A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

BodzaKép Ez tényleg a nap híre, sőt! Az igazat megvallva én nem irigyellek, de persze csak a nehézségek miatt nem, de lesznek ott gyönyörűségek isKép Sok boldogságot, egészséget,mindent!
Épp ma voltunk a rendelőben, a és a terhestanácsadásról jött ki egy anyuka, akinek akkorka babája lehetett, mint Gergő, és már látszott a pocija. Egy pillanatra elszörnyedtem, de ő boldognak látszott, és ez a lényegKép

VikiKép Nekem sem jött meg, csak szoptatok, nem is várom még. Balázzsal 10 hónap után jött meg, és akkor is csak kéthavontaKép Hányingerem, hasfájásom nekem is szokott lenni, a betét mindig ott figyel a táskámban, nehogy meglepetés érjen.

ZsuzsaKép Mondom a Nyugatitól, csak nagyjából, hogy lásd, nem bonyolult: Vagy eljöttök a Borárosig, és onnét a 23-mas busszal, ami majdnem a ház előtt tesz le. Vagy metróval a Határ útig, és onnét 66-os busszal, ez pont a ház előtt tesz le. Mindkét busz kábé negyed óra alatt van itt. Ha van konkrét időpont, úgyis megy a mél a címmel, pontos adatokkalKép
Amúgy a Húsvét utáni héten kinek melyik nap lenne jó? AyseKép Neked a péntek az ideális, ugye?

SisKép Fogok szólni a taliról, de azért ne tűnj el teljesen!

BkrisztaKép Láthattalak ma 1/2 11 körül az 59-es végállomásánál? Épp egy 100Ft-os boltba küzdötted be magad a babakocsival. / legalábbis tisztára olyan volt a hölgy, mint Te/.

Bubusnak gratula a féléves szülinapjáhozKépKépKép

Túl vagyunk a BCG újraoltáson, szegény manóm, ahhoz képest, hogy eddig egy oltásnál sem sírt, most szenvedett rendesenKép Csak addig, amíg megkapta, de az nem volt egyszerű menet. Előre mondta a dokinéni, hogy utálja beadni, mert a bőr alá kell, és forgatni kell a tűt, meg mittudomén. Na, sikerült az oltóanyag egy részét mellélőni, még a saját szemébe is ment...
Rákérdeztem a bőrére, hogy normális-e a tejkiütés ennyi idősen, csak annyit mondott, hogy bizony egy kicsit ekcémásnak is tűnik, a hajlam mindenképp megvan. Mondom, akkor egy beutalót a bőrgyógyira? Azt mondta, úgy sem tudnak mit csinálniKép Be fogok telefonálni, hogy kell-e beutaló...

Megyek, Balázsnak mákos nudlit ígértem, és már nagyon akar gyúrniKép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bodza!!!

Gratula!!! :D Hogy érzed magad? Olyan nosztalgia fogott el az UH-d láttán! Kép Ti már próbálkoztatok vagy véletlen jött össze?

Most itt ülök Budaligeten és azon gondolkozom, ha most elindulunk, akkor talán 1-re odaérnénk Prüntyiékhez. Szerintetek érdemes még?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki, Duda, Nemesek, Jucc, Davallia, Rokica! Nektek is köszönjük a gratulációkat!

Roki! Jól érzem magam, nekem Sacival se volt semmi tünetem, remélem most se lesz.

Inkább attól tartok, hogy fogok én 5-6-7 hónapos várandósan egy alig (vagy egyáltalán nem) totyogót emelgetni.

Az túlzás, hogy próbálkoztunk, párom nevetett is, hogy csak rám néz, és én úgy maradok. Március elején fogant, amikor kb. kéthetente voltunk együtt, szóval tényleg nagyon akart jönni. Kép
Én egyébként jobban meglepődtem, mint férj, ő már mondogatta egy ideje, hogy szerinte van ott vki.

Na, készülődöm, megyünk le Zalába egy barátnőnkhöz.

Pussz mindenkinek

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, és akkor most jelentkezzek be a 2006 ősziekhez is? Kép Bár már majdnem tél lesz akkor...
Még maradnék nálatok, bár lehet, hogy majd zargatni foglak benneteket pocakos kérdésekkel.

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Bodza!
Nagyon gratulálok! De jó hír ez. Az összes nehézséggel együtt!
És feltétlenül maradjál a topikunkban!!!!

Mindenki akinek már nem kap tejcsit a babája.
Gondolom adtok folyadékot a kicsiknek a tápszeren kívül
Mennyit isznak a gyerkőceitek?
Marci rengeteget. És kezdek aggódni, hogy ez kóros.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Havtunde.
Ezek a képek zabálnivalóak!Kép

Viki.
Még nekem se jött meg.Múlhéten voltam UH-on,de nincs semmi.Hát még egy ideig nem is szeretném hogy legyenKép

Bodza.
Gyönyörű ez a Saci.
Biztos a kistesója se lesz különb!Kép

Jucc.
BCGKép
Nagyon lazák ezek az orvosok!Kép

Davallia.
Köszi.

Ablakpucolók!
Jó munkát nektek!Kép

Hát az én lányom egyre többet dumál.Kép
Most is ül az ágyon,vigyorogva mondja nekem,hogy dáj-dáj-dáj-dáj!Kép
Jaj,annyira édes és annyira IMÁDOM!!Kép

ancsi26

Juci,
én Zitába nem tudok semmit beleimádkozni. Kép Ma arra vetemedek, hogy cumisüvegből próbálom itatni. A kaki már koppan, ha kiesik a pelusból. Na jó, ez túlzás, de bogyókat kakil.
Vendég

Juci,
én Zitába nem tudok semmit beleimádkozni. Kép Ma arra vetemedek, hogy cumisüvegből próbálom itatni. A kaki már koppan, ha kiesik a pelusból. Na jó, ez túlzás, de bogyókat kakil.
Vendég

BodzaKép!
Ez hatalmas HÍÍÍÍÍÍÍÍÍRKépKépKép!!!
NAGY NAGY GRATULA KépKépKép!!!!!! Nagyon vigyázz Magatokra!
S nyugodtan jelentkezz be a másik topicba is, de azért majd minket se hanyagolj, ha lehetKép!
Sacika tüneményes, s ahogy Ancsi is írta, biztos a Hugica/Öcsike se lesz majd különbKép!!!!

Viki!
Még nekem se jött meg, de nem is hiányzikKépKép)!
Ne izgulj, ami késik nem múlikKépKép!

Jucc!
Szegény Gergő! Azért reménykedjünk, hogy mégse ekcémaKép.

Andi!
NatiKép beszélt az odabent magát jólérző bébi fejecskéjévelKépKép????
C.

KépKép
cinka

Bodza, szuper hir! Gratulálok! De jó lesz Sacinak, lesz kistestvéreKép Remélem, julcsinak is lesz hamarosan!

Jucc, a Boráros szuper, odavisz a 15-ös busz, ami a sarkon áll meg.
Andi, gyere te is! Ha nem jó neked a Boráros, alkudozhatunk az útvonalonKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Cinka!
Beszélt, de a bébi már most elég makacs és nem hallgat a jó szóra!Kép Pedig jó lenne, ha történne valami, különben hétfőn be kell feküdniük a kórházba.Kép

Zsuzsa!
A 15-ös melyik sarkon áll meg???KépKépKépKép
Sütögetsz már?

Andi&Nati 34+5 Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Na végre... megint van Babanet.Kép

Prüntyi!

Ezer bocsánat, hogy végül nem mentünk, de másfél óra volt hazavergődni Budaligetről Újpestre, és akkor már nem volt erőm továbbmenni. De 28.-ra azért bejelentkeznék.

Képzeljétek!

Zsuzsa ma egy fél banánt bevágott. Eddiglen ez volt a legnagyobb mennyiség amit együltő helyében elfogyasztott, és Anyu azt mondja, előtte tejet is ivott cumisüvegből.

Ha felébred, megpróbálunk neki vacsorát is adni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza!

Én is nagy-nagy gratula a kistesóhoz!!!! Az írásod alapján úgy veszem le, hogy azért annyira direktbe nem terveztétek.
Megkérdezhetem, hogy hogyan történhetett meg? Te szoptatsz még, és emiatt esetleg nem védekeztetek? Csak azért kérdezem, mert kíváncsi lennék, hogy mennyire biztos fogamzásgátló módszer a szoptatás...
Persze, csak ha nem vagyok indiszkrét.

Prüntyi!

Nagyon köszönjük mégegyszer a vendéglátást. A gyerkőcök irtő édesek voltak, és én személy szerint baromi jól éreztem magam, pláne, amikor körbeültük az asztalt, és jókat röhögtünk a csajokkal.
Egy kicsit olyan érzésem volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Olyan nyílt, és fesztelen volt mindenki. Tényleg tök jó volt.!!!

Hencsi!
Örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek Titeket, bár, ha jól utána gondolok, azért be sem mutatkoztunk egymásnak. Még jó, hogy a gyerkőcök alapján sejtetted, hogy ki kicsoda :-)

És néhány kép:

Tüncsike a gyönyörű szemeivel:
Kép
Kép

Szépséges Lívia:
Kép

Gergő, aki nagyon-nagyon élvezte a hintát:
Kép
Kép

Majd el is aludt benne:
Kép

MEgérkeztek a "szupermanusok" is:
Kép
Kép

És a szívem egyik csücske, Noel:
Kép

Noel Barbival:
Kép

Lackó hamizik:
Kép

És Leon is hamizna már:
Kép

Najjon vagány kispasi, Bazsika:
Kép

És végül Gergő Tüncsike bunkerében (ami nagyon tetszett neki):
Kép

Majd amikor már megunta, kifelé jövet:
Kép

Kép
kuha

Sziasztok,

Bodza, Nagyon-nagy GRATULA, és sok boldogságot hozzá! Kép

Róki, nem probléma, majd 28.-án.Kép

Itt van pár kép: én megint nem csináltam sokat Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Mea !

Remélem, sikeresen hazaértél! Minden rendben volt?

kuha

Kép
kuha

Úristen, most , hogy Prüntyi is feltette az ő képeit, látom csak, hogy az én gépem milyen fakó képeket csinált. Semmi szín nincs bennük.

Kép
kuha

Sziasztok!
Először is Bodzának nagy-nagy gratula a 2. bébihez!!!!!!KépKépKép
Nálunk 16 hónap a korkülönbség, ne aggódj, nem olyan vészes, mit amilyennek először tűnikKép
Saci nagyon helyes a képenKép

Juci!
Leon semmit nem iszik a tápin kívülKép Engem meg ez aggaszt lassanKép

Jucc!
Gergő oltásaKép

Tünde!
Zita és Jack nagyon menőKép

Tali Prüntyinél nagyon-nagyon jó volt!!!!!Kép

Prüntyi!
Elbúcsúzni se volt időm rendesen, szóval köszi még egyszer mindent, nagyon jól éreztük magunkat!Kép

Prüntyi, Mea, Kuha, Sildike, Hencsi!
Ismételjünk majd hamarosan!Kép

Képek nagyon rosszak lettek, nem vakuztam, így mind homályos lett, nem volt elég a fény a gépnek......KépNem is tudom, felrakjam-e őket?
Fiúk a kocsiban elaludtak, majdnem hazáig aludtak is, szóval már nem raktam le őket itthon.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Én benne vagyok az ismétlésben!! Kép Kép

Azért feldobhatnád a képeket, látod, az enyémek is milyen élettelenek Prüntyiéhez képest!

Kép
kuha

képek nagyon jók a taliról,a fakók is,mert nem is fakók,csak biztosan vakítóan ragyogtak a picikKép!

Bodza!!!!!!!!
annyira,de annyira jó,hogy jön megint egy picur!gratulálok és mindent részletesen megosztani velünk!
de jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Andi!
Azért majd akkor Tőled is helyzetjelentést kérünk a barátnődről, ha meglesz a bébiKép. Reménykedjünk, hogy Nati megtalálta a hangot a kis PocaklakóvalKép!!!
De jó, hogy Ti is jöttök majd JucchozKép!
Nagyon ari ez a "denszelős" cicaKépKépKép!

Rókica!
Ez ismerősKép! Mikor először adtam Rékának banánt, Õ is úgy nyelte, mintha fél évig ezen élt volna. Persze egy harmadnál többet nem mertem Neki adni. Most már simán benyakal egy egészet is!

Ancsi!
Édes lehet dáj-dájozós MelikédKép!
Réka is dumál, habár mostanában inkább a berregést fejlesztette tovább, miközben fáradhatatlanul gyakorol. Először fevőtámaszba nyomja magát, mint Zsuzsa Julcsija, s onnan emelgetni a kis popóját. Nagyon haláliKépKépKép. S néha sikerül a térdeit is maga alá húznia. Ma már haladt is előre pár centit!!!
Hamarosan tényleg pakolnunk kell! Fogalmam sincs, hogy pl. a nagyobb növényeim (Ficus, Yucca stb.) hova kerülnek majd. A veszélyesebb sarkokról -ami ugye nem mozdítható- nem is beszélve.
C.

KépKép
cinka

Talizósok!!!
Nagyon szupik a képekKépKépKép!!! Tök jó lehetett Nektek!
Tüncsike különösen édes a kis farmerrucijábanKépKépKép!!!
Persze a többi Babóca is nagyon nagyon tündériKép!!!
C.

KépKép
cinka

Kuha, semmi baja a gépednek!

Mea, úgy néz ki, hogy megyünk vasárnap úszni, ha hazaérünk addíg.

Barbi, nagyon szívesen! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!Kép

Bodza!Kép
Én is gartulálok a bébihezKép
Vigyázz magatokraKép

Prüntyi!Kép
Nagyon köszönöm a vendéglátást és ne haragudja rágóka miattKép
Veszek egyet ha látok, mert magunknak úgyis akartam egyet, akkor veszek 2 db-ot.Te hol vetted?

Jaj Csajok, nagyon jól éreztem magamat a talin!!!!KépKépKép
Hát rég röhögtem ekkorákatKép
Fú gyertek el hozzánk 2 hét múlva, mert írtó jó voltKépKépKépEgyébként másokat is szívesen várok április 22-én igaz picit messze lakunk de akinek van kedve egy egész napos talira várom szeretettelKép
És tényleg oldott volt a hangulat, még intim dolgokat is kidumáltunkKépKépKép
Ja és jó hatással vagytok rám, azóta tök jó kedvem vanKép
Ja és lazaságot tanulhatok még tőletek az biztiKép

Képeket én nem csináltam, mert elhagytam a gépemet nem tudom holKép de majd megtalálomKép

Ja és nagyon jók a képek!!!!

És nagyon helyesek voltak a gyerekek.

Prüntyi!Kép
köszi a kiságy kölcsönzést, jót tudott így Lívi szundizniKép

Megyek fürdetés van, mert már fáradt nagyon, azóta nem is aludtKép

Puszi Mindenkinek!

Mea
mea

Prünyti!Kép

Fűzöm páromat én is az úszásraKép
Nálatok ki lesz a vízben Tündével?
Mindketten?
Én úgy gondoltam páromat küldöm beKép

Mea
mea

Prünyti!Kép

Fűzöm páromat én is az úszásraKép
Nálatok ki lesz a vízben Tündével?
Mindketten?
Én úgy gondoltam páromat küldöm beKép

Mea
mea

MEa!

Két hét múlva nem 21-e lesz? Vagy szombatra szeretnéd a talid????

kuha

Kép
kuha

Húúúúúúúúúú csajok!

Ez a napom sem lesz benne a Top 10-ben KépKépKép!
Mivel a hólyaghurut tünetei enyhültek, de múltak el teljesen, elmentem a nőgyógyászomhoz. Kiderült, hogy egy varrat valszeg nem tudott teljesen felszívódni és körülötte kialakult egy ún. sars-szövet (?), ami nem komoly, de le kell távolítani, ami ott helyben meg is történt. Érzéstelenítés nincs, úgyhogy kábé egy második gátsebvarrás. Kép De legalább most már rudom, hogy ez okozta a panaszokat és nem is igazán hólyaghurut volt KépKépKép
(most visszaolvasok)

Ayse

ayse

Kuha!Kép

Bocsánat akkor 2 hét múlva pénteken leszKép

Mea
mea

Tali nagyon szupi lehetett, a képek pedig nagyon jóóóók!

LányokKép,
én banánnal még nem próbálkoztam... nem arról dumáltunk pár hete, hogy veszélyes lehet mindenféle vírusok miatt????
Kati
Vendég

CSak bekukkKép

Boooodza!

Gratulálok az új pocaklakódhoz! vigyázz magatokra!
Kép

Puszi:

Manka és Jack

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

AyseKép,
ez elég sz@rul hangzik... még jó, hogy nekem nem volt gátmetszésem ez utóbbi alkalommalKép! Hálát is rebegek így utólag a szülésznőmnek (még1szer)!!!
Hihetetlen, hogy mindig történik valami, nem?
Vagy csak olyan sokan vagyunk....????

MeaKép,
én is csatlakozhatnék a bulidhoz?
Ha megyek valamerre, akkor kocsival, úgyhogy a távolság nem akadály.
Sőt, ha valaki még jönne, tudok magammal vinni + 1 embertKépKépKép!
Kati
Vendég

David a minap mikor vigyázott Zsuzsára fotósorozatot készített arról, hogy miként tölti Zsuzsa baba az idejét.

Íme:
http://zsuzsababa.livejournal.com/4396.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NemesekKép

Persze szeretettel várlakKép

És hozz + 1 embert nyugodtanKép

Nagy a ház elférünkKépKépKép

Mea
mea

Bodza Kép!
Szívből gratulálok én is és sok boldogságot kívánok!!!

Thomasanne Kép!
Már én is jártam így, hogy úgy éreztem, mintha mozogna valaki a pocakomban, aztán mégse Kép Kép

Jucc Kép!
A kórházban nekünk is mondták, hogy tejallergia az érdesedés, csak nem tudtam megkérdezni, hogy tejcukor, vagy tejfehérje. Most laktózmentes tejet iszom, ha nincs változás, akkor tejtermékmentes diétába fogok, bár őszintén szólva nem tudom, hogy megéri-e. Lehet, hogy ez önzőség, de nem biztos, hogy arányban áll az hogy ne egyek tejfölt, túrót, sajtot, joghurtot azzal, hogy a gyerek arca érdes. Vagy ezenkívül más baja is van tőle???

Talizósok Kép!
Öröm nézni a képeket!

Havtünde Kép!
A Te kis Mérleg Víruskád is csoda aranyos!

ayse

Rokica Kép!
Nagyon édes!
Mennyi feladat, elfoglaltság, kutatási téma!
Ennyi rágnivalótól én már rég kidőltem volna!

Ayse

ayse

Ayse!Kép
Aúúú bizti fájtKép
De jó, hogy nem hólyaghurutKép

RokiKép
Nagyon édes Zsuzsa babaKép
És milyen ügyesen ül ő is márKép
Csak Lívike lustizik mégKép
Láttam egyik képen, hogy ott a csörgő amit vittemKép

Mea
mea

Ayse!
Húú, szegénykém, ez nagyon rosszul hangzik!Kép
Remélem azért hamar rendbe jössz!Kép
Én, ha a gátvarrásomra gondolok, kiver a víz!KépKép

Cinka!
Köszi, aranyos vagy!Kép
Bébi még mindig a pocakban van!KépKép Anyukája még fitten bírjaKép Apukája sík idegKép

Talizós képek nagyon jók, biztos jó lehetett!
Kicsit irigykedem is!KépKép

Rokica!
David sorozata szuper, szerintem ez jellemző mindegyikünk bébijére!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse!Kép

Nálatok is érdes a bőre???
Mert Lívié is olyan, de eddig a legtöbben azt mondták csak ki van száradva neki.
Hát bízom benne nem allergia, de el kell vinnünk majd megmutatni h megnyugodjuk majd.

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Ismételjünk talit szerintem is,de nem lehetne gyerekek nélkül???? Na jó ez csak vicc volt (vagy nem?).

Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem nem zavart senkit az én kis pakolászós Bazsikám.
Most komolyan csajok szerintetek neveletlen? Én úgy érzem, hogy elég szigorú vagyok, de ilyenkor úgy szégyelem magam.

Csajok tényleg nagyon jó volt az asztal körüli dumcsizás.KépKép

Mea

SZÍVESEN megyünk mi is 2 hét múlva jóóó???

Prüntyi
Mégegyszer nagyon köszönjük a vendéglátást.

Bazsika pont most mesélte az apkának, hogy nadon jó kis napokka vojt ma.

Bodza
Nagy gratula. Nálunk 20 hónap van a fiúk között. Bazsika pedig 14 kg volt és úgy emelgettem. Állítólag a gyerek emelgetésével járó mozdulatsorhoz hozzászokika szervezetünk és azért nem vetélünk el a második babával. Én kérdeztem a dokimat, hogy akkor ne emelgessem a Bazsikát, és azt mondta, hogy nincs rá semmi statisztika, hogy t9bb vetélés lenne emiatt.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea Kép, Duda Kép, Nemesek Kép!
Köszi az együttérzést!!!

Mea Kép!
Én is azt hittem, hogy ki van száradva,esetleg a hideg széltől. Aztán a nagyviziten csak úgy odavetette a főorvos, hogy ez tejallergia, és majd megbeszéljük. De aztán már nem volt ott senki és aki az ideiglenes zárójelentést adta, az pedig rohant. Na majd holnap a kontrollon rákérdezek (Persze a gyerekbőrgyógyász lenne a tuti, de az orovosokból egy időre elééééég!!! Lili hétfőn kapja a kullancs ellenit, kedden pedig ortopédiára megyünk, hogy lúdtalpa van-e)

Ayse

ayse

Ayse
Kép
Ha a saját gátvarrásomra gondolok - ami csak egy öltésnyi repedés összevarrása volt - , akkor át tudom érezni a mai napodat. Nekem a védőnő barátném azt mondta, hogy minden újabb babánál egyre rosszabb lesz a helyzet, mert ahol hegesedik ott már nem hat ugyanúgy az érzéstelenítő. Nekem olyan volt, mintha nem is adtak volna.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea, igen, mi mindketten bemegyünk...papucsot feltétlen hozzatok, ha jöttök az usziba.

Sildike, ne butáskodj! Minden baba ilyen rakoncátlan! Próbálgatják a határaikat.
Na megyek, hátha lesz egy jó esténk...Kép
Mi a neve a kencének ? Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi
Sky KépKép
Már ha ezt kérdezted.
Apa nem dőlt ki, vagy Te fáradtál el ilyen hamar??? Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi
Ezek szerint rendben hazaértetek.

Nálunk fiúk azt a 10 percet szunyálták, amíg hazaértünk, úgyhogy Laci már 1/2 8-kor aludt, Bazsi pedig így itta az esti tejcit:
Kép

A sütőtökös ágyat ne nézzétek, azt Lacika büffentette oda.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Prüntyi!

Ma a veresi postánál olvastam, hogy ápr. 11-én, kedden, 9-12 órági a veresi műv.házban lesz az a babaruha börze, ami nálunk is volt kedden, csak lemaradtunk róla.
Én a múlt hónapban voltam, tényleg nagyon vagány cuccok vannak, pláne kislány rucikból!!! Csak azért szólok, ha esetleg érdekel!!!

Kép
kuha

Ja, Sildike!

Nekem nagyon bejönne ez a gyerekek nélküli tali ismétlés is!!! :-) :-)

Kép
kuha

Sildike!
Én benne lennék egy babamentes taliban isKépKépKép
Bazsi szerintem pedig nem neveletlen, nem láttál Te még neveletlen gyereket.....Kép
Én igen, barinőmnek van két barátnéja is, akiknek vannak fiaik. Hááááát, szétszedték a házat, amikor szülinapi bulin voltunk!
Komolyan, amit vittünk ajándékot, kb. 10 perc alatt darabokra törték (ilyen takarító szett volt a kislánynak és azzal doboltak az asztalon, meg egymás fején......Kép)
A szülők meg ültek és nézték. Kérdezem, hogy nem kellene a gyerekekre rászólni, mert mindjárt szétszedik a házat!
Erre a válasz, hogy nem és ez a viselkedés egyébként se nevelés kérdése! Ilyen az alaptermészetük és kész!
Ki hallott már ilyet????!!! Komolyan nagyon felháborító volt!
Szóval Bazsi csak próbálkozik, ahogy Prüntyi is írta, de mivel Te kézben tartod őt, ezért semmi gáz!Kép

Mea!
TERMÉSZETESEN mi is megyünk a fiúkkalKép
LazaságKép Csak így tovább, majd legközelebb tovább trenírozunkKép

Ayse!
Nem semmi sztoriKép De legalább túl vagy rajta!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!
Látom egy rugóra megy az agyunkKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Helló!

Hát mire érkezem???

Bodza!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Micsoda fantasztikus képet hoztál nekünkKép
Bevallom egy kicsit én is irigykedtemKép
Ez annyira szuper!
De azért ugye nem állsz elő azzal a mesével, hogy ti pedig védekeztetekKépKépKépKép
Jajj de jó, olyan jó nektek....
Nehogy elhagyj minket, kíváncsiak vagyunk a növekvő pocidra.
Ja és Saci gyönyörű, úgyhogy én mint nagy jövendőmondó, megjósolom, hogy ketteske is gyönyörű és egészséges kisbabóca leszKépKépKépKép
GratulálokKépKépKép

Havtunde!
Hihi!Vírus!Na ezt hogy kell csinálni?
Mármint én is csinálnék egy Lénásat....
Hogy kell?????
Esetleg átküldenéd a meggiesales@freemail.hu -ra???

Benianyu, Sildike!

Bocsi, hülyézzetek le nyugodtan, de!!!!
Én továbbra sem értem, hogy csak azért mert küldök magamnak egy mailt akkor miért használhatnám tovább 15 napnál a progit..???????????
Ez nekem magas....

Megann

Kép

Kép
megann

Lányok!Kép

Én párom vigyázna Lívire egy péntek vagy szombat este is.
Ha gondoljátok elmehetnénk valahová babák nélkül isKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: