A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Megjöttünk a Maciktól!

Benianyu!
KösziKép. Nagyon helyesek a FiúkKép! Nekem az utolsó kép tetszik a legjobban, mikor Beni odahajol DanihozKépKépKép! Péter és a farkasKép!
Medvét nem is fotóztatok?

Ayse!
ÉjszakádKépKép, de remélem du. legalább tudtál egy kicsit pihizniKép! De jó, hogy Lili jobban vanKép!
AutózásKép. Én sem szeretek Pesten ismeretlen helyen vezetni.

Márti!
Vigyori Manó Bendegúzod nagyon csibészesKép!
Gratula a fogacskához!

Tünde!
Köszi az infotKép. A csini nacit mikor láthatjuk?
Gratula a 3. fogacskához! Rékának alul van kint 1 félig, de az is csámpásKép! Mondjuk a fogszabályzást és sem szeretném mélyebben megismerni.

Sildike!
Képek szuperekKépKépKép, mint mindig. Apával mi is különböző pártiakKép vagyunk.

Folyt. köv. később, mert Réka már nagyon nyűgösKép
C.

KépKép
cinka

Jó estét Mindenkinek!

Visszaolvasni megpróbáltam, de rengeteget írtatok az elmúlt két napbanKép

Babák nagyon szépek, mint mindeig, nem is emelnék ki senkit se!Kép

Nekem a hétvége nem volt valami szuper, tegnap be kellett mennem a kórházba, annyira fájt a felnyitott csomóm. Újra kipucolták, kaptam antibiotikumot, mert gyulladásban van az egész és tályog lett belőleKép
Délután barinőm kisfiának volt a névnapi bulija, ott voltunk. Ez jó volt, fiúk is jól érezték magukat, csak én voltam szarulKép
Ja, meg is jött, de baromi erősen, majd leszakad a hasam, úgy görcsöl.

Ma a telken voltunk, füvet nyírtunk, meg a házat kellett kitakarítani. Kutyák már kint is maradnak a dédivel, a papagájt jövő héten költöztetem ki.
Gyönyörű idő volt, majd rakok fel képeket is.
Leonka viszont estére belázasodott, 39-reKép
Nolcsi anyumnál van, majd csak kedden jön haza, ő már jobban van, de azért taknyos, meg a torka is fáj kicsit.
Remélem jövő hétre mindenki meggyógyul, hogy élvezhessük a hosszú hétvégét Sildiékkel!

Macifarmon már mi is voltunk, Nolcsinak is nagyon tetszettek a macik.
Nekünk is bébé confort esernyőkocsink van (tavalyi modell, még Nolcsié volt), igaz nálunk egyik fiúnak se kék a szeme, a kocsi viszont igenKép

Kuha!
Akkorát röhögtem, mikor H.É. kiesett, hogy csak na!KépKép

Dóri!
Borzasztó ez a műsorvezető csaj szerintem is. Még műbb, mint H.É.Kép
Na de a Buci se semmi.......ezzel a lófarkas frizuvalKép

Ildi!
Ilyen hamar jön a 3. babó?????!!!!!
Akkor jól le leszünk maradvaKép
Épp ma említettem Apának, hogy én bizony rápihennék a témára. Mármint a 3. babóra, nem a gyakorlati részeéreKép

Na mennem kell, mert Apa követeli a gépet, majd holnap feltöltöm a képeket!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok lányok,

Tüncsi elaludt, húzok én is mert összeesek!

Sildike Kép gratulálok a 3.babaprojekthez! Kép

Kuha, én is pont rátok gondoltam, mikor a műsort néztem! Kép

Benianyu, a medveparktól kocsival kb.5 percre lakunk! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jaaaaaaaaaaaj, Barbapapa, mi van veled, most olvastam...lehet hogy írtad korábban is, de valahogy nem vettem észre...mi törént veled?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Barbi,
gyógyuljatok meg hamar Leonkával!
Vendég

Barbi!
Szörnyen sajnálom, ami Veled történt. Meg szegény Leonka. Kép Látom, nem csak a mi családunkra jár rá a rúd. Kép Mielőbbi gyógyulást Nektek! Engem is a hosszú hétvége tartana életben. Kép

Ildi!
Babaproject KépKép

Most hűl a finom kalácska, természetesen én sütöttem. KépKép Isteni már az illata is! hmmmm Kép

KépKépKépKép
Vendég

Barbi,
Én is azt kívánom, hogy mind a hárman gyógyuljatok meg hamar! Megy a gyógyvudu, a la Sis! Kép

Prüntyi,
Igen, tudom, hogy közel laktok a medvékhez. Kép Megnéztem a térképen. Kép

Mivel Juci és Marci nem jönnek velünk Prüntyiékhez, nálunk is van hely a kocsiban. Ha valaki eljön Káposztásmegyerig, innen szívesen visszük tovább. Kép Nem bonyolult, Lehel térről jár ki villamos, vagy metró Újpestig és onnan villamos.

Sildike,
Képek megint nagyon jók! Kép A földalattis a legjobb! Kép
Lehet kapni vékony hálózsákot Lacikának! Vagy takaró nem jó? Épp tegnap láttam a Kenguruban százfélét. Kép
Hajrá babaprojekt! Kép

Ayse, Márti, Bab, Duda, Cinka
Köszi a bókokatKép

Márti,
Bendegúz nagyon helyes! Kép A malacka-killer szenzációs! Kép

Tünde,
Gratula Zitának a 3. fogához! Kép Kép

Kuha,
De jót röhögtem Apa és H.É táncikája történetén! Kép

Cinka,
Tetszett nektek a Medvefarm? Fényképeztünk macikat is, mindjárt teszek fel még képeket! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bab, Ayse, Duda, Cinka, Benianyu!
Köszi Kép. Én is imádom a killer-arckifejezését, mostanában gyakran killerkedik és annyira gézengúúúúz Kép

Barbi!
Sajnálom hogy Leonka beteg, és hogy Neked ilyen rosszul alakult ez a csomókivétel. Gyógyuljatok meg!

Sildike!
Bazsi haláli ahogy szemmel tartja a kisföldalattit. Kép

Ez a táncos műsor lehet, hogy nem lenne annyira rossz, ha nem ez a két szerencsétlen lenne a műsorvezető. Emiatt nem fogom nézni, mert hányingerem van tőlük. Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

A kocsiban még ébren volt Dani, de a Medvefarm bejáratánál ma is elaludt. Kép Mostanában úgy alszik, hogy a pelusát rágja. (még mindig jobb, mintha a cicimmel tenné)
KépKép

Így etettük mézzel a macikat Kép
KépKép

Macikák Kép
KépKép

Délután még elmentünk kicsit fagyizni és biciklizni Kép
KépKép

benianyu

Jajj, Barbi! hát ez sok lehet egyszerreKép jobbulást kívánunk! pihenj, amennyit csak tudsz!! és Leonnak meg küld Eszti nagy gyógypuszitKép

Ancsi, Andi, küldtem mélt!!!

KépKép
KépKép
and

Márti,
Tényleg hányinger mind a két műsorvezető! Kép Műk és buták! Kép Pedig a táncosok jók! Kép Kár érte! Kép Személy szerint a Kulkát imádom a legjobban. Kép

benianyu

KépKép
reggel voltunk szavazni és amikor visszamentünk a kocsihoz ez a látvány fogadott bennünket,szétröhögtük magunkat,szegény akármit az ablakon kizártuk a fejénél fogvaKépKépKép!de kimenekítettük,azóta jól van,már csak egy picit neheztel ránkKép!
KépKépKépKép
aztán voltak nagyszülők(én anyukám és apukám)Marci nagy formában volt,és a már régebben kapott beszélő,zenélő,abc-re tanító,Milka repicuccra hasonlító gyönyörűséges kukackával játszott,anyukám nagy örömére,mert hogy az ő csodás ajándékaKép(és ráadásul németül beszélő csodabogár,aki kicsit pösze isKép)
KépKép
aztán volt még nagynéni(párom nővére,aki mostmár publikusan is IKREKET VÁR!!!!!!!!!ott is nagy volt a szerelemKép!
közben nagy séták voltak,Kisnyúl barnább,mint valaha és ma igazán,nagyon-nagyon jó kedve volt....most már alszik,mint a bunda!

nem hiszem,hogy nagyon visszaolvasok,de képeket láttam:
SildikeKépKépKép
akkor nem Kisnyúl a beszari,hanem tényleg nagyon félelmetesek ezek a tömegközlekedéses járművekKépKépKép!
BarbiKép
szegénykém!
jobbulást és most már tényleg!

Kisnyúl már egyre ügyesebben megtartja magát álló helyzetben,kapaszkodik és közben dolgozik a csípője ezerrelKép!
lehet tényleg kihagyja a négykézlábas mászást,legalábbis sík terepen,mert ott inkább kúszik(eszméletelen gyorsasággal),viszont fölfele azért megmászik mindent,éppenhogy nem áll még fel!nagyon ari,ahogy küzd!Kép
nagyon sokat változi,egyre kisfiúsabb és tőr elő az egója!illetve az már van neki,csak most már önmegvalósít is!Kép
ne haragudjatok,ha nem reagáltam most másra,jól elfáradtam a mai napban,mindenkinek köszönöm a dícséreteket,nagyon jól esik mindig!
azért amíg apa nem jö még olvsagatok....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

reggel voltunk szavazni és amikor visszamentünk a kocsihoz ez a látvány fogadott bennünket,szétröhögtük magunkat,szegény akármit az ablakon kizártuk a fejénél fogvaKépKépKép!de kimenekítettük,azóta jól van,már csak egy picit neheztel ránkKép!

aztán voltak nagyszülők(én anyukám és apukám)Marci nagy formában volt,és a már régebben kapott beszélő,zenélő,abc-re tanító,Milka repicuccra hasonlító gyönyörűséges kukackával játszott,anyukám nagy örömére,mert hogy az ő csodás ajándékaKép(és ráadásul németül beszélő csodabogár,aki kicsit pösze isKép)

aztán volt még nagynéni(párom nővére,aki mostmár publikusan is IKREKET VÁR!!!!!!!!!ott is nagy volt a szerelemKép!
közben nagy séták voltak,Kisnyúl barnább,mint valaha és ma igazán,nagyon-nagyon jó kedve volt....most már alszik,mint a bunda!

SildikeKépKépKép
akkor nem Kisnyúl a beszari,hanem tényleg nagyon félelmetesek ezek a tömegközlekedéses járművekKépKépKép!
BarbiKép
szegénykém!

Kisnyúl már egyre ügyesebben megtartja magát álló helyzetben,kapaszkodik és közben dolgozik a csípője ezerrelKép!
lehet tényleg kihagyja a négykézlábas mászást,legalábbis sík terepen,mert ott inkább kúszik(eszméletelen gyorsasággal),viszont fölfele azért megmászik mindent,éppenhogy nem áll még fel!nagyon ari,ahogy küzd!Kép
nagyon sokat változi,egyre kisfiúsabb és tőr elő az egója!illetve az már van neki,csak most már önmegvalósít is!Kép
ne haragudjatok,ha nem reagáltam most másra,jól elfáradtam a mai napban,mindenkinek köszönöm a dícséreteket,nagyon jól esik mindig!
azért amíg apa nem jö még olvsagatok....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

SildikeKépKépKép
BarbiKép
szegénykém!

azért amíg apa nem jö még olvsagatok....KépKépKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

bocsikaKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu,
nagyon jól nézel ki!
Persze a fiúk is! Kép

Nyúlné,
hát Kisnyulat nem lehet szó nélkül hagyni! Olyan kis barátságosan tud nézni, és ahogy a nagynéni lábára teszi a fejét... el kell olvadni! Kép

Sildike,
Bazsika is nagyon ari, változatlanul! Kép
Vendég

Kuha Gergője és a kutya találkozása nagyon jóóóóóóó!
a kendőre meg fáj a nyuszifogunk!Kép
Rokica Zsuzsája és a mellszívó,jót kacagtam,elképzeletem élőben a küzdelemet!Kép
Juci6
nagyon szép menyasszony voltál
kiskrapek fogsora haláli és irtó helyes bébi volt!
Jucc73
kendőre szintén fáj a nyuszifogunkKép!
Manka7
Jack rendesen fel van szerelkezve egy túlélő Safari túrára!nagyon édes!Kép
Davallia Pandája nagyon ügyes és jók a képekKép
Benianyu,
de jó napjaitok voltak!srácok aranyosak és szépekmint mindig,nagyon élvezhették a kirándulást és te meg nagyon-nagyon szép vagy a Danis képen,remélem be lesz keretezve ez a kép,mert díjnyertes!mavik is aranyosak azértKép
Márti72
mi már 2szombatot is kihgytunk a fránya nátha miatt,remélem a következőre eljutunk,
Bendegúz nagyon helyes a sapiban a malacka kivégzése című képen meg szétröhögtem magam,micsoda átélés!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!
Ezek szerint nemhogy javultál volna, hanem még rosszabbodott is a helyzetKép. Nagyon sajnálom.
S szegény Leonkát is. Mennek Nektek a pillangós gyógypuszik!

Prüntyi!
5 percre laktok a medvefarmtól??? Merre felé? Én már tényleg azt hittem, hogy lemegyünk a térképről, mondjuk mi Szadáról értünk be a városba.

Fel is teszek néhány képet!

Ja, Juci ez az a babakocsi!
Kép
Megérkeztünk
Kép
Nagymaci
Kép
Kismaci
Kép
Fürdőzős macik
Kép
Kecskék
Kép
Vaddisznók
Kép
Pacik
Kép
Elköszönünk, bár Réka nem akart integetni...
Kép

Nekünk nagyon tetszett, de nyilván Babóca még nem tudta úgy élvezni, mint pl. BeniKép, de első közös kirándulásnak nagyon megfelelt.

C.

KépKép
cinka

Benianyu!
De jók a képek, szépek a fiúk, mint mindig. Kép
Kedvet kaptam én is egy kis maci látogatásra, na majd köv.hétvégén, ha szép idő van.

Tünde!
Gratulálok Zita 3. fogijához! Vikinek még mindig sehol a kucu. Kép

Márti!
Ti is szépek vagytok Bendegúzzal! Kép
Vendég

Barbi Kép!
Ó Te szegény! És emellett még jutott energiád ennyi mindent csinálni?? Gyógypuszikat küldünk a fiúknak is!

Benianyu Kép!
Beni nagyon vagesz ebben a bicigliscuccban. Emlékszem, hogy tud már pótkerék nélkül menni, de még mindig lenyűgöz a tény.

Sildike Kép!
Nagyon heéyes Bazsika! Tök jó színű a homokozótok!

Nyúlné Kép!
Nagyon helyes az egész család! Apukád a Büszke Nagypapa élő szobra (teljes joggal). Ikrek? Hű de izgi!

Cinka Kép!
Köszi, mepróbáltam, de ahogy befeküdtem az ágyamba, az addig békésen szundikáló gyermekem magához tért és elviselhetetlen hangon nyekeregni kezdett, amíg magam mellé nem tettem. Akkor viszont a könyvem lett a zsákmányállat, teljesen ráizgult és végül meg is kóstolta. Mondhatni falja a könyveket! Kép

Mi ugyanarra szavazunk a férjemmel.

Ayse

ayse

AyseKép
Köszi az alapos tájékoztatást bulgur ügyben. Lehet, ki kéne próbálnom ezt is?! Még a végén konyhatündér lesz belőlem.Kép

Tünde,
Gratula Zita 3. fogához!!! Gondolom nem volt nagy előszele, nem rémlik, hogy szenvedett volna. Tök jó, hogy ilyen könnyen jönnek a kis fogacskái!

Barbi,
Jaj, Te szegény, hogy megszenvedsz ezzel a csomóval! Minél hamarabbi gyógyulást Neked és kis beteg Leonkádnak is!

Benianyu,
Nagyon-nagyon csini vagy! Olyan szép ez a közös képetek Danival!

Nyúlné,
Nekünk is pont ilyen akármink (mi katicát látunk benne) van a kocsiban, csak a hátsóablakon, így nálunk ilyen baleset nem érheti.Kép
Az utolsó kép irtó cuki!

Tofi pár napja már nagyon szépen csücsül, és ettől határtalanul boldog:
Kép
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde, Nyúlné
Köszi a bókokat! Pedig a hajam rémdráma, de holnap megyek fodrászhoz! Éljen! Kép

Nyúlné,
A becsípett játékon én is jót röhögtem. Kép Nyúlné megint tüneményes, ahogy a nagynénin mosolyog, meg Anyukád és Apukád kezében is nagyon édes a kis csibész! Kép

benianyu

Cinka!
Kép Teljesen igazad van, lényeg, hogy jó levegőn legyen a baba és Ti meg kimozdultok együtt.
Kecskék Kép Mi ezt a legutóbb Gergővel a piros seggű páviánoknál láttuk, volt is magyarázkodás nagy bőszen, mert a 8 éves rögtön rákérdezett! KépKép
Jó képeket csináltatok! Kép

jóéjt mindenkinek!
Vendég

Cinka,
Jól áll Rékának a babakocsi!Kép Jók lettek a képek, kecskék akcióban témájú nagyon tuti! Réka nemintegetősen is nagyon csini, édes ebben a farmerruciban és kendőben!

Kép
Bab és Tofi
bab

Jaj, Benianyu!
Na nemááááááKépKépKép!! Hánykor voltatok??? Mi kb. 1/2 1-től voltunk ott 1/2 3-ig! Nagyon klasszak a képek! Beni aranyosanKép eteti a macikat. Ha Réka is nagyobb lesz, biztos el fogunk menni még 1x.
A du.-os képen nagyon nagyon szépek vagytok DanivalKépKépKép! S itt egyáltalán nem tűnik GombockánakKép!

Nyúlné!
Hát nem semmi, hogy odacsuktátok szegény "jószágot"KépKépKép!
A képsorozat szuper, de ez Tőled nem újdonságKép!
Olyan furcsa, hogy most Marcit írtál Kisnyúl helyettKépKép!
Gratula a sógórnődnek az ikrekhez! Jó egészséget Nekik!

Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Cinka Kép!
Tényleg nagyon jól megy a babakocsi Réka gyönyörű szemeihez! Ez a kendő is nagyon csinos! Hű, Nektek is sikerült beszerezni Benianyu-féle zsiráfot? Hol árulnak ilyet? Énisénisénis!
Kecskebabaprojekt Kép

ayse

Ayse, Bab, Dóri
Köszi Kép

Bab,
Tofi tüneményes a kis csíkos rugijában. Ügyesen ül tényleg! Kép Magától is felül már?
Dani még nem tud magától felülni, de ha én leültetem, akkor nagyon jól tartja magát. Kép

Cinka,
Jók a képek! Kép Végülis Réka még tényleg pici, hogy élvezze a macikat, de ilyen szép időben mindegy, csak a jó levegőn legyetek, nem?
Kecskék Kép

Ayse,
Lilinek még fent van a pótkerék? Szeret biciklizni? Szerintem ő is hamar meg tudna tanulni két keréken, csak rá kell érezni az egyensúlyra. Ügyesek ezek a kis ovisok nagyon. Beni élvezi a száguldást és tényleg jól is teker. Kép
Mi is ugyanarra szavaztunk a férjemmel és ma már nem is kellett mennünk, mert eldőlt már két hete nálunk.
Könyvfaló Andris Kép

benianyu

Bab Kép!
Gratula Tofinak a csücsüléshez!!! Ez a csíkos rugi! Csak nem Nagyi-szerzemény?

ayse

BenianyuKép
Köszi!
Felülni még Tofi sem tud, mi segítjük fel ülőhelyzetbe.

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu Kép!
Igen, fennt van. Lili elég kis félénk a mozgásokat illetően (kivéve a tánc). De most elgondolkodtattál, meg fogjuk próbálni anélkül is.

ayse

Havtünde Képköszi!
Cinka,
nagyon jók a képek,milyen szép lovak és fürcsizős macik nagyon édesek!KépRéka nagyon csini a szerkójában!
Ayse,köszi neked is
és igen,mi is izgulunk az ikrek miatt,vagy inkább csak azon,hogy közelről figyelhetünk meg egy iker terhességet,iker gyerekeket,ez tényleg nagyon izgis!és nem okoskodhatunk,hogy így meg úgy lesz majd a pocakban és utánna,mert ott azért egészen más lesz.....én nagyon szerettem volna ikreket,lányikreket és Fürtikének és Füzikének hívták volna őket és ez nem vicc,ez a vágyam remélem teljesül,most már van rá esélyem,hisz lesz a családban ikerterhességKépKépKép
Bab,
Tofi nagyon ügyesen ücsörög tényleg,és tök jól áll neki az a csíkos pizsi(?)
és akkor legyen katicaKépKépKép
BenianyuKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AyseKép
Köszi! Igen, ezt is Nagyi hajtotta fel.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Mi is ugyan arra szavaztuk a (nem)férjemmel. Kép

Képek továbbra is tök jók.
Vendég

Ayse, Cinka
Én is kiszúrtam a zsiráfot Kép

Cinka,
Mi is ugyanakkor voltunk. Kép Figyeltelek is, hátha összefutunk, de ahhoz túl nagy a terület.
Réka tényleg nagyon helyes az új babakocsijában. Kép Jó a kendője, meg a farmerszerkó! Kép
Dani egy icipicit, de tényleg csak egy picit kevésbé gombóc már. Az utóbbi két hónapban csak 200-200 grammot hízott és nyúlt is egy kicsit. Sokat mozog mostanában! Kép

Nyúlné,
Az előbb hülyeséget írtam, bocs. (talán el kéne tenni magam holnapra Kép) Természetes Kisnyúl tüneményes Kép BÁr te is az vagy, csak nem látszol a képeken. Kép Kép Kép

benianyu

NyúlnéKép
Köszi! Igen, pizsi-rugi.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Férjemmel mi is ugyanarra szavaztunk.

Kép
Bab és Tofi
bab

Dóri Kép!
És mit válaszoltál?
Egy kicsit bajban vagyok ezzel a kérdéssel, mert természetesen mindenre megpróbálok őszintén válaszolni. A mi gyerekkorunkban könnyebb volt, mert akkor kérdeztünk nagyjából, amikor ideje volt, de ma már annyira nyíltan történik minden, hogy szerintem hamarabb találkoznak a gyerekek ezekkel a kérdésekkel, mint kéne. Eszembe jut az a jugó sorozat, amiben a Surda szerepelt, hogy a gyerek megkérdezi, hogy mi az a szex és a nagypapa nem is tudja, mit is kéne válaszolnia, ezért kínjában azt mondja:
- A szex, az olyan mint a keksz!
Na ezt szeretném elkerülni.
Persze, lehet, hogy én vagyok maradi és nem kéne ügyet csinálnom belőle. (eddig még nem volt)

ayse

Sziasztok!

Aztamindenségit, micsoda hőség volt ma! Nem vagyok biztos benne, hogy bírni fogom a nyarat, de azért váromKép

AyseKép Én ma nagyon rövidre fogtam az ebéd-kérdést: rendeltük a kaját. Egyszerűen nem bírtam kitalálni semmit, mit is kéne főzni. És nagy örömmel vettem észre, hogy az egyik csepeli pizzéria étlepján szerepel teljeskiőrlésű lisztből készült pizza, így én ma azt ettem, és isteni voltKép
Mázlink volt a szavazással, mert mi a 4. kerületben szavazunk, és ott másodszor nem kellettKép Így ma nem utaztuk át a fél várost.
Tegnapi esti film: mivel Apa este buliba ment, azt néztem, amit akartam, és végre megnéztem a Passiót videóról. / nagypénteken nem tudtam megnézni a tévében/. Mit mondjak, enyhe kifejezés, hogy felkavart. És érdekes módon utána nem mertem lekapcsolni a lámpát, és világosban aludtunk.../ pedig a horrort jól bírom/.
Jelentem, Gergő is fogatlan még!

MártiKép Bendegúz gyönyörű kis csibész!

SildikeKép Bogaras LaciKép Az én Balázsom tavaly nyáron azzal vitt az őrületbe, hogy nem volt hajlandó a legnagyobb hőségben sem rövidbe öltözni. És most is kezdi...

BarbiKép Jobbulást Neked is, Leonnak is!

BenianyuKép Tényleg nagy hatással lehetett Benire a medvefarm, ha ma is menni kellettKép Jók a képek!
Én is Kulka-rajongó vagyok! Kép / meg Rudolf Péter isKép /

CinkaKép A Ti képeitek is jókKép Nekünk is kék a babakocsink, igaz, Gergő szeme sokkal világosabb, mint a kocsi kékje...

Mi ma is játszótér-felfedező körúton voltunk. Igazából ez onnan indult, hogy van itt egy nagyon jó játszó, ahol homok, hinta, sok-sok nagyon szupi játék van, de borzasztó népség jár ide mindig, már utálok idejárni. Ráadásul tartozik a játszóhoz egy elkerített focipálya is, ahol mindig van valaki, és állandóan kirepül a labda. Nincs olyan hely, ahol nyugodt lehetek, hogy nem találja el valamelyik gyerekemet. A napokban mondta egy anyuka,hogy ő talált egyet kicsit arrébb, bébihinta is van, homokozó, nyugalom, és alig van valaki. Na, ezt kerestük, de két nap alatt nem lett meg, viszont vagy négy másikat kipróbáltunkKép Balázsnak nagyon bejöttek, nekem nem annyira. / egyik lepusztult, másikban nincsenek padok, harmadikban nincs homokozó, hinta pedig egyikben sincs/. Remélem, találkozom hamar azzal az anyukával, és megmutatja, hol az a szupi hely!

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Nyúlné Kép!
Mivel a férjem Fradidrukker (csak társaságban már titkolja, meccsre meg ugye nem jár), felajánlottam anno, amikor kiderült, hogy lányunk lesz, hogy nevezzük Zöldikének (családnév: Fehér). Apa nem élt a lehetőséggel, most magára vethet...

ayse

Ayse!
Hát ezek a kis Lurkók márcsak ilyenekKép! Réka is áttanulmányozta múltkor Apa digitális fotó magazinjátKépKépKép!
Ja, és én sem tudtam, mi az a bulgur, kérdeztem Apát, Õ meg rögtön vágtaKép! Lehet, hogy 1x majd én is kipróbálom, egészen jól hangzik.

Bab!
Köszi a bókot. A kendő (hogy stílusosak legyünkKép) macimintás és elég "antik" darab, mert még az enyém voltKép!
Tofi tényleg nagyon magabiztosan üldögél már! Gratulálok, ügyes, helyes KissrácKépKépKép!

Dóri!
Neked is kösziKép. Mi is így gondoltuk, hogy a friss levegő a lényeg.
Na, ezektől a magyarázkodásoktólKép, már előre parázok. Nagyon észen kell lenni az embernek, hogy mit is mond, mert ugye az Õ agyuk olyan mint a szivacs. Azért remélem, majd meg tudom oldani v.hogyKépKép.

Na, most már tényleg léptem.
C.

KépKép
cinka

Ayse, Dóri,
ez tényleg kényes téma lesz, hogy mit, mikor mondjunk. Nekem nem tetszik annyira ez a marha nagy szexuális szabadság, legalábbis az a része, amit a tinik hisznek róla.
Persze azt sem szeretném, hogy a gyerekem azt gondolja, szeplőtlenül fogant (nem is vagyok szeplős KépKépKép).

KépKépKépKépKép
Vendég

Jucc Kép!
Ez a teljeskiörlésű pizza tök jó ötlet!

A Passiót + utána másfél órát végigzokogtam, pedig nem vagyok egy sírós fajta. Moziban még intenzívebb volt az élmény.

ayse

Én is megyek, Jó éjszakát!

ayse

Még anno én is megnéztem moziban a Passio-t.
Hát mit mondjak, nekem nem jött be. Egyrészt úgyis tudtuk, mi lesz a vége... :Kép/O másrészt nekem kifordult a belem a jelenetektől, szóval inkább undi volt, mint megrázó. Vagyis persze, megrázó meg minden, de erősebb volt az undor.

Jucc,
mi van Gergő hasával? Puffadt még? Lesz még vizsgálat? Vmit akartam még kérdezni Tőled, de elfelejtettem. Kép
Vendég

Mi is ugyanarra szavaztunk/ és fogunk is valószínűleg szavazni a férjemmelKép

NyúlnéKép Én is vágytam ikrekre, de csak elsőre, második, többedik nekifutásra, amikor már eleve van egy-két nagyobb, nem kívánom annyira, el sem tudom képzelniKép Persze, ha úgy alakul, sebaj, megoldjukKép

AyseKép Azért utcán egymáson ugrabugráló kutyák már a mi gyerekkorunkban is voltak, az állatok nem változtakKép Én bizony már kaptam Balázstól ilyen kérdést, hogy mit csinálnak / kutyák/. Egyszerűen azt mondtam, hogy szeretik egymást. Lehet, hogy nem teljesen igaz, de félre nem vezettem, és akkor ez elég volt nekiKép
Erről jut eszembe: kábé két éves lehetett asszem, amikor elkezdődött Balázsnál a miért-korszak. Elég durva volt, nem mindig tudtam végestelenvégig válaszolni türelmesen. És vártam, hogy mikor lesz ennek vége? És mostanában változik a dolog. Nem az van, hogy megkapja a választ egy miértjére, és folytatja egy újabbal, hanem sokszor nyugtázza egy ühümmel, és más témával folytatja. És olyan fura, mert hiányérzetem van, meg kicsit aggódom is, hogy jól van-e ez így. Általában érezhető, hogy tényleg azért ühüm-öt mond, mert érti, amit mondtam, de néha olyan érzésem van, hogy már nem is érdekli a válaszom, és ezért nem kérdez tovább. Nem tudom, lehet, hogy hülyeség ezen törni a fejemKép

J.

jucc73
Érd

Jó estét!Kép

Sajnos visszaolvasni nem nagyon tudok most, de képeket megnéztem, nagyon édes minden babaKép

Viszont szeretnék elnézést kérni tőled Sis, hogy alaptalanul sértegettelek ezek szerintKép
Csak teljesen úgy festett a dolog itt a két hozzászolás sorrendje miatt, hogy rám céloztál.
Én csak egyszer láttalak futólag Rokinál, még nem is ismerkedtünk meg így nem tudtam, hogy Te nem iylen vagy!!!!!!!
Tudom most nagyon megutálhattál, ahogy reagáltam, tényleg sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem meg tudsz bocsátaniKép

LányokKép
köszönöm Nektek is, hogy írtátok Sisről, hogy ő nem ilyenKépKépKép

(Na ezért nem jó a net, mert így nem ismerik egymást igazán az emberek és másképp jönnek le a dolgok....)

Remélem nem haragszotok nagyonKép

Szép jó éjszakát!Kép

Mea
mea

AyseKép A teljeskiőrlésű pizzát akár meg is kóstolhatod nálunk, ha rendelünk esetleg ebédreKép / amúgy én is szoktam tk lisztből, vagy durumból, de ennyire nem szokott jó lenni/.

TündeKép Balázsra gondoltál pocakügyilegKép Mostanában szinte sosem fáj a hasa, és szerintem pár hete nem is puffadtKépKépKép Néha van hasmenése, ennyi. Hátra van még egy vérvétel, és nem tudjuk még egy székletvizsgálat eredményét, de most valahogy nem sürgős, jól van a gyerek, minek bökdössék? Valamikor azért majd fölhívom a dokibácsit.

A Passióval eleinte én is úgy voltam, hogy nem tetszett. A Jézus Krisztus Szupersztárt kábé ötvenszer láttam mindenféle feldolgozásban, és a film első felében az jutott eszembe, hogy minden karaktert onnan másoltak, az egész egy koppintás, csak a brutalitásra nagyon rámentek. De valahogy egy idő után megváltozott a véleményem. Nem tudom igazán, milyen érzések kavarogtak bennem, egy idő után azt vettem észre, hogy valami szorítja a torkomat, de nem tudtam eldönteni, hogy a sírás, vagy a hányás kerülget. Egy csomó kérdés forgott a fejemben, nagy hatással volt rám, az biztos, és nem elsősorban az undor, a szörnyülködés miatt. Amikor lefeküdtem, elaludni nem tudtam, még egy botcsinálta imát is elmormoltam... / nem vagyok nagy hívő, karácsonykor eljutok templomba, megkeresztelem a gyerekeimet, ennyi/.
Nekem épp elég volt tévében látni, bár jobb lett volna nem egyedül nézni.

Na, én is alszom!
Judit

jucc73
Érd

Jucc, Kép
bocsi, persze, Balázsra gondoltam! Kép
Örülök, hogy jobban van!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Passió
Én akkor láttam, amikor Bazsik életében először beteg volt úgy komolyabban. Elkapott egy elég csúnya virrusos gyomorrontást és az addig mindig vidám és kiegyensúlyozott kisfiam csak kókadozott és nagyon rosszul volt. Úgy fosott, hogy nem pelust, hanem komplett ruhatárat cseréltem rajta naponta kb. 6-szor. Lehet, hogy ez nagyon furcsa lesz, amit mondok, de én emiatt annyira át tudtam élni Jézus anyjának a fájdalmát, hogy nem is magára a filmre koncentráltam, hanem azt éltem át, hogy mit érezhet egy anya, ha a gyermekét szenvedni látja. Most megnéztem mégegyszer és igazán most vettem észre sok jelenetet a filmből. Nekem nagyon, nagyon tetszett. Bár voltak elég naturális jelenetek, mint a korbácsolás, vagy a keresztre feszítés, de hát sajnos így történt.
Én egészen a lelkem mélyéig hívő ember vagyok, de nem vagyok vallásgyakorló. Igazából a katolikus vallás nagyon sok részét képmutatásnak tartom. Soha nem értettem, hogy hogy tud valaki családról, meg gyerekekről beszélni, aki soha nem tapasztalta ezt meg. Nem tudom láttátok e a Stigma című filmet. Na számomra az a vallás igazi lényege. Annyira bennem van ami abban van: Emelj fel egy követ alatta vagyok...
A férjem evangélikus, és az esküvőnk is evangélikus templomban volt. Az nagyon tetszett. Igazán, a szívem mélyéig meghatottak a lelkész szavai, aki házas ember és gyermek is van. Úgy éreztem, hogy teljesen hiteles számomra az egész. Katolikus szertartáson még nem nagyon éreztem ezt.
Bazsikát is evangélikusnak kereszteltettük és Lacikának is most lesz május 7-én a keresztelője. Õ is evangélikus lesz.

Kép
Kép Kép
sildike

A végén egy mai kép, ahogy Gergő fogatlanul vigyorog Apa bohóckodásánKép

Kép

jucc73
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: