is lovagló lábakkal bíztat téged... Kép Kép Kép

Drága Megann, akkor most légy okos Kép Kép Kép

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: