2004.08.16 15:38
Vic, hátha tényleg csak egy bepróbálkozás így nyaralás után, de ha mégis inkább szeparációs szorongásból adódik,akkor nem igen fog elmúlni pár nap alatt ugyebár. De sebaj, van napi 24 órám arra,hogy Vencula lássa,megértse,elhigyje,hogy az anyukájára mindig számíthat,és akkor is vagyok,ha nem éppen egy méteren belül
Persze ahogy telnek a percek és még minidg csak néz rám,néha átfut az agyamon,hogy kikapom és egy perc cicizés után aludna mint a mormota,de aztán győz a következetesség és a hosszú távú eredmény a pillanatnyi megoldás ellen
Nem is a cicizéssel lenne bajom,csak fontos,hogy ott aludjon el ,ahol felébred. Pl. amikor cicin aludt el néha,akkor éjszaka is felkelt és nem aludt vissza,mert nem értette a szitut. Ha ébren teszem le,akkor felkel néha éjszaka,de szépen visszaalszik,mert érti hol van,és miért. Szóval működik a dolog,tart ameddig tart,de mindannyian jól érezzük benne magunkat
Nagyon ügyi! A masszázs jól hangzik,kedvet kaptam
! Ettől a spenótos pennétől meg belefolyattam a nyálam a billentyűzetbe! Az,hogy egyforma a hintánk két dolgot jelenthet: vagy mindenhol ilyet árulnak nagyon olcsón, vagy valami sokkal többet,amit ide le sem merek írni ...
Taníts már meg lécci engem is ilyen figurákat beszúrni,lenne kedvem hozzá ! Ugy ez nem úgy működik,hogy Ctrl+Alt+12334455= vigyorgós táncoló sárkány ?
Vörös-tenger: mi is voltunk kétszer,bár nekünk a víz alatti képeink csak a felszín alatt sikerültek, a mélyebbek közül már az 5-10 méteresek sem. Ez a zacsi jól hangzik
2004.08.16 16:10
Hát igen, meleg lett, hogy már én is össze- vissza írkálok
Jön ismét a kánikula
2004.08.16 16:33
Nekem is ugy kéne csinálni, mint Kisbuksinak.
))
Másra biztam a gyerek figyelmének elterelését.
2004.08.16 16:53
2004.08.16 20:40

... nekem teljesen mindegy, akár több nap is lehet
.. végülis az időpont is mindegy, mert úgyis ott vagyunk.. aztán jön mindenki, amikor tud
.. mondom MINDENKI!!!
) ettem ...
2004.08.17 06:47
2004.08.17 06:55
2004.08.17 09:22
Már egy halom film itt fityeg hogy megnézzem, de valahogy sehogy sem találok rá időt.
csak olyan kajákat fog kapni amik 1esek
Nem sokára belejön és biztonságosabban fog feltérdelni és felállni, utána már kevesebbet fog akkorát esni, bár ez nem azt jelenti hogy az esések száma fog csökkenni, inkább a minősége.
2004.08.17 10:13

Hmmmmm nyamiii
Nagyon finom
2004.08.17 12:00
Nem győzök visszaolvasni, bocsi, ha most kicsit szétszórt leszek.
Köszi a tanácsokat Pampers pontokkal kapcsolatban. Én nem is tudtam, hogy ezeket a játékokat üzletben is lehet kapni. Hol lehet megvenni őket?
) Balatonföldváron voltunk, régen sokat jártunk le, amíg egy havernak volt egy vitorlása és tudtunk hajókázni. Szóval leértünk, kis séta, fürcsi, aztán jöhettünk is vissza. Este 10 volt már, mire hazaértünk. De sikerült elérnem, hogy jöjjünk vissza majd pár napra. Szóval úgy néz ki, mégis fogunk nyaralni!
2004.08.17 12:49
Ez teljesen egészséges, NO CUKOR, NO PARA
vagytok, hogy aggódtok értem, de ha terhesen kibírtam, és sem nekem, sem Lilinek nem lett baja, akkor szerintem most is biztonságos. Még annyi apróság, hogy kenyeret minimálisat eszünk, nagyon sok friss salátát, zöldséget tömünk magunkba, sok gyümölcsöt, joghurtot, szóval egészségesen étkezünk.
)
Tök aranyos. Mondja zat is, hogy Ati, eti. 2004.08.17 13:13
2004.08.17 14:02
2004.08.17 14:59
2004.08.17 17:04
2004.08.17 20:20
(
Elég jó gyógyszer, hamar hat, és ugyebár a doki akit megkérdeztél azt mondta hogy szoptathatsz mellette, akkor ez lesz a legjobb mindkettőtöknek.
2004.08.17 20:31
2004.08.17 21:14
A hajvágásokról nem is beszélve...
Megevett 1/4 főtt almát... olllan édi pofikat vágott 

.. de ette rendületlenül
2004.08.17 21:49
)

Én ma próbálkoztam ismét vmi folyadék bevitellel, sikertelenül. Vizet mostanság kiköpi, cukros teákat ellenzem,ma pedig gyümilével partra lettük hajítva. 

2004.08.17 22:46
). Barátnőim vannak, első gyerekkel, akiknek a babája 3-4-5 hónapos kortól eszi azt a kaját, amit ők ettek. Az óvatosabb is azt mondta, hogy nyugodtan adjak neki piskótát, reszeljem bele az almába, ő is 6 hónaposan már adott ilyet a lányának.
) 2004.08.17 22:49
2004.08.18 06:52
2004.08.18 07:13
. Ki van ez találva kérem, a mézesmadzag, hogy mennyire támogatják a kismamák tanulását, és sajnos mi még el is hisszük. Én tökre készültem, hogy akkor most GYED (és egy ilyen angyal gyerek) mellett milyen jót fogok mulatni az egyetemen, aztán...

És a húgom is ott dolgozott egy darabig, Ő cukrász. 2004.08.18 08:02
2004.08.18 08:08
Ezért volt nagyon hasfájós is 3-4 hónapos koráig. Valószinüleg a pukik miatt ébred fel éjjel. 

)
Remélem azért majd részt vesznek a házimunkában és segitenek a babázásban.
2004.08.18 08:30
Na majd a következőnél teszek el néhány tincset.
2004.08.18 09:22
. A lányom egyik óvodai csoporttársát pedig 4 éves koráig szoptatta az anyukája, a napközbeni ciciről az ovikezdés után szokott le, mert egyik óvónő sem akarta felkínálni a mellét
, pedig a kislány szóvá is tette nekik, hogy anélkül nem igazán fog tudni elaludni ebéd után
.
. 2004.08.18 09:59
2004.08.18 12:31
. Mármint ha du. 1-től mondjuk este 6-ig nézzük a napot,az elég hosszú ahhoz,hogy kavarodás legyen. Mi olyan du. 4-kor mennénk,ha megfelel és ha persze mások is csatlakoznak. Amúgy ne aggódj a kis érdeklődés miatt,kevesen is tudunk nagy ricsajt csapni,és hátha mások is kedvet kapnak 

! Ini,Ági és akikkel még nem taliztam/tunk, gyertek már,hoyg végre lássuk egymást! ...a régieknek meg már nem is írok,jöttök,ugyebár? 2004.08.18 18:18
2004.08.18 21:34
Lehet pocit nyomkorászni, térde fektetni és énekelni is hozzá, billegtetni a fenekét, simizni a hátát, esetleg óvatosan paskolni. Bővebben priviben, ha kell.
Én 400-500ml-et ettem egy étkezésre (anyukám szerint) 6hónaposan. Akkor tértem vissza a normálhoz, mikor kiskezemmel belekóstólhattam a bablevesbe, amiben füstölt cubák is úszkált. H avolt benne husi és rendes kaja, akkor elég volt a normál mennyiség is, különben nem. Élek, virulok. Zebi egészségére. Különben is megesz a sárga irigység a tejci miatt. Bár én szoptathatnék ennyit. 

2004.08.18 21:53
és a többiek a talihoz

elromlott apa gépe, és csak holnap délután ér rá a gépdokibácsi vagy várunk három hetet. Apa melozik sajna, igy maradtam én, a szigeti séta meg ugrott
Remélem a következőre már eltudunk menni, de most mint minden szentnek magam felé hajlik a kezem, mert ha most nem csinálják meg, akkor három hétig apa az én gépemen akar majd netezni és meg ki lennék turva, remélem megértitek

és ráadásul még a legjobb pesti cukiban is dolgozott
Amugy én vettem a Milupának a Biskotiját, jó jó, csak két bajom van vele: egy elég drága, kettő: mikor eszi manó tiszta maszat lesz tőle, mert a fogzás miatt nagyon nyáladzik a szentem és ahogy olvad a keksz a szájában az szépen folyik is arra amerre jár a lakásban, csikot hagy maga után mint a csiga

J

ezért ritka, ha nem ébredünk fel rá
Tegnap éjjel 4kor is felébredt, ez tuti a foga miatt volt, ma délután már a bal egyes is kidugta a csücskét.
Akár jövőhétre is beiktathatunk egy ujabb talit
Mit szólnátok új helyként Gellérthegyhez, vagy mondjuk a Tabán zöldes részéhez?
Nekünk még a nagyimtól örökölt, általa szerintem szinte soha nem használt (tiszta szoba disze volt) kétszer kétméteres nagyágyunk van, Dani imádja hogy hancurozhat benne, és szinte gyalogturának számit neki egyik sarkából a másikba eljutni
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint