Bodza
Ez tényleg a nap híre, sőt! Az igazat megvallva én nem irigyellek, de persze csak a nehézségek miatt nem, de lesznek ott gyönyörűségek is
Sok boldogságot, egészséget,mindent! Épp ma voltunk a rendelőben, a és a terhestanácsadásról jött ki egy anyuka, akinek akkorka babája lehetett, mint Gergő, és már látszott a pocija. Egy pillanatra elszörnyedtem, de ő boldognak látszott, és ez a lényeg
Viki
Nekem sem jött meg, csak szoptatok, nem is várom még. Balázzsal 10 hónap után jött meg, és akkor is csak kéthavonta
Hányingerem, hasfájásom nekem is szokott lenni, a betét mindig ott figyel a táskámban, nehogy meglepetés érjen. Zsuzsa
Mondom a Nyugatitól, csak nagyjából, hogy lásd, nem bonyolult: Vagy eljöttök a Borárosig, és onnét a 23-mas busszal, ami majdnem a ház előtt tesz le. Vagy metróval a Határ útig, és onnét 66-os busszal, ez pont a ház előtt tesz le. Mindkét busz kábé negyed óra alatt van itt. Ha van konkrét időpont, úgyis megy a mél a címmel, pontos adatokkal
Amúgy a Húsvét utáni héten kinek melyik nap lenne jó? Ayse
Neked a péntek az ideális, ugye? Sis
Fogok szólni a taliról, de azért ne tűnj el teljesen! Bkriszta
Láthattalak ma 1/2 11 körül az 59-es végállomásánál? Épp egy 100Ft-os boltba küzdötted be magad a babakocsival. / legalábbis tisztára olyan volt a hölgy, mint Te/. Bubusnak gratula a féléves szülinapjához

Túl vagyunk a BCG újraoltáson, szegény manóm, ahhoz képest, hogy eddig egy oltásnál sem sírt, most szenvedett rendesen
Csak addig, amíg megkapta, de az nem volt egyszerű menet. Előre mondta a dokinéni, hogy utálja beadni, mert a bőr alá kell, és forgatni kell a tűt, meg mittudomén. Na, sikerült az oltóanyag egy részét mellélőni, még a saját szemébe is ment... Rákérdeztem a bőrére, hogy normális-e a tejkiütés ennyi idősen, csak annyit mondott, hogy bizony egy kicsit ekcémásnak is tűnik, a hajlam mindenképp megvan. Mondom, akkor egy beutalót a bőrgyógyira? Azt mondta, úgy sem tudnak mit csinálni
Be fogok telefonálni, hogy kell-e beutaló... Megyek, Balázsnak mákos nudlit ígértem, és már nagyon akar gyúrni
Judit