A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi! :-) :-) :-)

Rókica!

Láttam, a Kútvölgyis topikban is rákérdeztél az angolul beszélő dokira. Én a Kútvölgyiben szültem, és egyszer láttam, ill. hallottam, amíg várakoztam, hogy egy japán kismamával, aki már bennt feküdt a Mészáros doki angolul beszélt.
Érdemes utána érdeklődni.

Azt hiszem, hogy Gábor a keresztneve, de nem vagyok benne biztos.
Dr. Mészáros Gábor hm-hm... Jól hangzik, igen, azt hiszem Gábor... :-) :-)

Kép
kuha

Bodza! Kép
Szuper hír, én is gratulálok Nektek és vigyázz Magatokra!! Kép

Tali de jó lehetett. Legközelebb mi is megyünk!

Mea!
Mehetünk mi is 21-én? Kép

Ayse!
nagyon csúnyán hangzott, amit leírtál, remélem már nem fáj. Kép

Baba mentes tali Kép miért is ne?

Dóri
Vendég

Csajok!
Én párom is vigyázna a fiúkraKép

Na akkor a képek, mármint amelyikek még a legtűrhetőbbek lettek:

Superman1
Kép

Superman2
Kép

Mea Lívije
Kép

Kuha és Gergő
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Aki meg akarja csodálni Vrucsincá Ildi Oliját, az nézzen át a bajai topicba! Nagyon édes Kép!

ayse

A két superman együtt
Kép

Bazsika
Kép

A két fiú már nagyon álmos
Kép

Tüncsike
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hello Kép Kép Kép

Végre újra van ez a hülye babanet! Kép Kép Kép Kép

Ma nekünk sincs túl jó napunk, délben telefonáltak az oviból, hogy menjek Beniért, mert lázas. Persze épp nem voltunk otthon, de gyorsan kocsiba ültünk és tűztünk Danival az oviba. Szerencsére Anyukám velünk volt, vigyázott Danira, amíg Benit elhoztam. Valami vírus lehet, a lázon kívül nincs még semmi tünete, állítólag rajta kívül még 3 másik gyereknek is mérték a lázát. Kép Estére jobban lett, kapott egy kúpot, remélem kialussza.

Ma van az 5. házassági évfordulónk, el akartunk menni Apával egyet vacsorázni. Ezt most elnapoltuk, majd a jövő héten.

Daninak áttört a második fogából is egy pici pötty Kép, most lesz egy-két nehezebb napunk, mire az egész áttör. Viszont tegnap éjjel már nem ébredt fel éjfél tájban, hanem aludt 3:50-ig!!! Remélem, ma is így tesz, főleg, ha a foga sem fogja bántani.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hencsi és Aysa
Kép

Lacika
Kép

A két fiú fontos beszélgetésben
Kép

Na ennyiKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!
Szegény BeniKép
Gyógyuljon meg gyorsan!
Dani fogaKép

Ja, ma este vettem észre, hogy Leonnak is áttörte az ínyét a második fogacska!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!

Köszi szépen az infót! Megpróbálok rákeresni!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én pedig újfent megcsodáltam az itteni lurkókat. Másodszorra megláttam a Superman feliratot is, de elsőre is világos volt, hogy SZUPER fiúcskák üldögélnek a kosarakban (De az igazi Superman mégiscsak Andris, aki már a repüléssel is megpróbálkozott KépKépKép). El kell még mondjam, hogy Kuha frizkója szupi és csini ez a szalagos felső is!!! Meg az a mini pasi a karján!!! Prüntyi, a Ti lakásotok is olyan OTTHONos!!! És Mea Lívikéje is olyan csini ezzel az új frizkóval!

Ayse

ayse

Csajok!

Nem győzöm kapkodni a fejemKép, annyi tali szerveződik ittKép, hogy jegyezi se tudomKép
Remélem talán egyre mit is eljutunk.
Mea- ápr 21.
Ápr 28-án kinél is lesz??????

Nálunk megint indul a mandula, jönnek a kőművesek, aztán a festők, aztán a kertészekKép
Áhhhhhh.......nem tudom mikor lesze ennek vége...
jó jó, tudom hogy egyszer igen, és akkor szuper lesz, de már jó lenne ott tartani....

Szóval addig is dicsekszem én is Lénával, aki tegnap megpróbált "békázni" egyet és már ma is négykézlábra állt és rugózott kettőtKépKépKép
Olyan kis ügyi, csak ámulok és bámulok hogy milyen gyorsan fejlődik, egyik napról a másikra tanul meg dolgokat....

Kép
Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Nagyon jók a talis képek, az összes fényképezővel! Kép Édesek a gyerekek, szépek, aranyosak, ügyesek és ti anyukák is szépek vagytok! Kép Szupermenek Kép Bazsi és Noel vagányak! Kép Kislányok is csinosak!Kép Gergő bujócskázása Kép
Én is kiszúrtam Kuha csíkos csini frizuráját! Kép

benianyu

Róki!

Hát sz@rrá röhögtem magam Zsuzsán hogy milyen izgalmasan telik a napjaKépKépKépKépKépKépKép
Annyira eredeti képeket tudtok csinálni....tényleg tök jellemző.....de nekem eszembe se jutott volna egy csokorba foglalni a lányka egy napnyi izgalmas tevékenyésgét(kóstolgatásait)KépKépKépKépKép
Nagyon eredeti, add át DavidnakKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann! Kép

Hehe, átadom. David esküszik hogy csak utólag vette észre, hogy minden képen töm valamit a szájába Zsuzsa.

Léna sapkás képe nagyon jóóóóó. Kép Az az igazi "jéééééé, ilyen is van?!" pofi.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hülye ez a babanet, darabokban rakja föl a hozzászólásokat, délutánig csak a tegnapiakat láttam, most este már a maiakat is..
Mi van már megint??????

Talisképek vagányak!
SzupermanKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Sapi tényleg aranyos, csak sajna a béna anya kicsit vett belőle, úgyhogy csak fotózás erejéig volt rajtaKép
Megpróbálom visszacserélni nagyobbra, vagy elajándékozom barátnőmnek, akinek jövő héten kellene szülnie egy kiscsajtKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Először is:

Bodza!!

ÓóóriÁÁÁásiiiIIII HIIIIPPPHIPPPHHHUUUURRRÁÁÁÁÁÁ!!! KépKépKép
De jó neked! Én is akarok még sokszor pocakos lenni! Szólok is apának este KépKépKépKép Férjed jól meghívta azt a bébit Kép
Saci nagyon helyes, ahogy mosolyog a lila lolás pólójában Kép
Simán maradj velünk! Nemsoká még pár embernek aktuális lesz a kérdés, van egy olyan érzésem, és ha együtt kezdtük, maradjunk is így, legalább az ötödik eresztésig KépKépKép

Davallia,
képek tök jók, főleg a kacsás!
Szép vagy az esküvősön Kép

Dóri,
szegény kutyi. Kép A mi előző blökink is 16 évesen múlt ki. Ahol most lakunk, van egy félvak, reumás sánta kutya, ő is épp annyi idős, reménykedünk, hogy még megéri a nyár végét, nagyon kedves, szeretetreméltó jószág.
Tejci-ügyben mi újság?

Viki,
Peti baba nagyon sármos! Kép
Nekem is sokáig fájdogált a hasam, mielőtt megjött. Ráadásul anyukám megvuduzott. Megkérdezte délután: Te, megjött már? Mondom nem... erre este beállított...

Juci6,
te jó ég, melyik kórház ez? Én biztos begörcsölötem volna, ha nem lehetek végig hármasban Mátéval és Apával.
Az ivás sosem kóros. Úgysem tud kipukkadni Kép Anyukám mondta, hogy mi is olyanok voltunk mindig, mint a kiskacsák.

Tünde,
Zita igazi szerelemgyerek, ez már most meglátszik rajta Kép
Ehehe, Apa jót izgulhatott Kép

Thomasanne,
úristen, mit ettél??? Kép

Márti,
én vasárnap fogok ablakot pucolni Kép
Úgy látszik, ez már csak egy ilyen hétvége..

Duda,
kicsit megnyugodtam Juci kórházát illetően. Elég rémisztő első olvasatra, hogy szülőtriók alakulnak valahol. Aztán ha valaki beparázik, vagy hisztis fajta, mit csinál a másik kettő? Onnan már nem nagyon futhat el... De igaz, akkor tényleg a saját dolgával törődik az ember Kép

Jucc,
köszi! Kép
Tudom, hol laksz, arra jártam suliba, a Vörösmarty utcában a Vargába.
Nekünk bármelyik nap jó, felpattanok a hévre, aztán egy kis busz, és már ott is vagyok Kép
Szegény Gergőt újra kellett oltani? Kép Bőrgyogyihoz mindenképp menjetek el, mi az, hogy nem tud mit csinálni? Szerintem biztos tud, csak talán a dokinénitek kissé túl magabiztos/magabizonytalan Kép
Ja, mit vigyek?

Ancsi,
dájdájdáj Kép Édes lehet Melcsi, alig várom, hogy Máté is elkezdjen dumálni, ő még csak halandzsázik, hogy hddzzzűűű, brgyűűű, errrghhííí, nnngen, meg ilyenek Kép

Majola,
tök jó, hogy ti is jöttök Jucchoz Kép

Duda,
diszkós macska nagyon vagány Kép

Rókica,
fél banán nem semmi teljesítmény. Máté fél krumplinál tart, a kisebb fajtából Kép

Kuha,
bocs, belekotyogok, én is szoptatok, éjjel is, mégis megjött, ami peteérésre utal. Tehát nem biztos módszer. A biztos csak a halál, de az most nem ide való téma KépKépKép
Talis képek nagyon jók, főleg a hintában alvó Gergő tetszik Kép

Prüntyi,
tali tök jó lehetett, a képeid nagyon szépen sikerültek! Balettcipellős Tüncsi Kép
Ne aggódj, 28-án nem menekülsz ám előlünk sem! Kép

Cinka,
én karámot csinálok az egyik fényes sarokban a nagy cserepeseknek.
Felborítani ugyan nem tudná Máté őket, de azért a virágföld nem annyira egészséges táplálék Kép

Ayse,
nem semmiken mész most keresztül... Sarj-szövet esetleg?

Sildike,
babamentes babatali rulez Kép Nem hiszem, hogy kibírnék annyi időt Máté nélkül.
Bazsi édes, ahogy kidőlt Kép

Barbi,
jézusmária, nem semmik lehetnek barinődék gyerekei. Tényleg a szülő személyiségén múlik, hogy mit enged meg magának a gyerek, mert jól fogalmaztál, próbálkozni lehet, de ha nem ér vele semmit, nem is megy tovább. Kell nekik a szabadság, önállóság, de egészséges keretek között.
A te képeid is jók lettek, a hiba a készülékben van, a pillanatokat nagyon jól elcsípted!

Benianyu,
gyógyvudu megy Beninek és Daninak!
Remélem, mihamarabb meggyógyultok! Kép

Megann,
Léna nagyon csábos a kalapjában Kép A mászás meg menni fog, ne aggódj, nemsoká bánod már, hogy miért kívántad olyan korán KépKépKép

Megyek apával Monty Python's Flying Circus-t nézni. KépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
25+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse,
Sajnálom, ami történt veled és hogy szenvedtél ma! Kép Remélem, hamar rendbe jössz! Kép

Barbi,
Köszi Kép
Gratula Leonnak is a második fogacskájához! Kép

Megann,
Léna nagyon szép! Kép A második képen a kalapos kislány nagyon cuki! Kép És tényleg nagyon ügyesen fejlődik. Neki biztos nem kell nehéz sonkákat emelnie, mint Danigombócnak. Kép

Duda,
Drukk a barátnődnek, hogy gyors és sima szülése legyen és a férjének, hogy minél hamarabb! Kép

benianyu

Hát ez k...va jó, megnézném Vrucsinicá babáját, de kb ugyanaz a helyzet mint nálunk az archivban...0 sor látszik...
Az isten fáját nekiKép

M.

Kép

Kép
megann

cggzjvj

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sis!

Én nem értelek.Hogy csinálod???
Hogy mindenkire emlékszel hogy mit írt, és hogy mit akarsz válaszolni?????
Vagy csak én vagyok kripli?????KépKépKépKépKép

Benianyu!
KösziKép
Hát vigyázok ám Léna idomaira, bár ő is combos szerintem (na ebben nem rám ütött, mert én inkább hasas vagyokKépsajnaKépKép)
Viszont nagyon kis erősnek látom, bár szeirintem Angelani Erhardja viszi a pálmát, a kis gézengúz már álldogál amikor csak tud!
Félre ne értsd, tudom hogy ez nem verseny, és minden baba másképp fejlődik, ez így a szép és izgalmasKépKépKép

Beninek jobbulást, remélem nincs nagy gáz....meg hogy Danika nem kapja el...

M.

Kép

Kép
megann

Nem állom meg, mégegy, aztán eldugul a fényképezőm mára:
Kép
M.

Kép

Kép
megann

Jucc, Sis!

Én nem csak oda jártam, hanem ott is laktam, XX.Vörösmarty u.KépKépKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Következő "dilim"

Már kellene szótagokat mondania Lénának majdnem 7 hónaposan...???

Sokszor mondja a magáért de leginkább pl rágcsálás közben hangosan áááááááááááááá zik...., meg kacarászik....

m.

Kép

Kép
megann

Te jó ég, lőjjetek le....

Na leléptem, Jó éjtKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Léna fekete-fehérben is édes! Kép KépKép
Dehogy értem félre, főleg, hogy én kezdtem a témát.
Egyébként Dani is relatív jól fejlődik és elég erős, annak ellenére, hogy eszméletlen dagi. Nekem ez furcsa, mert Beni sosem volt ennyire jó húsban. Ez a különbség nálunk az igény szerinti szoptatás + sokkal lazább anyuka és a háromórás evés + elsőgyerekes izgulós anyuka között.
Teszek fel egy képet Kép De ne ijedjetek meg! Kép
Kép
Viszont tud már négykézlábra is állni.Kép
Kép
Beni eteti Danit almával Kép
Kép

benianyu

Megann,
Dehogy kéne még dumálnia Lénának! Nem ráér?!?! Kép
Mosolyogni is kicsit később kezdett, de azóta abba sem hagyja és mosolyog! Kép Ne idegeskedj feleslegesen! Kép

benianyu

próba

ayse

Ayse,
Látszik Kép
Jobban vagy?

benianyu

Megann Kép
az én memóriám sem olyan jó ám, bár így lenne Kép
A böngészővel párhuzamosan nyiss egy notepad-et (jegyzettömb), és abba írd, amit akarsz.
Mikor végeztél a Vargában? Engem 1994-2001 között evett ott a fene.
Lénát meg ne féltsd, nemsoká azért imádkozol majd, hogy bár fogná be a csőrét Kép

Benianyu,
Dani tényleg gombóc KépKépKép De ez ilyen korban még nem baj, főleg, ha anyatejcitől van. Szerintem nagyon helyes, jól áll neki a husi.
Beni nagyon gondos bátyó Kép

sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bocs, nem tudtammáshogy frissíteni, csak úgy, hogy nyomtam pár betűt...

AyseKép Sajnálom a mai napodat, Nálatok is hullámvölgy van? Remélem, most már vége!
Egyébként az én dokim a felszívódó varratokról nem beszélt jó szívvel, sok nem kívánatos dolog merül fel vele kapcsolatban, ezért ő nem használja. Engem meggyőzött annak idején, ráadásul egy pillanatig sem éreztem, amikor kiszedte a varrataimat. És nincs mellékhatásKép
Ekcéma, allergia: Én is egy dög vagyok, mert nagyon nehezen adnám föl a tejtermékfogyasztásomat. Terhesen egyáltalán nem ittam tejet, és az első szoptatós hónapokban sem, a pöttyök mégis jöttek. Igaz, más tejterméket ettem. Mostanában viszont rászoktam a reggeli tejeskávéra, és se jobb, se rosszabb nem lett. Többet nem merek inni, de ennyi kell. A szép az a dologban, hogy Norbizom ugye, és eszerint egész nap tömhetném magamba a tejet, túrót, tejfölt, stb, mégis vissza kell magam fogniKép Egyébként húgomnak három gyereke van, az első kettő ekcémás, érzékeny, nagyon csúnya, száraz bőrrel született, a nagyobbiknak valamivel már jobb, de már 8 éves elmúlt, a kisebbiké is javult, de elég randa, ő öt éves. Tojásallergiájuk van, de amellett, hogy tojástartalú ételeket nem ehetnek, nem mindegy, miben fürdenek, mivel mossák a ruhájukat. A legkisebbnél azt javasolta a védőnő már aterhesség alatt, hogy se tejet, se tojást ne egyen tesóm. A gyereknek szép a bőre, egy éves elmúlt, de nem látszik gond nála. Hogy ez a diéta miatt van, vagy azért, mert más az apuka, esetleg egy harmadik ok, nemtom, de becsülöm a tesómat, hogy kibírja. Amíg ennyire enyhe Gergő pofiján a gyanú, én sem diétázom, nincs panasza valóban. / hasa sem szokott fájni, bőre sem szárazKép / De tudom, milyen az igazi ekcéma, rettenetesen szenvednek egy-egy rosszabb időszakban az unokahúgom- és öcsémKép / nem azért, mert véletlenül tojást esznek, hanem például bizonyos évszakokban jobb, máskor rosszabb a dolog, még ha tartják is a diétát/.
Mindenesetre fölhívtam a bőrgyógyit, nem kell beutalóKép Valamikor elviszem Gergőt, nem veszítek semmit vele.
Bocs, kicsit bő lére eresztettem...

Nem válaszoltál, de lehet, hogy nem látszik már a korábbi hozzászólásom: Honnét is tudod, hogy hol lakom? Volt róla szó, és én ennyire nem emlékszem?
És a másik kérdés: a minitali Neked csak pénteken lenne praktikus? Nekem jó, csak hogy pontosítsunk akár.
Ha igen, akkor mi is 21-én taliznánk, mint Meáék? Nem figyeltem, de talán nincs átfedés. Akkor hozzám jönnek a BKV-zók, Meához az autósok? Kép

Judit

jucc73
Érd

Béna babanet!

Benianyu Kép, Megann Kép!
De ügyik, hogy már négykézlábaznak!

Léna tündérbaba. Ilyen rózsaszín jegesmedvebőr nekünk is van, igaz nálunk én felejtettem benne egy piros rugit a többi között. KépKépKép Így Andris időnként Pinkyboy (Csak igaz ne legyen!!! KépKépKép)

Gyors gyógyulást Beninek!!!

Ayse

ayse

Ayse, Sis
Köszi Kép

benianyu

Megann, én nem a Vörösmartyban lakom, csak majdnem, de minden nap odajárunk játszóraKép

BenianyuKép Beninek jobbulást, remélem, a lázon kívül nem jön elő semmi nyavalya, és élvezhetitek a hétvégét!
Dani nem is gombóc, ezután a kép után én inkább SzumóDaninak hívnámKép Annyira drága!!! És ahhoz képest, hogy milyen gombóc, igenis mozgékony! Az én csöppöm sokkal "véznább", mégsem négykézlábazik, pedig öregebb is Kép Gergő bejárja az egész nappalit hason csúszva, meg pörögve, úgy látszik, ez egyelőre elég neki.

J.

jucc73
Érd

Benianyu Kép!
Köszi! Jobban!!!
Félelmetes Danigombóctól nem ihedtünk meg, sőőőőt!
Nagyon édesek a fiúk az etetéssel!!! Én is megígértem Lilinek, hogy etetheti, de még nem fogtunk neki a második próbának. Hiába két nem evő gyerek ehyszerre, ez már túl sok az idegeimnek KépKépKép

Jucc Kép!
Sajnos nem láttam, hogy kérdeztél, mert nem látom az archívumot, de ezek szerint igen. Igen, mondtad még a kórházban és tudom melyik az a ház. Mert 6-21 éves koromig a környéken laktam és ma is gyakran megyek (kivéve, amióta Andris megszületett). De olyankor mindig sasolok, hogy melyik lehet a Ti ablakotok!!!

ayse

Jucc,
Jobbulást köszi! Kép Szumó Kép
Dani sem megy még négykézláb, csak felállt már négykézlábra. Inkább kommandós-mászik, de legjobban a tengelye körül forog, körbe-körbe. Kép

Ayse,
Az etetést Beni is csak egyszer próbálta. Dani igen érdekesen eszik. A kanállal együtt az egyik kezét is benyomja a szájába, a másik szabad kezével meg fogja a kanalat. Nem egyszerű az ügy. Kép Szkafanderben etetem, mert minden tiszta alma. Kép Ráadásul az ki sem jön, csak fehérítővel.

benianyu

Akartam írni délután, csak nem volt net, hogy ismeritek-e a dm bababónuszt?
Nagyon jó találmány! Mi nem rég váltottuk ki. Csak egy másolat kell a szül. ak. kivonatból, azzal együtt kell leadni a jelentkezési lapot. Kb 3 héttel később megjön a kuponfüzet, tele engedményekkel. Többféle pelusra 300-500 forint engedmény, fürdető, popsikendő, babakaja stb. Nem csak dm-es termékekre.
Ezen kívül most egy új akció kezdődik a dm-ben, az a címe, hogy "Érezd jól magad", egészségmegőrzéssel kapcsolatos. 100 forint+jelentkezési lap ellenében kaptam egy kuponfüzetet, amiben szintén nagyon sok engedmény van, többek között egy -300 forintos kupon Sterimarra, de más egészséggel kapcsolatos termékre is, pl. teák, müzlik, szépségápolás stb.
Nem kapok ám %-ot a dm-től Kép, de szeretek ott vásárolni, mert jó a minőség és az árak is korrektek.

benianyu

AyseKép Ez szörnyű, hogy már rövid távon is ennyire nem emlékszemKép Ha jössz a talira, megtudod azt is, melyik az ablakunkKép Mikor is legyen a tali? Pénteken?

BenianyuKép Én is most hallottam arról, hogy a Bababónusz mit is jelent, de rajta van a tájékoztatón, hogy a 2005-ben született babáknak márc.31-ig lehet jelentkezniKép
Értem én, hogy nem mászik még Dani, de Gergő még meg sem próbált négykézlábra emelkedni. De nem idegeskedem ám, csak úgy mondomKép

J.

jucc73
Érd

Alszik már mindenki? Megyek én is. De ha már így átírogattam április 8-ba, hadd legyek én az első:

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NYÚLNÉ KépKépKép
EZ EGY KARÁCSONYI KAKTUSZ-VIRÁG NAGYANYÁM TERASZÁN, FOGADD SZERETETTEL!
Kép

Jó hétvégét mindenkinek!
Judit

jucc73
Érd

Nyúlné!
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép Kép Kép

benianyu

Jó reggelt!

Nyúlné!
Nagyon sok boldog szülinapot kivánunk!!Kép

Jó hétvégét mindenkinek!Szerintem már csak hétfőn jövök.Ma megyünk babalátogatóba!Kép

Ja még annyit Meli este 8-kor elaludt,fél2-kor kelt,majd fél7-kor!!!Evett és most is alszik,úgyhogy megyek én is visszabújok apa mellé!!KépKép

ancsi26

Jó reggelt mindenkinek Kép

Nyúlné!

Isten éltessen sokáig, a füled érjen bokáig!

Azaz:

Kép

Azt hiszem, az előző kívánság épp egy nyúlnak való Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

JA!

Davallia,
megvan a Flying Circus összes része (40db). Kell dvdn?
Prüntyitalira elvihetem, ha kéred.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Nyúlné
Boldog szülinapot kívánunk!Kép

Benianyu
Remélem Beni hamar kiheveri a kórságot és Danit meg titeket is elkerül!
Tegnap megnéztük a filmet.(Anyám nyakán) Tényleg kis aranyos volt.De a nadrágost nem találtam.Kép
Mondjuk már nem is lett volna nyitva.

Ivás ügy
Köszönöm a válaszokat azoknak akik válaszoltakKép
Sis
Lehet kóros az ivás. Pl cukorbetegség egyik tünete,hogy rengeteget iszik a beteg.
Megkérdeztem a dokinénit, hogy van e ilyen ujjbegyből vett vérvétel alapján készíthető teszt babáknak. Azt mondta van.De hogy szerinte csináljunk akkor már teljes vérképet. De azt én nem akarom. Szerintem nem mindegy, hogy szegénytől vért vesznek e, vagy az ujját bökik meg egy kicsit.

Kórház
Egyáltalán nem maradt meg bennem, hogy más Anyukák is ott szültek. Még a mozgás körülöttem olyan szempontból jó is volt,hogy éreztem, hogy nem állt meg az élet és nemsokára túl leszünk rajta. Nem tudom mennyire volt ez érthető.
De néha azért nyilván jobb lett volna, ha nyugi van.

Ayse
Jobbulást kívánok! Én a varrást EDÁ-val együtt is rühelltem. Nélküle meg...

Talis képek nagyon aranyosakKép

Még egy kérdés!!!!!
Szerintetek Marci mozgás fejlődését nem lassítja az, hogy gyakorlatilag csak a járókájában tud gyakorolni? Ami elég nagy, de azért járóka.
A cica miatt nem szívesen tenném le a földre.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Helló!

Davallia!

Ari vagy!Kép

Benianyu!

Danibaba-gombócartúr nagyon cukiKép Olyan kis puhának néz kiKépGondolom imádod dögönyözniKép
Jaj nagyon cukiKépKép

Ja egyébként látom Danigombócnak sem akadály a pufiság hogy ő is békázzon egyet-kettőtKépKépKép

Bókokat köszönjük Léna nevében is!

Jucc!Sis!

Én nem jártam a Vargába, csak a Vörösmartyban laktamKép

Na ma rengeteg csavargás vár ránk, csupa izgalmas dolog, szőnyegtisztítóba vinni a szőnyeget, szelektív kukához a szemetet, bevásárolni, stb.....

Ahelyett hogy inkább kirándulnánkKépKépKépKép

Ja és nagyon be kellene rendeznünk a vendégszobát mert nagynénémék bejelnetkeztek, hogy nyáron jönnének egy-két napra SvédbőlKép
Úgyhogy Pató Pár urat elüldözzük itthonról, muszáj lesz nekidurálni magunkat hogy végre befejezzük a berendezkedést...

Megann

Kép

Kép
megann

de édik vagytok!!!!!!
köszönöm mindenkinek!!!!!!KépKépKépKép

na kinek van még kedve jönni szerdán????vagy olyan csúnyán hangzott,hogy ne huszan,hogy inkább nem is jön akkor senki más?szívesen látunk Kisnyúllal mindenkit!

Kisnyúl megint nagyon roszul alszik éjszakánként és megint minden a szájában van,így aztán én végképp nem alszom,konkrétan,mint egy mosott kaki!Képmegyünk ma úszni,hááááát nem tudom,lehet megint rendbontók leszünk!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Tegnap egész este nem működött ez a kaki Babanet.

Chipandale fiúk nem is rossz ötlet.Kép

Barbi, Kuha, Prüntyi
Nagyon jók lettek a talis képek.

Sis
Én pár órát simán kibírok a fiúk nélkül, sőőőtttt...Kép
Pünkösdkor megyünk 4 napra apával kettesben Prágába.

Annyit beszéltünk a mensiről, hogy nekem is megjött múlt héten.
Már hetekkel előtte éreztem, hogy készülődik, úgyhogy aki ilyet érez, az teljesen normális.

Nyúlné
Boldog szülinapot.

Kép
Kép Kép
sildike

Nyúlné! Kép
Boldog szülinapot Neked!

Mi is megyünk ma úszni, kettőre, oda a Vizimanóba. Kíváncsi vagyok, Bendegúznak hogy tetszik majd Kép.
Ti hánykor mentek?

KépKép
KépKép
Márti
márti72

mi 1re!majd váltáskor talizunk!Kép

FIGYU MINDENKINEK,AKI A VIZIMANÓBA MEGY ÚSZNI!!!!!!!!!!
jelentkezzetek Nyúlnéra hivatkozva,hátha kapunk valami engedményt,ha már ilyen jó reklámot csináltam nekik!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és köszi!!!!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: