Mire végigrágom magam a termésen, az írástól már elmegy az ihletem
De azért röviden: Először is minden Katalinnak utólagosan is nagyon boldog névnapot!
Bendegúz
Hatalmas gratula a csöppséghez
Jó egészséget, és sok tejcsit!
Bringa
Berni baba csodaszép, gratula hozzá
Ttika
Boldog szülinapot!
Edwig
Húúú, ez nagyon izgalmasan hangzik. Igen, amikor a doki mondja, igazából akkor tudatosul az emberben, hogy télleg, mindjárt itt a baba. Emlékszem, én kb. a 37. héten jártam, mikor a doki megvizsgált, és közölte, hogy kb. 2-3 nap(!). Azt hittem, lefordulok a vizsgálóasztalról, annyira megijedtem. Ezután még 3 hétig bent csücsölt Gergő
Rékacs
Jól hangzik ez a barátokkal közös program. Nekünk sajna nincsenek gyerekes barátaink, illetve akik vannak, messze laknak, így nekünk az ilyen összejövetelek kimaradnak. Biztos mi vagyunk ilyen koránérő típusok, hogy 29 évesen már két gyerkőccel fogunk rendelkezni
Ja, és ruhácska nagyon cuki
Orbis
A székrekedés ellen tényleg jó, ha 1-2 nap kimarad a vastabletta (tapasztalat
) Márti
Aranyér miatt együttérzésem! Nekem szülés után jött ki, de szerencsére elmúlt. A hugom egyik ismerőse kevert vmi kenőcsöt (szerintem cickafarkból, de erre nem mernék mérget venni), és az jó volt rá.
Hajnaltájban mostanában én is felébredek, és órákig küzdök a visszaalvással
Én ráadásul napközben sem nagyon tudom pótolni Gergő miatt. Bagzer
Átküldenéd nekem is a kendős lány elérhetőségét? (Mail-cím a profilomban) Előre is köszi. Egyébként nem ez a lány hirdet a babaszobán is?
Védőnő: Bár lehet, hogy már világos, de azért leírom én is, hogy a négy pecsét nem a védőnőre vonatkozik, hanem védőnő és/vagy orvos. Úgyhogy ha valaki amúgy nem igazán látogatná meg, ezért nem muszáj! Én eddig 2x voltam nála, és szülés előtt már csak 1x fogok elmenni, azt is csak azért, hogy megnézzük, mennyi a súlygyarapodás (utoljára kb. 20 hetesen nézte).
Eszter2004
Én most jövő héten csütörtökön megyek a diabetológushoz. Te nem jössz?
Képeket még mindig nem néztem meg, de igyekszem.
Pusssz
Tüni
Tüni

Na mindegy bízzunk a sorsban.
Az az előzés horror. Én már egyébként is félek beleülni egy autóba, de főleg a többi autós miatt. A tv meg minden nap mutat valami balesetet ahol persze leginkább a vétlenek halnak meg. 

és nincs lift (legalább a terhestorna is meglesz
)!
!!!